Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 113 114 115 116 117 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,411 do 7,475 z 13,291 ]

7,411 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-11 23:45:54)

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Czy możemy wrócić do tematu chłopca w mężczyźnie i chrapania?  Bardzo mnie ten temat rozczula. big_smile

Zobacz podobne tematy :

7,412

Możemy.:)
Pewnie, że może to rozczulać (ten chłopiec). Jednakiwoż- ostatnio miałam do czynienia z pięćdziesięcioletnim facetem, nowopoznanym, który przynajmniej dwa razy w ciągu jednego spotkania oświadcza mi " ale najpierw siku".
:⁠-⁠D

7,413

adela 07 napisał/a:

'Lubię klasykę  I nie widzę nic złego w podziale obowiazków, gdzie jedna strona pracuje zarobkowo, a druga pracuje zajmując się ogniskiem domowym. Oczywiście w małżeństwie, gdzie są obowiązki, ale też prawa"

Ba, ja też nic złego nie widzę smile
Nawet poniekąd by mi to odpowiadało. Ale po pobycie na Forum, i zapoznaniu się z życiowymi historiami, jakoś mi ten obraz takiego układu wydaje nieżyciowy, niestety.

A, bo baby gupie są i tyle (bez urazy). Zamiast myśleć mózgiem, myślą zupełnie czym innym, napchają sobie do łbów farmazonów z cyklu "serce nie sługa" i "kochać prawdziwie" no a potem dramaty i łzy tongue

Drodzy!

Żadne z tych, co wymieniliście XD
Wydaje mi się, że kojarzę paslawka i wydaje mi się, że i on powinien mnie kojarzyć, choć palca uciąć sobie nie dam, a jeżeli jego data rejestracji jest pierwsza i jedyna, to znaczy, że jednak się nie znamy tongue
To naprawdę było dawno, kiedy ja tu byłam smile Ale mogę powiedzieć, że z tego, co pamiętam, to byłam znana i jak to zwykle u mnie bywa, jedni mnie kochali inni nienawidzili lol

7,414

adela 07 napisał/a:

Możemy.:)
Pewnie, że może to rozczulać (ten chłopiec). Jednakiwoż- ostatnio miałam do czynienia z pięćdziesięcioletnim facetem, nowopoznanym, który przynajmniej dwa razy w ciągu jednego spotkania oświadcza mi " ale najpierw siku".
:⁠-⁠D

No w tym wieku prostata już nie ta XD

7,415

A o czym był wątek, który zniknął bezpowrotnie..?

7,416

Tylwyth Teg napisał/a:

A o czym był wątek, który zniknął bezpowrotnie..?

Był lubiany i popularny wśród niektórych użytkowników, nie pisałam w nim, przepadł wraz z usuwaniem konta jednego z nich.

7,417

Nie rozumiem tego manewru z kontem. Po co zmieniać nick? Tak jakby z tym poprzednim łączyla się jakaś żenada.
Wyjaśni mi ktoś?

7,418 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-12 11:04:28)

@adelo, jeżeli ktoś podjął decyzję, że odchodzi z forum i kasuje konto, to po usunięciu, nie było możliwości jego przywrócenia, stawał się "gościem netkobiet" i koniec. I chyba jest tak że (spróbuje) nie można założyć drugiego konta o tej samej nazwie.

7,419 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-10-12 11:09:00)

Ojej.. straszne.
Przecież można się nazwać Bułka 2 na przykład.
Albo Deep 007
Ja wiem kim jesteś i no comments.
I tak wyjdzie w praniu charakter.:)

7,420 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-12 11:10:00)

Mnie to akurat nie straszne big_smile bo nie wiem Ela do czego/kogo pijesz? Taka chyba była procedura.

7,421

Nie.

7,422 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-12 11:29:42)

Co "nie"?

