Panie Johnny89, pozwól, że wtrącę swoje trzy grosze w dyskusję.
Trzeba sobie uzmysłowić jedną rzecz.
,,Walka" w tym temacie jest bardzo mocno niewyrównana. Jakby przetrzepać temat od 1wszej strony to okaże się, że 95% kobiet w tym wątku zaliczyło pełen wachlarz doznań seksualnych.
Jedne oddawały się bez opamiętania, jeszcze inne spały z wyspiarzami, Niemcami, Czechami, Mołdawianinem i Bóg wie co jeszcze.
Jeżeli mówimy o facetach to tutaj ok. 50% ma bardzo małe doświadczenia (albo 0), więc już widzisz jaka jest dysproporcja.
Siedzę na tym forum od 2015 i zauważyłem jedną tendencję:
* Faceci przeważnie piszą tematy w stylu: ,,Mam 30 lat i jestem prawiczkiem, co jest nie tak?"
* Kobiety przeważnie piszą wątki na zasadzie: ,,Słuchajcie, jestem w związku z Jankiem od 5 lat, seks jest wspaniały ale chyba kocham swojego ex ale nie ostatniego tylko siódmego"
Rozumiesz już o czym piszę?
Na podstawie tylko tego forum można wysunąć tezę, że nawet 50 letnie kobiety mogą sobie w 10 minut znaleźć tuzin facetów na seks a 30 letni informatycy 15k na rękę dalej nie mają nawet zwykłej koleżanki (nie mówiąc nic o związkach).
Przechodząc do sedna sprawy
Piszemy tutaj o związkach, seksie itp., gdzie na tym forum to kobiety przodują a faceci są ,,za nimi", co za tym idzie w przypadku dyskusji to Panie są na lepszej pozycji niż faceci.
To tak jakby kobiety strzelały do nas ze snajperki chowając się w wieżowcu a my byśmy latali bez żadnej broni po pustym polu.
Tego prawie nie da się wygrać ale nic nie jest niemożliwe 
Netkobiety to miejsce, gdzie każdą ofensywę da się zatrzymać i każdą defensywę przełamać.
Zobacz, jeżeli facet jest kawalerem i do tego prawiczkiem to jak będzie pisał z kobietą-latawcem, która dawała dupy na lewo i prawo to ona będzie za każdym razem wytykała mu incelstwo, aby ,,wygrać" w dyskusji.
Co za tym idzie, facet musiałby używać podobnej broni przeciwko niej, aby ją zniszczyć psychicznie.
Weźmy przykład Panny Szlachatnego(XD) Rodu i jej odpowiedź do Ciebie:
Ona użyła sztampową broń w Twoim kierunku. Ma świadomość tego, że w związkach przewyższa Ciebie o głowę i dlatego tak Ci napisała.
Żeby jej dop....dolić najlepiej byłoby napisać coś co uderzyłoby bezpośrednio w jej prawie zerową moralność (oddawanie się na lewo i prawo zagranicznikom) ale Ty stwierdziłeś, że będziesz życzył jej śmierci...
Na co inteligentnie odpisała, że zbytnio się tym nie przejmuje bo i tak każdy z nas kiedyś kopnie w kalendarz.
Podsumowując, ona wystrzeliła w Ciebie siedem torped i zamiast wysłać na nią 200 samolotów z lotniskowca, by ją zatopić to Ty wziąłeś do ręki pistolet na wodę i zacząłeś strzelać w ocean, by te torpedy zatrzymać 
Stary to się nie uda, tak to nie działa.
Mogłeś pięknie pojechać jej po ,,moralności", że jako cudzołożnica to nadaje się max. na Glory Hole a nie na czyjąś żonę/matkę itp.
Że żaden normalny facet nie oświadczy się kobiecie, która traktuje swoją pochwę jak dziurę na dworcu głównym i że jedynie co jej zostało to tworzyć wokół siebie skorupę, że to ona ma wybór ale woli zostać strong single woman, podczas, gdy rzeczywistość jest prawdopodobnie zgoła inna.
Jeżeli powiedziałaby swojemu wybrankowi całą swoją przeszłość seksualną to ten spier....łby w ciągu 10 sekund (zakładając, że jest normalny)
To powyższe napisałem na szybko, gdybym poświęcił temu z 10 minut to odpowiedź wyglądałaby x100 ostrzej ale szkoda mi czasu.
Niestety Ty Johnny89 zaatakowałeś ją pistoletem na wodę, który Ci wytrąciła w 5 sekund, sorry stary ale tak się nie robi 
Pozdro