Wolni szukający partnera , partnerki- specjalne miejsce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera , partnerki- specjalne miejsce

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 29 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 1,877 ]

196

Odp: Wolni szukający partnera , partnerki- specjalne miejsce
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

big_smile
Widzę Olinko że bardzo brakuje Ci moderowania.

Nieeeee..., przeciwnie, jest mi teraz cudownie lekko! big_smile Dopiero jak zrezygnowałam, choć stało się to z zupełnie innego powodu niż zmęczenie materiału, dotarło do mnie jak obciążająca była to funkcja. Bo że niewdzięczna, do tego dawno przywykłam wink.

Generalnie usiłowałam coś dyplomatycznie przemycić, a co z tą wiedzą zrobicie, to już Wasza bajka.
Miłego weekendu! smile

Zobacz podobne tematy :

197 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-08 14:03:19)

Syl napisał/a:
Psycholog Na Niby napisał/a:

Absolutnie nie wyganiam, wręcz przeciwnie - prowokuję w celu promocji jego osoby smile. Co do paslawka, pewnie ze anons z kategorii „Hej - poznam kogoś” będzie nudny ale to kwestia autoprezentacji i raczej nikt nie powinien być zdziwiony brakiem odzewu. Omówmy się, OT to 80% tego tematu, zastanawia mnie dlaczego pomimo lepszych instrumentów jak np. grupa na Whatsupie, starzy znajomi musza rozprawiać między sobą w temacie nie do końca do tego przeznaczonym, kwestia nabijania postów i wykorzystywanie braku moderacji? Nie czepiam się tylko chciałbym to zrozumieć, ja wiem ze jestem na musiku w starciu z „Stara Gwardia” i nie powinienem „kręcić nosem” ale tez zaryzykuje i wykorzystam brak moderacji, może się zdziwię smile

Niech rozmawiają, właśnie poprzez takie luźne rozmowy najlepiej poznaje się drugiego człowieka. Może tutaj każdy zostawić tylko swój anons i czekać tylko na odzew, ale po co, skoro przy okazji może się toczyć rozmowa. Ja też nie jestem tu przez cały czas, ale kącik adoracji, jeśli taki by powstał, na pewno by mi nie przeszkadzał. Umiejętność zaakceptowania tego, że jest się poza tym kącikiem, też jest ważna. smile

Dokładnie o to chodzi a nie o nabijanie postów i ot dla ot .Rozmowa jest ważna nawet konfrontacja pewnych cech
nawet na anonimowym forum się nie da ukryć a zwłaszcza jak ktoś się nie chce ukrywać i się nie kreuje nadmiernie
Nawet takie droczenie się z na przykład Panną dostarcza jakiejś skromnej wiedzy o poczuciu humoru to ważna cecha w życiu
istnieje
spora szansa że  i na co dzień poza internetem Panna nie jest ponurakiem.

Wątek Adeli i Lucka to trochę takie eksperymenty ,można z nich jakieś wysnuć wnioski .

198

paslawek napisał/a:
Syl napisał/a:

Absolutnie nie wyganiam, wręcz przeciwnie - prowokuję w celu promocji jego osoby smile. Co do paslawka, pewnie ze anons z kategorii „Hej - poznam kogoś” będzie nudny ale to kwestia autoprezentacji i raczej nikt nie powinien być zdziwiony brakiem odzewu. Omówmy się, OT to 80% tego tematu, zastanawia mnie dlaczego pomimo lepszych instrumentów jak np. grupa na Whatsupie, starzy znajomi musza rozprawiać między sobą w temacie nie do końca do tego przeznaczonym, kwestia nabijania postów i wykorzystywanie braku moderacji? Nie czepiam się tylko chciałbym to zrozumieć, ja wiem ze jestem na musiku w starciu z „Stara Gwardia” i nie powinienem „kręcić nosem” ale tez zaryzykuje i wykorzystam brak moderacji, może się zdziwię smile

Niech rozmawiają, właśnie poprzez takie luźne rozmowy najlepiej poznaje się drugiego człowieka. Może tutaj każdy zostawić tylko swój anons i czekać tylko na odzew, ale po co, skoro przy okazji może się toczyć rozmowa. Ja też nie jestem tu przez cały czas, ale kącik adoracji, jeśli taki by powstał, na pewno by mi nie przeszkadzał. Umiejętność zaakceptowania tego, że jest się poza tym kącikiem, też jest ważna. smile

Dokładnie o to chodzi a nie o nabijanie postów i ot dla ot .Rozmowa jest ważna nawet konfrontacja pewnych cech nawet na anonimowym forum się nie da ukryć a zwłaszcza jak ktoś się nie chce ukrywać i się nie kreuje nadmiernie
Nawet takie droczenie się z na przykład Panną dostarcza jakiejś skromnej wiedzy o poczuciu humoru to ważna cecha w życiu
istnieje
spora szansa że  i na co dzień poza internetem Panna nie jest ponurakiem.

