Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 157 158 159 160 161 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10,271 do 10,335 z 13,291 ]

10,271

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Z tą panią miałem okazję pogadać i mimo, że nie obraziłem jej w żaden sposób, to kazała mi spierdalać tongue więc podziękuję

Zobacz podobne tematy :

10,272

Serberys napisał/a:

Tylko gdzie poznać taką przytulaśnicę, co będzie chciała żeby ją grzać bo zimno tongue

Hah! smile Znajdziesz, znajdziesz smile But be prepared tongue

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/JDpyfMJ.4F5XQH10AFxXyQ--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTY0MDtoPTYyNQ--/https://media.zenfs.com/en-US/homerun/the_mighty_beauty_225/44bf42bf84c747bc617d89041f19f509

Co do growlu to niektóry jest zaje...

paslawek napisał/a:

ale to nie problem nasza Koralina też kiedyś miała taką fazę na "nielubienie takich żartów"

Też taką miałam w wieku 12-13 lat tongue
A Koralina to chyba robiła próbę wytrzymałości psychicznej użytkowników, bo to mistrz zen i nigdy nie wiesz co chodzi jej po głowie tongue

10,273 Ostatnio edytowany przez Serberys (2022-11-24 23:08:13)

Obrazek znam z "eutanazji" big_smile

Metal wolę bardziej melodyjny ^^

10,274 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-11-24 23:13:33)

Serberys napisał/a:

Z tą panią miałem okazję pogadać i mimo, że nie obraziłem jej w żaden sposób, to kazała mi spierdalać tongue więc podziękuję

Czas przyjrzeć się jej bliżej co to za cudak z niej
taka obrażalska smile
nieładnie zrobiła

10,275 Ostatnio edytowany przez Serberys (2022-11-24 23:18:46)

Napisałbym nieco więcej co o tym sądzę, ale nie lubię wywlekać prywatnych konwersacji na wierzch co i tak już zrobiłem hmm

@Deep od mojej przyjaciółki do Manchasteru mam 2h tongue tak na przyszłość piszę xD

10,276

Serberys napisał/a:

Napisałbym nieco więcej co o tym sądzę, ale nie lubię wywlekać prywatnych konwersacji na wierzch co i tak już zrobiłem hmm

@Deep od mojej przyjaciółki do Manchasteru mam 2h tongue tak na przyszłość piszę xD

Nie podałeś szczegółów i tego nie rób - spoko smile
Zajmiemy się tym z Deep smile

10,277

Serberys napisał/a:

Kosmiczne energie smile Fajne. Wrzucaj czasem.

Serberys napisał/a:

@Deep od mojej przyjaciółki mam 2h tongue

Pendolino z Londynu? tongue A może Leeds, Sheffield albo Liverpool? Nie tongue Tu maks godzina hmmm... Birmingham? Peterborough?

paslawek napisał/a:

Aj, Serberysie smile Jesteś w dobrych rękach. Nie mogłeś lepiej trafić tongue

Pssst... Paslawku? Jaki jest plan? tongue

10,278

@Deep nie pamiętam gdzie xD
chciałoby Ci się wysłać przypominajkową fotkę? big_smile to na zachętę

10,279

DeepAndBlue napisał/a:
Serberys napisał/a:

Kosmiczne energie smile Fajne. Wrzucaj czasem.

Serberys napisał/a:

@Deep od mojej przyjaciółki mam 2h tongue

Pendolino z Londynu? tongue A może Leeds, Sheffield albo Liverpool? Nie tongue Tu maks godzina hmmm... Birmingham? Peterborough?

paslawek napisał/a:

Aj, Serberysie smile Jesteś w dobrych rękach. Nie mogłeś lepiej trafić tongue

Pssst... Paslawku? Jaki jest plan? tongue

Jeszcze nie mam konkretnego planu smile ale rano na pewno coś wymyślę smile a może i wcześniej
spontan Deep spontan smile

10,280

@Deep przyjaciółka w  Nottingham mieszka

10,281

Serberys napisał/a:

