30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 95 96 97 98 99 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,241 do 6,305 z 31,047 ]

6,241

Odp: 30lat i cały czas sam

Za ich trolling wobec tubylczych Juleczek to bardzo dobry deal wink

Zobacz podobne tematy :

6,242

KoralinaJones napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

"P⁰lki są wypierane przez gatunkowo lepszy materiał - Ukrainki xD

I teraz się zapytam? Po co wam był ten feminizm? XDDDD"

My sobie będziemy wychodzić za mąż za bogatych i kulturowo wyżej uplasowanych w hierarchii narodów Niemców i Anglików a wy będziecie bankomatami dla bezdomnych i bezrobotnych fryzjerek i sprzątaczek Ukrainek tongue

Rzekłam big_smile

No dobra ,to kiedy ten ślub ? smile
z kapelanem jakiś problem jest . smile

6,243

paslawek napisał/a:

No dobra ,to kiedy ten ślub ? smile
z kapelanem jakiś problem jest . smile

No, twitter podobno zna odpowiedź big_smile

6,244

Ślub stanowczo późno tongue

6,245 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-04-03 14:09:06)

Taaa big_smile

Brnąc dalej w tym stylu, który narzucili tutaj niektórzy użytkownicy, to zapytam tak  - a wam wydaje się, że taka młoda, wolna i atrakcyjna Ukrainka, która uciekając przed wojną wsiadła do Lexusa tatusia, będzie zainteresowana pierwszym lepszym Polaczkiem, którego jedynym atutem jest to, że mieszka na zachód od Ukrainy? tongue

Tutaj zadziała dokładnie ten sam mechanizm oceny atrakcyjności, który działa niezależnie od tego jakiej narodowości są partnerzy.

6,246

Lucyfer666 napisał/a:

Może być wieczorem co za problem smile

6,247

Poza tym, nie chcę martwić Rumunskiego big_smile ale wraz z matkami przyjechali do Polski także nastoletni Ukraińcy, którzy - jeśli pozostaną w Polsce - za jakieś 10 lat będą wchodzić na rynek matrymonialny, i będą stanowić atrakcyjny obiekt jako ZAGRANICZNIKI i to tuż pod nosem Polek tongue Dwudziestoparoletni młodzi, wolni i zagraniczni mężczyźni będą niewątpliwą konkurencją dla podstarzałego już wtedy Rumunskiego tongue

Szach - mat Rumunski, czy jak to Ty tam gadasz big_smile

6,248

paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

AD 2088 wink

6,249

Lucyfer666 napisał/a:
paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

AD 2088 wink

plączesz się w zeznaniach miał być 2062 tongue

6,250

Lucek, po prostu, ma czas big_smile

6,251

DeepAndBlue napisał/a:
Znerx napisał/a:

Więc ciężko mi uwierzyć, że "twarzowy-model" nie ma brania... które samo go zaciągnie do jaskini. lol. Mam wrażenie, że chcesz kolegę od razu ożenić.

O czym Ty za przeproszeniem pierdolisz? hmm Nie mieści Ci się w głowie coś takiego? Tak mało w życiu widziałeś? Myślisz, że dziewczyny marzą o tym by brać kolesi przemocą? Puk puk!

Kolega już się ożenił, btw ze swoją pierwszą dziewczyną. Jesteśmy ludźmi 30+
I nie, nie miał brania, bo atencję kradli przebojowi koledzy. On nawet nie umiał kontaktu wzrokowego nawiązać a jak dziewczyna coś do niego powiedziała to potem pytała „co z nim nie tak? Głupi jakiś?” Albo „szkoda, taki ładny”. Mało tego. Wyrzeźbiony, super figura. No model. I wszyscy się dziwili, że pomimo takich warunków fizycznych jego psycha nie jest w stanie tego co ma dźwignąć. Matka ryła mu banię doszczętnie. Wygląd to za mało. Co z tego, że dziewczyna podejdzie ale odejdzie pukając się w głowę. Co jeśli facet jest znany w mieście z tego, że nie ma psychy? Dziewczyny się z niego śmiały hmm A maślane oczka robiły do jego przebojowych kolegów.

