Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 187 188 189 190 191 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12,221 do 12,285 z 13,291 ]

12,221

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Misinx napisał/a:
paslawek napisał/a:

Khe khe no tak nie do końca smile
Tu przecież nie za bardzo coś się samo toczy smile

Czy Ty wiesz coś o czym ja nie wiem ?? smile

Tak smile ale nie mogę powiedzieć co wiem
na pewno nie jest to nic niestosownego i nieprzyzwoitego

Zobacz podobne tematy :

12,222

Mój golab, ten że zdefirmiwanymi palcami, o którym pisałam, że go dokarmiam, chyba nie żyje:(
Już 4 dzień nie przylatuje. Przylatuje tylko jego gołębica ( najpierw przylatywal sam, potem z nią i obydwoje dokarmialam).  sad
Dokarmiam ją dalej. Może jej smutno bo owdowiala:(
Mam nadzieję, że znajdzie dobie kolejnego golebia i będą mieli jajka  na wiosnę.

12,223

RIP Pan Gołąb [ * ]

12,224

DeepAndBlue napisał/a:

RIP Pan Gołąb [ * ]

sad
Zmartwiłam się
Miałam nadzieję, że pomogę im przezimować.
Wiem, to golebie i to miejskie, ale jakoś mnie ujął. Był bardzo zawadiacki mimo kalectwa. A jak się ładnie nawzajem czyścili dzióbkami.

12,225

Toć gołąb to źwierz, nie gorszy pszatel niż gekon czy kanarek smile Zaprzyjaźniliście się. To normalne co odczuwasz.

Ja ostatnio nawiązałam małą więź z rudzikiem smile Kto wie co z tej znajomości wyniknie tongue smile

12,226

Bry (chyba) wieczór - jakoś tak ciemno w tą najdłuższą noc w roku.

Po ostatnich wpisach (na innych wątkach) lub braku wpisów (na łajbie) jednego z doraźnych załogowiczów, stwierdzam, że się chyba nie polubimy sad. Koralina możesz śmiało przestać się obawiać lub radować z domniemanego spisku, uznaję go za niebyły i nieprzyszły tongue

Na pocieszenie wstawiłam sobie maksymę Deep w stopę, gdyż miała być niezapomnianą i teraz taką się stała. Ahooj! wink

Ross, niech anioł świeci nad duszą Pana Gołębia sad. No chyba, że grucha sobie z inną, to niech go szlag! Niezależnie od wersji, porzuconej/wdowie należy się podwójna porcja...

Matko, jak ja nie lubię świąt... yikes Dajcie mi tego, kto je wymyślił!

12,227 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-22 17:56:52)

Evergreen napisał/a:

Dajcie mi tego, kto je wymyślił!

Cześć Ever
Nie byli to Żydzi wbrew pozorom,jednych masz z głowy. smile
Wikingowie są mocno podejrzani i tym podobni .

12,228

@Ever ale ja serio lubię "Anię..." big_smile

12,229

Evergreen napisał/a:

Koralina możesz śmiało przestać się obawiać lub radować z domniemanego spisku, uznaję go za niebyły i nieprzyszły tongue

Póki co cały czas żyje w błogiej nieświadomości...
O co kaman?

12,230

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Koralina możesz śmiało przestać się obawiać lub radować z domniemanego spisku, uznaję go za niebyły i nieprzyszły tongue

O co kaman?

A tam kiedyś byłaś łaskawa zasugerować, że jesteśmy spiskowcami z @chmurnym. Taki psikus tongue. Nie ważne.. i tak już nieaktualne.

Bossmanie, z Wikingami nie zadzieram, bo straszne z nich bestie żądne krwi. Brrrr...

https://www.sbs.com.au/guide/sites/sbs.com.au.guide/files/styles/full/public/blood_ivar_the_boneless_alex_hogh_andersen_from_vikings_6.jpg?itok=BQSHUuJf

Trzeba znaleźć innego kozła ofiarnego.... big_smile Ciekawe któż to może być? big_smile

https://media3.giphy.com/media/Ca2YzMnzHtDSE/giphy.gif?cid=790b76115ef66cff8bdb991e15a74f45613a1d5eae803242&rid=giphy.gif&ct=g

Auuuuuaaaa... boli jak się patrzy wink

12,231

Eee no Ever, klasa! Enigmatycznie ale jednak na forum. Nie jak kuleżanka (0 postów i tematów) co popełniła łącznie około 10 maili insynuacji i deklaracji jak to mnie nie lubi. Agresja odwrotnie proporcjonalna do mojego zainteresowania. Pompa po całośći.

