paslawek napisał/a:Ela210 napisał/a:paslawek napisał/a:Teściowej brakuje do kompletu 
Mogę czasowo robić tu za teściową w ramach przygotowywania do roli 
Telepatia normalnie 
Nie, Paslawku, to już zbiorowa manifestacja XD
Syl Jaka chmurka, marszmalołek, aż by się chciało pogłaskać ten jedwabisty kubraczek, który rośnie na tym małym pocieszniku
Co do usuwania treści to myślę, że jest tu sporo, zwłaszcza w dziale zegz, które wyrzucić po prostu trzeba. A upominanie moderacji wspominam dobrze, bo człowiek regulaminu nie zna na pamięć, więc czasem zdarzy mu się go naruszyć i nie ma złych intencji przy tym.
Co do anonsu, to ja jestem wolna ale… nie polecam się również. Moje hobby to zapachy. Ostatnio zrobiłam perfum o zapachu gnijących w wodzie liści z domieszką błota. Mhhmmm… zapach dzieciństwa. Ekstra. Kupiłam też korzeń chrzanu, w celach olfaktoryjnych, nie spożywczych (usechł już zresztą). Posiadam małą apotekarię w szafie, gdzie robię nalewki z rzygowin wielorybich, skamieniałego moczu takich śmiesznych „łasiczek” o głupawym wyrazie twarzy. Bezskutecznie poluję na włosy z koziej brody. Ładne zapachy, wiadomo, też mam i lubię. Zatem jak się napatoczy jakiś niegroźny dziwak albo ktoś z zupełnie innej beczki ale kompatybilny na zasadzie przeciwieństw to jestem bardzo wspierająca, monogamiczna, szczera. Niestety lubię miażdżyć męskie ego, więc tylko panowie bez przerostu, który nie da mi powodu do sadyzmu, bo lubię pięknym odpłacić za nadobne. Także anons dla zasady tylko, aby regulaminowi tematu stało się zadość, a tak to lubię sobie pogadać o pierdołach bez spiny i oczekiwań, bez sztorcowania i przesłuchiwania, a w dobie pandemium okazje, by zrobić to na żywo są bardzo okrojone. Czy kogoś znajdę czy nie to już mi powiewa z grubsza i czuję się przez to wolna, lubię czuć się wolna, nie zniosę już nigdy więcej niewoli w imię „związku”. Są ciekawsze rzeczy do robienia niż użeranie się razem, bo się „kochamy”. Działanie na rzecz środowiska, osób niepełnosprawnych, wykluczonych, bezdomnych, chorych, starych, samotnych. To uważam za ciekawsze. Zatem możecie mój anons zeskrolować dalej