Mała Mi.
z cyklu klasyczne cytaty :
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Strony Poprzednia 1 … 102 103 104 105 106 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mała Mi.
z cyklu klasyczne cytaty :
KoralinaJones napisał/a:No, skoro jest jak jest, to może macie jakieś ciekawe pomysły na urodzinowe tattoo?
Tak mi coś chodzi po głowie, że może by tak, a czemu nie ...Mała Mi.
Aaaa, czyli jednak żyjecie.
Koralino, ale dla siebie?
Ja mam sporo, bo właśnie będę sobie robić - sesję dostałam od przyjaciółki z Leeds, do której właśnie lecę.
Też masz urodziny niedługo?
Tak, dla siebie. Ale taki prawdziwy. Nie na niby Jakie masz te pomysły dla siebie?
paslawek, to mi się bardziej z wieczorem panieńskim kojarzy, prezent jednak przyjmuję
paslawek, czy Ty coś masz na sumieniu w związku z ostatnimi wydarzeniami, że się ulotniłeś jak kamfora? Podejrzewam tylko Ciebie
paslawek, czy Ty coś masz na sumieniu w związku z ostatnimi wydarzeniami, że się ulotniłeś jak kamfora?
Podejrzewam tylko Ciebie
Oj ma..
KoralinaJones napisał/a:paslawek, czy Ty coś masz na sumieniu w związku z ostatnimi wydarzeniami, że się ulotniłeś jak kamfora?
Podejrzewam tylko Ciebie
Oj ma..
Nie tym razem akurat
"Sumienie mam czyste,jak nowe
bo nieużywane"
A poważniej to mam dużo więcej roboty,zaglądam jednak czasem
Pozdrawiam
KoralinaJones napisał/a:paslawek, czy Ty coś masz na sumieniu w związku z ostatnimi wydarzeniami, że się ulotniłeś jak kamfora?
Podejrzewam tylko Ciebie
Oj ma..
Interesujące...
Interesujące...
...jak diabli
Do pojedynku Be vs PNN chyba i tak nie doszło
rozeszło się po kościach.
KoralinaJones napisał/a:Interesujące...
...jak diabli
Interesujące, intrygujące.. Nabrali wody w usta jak jeden mąż
PS. Pamiętaj, pracoholizm nie służy zdrowiu, rodzinie i kontaktom towarzyskim
paslawek napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Interesujące...
...jak diabli
![]()
dziś koniec z holizmami wszelkimi no może poza jednym
czekam na kolumny głośnikowe Tesla 1PF 067 67 z lat 70tych
jeszcze za czechosłowackich czasów
dziś koniec z holizmami wszelkimi
no może poza jednym
Czy w związku z tym tu się jeszcze będzie działo coś ciekawego, czy to już jest koniec... może my iść?
Koralino ,ale masz "zmartwienie"
po prostu parę dni mogę być "nieczynny" z powodu takiego. że jaram się głośnikami itp
spokojnie nigdzie nie rozchodźcie się jeszcze
pozdrawiam oczywiście
Koralino ,ale masz "zmartwienie"
![]()
Na pewno mam przerwę na lunch
po prostu parę dni mogę być "nieczynny" z powodu takiego. że jaram się głośnikami itp
Słabe wytłumaczenie
Się jaraj chytrusie sam
KoralinaJones napisał/a:paslawek napisał/a:...jak diabli
![]()
dziś koniec z holizmami wszelkimi
no może poza jednym
Nie żeby coś, ale niedawno była rocznica inwazji sowieckiej na CSR
Czyżby łup wojenny?
[
Nie żeby coś, ale niedawno była rocznica inwazji sowieckiej na CSR
Czyżby łup ?
Kogo to moje oczy widzą - witaj Lucek
Tak jakby
okazja - stan świetny niewiele trzeba będzie robić przy nich
i tu banalna refleksja - kiedyś to jednak niektóre rzeczy robili trwalsze
A dobry, dobry.
Trochę ominęło mnie. Trochę ominęło Was
i tu banalna refleksja - kiedyś to jednak niektóre rzeczy robili trwalsze
Społeczńestwo konsumpcyjne nie przetrwałoby, gdyby robić pralki na 30 lat
Nie mówiąc już o postępie technologicznym, jak np. energooszczędność.
