30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 97 98 99 100 101 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,371 do 6,435 z 31,047 ]

6,371

Odp: 30lat i cały czas sam

Porcja coś skromna..Tak na przystawkę bardziej smile

Zobacz podobne tematy :

6,372

Prawda, skromna ale sycąca smile Tyle by pojeść i możesz dalej biegać zamiast odpoczywać na fotelu smile Można zrobić na większych tortillach. To tu to dziecięciu zrobiłam więc, żeby miał łatwo zjeść. A i o dokładkę poprosił. Bez problemu. Wołowina organiczna, krówki wypasane na łące, bez antybiotyków. Cudo! Stawia na nogi smile

6,373

Taka wołowinka to chyba nie w PL..:) U nas cały czas świnki królują..Tak patrzę na ten talerz i się głodny robię..Ale rzeczywiście musiałoby to wylewać się z naczynia, żeby mnie nasycić smile

6,374

To może full english breakfast wink

https://i.ibb.co/DL03ptf/CA1-DA763-9-DDB-426-A-BD59-4-A09-A745-B0-CE.jpg

6,375

Taaaak, a do tego widelec z jednym ząbkiem! big_smile

6,376

Taaa, serduszko i tętnice lubią to! big_smile

Dobry posiłek, ale co najwyżej w teren albo do fabryki, gdzie się skrzynie przerzuca smile

6,377

DeepAndBlue napisał/a:

To może full english breakfast wink

https://i.ibb.co/DL03ptf/CA1-DA763-9-DDB-426-A-BD59-4-A09-A745-B0-CE.jpg

wersja  bez kaszanki ichniejszej smażonej krwawej pycha smile

6,378

KoralinaJones napisał/a:

Taaaak, a do tego widelec z jednym ząbkiem! big_smile

Ah, jo. Młody się tak bawi widelcami. Plastikowe nie wytrzymują tego tongue

Bagiennik smażone to tu tylko jajeczko jest. Reszta z pieca więc spokojnie, spokojnie…

Paslawek i bez placka ziemniaczanego hash brown smile już mi się nie chciało. A te black puddingi to chluba narodowa, zwłaszcza w moich okolicach. Chipsy (typu Lays) nawet robią o smaku ich kaszanki smile

6,379

Odnośnie tego co było pisane na poprzedniej stronie.

Ja zdaję sobie sprawę z tego, że w przyszłości prawdopodobnie nigdy nie będę w związku, co za tym idzie nawet go nie szukam.
Jestem przygotowany psychicznie do tego, że moje życie odbędzie się bez kobiet, w izolacji społecznej. Jak Bóg da to może będę miał chociaż tylko 1 znajomego (nawet nie przyjaciela)

Nawet moja mama również odpuściła temat, w ogóle nie wypytuje się mnie o to, kiedy będę miał w końcu dziewczynę, by mogła mieć wnuczki itp. - Odpuściła temat totalnie.
Cała moja rodzina również przestała się mnie o to pytać, jedynie tylko babcia raz na rok zada mi pytanie czy mam jakąś koleżankę, na co ja odpowiadam, że nie i tutaj temat też dalej umiera.

Na dzień dzisiejszy, rocznikowo mam 29 lat i 0 związków na koncie, 0 znajomych płci żeńskiej, 0 koleżanek i 0 przyjaciółek.
W moim biurze są kobiety ale tam spędzam praktycznie cały czas na pracy (nie na ploteczkach) a po 16:00 każdy rozchodzi się do domu.

Ostatni raz ,,koleżankę" miałem 5 lat temu - od tamtej pory nie utrzymuję jakichkolwiek relacji z płcią przeciwną (nie licząc rodziny).

Mój mózg zaadaptował się do takiej rzeczywistości i naprawdę mnie to nie boli, że jestem taki odizolowany.
Moja psychika nie przyjmuje do wiadomości tego, że mógłbym mieć jakieś koleżeńskie relacje z jakąkolwiek kobietą. Nie wyobrażam sobie jakbyśmy mieli gdzieś pisać, dzwonić do siebie, wychodzić razem - mój dekiel tutaj się wyłącza.