No właśnie. W końcu to jest forum, więc nie powinno ograniczać się do ogłoszeń i napisania kilku zdań o sobie. Ważne jest to, jacy jesteśmy w interakcjach, w rozmowie, jak reagujemy, to jest tak naprawdę źródło wiedzy na temat tego, jaki ktoś jest. Smutno by było, gdyby tutaj nikt ze sobą nie rozmawiał. A jeśli się komuś dobrze z kimś rozmawia, to nie można czuć się odrzuconym.

199

Olinka napisał/a:

big_smile

Nieeeee..., przeciwnie, jest mi teraz cudownie lekko! big_smile Dopiero jak zrezygnowałam, choć stało się to z zupełnie innego powodu niż zmęczenie materiału, dotarło do mnie jak obciążająca była to funkcja. Bo że niewdzięczna, do tego dawno przywykłam wink.

Generalnie usiłowałam coś dyplomatycznie przemycić, a co z tą wiedzą zrobicie, to już Wasza bajka.
Miłego weekendu! smile

haha czyli czeka mnie banik w związku z notorycznym wklejaniem linków w wątku covidowym wink big_smile

No jakoś to przeżyję smile
Olinko - byłaś rewelacyjnym modem. Brakuje tu Ciebie w tej roli.

Wszystkim z kącika Rossanki życzę serdecznie poznania tej drugiej połówki.

p.s. mam wrażenie, że autorka inaczej sobie wyobrażała ten temat, kafejek tu funkcjonuje już sporo i nie trzeba ich moim zdaniem powielać. Wiem wiem, czepiam się smile

200

mallwusia napisał/a:
Olinka napisał/a:

big_smile

Miłego weekendu! smile

haha czyli czeka mnie banik w związku z notorycznym wklejaniem linków w wątku covidowym wink big_smile

No jakoś to przeżyję smile
Olinko - byłaś rewelacyjnym modem. Brakuje tu Ciebie w tej roli.

Wszystkim z kącika Rossanki życzę serdecznie poznania tej drugiej połówki.

p.s. mam wrażenie, że autorka inaczej sobie wyobrażała ten temat, kafejek tu funkcjonuje już sporo i nie trzeba ich moim zdaniem powielać. Wiem wiem, czepiam się smile

Dlaczego to nie czepianie się
jeżeli już powstała taka kafejka to albo padnie sama z siebie po jakimś tam czasie ,albo można zrobić z niej coś co ją wyróżnia od innych
A Olinka tak czy inaczej jest super po prostu smile

201

Olinka napisał/a:

big_smile

Miłego weekendu! smile

Olinko, czyli jest szansa na pojawienie się jakiejś moderacji?:D

202 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-08 14:09:13)

Lady Loka napisał/a:

Jaka czujna smile

203

paslawek napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Jaka czujna smile

Bo ja regularnie męczę mityczną redakcję mailami i nie mogę się doczekać, aż forum stanie się bardziej jak wcześniej smile

204

Otóż to, jakby powstał kącik/temat wzajemnej adoracji. Uważam ze ciężko się przebić w temacie osobom które serio potraktowały ten temat (2 osoby + ja jako „eksperyment”) kiedy w opozycji rozmawiają osoby które się znają i mogły by kontynuować rozmowę w innym miejscu dając przestrzeń do poznawania się innym ludziom (pomijam fakt ze cześć osób piszących nawet nie szuka partnera, po prostu coś się tu dzieje).

205

Lady Loka napisał/a:
paslawek napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Jaka czujna smile

Bo ja regularnie męczę mityczną redakcję mailami i nie mogę się doczekać, aż forum stanie się bardziej jak wcześniej smile

A ja to i tak jestem zaskoczony tym że w wielu ewidentnie trollowych tematach użytkownicy mają tak sporo samodyscypliny
nie we wszystkich i nie zawsze ale to i tak zaskakujące

adela 07 napisał/a:

Pasławku, pisząc " jak do tego doszło , nie wiem" mia£am swój wiek smile
Lucej wygląda dobrze, jest przystojny, a o osobowości można się nieci dowiedzieć ,, czytając jego tematy
Tak jak o każdym ( każdej ) z nas.
Także te pogaduszki wynikają raczej z dłuższej znajomości.
Ale może każdy z nas powinien coś właśnie tu w skrócie o sobie napisać ?
Byłoby w sumie nieco prościej, jeśli mamy na celu poznać się nqwzajem.
Pasławek mógłbycoś dodać do opisu od siebie, wszak z boku zawsze widać lepiej.
Ja mogę zacząć , ale trochę póboiej, bo muszę zakupy poczynić.