Moderacja mogła zmienić nick, ale nie mogła przywrócić raz usuniętego konta. Przed podjęciem decyzji i wydaniem dyspozycji Olinka przestrzegała przed tym, i prosiła o upewnienie się. Natomiast czy można założyć konto o tej samej nazwie co usunięte, tego po prostu nie wiem, nie próbowałam.
Wydaje mi się, że nie można, lecz snu z powiek mi to nie ściąga wink

7,423

adela 07 napisał/a:

Nie rozumiem tego manewru z kontem. Po co zmieniać nick? Tak jakby z tym poprzednim łączyla się jakaś żenada.
Wyjaśni mi ktoś?

Konto zostało skasowane, a poza tym, to jedyna okazja, żeby zrobić drugie pierwsze wrażenie lol

7,424

KoralinaJones napisał/a:

Co nie?

Moderacja mogła zmienić nick, ale nie mogła przywrócić raz usuniętego konta. Przed podjęciem decyzji i wydaniem dyspozycji Olinka przestrzegała przed tym, i prosiła o upewnienie się. Natomiast czy można założyć konto o tej samej nazwie co usunięte, tego po prostu nie wiem, nie próbowałam.
Wydaje mi się, że nie można, lecz snu z powiek mi to nie ściąga wink

O tej samej nazwie konta nie można założyć po skasowaniu konta  -  automat odrzuca.
Ale jak ktoś bardzo "płakał" i potrafił zmiękczyć serce moderacji/administracji (mitycznej) to po przedstawieniu jakichś sensownych argumentów "wyjątkowo" mogla taka osoba wrócić na forum, ale pod innym nickiem.Z tym, że podczas np Twojego powrotu to było już nie możliwe, bo nie było z kim rozmawiać,moderacja przestała wtedy istnieć.To nie jedyny przypadek smile
Ja to wiem od ludzi sam mam jedno konto to znaczy to drugie było dla zamętu dwudniowe tylko smile

Czyli z Tyl może być ciekawie smile

7,425 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-12 11:38:43)

paslawek napisał/a:

Ale jak ktoś bardzo "płakał" i potrafił zmiękczyć serce moderacji/administracji (mitycznej) to po przedstawieniu jakichś sensownych argumentów "wyjątkowo" mogla taka osoba wrócić na forum, ale pod innym nickiem.

Tak wiem, znałam użytkownika który tak zrobił, i to drugie konto potem też usunął big_smile

7,426 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-10-12 11:43:36)

Chyba też go znam big_smile

adela 07 napisał/a:

Wyjaśni mi ktoś?

Niekoniecznie żenada ,oprócz innych wyjątkowych różnych powodów ,jak na moje oko najczęstszym powodem kasowania konta było "przegrzanie" na forum, zmęczenie i coś w rodzaju uzależnienia się od pobytu tutaj i spędzanie zbyt wiele czasu na pisaniu czytaniu dyskusjach,a skasowanie to niby taki ostateczny krok akt desperacji smile żeby odstawić forum .

7,427

A po co kasować konto jak się nie chce korzystać z forum? Wystarczy nie wchodzić? Wiadomo, zawsze fajniej bawić się osobowościami, robić „nowe, pierwsze wrażenie” i zgrywać intelektualistów operujących na wiedzy z poprzednich kont.

7,428 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-12 11:47:47)

Dlatego że każdy ma swój własny sposób na uzależnienie, w które popadł.

Poza tym, po co te złośliwości?

7,429

Czyli w razie czego wystarczy zmienić markę papierosów albo alkoholu żeby wyjść z uzależnienia?

7,430

Nie, nie wystarczy. Czasami wraca się do nałogu, zwłaszcza jak jest ku temu okazja.

Nie rozumieniem tej nagonki za skasowanie konta.

7,431

Nie zrobiłam żadnego fermentu jesli o to Wam chodzi smile Po prostu zakończyłam jakiś etap i tyle. To było bardzo dawno smile A teraz, po latach, weszłam z ciekawości tongue

7,432

Tutaj nie wolno wejść po latach z ciekawości. Masz mieć jedno konto, bo masz być identyfikowalny tongue

7,433 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-10-12 12:12:09)

Psycholog Na Niby napisał/a:

A po co kasować konto jak się nie chce korzystać z forum? Wystarczy nie wchodzić? Wiadomo, zawsze fajniej bawić się osobowościami, robić „nowe, pierwsze wrażenie” i zgrywać intelektualistów operujących na wiedzy z poprzednich kont.

