Ever gdzie niby kokietuję, z której strony?
Z tej najmniej spodziewanej
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Strony Poprzednia 1 … 111 112 113 114 115 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ever gdzie niby kokietuję, z której strony?
Z tej najmniej spodziewanej
Tak, uderzam znienacka xD
Trafił się Wam trudny przeciwnik
A Wam konkurencja
Jaka tam konkurencja od razu
Trafił się Wam trudny przeciwnik
Też wydawałeś się trudny i uparty
W moim przypadku to uruchamia się muzyka z Soulsów
Jak widzę samotną niewiastę na horyzoncie to u mnie raczej muzyka ze szczęk xD
Zawsze może być motyw Jeffa Dahmera
Też pasuje
Czujesz grozę, czy raczej szykujesz się na atak? Albo do ataku?
Szykuję się na atak (ale oczywiście sobie żartuję mocno
)
Czyli jesteś przerażony, że jakaś dziewczyna może do Ciebie zagadać?
Niee, źle napisałem xD To ja się szykuję do ataku no, o to mi chodziło
Nie wiem czemu miałbym być przerażony, przecież to miłe, ale w całym życiu zdarzyło mi się to dosłownie raz
Aha. Czyli wszystko z Tobą w porządku.:)
Zapomniałam już, więc z czym masz klopot, jeśli chodzi o dziewczyny?
No , bo:
- jesteś normalny
-nie masz zahamowań, jak Włodek
- z kim mśtam piszesz
- jesteś przystojny
Nie uważam się za przystojnego, ale wiem i doceniam, że niektórym mogę się podobać
Zwyczajnie na żywo nie bardzo mi wychodzi poznawanie ludzi, np. w pracy mam kolegów sporo, ale koleżanek takich, z którymi można pogadać sobie na luzie o czymś innym niż praca to nie
KoralinaJones napisał/a:Lucek, wygląda na to, że masz u Psychologa szansę
![]()
Lucek to fajny chłopak, ale póki co zostanę przy straponie. Lubię jak mój tyłek pachnie kokosem od lubrykantu.
Niemniej muszę przyznać, że tegoroczna przygoda z popularnymi mediami pani Adrianny Chechik to typowa internetowa tragedia w trzech aktach.
Ale że co? Żeby nie skakać na główkę bo to niemądre? musiałam sprawdzić kto to, przyznaję
Psycholog, czyli wolisz kiedy ludzie wchodzą Ci w dupe niż na głowę? Tak też myślałam.
Ale że co? Żeby nie skakać na główkę bo to niemądre?
musiałam sprawdzić kto to, przyznaję
Psycholog, czyli wolisz kiedy ludzie wchodzą Ci w dupe niż na głowę? Tak też myślałam.
Miętusku-:lol:
Tej postaci o której pisze Lucek też nie znam.
Serberys- a zatem problem w okazjach do poznawania?
To podobnie, jak u mnie.
To ogólnie temat do głębszej analizy
DeepAndBlue napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Uuu coś się tu ruszyło, boję się ze stado napalonych mamusiek znowu nie da mi żyć. Tak wiem, to już nudne i niemodne. Skończyłem się.
Obawiam się, że tak skoro nawet napalone mamuśki stać tylko na to by wypluć
Mężczyźni wolą jak się połyka a nie wypluwa.
#romantycznepoczatki
No, za późno. Teraz to mi się sikać chce
To nie ja mailuje z mężczyznami i żebram o ich fotki będąc w związku także keep trying :*. Jeszcze dam Ci szanse i nie napiszę co ja myśle.
DeepAndBlue napisał/a:Romantycznie trululu... Bierem Bagiennika do pary (potem oddam Ever
tradycyjnie
nie martw się
)
Ja zawsze wiedziałam, że masz dobre serce Deep można na Ciebie liczyć jako na Zawiszy
A że tyknęłaś towar naruszony to nie szkodzi, złote intencje się liczą :*
No, ja go z second handu wzięłam I reklamowałam, a jak! Ino Dzierlatka przepadła i se mogę tylko ponarzekać
Ale jak kiera go skradła to dobrze, dobrze... Mam tylko nadzieję, że to nie było tak, że... Hehehe
że podwójne życie prowadził.
Ej! No i zleciały się! Ale za mało opalony ten nasz odźwierny to i ruch znośny
adela no niezbyt dobry jestem w tworzeniu takich okazji, więc kombinuję jak mogę
Psycholog, skorzystam z szansy, bom nieciekawa co myślisz.
Psycholog, skorzystam z szansy, bom nieciekawa co myślisz.
Good girl.
Najpierw oberwała za swoją działalność na Twitch
Potem oberwała za byłą działalność, jak chciała wziąć udział w turnieju gry Fortnite.
A teraz na konwencie Twitcha złamała sobie kręgosłup skacząc do felernego basenika z gąbkami.
