@jakiś zakręcił jakiejś dziewoi w głowie i już nie chce z nami rozmawiać
Coś zamilkł.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Strony Poprzednia 1 … 172 173 174 175 176 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@jakiś zakręcił jakiejś dziewoi w głowie i już nie chce z nami rozmawiać
Coś zamilkł.
Uuuu, a który to?
@Rossanka a na forum chłopaczków nie ma fajnych, żeby się za nich zabrać?
Sądziłam, że chętni do zagarnięcia anonsują się u nas, a nie chowają po krzakach.
Przydałaby się aktualizacja.
@adela w tym temacie albo tym poprzednim o tej samej nazwie anonsowałem się
Serberys napisał/a:Uuuu, a który to?
Sądziłam, że chętni do zagarnięcia anonsują się u nas, a nie chowają po krzakach.
Przydałaby się aktualizacja.
Poproszę w takim razie o anons. Sama w stosunku do siebie jestem nieobiektywna.
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:To dwie rózgi.
Dobra - jedna dla Ciebie
Co najmniej. Ja się przynajmniej nie wypieram, że grzeszyłam cały rok
![]()
Myślałam o Tobie, po jednej na każdy półdupek
Ja mam twardy tyłek dla równowagi, bo mam miętkie serce
rózgi są nieskuteczne na mnie
ale różdżka czarodzieja może być i kapelusz
17,84 pln
9,90 pln
może być też różdżka,kapelusz i peleryna w komplecie za 39,90 pln
Zamawiam szklaną kulę, taką ze śniegiem w środku
Zamawiam szklaną kulę, taką ze śniegiem w środku
jest i szklana kula nawet kryształowa
rossanka napisał/a:Zamawiam szklaną kulę, taką ze śniegiem w środku
Właśnie takiej szukam. Jeszcze Bałwan w środku by się przydał
paslawek napisał/a:rossanka napisał/a:Zamawiam szklaną kulę, taką ze śniegiem w środku
mówisz i masz
upsss to nie to
to takie coś
rossanka napisał/a:paslawek napisał/a:jest i szklana kula nawet kryształowa
mówisz i masz
upsss to nie to
to takie coś
Pan Bałwan wręcz idealny
adela 07 napisał/a:Serberys napisał/a:Uuuu, a który to?
Przydałaby się aktualizacja.Poproszę w takim razie o anons. Sama w stosunku do siebie jestem nieobiektywna.
W sensie, że ktoś miałby zredagować Twój anons?
To chyba robota dla Pasławka.
A tu nagroda za robotę
No dzięki
ale to co mam napisać anons jako Koralina ?
Czy napisać z pozycji np starszego brata co chce młodszą siostrę wydać za mąż ?
niekoniecznie pozbyć się kłopotu
No dzięki
ale to co mam napisać anons jako Koralina ?
Czy napisać z pozycji np starszego brata co chce młodszą siostrę wydać za mąż ?
niekoniecznie pozbyć się kłopotu
Pisz! Okiem specjalisty. Zobaczymy co z tego wyjdzie
Aktualizacja. Nie kręcę po bokach.
A wiecie o jakim prezencie ja marzę...? I to już od dawna... ehhh.. Lot w stanie nieważkości... Tylko to nie na Mikołajki, gdyż za drogo. A tu spokojnie zadowolę się czekoladą z całymi orzechami, o taką:
Podoba mi się też pomysł rózgi na 2 półdupki
Aktualizacja. Nie kręcę po bokach.
A kto Cię tam wie...czasami rzucasz jakieś aluzje, zebyśmy się zastanawiali.
Ja czasem kręcę, ale spowiadam się z tego na tym oto forum.
A co to za aktualizacja? Że niby nagle wracamy do tematu tego wątku? Łeeee...
Aktualizacja. Nie jestem Maryją Dziewicą
A co to za aktualizacja? Że niby nagle wracamy do tematu tego wątku? Łeeee...
Aktualizacja. Nie jestem Maryją Dziewicą
Szczęciara...sobie może mówić " łeee"
To lecimy Adela pierwsza alfabetycznie
Do potencjalnego kandydata
Jeżeli nie lubisz kotów i bezy to nie czytaj dalej.