Ale ile przy tym bywa zabawnych akcji i zamieszania smile

Naprawdę Wam czyjeś chrapanie nie przeszkadza ? smile

7,434

paslawek napisał/a:

Ha Bo kto się lubi bawić, ten się lubi bawić big_smile tongue

7,435

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:

Ha Bo kto się lubi bawić, ten się lubi bawić big_smile tongue

Nooo pościgi,strzelaniny smile

7,436

paslawek napisał/a:

Nooo pościgi,strzelaniny smile

Też big_smile

7,437

Ooo właśnie. Coś w tym jest.
Choć może niekoniecznie wiąże się to z manipulacją i potrzebą atencji. (Ale to może moje myślenie życzeniowe).
W każdym razie jeśli to forma zagadki, zabawy i życzliwego sposobu na rozruszanie tematu, to akceptuję i już się nie czepiam.

7,438

Tylwyth Teg napisał/a:

Nie zrobiłam żadnego fermentu jesli o to Wam chodzi smile Po prostu zakończyłam jakiś etap i tyle. To było bardzo dawno smile A teraz, po latach, weszłam z ciekawości tongue

A my z ciekawości pytamy " kto zacz i co Mu było"
smile

7,439

Mi to w sumie jest obojętne, jedynie szyderczo się uśmiecham pod nosem jak orędownicy autentyczności tworzą nowe konto gdy poprzednie się "spali", przy okazji negując innych użytkowników. Róbta co chceta, nie mój cyrk i nie moje małpki.

7,440 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-10-12 12:56:33)

Pasławku
Mnie chrapanie bardzo przeszkadza. Wywołuje złośc na chrapiącego, który przecież winien hałasu nie jest. Nie robi tego celowo. Ale ja się nie wysypiam!
Taka bezsilność, okropne toto

7,441 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-12 13:15:03)

Mi to w sumie jest obojętne, jedynie szyderczo się uśmiecham pod nosem jak orędownicy autentyczności tworzą nowe konto gdy poprzednie się "spali", przy okazji negując innych użytkowników. Róbta co chceta, nie mój cyrk i nie moje małpki.

Nie wiem o co Ci chodzi, natomiast jeśli o mnie chodzi to jestem autentyczna pod każdym kontem ( tym skasowanym 4 lata temu) i teraz tymi nowymi dla zabawy, jakąkolwiek by miało nazwę, bo cały czas pisze pod nimi jedna i ta sama osoba.

I nie oznacza to bynajmniej że mam zdiagnozowany zespół osobowości mnogiej. Naprawdę, trochę dystansu do Internetu. Jedno konto nie oznacza, że ktoś jest autentyczny tongue

Kto kogo neguje i przy jakiej okazji?

7,442

adela 07 napisał/a:
Tylwyth Teg napisał/a:

A my z ciekawości pytamy " kto zacz i co Mu było"
smile

Ok, kolejna podpowiedź:

W naszej "paczce" byłam chyba najmłodsza i Wielokropek do niej należała smile

7,443

Ela chyba wie, ale nie powie??

7,444

To ja nie zgadnę, bo nie byłam w "paczce" Wielokropka.

7,445

Mniejsza o multikonta tongue Właśnie polakierowałam nadkolem jakiś murek big_smile Byłam przekonana, że już dawno utraciłam tę umiejętność big_smile

7,446

Uuuuu...Wilk widzi to oczyma wyobrazni i ma zawal tongue

7,447

KoralinaJones napisał/a:

Mniejsza o multikonta tongue Właśnie polakierowałam nadkolem jakiś murek big_smile Byłam przekonana, że już dawno utraciłam tę umiejętność big_smile

No i po co tak?