@Deep chciałoby Ci się wysłać przypominajkową fotkę? big_smile to na zachętę

Whoof whoof tongue

smile

Na zachętę, Serberysie? Cóżeś to wymyślił tongue

Jam Szuwarek. Mnie trzeba podejść bardziej zmyślnymi sztuczkami psychologicznymi. Tam na zachętę jak dla bobasa... No weź tongue

paslawek napisał/a:

spontan Deep spontan smile

Tak jest, szefie! smile

Ale nie pasowała by bardziej do Włodka? On pado, że je beznadziejny. Ona pado, że on je beznadziejny. Harmoniczność. Może tych dwóch tam trzeba tylko zostawić na jakiś czas i się samo zrobi? Rączki czyste tongue Zero odpowiedzialności, zero skarg i zażaleń smile

10,282 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-25 00:30:58)

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
jakis_czlowiek napisał/a:

Kurna, wierz se w co chcesz lub nie wierz. Mam to gdzieś tongue

Ojej co ja teraz zrobię big_smile

Cześć Kapitanno smile

Cześć Bosmanie. Sugerujesz coś zwracając się do mnie jak do zwierzchnika? big_smile Porządki, dyscyplina czy po prostu chcesz zgodę na bosmański dryl?

paslawek napisał/a:

ile ja się musiałem napić siemienia lnianego to sobie nie wyobrażacie

A ja nie muszę pić siemienia lnianego a za to mogłam i chciałam i piłam lanego Żywca tongue

DeepAndBlue napisał/a:

A Koralina to chyba robiła próbę wytrzymałości psychicznej użytkowników, bo to mistrz zen i nigdy nie wiesz co chodzi jej po głowie tongue

Romans niebanalny mi zaczyna chodzić po głowie, ale jakoś tak się nie składa ostatnio big_smile

10,283

chmurny napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Kolejny reportaż do obejrzenia jaki mi się wyświetla to "Rolnictwo ekologiczne na Kubie". Co o tym sądzicie?

To samo co wszelkich innych 'przejsciowych kłopotach'  na świecie smile

Obejrzałam "Pakistan: Duchy Karaczi".

10,284

@Deep och, zwyczajnie ładnie proszę, zrobiłbym oczy jak kot ze Shreka, ale i tak nie zobaczysz big_smile

10,285

Serberys napisał/a:

@Deep och, zwyczajnie ładnie proszę, zrobiłbym oczy jak kot ze Shreka, ale i tak nie zobaczysz big_smile

Jak to nie
kot ze Shreka ma tu swoje stałe miejsce
nie jet debiutantem i nowicjuszem

https://media.tenor.com/58q9Cd_YproAAAAM/eyes-cat.gif

10,286

KoralinaJones napisał/a:

Romans niebanalny mi zaczyna chodzić po głowie, ale jakoś tak się nie składa ostatnio big_smile

A to nie jest jakiś tytuł filmu albo książki, co? tongue

Jak zacznie chodzić takie coś to znak, że... Paslawku, heeelp tongue

To znak, że...

Ej, a ja mam dziwne fantazje. Fantazjowałam, że facet staje za moimi plecami, obejmuje w pasie od tyłu, kładzie dłonie na podbrzuszu, nachyla się do ucha, czuję jego oddech na szyi, a on mówi, że chce zostać moim mężem. No i kundalini. To takie dziwne. Przecież w większości przypadków małżeństwo to koniec niebanalnego romansu tongue Ale może dla tej jednej chwili warto, jak ćma się spalić raz ale porządnie a potem... No a co potem. Założyć temat na forum w dziale trudna miłość albo flirt, zdrady tongue

Zastanów się Koralino, czy warto temu niebanalnemu romansowi pozwalać tak dreptać i dreptać po głowie tongue

Serberys napisał/a:

Cieplej wink

10,287

KoralinaJones napisał/a:
chmurny napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Kolejny reportaż do obejrzenia jaki mi się wyświetla to "Rolnictwo ekologiczne na Kubie". Co o tym sądzicie?

