30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 90 91 92 93 94 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,916 do 5,980 z 31,047 ]

5,916

Odp: 30lat i cały czas sam
jakis_czlowiek napisał/a:

Spokojnie. Rumuński niedługo idzie do prostytutki, to może jak sobie ulży, to zejdą z niego wszystkie emocje^^ A wtedy może zacznie myśleć racjonalnie.

Mnie wręcz przeraża co się z nim stało w ciągu ostatnich miesięcy. To jest zupełnie inny facet niż ten, którego pamiętam i którego naprawdę lubiłam.

Nawiasem mówiąc napisałam relatywnie długi, skierowany do Rumunskiego post, także w temacie prostytutek i dlaczego uważam, że przy jego lękach nie jest to najlepszy pomysł, ale potem weszłam tutaj, przeczytałam co się zadziało i uznałam, że zwyczajnie nie mam ochoty z nim dyskutować. W ogóle treści, które tu się pojawiają, wykraczają poza jakikolwiek dopuszczalny poziom.

bagienni_k napisał/a:

Pozostaje się cieszyć, że z pewnymi przypadkami ma się do czynienia tylko na forum..

Na szczęście my się wylogujemy, pójdziemy do swojego w większości satysfakcjonującego życia, a w życiu Kremika, Johnny'ego i Rumunskiego nic się na lepsze ne zmieni, dalej będą kisić się we własnym sosie, pluć jadem na kobiety (i nie tylko), złościć na rzeczywistość, ale nie zrobią NIC, aby sobie realnie pomóc.

Zobacz podobne tematy :

5,917

Jak ktoś całym serduchem nienawidzi i pogardza kobietami, to niech sie nie dziwi, że kobiety go omijają szerokim łukiem. Ja rozumiem, że ten ktosiu może i miał parchate dzieciństwo, ale to się leczy na terapii, a nie taplając się w bagienku samoużalania i ziejąc nienawiścią do bab, bo mamusia zła była. To znaczy można tak robić, ale rezultaty są widoczne jak tutaj w temacie.

Kobiety same nienawidzą nieatrakcyjnych mężczyzn, a potem po wielu próbach i koszach faceci odpłacają im tym samym. Cios, za cios, oko za oko. Niechęć za niechęć plus nazywają rzeczy po imieniu - kobiety bywają bardzo często płytkie, puste, próżne i NIELOGICZNE

pisałem na początku swoich wywodów - niski facet = nieatrakcyjny dla kobiet
wasza odpowiedź - nieprawda, zmień przekonania
potem dodałyście - niski jest nieatrakcyjny i taki facet ma trudniej

no czyli najpierw wmawiacie, że nie miałem racji, a potem przyznajecie, że jednak miałem.

Pisałem, że niski facet nie jest w oczach kobiet atrakcyjny, jest wręcz uważany za gorszego
Padła odpowiedź - sobie wmawiasz, tak nie jest, idź do psychologa
Potem piszecie - niski facet nie ma szans w podrywie klasyczny, najpierw musi zostać kolegą i dopiero po wielu miesiącach zwykłej znajomości będzie w stanie przekonać do siebie dziewczynę .... k...a skoro wysoki atrakcyjny koleś ot tak umawia się na randkę, a niski musi być kolegą by oczarować dziewczynę to sugestia, że niski jest gorszy i mniej atrakcyjny

Wczoraj odwiedziłem wizaz ... i tam w temacie - Cechy dyskwalifikujące potencjalnego partnera
najczęściej kobiety wymieniają niski wzrost ... ale pewnie ja sobie wmawiam i mam incelskie poglądy i dlatego dziewczyny mnie nie lubią
wcale nie dlatego, że nie kręcą ich faceci 160+

Ostatnio nawiązałem kontakt z dziewczyną z netkobiet. Nawet mieliśmy się spotkać. Opowiedziałem o tym mamie, jej reakcja - a ona wie jak wyglądasz? Bo pewnie wyobraża sobie inaczej. Może zaznacz, że nie jesteś wysoki, bo będzie mocno rozczarowana.

Sugestia - niski więc będzie rozczarowana. Odechciało się mi wszystkiego. A wyjście ze znajomymi na kręgle i pubu skończyło się tak, że znowu każdej jednej napotkanej dziewczynie sięgałem zaledwie do brody lub nosa, a kolesiom najczęściej do ramienia.

