Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 105 106 107 108 109 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,891 do 6,955 z 13,291 ]

6,891 Ostatnio edytowany przez Elektryczna84 (2022-09-09 22:32:27)

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

.

Zobacz podobne tematy :

6,892

jakis_czlowiek napisał/a:

To co? Wybiera się ktoś do tego Spodka na planszówki? tongue

No ja będę. Już chyba wspominałam, a co?

6,893

Evergreen napisał/a:

To jak zauważysz jakiegoś nieogara w koszulce z takim nadrukiem w niedzielę, to pewnie będę ja xD

https://www.megakoszulki.pl/zdjecia/patronus-koszulka-damska-356075.jpg

6,894

Evergreen napisał/a:

To jak zauważysz jakiegoś nieogara w koszulce z takim nadrukiem w niedzielę, to pewnie będę ja xD

https://www.megakoszulki.pl/zdjecia/patronus-koszulka-damska-356075.jpg

Harry Potter? Lub jak mówi młodzież: Szary Portfel? smile Będę wypatrywać wink

6,895 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-09-11 12:19:24)

Czemu Wy się po prostu nie umówicie na ten event normalnie jak ludzie? tongue roll

6,896 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-09-11 12:38:40)

A skąd wiesz, że już się tak nie stało? tongue
Często, to co jest pisane tak a nie inaczej nie jest bez konkretnej przyczyny wink. Jak na razie, wszystko jest tak jak powinno. Spokojna głowa.

6,897

KoralinaJones napisał/a:

Czemu Wy się po prostu nie umówicie na ten event normalnie jak ludzie? tongue roll

1) Co jak co, ale po moich postach powinnaś już wiedzieć, że normalny to ja nie jestem tongue
2) Nie mam zamiaru komuś przeszkadzać, jak mnie Ever wyhaczy gdzieś w tłumie, to spoko, jak nie, to też spoko.
3) Ja i tak pewnie bazując na moich dwóch poprzednich próbach przyjścia na takie eventy, to przyjdę, popatrzę chwilę i se wrócę do domu.

6,898 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-09-11 13:08:08)

KoralinaJones napisał/a:

1) Co jak co, ale po moich postach powinnaś już wiedzieć, że normalny to ja nie jestem tongue
2) Nie mam zamiaru komuś przeszkadzać, jak mnie Ever wyhaczy gdzieś w tłumie, to spoko, jak nie, to też spoko.
(...)

Daleko, chłopie, to Ty w takim stylu w kontaktach z kobietami faktycznie nie zajdziesz...

6,899

Już, już ten kroczek do przodu został zrobiony.. smile

Drugi to już wykazać chociaż trochę poświęcenia, bo jeśli gdzieś idę/jadę, to jednak warto dłużęj zostać, bo kierując się nawet kalkulacją kosztów dojazdu, nie ma sensu gdzieś iść dalej, jeśli zaraz mam wracać smile

6,900 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-09-11 14:52:34)

KoralinaJones napisał/a:

Daleko, chłopie, to Ty w takim stylu w kontaktach z kobietami faktycznie nie zajdziesz...

Za bardzo kombinujesz. Jak dla mnie to jest ok podejście.

1) Dwie randomowe osoby z jakiegoś tam forum, dla mnie to by było mega dziwne
2) Przychodzimy sobie pograć po prostu w planszówki z jakimiś ludźmi, a nie żeby pogadać z kimś z forum
3) Ever pewnie idzie ze znajomymi, więc wpierdzielanie się, żeby pogadać byłoby mega chamskie
4) Jeśli nawet pogadać, to i tak nie ma o czym
5) Ever wie o mnie tyle, że jestem irytującym i wiecznie marudzącym człowiekiem z problemami z głową, na pewno takie spotkanie ze mną by było mega ciekawe xDDD
6) Skoro ja nic o Ever nie wiem, a Ever wie tylko jaką koszulkę będę miał, to spokojnie może sobie wybrać w ostatniej chwili, czy chce chwilę pogadać, czy nie. A ja nawet nie będę wiedział, że np. przeszedłem obok niej. Więc ma spokój tongue
7) No i Ever z racji starszeństwa ma pierwszeństwo wyboru czy chce pogadać, jeśli mnie zobaczy tongue

6,901

bagienni_k napisał/a:

Już, już ten kroczek do przodu został zrobiony.. smile

Drugi to już wykazać chociaż trochę poświęcenia, bo jeśli gdzieś idę/jadę, to jednak warto dłużęj zostać, bo kierując się nawet kalkulacją kosztów dojazdu, nie ma sensu gdzieś iść dalej, jeśli zaraz mam wracać smile

E tam tongue Problem z takimi eventami jest taki, że one nie są dla osób, co przychodzą same. Bo wszyscy są we własnych grupkach znajomych. Więc takie dołączanie się do kogoś też nie jest zbyt fajne, bo to takie narzucanie się. Chcesz sobie pogadać/pograć ze znajomymi a tu nagle jakiś random chce się dosiąść, dość niefajna sytuacja.

6,902 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-09-11 15:04:45)

KoralinaJones napisał/a:

Za bardzo kombinujesz. Jak dla mnie to jest ok podejście.

1) Dwie randomowe osoby z jakiegoś tam forum, dla mnie to by było mega dziwne
2) Przychodzimy sobie pograć po prostu w planszówki z jakimiś ludźmi, a nie żeby pogadać z kimś z forum
3) Ever pewnie idzie ze znajomymi, więc wpierdzielanie się, żeby pogadać byłoby mega chamskie
4) Jeśli nawet pogadać, to i tak nie ma o czym
5) Ever wie o mnie tyle, że jestem irytującym i wiecznie marudzącym człowiekiem z problemami z głową, na pewno takie spotkanie ze mną by było mega ciekawe xDDD
6) Skoro ja nic o Ever nie wiem, a Ever wie tylko jaką koszulkę będę miał, to spokojnie może sobie wybrać w ostatniej chwili, czy chce chwilę pogadać, czy nie. A ja nawet nie będę wiedział, że np. przeszedłem obok niej. Więc ma spokój tongue
7) No i Ever z racji starszeństwa ma pierwszeństwo wyboru czy chce pogadać, jeśli mnie zobaczy tongue

Nie chce mi się już komentować.
Zapytałeś tych randomowych osób czy wybierają się na określony event. Jedna z nich odpowiada,  że wybiera się. I co słyszy w odpowiedzi?  Słyszy: hej, tak będę ubrany, chcesz to mnie szukaj. big_smile

Z Ever nie pogadasz bo obca?  A kto tam będzie z Twoich znajomych?

6,903

KoralinaJones napisał/a:

Słyszy: hej, tak będę ubrany, chcesz to mnie szukaj. big_smile

Jakie szukanie. Po cholerę xD

6,904

KoralinaJones napisał/a:

Słyszy: hej, tak będę ubrany, chcesz to mnie szukaj. big_smile

Jakie szukanie. Po cholerę xD

No comment. Wypisuję się z Twoich problemów egzystencjonalnych.

6,905

KoralinaJones napisał/a:

No comment. Wypisuję się z Twoich problemów egzystencjonalnych.

No ale ja nie proponuję przecież żadnego spotkania, napisałem tylko że też będę. I podałem w jakiej koszulce na wypadek, gdybyśmy przypadkiem koło siebie przeszli. I tyle.

Co w tym złego?

6,906 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-09-11 19:32:31)

(...) napisałem tylko że też będę. (...)?

To co? Wybiera się ktoś do tego Spodka na planszówki? tongue

tongue

6,907

KoralinaJones napisał/a:

tongue

No, chciałem póki co tylko wiedzieć, czy ktoś też się wybiera. O spotkaniu tam póki co nigdzie mowy nie było xD

6,908 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-09-11 19:49:33)

KoralinaJones napisał/a:

tongue

No, chciałem póki co tylko wiedzieć, czy ktoś też się wybiera. O spotkaniu tam póki co nigdzie mowy nie było xD

Jasne big_smile A jaka koszulka, to dlatego, że się chciałeś nią pochwalić tongue

Dziecinada @jakis_, dziecinada

6,909

KoralinaJones napisał/a:

Jasne big_smile A jaka koszulka, to dlatego, że się chciałeś nią pochwalić tongue

Małe ułatwienie, gdybyśmy się minęli przypadkiem tongue

6,910

KoralinaJones napisał/a:

Małe ułatwienie, gdybyśmy się minęli przypadkiem tongue

Dziecinada

6,911 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-09-11 20:08:00)

KoralinaJones napisał/a:

Dziecinada

Może. Ale dla mnie zwykłe spotkanie to jest po prostu nic innego tylko wpieprzenie się komuś w plany tongue Więc wolę to zostawić co najwyżej przypadkowi.

