Wolni szukający partnera , partnerki- specjalne miejsce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera , partnerki- specjalne miejsce

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 29 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 1,877 ]

261

Odp: Wolni szukający partnera , partnerki- specjalne miejsce
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Dlatego, że ja jestem Panna Szlachetnego Rodu herbu Suwałki, po kądzieli SX, urodzona 2.02.2015 roku i forumowa wiedza nie jest mi obca tongue wink

Miętus pewnie była wtedy pewnie "w Wilczym odlocie " w tamtym czasie
  to myślisz że sobie skojarzy i przypomni - wszystko możliwe
dziwne że jeszcze nie zajarzyła smile to przez to że rzadziej jest na forum .

Zobacz podobne tematy :

262

To że nie piszę paslawku nie znaczy, że rzadziej jestem na forum, ja Was czytam, nie mam tylko weny do pisania. Jeszcze jest prywatna korespondencja, a to tajemnica, wiec piszę tak ogólnie, nie wchodząc w szczegóły, nie wszystkie można ujawniać tongue

Nawet nie wolno.

264

DeepAndBlue napisał/a:
Psycholog Na Niby napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Widzicie… tak to jest. Znajdzie się Pan co chodzi w długim płaszczu a i tak… beret ma zryty na romanse z mężatkami lol

Przesadzasz, od pociągu do romansu daleka droga smile.

Ja w ogrodzie za dużo siedzę. Wybacz ^.^

A liczyłem że w parku wink.

265 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-08 17:40:01)

No wiem jak jest  i mimo że mam najszybszy internet w okolicy to czasem i on spowalnia na łączach  big_smile
czasem kusi i korci ale trza być słownym smile

Nawet nie wolno.

regulamin rzecz święta smile a to więcej jak regulamin

Lepiej żeby nie korciło tongue

267

No coś Ty aż taki wredny nie jestem smile
co to to nie - spoko smile
ale mała chwilka grozy to fajna sprawa jest big_smile

268 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2022-01-08 17:59:54)

Zakupy zrobione, laptop wolny...
zatem..

Na Forum od roku, na świecie od prawie 50. Wolna, obdarzona córka, lat 19. Zamieszkująca w Łodzi, z ową córka i dwoma kotami. Plus trzeci wytatuowany. Pracujuaca tyle ile trzeba. To znaczy dokładnie rozgraniczam pracę i życie prywatne.
Posiadaczka złamanego serca, w trakcie zrastania. W wyniku zdrady i porzucenia uczestnicząca w psychoterapii, oraz regularnie konsultująca się z psychiatra. Zażywajaca farmakologię od owej. Z powodu skłonności depresyjnych, wzmocnionych przez ten przykry fakt sprzed ponad roku.
Moje serce, kruche jeszcze, ale wygłodniałe, jak ten pies z piosenki smile

Za bardzo wyrozumiała, nie znosząca rywalizacji, unikająca konfliktów. Rozpieszczajaca partnerów, oczekując wzajemności. Symbioza w związku potrzebna na poziomie pełnego zaufania i braku asekuracji. Każda jego strona powinna posiadać swoją przestrzeń. To zapobiega zniechęceniu, nudzie , a poza tym jest chyba naturalne. Bluszcza bym nie zniosła, ani nie chciałabym takim się stać.

Niepewna siebie, wbrew ogólnemu wrażeniu. Łatwo zniechęcająca się, gdy brak wsparcia, a coś idzie nie tak. Z drugiej strony- wylęgarnia spontanicznych pomysłów. Przy odpowiednim wsparciu potrafiąca zaskoczyć.
Środowiska prawicowe mogłyby nazwać mnie "lewaczką", gdyż nie mam problemu ze środowiskiem "lgbt", popieram zwiazki jednopłciowe,staram się być wegetarianką, nie chadzam do kościoła, a gdzie można, podjeżdżam rowerem.
Wielbiciekla kin studyjnych, pikników, entuzjastka koncertów i festwiali muzycznych. Przedkładam martensy i trampki nad szpilki, złośliwie szydząc nad pokracznie tańczącymi kobitkami w niedorzecznie niewygodnych butach.
Nie, żeby nie było- posiadam i czasem noszę,:)

Wielbicielka muzyki szeroko pojętej. Alternatywa, rock, dżez, szukam wszędzie inspiracji. Fanka The Cure. Korzenie punkowe.