No to nie jest życie, tylko kalectwo i męka sad
Gdyby kobiety/dziewczyny miały gdzieś wzrost faceta niskie fejki cieszyłyby się powodzeniem, ja i niscy mężczyźni z całego świata nie spotykaliby się z odtrąceniem,
a na netkobietach nie padałyby rady zostań kolegą to jedyna droga

z koleżeństwa nie wychodzi się na coś więcej ... zwłaszcza gdy się jest niskim kolesiem. Dookoła pełno wysokich mężczyzn, więc kobieta wolałaby spróbować poznać nowego faceta niż umówić się na randkę z niewysokim facetem

Jestem 0 i taka prawda. Gdyby dziewczyny nie odrzucały za wzrost, nigdy bym się nie spotkał z niechęcią

Umawiałem się z naprawdę 150+ i 90kg dziewczynami, ale i im mój wzrost przeszkadzał

5,918

Najzabawniejsze - każda ma inny gust. Ok moje fejki 5 atrakcyjnych 5 średnich i 5 kobiet. Każda z nich polubiła profil atrakcyjnego fejka, a żadna przeciętnego.
Dlaczego? Gust kobiet przecież zróżnicowany? Jak to możliwe, że podobali się im dokładnie ci sami kolesie, a mniej atrakcyjni żadni?

Ohhh czekaj tu macie odpowiedź

https://www.youtube.com/watch?v=BHPFYRfCTLI

5,919

Beyondblackie napisał/a:

Sprawa jest prosta. Jak kobieta nie jest za bardzo modelką, to by zwrócić na siebie uwagę pracuje nad sylwetką, stylówą, makijażem, flirtem i liczy na to, że faceci są mało wybredni. Jak facet nie jest modelem z okładki, to poprawia wygląd, ale przede wszystkim skupia sie na pewności siebie, gadanym i karierze- wtedy nawet może wybredny być.

Kolejna bzdura. Jak facet nie jest atrakcyjny to nie ma powodzenia i nie ma możliwości pokazania pewności siebie, zaimponowania karierą czy gadką.
Albo nawet jak ma np na jakimś kursie to dziewczyna będzie na jego atuty obojętna. Nie pasuje z wyglądu to nie ma szans

5,920

Psycholog Na Niby napisał/a:

Która z was miała partnera 163 bądź mniej? Czym kremik ma konkurować z wyższymi od siebie?

Pytania te kieruję do wypowiadających się kobiet. Też bym chciał wiedzieć. Prawda jest taka, że zawsze z moim wzrostem jestem ostatni.

5,921

Johnny89 napisał/a:

„Nikt nie był tak niski” i to wystarczy aby podsumować jak odbierany jest facet z takim wzrostem , kremik miał racje w tym co pisał i to nie on wymaga terapii poważnie , druga sprawa jeśli chodzi o jego stylówe , jestem zdania takiego że póki się kogoś nie widzi to nie ma się prawa z góry oceniać jak kto wyglada .terapii to potrzebują dziewczyny które wyśmiewały jego wzrost .

Zgadzam się. Kobiety miały problem z moim wzrostem, więc to one powinny się leczyć by uzyskać informację, że takich rzeczy nie wytykać nikomu.
I prawda nie widziały stylówki a oceniają z góry. Ja chodzę ubrany najcześciej w jeansy + basicowy tshirt

5,922 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-04-01 08:37:11)

Kremik milion razy tu pisano, że jeśli nie jesteś atrakcyjny z wyglądu (niski wzrost,  wątła sylwetka itd.) to marne szanse, że znajdziesz kogoś na tych swoich portalach bo tam głównie wygląd się liczy.
Jak masz inaczej pokazać swoje atuty jeśli nie przez poznanie w realu.  Jeśli nie przekonujesz wyglądem w necie to na neutralnym gruncie masz większe szanse.
No i co z tym spotkaniem z dziewczyną z netkobiety?

5,923

DeepAndBlue napisał/a:

A ja się przyszłam pochwalić jaką niesamowitą farciarą jestem wink

Wracając dzisiaj z miasta do domu (jakieś 20 minut z buta) spotkałam się z czymś niespotykanym.

Ponieważ nikt by mi nie uwierzył, zrobiłam fotki.

