Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Strony Poprzednia 1 103 104 105 106 107 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,761 do 6,825 z 13,291 ]

6,761

Odp: Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Lucyfer666 napisał/a:

Ta pierwsza była spotkana na żywo, więc no...
Potomnych nie będzie.

Własnych nie musisz mieć, padawanów jakiś kiedyś znajdziesz wink i będzie historyjka, że buzie się otworzą z zachwytem smile Odchodzę Lucek, w odmęty snu zasłużonego i Tobie też miłych snów życzę smile

Zobacz podobne tematy :

6,762

No dzięki wielkie... iście pomocne.

Dobranoc smile

6,763

Lucyfer666 napisał/a:

No dzięki wielkie... iście pomocne.

Dobranoc smile

Jutro też jest dzień, Lucyfer. Gwarantuje, że słońce też wstanie wink Tylko nie staraj się doczekać tego momentu, aby go zobaczyć, siedząc w necie, tylko się zwyczajnie połóż big_smile

6,764

1. Zbyt duże wkurzenie
2. Popite

Najwyżej z pracy wcześniej wrócę.

6,765

Czytam z rana, słońca jednak nie ma.
W głowę zachodzie, czemu Lucjan na takie zdziry trafia?
Nie mówcie, że to powszechne. Są normalne dziewczyny. Są. Patrzę po koleżankach mojej córki - żadna raczej za kasę się nie puszcza.
Czemu taki Lucek na coś takiego co rusz trafia? Może rzeczywiście, trzeba u Psychologa zasięgnąć języka w sprawie radaru?
Jakoś wyczuwam u Łucka takie ciepło, dobre serce, a  podejrzliwość, cynizm i wnikliwa obserwacja może faktycznie składać się na ów " radar". Zupełnie nie chciałabym przesiewać ludzi przez takie sito w momencie poznawania nowej osoby, no ale liczyć na szczere intencje, to...no u Lucka się nie sprawdza.

6,766

adela 07 napisał/a:

Czytam z rana, słońca jednak nie ma.
W głowę zachodzie, czemu Lucjan na takie zdziry trafia?
Nie mówcie, że to powszechne. Są normalne dziewczyny. Są. Patrzę po koleżankach mojej córki - żadna raczej za kasę się nie puszcza.
Czemu taki Lucek na coś takiego co rusz trafia? Może rzeczywiście, trzeba u Psychologa zasięgnąć języka w sprawie radaru?
Jakoś wyczuwam u Łucka takie ciepło, dobre serce, a  podejrzliwość, cynizm i wnikliwa obserwacja może faktycznie składać się na ów " radar". Zupełnie nie chciałabym przesiewać ludzi przez takie sito w momencie poznawania nowej osoby, no ale liczyć na szczere intencje, to...no u Lucka się nie sprawdza.

https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_czdJ5dxtIxqQX6yoyCc5qw4YtgbM5dxn.gif

nadchodzi jesień smile

6,767

Evergreen napisał/a:

Nie przyszło mi do głowy, że ktoś może wysunąć taką propozycję biznesową umawiając się na randkę na jakimś portalu. Jakiś absurd!

Oj, mało wiesz co się obecnie dzieje.
Jako facet od razu zrozumiałem o co chodzi, bo zjawisko się powtarza.

6,768

adela 07 napisał/a:

Nie widać, by się puszczała, a nie że się puszcza.
Sponsoring, kamerki, cichodajki, OnlyFans.
Tego po prostu nie widać.

Nie twierdzę, że nie ma normalnych dziewczyn.
Twierdzę, że seks za pieniądze to teraz popularny sposób zarobku.

6,769 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-08-29 09:44:39)

Pewnie i tak, Farmer. Bo to w sumie dość proste. I niech tam sobie zarabiają, ale przecież łatwiej o zarobek, gdy się sprawę sprawa otwarcie, a nie tak, jak luckowy szon, co to najpierw prowadzi niby to zwyczajną korespondencję, udając kogoś kim nie jest.
Pasławku-
Sugerujesz, że walec nadjeżdża?

6,770

Boże Lucek, czy warto jest mieć depreche przez kobiety i to jeszcze niskich lotów. Na pocieszenie dodam że też czekam aż ten moralny ściek (świat) upadnie.