Aaa wzrost średni, waga lekka.

No i dodam, że kochasia nie szukam. Faceta skałę, faceta dojrzałego i mającego conieco wiedzy o sobie. Lubie mieć partnera, poczucie intymności i bliskości. Do dzielenia się życiem. A jak się nie pojawi, no to nie...  Prawdę mówiąc to nie wiem jak mi to pójdzie, ale zostawiam ten opis, i niech się dzieje co chce.

269 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-08 17:48:55)

paslawek napisał/a:

No coś Ty aż taki wredny nie jestem smile
co to to nie - spoko smile
ale mała chwilka grozy to fajna sprawa jest big_smile

Wiedzę to Ty dopiero chciałbyś mieć big_smile big_smile big_smile

I tak w ogóle, to pisałam żeby co do zasady nie korciło tongue

270

A to tylko jak mam epizod grafomański.
Albo jak nie chce mi się samej śniadania robić. Wtedy idę do kafejki, zamawiam bułę z jajem i bekonem na wynos, i oddałam się od reszty gości w okolice uroczego kościółka w romańskim stylu a potem usiadłszy na mokrej ławce wpieprzam aż mi się uszy trzęsą. Nikogo tam zazwyczaj nie ma o tej porze. Hem hem. Jakby co wink

271 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-08 17:55:39)

Eeee już nie w taki sposób i nie z takim naciskiem ,mnie szybko przechodzą różne pomysły .

są dwa sposoby na które "prowokuje" czasem sprawiając jakieś wrażenie
jeden sposób polega na tym że nie wiem o co chodzi a wiem więcej
a drugi sposób polega na wytworzeniu wrażenia że wiem więcej niż w rzeczywistości smile

272 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-08 17:58:09)

paslawek napisał/a:

Eeee już nie w taki sposób i nie z takim naciskiem ,mnie szybko przechodzą różne pomysły .

a drugi sposób polega na wytworzeniu wrażenia że wiem więcej niż w rzeczywistości smile

A i tak wiedzę przynoszą Ci wiewiórki big_smile I to na dodatek niektóre słabo doinformowane big_smile tongue

273

adela 07 napisał/a:

zatem..

Na Forum od roku, na świecie od prawie 50. Wolna, obdarzona córka, lat 19. Zamieszkująca w Łodzi, z ową córka i dwoma kotami. Plus trzeci wytatuowany. Pracujuaca tyle ile trzeba. To znaczy dokładnie rozgraniczam pracę i życie prywatne.
Posiadaczka złamanego serca, w trakcie zrastania. W wyniku zdrady i porzucenia uczestnicząca w psychoterapii, oraz regularnie konsultująca się z psychiatra. Zażywajaca farmakologię od owej. Z powodu skłonności depresyjnych, wzmocnionych przez ten przykry fakt sprzed ponad roku.

Za bardzo wyrozumiała, nie znosząca rywalizacji, unikająca konfliktów. Rozpieszczajaca partnerów, oczekując wzajemności. Symbioza w związku potrzebna na poziomie pełnego zaufania i braku asekuracji. Każda jego strona powinna posiadać swoją przestrzeń. To zapobiega zniechęceniu, nudzie , a poza tym jest chyba naturalne. Bluszcza bym nie zniosła, ani nie chciałabym takim się stać.

