Za ich trolling wobec tubylczych Juleczek to bardzo dobry deal ![]()
6,241 2022-04-03 13:50:19
6,242 2022-04-03 13:57:00
Lucyfer666 napisał/a:"P⁰lki są wypierane przez gatunkowo lepszy materiał - Ukrainki xD
I teraz się zapytam? Po co wam był ten feminizm? XDDDD"
My sobie będziemy wychodzić za mąż za bogatych i kulturowo wyżej uplasowanych w hierarchii narodów Niemców i Anglików a wy będziecie bankomatami dla bezdomnych i bezrobotnych fryzjerek i sprzątaczek Ukrainek
Rzekłam
No dobra ,to kiedy ten ślub ?
z kapelanem jakiś problem jest . ![]()
6,243 2022-04-03 14:00:52
No dobra ,to kiedy ten ślub ?
![]()
z kapelanem jakiś problem jest .
No, twitter podobno zna odpowiedź ![]()
6,244 2022-04-03 14:02:04
Ślub stanowczo późno ![]()
6,245 2022-04-03 14:08:48 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-03 14:09:06)
Taaa ![]()
Brnąc dalej w tym stylu, który narzucili tutaj niektórzy użytkownicy, to zapytam tak - a wam wydaje się, że taka młoda, wolna i atrakcyjna Ukrainka, która uciekając przed wojną wsiadła do Lexusa tatusia, będzie zainteresowana pierwszym lepszym Polaczkiem, którego jedynym atutem jest to, że mieszka na zachód od Ukrainy? ![]()
Tutaj zadziała dokładnie ten sam mechanizm oceny atrakcyjności, który działa niezależnie od tego jakiej narodowości są partnerzy.
6,246 2022-04-03 14:11:48
Ślub stanowczo późno
Może być wieczorem co za problem ![]()
6,247 2022-04-03 14:36:53
Poza tym, nie chcę martwić Rumunskiego
ale wraz z matkami przyjechali do Polski także nastoletni Ukraińcy, którzy - jeśli pozostaną w Polsce - za jakieś 10 lat będą wchodzić na rynek matrymonialny, i będą stanowić atrakcyjny obiekt jako ZAGRANICZNIKI i to tuż pod nosem Polek
Dwudziestoparoletni młodzi, wolni i zagraniczni mężczyźni będą niewątpliwą konkurencją dla podstarzałego już wtedy Rumunskiego
Szach - mat Rumunski, czy jak to Ty tam gadasz ![]()
6,248 2022-04-03 14:38:37
Lucyfer666 napisał/a:Ślub stanowczo późno
Może być wieczorem co za problem
AD 2088 ![]()
6,249 2022-04-03 15:04:01
paslawek napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:Ślub stanowczo późno
Może być wieczorem co za problem
AD 2088
plączesz się w zeznaniach miał być 2062 ![]()
6,250 2022-04-03 16:36:51
Lucek, po prostu, ma czas ![]()
6,251 2022-04-03 17:32:37
Znerx napisał/a:Więc ciężko mi uwierzyć, że "twarzowy-model" nie ma brania... które samo go zaciągnie do jaskini. lol. Mam wrażenie, że chcesz kolegę od razu ożenić.
O czym Ty za przeproszeniem pierdolisz?
Nie mieści Ci się w głowie coś takiego? Tak mało w życiu widziałeś? Myślisz, że dziewczyny marzą o tym by brać kolesi przemocą? Puk puk!
Kolega już się ożenił, btw ze swoją pierwszą dziewczyną. Jesteśmy ludźmi 30+
I nie, nie miał brania, bo atencję kradli przebojowi koledzy. On nawet nie umiał kontaktu wzrokowego nawiązać a jak dziewczyna coś do niego powiedziała to potem pytała „co z nim nie tak? Głupi jakiś?” Albo „szkoda, taki ładny”. Mało tego. Wyrzeźbiony, super figura. No model. I wszyscy się dziwili, że pomimo takich warunków fizycznych jego psycha nie jest w stanie tego co ma dźwignąć. Matka ryła mu banię doszczętnie. Wygląd to za mało. Co z tego, że dziewczyna podejdzie ale odejdzie pukając się w głowę. Co jeśli facet jest znany w mieście z tego, że nie ma psychy? Dziewczyny się z niego śmiałyA maślane oczka robiły do jego przebojowych kolegów.