6,912

KoralinaJones napisał/a:

Dziecinada

Może. Ale dla mnie zwykłe spotkanie to jest po prostu nic innego tylko wpieprzenie się komuś w plany tongue Więc wolę to zostawić co najwyżej przypadkowi.

Znamy to już na pamięć. Wymówki, wymówki, wymówki... co by nie było mega sztucznie tongue

6,913

Ja po weekendzie tylko jedno powiem

6,914

U mnie YT podpowiada zaraz potem do obejrzenia smile

HISTORIA smile folklor góralsko norwesko punkowy z lat 80 tych

6,915

Lucyfer666 napisał/a:

Ja po weekendzie tylko jedno powiem

No to może coś więcej, Lucku?

6,916

A ja jakoś dzisiaj po południu wpadłam w "klimacik"

Mimo, że sam weekend był zaskakująco odlotowy, wyjątkowy i dający nadzieję, że jest duch w narodzie big_smile. A dla tych wyjątkowych wink oraz pozostałych, ku pamięci smile:

6,917 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-09-12 22:06:26)

Łódź Magellana...hmm...nieco tylko załoga się rozlazła...
Takżetego...ku pamięci!

6,918 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-09-12 23:01:04)

adela 07 napisał/a:

Łódź Magellana...hmm...nieco tylko załoga się rozlazła...

Wygląda na to, że ta załoga tak ma.  @adelo, tęsknisz za kimś szczególnie?

paslawek napisał/a:

U mnie YT podpowiada zaraz potem do obejrzenia smile

U mnie YT nie jest tak kulturalny. Takie coś o zdradzie mi podpowiada do odsłuchania, ale tyle tam niecenzuralnych słów tongue Znasz może jakieś dobre miejsce gdzie można byłoby to "coś" zaprezentować? smile

6,919

i jak jakis_czlowiek byłeś na spotkaniu i pogadałeś z kimś? big_smile

6,920

Serberys napisał/a:

i jak jakis_czlowiek byłeś na spotkaniu i pogadałeś z kimś? big_smile

?

6,921

Chodzi mi o ten post co pisałeś w jakiej koszulce będziesz, myślałem, że jakieś spotkanie z forumowiczami jest tongue

6,922

Właśnie, @jakis_, jak planszówki? tongue

6,923

a Ty Serberys nie grasz przypadkiem też? Może do człowieka chcesz dołączyć w rundce po Spodku? wink

6,924

KoralinaJones napisał/a:

Właśnie, @jakis_, jak planszówki? tongue

Ale to dopiero w przyszły weekend tongue

6,925

W planszówki średnio lubię grać xd, ale lubię się spotykać z ludźmi big_smile
jednak trochę szkoda kasy mi wydawać na noclegi gdzieś po hotelach

6,926

No proszę, czyli jednak mamy kolejnego gracza tylko, że elektronicznego. Konsola czy komp? big_smile

6,927

Zapalony gracz komputerowy, przed urlopem akurat przyszedł zamówiony nowiuśki sprzęt big_smile

6,928

Serberys napisał/a:

Zapalony gracz komputerowy, przed urlopem akurat przyszedł zamówiony nowiuśki sprzęt big_smile

Uuuu, no to teraz się z nim zaprzyjaźniasz, ho ho big_smile Gratuluję nowego partnera big_smile. A w jakie typy gier grasz? Niestety w tym temacie też odrobinę mam doświadczenia smile (forum mnie za to zje zaraz tongue) Po sieci tez grasz z ludźmi?

6,929

Po sieci już rzadko gram z ludźmi, przez jakiś czas grałem w wowa, lola, bdo, lost ark (na przestrzeni ostatnich lat)
Tak to głównie gry singleplayer, chociaż lubię ze znajomymi w minecrafta pograć jak zakładają serwer akurat.

Najlepszy typ gier dla mnie to rpg, TES Skyrim rządzi big_smile, na urlopie przechodziłem AC: Valhalla (chociaż tutaj mało role playu jest)

6,930

Koralino
Nie za kimś szczególnie. Ale bywało tu zabawnie..tak jakby wpaść na piwo i pogaduchy czasem.