Ahoj na Łajbie!
Nie wiem czy po ostatnich wydarzeniach sztormowych osiadła ona na mieliźnie, czy płynie w nieznanym sobie kierunku? Niech no ktoś odpowie, czy należy szukać łajby kolejnej? Bossmanie ?
Nawigatorka Deep pewnie znowu wskoczyła na swoją szalupę i się samotnie błąka - bez gwiazd podglądacza daleko żaglowiec nie popłynie. Gdzie ten nawigator? Weź no Deep odczytaj z tego gdzie, jak i po co?
A w bocianim gnieździe to zamiast kogoś z lornetką, kto wypatruje, zalęgły się autentyczne bociany...
Adelo pamiętam i notuję - w najbliższym porcie wysiadamy
na rundkę lub dwie:
Co do moich refleksji powakacyjnych to chyba podsumuję to tak:
P.S. Cześć Lucyfer, załogowicze mówili mi tu o Tobie. Miło mi niektórzy straszyli, niektórzy zachwalali... niech się sami tłumaczą teraz
Ta łajba jest jedyna w swoim rodzaju Istnieje prawny zakaz szukania kolejnej pod groźbą kary
P.S. Cześć Lucyfer, załogowicze mówili mi tu o Tobie. Miło mi
niektórzy straszyli, niektórzy zachwalali... niech się sami tłumaczą teraz
Polecam
No, załogo, jak tam stan na pokładzie?
Zbierają się majtki jakoś niemrawo...Bosman ma nowy sprzęt, grać nam będzie...
A co u pozostałych?
Zauroczenia?
Poparzenia słoneczne?
Podróże bez biletu?
Adela, mam coś dla Ciebie, chcesz?
Jasne. Dawaj.
Ale najbardziej to bym chciała jeszcze z tydzień urlopu...
U mnie słabo. Sobota skończona na wkurzeniu, że poszedłem sobie nadwyżkowy trening zrobić. Dzisiaj troszkę ze znajomymi popiłem, bo normalnie pieron trafia człowieka, jak na szoństwo się natrafia...
Jasne. Dawaj.
Czy Adela, to zdrobnienie od Adelajda?
Sorry, ale odkryłam ostatnio tą kapelę
Boskie...
Łydka Grubasa jest świetna do śpiewania w aucie:)
To atmosfera grobowa, widzę. Ktoś zmarł? Adela "w poszukiwaniu zaginionego czasu", Lucyfer ponury zapija smutki (nie znam, zatem strzelam na oślep z diagnozą). Tylko nie wiem jeszcze co to jest "szoństwo". Dr Google też nie wie..
Lucek, umarł ktoś? Co to jest "szoństwo" ?
Bo nam członek załogi do buntu podburza
Kto chce na drugim spotkaniu słyszeć o kolejnych spotkaniach "od 1000 z przyjemnym zakończeniem" ten chce...
Mnie szlag trafił jasny.
Kto chce na drugim spotkaniu słyszeć o kolejnych spotkaniach "od 1000 z przyjemnym zakończeniem" ten chce...
Mnie szlag trafił jasny.
Mnie szlag trafił jasny.
Enigmatyczne to strasznie. I mało wesołe
Lucku, Ty tu jesteś prawiczkiem do schrupania a nie do pochowania Także proszę wpisać się w klimat
Lucyfer666 napisał/a:Kto chce na drugim spotkaniu słyszeć o kolejnych spotkaniach "od 1000 z przyjemnym zakończeniem" ten chce...
Mnie szlag trafił jasny.Enigmatyczne to strasznie. I mało wesołe
Lucku, Ty tu jesteś prawiczkiem do schrupania a nie do pochowania
Także proszę wpisać się w klimat
No mówiłam, że grobowa, jak deska, ta atmosfera. Dobra diagnoza była
KoralinaJones napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Kto chce na drugim spotkaniu słyszeć o kolejnych spotkaniach "od 1000 z przyjemnym zakończeniem" ten chce...