Co za tym idzie jedynie pozostały we mnie pierwotne ludzkie instynkty seksu i tylko tego potrzebowałbym od dziewczyn, nie żadnych rozmów, relacji, związków, ślubów, koleżeństwa.
Jedynie nie wymazała mi się potrzeba cielesna
To wszystko.

6,380

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Mój mózg zaadaptował się do takiej rzeczywistości i naprawdę mnie to nie boli, że jestem taki odizolowany.
Moja psychika nie przyjmuje do wiadomości tego, że mógłbym mieć jakieś koleżeńskie relacje z jakąkolwiek kobietą. Nie wyobrażam sobie jakbyśmy mieli gdzieś pisać, dzwonić do siebie, wychodzić razem - mój dekiel tutaj się wyłącza.

Twoja psychika adaptując się do okoliczności zastosowała klasyczny mechanizm wyparcia. Ludzki mózg potrafi sobie wmówić niemal wszystko, również to, że jego właściciel nie potrzebuje emocjonalnej bliskości, która jest przecież jedną z podstawowych potrzeb człowieka. Tak, emocje można zahibernować. Przeciętny śmiertelnik nie robi tego świadomie, jesteśmy w ten sposób genetycznie zaprogramowani, nie zmienia to jednak faktu, że jesteś przez swój mózg perfidnie oszukiwany.

6,381

Niewątpliwie pewne potrzeby ludzkie są oczywiste, dlatego mechanizm wyparcia bywa silny w takich sytuacjach, kiedy ktoś nie może ich spełnić..Warto jednak pamiętać, żę skala tych potrzeb też bywa zmienna. Nie każdy przejawia te potrzeby, niejako na tym samym poziomie(choć ciężko coś takiego zmierzyć). U jednych objawiają się silniej, u innych słabiej. A wpływ na to mają pewnie rózne czynniki społeczne czy życiowe.

Choćby fakt, żę jedne osoby potrzebują najpierw się zrealizować zawodowo a potem dopiero myślą o rodzinie, inni zaś niemal cały czas muszą z kimś być, bo czują się nieswojo, gdyż potrzeba kontaktu i bliskości z drugim człowiekiem jest silniejsza i bardziej złożona niż u tych pierwszych.
To może zbyt duże uproszczenie, ale warto pamiętać o tym, że nie jesteśmy wszyscy klonmi tej samej wersji wyjściowej smile Nie tylko pod względem cech fizycznych smile

6,382

Twój kolega Be. pisał, że dałbyś se rękę uciąć, by być kochanym i podobno dobrze Cię zna, Rumuński . To jak to z Tobą jest naprawdę? Też nie wierzę w to co napisałeś. Za dużo emocji w Tobie ten temat wywołuje. Tak nie reaguje osoba pogodzona, przygotowana psychicznie. Może bardziej chciałbyś być z tym pogodzony, bo na chwilę obecną nie widzisz dla siebie innej alternatywy?
Bardzo dołujące jest to co piszesz hmm Chociaż tyle, że zrezygnowałeś z wyżywania się na innych. Można by powoli przejść do sedna tego co chcesz przekazać.

6,383 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-17 13:19:41)

Znam go z początkowej działalności na forum i tyle, pamiętam co pisał. Po co Wy się na nim wyzywacie i każecie mu pisać jakieś intymne wyznania? Jak facet zacznie mówić o emocjach i uczuciach to zostanie zwyzywany od pizd itd. Od takich rozmów to są kumple, nie kobiety. Porąbane to jest, że człowieka tak ciągnie do złych rzeczy;). Chłop coś napisze, to zacznie go punktować jak to tego nie może chcieć, do tego nie ma prawa itp itd, wystarczy spojrzeć na inne tematy.