Niepewna siebie, wbrew ogólnemu wrażeniu. Łatwo zniechęcająca się, gdy brak wsparcia, a coś idzie nie tak. Z drugiej strony- wylęgarnia spontanicznych pomysłów. Przy odpowiednim wsparciu potrafiąca zaskoczyć.
Środowiska prawicowe mogłyby nazwać mnie "lewaczką", gdyż nie mam problemu ze środowiskiem "lgbt", popieram zwiazki jednopłciowe,staram się być wegetarianką, nie chadzam do kościoła, a gdzie można, podjeżdżam rowerem.
Wielbiciekla kin studyjnych, pikników, entuzjastka koncertów i festwiali muzycznych. Przedkładam martensy i trampki nad szpilki, złośliwie szydząc nad pokracznie tańczącymi kobitkami w niedorzecznie niewygodnych butach.

Wielbicielka muzyki szeroko pojętej. Alternatywa, rock, dżez, szukam wszędzie inspiracji. Fanka The Cure. Korzenie punkowe.

No i to jest „reklama”, mój anons przy tym wygląda jak kiepski żart smile.

274

adela 07 napisał/a:

zatem..

Od paslawka errata
Adela piecze ciasta placki i różne takie rzeczy - niestety nie próbowałem widziałem tylko sam widok jest przepyszny
ale jeden przepis wykorzystuje od Adeli
po za tym zręczna jest jeżeli chodzi o różne prace podobne do majsterkowania i bardzo kreatywna w tym
na przykład potrafi zrobić skrzydła dla wróżki praktycznie z niczego
należy też wspomnieć że nawet przez łzy nie zanikło u Adeli poczucie humoru i jest ciepłą, serdeczną fajną osobą po prostu.
Lubi też godzić ludzi ze sobą ,myślę że potrafi słuchać innych.

275

adela 07 napisał/a:

zatem..

No i to jest „reklama”, mój anons przy tym wygląda jak kiepski żart smile.

Chyba żartujesz- namalowałeś wypisz wymaluj obrazek "badboya" smile
Nie miała wyjść reklama- teraz będzie mi głupio.

276

paslawek napisał/a:

A i tak wiedzę przynoszą Ci wiewiórki big_smile I to na dodatek niektóre słabo doinformowane big_smile tongue

To nie była akurat wiewiórka ,ale z drugiej strony taka "niedowiedza" jest zabawniejsza smile

277

DeepAndBlue, mogę Ci oddać Bagiennika2, bo nie jestem zachłanna big_smile

Adelka, aż żałuję, że nie jestem mężczyzną! tongue

278

Galerida cristata napisał/a:

Adelka, aż żałuję, że nie jestem mężczyzną! tongue

Masz brata tongue tylko że to młode pisklę zdaje się .

279

On się dopiero wykłuł tongue

280

DeepAndBlue napisał/a:

A to tylko jak mam epizod grafomański.
Albo jak nie chce mi się samej śniadania robić. Wtedy idę do kafejki, zamawiam bułę z jajem i bekonem na wynos, i oddałam się od reszty gości w okolice uroczego kościółka w romańskim stylu a potem usiadłszy na mokrej ławce wpieprzam aż mi się uszy trzęsą. Nikogo tam zazwyczaj nie ma o tej porze. Hem hem. Jakby co wink

O to mamy podobnie, ja w weekendy jem jaja i bekon w ulubionej kafejce o 9:45 tylko że nad morzem a nie w parku, moje „5 minut” kiedy wyłączam telefon smile.

adela 07 napisał/a:

Wielbiciekla (...) pikników, entuzjastka koncertów i festwiali muzycznych. Przedkładam martensy i trampki nad szpilki, złośliwie szydząc nad pokracznie tańczącymi kobitkami w niedorzecznie niewygodnych butach.

Adelo, ja co prawda nie facet i nie Twój target tongue ale już Cię lubię wink

282

smile Od razu znać szlachetny gest.

Psst… jak Ci się pierwszy będzie nudził to możemy się wymieniać raz na jakiś czas wink Nikt się nie połapie, który jest który.

DeepAndBlue napisał/a:

smile Od razu znać szlachetny gest.

