Ma kto pożyczyć wnuka?
W moim wieku jakbym szybko zaczęła i moje dziecię poszło w ślady to też bym mogła być już babcią, a jak! Rossanko no ale nie babuliną z laską. Żeby długo żyć i stać się po prostu strasznie starym wcale dzieci nie potrzeba. Czyli są babcie i babcie. Jedne funkcjonalne a drugie wiekowe. Ale jednak po menopauzie popęd raczej spada. Niekoniecznie znika ale natura tak jak często się to dzieje w przypadku pigułek anty, jak nie widzi sensu to wygasza. No ale jak już się popędu nie czuje to przecież problem z jego zaspokajaniem z głowy. Nie ma co dramatyzować
Jest tyle przyjemności na świecie... Opieka nad wnukami może do takich przyjemności należeć no ale przecież to nie jest jakieś fatum, że jak się z nim nie pogodzisz to sobie tylko dokładasz ale masz swoją indywidualność przecież i o ile niektórzy ludzie mogą podzielić się inspiracją ze swoich doświadczeń o tyle nie są one obowiązkowe, no... Każda historia inna. Możesz być np w mniejszości statystycznej a to nie oznacza przecież nieistniejszość statystyczną. Ludzie też różnie się starzeją. Jedni szybciej, drudzy wolniej... Nie trzeba tego przecież rozkładać aż tak drobiazgowo, zwłaszcza jak się opisuje tylko jakiś kawałek jako kawałek a nie całość.
No, dobra.
Wagi to takie chwiejne są
Się chybocą, w prawo, w lewo, zależy co się na którą stronę wrzuci. Jakby wpadły jakieś fotki w bieliźnie, to by było
rakastankielia napisał/a:na co mi pary z dziewczynami z drugiego końca Polski, skoro i tak nic z tego nie będzie, bo za duża odległość?
Dżizys... A co to za problem jeśli warto? U siebie nie masz nic a tam gdzieś może ktoś czeka. Serio... Mój mały brat se poradził z takim problemem a był młodszy od Ciebie. I było warto. Tylko głupie wymówki sobie wynajdujesz, żeby móc smęcić. Twoje hobby: smęcenie - wpisz sobie w opisie 
Hej Paslawku
KoralinaJones napisał/a:DeepAndBlue napisał/a:Stawiam na:
1. Burzowy
2. Chmurny
3. Szary vel Ponury vel Pod Zbitym Psem
Hmm... Kto to Szary vel Ponury vel Pod Zbitym Psem? 
Nie wiem właśnie
Ale by pasował do panów pogodnych pogodynków