6,931 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-09-13 15:10:16)

Serberys napisał/a:

Jaki sprzęt?

Mój stary PC ma już 6 lat, więc w przyszłym roku będzie wymiana całości. Tylko jak widzę te ceny, to mi się płakać chce... Poczekam aż wyjdą RTXy 4k, to wtedy RTX 3k powinny zlecieć. Tak samo 12gen procków intela powinna cenowa spaść jak wyjdzie 13 gen.

Serberys napisał/a:

Najlepszy typ gier dla mnie to rpg, TES Skyrim rządzi big_smile, na urlopie przechodziłem AC: Valhalla (chociaż tutaj mało role playu jest)

Skyrim? Meh.

Tylko Wiedźmin!!!

6,932

Mój komp stary dalej działa, ale już procesor zaczynał się przegrzewać i były problemy to kupiłem nowy, bo sprawny komputer do pracy mi potrzebny. Siedzi na rtx 3060 ti i ryzenie 5600x do tego 32 gb ramu 3600 mhz, gośc skompletował wszystko tak żeby żadnych bottlenecków nie było typu karta graficzna super a procesor nie daje rady jej obsłuzyć.

3 wiedźmin 3 najlepszy wiadomo big_smile ale rpg to to nie jest

6,933 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-09-13 15:46:04)

Serberys napisał/a:

Mój komp stary dalej działa, ale już procesor zaczynał się przegrzewać i były problemy to kupiłem nowy, bo sprawny komputer do pracy mi potrzebny. Siedzi na rtx 3060 ti i ryzenie 5600x do tego 32 gb ramu 3600 mhz,.

No ja właśnie w starym procku (i5-6600k) zmieniałem wczoraj pastę, bo po takim czasie by już wypadało. PC nadal w sumie daje radę, Wiesiek 3 na ultra chodził, a tak gry na wysokich zwykle. Ale czasem ma chwilowe zwiechy już i losowo 100% wykorzystania procka się pojawia, co mega wkurza. Starczy czasem że mam odpaloną przeglądarkę i IDE do programowania...

Teraz mam zamiast przejść na rtx 3080 (mam gtx 1060), procka i7 12 gen, z 32 (albo może od razu 64) gb ramu. I obowiązkowo już w DDR5 bym poszedł. Tylko to są kurna koszty... A i jeszcze zmiana monitora (a raczej dwóch) z FHD na QHD... Płakać mi się chce xD

Serberys napisał/a:

gośc skompletował wszystko tak żeby żadnych bottlenecków nie było typu karta graficzna super a procesor nie daje rady jej obsłuzyć.

Czyli nowy komp ma za słabego procka? tongue Auć.

6,934

adela 07 napisał/a:

Koralino
Nie za kimś szczególnie. Ale bywało tu zabawnie..tak jakby wpaść na piwo i pogaduchy czasem.

Oj tak, Adelo, też mam takie przemyślenia... Trzeba się może jakoś odświeżyć. Były hihy i śmichy i było sporo ubawu, ale się rozmyło hmm

Serberys napisał/a:

Najlepszy typ gier dla mnie to rpg

Mów do mnie jeszcze wink UWIELBIAŁAM swojego czasu rpg. Ile się w to grało... oj! Teraz pojadę nieco klasyką, a co: zaczynało się od action rpg typu Diablo (na dwóch kompach połączonych kablami - taki oldschool), potem ja maniaczyłam w Final Fantasy do czasów wersji XI, która już mi nie podeszła, bo zbyt dużo akcji w walkach, a lubię walkę turową. Postapokaliptyczny Fallout, klimatyczny Shin Megami Tensei: Nocturne (co za mroczny klimat!), strategiczny Heroes of Might and Magic, Dragon Age, Wiedźmina pierwszego grałam i wiele wiele innych. Najostatniej to Assasin Creeda (action, nie przepadam, ale grafika i widoczki zabójcze), Divinity Original Sin  (drużynowo na 2 osoby) i połączenie planszówki z grą konsolową: Tainted Grail (z ekstra muzą i mrokiem wprost z mrocznych bagien) big_smile Ach.... Szkoda, ze czasu jakby na to mniej. A w Minecraft na serwerze mi syn pomyka tongue, adminuje, zakłada własne serwery, tworzy pvp, jakieś bany dla niegrzecznych, jakieś bedwarsy i takie tam: już nie wnikam tongue W Minecrafta też sama z nim na konsoli się zabawiam czasem. Diamentów szukamy - niezmiennie wink

6,935 Ostatnio edytowany przez Serberys (2022-09-13 15:40:51)

Czyli nowy komp ma za słabego procka? tongue Auć.