Brawo Adela! Dodaj wszystkim odwagi wink

Otóż to, jakby powstał kącik/temat wzajemnej adoracji. Uważam ze ciężko się przebić w temacie osobom które serio potraktowały ten temat (2 osoby + ja jako „eksperyment”) kiedy w opozycji rozmawiają osoby które się znają i mogły by kontynuować rozmowę w innym miejscu dając przestrzeń do poznawania się innym ludziom (pomijam fakt ze cześć osób piszących nawet nie szuka partnera, po prostu coś się tu dzieje).

To jest bardzo dobre miejsce do poznania się. Te osoby które nazywasz kółkiem wzajemnej adoracji cz Starą Gwardią tak się właśnie poznawały wink Trzeba wbijać po prostu wink

208

mallwusia napisał/a:

A już się bałem ze tylko ja ryzykuje tutaj stwierdzenie ze nie umiem akceptować pewnych faktów, nie akceptuje odrzucenia i jestem ponurakiem sad.

mallwusia napisał/a:

Nie wszyscy muszą chodzić do tej samej knajpy tongue

210 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-08 14:32:21)

mallwusia napisał/a:

A już się bałem ze tylko ja ryzykuje tutaj stwierdzenie ze nie umiem akceptować pewnych faktów, nie akceptuje odrzucenia i jestem ponurakiem sad.

Panna Cie rozrusza jak ją poproszę smile mięśnie twarzy można rehabilitować na różne sposoby
najpierw uśmiech trochę boli coś tam pąka i odpada , ale to przechodzi smile

Brawo Adela! Dodaj wszystkim odwagi wink

I potrafi być pełna entuzjazmu smile

paslawek napisał/a:
mallwusia napisał/a:

Panna Cie rozrusza jak ją poproszę smile

Panna prywatnie jest potwornym ponurakiem i potrzebuje kogoś, kto ją rozrusza tongue

212

To może w końcu Psycholog Na Niby coś o sobie napiszesz, żeby było jak chcesz, bo póki co nikt nic, żadnych konkretów tongue

Ja uważam jak przykladowo Syl, suche fakty wg mnie nic nie dadzą, moga być tylko dodatkiem, a człowieka najlepiej się poznaje rozmawiając na tematy różne, nawet takie zarciki i przekomarzanie się duzo daje i dużo mówi o człowieku.
Wg moich obserwacji najwięcej ludzi poznało się osobiście i czasami coś więcej zaiskrzyło właśnie w takich kafejkach smile

213

Panna prywatnie jest potwornym ponurakiem i potrzebuje kogoś, kto ją rozrusza tongue

To widocznie za długo była sama ,bo ponuractwo to nie jest wasza cecha rodzinna raczej tongue

214

paslawek napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
paslawek napisał/a:

Jaka czujna smile

A ja to i tak jestem zaskoczony tym że w wielu ewidentnie trollowych tematach użytkownicy mają tak sporo samodyscypliny
nie we wszystkich i nie zawsze ale to i tak zaskakujące

A to mnie też, ale poza tym szkoda mi dzieciaków, które tu wejdą i przeczytają np. o wsadzaniu scyzoryka w pochwę czy coś w tym guście od tej ostatniej laski/faceta. Takie coś powinno wylecieć od razu. Mnie takie rzeczy drażnią potwornie.

215 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-08 14:44:36)

lody miętowe napisał/a:

To może w końcu Psycholog Na Niby coś o sobie napiszesz, żeby było jak chcesz, bo póki co nikt nic, żadnych konkretów tongue

Ja uważam jak przykladowo Syl, suche fakty wg mnie nic nie dadzą, moga być tylko dodatkiem, a człowieka najlepiej się poznaje rozmawiając na tematy różne, nawet takie zarciki i przekomarzanie się duzo daje i dużo mówi o człowieku.
Wg moich obserwacji najwięcej ludzi poznało się osobiście i czasami coś więcej zaiskrzyło właśnie w takich kafejkach smile

Miętus -  tu mamy do czynienia z prawdziwą ekspertką a nie teoretykiem .

