Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Skromne to Twoje menu
Tylko zupa z homara
dupa z homara
No tego jeszcze nie jadłam
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tylko zupa z homara
dupa z homara
No tego jeszcze nie jadłam
Tylko zupa z homara
dupa z homara
I to całkiem niezła .
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Kapcio papcio nam się rozmnożył
nie znam człowieka Wanno z głodu za młodu
dawno nie ruszana
No, teraz masz szansę aby Ci coś drgnęło w temacie
PrzodowNik napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Kapcio papcio nam się rozmnożył
dawno nie ruszanaNo, teraz masz szansę aby Ci coś drgnęło w temacie
Hahaha
PrzodowNik napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Kapcio papcio nam się rozmnożył
Nie wiem o co chodzi
Przyczaję się i zobaczę jak Ci pójdzie, PrzodoWniku
A Rossanka dalej śpi sama Wstydźcie sie
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:PrzodowNik napisał/a:nie znam człowieka Wanno z głodu za młodu
Hahaha
wystarczy to czerstwe mizdrzenie na razie że przerwane
Przyczaję się i zobaczę jak Ci pójdzie, PrzodoWniku
A on przoduje w liczbie chromosomów czy skąd ten nick?
A Rossanka dalej śpi sama
Wstydźcie sie
Dalej też dawno nie ruszana
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Przyczaję się i zobaczę jak Ci pójdzie, PrzodoWniku
spadaj Młody nie twój interes
idź se zbuki ogolić przed lustrem
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Przyczaję się i zobaczę jak Ci pójdzie, PrzodoWniku
Głowa mnie boli
Harvey napisał/a:A Rossanka dalej śpi sama
Wstydźcie sie
Podejrzewam, że tak samo jak autorka tego tematu
Psycholog Na Niby napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Przyczaję się i zobaczę jak Ci pójdzie, PrzodoWniku
spadaj Młody nie twój interes
idź se zbuki ogolić przed lustrem
W wannie wygodniej .
PrzodowNik napisał/a:Harvey napisał/a:A Rossanka dalej śpi sama
Wstydźcie sie
na Psologa miała chęć szczerą ale się kryguje a młody jeszcze prawiczek nie dziabał nic.
Harvey napisał/a:PrzodowNik napisał/a:Dalej też dawno nie ruszana
na Psologa miała chęć szczerą ale się kryguje a młody jeszcze prawiczek nie dziabał nic.
Ty też tu nic nie dziabniesz
PrzodowNik napisał/a:Harvey napisał/a:Podejrzewam, że tak samo jak autorka tego tematu
Ty też tu dziabniesz
Nie przesadzaj.
Nie rozumiem o co Pani chodzi znowu nie zna mnie Pani ja bardzo chronię swoją anonimowość
babć i dzieci nie stukam
Psolog za to ci żelaźniki pokaże i motorynkę będzie twoim orbiterkiem pójdziecie na rolki roladę i rurki z kremem
Psolog za to ci żelaźniki pokaże i motorynkę będzie twoim orbiterkiem pójdziecie na rolki roladę i rurki z kremem
Tak będzie
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:PrzodowNik napisał/a:na Psologa miała chęć szczerą ale się kryguje a młody jeszcze prawiczek nie dziabał nic.
Ty też tu dziabniesz
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Nie przesadzaj.
Nie rozumiem o co Pani chodzi znowu nie zna mnie Pani ja bardzo chronię swoją anonimowość
babć i dzieci nie stukamPsolog za to ci żelaźniki pokaże i motorynkę będzie twoim orbiterkiem pójdziecie na rolki roladę i rurki z kremem
A ty jedyne co mógłbyś pokazać to foldery na komputerze i kilka pozwów za stalkowanie .