Jak je lubisz to już 1/8 "sukcesu",tańczyć nie musisz umieć,ważne żebyś chciał.
Nie masz czasem pomysłu na wolny czas ,zero problemu Adela ma plan śmiały na pół roku naprzód.
Opera,wernisaż,koncert punk rockowy,teatr - przerażony, nie pękaj.
Lubi też posiedzieć w domu, pogadać i się poprzytulać.
Potrafi zadbać o kogoś i się troszczyć ze swobodą i na luzie .
Ma dar potrafi uskrzydlić ,świetna z niej kumpela.
Z seksem to ja nie wiem, jestem starszym bratem,jak lubisz koty i bezy to sam sprawdź .
Nogi i figura zgrabne,modnisia z niej ,ale serdeczna,ciepła i przemiła.
Aaa jak masz dwie lewe ręce i w domu nie umiesz nic zrobić to spadaj.
To lecimy Adela pierwsza alfabetycznie
Do potencjalnego kandydata
Jeżeli nie lubisz kotów i bezy to nie czytaj dalej.
Jak je lubisz to już 1/8 "sukcesu",tańczyć nie musisz umieć,ważne żebyś chciał.
Nie masz czasem pomysłu na wolny czas ,zero problemu Adela ma plan śmiały na pół roku naprzód.
Opera,wernisaż,koncert punk rockowy,teatr - przerażony, nie pękaj.
Lubi też posiedzieć w domu, pogadać i się poprzytulać.
Potrafi zadbać o kogoś i się troszczyć ze swobodą i na luzie .
Ma dar potrafi uskrzydlić ,świetna z niej kumpela.
Z seksem to ja nie wiem, jestem starszym bratem,jak lubisz koty i bezy to sam sprawdź .
Nogi i figura zgrabne,modnisia z niej ,ale serdeczna,ciepła i przemiła.
Aaa jak masz dwie lewe ręce i w domu nie umiesz nic zrobić to spadaj.
Hahaha piękne podsumowanie! Paslawku Ty to masz oko! I łeb!
Ja bym dodała jeszcze do kandydata: bystry, inteligentny i gotowy do realizacji szaleństw Panny Adeli
.
KoralinaJones napisał/a:Aktualizacja. Nie kręcę po bokach.
A kto Cię tam wie...czasami rzucasz jakieś aluzje, zebyśmy się zastanawiali.
Jedyne, co mam na sumieniu to ciekawość ludzi, gadulstwo i skłonność do pitu pitu. Wszelkie podobieństwo aluzji do prawdziwych zdarzeń i faktów jest zupełnie przypadkowe.
Jesli będę prowadzić kiedyś rubrykę " matrymonialne" w gazecie,to Bosman masz etat.
Następna do "golenia" Koralina
Do potencjalnego "absztyfikanta".
Jeżeli nie masz dystansu do siebie to panu już podziękujemy.
Nie wiesz co znaczy zdobyć kobietę w takim staroświeckim stylu to się dowiedz .
Za Lwicą trzeba trochę pobiegać slalomem nie ma letko.
Odwdzięczy się kobiecym wdziękiem,poczuciem humoru,grą słów, zabawą bez skrępowania konwenansami.
Czasem przeklnie siarczyście ,bo to prawdziwa dama ale nie prze....
Samodzielna, niezależna jest, więc nie zawraca głowy bzdurami i duperelami.
Wbrew pozorom cierpliwa ale do czasu jak przegniesz - litości nie będzie.
Jeżeli dla równowagi chcesz pogadać poważniej dwa razy się zastanów przed tym co powiesz,albo zamilcz i posłuchaj uważnie.
Wygłupiać się lubi,ale głupoty nie znosi.
Koralina lubi zadawać pytania bo jest ciekawa,potrafi być bardzo wnikliwa i refleksyjna.
W bieliźnie jej nie widziałem bo też jestem tylko starszym bratem.
Blondyneczka nieduża, choć też nie taka mała,roztrzepana czasem ale uroczo.
Kochaj albo rzuć, Niema mocnych albo albo jak będziesz kombinował to masz przegrzebane u nas.
