Teraz musi się znaleźć chętna Rumuńśkiego
Prawdziwa patriotka
![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Strony Poprzednia 1 … 96 97 98 99 100 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Teraz musi się znaleźć chętna Rumuńśkiego
Prawdziwa patriotka
![]()
Prawdziwa patriotka
![]()
Patriotka o czekoladowej skórze ![]()
Jeszcze się nie widzieliśmy, bo akurat kwiecień to u nas obojga gorący miesiąc w pracy, ale jesteśmy umówieni.
Rozumiem, ale to znaczy, że jeszcze wszystko zdarzyć się może, kolejne Kremika wycofanie się ze spotkania także.
Powodzenia i... mocy przekonywania
.
Nie odpuszczaj mu Garota !!!
**✿❀ **✿❀ **✿❀ **✿❀ **
Rozumiem, ale to znaczy, że jeszcze wszystko zdarzyć się może, kolejne Kremika wycofanie się ze spotkania także.
Powodzenia i... mocy przekonywania.
Dziękuję, na pewno się przyda ![]()
Nie odpuszczaj mu Garota!!!
Nie mam takiego zamiaru ![]()
dubel
Olinka napisał/a:Rozumiem, ale to znaczy, że jeszcze wszystko zdarzyć się może, kolejne Kremika wycofanie się ze spotkania także.
Powodzenia i... mocy przekonywania.
Dziękuję, na pewno się przyda
DeepAndBlue napisał/a:Nie odpuszczaj mu Garota!!!
Nie mam takiego zamiaru
Wiedziałam, że ten Kremik coś kręci
Trzymam kciuki ![]()
WTF
WTF
Hahaha dużo Ci umknęło ![]()
WTF
Kremik ma dziewczynę
Z forum ![]()
Jojczył jojczył i wyjojczył ![]()
![]()
Ukłony ![]()
Kremik ma dziewczynę
![]()
Z forum
Jeszcze nie dziewczynę, co najwyżej kandydatkę gdyż...jest bardzo wymagający okazało się
a poza tym jak przeczyta co tu na forum powypisywałam to może bana nawet i na kandydowanie dostanę ![]()
To jak Kremik się zmył, to przejmuję jego rolę w takim razie.
KoralinaJones napisał/a:Kremik ma dziewczynę
![]()
Z forumJeszcze nie dziewczynę, co najwyżej kandydatkę gdyż...jest bardzo wymagający okazało się
a poza tym jak przeczyta co tu na forum powypisywałam to może bana nawet i na kandydowanie dostanę
Ale my tu wszyscy przecież kibicujemy ! ![]()
Wystarczy robić cokolwiek, tylko długo i publicznie, i jakaś się zainteresuje.
To teraz pora na rumuńskiego i jakąś patriotkę. ![]()
To teraz pora na rumuńskiego i jakąś patriotkę.
Koniecznie Wanda musi być ![]()
A co chodzi z tą patriotką?
A co chodzi z tą patriotką?
No żeby poprzysięgła na sztandar że tylko Polak inaczej śmierć ,przekleństwo i plagi za zdradę i "cudzołóstwo"
bezterminowo ,nawet nie do 7 pokolenia ,na wieki wieków po wsze czasy .
Ale my tu wszyscy przecież kibicujemy !
Jeśli to prawda i coś z tego będzie, to ja się idę pociąć ![]()
KoralinaJones napisał/a:Ale my tu wszyscy przecież kibicujemy !
Jeśli to prawda i coś z tego będzie, to ja się idę pociąć
Co masz zrobić jutro, zrób dziś ![]()
Co masz zrobić jutro, zrób dziś
Nie mam żyletek na stanie... Akurat ostatnio kupiłem sobie elektryczną golarkę, to mi zwykłe nie są potrzebne...
Jak Kremik znalazł, to każdy znajdzie(jeśli sam chce
)
Znerx napisał/a:Wystarczy robić cokolwiek, tylko długo i publicznie, i jakaś się zainteresuje.
