Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie studiowałam PUA ale śmiem twierdzić, że tam nie uczą jak budować trwałe relacje.
Oczywiście, że nie "uczą" ponieważ nie taki jest cel PUA. PUA pokazuje jak zdobyć zainteresowanie, ale nie ma takie PUA, które potrafiłoby nauczyć jak to zainteresowanie utrzymać
PUA nadaje się chyba najlepiej dla napakowanych karków czy ulizanych bubków wyrywających panienki na imprezach typu hula disco..
Nie wiem dla kogo nadaje, jak dla mnie faceci którzy mają powodzenie żerują na tych co nie mają wciskając im jakieś techniki podrywu. Tak naprawdę te ich teksty i sposoby podrywu są żenujące, a sama przecież poznałam faceta niemal na ulicy. On jednak na 200% nie stosował tych sztuczek Naturalność - to się ceni we wzajemnych kontaktach. A Kremik już tak pojechał nie tylko z PUA ale też z tymi fake kontami, że mam wrażenie, że sam nie wie kim jest i jak jest odbierany. Podejrzewam, że dlatego wycofał się ze spotkania na oglądanie filmów.
Nie studiowałam PUA ale śmiem twierdzić, że tam nie uczą jak budować trwałe relacje.
Oczywiście, że nie "uczą" ponieważ nie taki jest cel PUA. PUA pokazuje jak zdobyć zainteresowanie, ale nie ma takie PUA, które potrafiłoby nauczyć jak to zainteresowanie utrzymać
Czyli jak rozumiem ogranicza się to do rozmowy i dania telefonu? No zajeb*cie. I są osoby, które za to płacą. Masakra. Ja porównałam PUA do cudownych tabletek/środków na odchudzanie i myślę, że niewiele pomyliłam.
Jezu, to już prawdziwa brazylijska telenowela jest
Cokolwiek Kremikowi by napisać, on to i tak przekręci na swoje. Jeżeli jest trollem, to pewnie super się bawi- zresztą my też. Jeżeli jest autentycznym facetem, to bardzo mu współczuję, bo taki level obsesji na punkcie zupelnie nieistotnego faktora wyglądu- albo przynajmniej nie tak istotnego jak on myśli- nadaje się do psychiatry.
Akurat w tym konkretnym przypadku kolegi Kremika lub bota Kremika skuteczność zdobycia zainteresowania net kobiet net facetów jest 100% oraz podtrzymywania zainteresowania nim też 100% skuteczności .od rdugiej strony wątku przez 100 następnych z małymi przerwami ,czad a nawet siwy dym PUA rządzi moje drogie koleżanki czy tego chcecie czy nie i czy wam nam się to podoba Kremik absolwent kursów PUA wzbudził zainteresowanie i od grudnia je podtrzymuje,wzbudza dyskusje i emocje refleksje, a że z żadną konkretną dziewczyną przez ten czas nie nawiązał relacji takiej jak by chciał to nieistotny szczegół . trening czyni mistrza
uprzedzając ewentualne pytanie czy jestem pełen podziwu i zazdrości odpowiadam nie nie jestem ,nie da się już w żaden sposób pomóc Kremikowi ponieważ on nie ma za grosz chęci żeby sobie pomóc .
Jest mi to obojętne, kto, komu daje dupy . Masz kompleks obcokrajowcow i tyle.
Życzę Ci, żeby Twoja wybranka była po 40 murzynach, skoro nie interesuje Cie to. Boże co za frajer.
Psycholog Na Niby napisał/a:
Tez Ci gdzieś brakuje centymetrów?
Skoro już zacząłeś ten temat. Pewnie mam większego niż Ty i dałbym się za to pokroić jakby to nie było prawdą.
Frajer.
paslawek napisał/a:
Żołnierzu a Ty idź spać może już po 22:00 jest.
Może walnij barana w kaloryfer? Tylko takiego aż pion się zatrzęsie w bloku.
no dobra tylko po co ? a i nie mieszkam w bloku grzejniki mam podłączone od podłogowo to się może nie liczyć . To taka zabawa jak w innym wątku - rozumiem trza było tak od razu ,nie skumałem czaczy wychodzę z wprawy czasem przydała by się "świeża krew"
Specjalnie dla utwierdzenia Rumuńskiego_Żołnierza w obranej drodze: Idolka nastolatek celebrytka, influencerka i bohaterka internetów. Tak się robi w polsce medialną karierę.
