paslawek napisał/a:Khe khe no tak nie do końca
![]()
Tu przecież nie za bardzo coś się samo toczyCzy Ty wiesz coś o czym ja nie wiem ??
Tak ale nie mogę powiedzieć co wiem
na pewno nie jest to nic niestosownego i nieprzyzwoitego
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Strony Poprzednia 1 … 187 188 189 190 191 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
paslawek napisał/a:Khe khe no tak nie do końca
![]()
Tu przecież nie za bardzo coś się samo toczyCzy Ty wiesz coś o czym ja nie wiem ??
Tak ale nie mogę powiedzieć co wiem
na pewno nie jest to nic niestosownego i nieprzyzwoitego
Mój golab, ten że zdefirmiwanymi palcami, o którym pisałam, że go dokarmiam, chyba nie żyje:(
Już 4 dzień nie przylatuje. Przylatuje tylko jego gołębica ( najpierw przylatywal sam, potem z nią i obydwoje dokarmialam).
Dokarmiam ją dalej. Może jej smutno bo owdowiala:(
Mam nadzieję, że znajdzie dobie kolejnego golebia i będą mieli jajka na wiosnę.
RIP Pan Gołąb [ * ]
RIP Pan Gołąb [ * ]
Zmartwiłam się
Miałam nadzieję, że pomogę im przezimować.
Wiem, to golebie i to miejskie, ale jakoś mnie ujął. Był bardzo zawadiacki mimo kalectwa. A jak się ładnie nawzajem czyścili dzióbkami.
Toć gołąb to źwierz, nie gorszy pszatel niż gekon czy kanarek Zaprzyjaźniliście się. To normalne co odczuwasz.
Ja ostatnio nawiązałam małą więź z rudzikiem Kto wie co z tej znajomości wyniknie
Bry (chyba) wieczór - jakoś tak ciemno w tą najdłuższą noc w roku.
Po ostatnich wpisach (na innych wątkach) lub braku wpisów (na łajbie) jednego z doraźnych załogowiczów, stwierdzam, że się chyba nie polubimy . Koralina możesz śmiało przestać się obawiać lub radować z domniemanego spisku, uznaję go za niebyły i nieprzyszły
Na pocieszenie wstawiłam sobie maksymę Deep w stopę, gdyż miała być niezapomnianą i teraz taką się stała. Ahooj!
Ross, niech anioł świeci nad duszą Pana Gołębia . No chyba, że grucha sobie z inną, to niech go szlag! Niezależnie od wersji, porzuconej/wdowie należy się podwójna porcja...
Matko, jak ja nie lubię świąt... Dajcie mi tego, kto je wymyślił!
Dajcie mi tego, kto je wymyślił!
Cześć Ever
Nie byli to Żydzi wbrew pozorom,jednych masz z głowy.
Wikingowie są mocno podejrzani i tym podobni .
@Ever ale ja serio lubię "Anię..."
Koralina możesz śmiało przestać się obawiać lub radować z domniemanego spisku, uznaję go za niebyły i nieprzyszły
Póki co cały czas żyje w błogiej nieświadomości...
O co kaman?
Evergreen napisał/a:Koralina możesz śmiało przestać się obawiać lub radować z domniemanego spisku, uznaję go za niebyły i nieprzyszły
O co kaman?
A tam kiedyś byłaś łaskawa zasugerować, że jesteśmy spiskowcami z @chmurnym. Taki psikus . Nie ważne.. i tak już nieaktualne.
Bossmanie, z Wikingami nie zadzieram, bo straszne z nich bestie żądne krwi. Brrrr...
Trzeba znaleźć innego kozła ofiarnego.... Ciekawe któż to może być?
Auuuuuaaaa... boli jak się patrzy
Eee no Ever, klasa! Enigmatycznie ale jednak na forum. Nie jak kuleżanka (0 postów i tematów) co popełniła łącznie około 10 maili insynuacji i deklaracji jak to mnie nie lubi. Agresja odwrotnie proporcjonalna do mojego zainteresowania. Pompa po całośći.
Wesolutkich! Niech boże dziecie błogosławi dom wasz i majętność całą
Eee no Ever, klasa!
