Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 174 175 176 177 178 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11,376 do 11,440 z 13,291 ]

11,376

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
rossanka napisał/a:

100ka panów napisała, jezli zaden się Karolinie nie spodobał, to zbnaczy, ze wymagania ma jak księżniczka i zostanie sama z takim podejściem? Co sadzicie?

Ma 40 lat ...
W tym wieku, to już nie: byle nie bił, byle nie pił, ale tylko byle był smile

A fajna milfetka zawsze w cenie.

Zobacz podobne tematy :

11,377

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

100ka panów napisała, jezli zaden się Karolinie nie spodobał, to zbnaczy, ze wymagania ma jak księżniczka i zostanie sama z takim podejściem? Co sadzicie?

Ma 40 lat ...

Kryzys wieku średniego jak stąd w kosmos big_smile

11,378

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ma 40 lat ...

No tak znowu potwierdza się to że dobre uczynki mszczą się na człowieku   smile

11,379 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-12-08 16:09:28)

paslawek napisał/a:
Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ma 40 lat ...

No tak znowu potwierdza się to że dobre uczynki mszczą się na człowieku   smile

Tak się zastanawiam. Po co fajnej milfetce jakiś tam milfet jeśli ona - skoro taka fajna - może mieć na zawołanie chętnych plus/minus 30 latków? tongue

Zrobimy jeszcze ten eksperyment na Tinderze big_smile

11,380

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ma 40 lat ...

Tylko, po co takiego w domu trzymać? Jako eksponata?

11,381

KoralinaJones napisał/a:

Mam jeszcze inne spostrzeżenie. Panowie w większości w tych wiadomościach za bardzo "słodzą". Co rusz to jakiś kwiatek, kotek itp. Co za dużo to niezdrowo, tym bardziej jeśli pisze 40-latek do 40-latki.

A tak - u mnie też tak było. Jakbym miała 18-20 lat to może by jakoś przeszło.

KoralinaJones napisał/a:

Poza tym to co dyskwalifikuje na dzień dobry, to fakt, że w odpowiedzi zwrotnej wielu nie napisze nawet jak ma na imię. To jak mam się do takiego zwracać? Proszę Pana?

Ty, Tobie, Ciebie.. itd A w ogłoszeniu nie stoi, że masz na imię "Koralina" i u nich podobnie?

KoralinaJones napisał/a:

To nie był Tinder. W rankingu spadałam bardzo szybko.

Nie byłam na Tinderze - tam to dopiero jest dom publiczny, ale u Ciebie na tym portalu widzę, że również smile

KoralinaJones napisał/a:

Jako żywo, Be. big_smile

Prawie za nim tęsknię tongue

KoralinaJones napisał/a:

Weź kobieto zejdź na ziemię i życie,takich jak Ty zarozumiałych dewot jest to dużo !
Żeby ten portal był płatny co tydzień jak inne to zaraz nie byłoby takich płytkich dewot.
Wkoło się ogłaszają i mają długi,problemy,braki w życiu i uzębieniu !!!
Dziadostwo i prostactwo kobiet !

Pisałaś, że seks jest grzeszny i wyrzekasz się go? Czy tylko, że nie życzysz sobie zaproszeń na seks w pierwszych wiadomościach? big_smile

KoralinaJones napisał/a:

Z takim podejściem i zachowaniem żaden ogarnięty Mężczyzna nie chce takiej kobiety!
Więc ogarnij umysł,dupę i nie oszmieszaj się z takim ogłoszeniem.
Powodzenia.

Klasyczne wyparcie, pewnie chciałby, ale za wysokie progi...

Ciągle jednak pozostaje w mej pamięci ten od "ZATRACIĆ SIĘ W JEJ DUSZY SERCU I WYRUCHANYCH CHUJAMI DZIURACH". Wszystko byłoby jasne w tym przekazie, ale po co te "KURWA" x9. Dochodził w tym czasie? Tak jak Monty Python: "Święty Graal znajduje się w zamku Aaaaaa..." (pisał jak spadał) smile. Ten pisał "KURWA" jak szczytował big_smile. Co on miał w głowie gdy to klikał? wink

Grzebnęłam jeszcze ku tej okazji do mojego wątku i tak dla sentymentów wstawiam:

https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php … 49&p=2 post 107

11,382

Evergreen napisał/a:

"Niezauważalna uczuciowość"... co na to partnerki, które chciałyby widzieć to zaangażowanie w Tobie? Nie okazujesz uczuć na zewnątrz? Introwertyk?