Co innego jak przystojniak ma psychę, wtedy ma powodzenie. Ty zdaje się masz, więc możesz sobie być brzydkim nerdem.

Sęk w tym, że podane przez Ciebie przykłady zainteresowanie miały, mimo pierdołowatości. A tutejsze chłopaki tego zainteresowania nie mieli i nie mają. wink

6,252

To pewnie kwestia tych waszych gustów. Można być w "guście" 5% albo 25%.
Ale nawet nie o to chodzi, raczej o to, że trzeba się na serio starać żeby się nikomu nie spodobać.

6,253 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-04-03 17:50:27)

Znerx napisał/a:

Ale nawet nie o to chodzi, raczej o to, że trzeba się na serio starać żeby się nikomu nie spodobać.

Kłóciłbym się tongue Samo wychodzi.

6,254

assassin napisał/a:

Sęk w tym, że podane przez Ciebie przykłady zainteresowanie miały, mimo pierdołowatości. A tutejsze chłopaki tego zainteresowania nie mieli i nie mają. wink

Zainteresowania nie mieli. Zero. Nul. Ten drugi czasem dostał od przyjezdnych, ale to na krótką chwilę, tak samo jak Kremik, Dżoni i reszta bandy, czyli mniej więcej do otwarcia gęby. Pierwszy dopiero jak wyjechał za granicę to się ogarnął. Wcześniej friendzone i friendzone. Drugi dopiero jak się paczka rozpadła, został sam i znalazł sobie młodszych kolegów.
Czytanie Panowie to nie jest Wasza mocna strona hmm Ale dopowiadacie sobie na potęgę, byle pasowało do teorii biednych żuczków. Ja nie mam już siły napisać ani słówka więcej na poważnie.

6,255 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-03 19:12:41)

KoralinaJones napisał/a:

Lucek, po prostu, ma czas big_smile

Znamy to spokojna czaszka mam czas smile całą wieczność

DeepAndBlue napisał/a:

Ja nie mam już siły napisać ani słówka więcej na poważnie.

Pozostaje albo dać sobie spokój,albo sprowadzić poważnych użytkowników tego wątku na złą drogę wesołego, radosnego offtopu
jeżeli ma się chęć

6,256

A ja uważam jedno.
Seks jest potrzebą i daje we znaki w zależności od libido, ale ostatecznie.
Życie to marsz. Długi marsz. Należy maszerować do przodu - część bitew na tej wojnie się wygra, część, jak nie większość przegra.
Należy żyć swoim życiem, tworzyć, budować, rozwijać.

6,257 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-04-03 19:20:10)

Lucyfer666 napisał/a:

A ja uważam jedno.
Życie to marsz. Długi marsz. Należy maszerować do przodu - część bitew na tej wojnie się wygra, część, jak nie większość przegra.

Słusznie

To Ty jesteś tym zaginionym kapelanem ,kaznodzieją
wiedziałem ,
choć długo się ukrywałeś i zwiodłeś wielu
bujać to my a nie nas big_smile

6,258

paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

A ja uważam jedno.

Słusznie

wiedziałem ,

To teraz odstaw kapelana do Kapitana tongue
Kapitan już się nim zajmie big_smile

6,259

assassin napisał/a:

A tutejsze chłopaki tego zainteresowania nie mieli i nie mają. wink

Dlatego, że w żaden sposób nie wzbudzają tego zainteresowania (w kształcie o jaki im pewnie chodzi). Mało tego! Oni robią wszystko, aby przypadkiem nie pojawił się nawet przebłysk tego zainteresowania tongue
Pretensje, wzbudzanie poczucia winy w kobietach, epitety - wtf? yikes

6,260

KoralinaJones napisał/a:
paslawek napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

A ja uważam jedno.