To teraz pora na rumuńskiego i jakąś patriotkę.Koniecznie Wanda musi być
![]()
Wystarczy robić cokolwiek
Wystarczy być szczerym i autentycznym ![]()
Czyli za mało wkurwiam ludzi na tym forum? Ok.
Wystarczy być szczerym i autentycznym
Szczerze i autentycznie nieinteresującym?
No żeby poprzysięgła na sztandar że tylko Polak inaczej śmierć ,przekleństwo i plagi za zdradę i "cudzołóstwo"

Znerx napisał/a:Wystarczy robić cokolwiek, tylko długo i publicznie, i jakaś się zainteresuje.
Czyli za mało wkurwiam ludzi na tym forum? Ok.
No dokładnie. Zaczynasz czaić bazę
Emocje, wyduś z siebie jakieś emocje! ![]()
No dokładnie. Zaczynasz czaić bazę
Emocje, wyduś z siebie jakieś emocje!
Raczej wywołaj emocje. Np. chęć sprawdzenia "czy naprawdę masz 150 cm wzrostu i brak dołeczka w brodzie?"
KoralinaJones napisał/a:Prawdziwa patriotka
![]()
Patriotka o czekoladowej skórze
Lucyfer666 napisał/a:A co chodzi z tą patriotką?
Haha, skisłem srogo ![]()
Rumuński żyjesz? Byłeś? Nic nie złapałeś? Nie pobili Cię? ![]()
dubel
Rumuński żyjesz? Byłeś? Nic nie złapałeś? Nie pobili Cię?
Rozmawiałem z laską ale jakoś się boję, nie wiem czy w jakąś spelunę nie wdepnę?
Zresztą widziałem jak dziewczyna ma jakieś rozstępy po ciąży.
One zachodzą w ciążę i potem co? Oddają bobasa do domu dziecka?
Rozwala mi to psychikę.
Szanuj się Rumun, co Ty za ścierwo chcesz ruszać?
Rozstępy sa nie tylko po ciąży. Po drugie te kobiety mają często swoje życie poza tym czym się trudnią, wiec i dzieci mają.
Niech się upewni czy przypadkiem klienta Niemca nie miała, bo wtedy to nawet kijem nie dotykać ![]()
Niech się upewni czy przypadkiem klienta Niemca nie miała, bo wtedy to nawet kijem nie dotykać
Co nie? Co ten Rumun ma w głowie ![]()
KoralinaJones napisał/a:Niech się upewni czy przypadkiem klienta Niemca nie miała, bo wtedy to nawet kijem nie dotykać
Co nie? Co ten Rumun ma w głowie
Urojenia.
Niech się upewni czy przypadkiem klienta Niemca nie miała, bo wtedy to nawet kijem nie dotykać
W punkt. Niemniej w dzisiejszych czasach wydaje się mało prawdopodobne, że takiej pani co to specjalnie nie wybrzydza, a wręcz może sobie podbić cenę, nie trafił się żaden obcokrajowiec, dlatego ryzyko wydaje się duże, oj duże
.
Rumun: kobieta co miała 10? W życiu!
Również Rumun: kobieta co miała 10 w zeszłym tygodniu? Pewnie! Zapłacę nawet!
Fvck logic.
A Niemcy to lubią seksturystykę ![]()
Bo z taką nie łączy go nic uczuciowego. Wy to się znacie na męskiej psychice...
Poprawka Be. jego z ŻADNĄ nic uczuciowego nie łączy. Czyli bez różnicy. On chce tylko kawałek dziury w mięsie, jak to się pięknie wyraził
Na pewno go jakaś za to pokocha. Kobiety uwielbiają takich badboyów.
Znam go na tyle by wiedzieć, że on tego nie chce. Nie zrozumiecie tego, bo od kobiet nie wymaga się żadnej pracy nad sobą. To wrażliwy typ i tyle, rękę by dał sobie upierdolic za kogoś kto go pokocha, ale przecież tego nie napisze ani nie powie...