6,771 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-08-29 10:04:39)

Przepraszam, ja mam pytanie - kto podał mój numer telefonu w UM Gdynia? Właśnie dostałam dwa sms, że zarezerwowano wizytę w Urzad Miasta Gdyni al. Piłsudskiego rezerwacja 350 i 351, stanowisko: nr 16, data 30.08.2022 13:20 i druga o 14:00 big_smile big_smile

Edit: Psycholog, chcesz coś załatwić w Urzędzie, to Ci mogę odstąpić miejsce big_smile

6,772

paslawek napisał/a:

smile

Służyło się może w marynarce wojennej? wink

6,773

KoralinaJones napisał/a:

Przepraszam, ja mam pytanie - kto podał mój numer telefonu w UM Gdynia? Właśnie dostałam dwa sms, że zarezerwowano wizytę w Urzad Miasta Gdyni al. Piłsudskiego rezerwacja 350 i 351, stanowisko: nr 16, data 30.08.2022 13:20 i druga o 14:00 big_smile big_smile

Edit: Psycholog, chcesz coś załatwić w Urzędzie, to Ci mogę odstąpić miejsce big_smile

A sorry, niechcący podałem Twój numer.

6,774

Psycholog Na Niby napisał/a:

Boże Lucek, czy warto jest mieć depreche przez kobiety i to jeszcze niskich lotów. Na pocieszenie dodam że też czekam aż ten moralny ściek (świat) upadnie.

Patrząc na czasy to raczej jest duże ryzyko na 'niskie loty'. Tylko, że człowiek się nie dowie.

6,775

Lucyfer666 napisał/a:
Psycholog Na Niby napisał/a:

Patrząc na czasy to raczej jest duże ryzyko na 'niskie loty'. Tylko, że człowiek się nie dowie.

Zgadza się, grunt to próbować i weryfikować. Ja zawsze fantazjowałem o "bibliotekarkach".

6,776 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-08-29 11:54:17)

Farmer napisał/a:
Evergreen napisał/a:

Nie przyszło mi do głowy, że ktoś może wysunąć taką propozycję biznesową umawiając się na randkę na jakimś portalu. Jakiś absurd!

Oj, mało wiesz co się obecnie dzieje.
Jako facet od razu zrozumiałem o co chodzi, bo zjawisko się powtarza.

Do kobiet się nie zgłaszali tacy co za kasę proponują pożycie intymne hmm, a raczej tacy, którzy chętnie wezmą dużo i darmo i od pierwszego "hej" na portalu.

Tylko nie rozumiem tego zjawiska: chłopak szuka w desperacji kogoś na portalu (załóżmy, że ma czyste, związkowe intencje) rozmawia przez 2 tygodnie z dziewczyną. Rozumiem, że ona utwierdza go w przekonaniu, że ona podobnie. Spotykają się i panna chce wystawić mu rachuneczek (?!). To nie lepiej ogłosić się gdzieś "dam d*py za 1000zł?" chętnych by nie brakowało... chyba. A może chodzi o to, że sobie sprawdzają czy porządny chłopak i potem wybierają co przyjemniejsze kąski. Jeśli tak, to chyba nie jest z Tobą tak źle Lucek wink Przepraszam, ale sytuacja jest dla mnie tak absurdalna, że muszę ją trochę w żart obrócić.

Ale serio Lucyfer, bo mnie to zaciekawiło: jak wyglądała ta sytuacja? Jak Ci o tym powiedziała? Jak zareagowałeś i ona też?

Pasławku - "twardy orzech (piłka do golfa) do zgryzienia"? Staram się zrozumieć... wink

P.S. Głowa nie boli dzisiaj Lucek? Mam nadzieję, że się nie włóczyłeś za długo po nocy.

6,777

KoralinaJones napisał/a:

Służyło się może w marynarce wojennej? wink

Tak jakby za karę,za unikanie zajęć na studium wojskowym  smile ,piechota "morska" smile
można tak powiedzieć
prehistoria
to były praktyki dzielnego podchorążego paslawka elektryzujące smile - a podchorąży zawsze zdąży
na okręcie wojennym RP byłem dwa razy w tym raz na wycieczce
pracowałem/służyłem na budowie, a właściwie remoncie koszar marynarki w ramach tych praktyk big_smile
nudy straszliwe i wszędzie daleko

Evergreen napisał/a:

Pasławku - "twardy orzech (piłka do golfa) do zgryzienia"? Staram się zrozumieć... wink

Adela07 napisał/a:

Pasławku-
Sugerujesz, że walec nadjeżdża?

