Największe "branie" mam wśród gejów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Największe "branie" mam wśród gejów

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 139 z 139 ]

Odp: Największe "branie" mam wśród gejów

Do Mikry Mike
Z moich obserwacji - Geje bardziej zniewiesciali lubia bardzo smukle wysportowane sylwetki, z wyraznie zarysowana szczeka, raczej bez duzych oczu jednak schowanych glebiej. Male klulkowate posladki
( jesli cwiczysz sztuki walki od wielu lat to pewnie masz taka sylwetke )
Geje Machos beda zwracac uwage na facetow o wezszych ramionach, wezszych szczekach, nizszym wzroscie.

Mailem kiedys kumpla ( odpowiadal opisowi 1szemu) ktory strasznie sciagal na siebie Gejow niezaleznie czy byl to bar, toaleta meska, pociag,
Gdy sie spotkalismy po 20stu paru latach no wiadomo sylweta juz nie taka, i gadka zeszla nt gejow powiedzial ze w tej kwestii jest constans ciagle go zaczepiaja:)

Nie utrzymuje zadnych bliski relacji z gejami tylko i wylacznie zawodowe stad moje spostrzezenia/zalozenia moga byc bledne.

Zobacz podobne tematy :

132

Roxann napisał/a:

Nie zapominajmy też o tym, że bardzo wielu gejów jest bi.

Bardzo wielu hetero też jest bi wink

Bardzo wielu bi jest hetero lub gejami? bo sie pogubilem

134

edek z krainy kredek napisał/a:

Bez sensu. Albo się jest gejem albo lesbijką albo osobą biseksualną. Z definicji gej to nie biseksualista.

No to jak Leskijka moze byc Bi albo Gej moze byc Bi? Nie moze.
Osoba Biseksualna ma przeferencje skierowane na obie plcie wiec z automatu wyklucza bycie lesbijka czy gejem,
gdzie tylko osoby geje/lesbijki o do tej samej plci czyja podniecenie seksualne.
Gej sie nie podnieci kobieta a lesbijka sie nie podnieci facetem chyba ze cos sie zmienilo i nadazam za zmianami.

136

No to jak Leskijka moze byc Bi albo Gej moze byc Bi? Nie moze.
Osoba Biseksualna ma przeferencje skierowane na obie plcie wiec z automatu wyklucza bycie lesbijka czy gejem,
gdzie tylko osoby geje/lesbijki o do tej samej plci czyja podniecenie seksualne.
Gej sie nie podnieci kobieta a lesbijka sie nie podnieci facetem chyba ze cos sie zmienilo i nadazam za zmianami.

No przecież dokladnie to napisalam.

137 Ostatnio edytowany przez edek z krainy kredek (2021-11-04 22:23:19)

A jest okreslenie na kogos kto tylko sam ze soba ten tego ten i tak cale zycie...cale?
No ze wyklucza obie plcie bo ono lubi tylko swoja. To kto to taki bedzie jaki ?

138 Ostatnio edytowany przez zwyczajny gość (2021-11-05 05:57:31)

Beyondblackie napisał/a:

Bez sensu. Albo się jest gejem albo lesbijką albo osobą biseksualną. Z definicji gej to nie biseksualista.

Oj tam, oj tam....obracacie  się w drobnomieszczańskich i inteligenckich schematach. A przecież nie od dziś wiadomo, że mamy 54 płcie.....a może i więcej?  Potwierdził to nawet swoim autorytetem szanowany powszechnie Facebook.
Zresztą w czasach nowoczesnego społeczeństwa otwartego płeć nie jest czymś stalym ..i może się zmieniać w zależności od subiektywnego odczucia samego zainteresowanego. Dziś to....jutro tamto....a pojutrze coś znowu innego.
I tak postępowi naukowcy wyróżniają:
Agender, Androgyne, Bigender, Cis, Cisgender, Cis Female, Cis Male, Cisgender Female, Cisgender Male, Female to Male, FTM, Gender Fluid, Gender Nonconforming, Gender Questioning, Gender Variant, Genderqueer, Intersex, Male to Female, Neither, Queer, Neutrois, Non-binary, Other,  Pangender, Trans, Trans*, Trans Female, Trans* Female, Trans Male, Trans*Male....i 15 innych Trans, Two-Spirit......i Bóg wie co jeszcze.
Ja to się obawiam jednego...bowiem aktywiści postępu zaczynają już coś wspominać o płciach międzygatunkowych....coś jakby trans lew, trans kuń.... Kładziesz się wieczorem spać jako lew....a rano się budzisz jako leniwiec... smile

Ja to bym sie utozsamial z poduszka i wracal do lozka na troche bo nie dospalem. Poprostu bym sobie tak lezal z kolezankami poduszkami i kolderka i kocykiem i jak juz bym swoje odespal i odlezal to wrocilbym do zywych:)

Posty [ 131 do 139 z 139 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Największe "branie" mam wśród gejów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024