Wesolutkich! Niech boże dziecie błogosławi dom wasz i majętność całą wink

12,232

chmurny napisał/a:

Eee no Ever, klasa!

A dziękuję, choć nie wiem za co smile

chmurny napisał/a:

Nie jak kuleżanka (0 postów i tematów) co popełniła łącznie około 10 maili insynuacji i deklaracji jak to mnie nie lubi. Agresja odwrotnie proporcjonalna do mojego zainteresowania. Pompa po całośći. .

Nie wiem o jaką "kuleżankę" chodzi. Ktoś jest wobec Ciebie agresywny? Kto Cię nie lubi? Potrzebujesz pomocy?

12,233

Evergreen napisał/a:
chmurny napisał/a:

Eee no Ever, klasa!

A dziękuję, choć nie wiem za co smile

chmurny napisał/a:

Nie jak kuleżanka (0 postów i tematów) co popełniła łącznie około 10 maili insynuacji i deklaracji jak to mnie nie lubi. Agresja odwrotnie proporcjonalna do mojego zainteresowania. Pompa po całośći. .

Nie wiem o jaką "kuleżankę" chodzi. Ktoś jest wobec Ciebie agresywny? Kto Cię nie lubi? Potrzebujesz pomocy?

Nie bój, mam twardą skórę a poza tym obowiązuje mnie jednak tajemnica korespondencji big_smile

12,234

chmurny napisał/a:

Nie bój, mam twardą skórę a poza tym obowiązuje mnie jednak tajemnica korespondencji big_smile

Phew, to dobrze, bo mam ostatnio sporo na głowie smile

Serberys napisał/a:

@Ever ale ja serio lubię "Anię..." big_smile

No wiem, Serberysie Tygrysie, ale tekst Deep jest na tyle dobry, że zasługuje na wyróżnienie smile. Niekoniecznie musi się innym kojarzyć z Tobą. Gdybyś się nie wychylił - nikt by nie wiedział, że o Ciebie wtedy chodziło tongue

12,235

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

O co kaman?

A tam kiedyś byłaś łaskawa zasugerować, że jesteśmy spiskowcami z @chmurnym. (...)

What? big_smile

12,236

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

O co kaman?

A tam kiedyś byłaś łaskawa zasugerować, że jesteśmy spiskowcami z @chmurnym. (...)

What? big_smile

No już nie ważne, stare sprawy tongue Nie chce mi się szperać.

Jak tam Lento, powiedz lepiej. 30-latkowie dopisują? Chętni na sponsorkę i mentorkę wink?

12,237 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-12-22 21:03:03)

Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

What? big_smile

A to szkoda, bo jestem ciekawa. W życiu nie uznałabym, że gracie w jednej drużynie z @chmurnym big_smile

Evergreen napisał/a:

Jak (...) 30-latkowie dopisują? Chętni na sponsorkę i mentorkę wink?

Ironia losu polega na tym, że dostaje się od niego to, czym się nie jest zainteresowanym big_smile Na mentorkę nie mam cierpliwości. Pozabijałabym młodzież tongue

12,238 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-22 21:36:08)

KoralinaJones napisał/a:

A to szkoda, bo jestem ciekawa. W życiu nie uznałabym, że gracie w jednej drużynie z @chmurnym big_smile

Taki nawet najtajniejszy  spisek byłby natychmiast wykryty smile
Wiadomo przez kogo smile
chociaż bywa trudno

https://przekroj.pl/public/upload/illustrations/medium/5c081bf54b18d.jpg?1557756867

No i mała podpowiedź bo obiecałem kiedyś ochraniać Kapitannę więc to nie spam reklamowy

https://revivaler.com/wp-content/uploads/2018/01/Greener-Martini-Harpoon-Gun-1.jpg

https://www.militaria.pl/upload/wysiwyg/gfx/produkty/noze/Reapr/Toporki/11023/Toporek-do-rzucania-Reapr-Chuk-3-szt-2.jpg

12,239

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

What? big_smile

A to szkoda, bo jestem ciekawa. W życiu nie uznałabym, że gracie w jednej drużynie z @chmurnym big_smile .

