LenaLu napisał/a:A fantastyczna trójka nadal ciągnie ten sam wózek i żadne nie odpuści, znaczy się dwójka bo panowie dyskutują
Jeżeli dobrze zrozumiałem i tak bardzo chcesz się trzymać ścisłe określonych reguł które sama próbujesz narzucić, napisałaś ze nie jesteś zainteresowana partnerem, a ten temat jest do tego stworzony. Zawsze możesz założyć swój temat i zacząć rozmawiać z kim chcesz. Gdyby nie ta trójka to nie miałabyś gdzie i z kim pisać o swoim podejściu do życia ect. Wszyscy mądrzy jak jest ruch w temacie, jak cisza to nikt nic nie zrobi. Proponuje trochę szerzej patrzeć na pewne rzeczy. Druga sprawa ze jak ktoś coś do mnie pisze to mam prawo odpowiedzieć.
Spokojnie, nikomu nic nie chce narzucać. Ale mam wrażenie, że jak dla Ciebie każdy niezgoda to atak w Twoją stronę. Przyznaje złośliwie napisałam o fantastycznej trójce (z czego się wycofałam) bo w tym natłoku umykały fajne posty i potencjalni rozmówcy. Żałuję tej złośliwości bo nie taka była moja intencja. Masz rację dzięki Tobie jest tutaj spory ruch, a ja mogę założyć inny wątek jeśli mi to przeszkadza. Wszystko się zgadza.
[b] A korzystając z okazji to życzę każdemu miłości do siebie bo wtedy łatwiej kochać też innych, empatii i wzajemnego szacunku. Niech ten dzień przyniesie same dobre rzeczy