Co innego jak przystojniak ma psychę, wtedy ma powodzenie. Ty zdaje się masz, więc możesz sobie być brzydkim nerdem.
Sęk w tym, że podane przez Ciebie przykłady zainteresowanie miały, mimo pierdołowatości. A tutejsze chłopaki tego zainteresowania nie mieli i nie mają. ![]()
6,252 2022-04-03 17:47:48
To pewnie kwestia tych waszych gustów. Można być w "guście" 5% albo 25%.
Ale nawet nie o to chodzi, raczej o to, że trzeba się na serio starać żeby się nikomu nie spodobać.
6,253 2022-04-03 17:50:04 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-03 17:50:27)
Ale nawet nie o to chodzi, raczej o to, że trzeba się na serio starać żeby się nikomu nie spodobać.
Kłóciłbym się
Samo wychodzi.
6,254 2022-04-03 18:21:13
Sęk w tym, że podane przez Ciebie przykłady zainteresowanie miały, mimo pierdołowatości. A tutejsze chłopaki tego zainteresowania nie mieli i nie mają.
Zainteresowania nie mieli. Zero. Nul. Ten drugi czasem dostał od przyjezdnych, ale to na krótką chwilę, tak samo jak Kremik, Dżoni i reszta bandy, czyli mniej więcej do otwarcia gęby. Pierwszy dopiero jak wyjechał za granicę to się ogarnął. Wcześniej friendzone i friendzone. Drugi dopiero jak się paczka rozpadła, został sam i znalazł sobie młodszych kolegów.
Czytanie Panowie to nie jest Wasza mocna strona
Ale dopowiadacie sobie na potęgę, byle pasowało do teorii biednych żuczków. Ja nie mam już siły napisać ani słówka więcej na poważnie.
6,255 2022-04-03 18:49:12 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-03 19:12:41)
Lucek, po prostu, ma czas
Znamy to spokojna czaszka mam czas
całą wieczność
Ja nie mam już siły napisać ani słówka więcej na poważnie.
Pozostaje albo dać sobie spokój,albo sprowadzić poważnych użytkowników tego wątku na złą drogę wesołego, radosnego offtopu
jeżeli ma się chęć
6,256 2022-04-03 19:15:50
A ja uważam jedno.
Seks jest potrzebą i daje we znaki w zależności od libido, ale ostatecznie.
Życie to marsz. Długi marsz. Należy maszerować do przodu - część bitew na tej wojnie się wygra, część, jak nie większość przegra.
Należy żyć swoim życiem, tworzyć, budować, rozwijać.
6,257 2022-04-03 19:18:28 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-03 19:20:10)
A ja uważam jedno.
Życie to marsz. Długi marsz. Należy maszerować do przodu - część bitew na tej wojnie się wygra, część, jak nie większość przegra.
Słusznie
To Ty jesteś tym zaginionym kapelanem ,kaznodzieją
wiedziałem ,
choć długo się ukrywałeś i zwiodłeś wielu
bujać to my a nie nas ![]()
6,258 2022-04-03 19:51:33
Lucyfer666 napisał/a:A ja uważam jedno.
Należy żyć swoim życiem, tworzyć, budować, rozwijać.Słusznie
wiedziałem ,
bujać to my a nie nas
To teraz odstaw kapelana do Kapitana
Kapitan już się nim zajmie ![]()
6,259 2022-04-03 19:54:49
A tutejsze chłopaki tego zainteresowania nie mieli i nie mają.
Dlatego, że w żaden sposób nie wzbudzają tego zainteresowania (w kształcie o jaki im pewnie chodzi). Mało tego! Oni robią wszystko, aby przypadkiem nie pojawił się nawet przebłysk tego zainteresowania ![]()
Pretensje, wzbudzanie poczucia winy w kobietach, epitety - wtf? ![]()
6,260 2022-04-03 19:55:12
paslawek napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:A ja uważam jedno.
Należy żyć swoim życiem, tworzyć, budować, rozwijać.Słusznie
wiedziałem ,
bujać to my a nie nasTo teraz odstaw kapelana do Kapitana
![]()
Kapitan już się nim zajmie
Spoko
Sam przyjdzie ,już tam jest ![]()
6,261 2022-04-03 19:57:17
A ja uważam jedno.
Jakbyś nie miał penisa, zabrałbym Cię na randkę.