Przed obejrzeniem skonsultuj się z lekarzem bądź farmaceutą.
Specjalnie dla utwierdzenia Rumuńskiego_Żołnierza w obranej drodze: Idolka nastolatek celebrytka, influencerka i bohaterka internetów. Tak się robi w polsce medialną karierę.
Przed obejrzeniem skonsultuj się z lekarzem bądź farmaceutą.
Oj tam, oj tam Nie bądź taki surowy dla współczesnej młodzieży
Zarzeknij się, że nie miałaś więcej niż 1 faceta.
A to jakiś wymóg ma być?
Nie wiem czy wiesz, ale w Chinach aktualnie 16-20 chłopców w swojej kategorii musi pogodzić się, że w swojej grupy populacyjnej nikogo nie będzie mieć dla siebie (ok 117 chłopców - 100 dziewczynek).
Skoro już zacząłeś ten temat. Pewnie mam większego niż Ty i dałbym się za to pokroić jakby to nie było prawdą.
Frajer.
A ja dałbym się pokroić że w cztery oczy nie byłbyś taki odważny. Nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz bo spotka Cię kara i udowodnię Ci ze w internecie nie jesteś bezpieczny. Zaryzykujesz?
Oj tam, oj tam Nie bądź taki surowy dla współczesnej młodzieży
Zarzeknij się, że nie miałaś więcej niż 1 faceta.
Do takiej "przysięgi" żeby była ważna i ją odebrać uroczyście należycie potrzeba chyba trzech świadków a może dwóch wystarczy Do kiedy Panna ma czas to ważne, gdzie teraz będzie dziewczyna po nocy latać i szukać ,trochę wyrozumiałości.
A to jakiś wymóg ma być? Nie wiem czy wiesz, ale w Chinach aktualnie 16-20 chłopców w swojej kategorii musi pogodzić się, że w swojej grupy populacyjnej nikogo nie będzie mieć dla siebie (ok 117 chłopców - 100 dziewczynek).
Z tego co pamiętam to w PL ok. 100 000 facetów nigdy nie założy rodziny z powodów czysto strukturalnych, kojarzysz coś takiego?
A ja dałbym się pokroić że w cztery oczy nie byłbyś taki odważny. Nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz bo spotka Cię kara i udowodnię Ci ze w internecie nie jesteś bezpieczny. Zaryzykujesz?
Frajer.
Taki prima aprilisowy temat z porównywalnią wacków?
rumunski_Żołnierz napisał/a:
tego co pamiętam to w PL ok. 100 000 facetów nigdy nie założy rodziny z powodów czysto strukturalnych, kojarzysz coś takiego?
Ale sam twierdzisz, że i tak nikt nie chciałby Polki. No to w czym problem?
Frajer.
Rumun czy Ciebie również Kremik ugryzł i zamieniasz się w zombie? Najpierw Dżoni, teraz Ty…
Oj Deep Rumuński chce się pobawić tak jak tam niektórzy wiesz gdzie tak podejrzewam ,tylko mam wątpliwości czy nerwy mu wytrzymają jeżeli chce spróbować na całego .
Bo aktualnie wręcz jest więcej kobiet niż mężczyzn.
Zależy w jakiej grupie wiekowej.
Chyba pomiędzy 40-80 jest więcej kobiet ale do 40stki więcej facetów
Czyli w wieku prokreacyjnym to panie mają większy wybór. Na emeryturce sytuacja się odwraca
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:
Rumunski_Zolnierz napisał/a:
Frajer.
Czyli w wieku prokreacyjnym to panie mają większy wybór. Na emeryturce sytuacja się odwraca
Nie wiem czy wiesz, ale w Chinach aktualnie 16-20 chłopców w swojej kategorii musi pogodzić się, że w swojej grupy populacyjnej nikogo nie będzie mieć dla siebie (ok 117 chłopców - 100 dziewczynek).
Za to 600 mln azjatów na wirtualną dziewczynę na smarpthonie.