Słusznie

wiedziałem ,

To teraz odstaw kapelana do Kapitana tongue
Kapitan już się nim zajmie big_smile

Spoko
Sam przyjdzie ,już tam jest tongue

6,261

Lucyfer666 napisał/a:

A ja uważam jedno.

Jakbyś nie miał penisa, zabrałbym Cię na randkę.

6,262

Wszak nie dla was światłość i mrok!

https://www.catholicsandcultures.org/sites/default/files/styles/18_columns_padded/public/pages/dscn4892_0.jpg?itok=uWj-YtIJ

6,263

Psycholog Na Niby napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

A ja uważam jedno.

Z kimś na kawę już jesteś umówiony tongue

6,264

Lucyfer666 napisał/a:
Psycholog Na Niby napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

A ja uważam jedno.

Z kimś na kawę już jesteś umówiony tongue

Haha, nie bądź zazdrosny big_smile.

6,265

To może chłopaki jakiś trójkącik sobie urządzicie ? big_smile tongue

6,266

KoralinaJones napisał/a:

A nie chcesz czworokąta tongue

6,267

To ja z kamerą postoję. Jakieś żołędzie może wpadną do kabzy tongue

6,268

Mi się tam czasami kawę zdarzało pić z kumplami..Rzadko, bo rzadko, ale jednak.. smile

Do niczego nie doszło, jakby co...:P

6,269

Lucyfer666 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A nie chcesz czworokąta tongue

Zapraszasz mnie na kawę? tongue

6,270

Ale się cyrk zrobił na tym forum big_smile

6,271

Misinx napisał/a:

Witaj Misinx smile
Stęskniłeś się ?

6,272

Misinx napisał/a:

Oj, sprawdziłbyś się tutaj smile Ale wyzwanie jest psore - trzeba mieć cięty język na niektóych smile

6,273 Ostatnio edytowany przez Misinx (2022-04-04 10:23:51)

paslawek napisał/a:
Misinx napisał/a:

Witaj Misinx smile
Stęskniłeś się ?

Tak szczerze mówiąc, to nawet nie specjalnie.

bagienni_k napisał/a:
Misinx napisał/a:

Oj, sprawdziłbyś się tutaj smile Ale wyzwanie jest psore - trzeba mieć cięty język na niektóych smile

Ale pytanie po co ?
Jak ktoś tkwi w swoim matrixie, to i tak nic do niego nie dotrze. Szkoda nerwów.

6,274 Ostatnio edytowany przez Symbi (2022-04-05 02:04:06)

OOO, Misinix, właśnie wspominałam "zgniłe jajko" wink bo Ela zarzuciła mi, że Cię zdradziłam z lubieniem. You know, wyznałam Snake'owi po 6 latach czytania go, że lubię jak pisze.
Wiem, pewnie szukam chłopa na forum i dlatego zagaduję.

6,275

Symbi napisał/a:

OOO, Misinix, właśnie wspominałam "zgniłe jajko" wink bo Ela zarzuciła mi, że Cię zdradziłam z lubieniem. You know, wyznałam Snake'owi po 6 latach czytania go, że lubię jak pisze.
Wiem, pewnie szukam chłopa na forum i dlatego zagaduję.

O jaki nowy awatar big_smile Dostojny.

No zdrady na rzecz Snake to ciężko będzie wybaczyć wink

Przecież Tobie nowy chłop nie potrzebny smile

6,276

Nawet nie wiecie jakie to fatalne uczucie być mężczyzną, który sięga dziecku pod brodę. Wychodzi naprzeciwko gówniarz, widać że chudziutki, cienki jak ołówek, twarz dziecka, a sięga się mu do brody. Równie dobrze móglbym odciąć sobie jaja, wyszłoby na to samo. Czuję się jako mężczyzna jako największy przegryw, nieudaczik.
Wzrost definiuje mężczyznę to najbardziej rozpoznawalna męska cecha. A ja jestem takim okropnym knypkiem, że przechodzi to ludzkie pojęcie.