Walec, wałek, wałkować - po prostu magiel  smile

Psycholog na Niby napisał/a:

A sorry, niechcący podałem Twój numer.

ale numer big_smile

6,778

To się łajba rozbujała na wzburzonym morzu..

6,779

Jak powiedziała? Na spotkaniu pod koniec.
W jaki sposób - wprost XD serio większej filozofii tutaj nie ma.
Jak zareagowałem... źle... bardzo, bardzo źle.

6,780

Ale jak źle? Dla kogo źle? Powiedziałeś kilka słów? Nie powiedziałeś i poszedłeś na siłownię wkurwiony na maksa?
Liczę na to, że powiedziałeś! Napisz, że tak było!

6,781

Lucyfer666 napisał/a:

I w tym momencie krzyknięte w złości słowo "kurwa!!!!" miało oba znaczenia naraz.

6,782

Lucyfer666 napisał/a:

Jak powiedziała? Na spotkaniu pod koniec.
W jaki sposób - wprost XD serio większej filozofii tutaj nie ma.

No tak jakbym oglądała serial i w ostatnim odcinku urwała się fabuła w połowie, potem było "a w następnym odcinku...", ale niestety następny odcinek po wakacjach w nowej ramówce, albo nie tongue (jak się prezesowi telewizji zachce). Widzę, że Adela miała ten sam problem.

Jakbyś nie skumał, to zapytam jaśniej: jak zareagowałeś Lucyfer na propozycję damy do towarzystwa za okrągły 1000zł?

Pomysł jakiegoś_człowieka nie jest zły, ale czy tak było?

6,783

Jak - powiedziałem swoje zdanie co o tym sądzę i wyszedłem. Cytować nie będę, bo cóż - w gniewie sporo słów mocniejszych pada.
Chciała 1000, a została z 50 na minusie. (w końcu została z rachunkiem).

6,784

Lucyfer666 napisał/a:

Jak - powiedziałem swoje zdanie co o tym sądzę i wyszedłem. Cytować nie będę, bo cóż - w gniewie sporo słów mocniejszych pada.
Chciała 1000, a została z 50 na minusie. (w końcu została z rachunkiem).

Szkoda hmm chciałam to usłyszeć, bo jakoś też by mi ulżyło, gdybyś zacytował tą soczystą wiązankę. Ale nie ma tego złego, jeśli zostawiłeś jej rachunek do zapłacenia big_smile big_smile GRATULUJĘ pomysłu! Nie straciłeś głowy mimo wszystko smile

6,785

W życiu mam za dużo sytuacji do klnięcia to chociaż na forum sobie daruję wink

6,786

Czasami lepiej się powstrzymać od niektórych słów, tu się zgadzam wink

6,787

Po prostu do niektórych ludzi należy zwracać się tytularnie wink

6,788

No! Brawo, Lucjan!
Ale jakbyś tak nam tu napisał, co powiedzialeś...
Bo wiesz, nie mamy szansy tego zrobić osobiście, więc to taka rekompensata jakby.

6,789

Na bogów, co to za zainteresowanie, że kogoś się kurwą nawało...

6,790

I jak ta "dama do towarzystwa" zareagowała? tongue

6,791

A co mnie to obchodzi. Niech wraca na karuzelę, którą obsługuje.

6,792

Lucyfer666 napisał/a:

Na bogów, co to za zainteresowanie, że kogoś się kurwą nawało...

No się nazwało, no i fajnie smile Ale trzeba było wyciągać, ojejku, przy pomocy grupy osób nawet big_smile. Też chcemy mieć jakąś satysfakcję, że kobieta (lub inna forma, z którą miałeś wtedy styczność) otrzymała siarczystą ripostę z Twojej strony, a nie widok tylko otwartej buźki, bo Cię np. konkretnie wygięło wink Bo mogło tak być, ale byłaby delikatna szkoda wtedy, żal, że się niedoszłej narzeczonej wystarczająco nie zrekompensowałeś, tylko i wyłącznie dla swojej satysfakcji. Niech Ci ta "ku..a" wyjdzie na zdrowie Lucjan big_smile Piję za Twoje przy pomocy kawki zbożowej - "Inka" z mlekiem tongue Oby nigdy Cię to nie dotknęło więcej. I za to wypiję smile

P.S. Sorry, delikatna głupawka tongue
P.S.2. Twoje zdrowie Adela również wypijam tym napojem bogów! smile

Dobrej nocy

6,793

Z takim tempem do końca roku jeszcze 4 takie spotkam. tongue

6,794

Lucyfer666 napisał/a:

Z takim tempem do końca roku jeszcze 4 takie spotkam. tongue

No i po co kracze? Myślałam, że już wiesz jak je rozpoznać, skoro masz 2 przypadki w w ciągu 2 miesięcy wakacji. Oj Lucek... tongue... obserwujemy i się uczymy smile albo wpisujemy w profil "nie daję za pieniądze, ale też nie płacę za seks. Taki mam fetysz tongue" I może odstraszy to takie "damy". Potrzeba matką wynalazku.