6,262 2022-04-03 19:57:23
Wszak nie dla was światłość i mrok!

6,263 2022-04-03 20:01:49
Lucyfer666 napisał/a:A ja uważam jedno.
Należy żyć swoim życiem, tworzyć, budować, rozwijać.Jakbyś nie miał penisa, zabrałbym Cię na randkę.
Z kimś na kawę już jesteś umówiony ![]()
6,264 2022-04-03 20:07:26
Psycholog Na Niby napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:A ja uważam jedno.
Należy żyć swoim życiem, tworzyć, budować, rozwijać.Jakbyś nie miał penisa, zabrałbym Cię na randkę.
Z kimś na kawę już jesteś umówiony
Haha, nie bądź zazdrosny
.
6,265 2022-04-03 20:13:08
To może chłopaki jakiś trójkącik sobie urządzicie ?
![]()
6,266 2022-04-03 20:16:50
To może chłopaki jakiś trójkącik sobie urządzicie ?
![]()
A nie chcesz czworokąta ![]()
6,267 2022-04-03 20:23:47
To ja z kamerą postoję. Jakieś żołędzie może wpadną do kabzy ![]()
6,268 2022-04-03 20:23:52
Mi się tam czasami kawę zdarzało pić z kumplami..Rzadko, bo rzadko, ale jednak..
Do niczego nie doszło, jakby co...:P
6,269 2022-04-03 20:25:10
KoralinaJones napisał/a:To może chłopaki jakiś trójkącik sobie urządzicie ?
![]()
A nie chcesz czworokąta
Zapraszasz mnie na kawę? ![]()
6,270 2022-04-04 09:13:35
Ale się cyrk zrobił na tym forum ![]()
6,271 2022-04-04 09:42:43
Ale się cyrk zrobił na tym forum
Witaj Misinx ![]()
Stęskniłeś się ?
6,272 2022-04-04 09:43:53
Ale się cyrk zrobił na tym forum
Oj, sprawdziłbyś się tutaj
Ale wyzwanie jest psore - trzeba mieć cięty język na niektóych ![]()
6,273 2022-04-04 10:11:08 Ostatnio edytowany przez Misinx (2022-04-04 10:23:51)
Misinx napisał/a:Ale się cyrk zrobił na tym forum
Witaj Misinx
Stęskniłeś się ?
Tak szczerze mówiąc, to nawet nie specjalnie.
Misinx napisał/a:Ale się cyrk zrobił na tym forum
Oj, sprawdziłbyś się tutaj
Ale wyzwanie jest psore - trzeba mieć cięty język na niektóych
Ale pytanie po co ?
Jak ktoś tkwi w swoim matrixie, to i tak nic do niego nie dotrze. Szkoda nerwów.
6,274 2022-04-05 02:02:10 Ostatnio edytowany przez Symbi (2022-04-05 02:04:06)
OOO, Misinix, właśnie wspominałam "zgniłe jajko"
bo Ela zarzuciła mi, że Cię zdradziłam z lubieniem. You know, wyznałam Snake'owi po 6 latach czytania go, że lubię jak pisze.
Wiem, pewnie szukam chłopa na forum i dlatego zagaduję.
6,275 2022-04-05 09:24:04
OOO, Misinix, właśnie wspominałam "zgniłe jajko"
bo Ela zarzuciła mi, że Cię zdradziłam z lubieniem. You know, wyznałam Snake'owi po 6 latach czytania go, że lubię jak pisze.
Wiem, pewnie szukam chłopa na forum i dlatego zagaduję.
O jaki nowy awatar
Dostojny.
No zdrady na rzecz Snake to ciężko będzie wybaczyć
Przecież Tobie nowy chłop nie potrzebny ![]()
6,276 2022-04-05 13:55:34
Nawet nie wiecie jakie to fatalne uczucie być mężczyzną, który sięga dziecku pod brodę. Wychodzi naprzeciwko gówniarz, widać że chudziutki, cienki jak ołówek, twarz dziecka, a sięga się mu do brody. Równie dobrze móglbym odciąć sobie jaja, wyszłoby na to samo. Czuję się jako mężczyzna jako największy przegryw, nieudaczik.
Wzrost definiuje mężczyznę to najbardziej rozpoznawalna męska cecha. A ja jestem takim okropnym knypkiem, że przechodzi to ludzkie pojęcie.