Jeśli jest na nich coś innego, jeśli halucynuję, to uszczypnijcie mnie. Może kawa za słaba (latte, to nie wiadomo czy to w ogóle działa).

https://i.ibb.co/pRsM5jW/B80-CA37-C-5-FFF-49-EC-A336-48-FA20121-C37.jpg

Młoda dama spacerowała wesoło nie z jednym ale z dwoma maluchami. Co jeden to lepszy, przy czym blondyn wyautował szatyna, co można było zaobserwować po mowie ciała dziewczyny (uśmiechała się do niego, była zdecydowanie bliżej, niemal ramię w ramię... metafora taka wink Proszę zwrócić uwagę, że na zdjęciu dziewczyna wydaje się niższa ponieważ szukała wtedy czegoś w torebce. Najprościej sprawdzić poziom ramion.

Jakie miasto? I wiesz, że to może byli TYLKO KOLEDZY?

5,924

Roxann napisał/a:

Kremik milion razy tu pisano, że jeśli nie jesteś atrakcyjny z wyglądu (niski wzrost,  wątła sylwetka itd.) to marne szanse, że znajdziesz kogoś na tych swoich portalach bo tam głównie wygląd się liczy.
Jak masz inaczej pokazać swoje atuty jeśli nie przez poznanie w realu.  Jeśli nie przekonujesz wyglądem w necie to na neutralnym gruncie masz większe szanse.

Nic, skoro własna matka najpierw ględzi:

nie rozumiem dlaczego mówisz, że nie masz szans u dziewczyn i skąd te kompleksy, a potem sugeruje, że jednak jestem nieatrakcyjny, to się odechciewa

w realu jest tak samo. Nie podobam się kobietom z powodu wzrostu, szczupłej sylwetki (nie wątłej, barki mam dość szerokie, nie jestem tzw cienki), to nie widzą we mnie materiał na kogoś więcej tak w necie jak i w realu

5,925

Olinka napisał/a:

ale nie zrobią NIC, aby sobie realnie pomóc.

Pragnę uzyskać informację co zrobić by sobie pomóc ... czyli urosnąć 15cm? Rozmawiałem przez telefon wiele godzin z jedną użytkowniczką i powiedziała "Jesteś fajny facet. Interesujący, z poczuciem humoru i kiedy kończymy rozmawiać to jest mi szkoda".

Zatem na podstawie tych słów stwierdzam, że ze mną jest w porządku, tylko kobiety mi nie dają szansy z powodu wzrostu

5,926

Kremik napisał/a:
Olinka napisał/a:

ale nie zrobią NIC, aby sobie realnie pomóc.

Pragnę uzyskać informację co zrobić by sobie pomóc ... czyli urosnąć 15cm?

Iść na terapię. Było mówione milion razy.

5,927

Kremik napisał/a:
Roxann napisał/a:

Nic, skoro własna matka najpierw ględzi:

nie rozumiem dlaczego mówisz, że nie masz szans u dziewczyn i skąd te kompleksy, a potem sugeruje, że jednak jestem nieatrakcyjny, to się odechciewa

w realu jest tak samo. Nie podobam się kobietom z powodu wzrostu, szczupłej sylwetki (nie wątłej, barki mam dość szerokie, nie jestem tzw cienki), to nie widzą we mnie materiał na kogoś więcej tak w necie jak i w realu

I nie umówiłeś się z dziewczna bo matka zapytała czy wie, że jesteś niski?
Kremik rozumiem, że nie chcesz wstawiać swojego zdjęcia ale masz ich pewnie pokaźną bazę więc spróbuj wybrać takiego faceta, któremu najbliżej jest Tobie czy na odwrót. Wtedy nie będzie takiego gdbania czy oceniania w ciemno.

5,928

jjbp terapię? Żeby prowadzący facet 180+ wmawiał mi, że wzrost jest bez znaczenia, ale w myślach mówił sobie - że nie chciałby mierzyć tyle co ja?
Czy może do kobiety, która przekonywałaby mnie, że mam niepotrzebne kompleksy, ale z facetem mojego wzrostu by się nie umówiła?
Terapia spowoduje w myśl zasady "trawa jest czerwona" - wmawianie sobie, że problemu nie ma

5,929

Terapia by spowodowala, ze przestałbyś słuchać swojej toksycznej matki, która nieźle Ci namieszała w czerepie. Jesteś dorosłym facetem, a jak mały chlopczyk lecisz do mamusi z każdą decyzją. Nie masz własnego zdania?