Jak to co? Prośby, groźby, udawanie, przekupstwo, błaganie, hipnoza, serum prawdy, sala tortur i takie takie wink

Evergreen napisał/a:

Czy uważasz, że powinno się wchodzić z jednej relacji w drugą? Ale skoro się anonsujesz, znaczy jesteś obecnie w stanie "pomiędzy", zgadza się?

A jak!! I to na zakładkę! lol

A tak poważnie uważam że jest to możliwe ale nie jest to moja agenda na życie uczuciowe. Równo rok nie próbowałem nawet nikogo poznać.
Nie jestem "pomiędzy". Wolny jestem i tyle.

adela 07 napisał/a:

Znamienne zdaje się tu określenie " łatwo".
Subiektywnie uważam, że łatwo nie jest.

"Łatwo" to nie tylko atut, jednostronny przywilej. To się tyczu obu stron więc orient.

adela 07 napisał/a:

Nie jesteś z tych, którzy po odejściu partnera stawiają Mu ołtarzyk, zmieniają przed nim kwiaty i pozostają do końca życia w celibacie uczuciowym i cielesnym.

Dotąd nie byłem. Jak każdy mam stałe mechanizmy obronne ale nie dam sobie ręki uciąć za ich dozgonną niezawodność.  W tak radykalnej formie to może nie ale kto wie co się wydarzy. Widziałem wielu kozaków...na prozaku wink

adela 07 napisał/a:

Dlatego " jeden jedyny, który jest całym światem" nie istnieje.  Ale jak się kogoś kocha, to wtedy ten ktoś właściwie taki jest

Prawda że łatwe, kurna!? smile

11,383 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-12-08 17:19:18)

adela 07 napisał/a:

Koralino- gdzie Ty to wrzuciłas? Na Lento?

Tak, Lento.

adela 07 napisał/a:

Koralina miała też tak dużą ilość odpowiedzi, bo nie określala wieku , pewnie miejscowosci, i pewnie zdjęcia. Takie coś odsiewa nieco populacji, niestety nie kretynów.

Wieku nie określiłam, ale to celowo, miejscowość określiłam - nie miało to znacznia, napisał Pan np. z Ostrołęki (a oznaczyłam Warszawę).

paslawek napisał/a:

tajemnicze ostrzeżenie to intrygująca sprawa smile

Screenów nie chce mi sie robić, bo to za dużo roboty, wklejam tekst, musicie mi wierzyć na słowo.

Witaj. Jesteś tu nowa, więc musisz być ostrożna, bo tu nie zawsze jest miło, kulturalnie i przyjemnie. Ale trzymam kciuki:)) Panów jest 10-krotnie więcej niż pań. Jak któraś nowa się pojawi zaczyna się polowanie. Kto bardziej zbajeruje ten wygrywa. Realnie zainteresowanych stałym związkiem jest tylko kilka procent.

paslawek napisał/a:

pozostaje "przeanalizować" pozostałe 93 wiadomości .

Dokładnie tyle było wiadomości, 93.
Zrobię statystykę big_smile

Evergreen napisał/a:

KoralinaJones napisał/a:

Poza tym to co dyskwalifikuje na dzień dobry, to fakt, że w odpowiedzi zwrotnej wielu nie napisze nawet jak ma na imię. To jak mam się do takiego zwracać? Proszę Pana?

Ty, Tobie, Ciebie.. itd A w ogłoszeniu nie stoi, że masz na imię "Koralina" i u nich podobnie?

No okej, generalnie chodziło mi o to, że dorośli ludzie raczej się sobie w takich okolicznościach przedstawiają. Imię podałam w ogłoszeniu.

Przykład. Napisał zibbiii "Hejka smile))))))"

Trzeba mieć do tego dużo cierpliwości, dystansu i czasu.