Bo to i Siostra Rodu Szlachetnego tongue

284 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-08 18:21:38)

On się dopiero wykłuł tongue

To w sumie można warto trochę poczekać, aż ktoś urodzi dziecko/ dziewczynkę /córkę i wtedy ich zarezerwować dla siebie będzie prościej
parę miesięcy nie zrobi wielkiej różnicy chłopcy rodzą się mniej rozgarnięci i potem  trochę dłużej są nie kumaci od dziewczynek smile
a Wasz brat to i tak w miarę bystry już umie czytać i układać Kostkę Rubika

285

O to mamy podobnie, ja w weekendy jem jaja i bekon w ulubionej kafejce o 9:45 tylko że nad morzem a nie w parku, moje „5 minut” kiedy wyłączam telefon smile.

Nad morzem? Bajecznie! Od dawna domagamy się dostępu do morza, ale nie kosztem zalania połowy kraju, nie nie.

A ja o 9:25 smile Tylko ten telefon, faktycznie, lepiej odłożyć, bo potem coś szwankuje, sam sobie włącza to i tamto i trzeba o spodnie wycierać ^.^

286

A ja się w Adeli zakochałam ! big_smile

Paslawku, poczekamy, aż Panna z Dworu urodzi Lucyferkę tongue

287 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-08 18:26:31)

I dlatego też Lucek przezornie się zmył big_smile

Ale potwierdzam, lubi dzieci tongue

288

Zapomniałam dodać- lubię być w związku. O ile jest mi lepiej, niż wtedy, gdy w nim nie jestem. Teraz mam taki czas ze czuje się nieco rozgoryczona i potrzebuję przytulenia, ale nie znaczy to, że jestem desperatką.
Jak facet, to taki który chce stworzyć związek i rozumie nieco sam siebie. Motywy, co go napędza, co ogranicza.. wyciąga wnioski, jest świadomy...
Nie byłam nigdy mężatką, ale mogę zostać. To raczej dla mnie formalność- deklaracja składana jest w czasie, gdy wychodzi codzienność, i co z nia wtedy robimy.

289 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-08 18:33:53)

A ja się w Adeli zakochałam ! big_smile

Paslawku, poczekamy, aż Panna z Dworu urodzi Lucyferkę tongue

I dlatego też Lucek przezornie się zmył big_smile

jak zwykle co ja się mam z tym bachorem mówię wam big_smile zawsze to robi ,
ale dzieci kiedyś chciał mieć gromadę z tego co pamiętam i sam o tym głosił tongue

No to se poczekamy big_smile

290

adela 07 napisał/a:

Reklama w cudzysłowie, naprawdę ciepły, autentyczny opis w którym można się zakochać smile. Z tymi obrazkami to różnie, szuflady zostawmy na bieliznę big_smile.

291

Córkę Szatana, diabelskie nasienie… będzie miał ciekawie wink

Adela, fakt, umie się zaprezentować. A jak ciasta piecze to można brać w ciemno!

292 Ostatnio edytowany przez Syl (2022-01-08 18:59:49)

Lady Loka napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Lady Loka, ej, to oni dziwni są. Nie rozumiem ich lol Zapach pieczonych jabłek np, może wywołać wspomnienia z babcią, która je piekła. Zapach igliwia z myciem kibla hehe Zapach benzyny z romantyczną przygodą z motocyklistą. Itd

Soja lepsza i czystsza jeśli chce się ją załadować zapachem. Wosk pszczeli już daje bazę miodową. Są również inne woski, kokosowe np. A parafina jest najtańsza, łatwiejsza w obsłudze jeśli chce się ją wylewać w jakieś kształty, ale również toksyczna podczas spalania (toluen).

Nooooo big_smile rozmawiałam z moim DJem z wesela, bo on mówił, że dla niego wspomnienia mają kolory (gość mocno zajawiony na wizualną oprawę muzyki), a ja na to, że dla mnie mają zapachy.
Jak myślę o gimnazjum to czuję wodę toaletową której wtedy używałam big_smile

To jest ciekawe... Dla mnie wspomnienia mają dźwięki.

293

DeepAndBlue napisał/a:

Nad morzem? Bajecznie! Od dawna domagamy się dostępu do morza, ale nie kosztem zalania połowy kraju, nie nie.