A to było jakieś paranormalne?

10,288

KoralinaJones napisał/a:

Cześć Bosmanie. Sugerujesz coś zwracając się do mnie jak do zwierzchnika? big_smile Porządki, dyscyplina czy po prostu chcesz zgodę na bosmański dryl?

Jak zwykle wszystko na raz smile

10,289

DeepAndBlue napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

10,290 Ostatnio edytowany przez Serberys (2022-11-25 00:49:50)

@Deep to sobie wyobraź, że staję za twoimi plecami, obejmuję w pasie od tyłu, kładę dłonie na podbrzuszu, nachylam się do ucha i szeptem pytam Cię o zdjęcie big_smile big_smile big_smile

10,291 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-25 01:00:39)

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Jak zwykle wszystko na raz smile

Odwracam wzrok, nic nie widzę i o niczym mi nie wiadomo big_smile Działaj big_smile

10,292

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Aaaah smile

Naleśniki? big_smile

Serberys napisał/a:

@Deep to sobie wyobraź, że staję za twoimi plecami, obejmuję w pasie od tyłu, kładę dłonie na podbrzuszu, nachylam się do ucha i szeptem pytam Cię o zdjęcie big_smile big_smile big_smile

No i zbiłeś mnie tym pytaniem z pantałyku tongue
Co za lądowanie bez spadochronu tongue

Jak mogłeś, brutalu zniszczyć mi taką fantazję xD

Zdjęcia mam z zeszłego roku... To nie wiem... Ale nosi mnie żeby wziąć aparat i założyć Instagrama tongue Te dywany liści... <3

10,293

@Deep takie fantazje wzbudzają we mnie smutek czasów minionych, więc nie chcę się zbytnio dać ponieść wyobraźni + nie chcę wyjść na erotomana gawędziarza xD

Gdyby taka sytuacja miała miejsce, to wyszeptałbym zupełnie co innego big_smile

10,294

Serberys napisał/a:

nie chcę wyjść na erotomana gawędziarza xD

Serberys napisał/a:

Gdyby taka sytuacja miała miejsce, to wyszeptałbym zupełnie co innego big_smile

Serberysie, zaczynasz się plątać w zeznaniach. Musimy tą zagadkę rozwiązać. Co byś wyszeptał? tongue

Tylko pisz cichutko, żeby inni nas nie usłyszeli tongue

Ej, to miałeś jakiś romantyczny epizod w przeszłości? smile I byłeś taki czuły? Ulala wink

10,295

Miałem ale to było ponad 11 lat temu tongue
ogólnie lubię okazywać czułość, najszybciej będę miał komu, jak sobie zwierzaka wezmę pod dach big_smile

A co bym wyszeptał niech pozostanie w sferze fantazji, może coś się przyśni fajnego big_smile

10,296

Ah, to dawno temu, Serberysie! Czas na kolejną przygodę.

Koty chyba największe pieszczochy smile

Meow.

Powiem Ci, że tak znając swoje sny to pewnie powiedziałbyś coś tak dziwnego, że nawet ciężko byłoby powtórzyć, z sensem tak głębinowym, że poeci by wymiękli. No albo... coś w stylu "robiłaś pranie? bo nie mam już czystych skarpetek". Niom...

10,297

Koty uwielbiam, u rodziców była kiedyś taka kicia, przybłęda, jak się witała ze mną, to kładła się pod nogami brzuszkiem do góry i mruczała :3

No dawno, ale to nie znaczy, że przez 11 lat nie miałem kontaktu z dziewczynami w ogóle, ot nie udało się zbudować czegoś trwałego wink
Może tym razem coś innego się przyśni, a nie pranie skarpetek big_smile

10,298 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-25 01:51:12)

DeepAndBlue napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
chmurny napisał/a:

Nie, przerażająco smutno realne.