A dziękuję, choć nie wiem za co
Nie jak kuleżanka (0 postów i tematów) co popełniła łącznie około 10 maili insynuacji i deklaracji jak to mnie nie lubi. Agresja odwrotnie proporcjonalna do mojego zainteresowania. Pompa po całośći. .
Nie wiem o jaką "kuleżankę" chodzi. Ktoś jest wobec Ciebie agresywny? Kto Cię nie lubi? Potrzebujesz pomocy?
chmurny napisał/a:Eee no Ever, klasa!
A dziękuję, choć nie wiem za co
chmurny napisał/a:Nie jak kuleżanka (0 postów i tematów) co popełniła łącznie około 10 maili insynuacji i deklaracji jak to mnie nie lubi. Agresja odwrotnie proporcjonalna do mojego zainteresowania. Pompa po całośći. .
Nie wiem o jaką "kuleżankę" chodzi. Ktoś jest wobec Ciebie agresywny? Kto Cię nie lubi? Potrzebujesz pomocy?
Nie bój, mam twardą skórę a poza tym obowiązuje mnie jednak tajemnica korespondencji
Nie bój, mam twardą skórę a poza tym obowiązuje mnie jednak tajemnica korespondencji
Phew, to dobrze, bo mam ostatnio sporo na głowie
@Ever ale ja serio lubię "Anię..." big_smile
No wiem, Serberysie Tygrysie, ale tekst Deep jest na tyle dobry, że zasługuje na wyróżnienie . Niekoniecznie musi się innym kojarzyć z Tobą. Gdybyś się nie wychylił - nikt by nie wiedział, że o Ciebie wtedy chodziło
KoralinaJones napisał/a:Evergreen napisał/a:Koralina możesz śmiało przestać się obawiać lub radować z domniemanego spisku, uznaję go za niebyły i nieprzyszły
O co kaman?A tam kiedyś byłaś łaskawa zasugerować, że jesteśmy spiskowcami z @chmurnym. (...)
What?
Evergreen napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Póki co cały czas żyje w błogiej nieświadomości...
O co kaman?A tam kiedyś byłaś łaskawa zasugerować, że jesteśmy spiskowcami z @chmurnym. (...)
What?
No już nie ważne, stare sprawy Nie chce mi się szperać.
Jak tam Lento, powiedz lepiej. 30-latkowie dopisują? Chętni na sponsorkę i mentorkę ?
KoralinaJones napisał/a:Evergreen napisał/a:A tam kiedyś byłaś łaskawa zasugerować, że jesteśmy spiskowcami z @chmurnym. (...)
What?
No już nie ważne, stare sprawy
Nie chce mi się szperać.
A to szkoda, bo jestem ciekawa. W życiu nie uznałabym, że gracie w jednej drużynie z @chmurnym
Jak (...) 30-latkowie dopisują? Chętni na sponsorkę i mentorkę
?
Ironia losu polega na tym, że dostaje się od niego to, czym się nie jest zainteresowanym Na mentorkę nie mam cierpliwości. Pozabijałabym młodzież
A to szkoda, bo jestem ciekawa. W życiu nie uznałabym, że gracie w jednej drużynie z @chmurnym
Taki nawet najtajniejszy spisek byłby natychmiast wykryty
Wiadomo przez kogo
chociaż bywa trudno
No i mała podpowiedź bo obiecałem kiedyś ochraniać Kapitannę więc to nie spam reklamowy
Evergreen napisał/a:KoralinaJones napisał/a:What?
No już nie ważne, stare sprawy
Nie chce mi się szperać.
.
Dobra , kolega nie ma dużo postów zatem odgrzebałam (ale to ostatni raz!
): https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php … &p=158 od postu 9.424
Eeee odpowiedź jest tutaj
Spiskowcy się dobrali od siedmiu boleści
Dobry wieczór.
Dodałam nieco łajbianej korespondencji do procesu gotowania kapusty z grochem, i ...WYSZŁA DOBRA!
Serio, zawsze jakaś taka mdła była. A dzis,prosze- słodka, jak trza, z cebulową i leciuśko maślana nutą. No nareszcie mi się udała.
I pieprzu w sam raz.
Kto tu cospieprzy, że go Ever znielubiła?
Ja do intryg nie mam nosa.
Dostałam swiateczną premię. Kupię sobie coś fajnego... i przy okazji rękawiczki narciarskie, bo to potrzebne.