To przekonamy się czy Panowie na portalach mają ten dystans i poczucie humoru a jeśli tak, to jacy to Panowie
Rossanka i Serberys to jutro z rana
Dlatego zostańcie z nami
Mikołaj już do was jedzie
Grzeczni i niegrzeczni dostana prezenty
Czy wy aby za bardzo się nie rozczulacie w kwestii relacji damsko męskich? To często przereklamowane, szukajcie spełnienia gdzie indziej a związek traktujcie jako dodatek. Umrzecie i tak sami.
Czy wy aby za bardzo się nie rozczulacie w kwestii relacji damsko męskich? To często przereklamowane, szukajcie spełnienia gdzie indziej a związek traktujcie jako dodatek. Umrzecie i tak sami.
Każdemu do szczęscia brak czego innego.
A skąd wiesz, jak kto umrze? Samemu na pewno przenosi się na tamten świat, ale umieranie może się przydarzyć w przytułku, albo też przy kimś bliskim- różnie bywa.
Tak, masz rację, hednak widzę to nieco inaczej, skoro i tak umrzemy sami, to trzeba przed końcem trochę pokorzystac z życia, w tym przypadku mieć fajny zwiazek( co już tam kto przez to rozumie).
Szukanie spełnienia gdzie indziej nie do końca pomaga.
Wiem po sobie. To coś jak marzysz aby zostać pływakiem, ale nie możesz pływać to zostajesz biegaczem. Niby to też sport, niby jakaś aktywnosc, ale nie pływanie.
Poza tym długotrwałą samotność źle wpływa na psychikę i pogarsza stan zdrowia.
Pogubiłam się. Serce zimne i nieczułe - źle. Serce szukające spełnienia - źle.
PS. Gdzie śnieg?
Pasławku, według alfabetu to jeszcze Deep powinna być.
PS. Gdzie śnieg?
To w styczniu ma padać śnieg.
U mnie pada deszcz
Pasławku, według alfabetu to jeszcze Deep powinna być.
Deep w piętek "na deser"
w tygodniu dziewczyna jest zajęta ,a nie mogę ciągle alarmować Deep .
PS. Gdzie śnieg?
U mnie leje.
Mikołaj odwiedzi mnie po robocie. A w robocie ciacha do kawy.
Sorry nie udało się z samego rana,chociaż miałem tylko przepisać na czysto
Zawracają człowiekowi głowę w pracy i to jeszcze pracą jakby mało było jednego.
Rossanka
Zaskakująca dziewczyna,jednocześnie rozważna i romantyczna ,delikatna i twarda
Taki kwiat,którego nie można ściąć i włożyć do wazonu,trzeba dbać jak jest w ziemi z korzeniami.
Wysportowana ,piękne dłonie i pazurki.
Ma świętą cierpliwość i wiele wyrozumiałości dla dzieci i młodzieży - zwłaszcza płci męskiej.
Żonatym panom podziękujemy poszli won, nie zawracać głowy.
Trochę idealistka i uparta,ale niegroźnie,lubi dyskutować nie jest kłótliwa,
pamiętliwa i małostkowa też nie jest.
Wymagania ma normalne od mężczyzny
w miarę ogarnięty życiowo,milionerem być nie musisz ani wilkołakiem .
Konkretnie Ci opowie o tym.Ceni sobie spokój i ruch w życiu również jednocześnie.
Co najmniej trzech wiarygodnych świadków zeznało dobrowolnie i twierdzi
że Ross to ładny dzieciak i babka z klasą .
Sorry nie udało się z samego rana,chociaż miałem tylko przepisać na czysto
![]()
Zawracają człowiekowi głowę w pracy i to jeszcze pracą jakby mało było jednego.Rossanka
Taki kwiat,którego nie można ściąć i włożyć do wazonu,trzeba dbać jak jest w ziemi z korzeniami.
Ma świętą cierpliwość i wiele wyrozumiałości dla dzieci i młodzieży - zwłaszcza płci męskiej.
Konkretnie Ci opowie o tym.Ceni sobie spokój i ruch w życiu również jednocześnie.
że Ross to ładny dzieciak i babka z klasą .