6,384

To anonimowe forum Be. Nie musi zgrywać twardziela. W takim stanie ducha rzeczywiście mógłby się nadziać będąc w związku z osobą, która słabości jego wykorzysta ale to dotyczy również kobiet. To nie jest jakoś płciowo determinowane. Ludzie ogólnie często po najniższej linii oporu atakują w czułe miejsca. I stąd rodzą się lęki przed otwarciem się, przed byciem ocenianym, atakowanym.

6,385

A Ty myślisz, że anonimowo to mu łatwo? Samemu przed sobą pewnie na głos powiedzieć czy napisać jest ciężko. Faceci są o wiele bardziej uczuciowi od kobiet i takie rzeczy łatwo nikomu nie przychodzą.

6,386

Be. Jakbyś skończył z tym nadawaniem na kobiety, które są takimi samymi stworzeniami jak mężczyźni, wyposażone zarówno w odczuwanie bólu fizycznego jak i psychicznego, to może byśmy pogadali. A tak… chyba nie ma o czym. Mężczyźni są tak samo jak kobiety zdolni do okrucieństwa. Jeśli tego nie rozumiesz to widocznie zależy Ci na bezsensownym przerzucaniem się gównem, a ja z tego wyrosłam hmm Miałam taki okres w swoim życiu, owszem, że mężczyźni to zło, okrutni, zdradliwi, samolubni psychopaci itd ale to był okres kiedy byłam zraniona przez jednego z nich i nie chcę wracać do tamtego stanu ducha hmm

6,387

Ale ja nie mam potrzeby prowadzić dyskusji z kimkolwiek:P. Przecież wiadomo, że Rumuński ma złe wzorce z domu i jest zraniony emocjonalnie, ale też nie ma co pieprzyć, że popracuje nad sobą i za rogiem czeka miła, wartościowa dziewczyna bo tak NIE jest.

6,388

Be. No to Ty tak uważasz. Ja myślę, że jakby popracował nad sobą to by zwiększył swoje szanse choć gwarancji nikt nigdy nie dostanie, nawet najlepsi, że szczęście zapuka i zostanie.

6,389

Tekst, że wszystko zależy od nas to bzdura. To druga strona musi jeszcze dopasować, a na pewno nie będzie nią "singielka" powyżej 20 roku życia. Ty myślisz, że przez to że on odczuwa samotność zacznie się starać dla typiary, która przed nim miała już kilkunastu gości i wiecznie ją swędzi? Nie, bo skończy potem z jeszcze większym bólem głowy.

6,390

Be. czy Ty masz jakieś urojenia? To nie mój tekst, że wszystko od nas zależy. Nie wszystko od nas zależy.

I ta łzawa wyciskarka współczucia. Jeszcze tego by mi brakowało, żeby przejmować się, że jakiś koleś nie porucha bo ma jakieś urojenia na temat świata rzeczywistego. W dupie to mam wink

6,391

Dlatego daj mu spokoj i przestań udawać, że chcesz mu pomóc i dlatego wyciągasz informacje. Fajnie, że dla Ciebie relacja między 2 ludzi to ruchanie, ale zaskoczę Cię akurat mężczyzna zwykle szuka tam czegoś więcej.

6,392

Be. a może ty mi daj spokój i skończ udawać, że chcesz mnie oświecić? W sumie to nawet nie jestem tu potrzebna, bo zdaje się sam ze swoimi urojeniami rozmawiasz wink

6,393

facet który w wieku 29 lat nie współżył z żadną kobietą, nie jest facetem i ewidentnie coś z nim nie tak.

6,394

Tak jak kobieta, która straciła dziewictwo przed wejściem w dorosłość albo taka, co miała więcej niż 2 partnerów seksualnych;)))

6,395

Be ty nadal jesteś prawiczkiem bo czekasz na paszport polsatu ?

6,396 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-17 18:59:19)

Zajeżdża mi multikontem, pytanie czyim^^

6,397

Zawsze w okresie wolnym jest inwazja.
Poczekajcie na lato.