10,299

Serberys napisał/a:

Może tym razem coś innego się przyśni, a nie pranie skarpetek big_smile

Ta, pewnie Serberys miziający kota po brzuszku jak wstawiam pranie z mocnym postanowieniem, że to ostatni raz! Od teraz co się wala to się wala, nie widzę tego, nie czuję tego, to nie istnieje. A Serberys chodzi bez skarpetek i mu zimno w nogi muahaha! I ma otarte pięty i marudzi, za chwilę szuka plastrów, pyta czy widziałam, bo ja wszystko wiem co gdzie i czy jest, a ja mu na to, że w sklepie muahaha!

big_smile

Nie, no... Taka forma zemsty jest oczywiście w moim stylu, ale równie w moim stylu jest przekalkulowanie ze świadomością porażki, że jednak zebrać te paskudztwa i wrzucić do pralki to mniej użerki i nie mam siły na wojny skarpetkowe... Zatem miejmy nadzieję, że znowu wyruszę na Antypody. Wystarczy wejść do rzeki, popłynąć trochę z nurtem aż do morza, następnie do oceanu i już jestem smile A tam rosną egzotyczne rośliny, domy mają okna bez szyb, w pokojach antyki i mnóstwo drzwi, korytarzy, schodów, przejść... Uh! Przygodo! Nadchodzę! Już niedługo tongue

Ups, północ. Zaraz moja karoca zamieni się w dynię smile A rano znowu nie będę mogła znaleźć buta do pary tongue Życie wink

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Oj... sad O biedzie, ludzkim nieszczęściu, podłości, niesprawiedliwości itd?

10,300 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-25 02:13:56)

DeepAndBlue napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

O losie pakistańskich kobiet posądzonych o choroby psychiczne. Można docenić życie w państw PiS. (?)

10,301

Dobranoc wszystkim smile

10,302

KoralinaJones napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

O losie pakistańskich kobiet posądzonych o choroby psychiczne. Można docenić życie w państw PiS. (?)

Ja tam szczerze to w ogóle nie czaję tych czarnych protestów tongue I nie jestem zagorzałą przeciwniczką PiSu więc... czekam na chłostę tongue Ale nie lubię gadać o takich rzeczach z perspektywy swoich własnych odczuć czy przekonań, bo każdy ma swoje podstawy i sposób myślenia na dany temat, co zazwyczaj wiąże się jednak nie z pełną satysfakcją lecz wyboru typu mniejsze zło bądź pewnej stabilności układu lub rozwijających się ideii u gruntu pewnych założeń... Mniejsza tongue

Ale temat ciekawy o tyle, że może uzupełnić to co już wiem, że się wyrabiało w różnych krajach z niewygodnymi kobietami (o ile tego sprawa dotyczy). Na różne sposoby. Od polowania na czarownice (za co w Anglii niedawno przepraszano- nie wiem kto przepraszał i kto się przeprosin domagał, taka randomowa akcja) po modne nowoczesne metody psychiatryczne typu lobotomia.

10,303

Serberys napisał/a:

Dobranoc wszystkim smile

Dobranoc, koloroworoworowolowyloverowych snów smile

10,304 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-25 02:33:21)

DeepAndBlue napisał/a:

Ja tam szczerze to w ogóle nie czaję tych czarnych protestów tongue I nie jestem zagorzałą przeciwniczką PiSu więc... czekam na chłostę tongue Ale nie lubię gadać o takich rzeczach z perspektywy swoich własnych odczuć czy przekonań, bo każdy ma swoje podstawy i sposób myślenia na dany temat, co zazwyczaj wiąże się jednak nie z pełną satysfakcją lecz wyboru typu mniejsze zło bądź pewnej stabilności układu lub rozwijających się ideii u gruntu pewnych założeń... Mniejsza tongue

Ale temat ciekawy o tyle, że może uzupełnić to co już wiem, że się wyrabiało w różnych krajach z niewygodnymi kobietami (o ile tego sprawa dotyczy). Na różne sposoby. Od polowania na czarownice (za co w Anglii niedawno przepraszano- nie wiem kto przepraszał i kto się przeprosin domagał, taka randomowa akcja) po modne nowoczesne metody psychiatryczne typu lobotomia.