No no coś w tym jest
Podoba mi sie ten fragment o wilkołaku
Trzech świadków, którzy to, przyznawać się
KoralinaJones napisał/a:PS. Gdzie śnieg?
U mnie leje.
Mikołaj odwiedzi mnie po robocie. A w robocie ciacha do kawy.
U mnie już był dostałam prezent
Tzn sama sobie kupiłam
(...)
Kochaj albo rzuć, Niema mocnych (...)
Dam znać tak za tydzień, do dwóch czy działa
Serberys (sprawdziłem napisałem poprawnie )
Nasz czaruś,ale mało niebezpieczny.
Dużo marzeń w głowie ma,nie robi jednak o nie afery i dramy,z marzeń nie robi bóstwa.
Poszukuje muzy,gra na klawiszach,ma rzadko spotykaną interesującą pracę.
Ostatnio nieco się zasiedział i czeka,ale polatać lubi.Dobrze zjeść też lubi ,
ale dla jednej osoby to nie za bardzo opłaca się gotować - normalka.
Przesympatyczny.przystojniak,studiuje amatorsko anatomię,w tym jednak potrzebuje przewodniczki
Trudno mu te wszystkie kości zapamiętać.Spokojny, łagodny, zabawny młody człowiek
Trochę cicha woda z niego.Ukryta odwaga.
Nasz czaruś, ale mało niebezpieczny.
Tak, dziobam po kostkach tylko
Do diaska, ten paslawek to oko proroka. Dobrze, że mnie nie wziął na warsztat, phew...
Słuchajcie (do chłopców zapytanie) czy macie jakąś koncepcję na laptop gamingowy? Tak, wiem, proszę nie krzyczeć, że na gry najlepszy stacjonarny, ale ja potrzebuję laptopa jednak. Nie musi być na wypasie, w żadne wystrzelone w graficzny kosmos strzelanki grać się na tym nie będzie. Ale może chociaż jakiś kierunek jeśli chodzi o firmę, w której mam grzebać? No i jeszcze koniecznie myszka gamingowa. Kiedyś pytałam, ale to było dawno i nieprawda. Z góry dziękuję Wam za pomoc.
Co nie? Bystry obserwator rzeczy ulotnych
A raczej ludzkiej natury.
W temacie laptopów nie poradzę, ale napisz, jak tam Twoje samopoczucie?
Dobrze, że mnie nie wziął na warsztat, phew...
Jak to nie ? W bardzo podstępny sposób
nie bij
Słuchajcie (do chłopców zapytanie) czy macie jakąś koncepcję na laptop gamingowy? Tak, wiem, proszę nie krzyczeć, że na gry najlepszy stacjonarny, ale ja potrzebuję laptopa jednak. Nie musi być na wypasie, w żadne wystrzelone w graficzny kosmos strzelanki grać się na tym nie będzie. Ale może chociaż jakiś kierunek jeśli chodzi o firmę, w której mam grzebać? No i jeszcze koniecznie myszka gamingowa. Kiedyś pytałam, ale to było dawno i nieprawda. Z góry dziękuję Wam za pomoc.
W takim przypadku dobrze jest określić budżet ile chcesz wydać na laptop gamingowy jak najbardziej przydatny do gier.
Purystów nie ma co słuchać to szaleńcy,ja co prawda od jakiegoś czasu w ogóle nie gram a jak nawet to mnie to nie porwało,ale
ostatnio syn mojego kumpla bardzo sobie chwalił nowy ASUS TUF Gaming A15, ale jakie odpala gry to już nie pamiętam z tym że dużo tego mu śmiga bez problemu .
Evergreen napisał/a:Dobrze, że mnie nie wziął na warsztat, phew...
![]()
nie bij
Zatem czekamy.
paslawek napisał/a:Sorry nie udało się z samego rana,chociaż miałem tylko przepisać na czysto
![]()
Zawracają człowiekowi głowę w pracy i to jeszcze pracą jakby mało było jednego.Rossanka
że Ross to ładny dzieciak i babka z klasą .No no coś w tym jest
Podoba mi sie ten fragment o wilkołaku
Trzech świadków, którzy to, przyznawać się
Ross, to Ty nie wiesz, kto z naszego grona miał przyjemnosć oglądac Twoją osobę?
paslawek napisał/a:Evergreen napisał/a:Dobrze, że mnie nie wziął na warsztat, phew...