11,384

KoralinaJones napisał/a:
Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ma 40 lat ...

To nie ja nie wybrałem nikogo ciekawego z 93 osób

11,385

rossanka napisał/a:
Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ma 40 lat ...

Tylko, po co takiego w domu trzymać? Jako eksponata?

W takim razie po co trzymać kobietę po 40-tce, czy samotną matkę?

11,386 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-12-08 17:55:56)

Farmer napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Farmer napisał/a:

Ma 40 lat ...

To nie ja nie wybrałem nikogo ciekawego z 93 osób

I tu Cię boli big_smile

Nie martw się. Na Tinderze sobie wybiorę jakiegoś +/- 30latka tongue Chociaż tutaj (na Lento znaczy się tongue ) też by się znalazł i to nie jeden big_smile

11,387 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-12-08 18:02:46)

Na tego typu portalach byłam dość regularnie i chadzałem na randki gdzieś tak do 40ki. Dałam sobie wtedy czas, a po 40stce całkiem odpuściłam tego typu miejsca.
Byłam jedynie na Tinderze pare razy, średnio raz na rok, raczej bez przekonania, bo ta apka nosi znamiona apki dla szukających tylko seksu.
Nie wiem, czy te moje pobyty można uznać za poszukiwania, zwykle byłam tam kilka dni. Najdłużej za pierwszym razem 3 tygodnie.
Czasem z kimś popisałam chwilę, zwykle okazywało się, że jest na drugim końcu kraju albo w Anglii. Nie wiem czemu oni siedzieli w Anglii a szukali w Polsce? Całkiem dużo takich profilow było.
Po tym, jak właściwie odpuściłam sobie szukanie szybko poznałam kogoś na zywo(byłam bardzo zainteresowana, okazało się, że on nie). A w tym roku miałam też jedna znajomosc na zywo(odbierałam ją jako zainteresowanie, okazało się,ze błednie).
Raz byłam na spotkaniu z mężczyzną, którego znałam na żywo około roku ( sierpien) kontakt sporadyczny, po spotkaniu okazało się, że to nie moja bajka.
Raz też w wakacje poznałam kogoś na ulicy, wymieniliśmy się numerami, pisał nawet, ale nie miałam przekonania. Nie wiem w jakim był wieku, moze 23 lata?
Ogólnie jestem otwarta na znajomości.
Poznałam też kilku facetów w moim wieku, ale żonaci albo w kolejnych związkach.
Na portale randkowe nie planuje póki co wracać, to nie na moje nerwy.
Obserwacje miałam podobne jak Koralina.
Co z tego jak otrzymasz 10 wiadomości i to wszystko albo Hejka, albo buźka  albo okazuje się, że to pisze 18 latek albo przeciwnie 65 latek. Pomijam już zaczepki typowe na seks. I niegrzeczne komentarze.

11,388

rossanka napisał/a:

Co z tego jak otrzymasz 10 wiadomości i to wszystko albo Hejka, albo bużka  albo okazuje się, że to pisze 18 latek albo przeciwnie 65 latek. Pomijam już zaczepki typowe na seks. I niegrzeczne komentarze.

No, i dla forumowych malkontentów mamy podsumowanie , ja jeszcze zrobię tę statystykę, jaki to raj na Ziemi mają Panie na portalach randkowych.

11,389

KoralinaJones napisał/a:
rossanka napisał/a:

Co z tego jak otrzymasz 10 wiadomości i to wszystko albo Hejka, albo bużka  albo okazuje się, że to pisze 18 latek albo przeciwnie 65 latek. Pomijam już zaczepki typowe na seks. I niegrzeczne komentarze.

No, i dla forumowych malkontentów mamy podsumowanie , ja jeszcze zrobię tę statystykę, jaki to raj na Ziemi mają Panie na portalach randkowych.

Każą Ci wybierać tych, co piszą "hejka" i 65 latków.
Odrzucą niegrzecznych i obrażających w mailach.
Nadal zostanie Ci spory procent.