6,795

Żaden internet. Tindery wyrzuciłem i inne.
Ogólnie piurkam to wszystko.

6,796 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-08-31 06:45:33)

Podpisuję się pod Ever, i też wypiję za Lucka to, co zostało z wczoraj.
I za to żeby się takie lafiryndy fajnego chlopa już nie czepiały.

6,797 Ostatnio edytowany przez adrianoleite (2022-08-31 08:09:45)

Lekko w szoku trochę tych randek z tindera przerobiłem i nigdy sie z czymś takim nie spotkałem już lepiej jak ktoś cię zghostuje... reakcji sie nie dziwie sam bym chyba postąpił podobnie to marnowanie czasu zamiast kawa na ławę to musi być mocno wkurwiające. Inna sprawa ze za ten rzeczy po części odpowiadają tez sami faceci...desperaci-spermiarze chcący przylecieć  wszystko co sie rusza....

6,798 Ostatnio edytowany przez Misinx (2022-08-31 08:10:39)

Ja jednak nie rozumiem jak przebiegła ta cała sytuacja Lucjana. Bo to, że niewiasta złożyła "propozycję handlową" to jeszcze nic strasznego. Takie czasy smile Swoją drogą musiała uznać, że Lucjan wygląda na takiego co go stać, więc nie jest źle wink Mnie tam nikt nigdy takiej oferty nie składał big_smile Ale ja na bogatego nie wyglądam wink
Nie "pierieżywaj" Lucjan. Gdzie Ty wyhaczasz takie "przypadki" ? Ja jednak bardziej polecam Sympatię, niż Tinder. Wiem, wiem... Wielu też na nią psioczy.

6,799

Szczerze? A dla mnie to jest jednak zachowanie wręcz żałosne. Jeszcze może potraktowałbym to nieco inaczej, gdyby mi ktoś wyjechał z taką propozycją od razu, przy pierwszym spotkaniu czy kontakcie w sieci, ale po takim czasie? Kiedy laska stworzyła pozory, że jest zwyczajną, normalną kobietą i tu nagle taki tekst? Serio, możę i się "czasy zmieniają", ale pewne rzeczy nalezy nazywać po imieniu.

Heehhe, widzę, że Koleżanki koniecznie chciały usłyszeć TO JEDNO kluczowe słowo, opisujące ową niewiastę. No cóż, ja tam wolę pewne sprawy przemilczeć wink

6,800

Misinx napisał/a:

Ja jednak bardziej polecam Sympatię, niż Tinder. Wiem, wiem... Wielu też na nią psioczy.

Sympatia jest martwa... Nikt tam nie odpisuje praktycznie. Odpisały mi dziewczyny w 2 przypadkach:
1) Zbierała kasę na zbiórkę
2) Napisała, że nie jest zainteresowana

Ciężkie jest życie facetów na apkach randkowych... xD

6,801

jakis_czlowiek napisał/a:
Misinx napisał/a:

Ja jednak bardziej polecam Sympatię, niż Tinder. Wiem, wiem... Wielu też na nią psioczy.

Sympatia jest martwa... Nikt tam nie odpisuje praktycznie. Odpisały mi dziewczyny w 2 przypadkach:
1) Zbierała kasę na zbiórkę
2) Napisała, że nie jest zainteresowana

Ciężkie jest życie facetów na apkach randkowych... xD

Nie jest martwa. No chyba, że w Twoim przedziale wiekowym.

6,802

Misinx napisał/a:

Nie jest martwa. No chyba, że w Twoim przedziale wiekowym.

No, im starsi ludzie tym pewnie większy ruch. Mnie interesują widełki mniej więcej ~25-30, a tu jest tragedia.

6,803 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2022-08-31 12:44:00)

Większość starszych nie zrozumie, że teraz te widełki to posługują się nimi do promocji swojego instagrama. A tak to pustostan dominuje.