A ja o 9:25 smile Tylko ten telefon, faktycznie, lepiej odłożyć, bo potem coś szwankuje, sam sobie włącza to i tamto i trzeba o spodnie wycierać ^.^

Bałtyk to nie Adriatyk ale lepsze to niż nic smile. Jednym śniadanie przygotowuje żona a drugim kucharz, takie smutne życie big_smile. Ale chociaż ładne kelnerki sad.

294

Bałtyk to nie Adriatyk ale lepsze to niż nic smile. Jednym śniadanie przygotowuje żona a drugim kucharz, takie smutne życie big_smile. Ale chociaż ładne kelnerki sad.

Morze Irlandzkie też nie Adriatyk. W sumie nie wiem co my się tak tego morza domagamy.

Kelnerki mówisz wink Mam klaser z numerami telefonów, które dostałam pracując jako kelnerka. Karteczki ładne, wyszarpane, na serwetkach nawet. Działaj wink Może nie ugotuje śniadania ale jak sam ugotujesz to Ci je ładnie przyniesie na tacy, położy sztućce, doleje wody (płatnej oczywiście) i zapyta czy smakuje smile

295 Ostatnio edytowany przez Syl (2022-01-08 19:02:03)

Ja nie szukam. Dopiero, gdybym poznała, gdyby się pojawił, to mogłabym stwierdzić, że to jest to. Ale specjalnie szukać to trochę tak, jak robić zakupy. Powinny się odbywać nie dyskoteki, a jakieś bale lub wiejskie potańcówki, również dla mieszkańców miast. Można byłoby zobaczyć czyjś uśmiech, zatańczyć, podeptać sobie stopy, a potem wypić coś razem dla ochłody. Albo jakieś jarmarki, przedstawienia. Tylko bez litrów alkoholu, kiczu i światełek. Bez niepotrzebnych rozweselaczy. Ale ja chyba powinnam urodzić się parę wieków temu.

O mnie: ponad 30, znad morza, miłośniczka psów, ciszy, francuskich komedii i przyrody. Pracuję, żeby mieć pieniądze, odpoczywam, żeby mieć przyjemność. Nie lubię pisać - nie tyle o sobie, co w ogóle. Jeśli podróże, to najchętniej w góry, ale przebywać w domu też bardzo lubię. Żyję z psem i blizną na czole. Nie lubię zimy i śniegu. Bez skłonności do depresji i nałogów. Rodzina na pierwszym miejscu. Konkretna i wrażliwa jednocześnie. Mnie jest z sobą bardzo łatwo żyć, ale ja się z sobą zawsze zgadzam, więc to dość niemiarodajne... Nie mam potrzeby dopasowywania się do innych i nie toleruję nieuczciwych zachowań. Jestem wyczulona na manipulację i egocentryzm. Jednocześnie (na szczęście) z takim zestawem cech łączy się zupełna akceptacja dotychczasowego sposobu życia i czerpanie z niego radości.

Ważne w życiu jest to, żeby mieć kogoś bliskiego, ale nie musi to być partner.

296

DeepAndBlue napisał/a:

Morze Irlandzkie też nie Adriatyk. W sumie nie wiem co my się tak tego morza domagamy.

Kelnerki mówisz wink Mam klaser z numerami telefonów, które dostałam pracując jako kelnerka. Karteczki ładne, wyszarpane, na serwetkach nawet. Działaj wink Może nie ugotuje śniadania ale jak sam ugotujesz to Ci je ładnie przyniesie na tacy, położy sztućce, doleje wody (płatnej oczywiście) i zapyta czy smakuje smile

Brzmi dobrze, ale zostawmy to w sferze fantazji smile.

297

Dlaczego??? big_smile

298

Psychologu na niby, a dobre masz serduszko?
Jak tak, to by Cię Elvisek nie pogryzł może smile

299

Dlaczego??? big_smile

Nie umiem gotować, moje śniadanie w tygodniu to zazwyczaj zblendowane płatki owsiane z jogurtem big_smile.