Musze także spalony garnek odkupić, bo w sam raz na zupy był.
Mój prezent gwiazdkowy już stoi i kusi, coby go obejrzeć.
Córce kupiłam winyla Joy Division, czeka na odbiór w Empiku.
Ale chujnia z pogodą, nie?
Dobry wieczór.
Dodałam nieco łajbianej korespondencji do procesu gotowania kapusty z grochem, i ...WYSZŁA DOBRA!
Serio, zawsze jakaś taka mdła była. A dzis,prosze- słodka, jak trza, z cebulową i leciuśko maślana nutą. No nareszcie mi się udała.
I pieprzu w sam raz.
Kto tu cospieprzy, że go Ever znielubiła?
Ja do intryg nie mam nosa.
Dostałam swiateczną premię. Kupię sobie coś fajnego... i przy okazji rękawiczki narciarskie, bo to potrzebne.
Musze także spalony garnek odkupić, bo w sam raz na zupy był.
Mój prezent gwiazdkowy już stoi i kusi, coby go obejrzeć.
Córce kupiłam winyla Joy Division, czeka na odbiór w Empiku.
Ale chujnia z pogodą, nie?
Closer czy Unknown Pleasures ?
gorzej z pogodą bo chujnia z grzybnią i komary się pobudziły skubane
Żeby nie być oczywistą, wybrałam "Still'.To taka kompilacja.
Od niedawna mamy gramofon. Teraz wiadomo, co można mi kupować w prezencie.
Żeby nie być oczywistą, wybrałam "Still'.To taka kompilacja.
Od niedawna mamy gramofon. Teraz wiadomo, co można mi kupować w prezencie.
"Still" też fajne
Nie ma to jak dobra Polska wigilia, wypominanie sobie sobie co było kiedyś. Muszę być czujny i grzeczny bo nie kasowałem swoich postów.
Wczoraj piłem alkohol i nastąpił przełom w postaci zdeklarowania abstynencji. Czeka mnie nudne życie czy oświecenie?
Kręcisz coś @Psycholog, bo twierdziłeś że już jesteś abstynentem .
Trochę z wyprzedzeniem ale wszystkim tutaj wesołych świąt życzę a jeśli ktoś nie obchodzi, to żeby ten czas spędził w dobrej atmosferze i żeby wszystkie problemy się rozwiązały
Kręcisz coś @Psycholog, bo twierdziłeś że już jesteś abstynentem
.
Zawsze to sobie wmawiałem.
Ej dziury w garnkach porobicie od tego mieszania
Pierogi polepione ?
U nas prawie po robocie,reszta jutro w myśl hasła : "spokojna czaszka,mamy czas, co masz zrobić dzisiaj zrób jutro"
U mnie większość rzeczy też zrobiona, jutro tylko pierogi i sprzątanie. A przed chwilą skończyłem opychać się goframi
KOCHANI!
Z okazji Świąt chciałabym Wam złożyć życzenia. A, że zawsze wysyłam indywidualne, to tutaj też odmiennie się nie zachowam .
paslawku: Życzę Ci, aby Twoja Cesarzowa kochała Cię takim jakim jesteś do końca świata i jeszcze dłużej, i żeby nadal tolerowała Twój forumowy nałóg i wspierała w pomocy zbłądzonym . No i przede wszystkim: wdzięczności niewdzięczników za to swatanie! I na końcu, żebyś wreszcie nażarł się jak świnia, tak jak o tym marzyłeś
Koralino: Życzę Ci faceta statecznego, mądrego, który będzie imponował opanowaniem, ale też pasją. I żeby wielbił Cię i doceniał za wszystko co w Twojej głowie się uroi. Posłusznych załogowiczów nie życzę, bo to na moją niekorzyść
Deep: Na wstępie, życzę Ci, żebyś powróciła do ojczyzny wreszcie Pakuj plecak i chrzanić wszystko i wszystkich
. A faceta…? Chyba takiego, co się o niego przypadkiem potkniesz, wpadniesz na ulicy, szarpiąc się z szalikiem, kurtką lub niesforną siatką, i w którego oczach utoniesz, jak w głębokiej, błękitnej toni :* W razie braku powietrza podczas tego tonięcia, to zawsze jakieś koło ratunkowe się znajdzie na łajbie
. Zaklepuję - rzucam pierwsza!