Mnie szlag trafił jasny.Enigmatyczne to strasznie. I mało wesołe
Lucku, Ty tu jesteś prawiczkiem do schrupania a nie do pochowania
Także proszę wpisać się w klimat
No mówiłam, że grobowa, jak deska, ta atmosfera. Dobra diagnoza była
Jakieś propozycje w związku z tym?
Kopalnię uranu otworzę i te wszystkie szony i transhumany będą gołymi rękami kopać.
kopalnie uryny chyba
Nawet i szamba byle nie wychodziło towarzystwo na światło dzienne.
Jakieś propozycje w związku z tym? tongue
Hmmmm... ciężka sprawa... może jakaś radosna impra w nowym towarzystwie? Nagie wiedźmy na powakacyjnym sabacie? Terapia online?
Kopalnię uranu otworzę i te wszystkie szony i transhumany będą gołymi rękami kopać.
Ale teraz, to mi mózg wybuchł...
P.S. Przeglądając gify natrafiłam jednak na coś takiego . Popłakałam się ze śmiechu, może coś to komu pomoże w tej sytuacji?
Podczas tego lata to drugi tego typu przypadek. I na cholerę człowiek traci czas na ... co jej roksę zamknęli i szuka alternatyw.
No bez żartów. I to ułożona w głowie panna. Tylko, że nie chce związku, a może sobie dorobić (jej słowa)... no k... motyla noga.
Podczas tego lata to drugi tego typu przypadek. I na cholerę człowiek traci czas na ... co jej roksę zamknęli i szuka alternatyw.
No bez żartów. I to ułożona w głowie panna. Tylko, że nie chce związku, a może sobie dorobić (jej słowa)... no k... motyla noga.
... "kurcze pióro"... Co począć? Jak nie chce związku? FWB proponuje? Rezygnuje w ogóle? Mów jaśniej Lucyfer, jeśli oczywiście obcej babie ufasz
Musisz skalibrować radar na kurwiszony. Mi wystarczy 15 minut i kilka pytań z klucza.
Z Tobą chociaż ktoś chce się spotkać... xD
... "kurcze pióro"... Co począć? Jak nie chce związku? FWB proponuje? Rezygnuje w ogóle? Mów jaśniej Lucyfer, jeśli oczywiście obcej babie ufasz
Haha. Nie, proponowała mu seks za kasę xD
Lucyfer666 napisał/a:Podczas tego lata to drugi tego typu przypadek. I na cholerę człowiek traci czas na ... co jej roksę zamknęli i szuka alternatyw.
No bez żartów. I to ułożona w głowie panna. Tylko, że nie chce związku, a może sobie dorobić (jej słowa)... no k... motyla noga.Z Tobą chociaż ktoś chce się spotkać... xD
Bo Lucek to cicha woda
Lucyfer666 napisał/a:Podczas tego lata to drugi tego typu przypadek. I na cholerę człowiek traci czas na ... co jej roksę zamknęli i szuka alternatyw.
No bez żartów. I to ułożona w głowie panna. Tylko, że nie chce związku, a może sobie dorobić (jej słowa)... no k... motyla noga.Musisz skalibrować radar na kurwiszony. Mi wystarczy 15 minut i kilka pytań z klucza.
O czym Waść mi tutaj gada.
Aktualnie to stwierdzam, że pierwotny pomysł chemicznej kastracji i rzuceniem tym wszystkim to naprawdę był najlepszy pomysł na spokój.
kopalnie uryny chyba
Dla Ciebie też coś mam, bosmanie Sorry, no mercy
Psycholog Na Niby napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Podczas tego lata to drugi tego typu przypadek. I na cholerę człowiek traci czas na ... co jej roksę zamknęli i szuka alternatyw.
No bez żartów. I to ułożona w głowie panna. Tylko, że nie chce związku, a może sobie dorobić (jej słowa)... no k... motyla noga.Musisz skalibrować radar na kurwiszony. Mi wystarczy 15 minut i kilka pytań z klucza.
O szybkim rozpoznaniu najstarszego zawodu Świata
W każdym razie Lucek mi poprawił humor dziś xD
Lucyfer666 napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Musisz skalibrować radar na kurwiszony. Mi wystarczy 15 minut i kilka pytań z klucza.