300

Ela210 napisał/a:

Psychologu na niby, a dobre masz serduszko?
Jak tak, to by Cię Elvisek nie pogryzł może smile

Nie wiem czy dobre, zdania są podzielone, jak to mierzyć? Pieski mnie lubią, nigdy żaden mnie nie ugryzł, może raz jedna suczka.. smile.

301

Post pewnie zaginie w gąszczu rozmów ;p. Mam 30 lat, mieszkam we Wrocławiu i jestem typowym introwertykiem.  Spacery i inne samotne wypady dawno mnie znużyły, dlatego większą część czasu spędzam w domu, chyba że uda się spotkać ze znajomymi (co bardzo lubię). Uwielbiam grać na pianinie, niestety w poprzednim roku motywacja do uczenia się nowych utworów mocno podupadła, ale staram się nad nią pracować. Poza tym lubię też czytać powieści fantasy i horrory. Może to głupie ale jedną z moich ulubionych książek jest seria "Ania z Zielonego Wzgórza" big_smile. Granie w gry komputerowe również nie jest mi obce. Nie potrafiłbym żyć z kimś potrzebującym mojej uwagi 24h/dobę (chyba, że choroba ale to już inny temat). Nie znoszę jak ktoś stara się wejść mi na głowę i zmieniać na siłę moje upodobania. Cenię sobie w życiu szczerość, spokój ducha, poczucie humoru i to czy ktoś jest zwyczajnie dobrym człowiekiem (tutaj już mogą być różne definicje). Dieta i ćwiczenia nie są mi obce, chociaż jestem na początku drogi. Z wyglądu szczupły, średniego wzrostu, niestety muszę golić głowę na zero.

Nie wiem czy taki opis kogoś zachęci do komunikacji, czy wręcz przeciwnie; nie potrafię opisać dobrze kogoś a co dopiero samego siebie wink

302

adela 07 napisał/a:

Reklama w cudzysłowie, naprawdę ciepły, autentyczny opis w którym można się zakochać smile. Z tymi obrazkami to różnie, szuflady zostawmy na bieliznę big_smile.

Taki obrazek wyszedł, bo napisałeś o sobie same tak, że te "trudniejsze" cechy podkreśliłeś. Na pewno jest jeszcze mnóstwo innych, ale przecież nie będę zachęcać "no napisz, że jesteś wierny, opiekuńczy czy tam że masz słabość do jagodzianek".
smile

Syl, są takie miejsca w których można potańczyć, oprócz dyskotek. Zazwyczaj ludzie chodzący na kursy tańca organizują potańcówki, i są one w konkretnym klimacie, np. latino, salsa czy tango. Wiem, bo uczyłam sie tańczyć, i te imprezy były świetne-włącznie ze stylówką.
Twój piesek był, jest i będzie do schrupania.

Dziewczyny, Pasławku- dziękuję za miłe słowa.
Otworzyłam czerwone wytrawne. Nasze zdrowie.

303

Serberys, a kogo szukasz ? Bo chyba jest tu ktoś idealny dla Ciebie big_smile

Adelka, zdrówko ! smile

304 Ostatnio edytowany przez Syl (2022-01-08 21:56:43)

Elu, mogłoby się okazać, że mój Elvis jest bardziej wymagający ode mnie wink

Adelo, potańcówki są, ale trzeba by było zapisać się najpierw na kurs tańca. Najlepiej z kimś, bo trzeba mieć parę... Najlepsze byłyby więc takie spontaniczne, z wolnej ręki. Może są takie, ale w moim mieście o tym nie słyszałam. A może to tylko wymówka z mojej strony.

Serberys, dlaczego musisz golić głowę?

305

Serberys napisał/a:

Granie w gry komputerowe również nie jest mi obce.

No i klasa, ja dziś cały dzień gram na konsoli i jem pizzę - rasowy „badboy” smile.

306

Psychologu Na Niby, przecież kobiety wolą "badboyów", to dlaczego Ty jesteś singlem?? tongue

307 Ostatnio edytowany przez Syl (2022-01-08 22:11:06)

Serberys napisał/a:

No i klasa, ja dziś cały dzień gram na konsoli i jem pizzę - rasowy „badboy” smile.