Adelo: Wiesz, że Cię kocham jak siostrę, i nieba bym Ci przychyliła, gdybym była męskim facetem, który Cię ogarnie i otoczy (nie osaczy!!!), ale mającego w oczach błysk psotnego chochlika. Takiego z pasją, artystyczną duszą, z nutką awangardy. I żeby wielbił Twoją kuchnię i wypieki i sprzątał po tym Twym pichceniu ze śpiewem na ustach .
Serberysie Tygrysie: Życzę Ci dziewczyny, która zdejmie klapki ze swych małych stópek i założy na swe piękne oczęta na Twój widok A serio, to ciepłej, nieco zwariowanej kobiety, której łzy będą spadać jak grochy, gdy jej będziesz na pianinku plumkał, i która nie będzie chciała Cię wypuścić ze swych drobnych rączek, bo jej ulubionym zajęciem, będzie przytulanie jej ulubionego Tygryska
. Na końcu, oczywiście będzie Ci znosić wszystkie bezdomne koty z okolicy do głaskania
Ross: Życzę Ci mężczyzny z klasą, który wywróci Twój system do góry nogami, na którego punkcie zwariujesz do reszty, z którym będziesz się czuła bezpieczna i kochana, i w którego oczach zobaczysz uwielbienie. Taki, który na rękach Cię będzie nosił i pozwoli Ci być słabą i bezbronną. A na forum: nowych szalonych pomysłów i zabaw integracyjnych. Niech żyje nasz KOwiec!
Bagienniku: Kobiety życia życzę, cudownej, seksownej, co będzie dreptać za Tobą po tych bagnach w samych gumiakach
(z resztą jak tam wolisz: czy naturalistyczna opcja, czy w rynsztunku roboczym
) i będzie kochała góry i lasy, tak ja Ty je pokochałeś. I żeby do samego końca wybiła Ci z głowy żelazne singielstwo
. I aby pamiętała, że nienawidzisz bezy i uwielbiasz czarną kawę
Włodku: Życzę Ci kobiety, z którą będziesz mógł się pośmiać, pomarudzić, poprzytulać i będziecie razem trzepać w gry na 2 kompy . W Sylwestra! Takiej, która podczas biegów będzie stała na ulicy i krzyczała jak opętana, żebyś biegł szybciej i podawała Ci wodę w bidonie. Życzę Ci kobiety nieidealnej, ale takiej, której wnętrze będzie błyszczeć daleko poza granicę jej skóry.
Chmurny: Życzę Ci damy, która Cię zafascynuje i zaimponuje Ci tym, że nie będzie się bała utemperować czasem Twojego języczka , zagnie w kilku kwestiach, że nijak się nie wyplączesz. Ognistej, inteligentnej, stanowczej, z dużą mocą sprawczą. Zażaleń nie przyjmuję
Psologu: A niech stracę , Wigilia jest, to zwierzęta i Psycholog pewnie przemówią ludzkim głosem
. Życzę spokoju i dotarcia do brzegu, czy to w tych ramionach, czy w innych, na tym, czy innym stanowisku, znalezienia swojej drogi, bez przeszkód i ciernistych podłoży. I kobiety, przy której poczujesz się małym chłopcem
.
A dla całej reszty, o której nie wspomniałam: żryjcie ile wlezie i doceniajcie wspólny czas . WESOŁYCH ŚWIĄT!
George M. na zawsze pozostaniesz w naszych sercach!
Ever wyściskałbym Cię za te życzenia, dzięki
Cześć Załogo zajęta jak mrówki
Życzę wam wszystkim zdrowia ,ciepła,pogody ducha w przeciwnościach i trudnościach cierpliwości.
Serdecznie pozdrawiam i spokojnych świąt
Trzymajcie się
Ever,Serberys - dzięki wzajemnie
P.S Gęś owsiana jest piękna,dorodna czasem otwieram zamrażalnik żeby sobie na nią popatrzeć przez chwilę
Ever, dziękuję za piękne życzenia. Sprawcza, ognista, inteligentna co za pysk i serce złapie? Już mnie dreszcz obleciał! Jak tylko przeminie awaria systemu rozejrzę się konkretnie mając w/w na uwadzę. Czuję że byłoby to boskie dwa jednym: kara i łaska.
Wszystkiego dobrego forumowicze i wesołych świąt.