O szybkim rozpoznaniu najstarszego zawodu Świata
Przyjdzie czas, gdzie ich pochody pokutne będą ulicami kroczyć
Dla Ciebie też coś mam, bosmanie
Sorry, no mercy
![]()
Przyjdzie czas, gdzie ich pochody pokutne będą ulicami kroczyć
poje...ło Cię ?
Lucyfer666 napisał/a:Przyjdzie czas, gdzie ich pochody pokutne będą ulicami kroczyć
poje...ło Cię ?
Proszę wybaczyć, ale niech ktoś zatrzyma ten świat, ja wysiadam Czy wyście zmajstrowali tu jakiś stosik na czarownice? Dobrze me oczy widziały? Odmawiam uczestnictwa.
A jeśli jakaś dziewoja chciała za seks zapłacić, to czemu nie? Budżet można dzięki temu zaszyć, jeśli dziurawy. "I nie to, że bez przyjemności"
A jakiś_człowiek szczęśliwy, że ktoś ma gorzej Może rozwiązały się wszystkie problemy naraz... A może za długo dzisiaj jechałam na trasie z wakacji i mam jakieś lagi i omamy. Idę odespać ludzie. Mam nadzieję, iż jutro będzie lepiej...
Źle widziały albo widzieć, widziały, co chciały.
A co do tolerowania ku...stwa to mam swoje zdanie. Mogła grać w otwarte karty na samym początku.
Źle widziały albo widzieć, widziały, co chciały.
A co do tolerowania ku...stwa to mam swoje zdanie. Mogła grać w otwarte karty na samym początku.
Hej, ja gram w otwarte karty Lucyfer, a Ty mówisz na okrętkę, więc co mam począć? Oszustwo tępię, kłamstwo wytykam, chamstwa nie toleruję. Wybierz z tej listy i możesz liczyć na moje poparcie. Ale za nazywanie kobiet ku..ami, boooo... nie wiadomo co, to nie wspieram. Kastracji chemicznej osób niepatologicznych, również nie.
W takim razie niewiasta miast w otwarte karty powiedzieć o co jej chodzi dopiero ogłosiła to po drugim spotkaniu, nie wspominając od dwutygodniowym pisaniu... Tak więc no... wkurzyć się można.
Nie nazywam kobiet od k... tylko osoby, które wykazują dane zachowania bądź parają się zawodem.
Kastracji chemicznej osób niepatologicznych, również nie.
Skąd Siostra taka pewna?
A jakiś_człowiek szczęśliwy, że ktoś ma gorzej
Wypraszam sobie... żaden tam szczęśliwy, że ktoś ma gorzej...
Po prostu to co Lucek opisuje jest tak surrealistyczne, że aż śmieszne xD WTF, prostytutki chodzące na randki w celu znalezienia klientów? Ja pierdolę xD
Evergreen napisał/a:A jakiś_człowiek szczęśliwy, że ktoś ma gorzej
Wypraszam sobie... żaden tam szczęśliwy, że ktoś ma gorzej...
Po prostu to co Lucek opisuje jest tak surrealistyczne, że aż śmieszne xD WTF, prostytutki chodzące na randki w celu znalezienia klientów? Ja pierdolę xD
Przypominam, że Roksę jakiś czas temu zamknęli, wraz z paroma kilkoma portalami.
Przypominam, że Roksę jakiś czas temu zamknęli, wraz z paroma kilkoma portalami.
Ale erodate, datezone nadal działają i chyba mają się dobrze. Więc nie widzę powodu, żeby laski musiały szukać klientów chodząc na randki xD Dla mnie mega WTF.
W takim razie niewiasta miast w otwarte karty powiedzieć o co jej chodzi dopiero ogłosiła to po drugim spotkaniu, nie wspominając od dwutygodniowym pisaniu... Tak więc no... wkurzyć się można.
No można się wkurzać, ale co ogłosiła, ta niewiasta, że nie chce związku, a Ty chcesz? A może zobaczyła 2 razy i stwierdziła, że nie wypali, boooo... masz krzywe uszy, czy coś, albo środkowy palec nie taki.. O co jej chodziło Lucyferze? Że prostytutka na randce?! WTF?
