Zakupy zrobione, laptop wolny...
zatem..
Na Forum od roku, na świecie od prawie 50. Wolna, obdarzona córka, lat 19. Zamieszkująca w Łodzi, z ową córka i dwoma kotami. Plus trzeci wytatuowany. Pracujuaca tyle ile trzeba. To znaczy dokładnie rozgraniczam pracę i życie prywatne.
Posiadaczka złamanego serca, w trakcie zrastania. W wyniku zdrady i porzucenia uczestnicząca w psychoterapii, oraz regularnie konsultująca się z psychiatra. Zażywajaca farmakologię od owej. Z powodu skłonności depresyjnych, wzmocnionych przez ten przykry fakt sprzed ponad roku.
Moje serce, kruche jeszcze, ale wygłodniałe, jak ten pies z piosenki 
Za bardzo wyrozumiała, nie znosząca rywalizacji, unikająca konfliktów. Rozpieszczajaca partnerów, oczekując wzajemności. Symbioza w związku potrzebna na poziomie pełnego zaufania i braku asekuracji. Każda jego strona powinna posiadać swoją przestrzeń. To zapobiega zniechęceniu, nudzie , a poza tym jest chyba naturalne. Bluszcza bym nie zniosła, ani nie chciałabym takim się stać.
Niepewna siebie, wbrew ogólnemu wrażeniu. Łatwo zniechęcająca się, gdy brak wsparcia, a coś idzie nie tak. Z drugiej strony- wylęgarnia spontanicznych pomysłów. Przy odpowiednim wsparciu potrafiąca zaskoczyć.
Środowiska prawicowe mogłyby nazwać mnie "lewaczką", gdyż nie mam problemu ze środowiskiem "lgbt", popieram zwiazki jednopłciowe,staram się być wegetarianką, nie chadzam do kościoła, a gdzie można, podjeżdżam rowerem.
Wielbiciekla kin studyjnych, pikników, entuzjastka koncertów i festwiali muzycznych. Przedkładam martensy i trampki nad szpilki, złośliwie szydząc nad pokracznie tańczącymi kobitkami w niedorzecznie niewygodnych butach.
Nie, żeby nie było- posiadam i czasem noszę,:)
Wielbicielka muzyki szeroko pojętej. Alternatywa, rock, dżez, szukam wszędzie inspiracji. Fanka The Cure. Korzenie punkowe.
Aaa wzrost średni, waga lekka.
No i dodam, że kochasia nie szukam. Faceta skałę, faceta dojrzałego i mającego conieco wiedzy o sobie. Lubie mieć partnera, poczucie intymności i bliskości. Do dzielenia się życiem. A jak się nie pojawi, no to nie... Prawdę mówiąc to nie wiem jak mi to pójdzie, ale zostawiam ten opis, i niech się dzieje co chce.