Każdy wysoki, który przegrywa, nie radzi sobie w relacjach z ludźmi oraz kobietami ma problem z głową. Jestem normalny, problemów ze sobą nie mam, tylko wzrost mi psuje życie

6,277

Kremik napisał/a:

Nawet nie wiecie jakie to fatalne uczucie być mężczyzną, który sięga dziecku pod brodę. Wychodzi naprzeciwko gówniarz, widać że chudziutki, cienki jak ołówek, twarz dziecka, a sięga się mu do brody. Równie dobrze móglbym odciąć sobie jaja, wyszłoby na to samo. Czuję się jako mężczyzna jako największy przegryw, nieudaczik.
Wzrost definiuje mężczyznę to najbardziej rozpoznawalna męska cecha. A ja jestem takim okropnym knypkiem, że przechodzi to ludzkie pojęcie.

Każdy wysoki, który przegrywa, nie radzi sobie w relacjach z ludźmi oraz kobietami ma problem z głową. Jestem normalny, problemów ze sobą nie mam, tylko wzrost mi psuje życie

Jakbyś nie miał ze sobą problemów, to obsesyjnie byś nie skupiał się na JEDNEJ cesze swojego wyglądu. Wziąłbyś na klatę, to, że jesteś niski i zajął się własnym życiem, co w efekcie zrobiłoby z Ciebie normalnego faceta, który może i nie miałby szalonego powodzenia jakiegos modela, ale problemu ze znalezieniem partnerki by nie miał.

Jak na dzień dzisiejszy, to jesteś emocjonalnie czarną dziurą i wartością ujemną- dlatego nic Ci nie wychodzi z kobietami.

6,278

Nie wychodzi bo jestem śmiesznie niski. Wychodzę na siłownię, jestem najmniejszy. Sięgam kolesiom najczęściej do ramienia. Wychodzę ze znajomymi pogadać na miasto i też wszyscy wyżsi. Robię zakupy, to samo. A najbardziej dołujące jak młodzież i dzieci z podstawówki mnie przewyższają. Odechciewa się z tego powodu żyć, bo ciągle jest się gorszym, niższym, nigdzie nie pasuję

6,279

Nie wychodzi Ci, bo masz wszechobecny kompleks nizszości, literalnie i przenośnie. Jesteś zafiksowany wyłącznie na swoim wzroście, zamiast rozwijać się wszechstronnie jak normalny czlowiek. Ty myslisz, że ludzie zauważają TYLKO Twój wzrost i gapia się na Ciebie, śmiejąc sie za plecami, a prawda jest taka, że wiekszość ludzi w ogóle na Ciebie nie patrzy, bo zajęci są własnymi sprawami.

A jak wchodzisz z kimś w interakcję, ta osoba chyba przede wszystkim zauważa Twoją gadkę, sposób bycia, Twoją osobowość. W końcu znajomych masz- nie wmówisz mi chyba, że umawiaja się z Toba na piwo tylko dlatego, żeby robić sobie bekę z Twojego wzrostu?

6,280

Beyondblackie napisał/a:

Nie wychodzi Ci, bo masz wszechobecny kompleks nizszości, literalnie i przenośnie. Jesteś zafiksowany wyłącznie na swoim wzroście, zamiast rozwijać się wszechstronnie jak normalny czlowiek. Ty myslisz, że ludzie zauważają TYLKO Twój wzrost i gapia się na Ciebie, śmiejąc sie za plecami, a prawda jest taka, że wiekszość ludzi w ogóle na Ciebie nie patrzy, bo zajęci są własnymi sprawami.

A jak wchodzisz z kimś w interakcję, ta osoba chyba przede wszystkim zauważa Twoją gadkę, sposób bycia, Twoją osobowość. W końcu znajomych masz- nie wmówisz mi chyba, że umawiaja się z Toba na piwo tylko dlatego, żeby robić sobie bekę z Twojego wzrostu?