5,930

Kremik napisał/a:

Pragnę uzyskać informację co zrobić by sobie pomóc ... czyli urosnąć 15cm?

Jak to się mówi stań na:
- portfelu,
- dyplomie Noblowskim,
- na swojej gwieździe w Alei Gwiazd,
- fotelu dyrektora misji kosmicznej na Mars.
tongue

kremik napisał/a:

Ostatnio nawiązałem kontakt z dziewczyną z netkobiet. Nawet mieliśmy się spotkać. Opowiedziałem o tym mamie, jej reakcja - a ona wie jak wyglądasz? Bo pewnie wyobraża sobie inaczej

Słuchaj mamy, mama wie najlepiej. roll
Przecież na forum jesteś znany głównie z narzekania na niski wzrost.

5,931

BB faktem jest, że niski facet jest dla dziewczyn nieatrakcyjny

5,932

Kremik napisał/a:

Nie, faktem jest, że jesteś facetem, który dobrze się czuje w roli ofiary i tkwi w toksycznej relacji nieprzecietej pępowiny z matką. Co jest mało atrakcyjne dla typowej kobiety.

5,933

Znerx napisał/a:
kremik napisał/a:

Ostatnio nawiązałem kontakt z dziewczyną z netkobiet. Nawet mieliśmy się spotkać. Opowiedziałem o tym mamie, jej reakcja - a ona wie jak wyglądasz? Bo pewnie wyobraża sobie inaczej

Słuchaj mamy, mama wie najlepiej. roll
Przecież na forum jesteś znany głównie z narzekania na niski wzrost.

Dokładnie. Skoro dziewczyna mając tą wiedzę chciała spotkać, a Kremik zrezygnował bo mamusia powiedziała to czy tamto, to ja nie mam słów.
Zamiast pójść na spotkanie, woli się dalej użalać i powtarzać w kółko to samo.

5,934

Jak się słucha mamusi we wszystkim, co się tylko w życiu robi, to jego szanse od razu rosną!

---------------------------
Dzisiaj jest 1.04 big_smile

smile

bagienni_k napisał/a:

Jak się słucha mamusi we wszystkim, co się tylko w życiu robi, to jego szanse od razu rosną!

---------------------------
Dzisiaj jest 1.04 big_smile

smile

Mamusia prawdę Ci powie big_smile

PS. Dzisiaj w ramach żartu pogody jest wiosna tongue

5,936

Tak, bo ta kobieta stwierdziła, że zwraca uwagę na wygląd. Że jest ważny i kiedy facet się nie podoba, nie da mu szansy. Potwierdziła blackpilla. A poza tym otwarcie przyznała, że się maluje i że makijaż znacząco poprawia urodę kobiety

5,937

Beyondblackie napisał/a:
Kremik napisał/a:

Nie, faktem jest, że jesteś facetem, który dobrze się czuje w roli ofiary i tkwi w toksycznej relacji nieprzecietej pępowiny z matką. Co jest mało atrakcyjne dla typowej kobiety.

Wejdź na wspomniany wcześniej temat na wizazu i przekonaj wypowiadające się te kobiety, że niski facet nie jest zbyt mało dla nich atrakcyjny

5,938 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-04-01 10:00:12)

Kremik napisał/a:

Tak, bo ta kobieta stwierdziła, że zwraca uwagę na wygląd. Że jest ważny i kiedy facet się nie podoba, nie da mu szansy. Potwierdziła blackpilla. A poza tym otwarcie przyznała, że się maluje i że makijaż znacząco poprawia urodę kobiety

Tak samo, kiedy kobieta nie podoba się mężczyźnie, ten nie jest nią zainteresowany. No geniusz ten blackpill. big_smile Poza tym widzę, że zataczamy po raz kolejny koło w kierunku makijażu i katarynka rozkręca się na nowo.

5,939

Kremik napisał/a:

Jakie miasto?

Miasto 200 000 mieszkańców hmm

A może wioska? W Twoim uniwersum to nic nie wiadomo hmm

Z troski to prośba, od mamusi się wyprowadź i idź leczyć. Wyjdź ze swojej nory, wyjdź z internetu do świata RZECZYWISTEGO.