Jak to miło ze nawet w okresie świątecznym nie można się wyzbyć złośliwości i porównań do zwierząt. Panno Evergreen, życzę przede wszystkim odpuszczenia przeszłości, szacunku do ludzi oraz skutecznego terapeuty który pozwoli Ci wreszcie uzdrowić swoją zraniona cześć osobowości.
Całej reszcie życzę, samodzielnego myślenia, odrobiny niewygody oraz uczciwości i lojalności względem siebie. Nieupupiania się z powodu neurotycznej potrzeby akceptacji oraz bezkompromisowości w stosunku do ludzi którzy na to zasługują, w czasach gdzie ludzie próbują być jak kwiaty a niestety wiecznie zielone są tylko te sztuczne.
Wesołych Świąt.
Wesołych, zdrowych i spokojnych świąt wam wszystkim życzę. Spełnienia marzeń, szczęścia, pomyślności, dużo pieniędzy i fajnych prezentów pod choinką
Wesołych Świąt, kochani
Zarzucam szlagierem świątecznym
który jest trochę bezsensowny, bo śnieg u nas już stopniał. Ale może u Was nadal jest
Ja dzisiaj odkryłam, że wiertarka się ze mną polubiła. Cuda cuda
Evergreen ja ostatnio widziałam Ciebie na ciężarówce jak siedziałam sobie w autobusie A tak serio, dziękuję za osobiste życzenia. Czyli chłopa z przypadku mi życzysz?
Jakiegoś marzyciela ciamajdę co sobie z nim nos rozwalę albo zaliczę glebę
I Broń Boże, z brakiem tchu mam bardzo złe skojarzenia
Na odwrót, czuć, że oddycham pełną piersią
Takiego, żeby nie trzeba było mnie przed nim ratować, no eeeejjj
Adelo biere świąteczną kotinkę
Koralina Rossanka Syl Ela
Paslawek Bagiennik Serberys Włodek Szatan Psycholog Raka Yogi Farmer Misinx Grasse Gary (dużo chłopa tu )
i wszystkim wszystkiego co najlepsze czyli dobrze spędzonego czasu wśród bliskich albo na kompie z gierami lub na czacie. Co tam lubicie.
Buziaki xxx
1 2 3 4
Dzięki Deep Cześć
Wesołych Świąt wzajemnie
Dzięki nawzajem, szczęścia, zdrowia, radości...
Ejo Załoga! Śniegu brak, sernik z brzoskwiniami jest, choinka jest, kolędy są, facet będzię...
Koralino: Życzę Ci faceta statecznego, mądrego, który będzie imponował opanowaniem, ale też pasją. I żeby wielbił Cię i doceniał za wszystko co w Twojej głowie się uroi. (...)
Bóg Wam zapłać - w czym tylko chcecie - za wszelkie życzenia, ahoj i byle do przodu!
Witam pośrodku świat. Ever, Twoje wyczucie co do moich preferencji jest jak najbardziej trafne. Ale w kwestii gwiazdek z nieba, to narazie pojawiły się na moim nowym, ślicznym, puchatym szlafroku w złote, właśnie, gwiazdki.
A poza tym, mogłabym odżywiaćsię chyba tylko sernikiem, przez te trzy dni.
Pośrodku świąt, gdzie brzuch napełniony, ale to jeszcze i tak nie koniec
Sam bym za to się chętnie żywił barszczem, karpiem i popijał kompot z suszonych owoców
Spokojnych, radosnych Świąt dla całej Załogi( i Kapitanny)
To nie wygląda dobrze Co nie ? Sernik zjedzony, jeno makowiec i keks został.
Dobrze wygląda. Talerz pusty, to się chwali.
U mnie kapusta jeszcze zalega.
Ejo Załoga! Śniegu brak (...)
Poprawka. W Suwałkach śniegu pod dostatkiem
KoralinaJones napisał/a:Ejo Załoga! Śniegu brak (...)
![]()
Gdzie Ciebie tam poniosło Kapitanno o ile poniosło w tamte strony
KoralinaJones napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Ejo Załoga! Śniegu brak (...)
![]()
Gdzie Ciebie tam poniosło Kapitanno o ile poniosło
Z Suwałk jest blisko do Ełku . Był ktoś w Ełku? Jak jest w Ełku?