PrzodowNik napisał/a:Psolog za to ci żelaźniki pokaże i motorynkę będzie twoim orbiterkiem pójdziecie na rolki roladę i rurki z kremem
Tak będzie
No i może wreszcie Psolog odkryje słodką tajemnicę życia
Ty masz wybitne zainteresowanie młodymi mężczyznami około 30 To nie jest pierwszy
PrzodowNik napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Ty też tu dziabniesz
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Nie przesadzaj.
babć i dzieci nie stukamPsolog za to ci żelaźniki pokaże i motorynkę będzie twoim orbiterkiem pójdziecie na rolki roladę i rurki z kremem
A ty jedyne co mógłbyś pokazać
.
trenuj mięśnie Kegla przed lustrem najpierw - kapusto
Ty masz wybitne zainteresowanie młodymi mężczyznami około 30
To nie jest pierwszy
Twój będzie pierwszy od 10 lat
a pedały ,pedały takie śmieszne co
to taki żelazny argument celibat ci szkodzi
co będzie następne o małych wackach teksty ci się kończą babciu
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Ty masz wybitne zainteresowanie młodymi mężczyznami około 30
To nie jest pierwszy
to taki żelazny argument celibat ci szkodzi
Nie bardziej niż Tobie myślenie o nim
PrzodowNik napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Ty masz wybitne zainteresowanie młodymi mężczyznami około 30
To nie jest pierwszy
to taki żelazny argument celibat ci szkodziNie bardziej niż Tobie myślenie o nim
Milfa Milfa Milfa
nie masz bladego pojęcia o czym myślę mamuśka
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:PrzodowNik napisał/a:a pedały ,pedały takie śmieszne co
to taki żelazny argument celibat ci szkodziNie bardziej niż Tobie myślenie o nim
Milfa Milfa Milfa
Ze starego koguta rosołu też się nie ugotuje
Tak będzie
Głowa mnie boli
PrzodowNik napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Nie bardziej niż Tobie myślenie o nim
Milfa Milfa Milfa
starego koguta ugotuje
Starego koguta za to się dłużej gotuje a nie 14 sekund masz rację
A co mnie cudze stare koguty obchodzą A gotuj Ty się ile chcesz
mnie stare koguty obchodzą
.
Baw się z Leną i Miliardem
wiedziałem że wymiękniecie szybko
Nie jadam niestrawnych dań.
Nie jadam ciężkostrawnych dań
.
Ą Ę od kiedy taka poprawna ?
to nie zjesz zupy z młodego homarka ?
mnie nie interesują Panny na odległość nie obawiaj się
tego kwiatu to pół światu i pod nosem
O matko! To moja pierwsza wygrana w konkursie !
![]()
Dziękuję PrzodowNiku !
Galerido, kogoś Ty wybrała w tym konkursie? I na co to był konkurs?
Galerida cristata napisał/a:O matko! To moja pierwsza wygrana w konkursie !
![]()
Dziękuję PrzodowNiku !
Galerido, kogoś Ty wybrała w tym konkursie? I na co to był konkurs?
Co tu się dzieje ? konkurs był anulowany przecież
Pani Panno co Pani wyczynia stworzyła Panna potwora jakiegoś znowu
by potem paslawka szkalować nieładnie nieładnie
to naprawdę przesada jeszcze Dzierlatkę posądzać
Nie jesteś zabawny ani trochę.
Nie jesteś zabawny ani trochę.
Ależ owszem jestem arcyzabawny wszystkie chwyty dozwolone
Dzień dobry
Tak Panienko, bawimy się z Leną i PrzodowNikiem w pasjansa
Dzień dobry
Teraz ten duet Panna I Psolog latają po innych wątkach i je rozwalają dla płochej rozrywki wciągając w to paslawka i PrzodowNika .
A tacy poprawni i z dystansem i poczuciem humoru na niby poziomie.
Żarty o pedalstwie ,stalowaniu ,zazdrości,nękaniu innych,podstarzałym żonkosiu lovelasie,cudzych dowcipach,znudzeniu ,chorobie psychicznej ,kapciu papciu,braku smaku,masturbacji,periodzie, samoocenie,głupocie innych czy one są dobre
żarty o nie najmłodszej już napalonej milfie/mamuśce,kocicy ,żigolaku,obłudnej poprawności,prawiczku ,chcicy,atencji, psudo gangsterze ,nuworyszu,bajeranci,szpanerze,amancie,mizdrzeniu się ,bezguściu, poczuciu wartości ,szacunku, cynizmie ,prawiczku,menopauzie,podglądaczu,"oszczercy",mścicielu czy one są złe
niech se każdy oceni po swojemu co lepsze co gorsze co zabawne a co nie .