Czerń w różnych odsłonach. Zwykle ludzkie życie, tak różnorodne a tak co do zasady beznadziejnie smutne, szare, przygnębiające, niesprawiedliwe, krzywdzące. Po prostu tak... pospolite.

10,305

KoralinaJones napisał/a:

Czerń w różnych odsłonach. Zwykle ludzkie życie, tak różnorodne a tak co do zasady beznadziejnie smutne, szare, przygnębiające, niesprawiedliwe, krzywdzące. Po prostu tak... pospolite.

Pospolite to dobre słowo. Pospolite jest niemodne. Ale... wydaje mi się, że ludzie, którzy z pospolitego życia nie robią życiowej tragedii są absolutnie niedocenionymi intelektualistami smile Wiem, że marketing i dobrobyt inaczej, przynajmniej na dzisiejsze czasy, nie może być napędzany niż jak wkręcaniem ludziom poprzez media, że ich życie jest puste i nie dość zajebiście ciekawe i odlotowe... Ale to właśnie pospolici ludzie są dla mnie najprawdziwszą inspiracją. Trochę jak odzyskiwanie łączności z życiem społecznym, na czym polega ludzkość, cywilizacja, jaki jest sens życia i te inne trudne pytania..  Pospolite znaczy nieegzaltowane.

Brzmi ciekawie. Na czym oglądałaś? Jest dostępne online?

10,306

Cholerka, wybrali mnie do prowadzenia szkolenia w pracy, gdzie nigdy czegoś takiego nie robiłem xD

10,307

Serberys napisał/a:

Cholerka, wybrali mnie do prowadzenia szkolenia w pracy, gdzie nigdy czegoś takiego nie robiłem xD

Najtrudniejszy pierwszy raz smile można taką okazję przekształcić w rodzaj zabawy - nie pękaj smile

10,308

Bardziej czuję swego rodzaju ekscytację big_smile na szczęście z tematem szkoleń jestem obyty, kwestia tego w jaki sposób przekazać swoją wiedzę, żeby ludzie zrozumieli

10,309

KoralinaJones napisał/a:

Właśnie oglądam program o mongolskim zespole metalowym śpiewającym gardłowym głosem, który to rodzaj śpiewu jest elementem kultury nomadów. Wiedzieliście o tym? tongue

Znam, swego czasu nawet w Antyradiu ich puszczali.

10,310

rossanka napisał/a:

Fajnie ma. ale ja bym się bała tak daleko polecieć. A jak się coś stanie?

Jak coś ma się stać, to się stanie, więc po co się przejmować? smile

10,311

rossanka napisał/a:

To nie rys, to nerwica,  boję sie daleko wyjeżdząc, a już inny kontynetn? Europa to jeszcze raz dwa i możesz wrócić do domu. Ale z Mexyku? (tak pracowałam nad tym na terapii, Tak wyjezdzałam wbrew sobie aby się zahartowac ale nic to nie dało. Po każdym wyjezdzie wracałam chora z nerwów).

Ja tam uwielbiam podróżować, wprawdzie nie byłem jeszcze poza Europą, ale chętnie bym pojechał, moim marzeniem jest zwiedzić wszystkie kraje świata (choć np. do Afryki mnie nie ciągnie jakoś szczególnie).

10,312

Psycholog Na Niby napisał/a:

Gdzie lecicie na urlop w przyszłym roku? Szukam inspiracji, mam kilka opcji.

Trochę pomysłów mam, Słowenia, Macedonia, Gruzja, ale co z tego wyjdzie, to się okaże smile

10,313

@rakastankielia fajnie ziomuś, że piszesz, ale żeby odpowiedzieć, nie musisz dedykować każdemu nowego posta, tylko odpisać w jednym, lepiej się czyta wtedy

10,314

@rakastankielia, ziomuś - możesz, kapitan Ci pozwala tongue

10,315

@Koralina o Ty niedobra tongue

10,316

Serberys napisał/a:

@rakastankielia fajnie ziomuś, że piszesz, ale żeby odpowiedzieć, nie musisz dedykować każdemu nowego posta, tylko odpisać w jednym, lepiej się czyta wtedy

Ja wiem, ale strasznie to niewygodne na telefonie.