Każdy wysoki, który przegrywa, nie radzi sobie w relacjach z ludźmi oraz kobietami ma problem z głową. Jestem normalny, problemów ze sobą nie mam, tylko wzrost mi psuje życie
6,277 2022-04-05 14:11:11
Nawet nie wiecie jakie to fatalne uczucie być mężczyzną, który sięga dziecku pod brodę. Wychodzi naprzeciwko gówniarz, widać że chudziutki, cienki jak ołówek, twarz dziecka, a sięga się mu do brody. Równie dobrze móglbym odciąć sobie jaja, wyszłoby na to samo. Czuję się jako mężczyzna jako największy przegryw, nieudaczik.
Wzrost definiuje mężczyznę to najbardziej rozpoznawalna męska cecha. A ja jestem takim okropnym knypkiem, że przechodzi to ludzkie pojęcie.Każdy wysoki, który przegrywa, nie radzi sobie w relacjach z ludźmi oraz kobietami ma problem z głową. Jestem normalny, problemów ze sobą nie mam, tylko wzrost mi psuje życie
Jakbyś nie miał ze sobą problemów, to obsesyjnie byś nie skupiał się na JEDNEJ cesze swojego wyglądu. Wziąłbyś na klatę, to, że jesteś niski i zajął się własnym życiem, co w efekcie zrobiłoby z Ciebie normalnego faceta, który może i nie miałby szalonego powodzenia jakiegos modela, ale problemu ze znalezieniem partnerki by nie miał.
Jak na dzień dzisiejszy, to jesteś emocjonalnie czarną dziurą i wartością ujemną- dlatego nic Ci nie wychodzi z kobietami.
6,278 2022-04-05 14:14:15
Nie wychodzi bo jestem śmiesznie niski. Wychodzę na siłownię, jestem najmniejszy. Sięgam kolesiom najczęściej do ramienia. Wychodzę ze znajomymi pogadać na miasto i też wszyscy wyżsi. Robię zakupy, to samo. A najbardziej dołujące jak młodzież i dzieci z podstawówki mnie przewyższają. Odechciewa się z tego powodu żyć, bo ciągle jest się gorszym, niższym, nigdzie nie pasuję
6,279 2022-04-05 14:30:39
Nie wychodzi Ci, bo masz wszechobecny kompleks nizszości, literalnie i przenośnie. Jesteś zafiksowany wyłącznie na swoim wzroście, zamiast rozwijać się wszechstronnie jak normalny czlowiek. Ty myslisz, że ludzie zauważają TYLKO Twój wzrost i gapia się na Ciebie, śmiejąc sie za plecami, a prawda jest taka, że wiekszość ludzi w ogóle na Ciebie nie patrzy, bo zajęci są własnymi sprawami.
A jak wchodzisz z kimś w interakcję, ta osoba chyba przede wszystkim zauważa Twoją gadkę, sposób bycia, Twoją osobowość. W końcu znajomych masz- nie wmówisz mi chyba, że umawiaja się z Toba na piwo tylko dlatego, żeby robić sobie bekę z Twojego wzrostu?
6,280 2022-04-05 14:44:31
Nie wychodzi Ci, bo masz wszechobecny kompleks nizszości, literalnie i przenośnie. Jesteś zafiksowany wyłącznie na swoim wzroście, zamiast rozwijać się wszechstronnie jak normalny czlowiek. Ty myslisz, że ludzie zauważają TYLKO Twój wzrost i gapia się na Ciebie, śmiejąc sie za plecami, a prawda jest taka, że wiekszość ludzi w ogóle na Ciebie nie patrzy, bo zajęci są własnymi sprawami.
A jak wchodzisz z kimś w interakcję, ta osoba chyba przede wszystkim zauważa Twoją gadkę, sposób bycia, Twoją osobowość. W końcu znajomych masz- nie wmówisz mi chyba, że umawiaja się z Toba na piwo tylko dlatego, żeby robić sobie bekę z Twojego wzrostu?
Ale co z tego skoro maki żałosny wzrost? Każde wyjście do ludzi kończy się tak samo, poczuciem gorszości bo nawet dzieci z podstawówki są wyższe
6,281 2022-04-05 15:01:56 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-05 16:18:42)
Ja wychodzę na ulicę i mijam często dzieciaków ze szkoły, gdzie rzeczywiście sporo jest wysokich..
