Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Te są awangardowe ale chyba nie bardzo z tym pasowaniem
.
No co ? Za pierwszym razem można nie trafić w gust,ryzyk fizyk mogłem się domyślić że kolor nie taki i forma ,ale pewności to się nie ma jak się człek nie spyta. najgorzej to jest z tym że jak coś jest awangardowe to bywa strasznie niewygodne i niepraktyczne Głowa do góry coś się wymyśli.
No co ? Za pierwszym razem można nie trafić w gust,ryzyk fizyk mogłem się domyślić że kolor nie taki i forma ,ale pewności to się nie ma jak się człek nie spyta. najgorzej to jest z tym że jak coś jest awangardowe to bywa strasznie niewygodne i niepraktyczne Głowa do góry coś się wymyśli.
Po prostu nie przyłożyłeś się do moich awangardowych rogów. Jakieś koślawe coś .
Serberys napisał/a:
Ja teraz kolejny tydzień albo dwa będę czekał na @Deep
Ty się chłopaku w końcu zdecyduj z kim się chcesz spotkać, na czyje zdęcie czekasz .
Po prostu nie przyłożyłeś się do moich awangardowych rogów. Jakieś koślawe coś .
.
może jakaś podpowiedź hmm ? teraz widzę takie koślawe trendy w awangardzie rogowej,różdżkowej,rózgowej strasznie artyści cudują i wydziwiają
Jak nawiązać kontakt z kimś z forum bo nie wiem jak to się robi. Szukam kontaktu z Morawą
napisałem Ci w innym wątku kliknij przy jej sygnaturce na E-mail albo wejdź na jej profil tam też masz taką mozliwość. albo napisz u niej w wątku że chcesz się skontaktować na priv
Bląd - takie samo dobre miejsce do szukania jak inne i moim zdaniem wcale nie gorzej masz czasem sporo materiału do przemyślenia co inne kobiety myślą można kogoś poznać na forum w przekonaniach i oczekiwaniach Jak był bym młodszy samotny i trochę ładniejszy to nie zabraniałbym sobie szukania na forum partnerki co najmniej z trzy bym miał na celowniku
I co byś w związku z tym zrobił? Urządził zawody czy komuś konkurencję?
Bląd - takie samo dobre miejsce do szukania jak inne i moim zdaniem wcale nie gorzej masz czasem sporo materiału do przemyślenia co inne kobiety myślą można kogoś poznać na forum w przekonaniach i oczekiwaniach Jak był bym młodszy samotny i trochę ładniejszy to nie zabraniałbym sobie szukania na forum partnerki co najmniej z trzy bym miał na celowniku
Ale jak? Co najmniej trzy opcje - dwie strony monety
To trzy monety - co za problem jedna moneta dla każdej z kandydatek A na "poważnie" Rzut monetą to jak by dwie rywalki zostały na placu boju i były równorzędne w osiągniętych wynikach w tych konkurencjach
Wszystkie trzy fajne dziewczyny! Po d*pie zaraz oberwiesz
Przecież nie mówię że nie
Z tym obrywaniem po d*pie to ulubiona zabawa moje żony jest akurat potrafi i z dwa tygodnie czatować, czaić się na mnie potem uderza znienacka w najmniej spodziewanym momencie
Jak nie rzut monetą, to granie w Marynarza, co wsumie wpisuje się w motyw przewodni kafejki.
Konkurencje to by były proste Ross
1.rzut siekierą do celu 2.strzał z harpuna też do celu 3 bieg na 800 m z przeszkodami 4 chód na 5000 m bez przeszkód 5.skok do wody z niskiej skarpy tyłem i do tyłu 6 prasowanie na czas łatwizna
Khmm..też zwróciłam na to mą uwagę Przez grzeczność nie zapytałam, które to te wybranki, bo Szacowny Bossman już posiada swą cesarzową i jest jej największym fanem. A przy okazji: ładniejszy być chyba nie musisz, bo masz taki smaczny umysł @paslawku, że to wystarcza na całą ucztę . I nie, nie podlizuję się, nie potrzebuję nowego stanowiska. Z serca płynie
paslawek napisał/a:
Powinienem wyjaśnić o co chodzi z tym rzutem siekierą i strzałem z harpuna o zwycięstwie decydowałyby najgorsze wyniki aż taki głupi to nie jestem smile
Wiadomo! Żeby mnie i mojego dziecka nie próbował zakatrupić albo aktem łaski tyranizować. Rozsądnego. Mądrego. Z ego pod kontrolą.
rossanka napisał/a:
Czy sadziecie, że kobietom po 50 mężczyźni już nie w głowie i realizują się one w bawieniu wnuków, popęd im spada i poświęcają się bawieniu dzieci swoich dzieci? Tak pisze w wątku obok.
Popęd pewnie po menopauzie spada. Co w głowie to tam różnie. Ale przebywanie z wnukami dla wielu jest czymś wyjątkowym, zwłaszcza jeśli to kobiety opiekuńcze, troskliwe i praktyczne. Ale nie na pełny etat najlepiej, bo to również dobry wiek na to aby się samorealizować bez obciążeń wychowawczych, czyli taki nowy rozdział w życiu, czas na marzenia, być może jakiś kurs, studia, hobby, firma, mentorstwo... Wiele opcji Poza tym mężczyźni nie w głowie bądź nie tak mocno w głowie to w różnym wieku może dopaść takie coś. Zależy, no... Mnie coś takiego w połowicznym sensie dopadło w sumie ale to dlatego chyba, że mężczyźni dla mnie byli źródlem kłopotów, bezsensownie straconych nerwów i energii, byli komplikatorami, trochę jak rozwydrzone i rozpuszczone bachory, głupie, aż się nóż w kieszeni otwierał, oraz dołowali człowieka, jak wampiry energetyczne.. i tak dalej. Mogę nawijać całą noc i cały dzień i kolejną noc i kolejny dzień zatem tutaj postawię kropkę. O tutaj .
adela 07 napisał/a:
A taki dobry garnek był...