6,398

Jak jesteś z Wawy to możemy się spotkać, mnie akurat jak sobie poczytasz zostawił żonaty bez słowa i nie chce mi się żyć sad

6,399 Ostatnio edytowany przez Be. (2022-04-18 09:16:18)

Tak, to troll - wiem.

Co do posta nad moim to iks kurwa de.

6,400

Ale co to za jakieś osądy? Wszystko jest dla ludzi ,powiedzmy sobie szczerze ,facet w wieku 29 lat bez przyjaciół ,znajomych ,kobiety czy aby jest zdrowy na umyśle ? ,tutaj ewidentnie coś jest nie tak, seks zbliżenie jest tak samo potrzebne człowiekowi co prawie oddychanie ,a ludziom bez tego zwyczajnie odbija.

6,401

PatiTrue napisał/a:

Ale co to za jakieś osądy? Wszystko jest dla ludzi ,powiedzmy sobie szczerze ,facet w wieku 29 lat bez przyjaciół ,znajomych ,kobiety czy aby jest zdrowy na umyśle ? ,tutaj ewidentnie coś jest nie tak, seks zbliżenie jest tak samo potrzebne człowiekowi co prawie oddychanie ,a ludziom bez tego zwyczajnie odbija.

A jak ma mieć kobietę skoro żadnej się nie podoba? (pytanie retoryczne)
A seks jest jeszcze możliwy u prostytutki, jedyne źródło przyjemności cielesnej dla nieatrakcyjnych.

6,402

PatiTrue napisał/a:

Wszystko jest dla ludzi, jeżeli jest zgodne z zasadami jakie ty wyznajesz w przeciwnym wypadku nie jest dla ludzi. Obawiam się, że to może nie być troll, bo tak durne podejście prezentuje większość kobiet

6,403

Ten znowu sam ze sobą gada…

6,404

Nie zapisałam hasła, Be skoro mężczyzna jest nieatrakcyjni i nie ma powodzenia to tak aby poczuć się lepiej, i sobie ulżyć powinien iść do prostytutki , tak ten świat funkcjonuje niestety ,jednak tutaj jest tez inny problem , taki jak nawiązywanie kontaktów międzyludzkich bo kolega nie ma nawet przyjaciół , a do tego już przystojnym  być nie trzeba .

6,405

Ja się już śmieje, jestem poniżej przecietnęj wzrost, budowa... (według norm), ale ludzie to nie jest bariera. Ostatnio nawet pisałem z dwoma typkami, jak się nasze, jak wygląd już nawet mam dwa foto na tel., hehe po prostu wkurwia mnie to stekanie, skoro ja mogę to inni też smile

6,406

mama również odpuściła temat, w ogóle nie wypytuje się mnie o to, kiedy będę miał w końcu dziewczynę, by mogła mieć wnuczki itp. - Odpuściła temat totalnie.

Moja też, mimo że mam 24 lata. tongue

pozostały we mnie pierwotne ludzkie instynkty seksu i tylko tego potrzebowałbym od dziewczyn

Polecam prostytutki.

6,407 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-04-24 22:52:00)

No dobrze ale jest jeszcze jedna rzecz, którą trzeba wziąć pod uwagę.

A mianowicie uważam, że trafienie na kobietę, która miałaby ten sam kierunek w życiu co ja jest niemalże niemożliwe.

I nie chodzi mi tutaj o zostanie wspólnie aktorami czy podróżnikami na Antarktydę ale o takie zwykłe sprawy związane z prozą codziennego życia.
No bo jakie jest prawdopodobieństwo, że kobieta, którą spotkam będzie miała takie same poglądy życiowe w poniższych kwestiach:

- Podejście do finansów, wspólne czy osobne konto?
- Podejście do posiadania dzieci
- Podejście do sposobu ich wychowywania
- Podejście do religii, wychowywanie w ateizmie czy w wierze?
- Podejście do spędzania wolnego czasu
- Podejście do obowiązków domowych, sprzątania, gotowania itp.
- Podejście do tego czy partner będzie mógł się spotykać ze znajomymi tej samej płci

Tak można wymieniać w nieskończoność.
Co z tego, że spotkam kobietę, z którą będę się we wszystkim dogadywał ale np. Ona będzie uważała, że musi być wspólne konto bankowe a ja, że tylko oddzielne?
Wtedy klops.