Wylewanie frustracji o kapcie jest zdecydowanie bardziej żałosne niż fakt jak to bardzo ktoś na kogoś leci
Bezsens miliard napisał/a:Dzień dobry
Tak Panienko, bawimy się z Leną i PrzodowNikiem w pasjansaTeraz ten duet Panna I Psolog latają po innych wątkach i je rozwalają dla płochej rozrywki wciągając w to paslawka i PrzodowNika .
A tacy poprawni i z dystansem i poczuciem humoru na niby poziomie.
Żarty o pedalstwie ,stalowaniu ,zazdrości,nękaniu innych,podstarzałym żonkosiu lovelasie ,chorobie psychicznej ,kapciu papciu,braku smaku,masturbacji,periodzie, samoocenie,głupocie innych czy one są dobre
żarty o najmłodszej już napalonej milfie/mamuśce ,żigolaku,obłudnej poprawności,prawiczku ,chcicy,atencji,chcicy, psudo gangsterze ,nuworyszu,bajeranci,szpanerze,amancie,mizdrzeniu się ,bezguściu, poczuciu wartośc,i szacunku cynizmie ,prawiczku,menopauzie,podglądaczu,"oszczercy",mścicielu czy one są złe
niech se każdy oceni po swojemu colepsze co gorsze
Ale Cię tyłek boli ze nie możesz być takim gangsterem jak ja . Trudno, została Ci 13 emerytura i ból dupy ze Ci w życiu nie wyszło
. Opłacić Ci terapeutę? Stać mnie.
Wylewanie frustracji o kapcie
jest zdecydowanie bardziej żałosne niż fakt jak to bardzo ktoś na kogoś leci
nie o wylewanie frustracji o kapcia tu chodzi i o to kto na kogo leci
moim zdaniem oczywiście.
Dzień dobry
Dobrej zabawy
No tak. Dzieci błądzą. Paslawku wszyscy jesteśmy dziećmi bożymi/ na ten tekst przyjął mnie pediatra
Ale mniie tyłek boli .
wyjąłeś se już homara ?
diagnosto
Bezsens miliard napisał/a:Dzień dobry
Tak Panienko, bawimy się z Leną i PrzodowNikiem w pasjansaDobrej zabawy
Szalenie dziękuję
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Bezsens miliard napisał/a:Dzień dobry
Tak Panienko, bawimy się z Leną i PrzodowNikiem w pasjansaDobrej zabawy
Szalenie dziękuję
Nie ma za co. Teraz ja sobie poczytam, zamiast pisać.
Bezsens miliard napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Dobrej zabawy
Szalenie dziękuję
A czemu Paslawek jest o Ciebie zazdrosny?
Sam jestem ciekaw .
Bezsens miliard napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Dobrej zabawy
Szalenie dziękuję
Mam nadzieję, że będzie poczytne
I wiesz co? Nigdy bym Ciebie nie posądzała o tyle emotikonów. Serio
Jestem trochę purystką językową
Po co to? Naprawdę tak fajnie i śmiesznie i hihihi
A czemu Paslawek jest o Ciebie zazdrosny?
Dlatego, że nie chce go żadna ładna i młoda ani nawet żadna stara i brzydka. Szczerość opisu mojej osoby świadczy o tym jaki to wielki dla niego zawód
Nie dolewaj oliwy do ognia
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Bezsens miliard napisał/a:Szalenie dziękuję
Po co to? Naprawdę tak fajnie i śmiesznie i hihihi
Pomyślmy, po co są emotikony. Wyrażają emocje, których nie widać przez Internet. Forma ekspresji wypowiedzi. Chyba po to ich używam.
Jak widzisz brak jakiejkolwiek skierowanej do Ciebie świadczy o braku jakiejkolwiek emocji w związku z tą wypowiedzią.
A teraz zasiadam do czytania.
Psycholog Na Niby napisał/a:A czemu Paslawek jest o Ciebie zazdrosny?