Misinx napisał/a:

Ja jednak nie rozumiem jak przebiegła ta cała sytuacja Lucjana. Bo to, że niewiasta złożyła "propozycję handlową" to jeszcze nic strasznego. Takie czasy smile

Współczuję rodzicom, gdzie córka dostała efektu zerwania ze smyczy i w ramach "pilnej nauki" się kurwi.
Takie czasy, że współczuć chłopom, co o tym nie usłyszą.
Plus argument "takich czasów" to żadne wytłumaczenie do powszechnienia i tolerowania patologii.

Misinx napisał/a:

Swoją drogą musiała uznać, że Lucjan wygląda na takiego co go stać, więc nie jest źle wink Mnie tam nikt nigdy takiej oferty nie składał big_smile Ale ja na bogatego nie wyglądam wink

Tylko się cieszyć pozostaje.

Misinx napisał/a:

Nie "pierieżywaj" Lucjan. Gdzie Ty wyhaczasz takie "przypadki" ? Ja jednak bardziej polecam Sympatię, niż Tinder. Wiem, wiem... Wielu też na nią psioczy.

Jedna w barze, druga normalnie, przypadkiem poznana.
Sympatia, badoo, tindery dla mojej kategorii rynku to pustostan obecnie. Szukanie pereł w szambie, które już męczy.

adrianoleite napisał/a:

Lekko w szoku trochę tych randek z tindera przerobiłem i nigdy sie z czymś takim nie spotkałem już lepiej jak ktoś cię zghostuje... reakcji sie nie dziwie sam bym chyba postąpił podobnie to marnowanie czasu zamiast kawa na ławę to musi być mocno wkurwiające. Inna sprawa ze za ten rzeczy po części odpowiadają tez sami faceci...desperaci-spermiarze chcący przylecieć  wszystko co sie rusza....

Oczywiście - za to zjawisko obie strony. Po co młoda, urodziwa panna ma robić, skoro znajdzie masę spermiarzy, co za byle co będą skorzy jej zapłacić.
Tego skurwienia w metropoliach to dopiero jest.

6,804

Lucyfer666 napisał/a:

Większość starszych nie zrozumie, że teraz te widełki to posługują się nimi do promocji swojego instagrama. A tak to pustostan dominuje.

No niestety...

Lucyfer666 napisał/a:

Ehh. Pomijając już to, kogo spotkałeś, to dla mnie poznać kogoś w ten sposób to jakiś kosmos, poza moimi zdolnościami pojmowania.

6,805

Nawal się to pojmiesz tongue

6,806

Lucyfer666 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Sympatia, badoo, tindery dla mojej kategorii rynku to pustostan obecnie. Szukanie pereł w szambie, które już męczy.

Ale momento uno. Ty poznałeś te dziewczyny nie na jakimś tam portalu?! Mówiłeś, żeś z nią/którąś pisał przez 2 tygodnie. Ja też, tak jak Misinx przestałam czaić hmm

Ale cieszę się, że Lucjanowi się ulało nieco i teraz zamiast na siłowni daje upust na forum i nawet bluźnić potrafi, a tak się wzbraniał smile Chyba jednak lepiej spalać nie na siłowni te złości, bo one nie dadzą rozwiązania, tylko lepiej oralnie do ludzia jednego z drugim. Takie moje zdanie. Nie wiem, co Ty na to Lucek?

(dla tych co mają kosmate myśli, to nie jest żadna propozycja, tylko pytanie, jak Mr L. radzi sobie ze złością i stresem)

6,807

No przecież mógł pisać z kimś, kogo poznał w barze. Co Wy? Zaćmienie?;)

6,808

A może tekst z tym "1000 zł za noc", to był dla tej konkretnej panny sposób na spławienie faceta ? Może to nie było wcale na poważnie ? Nie wiem. Ale Lucjan popraw mnie, jeśli się mylę, ale zdaje się Ty kiedyś rozważałeś skorzystanie z usług "profesjonalistki" ?
Coś w tej całej sytuacji mi nie gra. Ale nie wnikam smile

6,809

adela 07 napisał/a:

Proszę nie sugerować odpowiedzi przesłuchiwanemu tongue big_smile

https://media4.giphy.com/media/8OPsobKv6ksJojld4X/giphy.gif?cid=790b76116400f88f73b900e1a3d09d53bd2c94eb09f53ce8&rid=giphy.gif&ct=g

6,810

Misinx napisał/a:

A może tekst z tym "1000 zł za noc", to był dla tej konkretnej panny sposób na spławienie faceta ? Może to nie było wcale na poważnie ? Nie wiem. Ale Lucjan popraw mnie, jeśli się mylę, ale zdaje się Ty kiedyś rozważałeś skorzystanie z usług "profesjonalistki" ?
Coś w tej całej sytuacji mi nie gra. Ale nie wnikam smile

Co nie gra?
Jakby Lucek poszedł na kurwy, tematu by chyba nie było?