I tu widzisz pojawia się różnica: mam na to całkowicie wyj***ne, bo co zrobię ze swoim wzrostem? Ano nic, poza jego calkowitą akceptacją.
6,282 2022-04-05 15:58:49
Ja wychodzę na ulicę i mijam często dzieciakó ze szkoły, gdzie rzevczywiście sporo jest wysokich..I tu widzisz pojawia się różnica: mam na to całkowicie wyj***ne, bo co zrobię ze swoim wzrostem? Ano nic, poza jego calkowitą akceptacją.
Tylko, że Ty jesteś normalny i potrafisz przyjąć rzeczy, których nie da się zmienić na klatę.
Kremik zaś się zafiksował i wszedzie widzi tylko to, co chce widzieć. Bo łatwiej jest się nad sobą użalać i zwalać swoje niepowodzenia na czynniki zewnetrzne, szczególnie na takie, na które nie ma się wpływu, zamiast przyjżec sie sobie i zauważyć jakieś obiektywne wady u siebie, nad którymi warto by było popracować. Praca bowiem wymaga wysilku i odwagi w zderzeniu się z samym sobą, a męczybułowanie jest tanie i wygodne.
6,283 2022-04-05 17:53:29
jesteś normalny i potrafisz przyjąć rzeczy, których nie da się zmienić na klatę.
Jak to mówił towarzysz Lenin? Wzrost określa świadomość? ![]()
Nigdy się nie dowiemy na kogo by ktoś wyrósł, jakby miał 10 cm mniej.
6,284 2022-04-05 18:45:51 Ostatnio edytowany przez Brainless (2022-04-05 18:48:11)
jesteś emocjonalnie czarną dziurą i wartością ujemną
O kurde, dobrze, że jeszcze raz tu zajrzałem, genialny tekst, pożyczam sobie do podpisu. Dzięki!
6,285 2022-04-05 19:39:49
Wzrost definiuje mężczyznę to najbardziej rozpoznawalna męska cecha. A ja jestem takim okropnym knypkiem, że przechodzi to ludzkie pojęcie.
Ale przecież my to wszystko już wiemy, bo choćby człowiek coś przeoczył, to powtórzyłeś tę samą treść tak ogromną ilość razy, że nie sposób z kilkanaście z nich nie przyhaczyć choćby mimochodem. Pozostaje pytanie: co w związku z tym?
6,286 2022-04-05 19:55:14
To teraz wyobraź sobie, że jesteś wielką szafą, lecz z małym kluczykiem, który na dodatek piskliwie się otwiera.
Zapewniam Cię - w oczach kobiety - może być jeszcze gorzej niż bycie niskim.
6,287 2022-04-05 20:06:00
Beyondblackie napisał/a:jesteś emocjonalnie czarną dziurą i wartością ujemną
O kurde, dobrze, że jeszcze raz tu zajrzałem, genialny tekst, pożyczam sobie do podpisu. Dzięki!
Troszke mnie przerażasz
No chyba, że rozumiesz to ironicznie wzgl. siebie.
6,288 2022-04-06 08:24:37
Beyondblackie napisał/a:Nie wychodzi Ci, bo masz wszechobecny kompleks nizszości, literalnie i przenośnie. Jesteś zafiksowany wyłącznie na swoim wzroście, zamiast rozwijać się wszechstronnie jak normalny czlowiek. Ty myslisz, że ludzie zauważają TYLKO Twój wzrost i gapia się na Ciebie, śmiejąc sie za plecami, a prawda jest taka, że wiekszość ludzi w ogóle na Ciebie nie patrzy, bo zajęci są własnymi sprawami.
Ale co z tego skoro maki żałosny wzrost? Każde wyjście do ludzi kończy się tak samo, poczuciem gorszości bo nawet dzieci z podstawówki są wyższe
To musisz się obracać bardziej wśród przedszkolaków.
6,289 2022-04-06 12:18:40
To musisz się obracać bardziej wśród przedszkolaków.
![]()
Niemniej jest w tym jakiś sens, bo perspektywa i punkt odniesienia są bardzo ważne, a Kremik z uporem maniaka wychwytuje te "elementy" otoczenia, przy których wypada blado, a wręcz bardzo blado. To musi dołować.
W ogóle najgorsze co można robić, to porównywać się do innych, tym bardziej, że przecież zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie od nas ładniejszy, bogatszy, bardziej interesujący.