11,390 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-12-08 18:12:19)

KoralinaJones napisał/a:

No ale nadal to masz po jednym dniu możliwość rozmowy z kimś. Więc w sumie udowadniasz to co my pisaliśmy. A mianowicie, że dziewczyna ma tyle wiadomości, że spokojnie da radę z kimś pogadać, czy się spotkać. Dajmy na to, że pogadasz z co 50tym z tych 100. Daje to 2 osoby dziennie. 14 osób w tygodniu.

Facetowi żeby móc pogadać z tyloma dziewczynami, to pewnie zajmie z 2 miesiące.

Nikt tu nie negował tego, że dziewczyny dostają syf w wiadomościach. Bo to jest wiadome.

11,391 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-12-08 18:16:21)

jakis_czlowiek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

No ale nadal to masz po jednym dniu możliwość rozmowy z kimś. Więc w sumie udowadniasz to co my pisaliśmy. A mianowicie, że dziewczyna ma tyle wiadomości, że spokojnie da radę z kimś pogadać, czy się spotkać. Dajmy na to, że pogadasz z co 50tym z tych 100. Daje to 2 osoby dziennie. 14 osób w tygodniu.

Tak. Są to bardzo szerokie zachęcające możliwości big_smile Pogadałam z takim jednym dla beki, który mi napisał że mam "zjebany" opis. Szybko usunął konto big_smile

Gdybym miała odpowiadać na te wiadomości, to tylko na te, w ktorych Panowie odnieśli się w - odpowiadający mi sposób - do mojego opisu.  Mnie nie interesuje łowienie w szambie czy bylejakości.

Wybij sobie z głowy liczbę 50. Nie wiem czy byłoby tego nawet 5.

11,392 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-12-08 18:17:58)

KoralinaJones napisał/a:

Tak. Są to bardzo szerokie zachęcające możliwości big_smile Pogadałam z takim jednym dla beki, który mi napisał że mam "zjebany" opis. Szybko usunął konto big_smile

Gdybym miała odpowiadać na te ogłoszenia, to tylko na te, w ktorych Panowie odnieśli się odpowiadający mi sposób do mojego opisu.

Ja nie neguję tego, że zdecydowana większość wiadomości to syf. Po prostu chodzi o to, że nawet gdy z tych 100 wiadomości zostanie 1 czy 2 warte uwagi, to będzie to dużo więcej niż facet może liczyć. Bo facet to dostanie 1 wiadomość na tydzień tongue A potem trzeba pamiętać, że tu też większość to syf. Więc Ty masz 1 spoko wiadomość na dzień. A facet 1 spoko wiadomość na parę miesięcy xD

11,393 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-12-08 18:18:29)

KoralinaJones napisał/a:

Nikt tu nie negował tego, że dziewczyny dostają syf w wiadomościach. Bo to jest wiadome.

Przecież rozmawiałeś z podobna ilością kobiet co Koralina na portalu. Była jedna otyła, którą spławiłeś, teraz ta co jest chora, a w międzyczasie też z innymi pisałeś. Jest remis.
Chyba, że każesz Koralinie pisać do reszty, tych, którzy piszą obrażliwe maile, mają 20 lat czy 60. Albo Tych co wyślą jedynie oczko, buźke czy napiszą hejka.
Macie z Koralina tyle samo profili do rozmowy, z tym, że ona zbiera większy śmietnik w skrzynce.

11,394

KoralinaJones napisał/a:

Gdybym miała odpowiadać na te ogłoszenia, to tylko na te, w ktorych Panowie odnieśli się odpowiadający mi sposób do mojego opisu.

Ja nie neguję tego, że zdecydowana większość wiadomości to syf. Po prostu chodzi o to, że nawet gdy z tych 100 wiadomości zostanie 1 czy 2 warte uwagi, to będzie to dużo więcej niż facet może liczyć. Bo facet to dostanie 1 wiadomość na tydzień tongue

Dlatego warto pisać do Pań interesujące wiadomości tongue

11,395 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-12-08 18:20:25)

rossanka napisał/a:

Przecież rozmawiałeś z podobna ilością kobiet co Koralina na portalu. Była jedna otyła, którą sprawiłeś, teraz ta co jest chora, a w międzyczasie też z innymi pisałeś. Jest remis.
Chyba, że każesz Koralinie pisać do reszty, tych, którzy piszą obrażliwe maile, mają 20 lat czy 60. Albo Tych co wyślą jedynie oczko, buźke czy napiszą hejka.
Macie z Koralina tyle samo profili do rozmowy, z tym, że ona zbiera większy śmietnik w skrzynce.