216

Paslawku, ponuractwo  NA PEWNO nie jest nasza cechą rodzinną ! tongue

217 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-08 14:54:05)

Galerida cristata napisał/a:

Paslawku, ponuractwo  NA PEWNO nie jest nasza cechą rodzinną ! tongue

To wiem bo tylko paslawek jest prawdziwym, mrocznym, ponurym,wrednym starym ćpunem big_smile
i surowym kaznodzieją tongue

218 Ostatnio edytowany przez Galerida cristata (2022-01-08 15:03:20)

Kazania masz super ! big_smile

YellowStar, Kraniku, Dupa Wołowa i Nowe Otwarcie, zapraszamy ! To miejsce idealne dla Was smile

219

lody miętowe napisał/a:

No pewnie i bym mógł ale czy ma to sens kiedy realnie nie szukam żony bo nie zniósłbym myśli ze inne kobiety nie mogą mnie mieć sad. Ale masz racje, spróbuje jako zachęta dla ludzi którzy realnie maja takie potrzeby.

30letni, mieszkający nad morzem, niezależny finansowo cynik o wymiarach 188cm/92kg/16cm. Dość bezpośredni i pewny siebie - często cham. Wychowany bez rodziców, dumny, może nawet pyszny ze udało sie mu wyjść z patologii. Bardziej typ seksisty niż pantoflarza. Od związku oczekuje tylko uczciwości, nie wyznaje symbiotycznych związków. Pasja do motocykli, kitesurfingu i adrenaliny - wysoka skłonność do ryzyka w życiu jak i biznesie. Okazjonalny degustator marihuany oraz kokainy. Praktycznie nie pije alkoholu. Wytatuowane +\- 50% ciała. Osobowość ambiwertyczna. Bierze czasem Aatarax na stany lękowe. Ogólnie bardziej polecany na kochanka niż męża, nie lubią go mężczyźni ale nie zamierza jeździć gorszym autem tylko dlatego żeby czuli się lepiej.

To tak w skrócie, nie polecam! smile.

220

lody miętowe napisał/a:

No pewnie i bym mógł ale czy ma to sens kiedy realnie nie szukam żony bo nie zniósłbym myśli ze inne kobiety nie mogą mnie mieć sad. Ale masz racje, spróbuje jako zachęta dla ludzi którzy realnie maja takie potrzeby.

30letni, mieszkający nad morzem, niezależny finansowo cynik o wymiarach 188cm/92kg/16cm. Dość bezpośredni i pewny siebie - często cham. Wychowany bez rodziców, dumny, może nawet pyszny ze udało sie mu wyjść z patologii. Bardziej typ seksisty niż pantoflarza. Od związku oczekuje tylko uczciwości, nie wyznaje symbiotycznych związków. Pasja do motocykli, kitesurfingu i adrenaliny - wysoka skłonność do ryzyka w życiu jak i biznesie. Okazjonalny degustator marihuany oraz kokainy. Praktycznie nie pije alkoholu. Wytatuowane +\- 50% ciała. Osobowość ambiwertyczna. Bierze czasem Aatarax na stany lękowe. Ogólnie bardziej polecany na kochanka niż męża, nie lubią go mężczyźni ale nie zamierza jeździć gorszym autem tylko dlatego żeby czuli się lepiej.

To tak w skrócie, nie polecam! smile.

To z Katarzyną8877 może być niezła z was para to wcale niezłośliwe

221

Te 16cm to rozumiem długość włosów. Bo na nos to trochę za dużo. Czy obwód uda?

222

Psycholog Na Niby, nie podałeś najważniejszej informacji- jaką masz szczękę?? big_smile

223

Lady Loka napisał/a:

Zapytałaś o najmniej istotny parametr z mojej kryptoreklamy sad.

224

Psycholog Na Niby, nie podałeś najważniejszej informacji- jaką masz szczękę?? big_smile

Kiedyś zdrutowaną, także raczej delikatną smile.

225

WindyBoy napisał/a:
new_life napisał/a:

Ale obszerny wątek smile Rzadko już się pojawiam na forum, ale temat przyciągnął moją uwagę, zatem jestem. Od niedawna znowu wolna, tylko jeszcze nie zdecydowałam, czy szukająca smile

O, tak to i ja mogę się tu pojawić:). Za wcześnie, ale fajne osobowości już na tym forum zdążyłem trochę poznać, a interesujących ludzi nigdy dość:D

Myślę ze realnie w tym „matrymonialnym” temacie nikogo nie znajdziesz bo udzielają się tu głównie ludzie z kółka wzajemnej adoracji (bez obrazy) ,wymieniając rozmowy prywatne. Ale zawsze mogę się mylić i tego Ci życzę!