![]()
nie bij
Zatem czekamy.
Najważniejsze że nikt nie zauważył tego wcześniej
To już po zawodach
Kurna! Jak to? Coś poszło? I znikło?
Ja tam nic nie widziałam ostatnio od paslawka. Żadnych przytyków, komentarzy, tekstów pochwalnych. Kieeeedyś dawno, dawno temu, były takie drobne drobnostki i bardzo, bardzo miłe z jego strony (ach, te stare, dobre czasy...), ale ostatnio? E-E. Nada. Lepiej jednak nie tykać bomby, bo może przypadkiem wybuchnąć prosto w me... gładkie lico
. I nigdy, przenigdy bym Cię nie zbiła, paslawku - bez Twojego zezwolenia, oczywiście
.
Dziękuję paslaweczku za propozycję laptopową. Chyba ta cena jest dość dobra i średnio-niska (3-4 tyś), więc możemy zatrzymać się w tych widełkach. Fajnie byłoby, gdyby jednak ekran był 17', a nie 15', ale nie będę marudzić. Ważne, żeby nie wykroczyć poza limit załóżmy 4,5 kawałka. Dłubię zatem dalej.
Co do mojego stanu: chyba przeszło w infekcję bakteryjną gdyż czuję, że coś mnie jeszcze gniecie i doszły jakieś żołądkowe historie. Wszystko nie takie uciążliwe bardzo, i na pewno bez porównania jeśli chodzi o stan początkowy. Dziękuję bardzo za troskę Adelo Złota - tym samym potwierdzasz publicznie to co nasmarował o Tobie paslawek :*
Dziękuję paslaweczku za propozycję laptopową. Chyba ta cena jest dość dobra i średnio-niska (3-4 tyś), więc możemy zatrzymać się w tych widełkach. Fajnie byłoby, gdyby jednak ekran był 17', a nie 15', ale nie będę marudzić. Ważne, żeby nie wykroczyć poza limit załóżmy 4,5 kawałka. Dłubię zatem dalej.
Jest i Aaus 17" z tej rodziny TUF, ale droższy oczywiście, dobrze podrążyć i poszukać poniżej ceny sugerowanej przez producenta ale z wszelkimi szykanami,
z pewnością całkiem bezpiecznie i legalnie coś da się znaleźć albo coś podobnego innej firmy
Tamtemu chłopakowi nie zależało tak bardzo na 17" ponieważ korzysta z dużego monitora, nie wiem czy to typowe czy nie,mnie to nie dziwi jak komu wygodnie to w porządku
większy monitor już miał wcześniej dwadzieścia ileś tam cali
Co do mojego stanu: chyba przeszło w infekcję bakteryjną gdyż czuję, że coś mnie jeszcze gniecie i doszły jakieś żołądkowe historie. Wszystko nie takie uciążliwe bardzo, i na pewno bez porównania jeśli chodzi o stan początkowy. Dziękuję bardzo za troskę Adelo Złota - tym samym potwierdzasz publicznie to co nasmarował o Tobie paslawek :*
Witamy w klubie smakoszy siemienia lnianego mielonego, tylko 5,5 pln za paczuszkę. na tydzień wystarczającą spokojnie
Zamień to siemię na kisiel, tez jest dobry na żołądek. No i smaczniejszy
Kisiel z siemienia lnu też można zrobić ,o ile Ever może teraz jeść owoce bez "konsekwencji"
taka "mikstura"zawiera o wiele więcej kwasów omega3 niż mąka ziemniaczana
Kisiel z siemienia lnianego i owoców
2 łyżki (20g) siemienia lnianego (całe ziarna)
200ml wody
świeże owoce* do wyboru:
- 2 brzoskwinie
- 3 morele
- 6 słodkich śliwek
- plaster świeżego arbuza
- 1 banan
- pół szklanki musu z pigwy
- duża obrana gruszka
- pół szklanki porzeczek, jagód lub borówek + łyżeczka miodu
- pół szklanki malin + łyżeczka syropu z agawy
- pół szklanki czarnej porzeczki + 1/2 banana
MATKO, prześcigacie się w tej trosce Dziękuję :* (a może to jakiś konkurs?!) Tylko nie to, że mnie żołądek boli, tylko... eee... zbyt często (i czasem zbyt prędko) chodzę tam gdzie król piechotą
Zatem muszę zainwestować w "zapychacze" typu Smekta, Nifuroksazyd czy cuś. No i probiotyki teraz.