Jasne. Mi chodzi tylko o to, że Karolina ma większy wybór jako kobieta i tyle. Ma śmietnik straszny. Ale z tego jakąś perełkę znajdzie. Dużo częściej niż facet. Bo po prostu dostaje dużo więcej wiadomości.

I tyle.

Na Tinderze jeszcze gorzej będzie xD

11,396 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-12-08 18:22:41)

rossanka napisał/a:

Przecież rozmawiałeś z podobna ilością kobiet co Koralina na portalu. Była jedna otyła, którą sprawiłeś, teraz ta co jest chora, a w międzyczasie też z innymi pisałeś. Jest remis.

Jasne. Mi chodzi tylko o to, że Karolina ma większy wybór jako kobieta i tyle. Ma śmietnik straszny. Ale z tego jakąś perełkę znajdzie. Dużo częściej niż facet. Bo po prostu dostaje dużo więcej wiadomości.

I tyle.

To do kogo byś napisał? Do tego 18 latka? Czy do tego faceta, który był jurny big_smile, czy do tego, który napisał, że jest stara? Czy do tego który ją określił mianem dewotki:D? Czy do któregos, ktory napisał jedynie Hejka?
Który rokuje najbardziej?

11,397 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-12-08 18:25:44)

rossanka napisał/a:

I tyle.

Nie, bo nie mam ochoty ciągnąć za uszy Panów, którzy odpisując nie potrafią się przedstawić i napisać ile maja lat.  Ta ilość nie przekłada się na jakość. Nawet potencjalnie.

11,398

rossanka napisał/a:

To do kogo byś napisał? Do tego 18 latka? Czy do tego faceta, który był jurny big_smile, czy do tego, który napisał, że jest stara? Czy do tego który ją określił mianem dewotki:D? Czy do któregos, ktory napisał jedynie Hejka?

O matko, poczytaj jeszcze raz o co mi chodzi...

Załóżmy że 1% wiadomości od facetów się do czegoś nadaje i 10% wiadomości od dziewczyn się do czegoś nadaje (dziewczyny jednak są chyba trochę bardziej ogarnięte).

To kto znajdzie kogoś szybciej? Kobieta mająca 100 wiadomości dziennie, czy facet mający 1 wiadomość tygodniowo? tongue

11,399

rossanka napisał/a:

Załóżmy że 1% wiadomości od facetów się do czegoś nadaje i 10% wiadomości od dziewczyn się do czegoś nadaje (dziewczyny jednak są chyba trochę bardziej ogarnięte).

To kto znajdzie kogoś szybciej? Kobieta mająca 100 wiadomości dziennie, czy facet mający 1 wiadomość tygodniowo? tongue

Ale sucha statystyka ma tutaj małe znaczenie. Bo kwestia doboru jest wysoce zindywidualizowana.

11,400

KoralinaJones napisał/a:

I tu Cię boli big_smile

Nie martw się. Na Tinderze sobie wybiorę jakiegoś +/- 30latka tongue Chociaż tutaj (na Lento znaczy się tongue ) też by się znalazł i to nie jeden big_smile

Nie, nie boli.
Wyglądam na poniżej 30 lat i naprawdę studenciary się za mną oglądają smile

Oczywiście, że znajdziesz i to nie jednego.
Ale czy chcesz robić wyłącznie jako materac?

11,401

KoralinaJones napisał/a:

Ale sucha statystyka ma tutaj małe znaczenie. Bo kwestia doboru jest wysoce zindywidualizowana.

Jasne. Ale jednak pokazuje chociaż trochę jakiś obraz sytuacji.

11,402 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-12-08 18:39:11)

Farmer napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

I tu Cię boli big_smile

Nie, nie boli.