Ktoś może napisać, że trzeba iść na kompromis.
Zgodzę się, gdy mówimy o tym jakie składniki wybrać do pizzy, albo czy na wakacje pojechać nad morze, czy w góry.

Zaś te myślniki, które powyżej opisałem (na szybko) nie podlegają negocjacji czy pójścia na kompromis.
Bo jak ja nie będę chciał mieć dzieci a ona będzie chciała mieć koniecznie trójkę to się nie dogadamy do końca swoich dni a potem będzie tylko żal.
Albo może być tak, że ja będę chciał dziecko wychować w jakiejś wierze protestanckiej a ona tylko i wyłącznie na ateistę - no i już mamy zgrzyt przez następne 18 lat dorastania dziecka.
Może być też tak, że będę chciał prowadzić zdrowy tryb życia, a żonka zadecyduje, że będzie karmiła nasze dziecko tłuszczami trans i cukrami prostymi.

Sorry ale to nie są rzeczy negocjowalne czy nadające się na kompromis.

Znalezienie kobiety, która byłaby zgodna ze mną jest chyba niemożliwe.

Kolejna sprawa, dobijam do 30stki
Dookoła mnie coraz więcej rozwódek z problemami, coraz to więcej samotnych matek. Kobiety mają duże bagaże życiowe, które musiałbym podzielać.
Ja jestem Tabula Rasa i też ewentualnie chciałbym, aby ta kobieta także była niczym Tabula Rasa.
A nie, że ma dziecko po czarnoskórym i do tego jest rozwódką po 15 facetach.

6,408

Ja jestem Tabula Rasa i też ewentualnie chciałbym, aby ta kobieta także była niczym Tabula Rasa.
A nie, że ma dziecko po czarnoskórym i do tego jest rozwódką po 15 facetach.

To powodzenia^^

- Podejście do finansów, wspólne czy osobne konto?
- Podejście do posiadania dzieci
- Podejście do sposobu ich wychowywania
- Podejście do religii, wychowywanie w ateizmie czy w wierze?
- Podejście do spędzania wolnego czasu
- Podejście do obowiązków domowych, sprzątania, gotowania itp.
- Podejście do tego czy partner będzie mógł się spotykać ze znajomymi tej samej płci

Z tych rzeczy co wypisałeś, to w sumie podejście do posiadania dzieci może być nie do przejścia. Reszta wydaje się jednak czymś, gdzie przy odrobinie dobrej woli da się jakoś iść na kompromis.

6,409 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-24 23:04:53)

Pewne kwestie, istotnie, pozostają kontrowersyjne czy kłopotliwe. A jak już się zaczyna od finansów, to jak otwarcie puszki Pandory.
Kiedyś na FB, przewinęła mi się jakiś profil kobiecego portalu, gdzie był umieszczony zabawny a jednocześnie dająćy do myślenia post. Na tablicy była senstencja, coś w stylu wypowiedzi żony o ich wspólnym majątku:) Brzmiało to coś w stylu: " Ile mam kont? Jedno wspólne, skąd korzystamy ja i on oraz jego konto, z którego...korzystamy wspólnie..Lajków było aż nadto..Może jedynie dla beki, kto to wie.. smile

Gdyby to się mieściło jedynie w sferze głupiego żarciku, to można by się z tego śmiać..Miejmy nadzieję, że tak...

6,410

PatiTrue napisał/a:

Czyli taki facet jest skreślony i może liczyć na kobiety z dzieckiem/dziećmi, które wcześniej go nie chciały? To już lepiej jechać dalej na divach.