Wypraszam sobie, ja pojawilam się w dobrej wierze smile Ponad dwa lata po rozstaniu z bm i niedawno zakończonej trudnej relacji. Potrzebuję chwili na złapanie oddechu i nie wykluczam powrotu do randkowania smile

Najwięcej można wyczytać z postów na forum, swego czasu sporo pisałam, choć teraz głównie czytam i pisuje w kafejce 40+ smile

226

new_life napisał/a:
WindyBoy napisał/a:

O, tak to i ja mogę się tu pojawić:). Za wcześnie, ale fajne osobowości już na tym forum zdążyłem trochę poznać, a interesujących ludzi nigdy dość:D

Myślę ze realnie w tym „matrymonialnym” temacie nikogo nie znajdziesz bo udzielają się tu głównie ludzie z kółka wzajemnej adoracji (bez obrazy) ,wymieniając rozmowy prywatne. Ale zawsze mogę się mylić i tego Ci życzę!

Wypraszam sobie, ja pojawilam się w dobrej wierze smile Ponad dwa lata po rozstaniu z bm i niedawno zakończonej trudnej relacji. Potrzebuję chwili na złapanie oddechu i nie wykluczam powrotu do randkowania smile

Najwięcej można wyczytać z postów na forum, swego czasu sporo pisałam, choć teraz głównie czytam i pisuje w kafejce 40+ smile

Nie miałem Ciebie na myśli, wręcz przeciwnie mówiłem ze temat idealnie skrojony pod Ciebie i WindyBoy.

227

Lady Loka napisał/a:

Bo ja to czepliwa jestem, inni potwierdzą.
Ale spoko spoko, bo ja męża mam i dziecko w drodze więc i tak nie jesteśmy swoimi targetami big_smile

228

paslawek napisał/a:
Ela210 napisał/a:
paslawek napisał/a:

Teściowej brakuje do kompletu tongue

Mogę czasowo robić tu za teściową w ramach przygotowywania do roli wink

Telepatia normalnie big_smile

Nie, Paslawku, to już zbiorowa manifestacja XD

Syl Jaka chmurka, marszmalołek, aż by się chciało pogłaskać ten jedwabisty kubraczek, który rośnie na tym małym pocieszniku smile

Co do usuwania treści to myślę, że jest tu sporo, zwłaszcza w dziale zegz, które wyrzucić po prostu trzeba. A upominanie moderacji wspominam dobrze, bo człowiek regulaminu nie zna na pamięć, więc czasem zdarzy mu się go naruszyć i nie ma złych intencji przy tym.

Co do anonsu, to ja jestem wolna ale… nie polecam się również. Moje hobby to zapachy. Ostatnio zrobiłam perfum o zapachu gnijących w wodzie liści z domieszką błota. Mhhmmm… zapach dzieciństwa. Ekstra. Kupiłam też korzeń chrzanu, w celach olfaktoryjnych, nie spożywczych (usechł już zresztą). Posiadam małą apotekarię w szafie, gdzie robię nalewki z rzygowin wielorybich, skamieniałego moczu takich śmiesznych „łasiczek” o głupawym wyrazie twarzy. Bezskutecznie poluję na włosy z koziej brody. Ładne zapachy, wiadomo, też mam i lubię. Zatem jak się napatoczy jakiś niegroźny dziwak albo ktoś z zupełnie innej beczki ale kompatybilny na zasadzie przeciwieństw to jestem bardzo wspierająca, monogamiczna, szczera. Niestety lubię miażdżyć męskie ego, więc tylko panowie bez przerostu, który nie da mi powodu do sadyzmu, bo lubię pięknym odpłacić za nadobne. Także anons dla zasady tylko, aby regulaminowi tematu stało się zadość, a tak to lubię sobie pogadać o pierdołach bez spiny i oczekiwań, bez sztorcowania i przesłuchiwania, a w dobie pandemium okazje, by zrobić to na żywo są bardzo okrojone. Czy kogoś znajdę czy nie to już mi powiewa z grubsza i czuję się przez to wolna, lubię czuć się wolna, nie zniosę już nigdy więcej niewoli w imię „związku”. Są ciekawsze rzeczy do robienia niż użeranie się razem, bo się „kochamy”. Działanie na rzecz środowiska, osób niepełnosprawnych, wykluczonych, bezdomnych, chorych, starych, samotnych. To uważam za ciekawsze. Zatem możecie mój anons zeskrolować dalej tongue

229

Hehehe, niezła reklama Psycholog Na Niby, nie mam na myśli tego co napisałeś, tylko to co można wyczytać między wierszami tongue
No wiadomo, najważniejszy wymiar to wzrost big_smile dobra, nie zaczynam big_smile

Ogólnie ja tu widzę problem w wieku chętnych i zainteresowanych, dużo panów około 30 bądź mających 30 lat, a panie chyba 30+ bądź juz dojrzalsze hmmm...

