adela 07 napisał/a:Koralino- gdzie Ty to wrzuciłas? Na Lento?
Tak, Lento.
adela 07 napisał/a:Koralina miała też tak dużą ilość odpowiedzi, bo nie określala wieku , pewnie miejscowosci, i pewnie zdjęcia. Takie coś odsiewa nieco populacji, niestety nie kretynów.
Wieku nie określiłam, ale to celowo, miejscowość określiłam - nie miało to znacznia, napisał Pan np. z Ostrołęki (a oznaczyłam Warszawę).
paslawek napisał/a: tajemnicze ostrzeżenie to intrygująca sprawa 
Screenów nie chce mi sie robić, bo to za dużo roboty, wklejam tekst, musicie mi wierzyć na słowo.
Witaj. Jesteś tu nowa, więc musisz być ostrożna, bo tu nie zawsze jest miło, kulturalnie i przyjemnie. Ale trzymam kciuki:)) Panów jest 10-krotnie więcej niż pań. Jak któraś nowa się pojawi zaczyna się polowanie. Kto bardziej zbajeruje ten wygrywa. Realnie zainteresowanych stałym związkiem jest tylko kilka procent.
paslawek napisał/a:pozostaje "przeanalizować" pozostałe 93 wiadomości .
Dokładnie tyle było wiadomości, 93.
Zrobię statystykę
Evergreen napisał/a:
KoralinaJones napisał/a: Poza tym to co dyskwalifikuje na dzień dobry, to fakt, że w odpowiedzi zwrotnej wielu nie napisze nawet jak ma na imię. To jak mam się do takiego zwracać? Proszę Pana?
Ty, Tobie, Ciebie.. itd A w ogłoszeniu nie stoi, że masz na imię "Koralina" i u nich podobnie?
No okej, generalnie chodziło mi o to, że dorośli ludzie raczej się sobie w takich okolicznościach przedstawiają. Imię podałam w ogłoszeniu.
Przykład. Napisał zibbiii "Hejka
))))))"
Trzeba mieć do tego dużo cierpliwości, dystansu i czasu.