Rumunski_Zolnierz, osobiście nie chciałbym kobiety z dzieckiem, ani po jakimś "debilu".

6,411

PatiTrue napisał/a:

Czyli taki facet jest skreślony i może liczyć na kobiety z dzieckiem/dziećmi, które wcześniej go nie chciały? To już lepiej jechać dalej na divach.

Rumunski_Zolnierz, osobiście nie chciałbym kobiety z dzieckiem, ani po jakimś "debilu".

6,412

Tak w ogóle, co się z Kremikiem dzieje? Jakiś update może? ^^

6,413

jakis_czlowiek napisał/a:

Z tych rzeczy co wypisałeś, to w sumie podejście do posiadania dzieci może być nie do przejścia. Reszta wydaje się jednak czymś, gdzie przy odrobinie dobrej woli da się jakoś iść na kompromis.

Do dzieci i do religii, te dwa punkty będą fundamentalne, jeśli oboje partnerów traktuje swoje światopoglądy poważnie.

Tak w ogóle, co się z Kremikiem dzieje? Jakiś update może? ^^

Mam nadzieję, że przeniósł się na wykop, gdzie znalazł podobnie do siebie kraczące wrony na odpowiednim tagu smile

6,414

gman98v2 napisał/a:

Sytuacja z dzisiaj.
Stoję sobie w KFC i oczekuje na swój posiłek.
Widzę kontem oka, że jakaś kobieta co chwila na mnie zerka.
Tak patrzę na nią, widać, że naprawdę ładna.
Po chwili zauważyłem, że koło niej kręciło się jej dziecko lol

Najlepsze jest to, że gdyby nie była matką to na 100% nawet by nie wiedziała o moim istnieniu.

Zauważyłem, że kobiety z dziećmi lubią na mnie zerkać.
Z początku myślałem, że może mam jakiś krzywy ryj czy coś no ale w takim razie dlaczego bezdzietne w ogóle na mnie nie patrzą?

I nie... To nie jest tak, że ja zaczepiam te dzieci czy coś lol Po prostu samotne matki czasami gapią się na mnie ale gdyby były bezdzietne to miałyby mnie w piździe wink

6,415

Z początku myślałem, że może mam jakiś krzywy ryj czy coś no ale w takim razie dlaczego bezdzietne w ogóle na mnie nie patrzą?

I nie... To nie jest tak, że ja zaczepiam te dzieci czy coś lol Po prostu samotne matki czasami gapią się na mnie ale gdyby były bezdzietne to miałyby  wink

Matki te samotne i niesamotne to zdarza im się lubić i patrzeć na inne dzieci po prostu smile
samotne matki też nie mnie w piździe

6,416

Wybacz ale kompletnie nie zrozumiałeś mojego wpisu wink

6,417

Wybacz ale kompletnie nie zrozumiałeś mojego wpisu wink

Wybaczam a mój post taki miał być jakby nie rozumiał Twojego wpisu smile

6,418

paslawek napisał/a:

W takim razie jak zrozumieć poniższe zdanie?

paslawek napisał/a:

Jak piłeś to nie pisz.

6,419 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-29 23:16:44)

paslawek napisał/a:

W takim razie jak zrozumieć poniższe zdanie?

paslawek napisał/a:

Jak piłeś to nie pisz.

Jak se chcesz smile
Masz alkomat ?

Nie nie piłem ,kogo to obchodzi ?
Nie pije dłużej jak Ty żyjesz przebrzydły, wstrętny gówniarzu smile
Napiszę Ci coś , jak będę chciał i ochotę miał ,tak prowokuje i zaczepiam Cię dla zabawy
,ponieważ jesteś śmieszny
z tą genialną błyskotliwą obserwacją, że samotne matki gapią się na Ciebie,
Twoja interpretacja tego jest jaka jest .
Śmieszne jest to jak nakręcasz się na kobiety te samotne matki i bezdzietne ,krzywdę sobie tym robisz i tyle ,zbierasz co chwile taki obserwacje z księżyca żeby coś w sobie żywić taka moja interpretacja jest,a Ty zawsze chcesz być biedactwem bo to kochasz najbardziej .