Ale co z tego skoro maki żałosny wzrost? Każde wyjście do ludzi kończy się tak samo, poczuciem gorszości bo nawet dzieci z podstawówki są wyższe

6,281 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-05 16:18:42)

Ja wychodzę na ulicę i mijam często dzieciaków ze szkoły, gdzie rzeczywiście sporo jest wysokich..
I tu widzisz pojawia się różnica: mam na to całkowicie wyj***ne, bo co zrobię ze swoim wzrostem? Ano nic, poza jego calkowitą akceptacją.

6,282

bagienni_k napisał/a:

Ja wychodzę na ulicę i mijam często dzieciakó ze szkoły, gdzie rzevczywiście sporo jest wysokich..I tu widzisz pojawia się różnica: mam na to całkowicie wyj***ne, bo co zrobię ze swoim wzrostem? Ano nic, poza jego calkowitą akceptacją.

Tylko, że Ty jesteś normalny i potrafisz przyjąć rzeczy, których nie da się zmienić na klatę.

Kremik zaś się zafiksował i wszedzie widzi tylko to, co chce widzieć. Bo łatwiej jest się nad sobą użalać i zwalać swoje niepowodzenia na czynniki zewnetrzne, szczególnie na takie, na które nie ma się wpływu, zamiast przyjżec sie sobie i zauważyć jakieś obiektywne wady u siebie, nad którymi warto by było popracować. Praca bowiem wymaga wysilku i odwagi w zderzeniu się z samym sobą, a męczybułowanie jest tanie i wygodne.

6,283

Beyondblackie napisał/a:

jesteś normalny i potrafisz przyjąć rzeczy, których nie da się zmienić na klatę.

Jak to mówił towarzysz Lenin? Wzrost określa świadomość? wink
Nigdy się nie dowiemy na kogo by ktoś wyrósł, jakby miał 10 cm mniej.

6,284 Ostatnio edytowany przez Brainless (2022-04-05 18:48:11)

Beyondblackie napisał/a:

jesteś emocjonalnie czarną dziurą i wartością ujemną

O kurde, dobrze, że jeszcze raz tu zajrzałem, genialny tekst, pożyczam sobie do podpisu. Dzięki!

6,285

Kremik napisał/a:

Ale przecież my to wszystko już wiemy, bo choćby człowiek coś przeoczył, to powtórzyłeś tę samą treść tak ogromną ilość razy, że nie sposób z kilkanaście z nich nie przyhaczyć choćby mimochodem. Pozostaje pytanie: co w związku z tym?

6,286

Kremik napisał/a:

To teraz wyobraź sobie, że jesteś wielką szafą, lecz z małym kluczykiem, który na dodatek piskliwie się otwiera.

Zapewniam Cię - w oczach kobiety - może być jeszcze gorzej niż bycie niskim.

6,287

Brainless napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

jesteś emocjonalnie czarną dziurą i wartością ujemną

O kurde, dobrze, że jeszcze raz tu zajrzałem, genialny tekst, pożyczam sobie do podpisu. Dzięki!

Troszke mnie przerażasz yikes No chyba, że rozumiesz to ironicznie wzgl. siebie.

6,288

Kremik napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Ale co z tego skoro maki żałosny wzrost? Każde wyjście do ludzi kończy się tak samo, poczuciem gorszości bo nawet dzieci z podstawówki są wyższe

To musisz się obracać bardziej wśród przedszkolaków.

6,289

Misinx napisał/a:

To musisz się obracać bardziej wśród przedszkolaków.

big_smile

Niemniej jest w tym jakiś sens, bo perspektywa i punkt odniesienia są bardzo ważne, a Kremik z uporem maniaka wychwytuje te "elementy" otoczenia, przy których wypada blado, a wręcz bardzo blado. To musi dołować.
W ogóle najgorsze co można robić, to porównywać się do innych, tym bardziej, że przecież zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie od nas ładniejszy, bogatszy, bardziej interesujący.