I skoro się tak dobrze maskujesz ze swoim paskudnym charakterem i dziewczyny uważają, że jesteś spoko to być może tylko intuicja ratuje je od nieszczęścia. Choć ja mam inną teorię wink

5,940

Kobieta ma wiele możliwości poprawienia wyglądu. Facet jaką ma twarz taką ma, a na kluczową cechę - ZGADNIJ JAKĄ ;D nie ma wpływu

Kremik napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:
Kremik napisał/a:

Wejdź na wspomniany wcześniej temat na wizazu i przekonaj wypowiadające się te kobiety, że niski facet nie jest zbyt mało dla nich atrakcyjny

A na co to komu?
Wyjdź w końcu z tego Internetu w realny świat i tam szukaj realnych interakcji a nie wyłącznie potwierdzenia własnych kompleksów.

5,942

Nie mam paskudnego charakteru. Oceniacie mnie przez wylewającą się w moich postach frustrację. Zapominacie, że ta wynika z niepowodzenia. Ja naprawdę jestem miłą, pogodną osobą. Dałem się tu poznać ze złej strony bo piszę z perspektywy niskiego przegrywa.

5,943

Przecież pisałem, że w realu kobiety są zazwyczaj wyższe i nie zwracają na mnie uwagi. Nawet kobiety niższe niż 160 nie chcą faceta 163. A wy cały czas upieracie się, że problem tkwi w mojej głowie.

5,944

Kremik napisał/a:

naprawdę jestem miłą, pogodną osobą

Pffff… bujać to my a nie nas. Może w świecie realnym udajesz miłego i pogodnego… i to też się czuje… nie ufa się takim „miłym” i „pogodnym” aktorom ze spalonego teatru.

5,945 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-04-01 10:11:19)

Kremik napisał/a:

Kobieta ma wiele możliwości poprawienia wyglądu. Facet jaką ma twarz taką ma, a na kluczową cechę - ZGADNIJ JAKĄ ;D nie ma wpływu

Kobieta, to kobieta. Mężczyzna, to mężczyzna. Każde z nich ma wiele możliwości poprawienia wyglądu. Każde w ramach swojej płci.

Kremik napisał/a:

Przecież pisałem, że w realu kobiety są zazwyczaj wyższe i nie zwracają na mnie uwagi. Nawet kobiety niższe niż 160 nie chcą faceta 163. A wy cały czas upieracie się, że problem tkwi w mojej głowie.

Skoro tak, to my Ci nie pomożemy. My w realu widzimy takich 1.63 cm co mają partnerki, więc wyciągamy logicznie wniosek, że problemem samym w sobie nie jest sam wzrost mężczyzny.

5,946

Kremik napisał/a:

Ale możesz przeciez podobać się z twarzy i Twój wzrost nie będzie dla tej kobiety miał znaczenia.

5,947

DeepAndBlue napisał/a:
Kremik napisał/a:

Pffff… bujać to my a nie nas. Może w świecie realnym udajesz miłego i pogodnego… i to też się czuje… nie ufa się takim „miłym” i „pogodnym” aktorom ze spalonego teatru.

Jasne bo w realu łatwiej udawać pogodną osobę niż zgreda na forum hahahaha

5,948

Charakter danej osoby można łatwo poznać po tym, jak się wypowiada, nie tylko w realu, ale choćby w sieci.

Jeśli w swoich wypowiedziach nie widzisz nic złego, to po prostu wymagasz terapii.

5,949

Kremik napisał/a:

jjbp terapię? Żeby prowadzący facet 180+ wmawiał mi, że wzrost jest bez znaczenia, ale w myślach mówił sobie - że nie chciałby mierzyć tyle co ja?
Czy może do kobiety, która przekonywałaby mnie, że mam niepotrzebne kompleksy, ale z facetem mojego wzrostu by się nie umówiła?
Terapia spowoduje w myśl zasady "trawa jest czerwona" - wmawianie sobie, że problemu nie ma

Zawsze możesz wybrać na terapeutę niskiego faceta. Co za problem?

Kremik, czy jeżeli przyznamy Ci rację, urośniesz od tego?

5,951

Kremik napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
Kremik napisał/a:

Jasne bo w realu łatwiej udawać pogodną osobę niż zgreda na forum hahahaha

Ty po prostu jesteś męczącym egocentrykiem! Sugerujesz, że udajesz zgreda w sieci? A może jesteś tak skupiony na blackpillowskiej sekcie, że już sam nie wiesz kim jesteś?