Nie byłem ani na Suwałkach, ani w Ełku :D
Życzę Wam czerpania radości z tego, co już macie, zdrowia pod dostatkiem, nieuzależniania swojego szczęścia od posiadania partnera i niedążenia do realizacji wszystkich planów noworocznych po co tak ciągle gonić, lepiej zwolnić i przysłużyć się zdrowiu.
Życzę też tym, którzy tego chcą, by mieli w swoim życiu kogoś, kogo będą kochać i kto ich będzie kochał. Kogoś, kto nie będzie czuł potrzeby krytykowania, kto będzie blisko, gdy trzeba, kto samą swoją obecnością wesprze w trudnych chwilach, kto będzie czekał w domu, kogoś lojalnego, wiernego i pełnego radości życia, by móc się razem cieszyć wszystkim. Ja już takiego futerkowego jegomościa mam, bo wśród ludzi to raczej na to nie liczcie.
Zrobiliście sobie jakiś prezent? Innym robiliście? Dostaliście to, czego chcieliście, co Wam się przyda? Ja zauważyłam, że większość prezentów, które robię sobie, tak naprawdę są dla psa... Takie uroki psiego rodzica.
Czyżby nikt nie miał siły ruszać się po Świętach?
Czyżby nikt nie miał siły ruszać się po Świętach?
![]()
Dobrze że wpadłaś i zajrzałaś na łajbę ,trzeba kuć żelazo póki gorące, może jeszcze nie jest za późno chodzi o Czarusia
Ruszać się mogę spoko nawet poszedłem do pracy łaskawie, częściowo na piechotę
właściwie to poszłem bo blisko ,nic na szczęście nie zalane na budowie i przewodów nie pokradli
A nie zaglądaj do wątku Włodka nie ma tam nic ciekawego
KoralinaJones napisał/a:Czyżby nikt nie miał siły ruszać się po Świętach?
![]()
Dobrze że wpadłaś i zajrzałaś na łajbę ,trzeba kuć żelazo póki gorące, może jeszcze nie jest za późno chodzi o Czarusia
Nie ma to jak wywęszyć sensację
Sensacje są ciekawe
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Czyżby nikt nie miał siły ruszać się po Świętach?
![]()
Nie ma to jak wywęszyć sensację
Wywęszyć to "pół biedy "
Wywołać, spowodować to dopiero cuś
A jeszcze żeby z tego wynikło jakiś fajne zjawisko
Dlatego potrzebuje Twojej pomocy
Nauczony doświadczeniem(metodą prób i błędów czyli ile prób tyle błędów) otwarty jestem na współprace w "zakresie" Czarusia .
Stawia ośli opór co tu dużo mówić potrzeba bardziej wyrafinowanych metod wpływania na niego oczywiście obok moich algorytmów.
Wywęszyć to "pół biedy "
Wywołać, spowodować to dopiero cuś
A jeszcze żeby z tego wynikło jakiś fajne zjawisko
Dlatego potrzebuje Twojej pomocy
Nauczony doświadczeniem(metodą prób i błędów czyli ile prób tyle błędów) otwarty jestem na współprace w "zakresie" Czarusia .
Stawia ośli opór co tu dużo mówić potrzeba bardziej wyrafinowanych metod wpływania na niego oczywiście obok moich algorytmów.
To przeca rzekłam że dostanie kopniaka na rozpęd co by do UK dolecieć
@Deep kolejnego dzieciaka raczej nie potrzebuje
To przeca rzekłam że dostanie kopniaka na rozpęd co by do UK dolecieć
Tak to jest jak ktoś jest w odlocie i jest niezorientowany
Nie ten kierunek kopa
zmieniło się wiele
A co się zmieniło? Nie potrzebuje już paszportu?
A co się zmieniło? Nie potrzebuje już paszportu?
Paszport mu się przyda tak czy siak
No nie następna "śpiąca królewna"
wszystkim tłumacz od nowa ehhhh
zmieniło się wykryto Syrenkę w Krk nieco nieśmiałą samotną
na bilet to Serbek chyba ma tylko potrzebuje motywacji
Aaa
Syrenkę...
zaraz poszukam.
Przecież napisała, że za dziwnego gościa to ona nie chce się brać
Strony Poprzednia 1 … 187 188 189 190 191 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024