6,290

KoralinaJones napisał/a:

To teraz wyobraź sobie, że jesteś wielką szafą, lecz z małym kluczykiem, który na dodatek piskliwie się otwiera.

Kluczyk można powiększyć, zawiasy naoliwić a szafę powiększyć. Co prawda to ostatnie jest chyba najmniej skuteczne i najbardziej ryzykowne.
Bo co sobie kobiety poprawiają to nawet nie warto wymieniać. cool

6,291 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2022-04-08 12:04:58)

Mnie koledzy mają już po swojej stronie. Nigdy więcej żadnego związku. Każda kobieta jest siebie warta, nie ważne jaka osobowość. Ogólnie teraz wyznaje zasade, zabawic się, bajerowac i niech spada. Ale co zaczełam ćwiczyc tylko by lepiej wyglądać i łatwiej przyciagać. Pewnie do lipca będzie cacy.

6,292

Kremik! Kremik! Kaj żeś polazł?

Smutno i cicho tu bez Ciebie... A pojawił się pewien gość co uważa, że 1.90m nie wpływa na powodzenie u kobiet. Co myślisz? Ma rację? Czy pierdoli bzdury?

BTW, Rumuński, byłeś już? Jak było? tongue

6,293

Nie wywołuj demonów tongue

6,294

Mam szczerą nadzieję, że był i odfajkował prawdę życiową, że zawsze się płaci za to.

6,295

Można też być kobietą i na tym zarabiać.

Nawet bez przemysłowego przerobu. Każdy poczuje się męsko jak kochance coś podaruje. lol
"-kotek, kotek!!!! tak mi się podoba ten naszyjnik". I każdy kotek kotek kupuje... ten sam model. Jeden zostaje, żeby pokazywać się z prezentem a reszta leci na e-bay. Najstarszy numer świata. lol

Niestety, faceci - tak z 90%, to wyciągnęła seksualnie krótszą słomkę.

6,296

Oto jak internet rujnuje ludziom psychę hmm Myślą, że coś wierzą, kiedy gunwo wiedzą hmm A ileż haseł się wyuczyli! Ile powiedzonek znają. „Hehe śmieszne hasełka ale prawda, prawda!” Dwa razy do tej samej rzeki, taniej wychodzi prostytutka bla bla bla… Ten cynizm to się już uszami wylewa. Przecież to już jest niestrawne! Ileż można?!? Jak zahipnotyzowani… pobudka, kvrwa! hmm

6,297

jakis_czlowiek napisał/a:

Kremik! Kremik! Kaj żeś polazł?

Smutno i cicho tu bez Ciebie...

On ma teraz ważniejsze sprawy na głowie tongue

6,298 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-04-12 18:11:02)

Czyżbyś to byla TY garota? tongue

6,299

lody miętowe napisał/a:

Czyżbyś to byla TY garota? tongue

Całkiem możliwe tongue

6,300

No to fajnie tongue mam nadzieję taka, że fajnie wink

6,301

No ja nie narzekam wink Kremik póki co też nie... no przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo big_smile

6,302

Czyżby Kremik zdobył się na odwagę po tym jak poprzednio stchórzył? <pytanie w sumie retoryczne> wink

6,303

garota de Copacabana napisał/a:

No ja nie narzekam wink Kremik póki co też nie... no przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo big_smile

To temu taki cichy? smile

6,304

Olinka napisał/a:

Czyżby Kremik zdobył się na odwagę po tym jak poprzednio stchórzył? <pytanie w sumie retoryczne> wink

Jeszcze się nie widzieliśmy, bo akurat kwiecień to u nas obojga gorący miesiąc w pracy, ale jesteśmy umówieni.

DeepAndBlue napisał/a:

To temu taki cichy? smile

No niestety męczę go telefonami i na forum już nie ma chłopak siły pisać big_smile

6,305

Nooo, to jakiś pozytyw te całej gadaniny jest big_smile

Teraz musi się znaleźć chętna Rumuńśkiego tongue

Posty [ 6,241 do 6,305 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 95 96 97 98 99 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024