230

new_life napisał/a:

Nie miałem Ciebie na myśli, wręcz przeciwnie mówiłem ze temat idealnie skrojony pod Ciebie i WindyBoy.

Jasne, wolałam doprecyzować smile Jako, że nie wierzę w przypadki, postudiuje sobie posty różne smile

231

Lady Loka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Ale spoko spoko, bo ja męża mam i dziecko w drodze więc i tak nie jesteśmy swoimi targetami big_smile

Całe szczęście ze dziecko w drodze bo inaczej nie byłbym tego taki pewien big_smile.

232

Bo często jest tak, że Panowie do 30-stoi jeszcze nie zdążą się ochajtać a Panie do 30-stoki nie zdążą się jeszcze rozwieść xD

233

Lody, Nowe Otwarcie też widzi problem w wieku tongue

234

Lady Loka napisał/a:

Całe szczęście ze dziecko w drodze bo inaczej nie byłbym tego taki pewien big_smile.

Eee tam mój mąż jest spoko, chociaż na forum wróżyli nam rozstanie wielokrotnie, albo uważali, ze traktuję go jak mebel w domu big_smile

A co do zapachów to ja też lubię smile moze nie gnijące liście, ale owocowe zapachy są super. I świąteczne. Kupiłam sobie 6 świeczek sojowych w zeszłum roku, kupę kasy na nie wydałam, po czym w ciążynie kd nich odrzuciło i sobie poczekają na przyszły rok big_smile

235

lody miętowe napisał/a:

Hehehe, niezła reklama Psycholog Na Niby, nie mam na myśli tego co napisałeś, tylko to co można wyczytać między wierszami tongue
No wiadomo, najważniejszy wymiar to wzrost big_smile dobra, nie zaczynam big_smile

Ogólnie ja tu widzę problem w wieku chętnych i zainteresowanych, dużo panów około 30 bądź mających 30 lat, a panie chyba 30+ bądź juz dojrzalsze hmmm...

"Pierwsze śliwki robaczywki"-  Mietusku to dopiero drugi dzień no prawie trzeci .
Dajmy im trochę przestrzeni niech się oswoją smile

236

Lady Loka, różne rzeczy robię z tymi zapachami. Świeczki też, wiadomo ale może do Twoich zostały użyte olejki zapachowe zamiast eterycznych. Ja używam tylko naturalnych i aromaty są bardzo delikatne. Jeśli zapach jest intensywny to prawdopodobnie sztuczny.

237

Lady Loka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Eee tam mój mąż jest spoko, chociaż na forum wróżyli nam rozstanie wielokrotnie, albo uważali, ze traktuję go jak mebel w domu big_smile

A co do zapachów to ja też lubię smile moze nie gnijące liście, ale owocowe zapachy są super. I świąteczne. Kupiłam sobie 6 świeczek sojowych w zeszłum roku, kupę kasy na nie wydałam, po czym w ciążynie kd nich odrzuciło i sobie poczekają na przyszły rok big_smile

Jakby żona powiedziała o mnie ze jestem spoko to bym się obraził smile. A tak serio, ja już zbyt wiele razy słyszałem słowa w stylu „nigdy” „na zawsze” żeby paradoksalnie w nie nie wierzyć big_smile. Osobiście mam coś z głowa na tyle ze bardziej pociągają mnie zajęte kobiety niż singielki, jest tu jakiś terapeuta? smile.

238

DeepAndBlue napisał/a:

Lady Loka, różne rzeczy robię z tymi zapachami. Świeczki też, wiadomo ale może do Twoich zostały użyte olejki zapachowe zamiast eterycznych. Ja używam tylko naturalnych i aromaty są bardzo delikatne. Jeśli zapach jest intensywny to prawdopodobnie sztuczny.

A nie wiem nawet smile polskie marki, sojowe świece, skupiłam się na odchodzeniu od parafiny, zapachami zajmę się później big_smile ale ciąża mi smakowo i zapachowo dużo wywróciła.