5,952

Szczerze, Kremiku? Nie wierzę w żadną kobietę z Netkobiet. Tak samo jak nie wierzę w Twoje wizyty u prostytutek. Ty te wszystkie historyjki tworzysz na potrzeby "udowodnienia" nam w jak beznadziejnym jesteś położeniu, ale zupełnie straciłeś poczucie rzeczywistości.

jjbp napisał/a:

Zawsze możesz wybrać na terapeutę niskiego faceta. Co za problem?

Dokładnie. Z drugiej strony jeśli Kremik nawet w terapeucie widzi kogoś, kto się z niego w duchu nabija, to ja już doprawdy nie wiem kto mu jeszcze pozostał? Chyba tylko Wykopy, braciasamcy i innej maści samonakręcający się incele.

5,953

Gareta ... napisz proszę Olince te wszystkie komplementy jakie padły z Twoich ust

5,954

Kremik napisał/a:

Gareta ... napisz proszę Olince te wszystkie komplementy jakie padły z Twoich ust

To dlaczego się z nią nie spotkałeś??? Bo nie uwierzę, że z powodu uwagi Twojej toksycznej matki. Stchórzyłeś, prawda?

5,955

Raz, że słowa matki były dla mnie bardzo dołujące, a dwa dziewczyna wyraźnie powiedziała, że wygląd faceta jest ważny, co mnie zniechęciło, bo jeśli chodzi o wygląd to ja jestem zawsze w nie typie.

Przyszedł na kobiece forum wyżywać się na kobietach. Zapodał temat ukierunkowany jednotorowo, przedstawia bardzo wąską, ograniczoną argumentację sprowadzającą się do rzucania haseł, uzupełnioną kuriozalnymi pretensjami, porównaniami.  Siłą rzeczy było, że w odpowiedzi usłyszy zaprzeczenie, co stanowi dla niego wodę na młyn. Szkoda czasu na takich jak Kremik, Rumunski czy Johnnny i im podobnych.

5,957

A: Kim jest Kremik?
B: Niskim frustratem
A: Coś jeszcze o nim wiadomo?
B: Nie. Ale napisał o sobie już 1200 postów tongue

5,958

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Przyszedł na kobiece forum wyżywać się na kobietach. Zapodał temat ukierunkowany jednotorowo, przedstawia bardzo wąską, ograniczoną argumentację sprowadzającą się do rzucania haseł, uzupełnioną kuriozalnymi pretensjami, porównaniami.  Siłą rzeczy było, że w odpowiedzi usłyszy zaprzeczenie, co stanowi dla niego wodę na młyn. Szkoda czasu na takich jak Kremik, Rumunski czy Johnnny i im podobnych.

Wypunktowałem argumentację wszystkich z was. Najpierw piszecie x, by potem y i mi między wierszami przyznać rację. W swoich wywodach się mieszacie, raz tak, drugi inaczej, nie patrząc że całkowicie sobie przeczycie

5,959 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-04-01 10:54:44)

Nie przeczę że problem istnieje w męskiej świadomości, tylko czego w związku z tym Kremik tutaj chce?

5,960

Kremik, to wyższa matematyka jest. Gubisz się w niej tongue

Kremik napisał/a:
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Wypunktowałem argumentację wszystkich z was. Najpierw piszecie x, by potem y i mi między wierszami przyznać rację. W swoich wywodach się mieszacie, raz tak, drugi inaczej, nie patrząc że całkowicie sobie przeczycie

Co Ci to daje? Jesteś jaki jesteś. Koncentrujesz się wyłącznie na swoim wzroście, ok, Twoja sprawa.

Chcesz jednoznacznej odpowiedzi, której jednoznacznie udzielić nie można, i masz o to pretensje.

5,962

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1284870

poczytajcie ile kobiet odrzuci mężczyzn z powodu niskiego wzrostu, ale pewnie to problem w męskiej świadomości

5,963

Kremik napisał/a:

Raz, że słowa matki były dla mnie bardzo dołujące, a dwa dziewczyna wyraźnie powiedziała, że wygląd faceta jest ważny, co mnie zniechęciło, bo jeśli chodzi o wygląd to ja jestem zawsze w nie typie.