6,811

Misinx - za jaką noc XD Za spotkanie 3-4 godziny chciała. Ona to widziała, że się spotykamy i jak będzie miała humor to seks będzie... Po prostu no prze jaja. Chce, żeby jej płacić i listę wymagań wystawiła. Oczywiście wszystko w trakcie na mój koszt.

Jak widać wulgaryzmy ważniejsze były w tym detalu tongue

6,812

Lucyfer666 napisał/a:

Nawal się to pojmiesz tongue

Zdziwienie ? big_smile
Nawalony Lucek w barze spotyka cichodajkę - sensacja XXI wieku no niesamowite smile
już pewnie to pisałem wyglądasz na zamożnego biznesmena ,albo na frajera, jeżeli ciągle notorycznie spotykasz puszczalskie panny.

6,813

Dokładnie, wg mnie coś jest na rzeczy, bo to nie pierwszy ani nawet drugi raz, pamiętam wcześniejsze wpisy. Przypadek? Nie wiem co Ty tam Lucyfer gadasz, robisz, w jakiś środowisku sie obracasz, ale wink

6,814

Normalnym, serio big_smile
Grupy starych metalowców, geeków rpgowych, działaczy społecznych big_smile

6,815

Lucyfer666 napisał/a:

Grupy starych metalowców, big_smile

"starych" ? big_smile

6,816

przedział wieku 25-48 tongue

6,817

Lucyfer666 napisał/a:

48 tongue

metalowcy tyle nie żyją tongue

6,818

Czyzbys paslawku oszukiwal nas z wiekiem? tongue

6,819 Ostatnio edytowany przez Evergreen (2022-08-31 18:46:13)

Lucyfer666 napisał/a:

Misinx - za jaką noc XD Za spotkanie 3-4 godziny chciała. Ona to widziała, że się spotykamy i jak będzie miała humor to seks będzie... Po prostu no prze jaja. Chce, żeby jej płacić i listę wymagań wystawiła. Oczywiście wszystko w trakcie na mój koszt.

No to bardzo fajna sprawa - żyć nie umierać. Ciekawe, czy ma dużo klientów, hmmm.... A jeśli tak, to może powinnam się przebranżowić? 8 takich akcji w miesiącu i żyję jak królewna (pomijam knajpy i hotele). A jak będę w tym dobra, to jeszcze wdzięczny klient da mi jakiś prezencik w postaci ładnego samochodu może... albo... chociaż odzieży wierzchniej, bielizny, przecież muszę się jakoś prezentować, nieprawdaż? smile No i seks tylko jeśli mam ochotę i klient mi odpowiada (znaczy na niego polecę). Idealnie smile

Plus taki, że na Ciebie poleciała/dokonała wskazania Lucyfer, znaczy NADAWASZ się big_smile

P.S. Będziesz w Katowicach 17-18.09? Na planszówkach? tongue

6,820

A idźta...

6,821

Lucyfer666 napisał/a:

A idźta...

Gdzie? xD

6,822

Lucyfer666 napisał/a:

A idźta...

O Katowice to się serio pytam. Skoro jawisz się Geekiem i RPGowcem to może się wybierasz, he?

6,823

Nope. Raczej w Warszawie będę o ile to się uda smile

6,824

lody miętowe napisał/a:

Czyzbys paslawku oszukiwal nas z wiekiem? tongue

nie skąd ja nie kłamię z wiekiem
zdarzają się bardzo rzadkie wyjątkowe wyjątki od reguły smile
ale niewiele brakowało to bym zaliczył udział w club 27

6,825

Lucyfer666 napisał/a:

Nope. Raczej w Warszawie będę o ile to się uda smile

Czyli bardziej czysto RPGowo się parasz, a nie planszówkowo. Hmmmm... Może kiedyś, na jakimś, przy innej okazji wink

A jaki ten RPG - w jakim stylu, systemie, tematyce najlepiej się czujesz? Mistrzujesz czy tylko uczestnik?

Posty [ 6,761 do 6,825 z 13,291 ]

Strony Poprzednia 1 103 104 105 106 107 205 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024