Przygadał mi producent materacy big_smile

Powiedz, a co innego pozostało starej, brzydkiej babie po 40 jesli nie jeszcze trochę poużywać życia? Tego też im zabraniasz? big_smile

A najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że nie zawsze "łapię się" na ten materac, bo skala widełek wieku sięga wieku, którego jeszcze nie osiągnęłam a to wiek, w którym jak Ty będziesz, to Ci już nic nie pomoże żeby przygruchać 19latkę big_smile

11,403

rossanka napisał/a:

Nie ma znaczenia ilość wiadomości tylko lut szczęścia
Jak byłam na portalu x lat temu, to spotkałam się zaraz po złożeniu konta tylko z jednym facetem I to był właśnie mój ex., z którym byłam parę lat.
Możesz i rok tam siedzieć i mailować z 5 kobietami dziennie i nic.

Jakie były szansę, że loguje się na portal, po 2 tygodniach poznaje tam faceta, po kolejnych dwóch idę się z nim spotkać na żywo a po 2 miesiącach zostajemy parą?
Statystycznie szansa Była niewielka.
Dlatego nie patrz na statystyki.

11,404

Farmer napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

I tu Cię boli big_smile

Nie, nie boli.

Ja Cię chyba znam na żywo I to nie jest śmieszne:O
Jak masz na imię?

11,405

KoralinaJones napisał/a:

Taki, że facet, który do mnie napisał, nie pamiętał ile mam lat oraz pytał mnie o imię, czyli o wszystko co było podane obok treści ogłoszenia big_smile

11,406

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Taki, że facet, który do mnie napisał, nie pamiętał ile mam lat oraz pytał mnie o imię, czyli o wszystko co było podane obok treści ogłoszenia big_smile

Nie narzekaj, może ma słabą pamięć krótkotrwała?

11,407

rossanka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie narzekaj, może ma słabą pamięć krótkotrwała?

Może był wstrząśnięty i zmieszany ?

11,408

Głowa do góry, bo widzę, że coś humor siadł po tych randkowych doświadczeniach big_smile Trza mieć do tego serce tongue

11,409 Ostatnio edytowany przez Kaszpir007 (2022-12-08 23:25:06)

.

11,410 Ostatnio edytowany przez Misinx (2022-12-09 09:10:59)

KoralinaJones napisał/a:
Kaszpir007 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Niektórzy panowie są nachalni, niektórzy niecierpliwi.
Z epitetów, to dowiedziałam się, że jestem "zarozumiałą dewotką", "starą kretynką" big_smile Jakiś poinformował mnie że "i tak nie mam szans" itp. Poza tym dużo zgłoszeń i pytań wprost o seks. Poziom - jako taki - trzymają raczej starsi panowie. Jeden napisał, że Internet i staroświeckie ogłoszenie nie idzie w parze. Dostałam także tajemnicze ostrzeżenie.
Generalnie groch z kapustą.

Nie wiem czy nachalni i niecierpilwy , ale pomyśl ty dostałaś 100 wiadomości 1 dnia a sądzie że większosć tych panów jak dostało w ciagu 1 dnia jedną wiadomość to byli by szczęśliwi , bo większość na kilka wiadomosci to może liczyć w ciagu miesiaca albo na ... żadną ..

Więc nie dziw się frustracji i nerwowości , bo większosć i tam wie że wiadomość jaką wysyła i tam pozostanie bez odpowiedzi , więc nikomu nie chce się pisać czegoś długiego do każdej osoby ...

Taka sytuacja. Odpisałam z ciekawości jakiemuś panu, którego wiadomość wydała mi się najbardziej na luzie, taka w zasadzie wysłana od niechcenia (i pomyliłam się w ocenie bardzo) po wymianie kilku wiadomości zamilkałam na - uwaga! - trzy godziny, bo w dzień pracuję i nie noszę telefonu w zębach. I co? Przyszła wiadomość pożegnalna, że jak nie chcę pisać, to okey, on to rozumie i takie tam. Litości...

PS. I co z tego że mam 100 wiadomości? Jeśli to jest co do zasady jeden wielki spam.