W takim razie niby w jakim celu miało być to spotkanie? Bo to się przecież kupy nie trzyma.
Jeśli towarzyskie, to jakie znaczenie ma Twoja atrakcyjność? Jeśli randka, to przecież ta osoba doskonale wie, że jesteś niski.

Kremik napisał/a:

poczytajcie ile kobiet odrzuci mężczyzn z powodu niskiego wzrostu, ale pewnie to problem w męskiej świadomości

Czytam:

Niedbanie o higienę osobistą.
Zaniedbane zęby.
Brak poczucia humoru.
Brak wyobraźni.
Braki w podstawowej wiedzy o świecie, nauce itd.
Pyszałkowatość. Traktowanie innych ludzi, w tym kobiet, z góry.
Bycie ogólnie negatywnym, nudnym, ciągle jęczącym człowiekiem.
Duża nadwaga, otyłość.
Źle pojęta religijność, narzucanie innym swojej religijności, afiszowanie się z nią.

5,965

Przeczytaj wszystkie posty w temacie

5,966

Wyłącz internet! Chłopie tongue Nie czaisz bazy. Ty byś pewnie chciał aby bez żadnego (nul, zero) wysiłku wpadały Ci tabuny ślicznotek pfff

5,967 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-04-01 11:02:46)

Kremik napisał/a:

Przeczytaj wszystkie posty w temacie

Na przykład na pierwszej stronie z wielu odpowiedzi nie ma nic o wzroście.

Wskaż ile, z różnych użytkowniczek, wskazało jako cechę dyskwalifikującą wyłącznie wzrost?

Na drugiej i trzeciej stronie, to samo. Żadna nie wskazuje na niski wzrost jako cechę wyłącznie dyskwalifikującą.

5,969

Kremik napisał/a:

Póki co to piszą, że odrzucą za marudzenie, zadufanie i mizoginię… i to by się zgadzało tongue Sedno problemu

5,970

Dalej piszą o wzroście

Zresztą niskie dziewczyny zawsze z wysokimi kolesiami

https://www.vinted.pl/forum/milosc/3648 … er_page=20

5,971 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-04-01 11:16:11)

Kremik napisał/a:

Dalej piszą o wzroście

Zresztą niskie dziewczyny zawsze z wysokimi kolesiami

Wskaż konkretne wypowiedzi. To po pierwsze. Poza tym, to że jakaś tak napisze w Internecie, to nie jest miarodajne dla innych. Czego tu nie rozumiesz?

Wskaż także takie wypowiedzi na wcześniej przytoczonym Wizażu. Takie, że koleś ma być wyłącznie wysoki i tylko to się liczy.

5,972

Wszystkie wypowiedzi niskich kobiet z tego tematu ... = są z wysokimi kolesiami

Kremik napisał/a:

Czy Tobie ktoś płaci za trollowanie na tym forum?

5,974

ale tak jest kazda niska kobieta ma w tamtym temacie wysokiego

5,975 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-04-01 11:18:57)

Narracja Kolegi zaczyna mi przypominać przekonanie przeciętnego Rosjanina na temat wojny na Ukrainie, wiedzy o świecie i ogólnego całokształtu: jak się zamknie w tym, co mu TV dostarcza, to nie będzie nawt wierzył w coś, jeśli mu to pokażą na żywo.

5,976 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-04-01 11:19:47)

cala strona zobaczcie

5,977

Kremik napisał/a:

Żeby sobie takiego Kremika nie zmajstrować tongue
A na poważnie… o ile się da tongue WSZYSTKICH??? Na której stronie, 28?, kiedy pula innych ważniejszych cech się wyczerpała? I wszystkie poprzednie odpowiedzi się nie liczą?

No to jak gustujesz w kobietach, które nie cierpią niskich to powodzenia smile Zdaje się, że tylko takie Cię interesują.

5,978 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-04-01 11:23:43)

Kremik napisał/a:

cala strona zobaczcie

Nie. Wskaż nam konkretne posty, w których jakaś kobieta tak napisała jak twierdzisz, że liczy się wyłącznie wzrost. I wyjaśnij nam, w jaki sposób to przesądza o tym, że jest to zdanie każdej innej kobiety.

5,979

profile
edyta18
6 lat temu
366
ja mam 165 a chłopak 182 (h)
profile
Konto usunięte
6 lat temu
ja 164, chłopak 188 smile
profile