239

Paslawku, terapeuta potrzebny ! big_smile

240 Ostatnio edytowany przez DeepAndBlue (2022-01-08 16:24:16)

Lady Loka, producenci powinni podać w składzie. Czasem ściemniają, wiadomo wink Sojowy wosk jest lepszy od parafiny, zwłaszcza, że jesteś w ciąży, to dobra podmianka. Osobiście wolę wosk pszczeli, pali się dłużej i ma delikatny miodowy zapach. Oczywiście zapachy to są bardzo indywidualne sprawy. Na wywoływanie wspomnień nie ma szybszego sposobu jak zapach, który w mózgu został skojarzony z jakimś wydarzeniem i jakie to wydarzenie było będzie wpływać na nasz odbiór lubię/nie lubię.

Edit: Ciąża dużo zmienia to fakt smile Nie tylko reakcję na zapachy ale upodobania kulinarne. Ja np gdy chodziłam do szpitala na badania to zapach szpitalu powodował na tyle duże mdłości, że traciłam przytomność.

241

lody miętowe napisał/a:

Wiesz, ktoś mądrzejszy ode mnie napisałem ze zwykłe „Hej - poznam kogoś” może nie mieć odzewu smile. Tak, wzrost i grubość.. portfela tongue. Nie znam wieku Pań tutaj, zreszta mężczyzn tez, ale dojrzalsze kobiety mają swoje atuty i na kochanki się nadają, żony pewnie też jak ktoś szuka smile.

242

DeepAndBlue napisał/a:

Lady Loka, producenci powinni podać w składzie. Czasem ściemniają, wiadomo wink Sojowy wosk jest lepszy od parafiny, zwłaszcza, że jesteś w ciąży, to dobra podmianka. Osobiście wolę wosk pszczeli, pali się dłużej i ma delikatny miodowy zapach. Oczywiście zapachy to są bardzo indywidualne sprawy. Na wywoływanie wspomnień nie ma szybszego sposobu jak zapach, który w mózgu został skojarzony z jakimś wydarzeniem i jakie to wydarzenie było będzie wpływać na nasz odbiór lubię/nie lubię.

O tak! Jak czasami ludziom mówię, że mi się rzeczy kojarzą z zapachami to nie wiedzą o co mi chodzi big_smile
Od parafiny odeszłam już duzo przed ciążą, po prostu od kiedy palę sojowe, to parafina mi śmierdzi.

243

Mnie paslawku chodziło o to, że panowie 30-letni pewnie szukają młodszej, a tu takich brak, chyba, bo w końcu nie wiem ile niektóre panie mają lat, bo nie chcą się przyznać, ale wydaje mi się że ponad 30. Taka 35-latka znowu woli starszego bądź w swoim wieku, taki 30-letni mężczyzna z reguły za mlody dla niej. Panie dojrzalsze tez jakoś nie mają tutaj wyboru, jest tu jakiś wolny, dojrzały, chętny pan? Może jest, nie znam wszystkich, kojarzę tylko Misinxa w zbliżonym wieku. I się robią zbiory puste big_smile i dlatego tak ciężko idzie ehhhh...To teoria, wiadomo że czasami się dzieją rzeczy jakie filozofom itd.itp.

244

Lady Loka, ej, to oni dziwni są. Nie rozumiem ich lol Zapach pieczonych jabłek np, może wywołać wspomnienia z babcią, która je piekła. Zapach igliwia z myciem kibla hehe Zapach benzyny z romantyczną przygodą z motocyklistą. Itd

Soja lepsza i czystsza jeśli chce się ją załadować zapachem. Wosk pszczeli już daje bazę miodową. Są również inne woski, kokosowe np. A parafina jest najtańsza, łatwiejsza w obsłudze jeśli chce się ją wylewać w jakieś kształty, ale również toksyczna podczas spalania (toluen).

245

DeepAndBlue napisał/a:

Lady Loka, ej, to oni dziwni są. Nie rozumiem ich lol Zapach pieczonych jabłek np, może wywołać wspomnienia z babcią, która je piekła. Zapach igliwia z myciem kibla hehe Zapach benzyny z romantyczną przygodą z motocyklistą. Itd

Soja lepsza i czystsza jeśli chce się ją załadować zapachem. Wosk pszczeli już daje bazę miodową. Są również inne woski, kokosowe np. A parafina jest najtańsza, łatwiejsza w obsłudze jeśli chce się ją wylewać w jakieś kształty, ale również toksyczna podczas spalania (toluen).