Inna sytuacja. Podałam w ogłoszeniu mój wiek. A Pan mi się zapytał w wiadomości ile mam lat big_smile

A to jedna z wielu wisienek na trocie tych 100 wiadomości big_smile

"Jestem Wojtek meski przystojny kawaler lat 40 opolskie silny zdecydowany perwersyjny wykształcony samiec alfa jebaka chce szczupłą wyuzdana i perwersyjny wykształcona doświadczona z wieloma mężczyznami kobietę zone i kurwe mojego życia CHCE ZATRACIĆ SIĘ W JEJ DUSZY SERCU I WYRUCHANYCH CHUJAMI DZIURACH AMEN KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA KURWA" na końcu był numer telefonu

Mało brakowało, że bym się udusił to czytając. Pan jebaka nie wie, że wynaleziono przecinek. Ale faktycznie "perełka". Kiedyś miałem taki pomysł, żeby z ciekawości założyć sobie fikcyjne konto kobiece na Sympatii i zobaczyć co faceci wysyłają, ale obawiałem się, że to mi zryje psychikę. Jak widać słusznie big_smile

11,411

Evergreen napisał/a:

jak chcesz dziewczynę zainteresować, to ta "Hejka" nie jest tym co ją przyciągnie. Kobiety chcą odczuć, że ktoś jest nimi zainteresowany, a nie mieć wrażenia, że ci faceci piszą tak samo do setki dziewczyn. Chyba, że masz ciekawe zdjęcie, odpowiedni opis i np. pasujące wykształcenie, to wtedy masz niewielką szansę na odpowiedź.

To dajcie jakiś opis, byśmy mogli do niego nawiązać, bo niestety 90% kobiet na portalach go nie ma, więc trudno spersonalizować wiadomość i napisać coś innego niż "hej, co tam".

11,412

Znalazłem zdjęcie w odmętach facebooka, to pokażę kotka, którego kiedyś rodzice mieli, ale już nie mają sad

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/318008331_912286319767542_6113431368288352749_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=44hUtJ17yBkAX8YjNbW&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=03_AdSJWSLKhze2a0A-VEtOkwOwFsUfmm-3kozqL4sD6wGPDw&oe=63BA936D

11,413

Serberys napisał/a:

Znalazłem zdjęcie w odmętach facebooka, to pokażę kotka, którego kiedyś rodzice mieli, ale już nie mają sad

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/318008331_912286319767542_6113431368288352749_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=44hUtJ17yBkAX8YjNbW&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=03_AdSJWSLKhze2a0A-VEtOkwOwFsUfmm-3kozqL4sD6wGPDw&oe=63BA936D

O jaki słodki kicia smile

11,414

Ładnie umaszczony kocur.kocurka
podobna do kotki Niepodobnej smile

11,415

To była kotka, wabiła się Kicia, bo nikt nie wymyślił nic lepszego, a ona zaczęła reagować big_smile

Bardzo fajny kotek z niej był, przytulanka taka, uwielbiała być blisko ludzi, no i najbardziej lubiła mnie wink

11,416

Serberys napisał/a:

no i najbardziej lubiła mnie wink

Dlaczego to nas nie dziwi smile

11,417

Hmm, z tym bywa różnie, jak mieliśmy kocura (odszedł ze starości) to ulubionym jego człowiekiem był mój tata big_smile
a Kicia upodobała sobie mnie smile

11,418

Kotka śliczna. Szylkretowa.
Wczoraj widziałam w kinie film ,"Kociarze".
O facetach, zakręconych na punkcie kotów.
Jeden z nich stworzył nawet apkę randkową dla wielbicieli mruczków:)

11,419

Tak, kiciusie najlepsze big_smile

11,420

Serberys napisał/a:

Zdecydowanie, sam mam takiego małego grubaska big_smile

11,421

rakastankielia napisał/a:
Serberys napisał/a:

To wiesz co teraz ma się stać - fotka kotka smile

11,422

Misinx napisał/a:

Jak widać słusznie big_smile

Ciekawe co u Zbynia ? smile

11,423

paslawek napisał/a:
Serberys napisał/a:

Właśnie! Jeszcze go nie widzieliśmy?? Jak to???