Dobra tongue, kolega nie ma dużo postów zatem odgrzebałam (ale to ostatni raz! tongue): https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php … &p=158 od postu 9.424

12,240

Eeee odpowiedź jest tutaj smile

KoralinaJones napisał/a:

Spiskowcy się dobrali od siedmiu boleści big_smile

12,241

Dobry wieczór.
Dodałam nieco łajbianej korespondencji do procesu gotowania kapusty z grochem, i ...WYSZŁA DOBRA!
Serio, zawsze jakaś taka mdła była. A dzis,prosze- słodka, jak trza, z cebulową i leciuśko maślana nutą. No nareszcie mi się udała.
I pieprzu w sam raz.
Kto tu cospieprzy, że go Ever znielubiła?
Ja do intryg nie mam nosa.
Dostałam swiateczną premię. Kupię sobie coś fajnego... i przy okazji rękawiczki narciarskie, bo to potrzebne.
Musze także spalony garnek odkupić, bo w sam raz na zupy był.
Mój prezent gwiazdkowy już stoi i kusi, coby go obejrzeć.
Córce kupiłam winyla Joy Division, czeka na odbiór w Empiku.
Ale chujnia z pogodą, nie?

12,242

adela 07 napisał/a:

Dobry wieczór.
Dodałam nieco łajbianej korespondencji do procesu gotowania kapusty z grochem, i ...WYSZŁA DOBRA!
Serio, zawsze jakaś taka mdła była. A dzis,prosze- słodka, jak trza, z cebulową i leciuśko maślana nutą. No nareszcie mi się udała.
I pieprzu w sam raz.
Kto tu cospieprzy, że go Ever znielubiła?
Ja do intryg nie mam nosa.
Dostałam swiateczną premię. Kupię sobie coś fajnego... i przy okazji rękawiczki narciarskie, bo to potrzebne.
Musze także spalony garnek odkupić, bo w sam raz na zupy był.
Mój prezent gwiazdkowy już stoi i kusi, coby go obejrzeć.
Córce kupiłam winyla Joy Division, czeka na odbiór w Empiku.
Ale chujnia z pogodą, nie?

Closer czy Unknown Pleasures ?

gorzej z pogodą bo chujnia z grzybnią i komary się pobudziły skubane

12,243 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-12-22 22:50:19)

Żeby nie być oczywistą, wybrałam "Still'.To taka kompilacja.
Od niedawna mamy gramofon. Teraz wiadomo, co można mi kupować w prezencie.
smile

https://open.spotify.com/track/4qETWyFq … =copy-link

12,244 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-22 23:06:11)

adela 07 napisał/a:

Żeby nie być oczywistą, wybrałam "Still'.To taka kompilacja.
Od niedawna mamy gramofon. Teraz wiadomo, co można mi kupować w prezencie.
smile

https://open.spotify.com/track/4qETWyFq … =copy-link

"Still" też fajne

12,245

Nie ma to jak dobra Polska wigilia, wypominanie sobie sobie co było kiedyś. Muszę być czujny i grzeczny bo nie kasowałem swoich postów.

Wczoraj piłem alkohol i nastąpił przełom w postaci zdeklarowania abstynencji. Czeka mnie nudne życie czy oświecenie?

12,246

Kręcisz coś @Psycholog, bo twierdziłeś że już jesteś abstynentem tongue.

12,247

Trochę z wyprzedzeniem ale wszystkim tutaj wesołych świąt życzę smile a jeśli ktoś nie obchodzi, to żeby ten czas spędził w dobrej atmosferze i żeby wszystkie problemy się rozwiązały smile

12,248

KoralinaJones napisał/a:

Kręcisz coś @Psycholog, bo twierdziłeś że już jesteś abstynentem tongue.

Zawsze to sobie wmawiałem.