Mój też tak wygląda Tzn patelnia nierdzewna ale...
adela 07 napisał/a:
"Chatka- kopulatka"- kradnę!
What? Ulle to ma powiedzonka. Muszę ją dopytać co to za koleś "pan w meloniku". Mam wrażenie, że go skądś znam ale babcia mówiła, że to duch był albo zboczeniec. Tajemnica nierozwiązana zatem noszę się z prośbą o wyjaśnienia od Ulle
rakastankielia napisał/a:
Jak już jesteśmy przy portalach randkowych – jak to jest, że u siebie od dawna nie mam żadnych polubień ani par, a ledwo pojechałem na wycieczkę, to na drugim końcu Polski znalazło się parę dziewczyn, które to polubienie dało?
Bo morda jeszcze nie opatrzona. To znak, żebyś jeździł częściej
chmurny napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Widzę, że z tego miejsca już się zrobił przytułek .
A taki był fajny inteligencki klub oświeconego singla, prawda?
No, Bażin nam trochę ranking obniżył ale orzemy jak możemy... morzemy... morzem... A możem! Orki...orki z Majorki... Orki z Poznania nana na na na nana
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
który w końcu przegoni @rossance to cholerne zgorzknienie?
chmurny napisał/a:
fajny prawda?
Padło na Ciebie.:) nie uciekaj nie uciekaj
Podejrzane, bo jeszcze nie tak dawno odgrażał się, że tak tę łajbę rozbuja i jak nikt inny wysteruje ją na mieliznę
Ahahaha! Taaa... Pokręcił nóżką, splótł palce i westchnął patrząc na drzwi
KoralinaJones napisał/a:
@adela wrzuciła "Orki z Majorki", to ja też coś mogę wrzucić.
Ah, wspomnień czar. To też się śpiewało pod prysznicem
To ja też coś wrzucę
KoralinaJones napisał/a:
To niech spada na drzewo rwać kwaśne jabłka
Niech mu mordę wykręcą
Evergreen napisał/a:
adela 07 napisał/a:
Aaaa Chmurny miał tu zrobić "Zawinę Waszą skrzynię precjozów"- napisał !
Chmurny to tutaj miał zrobić rozróbę
Pfffff...
Serberys napisał/a:
@ross możesz mieć 30 letniego chłopaka xD
XD Toć to stary koń już, 30 lat
KoralinaJones napisał/a:
Klucze mam. Telefon mam. Wstydu nie mam. Mogę iść .
Hehe Muszę sobie to na ścianie w przedpokoju napisać
KoralinaJones napisał/a:
No i chyba jednak wylądowaliśmy na mieliźnie
To wina Yogiego
KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
Tajemnica
Po d*pie zaraz oberwiesz
Czas na pranie?
paslawek napisał/a:
6 prasowanie na czas łatwizna
Najgorsze z listy Żelazko, a fe
Evergreen napisał/a:
Koralina napisał/a:
To ja też już mam co najmniej trzy cele tongue
A jakież to?
Stawiam na: 1. Burzowy 2. Chmurny 3. Szary vel Ponury vel Pod Zbitym Psem
A foteczka będzie, Serberysie i Koralino ino ja ze wszystkim jestem do tyłu. No dosłownie ze wszystkim
Cześć Paslawku No właśnie ale poszły foteczki chociaż. Jutro znowu sporo roboty za dnia to późne wieczory przy dobrych wiatrach to jedyny czas, żeby poczytać I jaka mielizna, jak tu strona dziennie się produkuje
Edit:
Zamiast słów, bo mnie męczą moje odpowiedzi
Tak sobie związek namalowałam jak go sobie wyobrażam
Deep, myślę, że z tymi wnukami to dzieje się tak po 70tce dopiero. Po 50 dziewczyny chodzą na ćwiczenia, biegają półmaratony i ogólnie jeszcze nie babcieją( ogólnie pisze, bo wyjątki sa). Z tymi wnukami to obserwuje właśnie kobiety około 70ki, tylko że tam jest konieczność opieki, opiekują się tylę ile potrzeba w ciągu dnia a potem z ulgą wracają do domu, mówiąc, że są wykończone. Po 50 akurat nie mam babć w swoim otoczeniu, za wyjątkiem jednej koleżanki że szkoły, wcześnie urodziła bo zaraz po szkole( pamietam ze byla typem wiecznej imprezowiczki)jej dziecko też wcześnie miało swoje dziecko i dziewczyna ma teraz 46 lat i 4 letniego wnuka. Ale on co widzę po Fb to typ babci typu narty w Alpach, śmiały makijaż, zrobione paznokcie niż spódnica do kostki, zero libido i robienie na drutach bo nie wypada czegoś robić po 40tce.
Ktoś w ogóle się kiedyś spotkał z kimś z tego forum? Na 4 moje propozycje spotkania nikt się nie odważył. Czuje się niekochany.
Owszem
Nawet tym łatwiej, jeśli się mieszka w tym samym mieście a w moim przypadku tak właśnie jest, akurat z jednym Użytkownikiem. Chociaż fakt zamieszkania w jednym mieście wyszefdł w sumie przypadkiem..