Dlatego, że nie chce go żadna ładna i młoda ani nawet żadna stara i brzydka. Szczerość opisu mojej osoby świadczy o tym jaki to wielki dla niego zawód
hahaha
Masz bujną wyobraźnię Panno trzeba Ci przyznać
ale jak Cię to kręci ta Twoja ocena mnie
to kto Tobie zabroni tak myśleć,
do czegoś widocznie Ci to potrzebne masz z tego pożytek albo i nie
żarty żartami .
Interpretacja mojej "szczerości" opisu Twojej "osoby" jest kompletnie błędna
,tak jak opis moich intencji i doskonale wiesz o tym.
Nie masz pojęcia o wyobrażeniu moim tak jak i ja nie mam o Tobie z realnego życia o tym też wiesz ,weź przestań odwracać kota ogonem na serio.
Było już o tym parę razy mowa,
powtarzał się nie będę ,bo jak ktoś coś sobie uroi i się uprze ,
to nie ma na to siły
piszę o Twoich urojeniach ,uprzedzeniach, złudzeniach co do mnie.
Już dolał a taki śliczny i inteligentny
zadowoleni jesteście z siebie i dumni oboje ? macie radochę naprawdę czy na niby?
Nie chodzi tu o mnie kompletnie żeby była jasność
"mściciele"moraliści.
https://www.netkobiety.pl/t127449.html
Was też przepraszam zrobiło się jednak dziwnie .
Bezsens miliard napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Nie ma za co. Teraz ja sobie poczytam, zamiast pisać.
Po co to? Naprawdę tak fajnie i śmiesznie i hihihiPomyślmy, po co są emotikony. Wyrażają emocje, których nie widać przez Internet. Forma ekspresji wypowiedzi. Chyba po to ich używam.
Jak widzisz brak jakiejkolwiek skierowanej do Ciebie świadczy o braku jakiejkolwiek emocji w związku z tą wypowiedzią.A teraz zasiadam do czytania.
Wyrażają emocje, których nie widać przez Internet. Wygrałaś to Panno
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:A czemu Paslawek jest o Ciebie zazdrosny?
hahaha
Masz bujną wyobraźnię Panno trzeba Ci przyznać![]()
ale jak Cię to kręci ta Twoja ocena mnie
to kto Tobie zabroni tak myśleć,
do czegoś widocznie Ci to potrzebne masz z tego pożytek albo i nie
żarty żartami .
Interpretacja mojej "szczerości" opisu Twojej "osoby" jest kompletnie błędna
,tak jak opis moich intencji i doskonale wiesz o tym.
Nie masz pojęcia o wyobrażeniu moim tak jak i ja nie mam o Tobie z realnego życia o tym też wiesz ,weź przestań odwracać kota ogonem na serio.
Było już o tym parę razy mowa,
powtarzał się nie będę ,bo jak ktoś coś sobie uroi i się uprze ,
to nie ma na to siły
piszę o Twoich urojeniach ,uprzedzeniach, złudzeniach co do mnie.Już dolał
a taki śliczny i inteligentny
zadowoleni jesteście z siebie i dumni oboje ? macie radochę naprawdę czy na niby?
Nie chodzi tu o mnie kompletnie żeby była jasność
"mściciele"moraliści.
https://www.netkobiety.pl/t127449.htmlWas też przepraszam zrobiło się jednak dziwnie .
Potrafisz obrzydzić człowiekowi nawet głupie forum, gratuluje umiejętności .
Potrafisz obrzydzić człowiekowi nawet głupie forum, gratuluje umiejętności
.
Wzajemnie młodzieńcze też znakomicie to potrafisz do porzyga już to umiałeś wyrazy uznania .
Dałeś popis w tamtym wątku ,przyznaje przewyższyłeś mnie w przeginaniu .
Ciebie nie przepraszam >
O kurde!
Psycholog Na Niby napisał/a:Potrafisz obrzydzić człowiekowi nawet głupie forum, gratuluje umiejętności
.
Wzajemnie młodzieńcze też znakomicie to potrafisz do porzyga już to umiałeś wyrazy uznania .