12,249

Ej dziury w garnkach porobicie od tego mieszania smile
Pierogi polepione ?
U nas  prawie po robocie,reszta jutro w myśl hasła : "spokojna czaszka,mamy czas, co masz zrobić dzisiaj zrób jutro"

12,250

U mnie większość rzeczy też zrobiona, jutro tylko pierogi i sprzątanie. A przed chwilą skończyłem opychać się goframi big_smile

12,251 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-12-24 11:29:06)

KOCHANI!
Z okazji Świąt chciałabym Wam złożyć życzenia. A, że zawsze wysyłam indywidualne, to tutaj też odmiennie się nie zachowam wink.
paslawku: Życzę Ci, aby Twoja Cesarzowa kochała Cię takim jakim jesteś do końca świata i jeszcze dłużej, i żeby nadal tolerowała Twój forumowy nałóg i wspierała w pomocy zbłądzonym wink. No i przede wszystkim: wdzięczności niewdzięczników za to swatanie! I na końcu, żebyś wreszcie nażarł się jak świnia, tak jak o tym marzyłeś big_smile
Koralino: Życzę Ci faceta statecznego, mądrego, który będzie imponował opanowaniem, ale też pasją. I żeby wielbił Cię i doceniał za wszystko co w Twojej głowie się uroi. Posłusznych załogowiczów nie życzę, bo to na moją niekorzyść tongue
Deep: Na wstępie, życzę Ci, żebyś powróciła do ojczyzny wreszcie tongue Pakuj plecak i chrzanić wszystko i wszystkich smile. A faceta…? Chyba takiego, co się o niego przypadkiem potkniesz, wpadniesz na ulicy, szarpiąc się z szalikiem, kurtką lub niesforną siatką, i w którego oczach utoniesz, jak w głębokiej, błękitnej toni :* W razie braku powietrza podczas tego tonięcia, to zawsze jakieś koło ratunkowe się znajdzie na łajbie wink. Zaklepuję - rzucam pierwsza!
Adelo: Wiesz, że Cię kocham jak siostrę, i nieba bym Ci przychyliła, gdybym była męskim facetem, który Cię ogarnie i otoczy (nie osaczy!!!), ale mającego w oczach błysk psotnego chochlika. Takiego z pasją, artystyczną duszą, z nutką awangardy. I żeby wielbił Twoją kuchnię i wypieki i sprzątał po tym Twym pichceniu ze śpiewem na ustach smile.
Serberysie Tygrysie: Życzę Ci dziewczyny, która zdejmie klapki ze swych małych stópek i założy na swe piękne oczęta na Twój widok big_smile A serio, to ciepłej, nieco zwariowanej kobiety, której łzy będą spadać jak grochy, gdy jej będziesz na pianinku plumkał, i która nie będzie chciała Cię wypuścić ze swych drobnych rączek, bo jej ulubionym zajęciem, będzie przytulanie jej ulubionego Tygryska wink. Na końcu, oczywiście będzie Ci znosić wszystkie bezdomne koty z okolicy do głaskania big_smile
Ross: Życzę Ci mężczyzny z klasą, który wywróci Twój system do góry nogami, na którego punkcie zwariujesz do reszty, z którym będziesz się czuła bezpieczna i kochana, i w którego oczach zobaczysz uwielbienie. Taki, który na rękach Cię będzie nosił i pozwoli Ci być słabą i bezbronną. A na forum: nowych szalonych pomysłów i zabaw integracyjnych. Niech żyje nasz KOwiec! big_smile
Bagienniku: smile Kobiety życia życzę, cudownej, seksownej, co będzie dreptać za Tobą po tych bagnach w samych gumiakach big_smile (z resztą jak tam wolisz: czy naturalistyczna opcja, czy w rynsztunku roboczym smile) i będzie kochała góry i lasy, tak ja Ty je pokochałeś. I żeby do samego końca wybiła Ci z głowy żelazne singielstwo tongue. I aby pamiętała, że nienawidzisz bezy i uwielbiasz czarną kawę wink
Włodku: Życzę Ci kobiety, z którą będziesz mógł się pośmiać, pomarudzić, poprzytulać i będziecie razem trzepać w gry na 2 kompy big_smile. W Sylwestra! Takiej, która podczas biegów będzie stała na ulicy i krzyczała jak opętana, żebyś biegł szybciej i podawała Ci wodę w bidonie. Życzę Ci kobiety nieidealnej, ale takiej, której wnętrze będzie błyszczeć daleko poza granicę jej skóry.
Chmurny: Życzę Ci damy, która Cię zafascynuje i zaimponuje Ci tym, że nie będzie się bała utemperować czasem Twojego języczka tongue, zagnie w kilku kwestiach, że nijak się nie wyplączesz. Ognistej, inteligentnej, stanowczej, z dużą mocą sprawczą. Zażaleń nie przyjmuję tongue
Psologu: A niech stracę tongue, Wigilia jest, to zwierzęta i Psycholog pewnie przemówią ludzkim głosem wink. Życzę spokoju i dotarcia do brzegu, czy to w tych ramionach, czy w innych, na tym, czy innym stanowisku, znalezienia swojej drogi, bez przeszkód i ciernistych podłoży. I kobiety, przy której poczujesz się małym chłopcem smile.
A dla całej reszty, o której nie wspomniałam: żryjcie ile wlezie i doceniajcie wspólny czas smile. WESOŁYCH ŚWIĄT!