6,420 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-04-29 23:03:25)

Powyższy post został prawdopodobnie napisany przez osobę pod wpływem środków odurzających, bądź silnych leków.
Tak, zrozumiałem Twoją aluzję do tego, jakoby miałbym być dzieckiem co podobno wiązałoby się z tym, że kobiety lubią patrzeć się na inne dzieci.

Haha, wytrawny żart.

W języku polskim nie stawiamy przerwy przed znakami interpunkcyjnymi.
Narzędniki w języku polskim zawierające ą lub ę powinny się pokrywać z końcówką słowa, które je następuje.
Czyli piszemy ,,tą genialną" a nie ,,tę genialną".

Wróć do szkoły i skończ maturę, bo jak widać zawodówka gówno Ci dała w życiu.

6,421 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-29 23:17:58)

Cieszy mnie to ,że chociaż trochę udało mi się Ciebie wkurwić big_smile
Twoje insynuacje o tym świadczą . smile
Jesteś mało wiarygodny i nikt Ci nie uwierzy w to co napisałeś na mój temat big_smile
Dzięki za konstruktywną krytykę mojej pisowni wadliwej smile przyjąłem do wiadomości smile
za chwilę poprawię mój post ten niematuralny zawodówkowy
Pa

6,422

paslawek napisał/a:

Mission failed.

6,423

paslawek napisał/a:

Mission failed.

Przykre smile
Nie udało ci się spompować kota sąsiadowi ? smile

6,424

Nie stawiamy przerwy przed znakami interpunkcyjnymi.
Dać Ci namiary do mojej 12 letniej kuzynki? Wytłumaczy Ci podstawy tego, jak działa główny język, którym się posługujesz od kilkudziesięciu lat.

6,425 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-30 13:03:46)

Te ortograf big_smile
No popatrz no smile Jaka troska .
Taka dobra ta Twoja kuzynka - korzystałeś z korepetycji u niej?

Będą Ci się śnić samotne matki ,osaczające cię ze wszystkich stron i patrzące na Ciebie obcesowo.
Tak jakby koniecznie żądały od Ciebie czegoś - koszmar.
"Daj na hot wingsy ,daj ,daj ,a będę miła i grzeczna dla Ciebie,mam na imię Wanda smile" .

6,426

Pewnie jedna kupka nieszczęścia spojrzała na drugą kupkę nieszczęścia, ot co. Może też jej brakuje ciepła i czułości to spojrzała na Rumuna „masz podobnie jak ja, prawda? Też jesteś samotny?” Wielka filozofia tongue

https://i.pinimg.com/736x/c9/25/30/c9253000d8175738338ac21df41a63ff--gestapo-the-simple.jpg

6,427

Nie stawiamy przerwy przed znakami interpunkcyjnymi.
Dać Ci namiary do mojej 12 letniej kuzynki? Wytłumaczy Ci podstawy tego, jak działa główny język, którym się posługujesz od kilkudziesięciu lat.

Spacje stosuje się wyłącznie w urządzeniach elektronicznych typu komputer czy smartfon, a nas uczono pisać w kajetach, znaczy zeszytach cool.
Ponadto jeśli kogoś publicznie pouczasz, to samemu wypadałoby pisać bezbłędnie, a tak niestety nie jest.

6,428

(...)

I nie... To nie jest tak, że ja zaczepiam te dzieci czy coś lol Po prostu samotne matki czasami gapią się na mnie

Zobaczyła wysokiego w kolejce to się gapi. Pewnie już w głowie odgrywała scenariusze z sequela 365 dni. Tylko myślała "gdzie zostawić tego dzieciaka na 15 minut sad". Jej też należy się trochę rozrywki, w końcu ten mąż to beciak, ciągle w pracy... a ona się nudzi, jako mama na pełen etat.

https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/026/152/gigachad.jpg
Ty CHADzie ty!