6,290 2022-04-06 18:12:05
To teraz wyobraź sobie, że jesteś wielką szafą, lecz z małym kluczykiem, który na dodatek piskliwie się otwiera.
Kluczyk można powiększyć, zawiasy naoliwić a szafę powiększyć. Co prawda to ostatnie jest chyba najmniej skuteczne i najbardziej ryzykowne.
Bo co sobie kobiety poprawiają to nawet nie warto wymieniać. ![]()
6,291 2022-04-08 12:04:22 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2022-04-08 12:04:58)
Mnie koledzy mają już po swojej stronie. Nigdy więcej żadnego związku. Każda kobieta jest siebie warta, nie ważne jaka osobowość. Ogólnie teraz wyznaje zasade, zabawic się, bajerowac i niech spada. Ale co zaczełam ćwiczyc tylko by lepiej wyglądać i łatwiej przyciagać. Pewnie do lipca będzie cacy.
6,292 2022-04-11 19:07:27
Kremik! Kremik! Kaj żeś polazł?
Smutno i cicho tu bez Ciebie... A pojawił się pewien gość co uważa, że 1.90m nie wpływa na powodzenie u kobiet. Co myślisz? Ma rację? Czy pierdoli bzdury?
BTW, Rumuński, byłeś już? Jak było? ![]()
6,293 2022-04-11 20:06:14
Nie wywołuj demonów ![]()
6,294 2022-04-11 21:25:46
Mam szczerą nadzieję, że był i odfajkował prawdę życiową, że zawsze się płaci za to.
6,295 2022-04-11 21:42:14
Można też być kobietą i na tym zarabiać.
Nawet bez przemysłowego przerobu. Każdy poczuje się męsko jak kochance coś podaruje. ![]()
"-kotek, kotek!!!! tak mi się podoba ten naszyjnik". I każdy kotek kotek kupuje... ten sam model. Jeden zostaje, żeby pokazywać się z prezentem a reszta leci na e-bay. Najstarszy numer świata. ![]()
Niestety, faceci - tak z 90%, to wyciągnęła seksualnie krótszą słomkę.
6,296 2022-04-12 13:11:53
Oto jak internet rujnuje ludziom psychę
Myślą, że coś wierzą, kiedy gunwo wiedzą
A ileż haseł się wyuczyli! Ile powiedzonek znają. „Hehe śmieszne hasełka ale prawda, prawda!” Dwa razy do tej samej rzeki, taniej wychodzi prostytutka bla bla bla… Ten cynizm to się już uszami wylewa. Przecież to już jest niestrawne! Ileż można?!? Jak zahipnotyzowani… pobudka, kvrwa! ![]()
6,297 2022-04-12 15:34:02
Kremik! Kremik! Kaj żeś polazł?
Smutno i cicho tu bez Ciebie...
On ma teraz ważniejsze sprawy na głowie ![]()
6,298 2022-04-12 18:10:37 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-04-12 18:11:02)
Czyżbyś to byla TY garota? ![]()
6,299 2022-04-12 18:41:46
Czyżbyś to byla TY garota?
Całkiem możliwe ![]()
6,300 2022-04-12 18:53:51
No to fajnie
mam nadzieję taka, że fajnie ![]()
6,301 2022-04-12 20:27:17
No ja nie narzekam
Kremik póki co też nie... no przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo ![]()
6,302 2022-04-12 22:55:50
Czyżby Kremik zdobył się na odwagę po tym jak poprzednio stchórzył? <pytanie w sumie retoryczne> ![]()
6,303 2022-04-12 22:57:23
No ja nie narzekam
Kremik póki co też nie... no przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo
To temu taki cichy? ![]()
6,304 2022-04-13 15:25:50
Czyżby Kremik zdobył się na odwagę po tym jak poprzednio stchórzył? <pytanie w sumie retoryczne>
Jeszcze się nie widzieliśmy, bo akurat kwiecień to u nas obojga gorący miesiąc w pracy, ale jesteśmy umówieni.
To temu taki cichy?
No niestety męczę go telefonami i na forum już nie ma chłopak siły pisać ![]()
6,305 2022-04-13 17:12:21
Nooo, to jakiś pozytyw te całej gadaniny jest ![]()
Teraz musi się znaleźć chętna Rumuńśkiego ![]()