George M. na zawsze pozostaniesz w naszych sercach!

12,252

Ever wyściskałbym Cię za te życzenia, dzięki smile

12,253 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-24 13:30:24)

Cześć Załogo zajęta jak mrówki smile
Życzę wam wszystkim zdrowia ,ciepła,pogody ducha w przeciwnościach i trudnościach cierpliwości.
Serdecznie pozdrawiam i spokojnych świąt
Trzymajcie się

Ever,Serberys - dzięki wzajemnie smile

P.S Gęś owsiana  jest piękna,dorodna  czasem otwieram zamrażalnik żeby sobie na nią popatrzeć przez chwilę big_smile

12,254

Ever, dziękuję  za piękne życzenia. Sprawcza, ognista, inteligentna co za pysk i serce złapie?  Już mnie dreszcz obleciał! Jak tylko przeminie awaria systemu rozejrzę się konkretnie mając w/w na uwadzę. Czuję że byłoby to boskie dwa jednym: kara i łaska.
Wszystkiego dobrego forumowicze i wesołych świąt.

12,255

Jak to miło ze nawet w okresie świątecznym nie można się wyzbyć złośliwości i porównań do zwierząt. Panno Evergreen, życzę przede wszystkim odpuszczenia przeszłości, szacunku do ludzi oraz skutecznego terapeuty który pozwoli Ci wreszcie uzdrowić swoją zraniona cześć osobowości.

Całej reszcie życzę, samodzielnego myślenia, odrobiny niewygody oraz uczciwości i lojalności względem siebie. Nieupupiania się z powodu neurotycznej potrzeby akceptacji oraz bezkompromisowości w stosunku do ludzi którzy na to zasługują, w czasach gdzie ludzie próbują być jak kwiaty a niestety wiecznie zielone są tylko te sztuczne.

Wesołych Świąt.

12,256

Wesołych, zdrowych i spokojnych świąt wam wszystkim życzę. Spełnienia marzeń, szczęścia, pomyślności, dużo pieniędzy i fajnych prezentów pod choinką tongue

12,257 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-12-24 16:18:56)

Kochani!
Dla Pań:
https://i.postimg.cc/0NYvySQ2/cf917666ce68e3687278fbda2d999ca0.jpg
Dla Panów:
https://i.postimg.cc/3wnL1rfF/517e76b87c8a43a4e045f56bf38aaae1.jpg
Dla psiarzy:
https://i.postimg.cc/tJPwBQxR/ae5939c322501b6504206a96a9877df0.jpg
Dla kociarzy:
https://i.postimg.cc/2S5T6NSq/6c5a9409d2d46c67f1bfac6ef0761da5.jpg
I dla świnkarzy:

https://i.postimg.cc/28XLQ1Dx/9e336b1f820f90483355328eb3940dc6.jpg

12,258 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-12-24 21:01:24)

Wesołych Świąt, kochani smile

Zarzucam szlagierem świątecznym

który jest trochę bezsensowny, bo śnieg u nas już stopniał. Ale może u Was nadal jest smile

