Sekrety kobiet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

66 Ostatnio edytowany przez Roxann (2021-11-09 09:41:04)

Odp: Sekrety kobiet

Masz rację Lady Loca, dyskusje z Chwilowym nie mają sensu.
Teraz po sposobie pisania i stopniu frustracji też mam podejrzenia, że gdzieś to już było i to nie w jednym wcieleniu.
Tak dla podsumowania: pisze to niski facet z małym do tego bez kilku zębów?
Eh, w sumie to mu trzeba współczuć bo prócz wylewania żalów na wszystkie kobiety by choć odrobinę poczuć lepiej, to chyba jedyne co mu zostało.

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Chwilowy7 (2021-11-09 10:03:42)

Roxann napisał/a:

Masz rację Lady Loca, dyskusje z Chwilowym nie mają sensu.
Teraz po sposobie pisania i stopniu frustracji też mam podejrzenia, że gdzieś to już było i to nie w jednym wcieleniu.
Tak dla podsumowania: pisze to niski facet z małym do tego bez kilku zębów?
Eh, w sumie to mu trzeba współczuć bo prócz wylewania żalów na wszystkie kobiety by choć odrobinę poczuć lepiej, to chyba jedyne co mu zostało.

I to jest Twoje empatyczne podejście do płci przeciwnej. Ktoś się nie zgadza to na pewno jest niski i coś tam (a potem cyk post w tekście, że wzrost nie ma znaczenia)Zachęcam forumowiczki które mnie widziały do podzielenia się opinią, ja nie będę wywoływał nikogo. Natomiast jak chcesz sobie ocenić Roxann to możemy wymienić się fotkami w bezpieczny sposób. Natomiast tak jak pisałem - na brak powodzenia nie narzekałem nigdy, bo nie jestem niski (184), do tego mam wszystkie zęby i jestem dość przystojny ponoć, penis pewnie Twoich standardów Roxann nie spełnia, bo porównanie pewnie masz w markecie na mięsnym, natomiast mały nie jest  Twój post sugeruje natomiast, że kobieta nic złego zrobić nie może nikomu i jak facetowi źle to jest tylko i wyłącznie jego wina i przywar fizycznych. Zapomniałaś tylko dopisać, że prawiczek albo coś. Nuuuuda

68 Ostatnio edytowany przez Roxann (2021-11-09 10:25:51)

Chwilowy, skoro każdy z 4-5 facetów, jakich kojarzę, którzy wypowiadali się w podobnym tonie co Ty, posiadali kompleksy, z którymi sobie nie radzili, czyli przykładowo niski wzrost, mały penis, praca poniżej ambicji itd., to mogę tylko się domyślać, że Twoja frustracja i pogarda dla kobiet również nie wzięła znikąd.
Tyle, że to nie jest nasz, kobiet problem, tylko Twój.

69 Ostatnio edytowany przez Chwilowy7 (2021-11-09 11:00:25)

To bym musial gardzić każda jedna kobieta a wszczególności tymi co mi daly kosza (a zdarzyło się 2x). Natomiast tak nie jest. Gardzę sciemniarami i zdradzaczkami. Kompleksy ma każdy, wymień wszystko a coś się trafi to jasne. Już coraz więcej badań potwierdza moje rację, coraz częściej faceci zabierają głos i mówią sprawdzam. I to jest mój efekt który chciałem osiągnąć i częściowo się udało.

PS Polecam spojrzeć w lustro. Każdy facet, który nie akceptuje takich zachowań jak zdrady itd musi być dokładnie taki jak ci których znasz, ale jak mówię że prawie all laski co znam zdradzają to już jestem ograniczony XD..Nie widzisz hipokryzji?

Chwilowy7 napisał/a:

Natomiast tak jak pisałem - na brak powodzenia nie narzekałem nigdy, bo nie jestem niski (184), do tego mam wszystkie zęby i jestem dość przystojny ponoć, penis pewnie Twoich standardów Roxann nie spełnia, bo porównanie pewnie masz w markecie na mięsnym, natomiast mały nie jest  Twój post sugeruje natomiast, że kobieta nic złego zrobić nie może nikomu i jak facetowi źle to jest tylko i wyłącznie jego wina i przywar fizycznych. Zapomniałaś tylko dopisać, że prawiczek albo coś. Nuuuuda

Chłopie, im więcej piszesz, tym bardziej wychodzą kompleksy.
Jak mówią, dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach oni po prostu je mają. Tak samo samce alfa, nie muszą się chwalić wielkością przyrodzenia smile

71

Chwilowy7 napisał/a:

To bym musial gardzić każda jedna kobieta a wszczególności tymi co mi daly kosza (a zdarzyło się 2x). Natomiast tak nie jest. Gardzę sciemniarami i zdradzaczkami. Kompleksy ma każdy, wymień wszystko a coś się trafi to jasne. Już coraz więcej badań potwierdza moje rację, coraz częściej faceci zabierają głos i mówią sprawdzam. I to jest mój efekt który chciałem osiągnąć i częściowo się udało.

To skoro tak, to skąd w Tobie tyle frustracji?
Niech każdy sobie żyje, jak chce. Myślisz, że Twoje żale czy oburzenie kogokolwiek tu wzruszają? Śmiem twierdzić, że większość patrzy na to co i jak piszesz z politowaniem bo serio dawno takich bzdur nie czytałam, no chyba, że w tych wspomnianych kilku wątkach, na pewno był to Marcel i Kurier Glovo, jeszcze jakiś prawiczek po 30-tce szukający dziewicy itp.

Posty [ 66 do 71 z 71 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024