Do badboya jeszcze daleko. Chyba, że towarzyszyło temu coś, o czym tu nie wspomniałeś. Fenomenu gier komputerowych nigdy nie zrozumiem. Wolałabym pójść spać niż grać. Nie oceniam osób, które grają, tylko trudno mi zrozumieć, dlaczego jest to tak wciągające.

Nie wszystkie kobiety wolą badboyów, tylko określone ich grupy.

308

Myślę, że grunt to znaleźć wspólny język z drugą osobą wink. Nie chciałbym po jakimś czasie wysłuchiwać "Boooże jaki ty jesteś nudny" xd

Syl napisał/a:

Bo łysieję i lepiej się czuję ogolony na zero niż z jakąś marną imitacją włosów ;p

309

I czemu mężczyźni Cię nie lubią?

310 Ostatnio edytowany przez Syl (2022-01-08 22:16:48)

Serberys napisał/a:

Myślę, że grunt to znaleźć wspólny język z drugą osobą wink. Nie chciałbym po jakimś czasie wysłuchiwać "Boooże jaki ty jesteś nudny" xd

Syl napisał/a:

Bo łysieję i lepiej się czuję ogolony na zero niż z jakąś marną imitacją włosów ;p

Taki argument całkiem rozumiem, tak właśnie mężczyźni powinni robić w tej sytuacji. W pierwszej chwili pomyślałam, że do pracy musisz. smile

Badboy może być interesujący na chwilę, ale to, co okazuje się najważniejsze, to zwykła czułość i lojalność. Ludzie czasem szukają wielkich porywów serca, a nie doceniają tych cech, bez których nie da się żyć z drugim człowiekiem. Mam wrażenie, że rozumienie pewnych kwestii przychodzi już nawet nie z dojrzewaniem, a ze starzeniem się...

311 Ostatnio edytowany przez Galerida cristata (2022-01-08 22:16:31)

Syl, o tym, że kobiety wolą "badboyów" napisałam z przymrużeniem oka smile

Ja ich akurat omijam tongue

312

Syl, o tym, że kobiety wolą "badboyów" napisałam z przymrużeniem oka smile

Ja ich akurat omijam tongue

Tak myślałam właśnie smile Chociaż popyt na nich i tak jest. My się trzymajmy z daleka.

Rany, ja już jednego takiego mam w domu, dla dwóch takich nie ma miejsca big_smile  Elvis to diabeł tasmański.

313

Ludzie, jaki tu ruch:)
Jak będę gotów to sam się zareklamuję. Na razie chyba mogę żonę przyszłą poznać, tylko nie mogę mieć tej świadomości;)

314

Syl napisał/a:
Serberys napisał/a:

Do badboya jeszcze daleko. Chyba, że towarzyszyło temu coś, o czym tu nie wspomniałeś. Fenomenu gier komputerowych nigdy nie zrozumiem. Wolałabym pójść spać niż grać. Nie oceniam osób, które grają, tylko trudno mi zrozumieć, dlaczego jest to tak wciągające.

Z tym „badboyem” to ironia bo ktoś mnie tu tak nazwał smile.

W grach jest element rywalizacji który lubię, uczą strategicznego myślenia oraz zręczności. Opowiadają historie i maja fabułę jak np. film. Abstrakcyjne myślenie i kreatywność tez na tym zyskują ale wiadomo, gry są różne. Może kolega coś więcej doda albo zaneguje smile.

315

To już wiem, dlaczego Lucek z Nim przegrał big_smile

316 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-08 22:28:23)

Myślisz o YS ?

jeszcze czasem LeLena zagląda na forum, ma swój wątek
https://www.netkobiety.pl/t124268.html

Syl napisał/a:

głowę  się goli na zero - ponieważ włosy przeszkadzają i zasłaniają piękny , szlachetny kształt czaszki.