Ja dzisiaj odkryłam, że wiertarka się ze mną polubiła. Cuda cuda smile

Evergreen ja ostatnio widziałam Ciebie na ciężarówce jak siedziałam sobie w autobusie tongue A tak serio, dziękuję za osobiste życzenia. Czyli chłopa z przypadku mi życzysz? tongue Jakiegoś marzyciela ciamajdę co sobie z nim nos rozwalę albo zaliczę glebę tongue I Broń Boże, z brakiem tchu mam bardzo złe skojarzenia sad Na odwrót, czuć, że oddycham pełną piersią smile Takiego, żeby nie trzeba było mnie przed nim ratować, no eeeejjj tongue

Adelo biere świąteczną kotinkę smile

Koralina Rossanka Syl Ela

Paslawek Bagiennik Serberys Włodek Szatan Psycholog Raka Yogi Farmer Misinx Grasse Gary (dużo chłopa tu smile )

i wszystkim wszystkiego co najlepsze czyli dobrze spędzonego czasu wśród bliskich albo na kompie z gierami lub na czacie. Co tam lubicie.

Buziaki xxx

12,259 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-24 20:51:09)

1 2 3 4

Dzięki Deep smile Cześć
Wesołych Świąt wzajemnie

12,260

Dzięki smile nawzajem, szczęścia, zdrowia, radości... smile

12,261 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-12-24 23:29:58)

Ejo Załoga! Śniegu brak, sernik z brzoskwiniami jest, choinka jest, kolędy są, facet będzię...

Evergreen napisał/a:

Koralino: Życzę Ci faceta statecznego, mądrego, który będzie imponował opanowaniem, ale też pasją. I żeby wielbił Cię i doceniał za wszystko co w Twojej głowie się uroi. (...)

Bóg Wam zapłać - w czym tylko chcecie - za wszelkie życzenia, ahoj i byle do przodu! wink

12,262

Witam pośrodku świat. Ever, Twoje wyczucie co do moich preferencji jest jak najbardziej trafne. Ale w kwestii gwiazdek z nieba, to narazie pojawiły się na moim nowym, ślicznym, puchatym szlafroku w złote, właśnie, gwiazdki.
A poza tym, mogłabym odżywiaćsię chyba tylko sernikiem, przez te trzy dni. smile

12,263

Pośrodku świąt, gdzie brzuch napełniony, ale to jeszcze i tak nie koniec smile

Sam bym za to się chętnie żywił barszczem, karpiem i popijał kompot z suszonych owoców smile

Spokojnych, radosnych Świąt dla całej Załogi( i Kapitanny) smile

12,264

adela 07 napisał/a:

Dla Pań:

@adela, mała reklamacja - Pan drugi od lewej ma wąs tongue

12,265

KoralinaJones napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Dla Pań:

@adela, mała reklamacja - Pan drugi od lewej ma wąs tongue

Trzech brzuchaczy ma wąsy,tylko chudy jest gołowąsem smile

12,266

Dobra, to inaczej- choć tamci Panowie są bardziej kreatywni.
Poza tym nie wiem, czy każda z Was ma awersję do wąsów?
https://i.postimg.cc/kM0gZjVx/78d60c83e61d97b1f2c3634b1f330b4b.jpg

12,267

To nie wygląda dobrze smile Co nie ? Sernik zjedzony, jeno makowiec i keks został.
https://t3.ftcdn.net/jpg/01/94/17/60/360_F_194176083_OOlipofWOj3NXWbe04FILycqbb0korB2.jpg

12,268

Dobrze wygląda. Talerz pusty, to się chwali. smile
U mnie kapusta jeszcze zalega.

12,269

KoralinaJones napisał/a:

Ejo Załoga! Śniegu brak (...)

Poprawka. W Suwałkach śniegu pod dostatkiem tongue big_smile

12,270 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-26 23:14:44)

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Gdzie Ciebie tam poniosło Kapitanno  o ile poniosło w tamte strony  smile

12,271

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Gdzie Ciebie tam poniosło Kapitanno  o ile poniosło smile

Z Suwałk jest blisko do Ełku tongue. Był ktoś w Ełku? Jak jest w Ełku?

12,272

Nie byłem ani na Suwałkach, ani w Ełku :D

12,273

Życzę Wam czerpania radości z tego, co już macie, zdrowia pod dostatkiem, nieuzależniania swojego szczęścia od posiadania partnera i niedążenia do realizacji wszystkich planów noworocznych po co tak ciągle gonić, lepiej zwolnić i przysłużyć się zdrowiu.