10,317

@raka spoko tongue
@Deep i jak tam, śniło się coś dziwnego? big_smile

10,318

Serberys napisał/a:

@Koralina o Ty niedobra tongue

Nieprawda tongue Pani... Pani się o nas troszczy, Pani nie pozwoliłaby nas skrzywdzić... big_smile

10,319

"Baśniowa Opowieść"  Stephen King'a. Czytał ktoś?
Kupiłam sobie na długie grudniowe wieczory do poczytania zamiast klepania tu postów tongue

10,320

KoralinaJones napisał/a:

Kupiłam sobie na długie grudniowe wieczory do poczytania zamiast klepania tu postów tongue

"Baśniowa Opowieść" - beznadziejnie nudne - ktoś mi mówił smile

10,321

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Tak mnie nie zniechęcisz tongue

10,322

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Tak mnie nie zniechęcisz tongue

No wiem powinienem coś wymyślić - "zabójczego"
znając życie to i tak będziesz czytać i zaglądać tutaj ,a jeżeli książka wciągająca, to w dwa trzy wieczory ją przeczytasz

10,323

paslawek napisał/a:

znając życie to i tak będziesz czytać i zaglądać tutaj ,a jeżeli książka wciągająca, to w dwa trzy wieczory ją przeczytasz

To trzeba dokupić jakiś dobry kryminał, z zabójczo przystojnym detektywem.

10,324

@Koralina Robin Cook, Harlan Coben, John Grisham, poszukaj może coś tych autorów tongue nie pamiętam tytułów, bo dawno czytałem, ale wiem, że mi się podobały niektóre książki

10,325

Serberys napisał/a:

@Koralina Robin Cook, Harlan Coben, John Grisham, poszukaj może coś tych autorów tongue nie pamiętam tytułów, bo dawno czytałem, ale wiem, że mi się podobały niektóre książki

Cobena czytałam, Grisham to chyba prawnicze. Robin Cook jest mi nieznane.

10,326

Thrillery medyczne pisał kiedyś, a teraz to nie wiem co pisze i czy w ogóle tongue

10,327

Serberys napisał/a:

@Deep i jak tam, śniło się coś dziwnego? big_smile

Byłam tak zmęczona i tak niewyspana, że nic nie zapamiętałam smile

KoralinaJones napisał/a:

Nie cierpię Kinga tongue Po kilku lekturach omijam szerokim łukiem smile

10,328

@Deep co Cię tak wymęczyło? wink

10,329

Pewnie się przyznać nie chce tongue

10,330

KoralinaJones napisał/a:

To może nie co, ale kto? big_smile

10,331

Serberys napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To może nie co, ale kto? big_smile

Pffff... tongue

Eh...

Marnuję się wink

10,332 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-25 23:58:39)

DeepAndBlue napisał/a:

Marnuję się wink

Ja nie dość tego, że się marnuję, to jeszcze niebezpiecznie zbliżam do daty przydatności do spożycia big_smile

10,333

Ehh, szkoda, że nie mieszkacie bliżej, to bym Was na kawę chociaż zabrał, albo ciastko tongue

10,334

Serberys napisał/a:

Ehh, szkoda, że nie mieszkacie bliżej, to bym Was na kawę chociaż zabrał, albo ciastko tongue

Hmm... Wrocław. Piękne miasto. Ostrów Tumski. Są tam jakieś klimatyczne knajpki?

10,335

Jest masa knajpek, pewnie klimatyczne też są, ale nie mam kogo do nich zabierać a sam nie chodzę, więc niestety nie wiem hmm polecić mogę kocią kawiarnię bo są koty i można głaskać xD

Zależy jaki klimat lubisz też

Posty [ 10,271 do 10,335 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 157 158 159 160 161 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024