11,424 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-09 19:46:10)

Kaszpir też ma kota smile wygadał się

11,425

No to mamy
https://i.postimg.cc/6qNKFRrm/025ad2b4f75c795e5cdd4dbfe1cfb499.jpg

11,426

Ja mam suczkę, liczy się?

11,427

Psycholog Na Niby napisał/a:

Ja tam kocham zwierzaki, psa bym chciała, ale nie mam warunków. Marzy mi się chałupa, gdzie pies by miał ogród, a szczęsliwe koty łaziły po sąsiadach.

11,428

Jak wstawiasz jej fotkę to nawet podwójnie smile

11,429

paslawek napisał/a:
Serberys napisał/a:

https://zapodaj.net/5d553f9539d55.jpg.html

11,430

paslawek napisał/a:

https://zapodaj.net/5d553f9539d55.jpg.html

słodziak smile

11,431

Jak ma na imię? Dobrze odżywiony:)

11,432 Ostatnio edytowany przez Serberys (2022-12-09 21:24:37)

Fajny koteł smile

Tak poza tematem, zna ktoś jakiś domowy sposób na bóle głowy? Trzeci dzień z rzędu boli, oszaleć można hmm

11,433 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-12-09 21:35:28)

Weź DWIE aspiryny na raz.
Wywietrz porządnie mieszkanie.
Jak tak boli, trzeba wziąć max dawkę na raz. Branie co 2 godziny po tabletce nic nie da.
Może być Apap.

11,434 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-09 21:40:59)

Serberys napisał/a:

Fajny koteł smile

Tak poza tematem, zna ktoś jakiś domowy sposób na bóle głowy? Trzeci dzień z rzędu boli, oszaleć można hmm

Do lekarza jak trzy dni boli głowa,
jeszcze istotne która część z przodu czy z tyłu czy cała
jeżeli chodzi o domowe sposoby to jak z homeopatycznymi lekami bywa
pozytywne  skutki poprawa są w długofalowej perspektywie bardziej i są  związane z profilaktyką .
Jeden sposób doraźny ,który pamiętam to na ból głowy z tyłu ,posmarować nadgarstek tłuszczem np masłem,nasączyć watę roztworem octu, zmiażdżyć i rozdrobnić czosnek można utrzeć dwa trzy ząbki i przyłożyć do nadgarstka, na noc zawinąć bandażem.

11,435

Głowa boli mnie z przodu od zatok big_smile ok widzę, że bez lekarza się nie obejdzie, a tak nie mam ochoty iść xd
@Adela tabletki już lata temu przestały działać, mogę wziąć 3 ketonale na raz i nic nie dadzą tongue

11,436 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-12-09 22:01:18)

Serberys napisał/a:

Głowa boli mnie z przodu od zatok big_smile ok widzę, że bez lekarza się nie obejdzie, a tak nie mam ochoty iść xd
@Adela tabletki już lata temu przestały działać, mogę wziąć 3 ketonale na raz i nic nie dadzą tongue

To raczej jakieś naświetlania będą skuteczniejsze i tym podobne sprawy niż doraźnie chemia
To straszne że muszę to napisać jako abstynent smile,
doraźnie alkohol łagodzi ból zatok, mogą być krople amol do smarowania na skroniach (szybciej się wchłania - zdaje się)
oczywiście też na krótką metę,wtedy np alko + paracetamol,aspiryna,ketonal odpada straszliwie rozwala taka mieszanka wątrobę i dość szybko.

Nawiasem mówiąc to Kapitannę nam wcięło smile

11,437

Niestety jestem niepoważnym człowiekiem w tej materii i myślę o lekarzu dopiero jak mnie boli tongue ale dzięki za rady smile

11,438

Taki od zatok jest bardzo uparty. Mnie zawsze trzyma minimum 3 dni.

11,439

Serberys napisał/a:

Fajny koteł smile

Wybić sobie palec, wtedy głowa przestaje boleć.

11,440

Wybić sobie palec, wtedy głowa przestaje boleć.

Dzięki, ale nie skorzystam big_smile

Posty [ 11,376 do 11,440 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 174 175 176 177 178 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024