Łyse jest piękne i praktyczne (nawet jak ma się jajowato prostokątny łeb) ,oraz uwydatnia się kształt szczęki

317 Ostatnio edytowany przez Galerida cristata (2022-01-08 22:27:34)

Paslawku, tak, myślę o YS big_smile

A zarost zasłania szlachetny kształt szczęki tongue

WindyBoy, dla Ciebie też już tu jest idealna osoba big_smile

Jajowate jest piękne tongue

318

adela 07 napisał/a:

I czemu mężczyźni Cię nie lubią?

Ja uważam ze przez zazdrość, ale to nie tak że każdy mężczyzna. Statystycznie częściej nie lubią mnie mężczyźni niż kobiety. Tez nie należę do osób którzy są mili dla wszystkich tylko bardziej neutralni, może często jestem zbyt szczery i to jest mój problem.

319 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2022-01-08 22:28:24)

To już wiem, dlaczego Lucek z Nim przegrał big_smile

Sun Tzu Moja Droga wink

Pyrrusowe zwycięstwa to wygrane bardzo krótkie wink

320

Psychologu Na Niby, przecież kobiety wolą "badboyów", to dlaczego Ty jesteś singlem?? tongue

Bo nie jestem „badboyem” a po drugie bycie singlem mi nie przeszkadza smile.

321 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-08 22:34:18)

Lucyfer666 napisał/a:

Sun Tzu Moja Droga wink

No wreszcie żeś przylazł smile łaskawie
już miałem za Ciebie napisać Twój anons ,ale nie wiem czy byś był zadowolony
znowu bym musiał uciekać w podskokach a trudno biec i żreć ze śmiechu jednocześnie.

Jajowate jest piękne tongue

Ofkors smile

322 Ostatnio edytowany przez Syl (2022-01-08 22:37:33)

Syl napisał/a:

Z tym „badboyem” to ironia bo ktoś mnie tu tak nazwał smile.

W grach jest element rywalizacji który lubię, uczą strategicznego myślenia oraz zręczności. Opowiadają historie i maja fabułę jak np. film. Abstrakcyjne myślenie i kreatywność tez na tym zyskują ale wiadomo, gry są różne. Może kolega coś więcej doda albo zaneguje smile.

Do mnie jednak najbardziej przemawiają gry na żywo. Karty, planszówki, Chińczyk, Monopoly, bilard, a ostatnio rzutki, ale takie profesjonalne. Lubię przy tym kontakt z drugim człowiekiem, jego mimikę i gesty, wspólny śmiech. Mają one przede wszystkim funkcję towarzyską, a gra toczy się przy okazji. Albo moje abstrakcyjne myślenie jest na nieco niskim poziomie. smile

Pasławku, po takiej reklamie już żadna kobieta nie spojrzy na faceta z włosami na głowie...

Lucek, czy to oznacza, że Elvis nie powinien się cieszyć ze zwycięstwa?

323

A Twoje zwycięstwo, Lucku, jest wieczne big_smile

324 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2022-01-08 22:38:39)

paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Sun Tzu Moja Droga wink

No wreszcie żeś przylazł smile łaskawie
już miałem za Ciebie napisać Twój anons ,ale nie wiem czy byś był zadowolony
znowu bym musiał uciekać w podskokach a trudno biec i żreć ze śmiechu jednocześnie.

Niespełniony artysta, która pragnie realizować wielkie wizje próbując swoich sił w wielkiej polityce?
... chyba zbyt znajomo to brzmi tongue

Syl napisał/a:

Lucek, czy to oznacza, że Elvis nie powinien się cieszyć ze zwycięstwa?

Bo to jedno popo, a co jak będą dwa? yikes

325 Ostatnio edytowany przez Serberys (2022-01-08 22:39:30)

Zgadzam się z tym co Psycholog Na Niby napisał. Gry pozwalają się wcielić w postać, lub wykreować ją tak jak chcemy. W prawdziwym życiu nie zostanę wikingiem albo zabójcą smoków big_smile
Nie wiem kto to YS ;p

Posty [ 261 do 325 z 1,877 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 29 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera , partnerki- specjalne miejsce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024