Ciebie nie przepraszam >
Wykup lepiej leki dziadek bo zaczynam się martwić o Ciebie . „Za bardzo wszystko bierzesz do siebie” - hipokryta jesteś. Paslawcio może się każdego czepiać ale w druga stronę to kryształowe dziecię. DRAMAT.
Najpierw sam Paslawek lansujesz Panią X, a potem się obrażasz o jej styl, którego nie zmieniła ani trochę.
Więc niekonsekwencja.
Styl jak na mój gust zbyt przaśny, ale co kto lubi
paslawek napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Potrafisz obrzydzić człowiekowi nawet głupie forum, gratuluje umiejętności
.
Ciebie nie przepraszam >Wykup lepiej leki dziadek bo zaczynam się martwić o Ciebie
. „Za bardzo wszystko bierzesz do siebie” - hipokryta jesteś. Paslawcio może się każdego czepiać ale w druga stronę to kryształowe dziecię. DRAMAT.
Ty już dobrze wiesz o co chodzi ,ja się nie obrażam za to
tylko przesadziłeś , przenosząc ten styl do innego nowego wątku to było przegięcie i wstrętne ,czepiłeś się kiecki bohaterze i jeszcze mnie nazywasz hipokrytą udając świętoszka .
To tak żebyś zrozumiał .O mnie się nie martw nie potrzebuje żadnych leków
Najpierw sam Paslawek lansujesz Panią X, a potem się obrażasz o jej styl, którego nie zmieniła ani trochę.
Więc niekonsekwencja.
Jak wyżej kwestia wyczucia
styl jak styl nie obraża mnie nie mam problemu z tym może z natrętnym powtarzaniem w kółko -
ale przeniesiono ten styl gdzieś indziej w nowy wątek
to moim zdaniem było nie w porządku i nie spodobało mi się to
tak samo jak różnicowanie kto w tym lepszy to przesada bo to było na podobnym poziomie przecież
ale tutaj a nie gdzie indziej wyrwane z kontekstu .
Więc niekonsekwencja.
Styl stylem, problem w tym, że niektórzy nie potrafią oddzielić forum od rzeczywistości.
O treści przesyłanej w związku z tym korespondencji mailowej wspominać nie będę z uwagi jednak na prywatność. Niektórym mocno zaciera się granica co wypada a co nie wypada.
Ela210 napisał/a:Najpierw sam Paslawek lansujesz Panią X, a potem się obrażasz o jej styl, którego nie zmieniła ani trochę.
Więc niekonsekwencja.
Styl jak na mój gust zbyt przaśny, ale co kto lubiStyl stylem, problem w tym, że niektórzy nie potrafią oddzielić forum od rzeczywistości.
O treści przesyłanej w związku z tym korespondencji mailowej wspominać nie będę z uwagi jednak na prywatność. Niektórym mocno zaciera się granica co wypada a co nie wypada.
Teraz piszesz też o sobie wreszcie.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Ela210 napisał/a:Najpierw sam Paslawek lansujesz Panią X, a potem się obrażasz o jej styl, którego nie zmieniła ani trochę.
Więc niekonsekwencja.
Styl jak na mój gust zbyt przaśny, ale co kto lubiStyl stylem, problem w tym, że niektórzy nie potrafią oddzielić forum od rzeczywistości.
Teraz piszesz też o sobie wreszcie.
Pisanie do kogoś maili a odpisywanie na ich treść z dupy (bo to nie homara z dupy powinien sobie wyjąć Psycholog ale Ty te swoje maile), to dwie różne kwestie.
Nie mieszaj się do tego co i jak użytkownicy piszą między sobą na forum a nie będziesz krzyczał że Ci sypią piachem w oczy. Tutaj dało się pisać jak się chciało i nikt się wpieprzał między wódkę a zakąską. Jak widzę tak mniej więcej do 2018 r.
Albo jak jesteś najarany nie pisz.
Jak już jesteś takim piewcą tego co wypada a co nie to przestań się tu wypowiadać, bo niewypada żonatemu mężczyźnie wypowiadać się w tematach gdzie ludzie szukają partnera.
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024