Nooooo big_smile rozmawiałam z moim DJem z wesela, bo on mówił, że dla niego wspomnienia mają kolory (gość mocno zajawiony na wizualną oprawę muzyki), a ja na to, że dla mnie mają zapachy.
Jak myślę o gimnazjum to czuję wodę toaletową której wtedy używałam big_smile

246

Paslawku, terapeuta potrzebny ! big_smile

To Monoceros trza by ściągnąć tutaj
bo facetów terapeutów to sobie nie przypominam

247

Lady Loka, wizualne, typowy facet lol

A toluen można znaleźć w innych produktach, lakiery do paznokci, do włosów, farby do włosów, komercyjne perfumy itd Jakby co dodaję, żeby nie demonizować tylko świeczek.

lody miętowe napisał/a:

Mnie paslawku chodziło o to, że panowie 30-letni pewnie szukają młodszej, a tu takich brak, chyba, bo w końcu nie wiem ile niektóre panie mają lat, bo nie chcą się przyznać, ale wydaje mi się że ponad 30. Taka 35-latka znowu woli starszego bądź w swoim wieku, taki 30-letni mężczyzna z reguły za mlody dla niej. Panie dojrzalsze tez jakoś nie mają tutaj wyboru, jest tu jakiś wolny, dojrzały, chętny pan? Może jest, nie znam wszystkich, kojarzę tylko Misinxa w zbliżonym wieku. I się robią zbiory puste big_smile i dlatego tak ciężko idzie ehhhh...To teoria, wiadomo że czasami się dzieją rzeczy jakie filozofom itd.itp.

Czytam wypowiedź ze zdumieniem big_smile

249

Widzicie… tak to jest. Znajdzie się Pan co chodzi w długim płaszczu a i tak… beret ma zryty na romanse z mężatkami lol

250 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-01-08 16:57:45)

Jako samozwańcza teściowa w tym wątku podpowiem zainteresowanym że szybszą drogą byłoby nie opisywanie siebie precyzyjne, ale napisanie kogo dokładnie  szukacie..
Może dlatego portale nie działają, że ludzie to ukrywają, stąd tyle niedobranych relacji.  smile

251

Ja dokładnie szukam Bagiennika tongue

Ależ przecież już znalazłaś tongue I to dwóch big_smile

253

Może byś się podzieliła, hmm? Jak pachną błotkiem to jednego przygarnę.

254

Tylko jest z nimi mały problem natury technicznej
kursują wahadłowo między Polską a Holandią niby za chlebem smile
myślę jak ich uziemić tu w kraju bo Dzierlatka ma niesprawny GPS jak na razie .

paslawek napisał/a:

Lotnisko czeka gotowe całą dobę, to ja nie wiem na co oni czekają tongue

256

paslawek napisał/a:

Lotnisko czeka gotowe całą dobę, to ja nie wiem na co oni czekają tongue

Bo to tłumoczki są strasznie niedomyślne smile
myślę że to od nadmiaru świeżego powietrza

257

DeepAndBlue napisał/a:

Widzicie… tak to jest. Znajdzie się Pan co chodzi w długim płaszczu a i tak… beret ma zryty na romanse z mężatkami lol

Przesadzasz, od pociągu do romansu daleka droga smile.

258

Dlaczego Panno ze zdumieniem? Że przestarzale i teraz inny trend? Nie wydaje mi się, ja w miarę dokładnie czytam co tutaj ludzie o sobie piszą i pamiętam co napisali i jest tak jak napisałam smile Pamiętam co pisali wolni 30-latkowie i kogo szukają, jakich kobiet.
Moje "ale" na końcu też nie było przypadkowe, bo czasami życie potrafi zaskoczyć i sobie człowiek coś ustalił i w łeb wzięło, jestem tego przykładem wink

259

DeepAndBlue napisał/a:

Przesadzasz, od pociągu do romansu daleka droga smile.

Ja w ogrodzie za dużo siedzę. Wybacz ^.^

260 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-08 17:21:25)

lody miętowe napisał/a:

Dlaczego Panno ze zdumieniem? Że przestarzale i teraz inny trend? Nie wydaje mi się, ja w miarę dokładnie czytam co tutaj ludzie o sobie piszą i pamiętam co napisali i jest tak jak napisałam smile Pamiętam co pisali wolni 30-latkowie i kogo szukają, jakich kobiet.
Moje "ale" na końcu też nie było przypadkowe, bo czasami życie potrafi zaskoczyć i sobie człowiek coś ustalił i w łeb wzięło, jestem tego przykładem wink

Dlatego, że ja jestem Panna Szlachetnego Rodu herbu Suwałki, po kądzieli SX, urodzona 2.02.2015 roku i forumowa wiedza nie jest mi obca tongue wink

Posty [ 196 do 260 z 1,877 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 29 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wolni szukający partnera , partnerki- specjalne miejsce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024