Ja też. I dopytać Przyznaję niepotrzebnie prowokowałam Psychologa Luckiem
Tyl widzę miotła zaniosła prosto na łajbę
. Więc jakby Ci to powiedzieć.... noooo... to jest taka jakby kafejka (ale bez tych takich tekstów "zasadziłam dziś storczyki", "właśnie piję kawkę" "zalęgły mi się pędziorki w ogródku" itd), która niby ma jakiś temat i gadamy tu o chłopach i dziołchach; czy wszyscy są "wolni i szukający" to jakby się NIE zgadza. Ogólnie jest to takie miejsce gdzie jest w miarę stały zestaw załogi i gadamy, kłócimy się, flirtujemy, wyznajemy sobie różne uczucia (w tym negatywne), a głównie żartujemy na tematy różne.
Nie wiem jak to inaczej.... Ehhh paslawek w tym mieszaniu jest lepszy
No i bardzo w moim klimacie miejsce Czyli dobrze zaleciałam
-nie masz zahamowań, jak Włodek
On naprawdę ma na imię Włodek, czy to jakieś psedo, które mu nadaliście? Bo jeśli ma na imię Włodek i wygląda jak wygląda, to wychodzi na to, że moja pierwsza myśl jaka pojawiła się w głowie, gdy go zobaczyłam, była słuszna XD
On naprawdę ma na imię Włodek, czy to jakieś psedo, które mu nadaliście? Bo jeśli ma na imię Włodek i wygląda jak wygląda, to wychodzi na to, że moja pierwsza myśl jaka pojawiła się w głowie, gdy go zobaczyłam, była słuszna XD
Włodek, to pieszczotliwe zdrobnienie od jego pierwszego nicku "dupa_wołowa".
Tylwyth Teg napisał/a:On naprawdę ma na imię Włodek, czy to jakieś psedo, które mu nadaliście? Bo jeśli ma na imię Włodek i wygląda jak wygląda, to wychodzi na to, że moja pierwsza myśl jaka pojawiła się w głowie, gdy go zobaczyłam, była słuszna XD
Włodek, to pieszczotliwe zdrobnienie od jego pierwszego nicku "dupa_wołowa".
Aaaa! Ok, bo gdyby miał tak na imię, to wiele by wyjaśniało XD Choć w sumie zdania z własnego pierwszego wrażenia raczej nie zmienię
To nie powinien być Wołodek? Czyli pan znany już na forum pod wieloma nickami?
Koralina pytanie mam. Ty jesteś na forum od '22? Czy byłaś wcześniej, a to jest jakby powtórne zarejestrowanie?
Aaaa! Ok, bo gdyby miał tak na imię, to wiele by wyjaśniało XD Choć w sumie zdania z własnego pierwszego wrażenia raczej nie zmienię
![]()
To nie powinien być Wołodek?
Czyli pan znany już na forum pod wieloma nickami?
Koralina pytanie mam. Ty jesteś na forum od '22? Czy byłaś wcześniej, a to jest jakby powtórne zarejestrowanie?
Cały czas mówię, że sentyment, to przeklęta rzecz, nie pozwala zapomnieć
Tylwyth Teg napisał/a:Aaaa! Ok, bo gdyby miał tak na imię, to wiele by wyjaśniało XD Choć w sumie zdania z własnego pierwszego wrażenia raczej nie zmienię
![]()
O matkomoja! 150 stron tam, 65 tu O.O No to już wiadomo, po co tu jest
Tylwyth Teg napisał/a:Koralina pytanie mam. Ty jesteś na forum od '22? Czy byłaś wcześniej, a to jest jakby powtórne zarejestrowanie?
Wiedziałam, że nie jesteś obca
KoralinaJones napisał/a:Tylwyth Teg napisał/a:Aaaa! Ok, bo gdyby miał tak na imię, to wiele by wyjaśniało XD Choć w sumie zdania z własnego pierwszego wrażenia raczej nie zmienię
![]()
O matkomoja! 150 stron tam, 65 tu O.O No to już wiadomo, po co tu jest
KoralinaJones napisał/a:Tylwyth Teg napisał/a:Koralina pytanie mam. Ty jesteś na forum od '22? Czy byłaś wcześniej, a to jest jakby powtórne zarejestrowanie?