No właśnie nie ma nic za słabego ani za mocnego tongue. Na bajery typu rtx 3080 i ddr5 mnie nie stać xD

Evergreen diabolo (xD) 2 i 3 obowiązkowo, nawet kupiłem wersję resurrected, divinity original sin 2 jest świetna, dragon age inkwizycja, wciągnąłem się też w hero's hour (takie HoMM 3 tylko pikselowe i widać jak jednostki się naparzają między sobą)

6,936

Evergreen napisał/a:

Wiedźmina pierwszego grałam

Tylko pierwszego??????

6,937 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-09-13 15:49:24)

Evergreen napisał/a:

Wiedźmina pierwszego grałam

Tylko pierwszego??????

No jakoś tak zakończyłam na pierwszym hmm Inne były gry, no co, to trzeba było wybrać. Nie da się we wszystko naraz.

Serberys napisał/a:

Evergreen diabolo (xD) 2 i 3 obowiązkowo, nawet kupiłem wersję resurrected, divinity original sin 2 jest świetna, dragon age inkwizycja, wciągnąłem się też w hero's hour (takie HoMM 3 tylko pikselowe i widać jak jednostki się naparzają między sobą)

Pikselowe to było Might and Magic, w które rąbałam po nocach big_smile Ale super gra! Questy, questy, questy smile Nawet niedawno kupiłam z klasyki i puściłam jakieś kilka lat temu. Oczy mi wyskoczyły jaka to była JAKOŚĆ kiedyś, a kiedyś zachwycała big_smile
Dragon Age Inkwizycja oczywiście. Wszystkie romanse tam przerobiłam big_smile

6,938

Evergreen napisał/a:

No jakoś tak zakończyłam na pierwszym hmm Inne były gry, no co, to trzeba było wybrać. Nie da się we wszystko naraz.

No to marsz na steama nadrobić zaległości.

6,939

Evergreen napisał/a:

No to marsz na steama nadrobić zaległości.

A daj spokój, takie z doskoku i tylko z dzieckiem, to jeszcze zagram. Czasem. Właściwie to już rzadko. Nie mogę dać się już wciągać w takie rzeczy, w szczególności, że planszówki bardziej królują towarzysko. Trzeba już dokonywać wyborów. Wiedźmina to wielbiłam najbardziej w literaturze (bo ta polska wersja filmu, to mnie załamała zupełnie - kompletna klapa, jak dla mnie, wręcz pastiż). Chociaż Sapkowski schodził na psy z jednej części na drugą, a teraz to już chyba się wypalił do cna i jedzie na nazwisku i profitach z tytułu prowizji hmm No ale zapracował, to żyje z procentów.

6,940

Mam znajomą co ma dwóch synów nastoletnich i zabawnie się grało z nimi wszystkimi na serwerze big_smile
Da się pogodzić życie rodzinne i gierki, ale nie wiem jak ci ludzie to robią xd

6,941

adela 07 napisał/a:

Koralino
Nie za kimś szczególnie.

To tylko ja taka sentymentalna jestem? sad

adela 07 napisał/a:

Ale bywało tu zabawnie..tak jakby wpaść na piwo i pogaduchy czasem.

Piwo i wygłupy zawsze, ale od czasu do czasu trzeba wytrzeźwieć...

6,942

KoralinaJones napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Koralino
Nie za kimś szczególnie.

To tylko ja taka sentymentalna jestem? sad

adela 07 napisał/a:

Ale bywało tu zabawnie..tak jakby wpaść na piwo i pogaduchy czasem.

Piwo i wygłupy zawsze, ale od czasu do czasu trzeba wytrzeźwieć...