Nie nazywam kobiet od k... tylko osoby, które wykazują dane zachowania bądź parają się zawodem.P
A ja nie mówiłam, że Ty akurat je wytykasz palcem:P
Evergreen napisał/a:Kastracji chemicznej osób niepatologicznych, również nie.
Skąd Siostra taka pewna?
Pewna, żeś niepatologiczny, nie jestem, ale zarzuciłam na przynętę, a Tyś chwycił chętnie me słowa Cóż to może znaczyć, hę?
I dlatego stwierdziła, że min. 1000 za spotkanie z seksem jest oki?
A cóż to może znaczyć? Uważam, że dzisiejszy świat nie należy do normalnych ludzi. Co najwyżej można podzielić na tych co są i nie są tego świadomi.
I dlatego stwierdziła, że min. 1000 za spotkanie z seksem jest oki?
A cóż to może znaczyć? Uważam, że dzisiejszy świat nie należy do normalnych ludzi. Co najwyżej można podzielić na tych co są i nie są tego świadomi.
Aaaa teraz już czaję, o co chodziło z tym 1000 (a mam bujną wyobraźnię i przemknęło mi parę opcji, ale na pewno nie taka) Ale, no sorry, się zakręciłam, to współczuję takiej randki. Mnie się nigdy nie zdarzyło - z drugiej strony 1000 (zł rozumiem, a nie euro) to się chyba dziewczyna ceni. Warta była tego tysiąca?
Była na tyle warta, że wkurzony, przyszykowany na wkurzeniu poszedłem na siłownię.
Ten plus, że pod impulsem solidny trening padł.
A tak to aktualnie stan wkurzenia i deprechy. Samoocena zjechała. Pieprzyć taki rynek.
EDIT: No dobra, a jakie inne opcje w ramach "1000" widziałaś?
Była na tyle warta, że wkurzony, przyszykowany na wkurzeniu poszedłem na siłownię.
Ten plus, że pod impulsem solidny trening padł.A tak to aktualnie stan wkurzenia i deprechy. Samoocena zjechała. Pieprzyć taki rynek.
Rozumiem Cię, chłopie, też na ten "rynek" narzekam, we własnym wątku nawet Ale samoocena mi nie zjeżdża z tego powodu. Skoro z kimś konwersujesz, to nie jest z Ciebie takie NIC, zgadza się?
10 lat temu mówiłbym inaczej. Teraz to gówniana sprawa. Po prostu.
10 lat temu mówiłbym inaczej. Teraz to gówniana sprawa. Po prostu.
10 lat temu?! To Ty ledwo ze szkoły wyszedłeś chyba Z niejednego g*wna człowiek się wygrzebywał czysty jak łza (cytując nawet "Skazani na Shawshank")
Co do tego "1000" to z początku myślałam, że dopiero po 1000 spotkaniu będzie szczęśliwe zakończenie (czyli wyliczając, pewnie po ślubie
) Nie przyszło mi do głowy, że ktoś może wysunąć taką propozycję biznesową umawiając się na randkę na jakimś portalu. Jakiś absurd!
No i jest. I to jego mać drugi raz podczas tego lata.
A ja to dziękuję mówisz szkoła. A pierniczę. Ileż się można starać, pracować nad tym gównem.
Należy pogodzić się z byciem przedstawicielem słabszej rasy i zrobić to co się powinno.
No i jest. I to jego mać drugi raz podczas tego lata.
No to jeśli tak to może jest jakaś moderacja tego portalu, zgłosić trzeba, że powinny podatki płacić albo prowizję tej firmie. Oj, Lucek, to rzeczywiście jakiś pech
albo trzeba portal zmienić, albo z nich zrezygnować i do świata wyjść. Albo się z tego ponabijać za chwilę. Będziesz miał anegdotkę dla potomnych, że hej
Należy pogodzić się z byciem przedstawicielem słabszej rasy i zrobić to co się powinno.
Słabszej pod jakim względem? I co się zrobić powinno?
Ta pierwsza była spotkana na żywo, więc no...
Potomnych nie będzie.
Strony Poprzednia 1 … 102 103 104 105 106 … 205 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera, partnerki-specjalne miejsce-2-Na wyłączność!
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024