7,448

Tylwyth Teg napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

No i po co tak?

Z murkiem po nic a za własne mulitkonta nie czuję się winna big_smile

7,449

Właśnie poczytałam inny wątek i przypomniało mi się, dlaczego w pewnym momencie zrezygnowałam z tego forum i kazałam zlikwidować konto tongue

Poza nielicznymi wątkami jak ten, czy kafejki, jest to miejsce dla ludzi, którzy muszą coś powiedzieć, wyrazić siebie i upewnić we własnych przekonaniach i wierzeniach. Każda próba innego punktu widzenia, a już niedajboże, naruszenia tego, w co inna osoba wierzy, kończy się wybuchowo. Tu się prawie każdy we własnym sosie gotuje i nikt nie chce z tego wyjść.

7,450

Wielokrotnie wypowiadałam się jaką rolę pełniło i teraz pełni dla mnie internetowe forum, i nigdy nie zostałam w tym zakresie zrozumiana. Nie to żeby mi na tym zależało. Lubię netkafejki. Właściwie tylko i wyłącznie.

7,451

KoralinaJones napisał/a:

Wielokrotnie wypowiadałam się jaką rolę pełniło i teraz pełni dla mnie internetowe forum, i nigdy nie zostałam w tym zakresie zrozumiana. Nie to żeby mi na tym zależało. Lubię netkafejki. Właściwie tylko i wyłącznie.

A jaką? Nie znam tematu.

7,452 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-12 17:08:48)

Tylwyth Teg napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A jaką? Nie znam tematu.

Tematu nie ma. Wypowiedzi przy okazji. Głównie przy okazji zarzutów "jesteś taka a taka" lub "to co tu robisz"? big_smile  Odpowiedź jest jedna. Do tego aby przekonać się jaka jestem zapraszam do osobistego kontaktu.
A robię tutaj to, co robią wszyscy, od czasu do czasu piszę.

7,453

KoralinaJones napisał/a:
Tylwyth Teg napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A jaką? Nie znam tematu.

Tematu nie ma. Wypowiedzi przy okazji. Głównie przy okazji zarzutów "jesteś taka a taka" lub "to co tu robisz"? big_smile  Odpowiedź jest jedna. Do tego aby przekonać się jaka jestem zapraszam do osobistego kontaktu.

A, czyli normalka big_smile Myślałam, że masz jakiś ukryty, kontrowersyjny cel big_smile

7,454

Tylwyth Teg napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Tylwyth Teg napisał/a:

A jaką? Nie znam tematu.

A, czyli normalka big_smile Myślałam, że masz jakiś ukryty, kontrowersyjny cel big_smile

Mam, mam big_smile Lecz do niedawna o tym nawet nie wiedziałam tongue

7,455 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-10-12 17:25:16)

Tylwyth Teg napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Tylwyth Teg napisał/a:

A jaką? Nie znam tematu.

Teraz to się nie przyzna,ale miała smile

KoralinaJones napisał/a:

Upsss przyznała się coś takiego tongue

7,456

A ja wesoło malowałem wczoraj.

7,457 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-10-12 17:33:17)

Modele,obrazki,czy ściany ?

To pochwal się cożeś zmalował .

7,458

Chryste Panie!!!!!Paznokcie po hybrydzie to dramat. Nigdy więcej!!

7,459

adela 07 napisał/a:

Chryste Panie!!!!!Paznokcie po hybrydzie to dramat. Nigdy więcej!!

