Większość starszych nie zrozumie, że teraz te widełki to posługują się nimi do promocji swojego instagrama. A tak to pustostan dominuje.
Misinx napisał/a:Ja jednak nie rozumiem jak przebiegła ta cała sytuacja Lucjana. Bo to, że niewiasta złożyła "propozycję handlową" to jeszcze nic strasznego. Takie czasy 
Współczuję rodzicom, gdzie córka dostała efektu zerwania ze smyczy i w ramach "pilnej nauki" się kurwi.
Takie czasy, że współczuć chłopom, co o tym nie usłyszą.
Plus argument "takich czasów" to żadne wytłumaczenie do powszechnienia i tolerowania patologii.
Tylko się cieszyć pozostaje.
Misinx napisał/a:Nie "pierieżywaj" Lucjan. Gdzie Ty wyhaczasz takie "przypadki" ? Ja jednak bardziej polecam Sympatię, niż Tinder. Wiem, wiem... Wielu też na nią psioczy.
Jedna w barze, druga normalnie, przypadkiem poznana.
Sympatia, badoo, tindery dla mojej kategorii rynku to pustostan obecnie. Szukanie pereł w szambie, które już męczy.
adrianoleite napisał/a:Lekko w szoku trochę tych randek z tindera przerobiłem i nigdy sie z czymś takim nie spotkałem już lepiej jak ktoś cię zghostuje... reakcji sie nie dziwie sam bym chyba postąpił podobnie to marnowanie czasu zamiast kawa na ławę to musi być mocno wkurwiające. Inna sprawa ze za ten rzeczy po części odpowiadają tez sami faceci...desperaci-spermiarze chcący przylecieć wszystko co sie rusza....
Oczywiście - za to zjawisko obie strony. Po co młoda, urodziwa panna ma robić, skoro znajdzie masę spermiarzy, co za byle co będą skorzy jej zapłacić.
Tego skurwienia w metropoliach to dopiero jest.