Jak ktoś całym serduchem nienawidzi i pogardza kobietami, to niech sie nie dziwi, że kobiety go omijają szerokim łukiem. Ja rozumiem, że ten ktosiu może i miał parchate dzieciństwo, ale to się leczy na terapii, a nie taplając się w bagienku samoużalania i ziejąc nienawiścią do bab, bo mamusia zła była. To znaczy można tak robić, ale rezultaty są widoczne jak tutaj w temacie.
Kobiety same nienawidzą nieatrakcyjnych mężczyzn, a potem po wielu próbach i koszach faceci odpłacają im tym samym. Cios, za cios, oko za oko. Niechęć za niechęć plus nazywają rzeczy po imieniu - kobiety bywają bardzo często płytkie, puste, próżne i NIELOGICZNE
pisałem na początku swoich wywodów - niski facet = nieatrakcyjny dla kobiet
wasza odpowiedź - nieprawda, zmień przekonania
potem dodałyście - niski jest nieatrakcyjny i taki facet ma trudniej
no czyli najpierw wmawiacie, że nie miałem racji, a potem przyznajecie, że jednak miałem.
Pisałem, że niski facet nie jest w oczach kobiet atrakcyjny, jest wręcz uważany za gorszego
Padła odpowiedź - sobie wmawiasz, tak nie jest, idź do psychologa
Potem piszecie - niski facet nie ma szans w podrywie klasyczny, najpierw musi zostać kolegą i dopiero po wielu miesiącach zwykłej znajomości będzie w stanie przekonać do siebie dziewczynę .... k...a skoro wysoki atrakcyjny koleś ot tak umawia się na randkę, a niski musi być kolegą by oczarować dziewczynę to sugestia, że niski jest gorszy i mniej atrakcyjny
Wczoraj odwiedziłem wizaz ... i tam w temacie - Cechy dyskwalifikujące potencjalnego partnera
najczęściej kobiety wymieniają niski wzrost ... ale pewnie ja sobie wmawiam i mam incelskie poglądy i dlatego dziewczyny mnie nie lubią
wcale nie dlatego, że nie kręcą ich faceci 160+
Ostatnio nawiązałem kontakt z dziewczyną z netkobiet. Nawet mieliśmy się spotkać. Opowiedziałem o tym mamie, jej reakcja - a ona wie jak wyglądasz? Bo pewnie wyobraża sobie inaczej. Może zaznacz, że nie jesteś wysoki, bo będzie mocno rozczarowana.
Sugestia - niski więc będzie rozczarowana. Odechciało się mi wszystkiego. A wyjście ze znajomymi na kręgle i pubu skończyło się tak, że znowu każdej jednej napotkanej dziewczynie sięgałem zaledwie do brody lub nosa, a kolesiom najczęściej do ramienia.
No to nie jest życie, tylko kalectwo i męka 
Gdyby kobiety/dziewczyny miały gdzieś wzrost faceta niskie fejki cieszyłyby się powodzeniem, ja i niscy mężczyźni z całego świata nie spotykaliby się z odtrąceniem,
a na netkobietach nie padałyby rady zostań kolegą to jedyna droga
z koleżeństwa nie wychodzi się na coś więcej ... zwłaszcza gdy się jest niskim kolesiem. Dookoła pełno wysokich mężczyzn, więc kobieta wolałaby spróbować poznać nowego faceta niż umówić się na randkę z niewysokim facetem
Jestem 0 i taka prawda. Gdyby dziewczyny nie odrzucały za wzrost, nigdy bym się nie spotkał z niechęcią
Umawiałem się z naprawdę 150+ i 90kg dziewczynami, ale i im mój wzrost przeszkadzał