A jak mnie kiedyś naprawdę bolał żołądek (wysoko), to bardzo pomagał mi zwyczajnie rumianek - zaskakująco był skuteczny, skubaniec.
Z tym laptopem, to właśnie nie planuję go pod monitor podłączać, tylko, aby był w trybie kompleksowym (w tym wyjazdowym), także troszkę większy monitor będzie wskazany. Senkju.
Mus z pigwy mnie przekonał. I co się dalej z tym robi? Blenduje, gotuje?
Mus z pigwy mnie przekonał. I co się dalej z tym robi? Blenduje, gotuje?
Można zblendować i można w całości wrzucić owoce i porządnie wymieszać jak kto woli
gotować to już nie trzeba tego wszystkiego razem
Psycholog Na Niby napisał/a:Czy wy aby za bardzo się nie rozczulacie w kwestii relacji damsko męskich? To często przereklamowane, szukajcie spełnienia gdzie indziej a związek traktujcie jako dodatek. Umrzecie i tak sami.
Powiedziałem tak? Niech każdy robi co chce, dla mnie związki nigdy nie były życiowym priorytetem i jakoś nie zmieniłbym tej drogi. Ale widzę pewną zależność, im bardziej jesteś atrakcyjny (nie tylko fizycznie) tym łatwiej przyciągasz ludzi, odkrywcze cooo? . Dlatego śmieję się trochę z tego jak Panie próbują wmawiać redpillsom(?) że charakter, pieniądze, wygląd nie mają aż tak dużego znaczenia tylko musi być to coś. Bullshit. Druga sprawa że redpillsi(?) chcą być chujowi i narzekają na to że nikt nie interesuje się chujowymi ludźmi.
KoralinaJones napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Czy wy aby za bardzo się nie rozczulacie w kwestii relacji damsko męskich? To często przereklamowane, szukajcie spełnienia gdzie indziej a związek traktujcie jako dodatek. Umrzecie i tak sami.
Powiedziałem tak? Niech każdy robi co chce, dla mnie związki nigdy nie były życiowym priorytetem i jakoś nie zmieniłbym tej drogi. mi.
Zawsze tak miałeś czy to się zmieniło z czasem?
Ale to bez sensu uzależniać swoje szczęście w życiu wyłącznie od drugiej osoby, jak ona odejdzie to co wtedy?
Ale to bez sensu uzależniać swoje szczęście w życiu wyłącznie od drugiej osoby, jak ona odejdzie to co wtedy?
A kto uzależnia? ( poza skrajnościami gdy on czy ona płynnie przechodzą od jednego związku w drugi, bylejaki byle z kim aby nie być samemu?- Ale odrzućmy te skrajności.
@ross nie wiem, znajdą się tacy pewnie, taką luźną myśl rzuciłem w nawiązaniu do słów @psychologa
W ogóle, wrzucałaś swoją fotę tutaj kiedyś?
@ross nie wiem, znajdą się tacy pewnie, taką luźną myśl rzuciłem w nawiązaniu do słów @psychologa
W ogóle, wrzucałaś swoją fotę tutaj kiedyś?
Nie.
Ale później pokaże Wam snieg, jak bede przy laptopie, dzisiaj spadl:) ktoś tu chciał snieg
We Wrocławiu szarówa, ale przynajmniej nie jest jakoś super zimno
Śnieg spadł
paslawek napisał/a:(...)
Kochaj albo rzuć, Niema mocnych (...)Dam znać tak za tydzień, do dwóch czy działa
Koniecznie
Strony Poprzednia 1 … 172 173 174 175 176 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024