6,429

gman98v2 napisał/a:

Sytuacja z dzisiaj.

Najlepsze jest to, że gdyby nie była matką to na 100% nawet by nie wiedziała o moim istnieniu.

I nie... To nie jest tak, że ja zaczepiam te dzieci czy coś lol Po prostu samotne matki czasami gapią się na mnie ale gdyby były bezdzietne to miałyby mnie w piździe wink

Nie wiem, na co tyle czekasz z prostytutką. Osobiście wybiło mi to z głowy, że seks to coś "magicznego". Poza tym, jeśli nie widziałem nigdy zainteresowań od dziewczyn, to mam czekać do np. 40-stki? Absolutnie.

6,430 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-05-01 13:32:19)

Wyglądasz na poczciwca, który będzie umiał zając się ich dziećmi, by one znowu mogły hulać i biegać za ojcami ich przyszłych dzieci. smile

6,431

Legat napisał/a:

Wyglądasz na poczciwca, który będzie umiał zając się ich dziećmi, by one znowu mogły hulać i biegać za ojcami ich przyszłych dzieci. smile

Dlatego powinien unikać takich.

6,432

Olinka napisał/a:

spacje stosuje się wyłącznie w urządzeniach elektronicznych typu komputer czy smartfon, a nas uczono pisać w kajetach, znaczy zeszytach cool.
Ponadto jeśli kogoś publicznie pouczasz, to samemu wypadałoby pisać bezbłędnie, a tak niestety nie jest.

Przecież napisałem, że nie stawiamy przerwy przed znakami interpunkcyjnymi.
Co jest równoznaczne z nieużywaniem spacji w ww. przypadku na urządzeniu elektronicznym.

Znerx napisał/a:

Zobaczyła wysokiego w kolejce to się gapi. Pewnie już w głowie odgrywała scenariusze z sequela 365 dni. Tylko myślała "gdzie zostawić tego dzieciaka na 15 minut sad". Jej też należy się trochę rozrywki, w końcu ten mąż to beciak, ciągle w pracy... a ona się nudzi, jako mama na pełen etat.

Legat napisał/a:

Pięknie opisana natura kobiet big_smile

gman98v2 napisał/a:

Nie wiem, na co tyle czekasz z prostytutką. Osobiście wybiło mi to z głowy, że seks to coś "magicznego". Poza tym, jeśli nie widziałem nigdy zainteresowań od dziewczyn, to mam czekać do np. 40-stki? Absolutnie.

Kupiłem całą paczkę prezerwatyw i zbieram w sobie siły, by w końcu do jakiejś się umówić.
Znalazłem jedną, z którą już rozmawiałem.
200 złotych za loda w gumie, już prawie się zdecydowałem.
Na pierwsze pójście taki właśnie plan smile

6,433

Przecież napisałem, że nie stawiamy przerwy przed znakami interpunkcyjnymi.
Co jest równoznaczne z nieużywaniem spacji w ww. przypadku na urządzeniu elektronicznym.

Ja to wiem, ale napisałeś też, że Paslawek posługuje się głównym językiem od kilkudziesięciu lat, więc jeśli mowa o języku pisanym, to w odniesieniu do urządzeń elektronicznych śmiem przypuszczać, że to nie ma racji bytu.
Generalnie usiłowałam zwrócić uwagę, że nie potrafiąc się obronić atakujesz i to w sposób, który z założenia nie może przynieść niczego konstruktywnego, a równocześnie Ciebie samego stawia w złym świetle. Pomyśl nad tym, tym bardziej, że zapewne w życiu realnym działa to podobnie.

6,434

Na pierwsze pójście taki właśnie plan smile

Mogłeś z 4-5 lat wcześniej tak zrobić, ale lepiej późno niż wcale.

6,435

200zl za loda i to w gumie? Drogo big_smile

Posty [ 6,371 do 6,435 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 97 98 99 100 101 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024