To jak tego nie napisze i nie powie a zamiast tego będzie redpillował i blackpillował to powodzenia, nikt mu ręki nie będzie chciał uciąć nawet ![]()
Od kobiet się nie wymaga? O, matko… I to dlatego kobiety nie chcą takich jak Wy. Chcą być doceniane za swój wkład. A Wy tego wkładu nawet nie umiecie zobaczyć. To smutne. Trudno. Stąd się wzięły feministki. Macie takie kobiety na jakie zasłużyliście ![]()
Ale bzdurny post, wygląda jak gdybyś losowe zdania z różnych wypowiedzi skleiła. Wiadomo kobieta zdradzi, zniszczy itp = wina facetaaaaaa.
Zawsze mi się wydawało, że ten wkład który daje facet (czyli 95% całości) to jednak jest docenienie. Albo ja jestem jakiś pierdolniety i jako jeden z niewielu się starałem a gówno wyszło xD ale raczej nie, toć gadałem z wieloma ludźmi o tym
Deep masz ten problem, że dla Ciebie w związku istnieje tylko kobieta. Więc na 100% jestem ultra wręcz przekonany, że w Twoim życiu gościli panowie badboye-hedonisci, którzy łamali Twój schemat. To typowe dla kobiet w stylu feministek, które widzą tylko swoje 4 litery a facet dla nich to kasa i bezmózgi kutas;)))
Albo ja jestem jakiś pierdolniety
O! To to to… reszta DELETE kosz USUŃ
Idź daj sobą wytrzeć podłogę jak do tej pory miałaś w zwyczaju.
Lepiej zaprowadzę Cię do dobrego specjalisty. Co ty na to? ![]()
Nie masz pojęcia jak ci specjaliści działają i jaki to jest proces. To jest jakaś nowa w necie - ludziom się wydaje, że ktoś pójdzie do psychologa i zaraz się odmieni on i cały świat wokół niego. Nie, to co latami niszczyły w kimś kobiety jest nienaprawialne i zwykle terapia polega na "no jest chujowo, ale musisz nauczyć się z tym żyć" ![]()
Bo z taką nie łączy go nic uczuciowego. Wy to się znacie na męskiej psychice...
Chyba jedynie uczucie chorobliwej zadrości.
Znam go na tyle by wiedzieć, że on tego nie chce. Nie zrozumiecie tego, bo od kobiet nie wymaga się żadnej pracy nad sobą. To wrażliwy typ i tyle, rękę by dał sobie upierdolic za kogoś kto go pokocha, ale przecież tego nie napisze ani nie powie...
Taaa ... Wrażliwy typ
Jak słoń w składzie porcelany.
To może… na plac zabaw?
Mężczyźni nie zniszczyli kobietom psychy. Ni. Nigdy. Never. To wbrew fizyce.
Serio?
Dobra. To by było na tyle z mojej strony. Mam dość tej zabawy.
Tęsknię za zbójem
Moją opoką normalności!
(Blyyy - w oddali)
Idę sobie stąd, zanim i mnie dopadnie maruderium ut irrumabo.
Ciao!
Be. - następny frustrat..
Be. - następny frustrat..
Założymy sobie klub forumowy
Sporo członków się znajdzie.
Ja tam do frustratów się nie zamierzam przyłączać..
Ja tam do frustratów się nie zamierzam przyłączać..
Ale ja nie o Tobie mówię. Ja Ciebie nawet tam nie chcę, nie spełniasz wymagań.
To umówmy się na następną część: "40lat i cały czas sam".
Za kilka lat.