Oooo, pierwszy raz? tongue Nie przejmuj się, zrosną big_smile

7,460

No i wyszło, Lucek robil paznokcie Adeli i dramat tongue

Dlatego nigdy nie robiłam i nie planuje plus lampy to zło

7,461

Dajcie spokój, paznokcie nie ręka, odrosną smile

7,462

lody miętowe napisał/a:

No i wyszło, Lucek robil paznokcie Adeli i dramat tongue

Wesoło mu teraz. smile

7,463 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-10-12 18:03:22)

Ha ha
Fajnie to wyszło.
Lucjan zdolny jest, a na wesoło to by cudne pazury były

Hybryda pierwsza i ostatnia. Choć to fajnie, jak manikir trzyma się ponad 2 tygodnie.
Te laski co mają ciągle takie ładne paluszki, to swoje pazury do macierzy chyba zdarte. Brrr

Ale co tam.
Gorzej mam z tym, że mi kolana wysiadają. Ponoć jazda na rowerze dobrze im robi, a u mnie jakby na odwrót. Musiałam kupić migawkę! To policzek dla mojego nowego roweru. I dla kondycji.
A w Łodzi bilety MPK ponoć w cenie metra w Paryżu

7,464

Nie no, ja tam w Lucyferka wierzę, maluje drobne elementy, to oko i rękę do tego ma plus zdolności artystyczna, pazurki by były jak ta lala wink

7,465

adela 07 napisał/a:

Ha ha
Fajnie to wyszło.
Lucjan zdolny jest, a na wesoło to by cudne pazury były

Hybryda pierwsza i ostatnia. Choć to fajnie, jak manikir trzyma się ponad 2 tygodnie.
Te laski co mają ciągle takie ładne paluszki, to swoje pazury do macierzy chyba zdarte. Brrr

Nieee, mówię Ci, że odrasta, trzeba robić przerwy czasem smile Kiedyś nosiłam i nic się nie wydarzyło smile

7,466 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-10-12 18:07:06)

lody miętowe napisał/a:

Nie no, ja tam w Lucyferka wierzę, maluje drobne elementy, to oko i rękę do tego ma plus zdolności artystyczna, pazurki by były jak ta lala wink

Noooo
Jakby się stawił na takim forumowym spotkaniu, do dostałby już WIADOMO JAKIE ZADANIE
Co Ty na to, Lucek?

7,467

adela 07 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Noooo
Jakby się stawił na takim forumowym spotkaniu, do dostałby już WIADOMO JAKIE ZADANIE
Co Ty na to, Lucek?

Malowanie ciała? big_smile big_smile

7,468 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-10-12 18:45:16)

Zgłaszasz się Evergreen na modelkę dla naszego Lucyfera? big_smile
Ja zostaje przy pazurkach wink chociaż fajny akt, czemu nie wink

7,469

lody miętowe napisał/a:

Zgłaszasz się Evergreen na modelkę dla naszego Lucyfera? big_smile
Ja zostaje przy pazurkach wink chociaż fajny akt, czemu nie wink

Hahahaha! big_smile No broń boże - moje ciało - moje sacrum. Ale Adela myślę byłaby chętna, lubi sztukę i artystów zmieszaną z garścią szaleństwa wink - stąd do niej ten post, właśnie.

7,470

Racja, racja, pamiętam Adele i papiloty, także w punkt smile

7,471

To Cię Adela one "ubrały' a raczej odwrotnie smile

7,472 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-12 19:08:53)

lody miętowe napisał/a:

Uuuuu...Wilk widzi to oczyma wyobrazni i ma zawal tongue

Moje oczy dziękowały za widok że lampa jednak cała big_smile

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Upsss przyznała się coś takiego tongue

Wobec tak perfidnego szantażu nawet do poprzedniego nicku big_smile tongue

7,473

paslawek napisał/a:

To Cię Adela one "ubrały' a raczej odwrotnie smile

Noo
Zaszło to trochę za daleko. wink Ale trzeba przyznać, że Ever umie podkręcić temperaturę.
Ale nasz artysta gdzie? Cicho sza?

7,474

Pewnie myśli, że sobie jaja z niego robimy wink
Lucyferze, nie, my doceniamy smile

7,475 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-12 20:02:35)

@adelo, mistrzynią ściągania lakieru jestem ja big_smile Jakby co, służę usługą

Posty [ 7,411 do 7,475 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 113 114 115 116 117 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024