Życzę też tym, którzy tego chcą, by mieli w swoim życiu kogoś, kogo będą kochać i kto ich będzie kochał. Kogoś, kto nie będzie czuł potrzeby krytykowania, kto będzie blisko, gdy trzeba, kto samą swoją obecnością wesprze w trudnych chwilach, kto będzie czekał w domu, kogoś lojalnego, wiernego i pełnego radości życia, by móc się razem cieszyć wszystkim. Ja już takiego futerkowego jegomościa mam, bo wśród ludzi to raczej na to nie liczcie. wink

Zrobiliście sobie jakiś prezent? Innym robiliście? Dostaliście to, czego chcieliście, co Wam się przyda? Ja zauważyłam, że większość prezentów, które robię sobie, tak naprawdę są dla psa... Takie uroki psiego rodzica. smile

12,274

Czyżby nikt nie miał siły ruszać się po Świętach? big_smile tongue

12,275

KoralinaJones napisał/a:

Dobrze że wpadłaś i zajrzałaś na łajbę ,trzeba kuć żelazo póki gorące, może jeszcze nie jest za późno chodzi o Czarusia

Ruszać się mogę spoko nawet poszedłem do pracy łaskawie, częściowo na piechotę
właściwie to poszłem bo blisko ,nic na szczęście nie zalane na budowie i przewodów nie pokradli smile

A nie zaglądaj do wątku Włodka nie ma tam nic ciekawego smile

12,276

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Dobrze że wpadłaś i zajrzałaś na łajbę ,trzeba kuć żelazo póki gorące, może jeszcze nie jest za późno chodzi o Czarusia

Nie ma to jak wywęszyć sensację big_smile

12,277

Sensacje są ciekawe big_smile

12,278 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-27 14:46:56)

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie ma to jak wywęszyć sensację big_smile

Wywęszyć to "pół biedy " smile
Wywołać, spowodować to dopiero cuś
A jeszcze żeby z tego wynikło  jakiś fajne zjawisko smile
Dlatego potrzebuje Twojej pomocy
Nauczony doświadczeniem(metodą prób i błędów czyli ile prób tyle błędów) otwarty jestem na współprace  w "zakresie" Czarusia .
Stawia ośli opór co tu dużo mówić potrzeba bardziej wyrafinowanych metod wpływania  na niego oczywiście obok moich algorytmów.

12,279

paslawek napisał/a:

Wywęszyć to "pół biedy " smile
Wywołać, spowodować to dopiero cuś
A jeszcze żeby z tego wynikło  jakiś fajne zjawisko smile
Dlatego potrzebuje Twojej pomocy
Nauczony doświadczeniem(metodą prób i błędów czyli ile prób tyle błędów) otwarty jestem na współprace  w "zakresie" Czarusia .
Stawia ośli opór co tu dużo mówić potrzeba bardziej wyrafinowanych metod wpływania  na niego oczywiście obok moich algorytmów.

To przeca rzekłam że dostanie kopniaka na rozpęd co by do UK dolecieć tongue

12,280

@Deep kolejnego dzieciaka raczej nie potrzebuje big_smile

12,281

KoralinaJones napisał/a:

To przeca rzekłam że dostanie kopniaka na rozpęd co by do UK dolecieć tongue

Tak to jest jak ktoś jest w odlocie smile i jest niezorientowany

Nie ten kierunek kopa
zmieniło się wiele smile

12,282

A co się zmieniło? Nie potrzebuje już paszportu?

12,283

adela 07 napisał/a:

A co się zmieniło? Nie potrzebuje już paszportu?

Paszport mu się przyda tak czy siak
No nie następna "śpiąca królewna" smile
wszystkim tłumacz od nowa ehhhh smile
zmieniło się wykryto Syrenkę w Krk nieco nieśmiałą samotną
na bilet to Serbek chyba ma tylko potrzebuje motywacji

12,284

Aaa
Syrenkę...
zaraz poszukam.

12,285

Przecież napisała, że za dziwnego gościa to ona nie chce się brać big_smile

Posty [ 12,221 do 12,285 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 187 188 189 190 191 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024