Ta, partię polityczną sobie załóżcie ^.^ Przeciwwagę dla feministek. Na banerach „czarownice na stos!”, „po jednej dla każdego!”, „bo to zła kobieta była”, „baby do garów!” itd ![]()
Ta, partię polityczną sobie załóżcie ^.^ Przeciwwagę dla feministek. Na banerach „czarownice na stos!”, „po jednej dla każdego!”, „bo to zła kobieta była”, „baby do garów!” itd
Aktualnie "do bigosu"
chyba że ktoś nie robi i nie lubi bigosu na Wielkanoc ,ale to też podejrzane ![]()
Ta, partię polityczną sobie załóżcie ^.^ Przeciwwagę dla feministek. Na banerach „czarownice na stos!”, „po jednej dla każdego!”, „bo to zła kobieta była”, „baby do garów!” itd
Łatwo się śmiać, kiedy się nie widzi, że ruch incelski stał się problemem społecznym w Ameryce, tak samo, jak radykalny feminizm...
DeepAndBlue napisał/a:Ta, partię polityczną sobie załóżcie ^.^ Przeciwwagę dla feministek. Na banerach „czarownice na stos!”, „po jednej dla każdego!”, „bo to zła kobieta była”, „baby do garów!” itd
Łatwo się śmiać, kiedy się nie widzi, że ruch incelski stał się problemem społecznym w Ameryce, tak samo, jak radykalny feminizm...
A zatem pozostaje ,żeby nie dać się zwariować jednym i drugim
samodzielne, niezależne myślenie - wiedza
zdrowy rozsądek - może być
świadomość też
śmiech - jest najprzyjemniejszym "mechanizmem obronnym" jednak .
A ja mam wolne idę po żurek, śledzie i jajka etc na bazarek mam całą listę zakupów od żony
![]()
Dobrowolnie to zrobię aczkolwiek ze średnim entuzjazmem ,wolałbym poleżakować pławiąc się w błogim lenistwie.
No dobra idę bo wydziobio wszystko ![]()
Ameryka to aktualnie stan umysłu ^.^ Po co mieszać się między inceli i radykalne feministki? Zostawić ich razem i niech się powybijają. Ręce czyste ![]()
A tak serio… to co zrobić? Tak jest. Zawsze były różne grupy odpałowe w społeczeństwie. My mamy takie.
Wczoraj przyszła do mnie paczuszka z antykwariatu. Wiem, miałam książek nie kupować. Fail
Ale muszę, muszę, bo się… Przede wszystkim chcę zgłębić dzieło Poppera o jego otwartym społeczeństwie. Być może tam znajdę jakąś wskazówkę, która mi parę spraw jakoś nakreśli. Być może. Bo póki co chwyciłam za dzieło Brantôme’a przełożone z francuskiego na staropolski przez Tadeusza Boya Żeleńskiego (to ten co napisał „Piekło kobiet”
), aby wgłębić się nieco w kolebusię pewnych przemian społecznych, które to dotyczą wyzwolenia kobiet, czyli tu wiek szesnasty. Jest to niesamowicie poprawiająca humor lektura, ze względu na język staropolski i sposób w jaki autor przedstawia tamtejsze realia na dworach królewskich
Złoto.
W każdym razie, o co mi chodzi. Tym wszystkim chłopakom incelom trzeba by było długie wykłady dawać aby zrozumieli pewne rzeczy. Już nie wspominając o wybiciu z głowy jakiegoś dziwnego uprzywilejowania względem kobiet, które niewątpliwie uważają, że zostali ich pozbawieni, stąd ich męki i niepowodzenie w zaspokajaniu popędów. Gruby temat
A feministki to tylko ich odbicie lustrzane w pewnym sensie. Nakręcają się nawzajem. A śmieszne by było gdyby te wszystkie filozofije miały by tylko fizjologiczne podstawy hehe
Śmiech zawsze dobry ![]()
Baby do garów? Ty myślisz, że współczesne kobiety umieją gotować?:D Ja to zem za faceta i babę przy garach musiał robić zawsze...
Be. ponoć najlepsi kucharze na świecie to mężczyźni więc chłopy do garów
Ja tam gotować umiem. Zresztą pracowałam jako główny kucharz, stąd i papierologia mi nie obca ani nawet układanie menu z kosztorysowaniem.
A koleżanki mają Thermomixy
O, to jest pyszne, sycące i nie zapychające:

Strony Poprzednia 1 … 96 97 98 99 100 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024