![]()
A Ty Tyl jeżeli byłaś tu kiedyś jako Iceni,Summerka88 lub I see Beyond lub kimś z tamtych czasów to normalnie - no nie wiem co
Ale jeśli tak to znasz Koralinę od bardzo dawna
![]()
Ani obca, ani żadna przybłęda Kapitanna tej krypy
Tylwyth Teg napisał/a:KoralinaJones napisał/a:O matkomoja! 150 stron tam, 65 tu O.O No to już wiadomo, po co tu jest
KoralinaJones napisał/a:Cały czas mówię, że sentyment, to przeklęta rzecz, nie pozwala zapomnieć
![]()
A Ty Tyl jeżeli byłaś tu kiedyś jako Iceni,Summerka88 lub I see Beyond to normalnie - no nie wiem co
Ale znasz jak tak Koralinę bardzo dawno
Nie, żadna z nich. Wydaje mi się, że Summerke i I see Beyond mogę kojarzyć, coś mi w głowie świta Miałyśmy kiedyś tu babską paczkę, która się złożyła zupełnie przypadkowo, ale z tego, co widzę, to chyba żadnej z tych dziewczyn już nie ma, a jeśli jest to pod innym nickiem
Tylwyth Teg napisał/a:Wiedziałam, że nie jesteś obca
![]()
Ani obca, ani żadna przybłęda
Kapitanna tej krypy
Powinnam była napisać: "Nie jesteś mi obca"
paslawek napisał/a:Tylwyth Teg napisał/a:O matkomoja! 150 stron tam, 65 tu O.O No to już wiadomo, po co tu jest
![]()
![]()
A Ty Tyl jeżeli byłaś tu kiedyś jako Iceni,Summerka88 lub I see Beyond to normalnie - no nie wiem co
Ale znasz jak tak Koralinę bardzo dawnoNie, żadna z nich. Wydaje mi się, że Summerke i I see Beyond mogę kojarzyć, coś mi w głowie świta
Miałyśmy kiedyś tu babską paczkę, która się złożyła zupełnie przypadkowo, ale z tego, co widzę, to chyba żadnej z tych dziewczyn już nie ma, a jeśli jest to pod innym nickiem
To może byłaś SonyXperią ?
Tylwyth Teg napisał/a:paslawek napisał/a:A Ty Tyl jeżeli byłaś tu kiedyś jako Iceni,Summerka88 lub I see Beyond to normalnie - no nie wiem co
Ale znasz jak tak Koralinę bardzo dawnoNie, żadna z nich. Wydaje mi się, że Summerke i I see Beyond mogę kojarzyć, coś mi w głowie świta
Miałyśmy kiedyś tu babską paczkę, która się złożyła zupełnie przypadkowo, ale z tego, co widzę, to chyba żadnej z tych dziewczyn już nie ma, a jeśli jest to pod innym nickiem
Co za kretyński nick
paslawek napisał/a:Tylwyth Teg napisał/a:Nie, żadna z nich. Wydaje mi się, że Summerke i I see Beyond mogę kojarzyć, coś mi w głowie świta
Co za kretyński nick
![]()
nick jak nick
pod nickiem osoba na forum to była niezła agentka
Przecież w swoim czasie była mowa, że był owocem tego, co leżało przed komputerem
Przecież w swoim czasie była mowa, że był owocem tego, co leżało przed komputerem
Tu różne rzeczy mówiono
o tym,z resztą krążą już legendy
Z tego co pamiętam, to Włodek.
Chyba, że coś pomieszałam.
Samsung robi lepsze zdjęcia.
Pisałem już co zrobiłem ze swoją Xperią po inżyniersku ?
Nie. Co?
Wywaliłeś przez okno?
Najpierw samodzielnie naprawiłem gniazdo USB po czym włożyłem telefon do kieszeni w koszuli,poszedłem do łazienki napuściłem wody do wanny do kąpieli (sobota wiadomo ) i kiedy już w wannie było sporo wody telefon wysunął się z kieszeni
szybka akcja ratownicza z opalarką do suszenia i sprężonym powietrzem z kompresora nie pomogły R.I.P
Moja upadła na parkingowe kamyczki, i żeby chociaż ta rysa na ekranie była widoczna...
Dobra. Wystarczy tego dobrego, bo wszyscy uciekną
Moja Xperia zaliczyła kilka spektakularnych upadków i nic jej nie było tylko z tym gniazdkiem był problem
dopiero magistracka c.w.u ją załatwiła na amen.
Tylwyth Teg napisał/a:paslawek napisał/a:A Ty Tyl jeżeli byłaś tu kiedyś jako Iceni,Summerka88 lub I see Beyond to normalnie - no nie wiem co
Nie, też nie XD
Ale płci w międzyczasie nie zmieniłaś? A co z kontem?
Szkoda, że Sony Xperia nie wróciła Babka miała jajca jak koła u walca
Ej, też miałam Xperię... Z klawiaturą chyba...
u mnie tylko nokia była
Niby wątek do parowania, a tu praktycznie sami sparowani
Paszoł ;P
Ja nie jestem sparowany
No właśnie
A tutaj każdy niby robi za załogę
Można szukać partnera w interesach, a czasami bywam wolny jak mam gorszy dzień. Jak ja uwielbiam te luki prawne.
Czasami bywasz wolny, czyli do doraźnego zagospodarowania?
Szkoda, że Sony Xperia nie wróciła
Babka miała jajca jak koła u walca
Toż to jakiś babochłop musiał być
Czasami bywasz wolny, czyli do doraźnego zagospodarowania?
Wolny w myśleniu i poruszaniu. Nie jestem do zagospodarowania, jestem wierny i uczciwy mimo ze z twarzy nie widać.
KoralinaJones napisał/a:Czasami bywasz wolny, czyli do doraźnego zagospodarowania?
Wolny w myśleniu i poruszaniu. Nie jestem do zagospodarowania, jestem wierny i uczciwy mimo ze z twarzy nie widać.
Pokaż twarz, ocenimy.
Strony Poprzednia 1 … 111 112 113 114 115 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024