Nadchodzi jesień - znaczy sezon na głupawki big_smile

6,943

paslawek napisał/a:

Nadchodzi jesień - znaczy sezon na głupawki big_smile

Chciałabym smile Ale mnie jesień, co innego przyniosła sad Może zimą big_smile

6,944 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-09-14 07:24:21)

Mnie przyniosła nowy rower. To znaczy zamieniłam niemiecki vintage na holenderski vintage. Niemiec był trochę ciezkawy i generował  problemy z przerzutką.
Holender jeździ leciutko, i ma oryginalny lakier, i osprzęt smile

6,945

adela 07 napisał/a:

Mnie przyniosła nowy rower. (...), i ma oryginalny lakier

To się chwal, no już wink

6,946

adela 07 napisał/a:

Mnie przyniosła nowy rower. To znaczy zamieniłam niemiecki vintage na holenderski vintage. Niemiec był trochę ciezkawy i generował  problemy z przerzutką.
Holender jeździ leciutko, i ma oryginalny lakier, i osprzęt smile

"Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma..." big_smile Serberys całuje swój nowy komputer, a Adela Holendra w lakierze big_smile

Serberys pytanko: masz jakąś sugestię co do myszki dla graczy do kompa: chciałam taki prezent zafundować dziecku (siedzi głównie w tym Minecrafcie). Z góry dzięki smile

6,947

Pianino też całuję mimo że już 3 lata ma big_smile
Nie znam się na myszkach, mi nie potrzebne akurat jakieś super konkretne. Jeżeli gra głównie w minecrafta, to raczej też mu nie potrzebne. Sam mam taką: Bloody V8M

6,948

Tylko logitech g502 hero. Nie do końca dla graczy, ale bardzo porządna.

6,949 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-09-15 14:53:41)

Oooo, dziękuję Wam, chłopcy tongue, Chętnie skorzystam z tych propozycji i już spojrzałam jak one wyglądają... "Pokaż mi swoją myszkę, a powiem Ci kim jesteś" big_smile W każdym razie wizualnie się różnią - no ciekawe, ciekawe.. wink

A tak serio, to chyba pomijając funkcje, w które należałoby grzebnąć, to trzeba sobie do dziecięcej dłoni przyłożyć. Podobała mi się też taka funkcja ze scrollem jakby dociążonym, czy coś (że jak w ruch wprawisz, to leci bezwładnie) - nie znam się, tak tylko wspominam, bo może macie akurat i, że to jest idealne do grania, bo można zdefiniować pod kątem czegoś i jest lżej niż klikanie.

P.S. Pianinko też całujesz Serberys? To jest naprawdę urocze smile

6,950

Evergreen napisał/a:

Serberys całuje swój nowy komputer, a Adela Holendra w lakierze big_smile

@adela, jak czarny, to wstydź się big_smile tongue

6,951

Evergreen no cóż, takie pianino było moim marzeniem od czasów gimnazjum. O ile za komputer było mi szkoda wydawać tyle kasy, to za pianino nie żałuję ani złotówki big_smile

6,952

Serberys napisał/a:

Evergreen no cóż, takie pianino było moim marzeniem od czasów gimnazjum. O ile za komputer było mi szkoda wydawać tyle kasy, to za pianino nie żałuję ani złotówki big_smile

I jeszcze mi zaraz powiesz, że dziewczyny nie siedzą tłumnie przy Twoich nogach i nie błagają, żebyś zagrał im jakąś ckliwą melodię tongue A marzenia są po to, aby je spełniać. Popieram!

https://media4.giphy.com/media/sUP52mudix9Zu/giphy.gif?cid=790b76116b399ef5deaed345f58b4951cc138d89e0dd85b9&rid=giphy.gif&ct=g

No i jaka się na to nie skusi - no jaka! big_smile Niech wystąpi taka!

6,953 Ostatnio edytowany przez Serberys (2022-09-15 15:53:34)

W liceum była tak co się skusiła tongue ale to zamierzchłe czasy big_smile
Moje jest trochę inne niż z gifa, kurcze trochę wielkie wyszło xd

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/278001047_558980508765793_3525048712095255826_n.jpg?stp=dst-jpg_p1080x2048&_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=O3WaoaFKYKgAX_38Ys9&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=03_AVI-hk3_vxvN_eDGcqYB2mkSciQ2HQGWokJ5ISEXeA7E3g&oe=634A886F

6,954

KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Ani czarny, ani biały. Taki multikolorowy, rzeklabym.

6,955

adela 07 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Ani czarny, ani biały. Taki multikolorowy, rzeklabym.

Tęczowy tongue

Posty [ 6,891 do 6,955 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 105 106 107 108 109 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024