30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 89 90 91 92 93 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,851 do 5,915 z 31,047 ]

5,851

Odp: 30lat i cały czas sam

BeyondBlackie Kurczę. Trzeba było filmik nagrać tongue

Paslawek Dziewoja nosiła damskie oxford shoes, bardzo popularne buty w Anglii. Dodają tak ze 3-4cm wzrostu tongue Też mam takie i dzięki nim sięgam nieba XD

Ajko to Brytolki, oni szczęk nie mają tongue Kończą się usta i zaczyna szyja smile

Zobacz podobne tematy :

5,852

DeepAndBlue napisał/a:

BeyondBlackie Kurczę. Trzeba było filmik nagrać tongue

Paslawek Dziewoja nosiła damskie oxford shoes, bardzo popularne buty w Anglii. Dodają tak ze 3-4cm wzrostu tongue Też mam takie i dzięki nim sięgam nieba XD

Ajko to Brytolki, oni szczęk nie mają tongue Kończą się usta i zaczyna szyja smile

3-4 cm to Himalaje ,jak kobieta dziewczyna ma na przykład 1.67 cm wzrostu
to nieomal demonstracja ,manifestacja możliwości wybrzydzania
jawna kpina szyderstwo  założyć takie buty smile

5,853

Ja naprawdę aktualnie zazdroszczę problemów niektórym użytkownikom.
Do tego racjonalizacja na poziomie typowego radykała.

5,854

Lucyfer666 napisał/a:

Ja naprawdę aktualnie zazdroszczę problemów niektórym użytkownikom.
Do tego racjonalizacja na poziomie typowego radykała.

A to jakiś problem jest użytkownika/ów smile ?
Jeżeli poziom radykała jest o mnie to typowego sobie wypraszam, reszta ujdzie w tłoku ,
mnie w tym tygodni podoba się być największym simpem i już smile i co mi zrobisz big_smile

5,855

Paslawek Ja idę na Giewont i „don’t stop me now!” Po drodze będę wybrzydzać ile mi się podoba tongue

Czekaj, czekaj… czy Ty Paslawku nie nazywasz się Simp Simpson? ^.^

5,856 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-30 12:38:46)

DeepAndBlue napisał/a:

Ty Johnny89.

Dostałeś TYLKO kosza od laski

Aaaaaa... To dlatego taki znerwicowany big_smile

No, początki zazwyczaj bywają trudne tongue

5,857

DeepAndBlue napisał/a:

Paslawek Ja idę na Giewont i „don’t stop me now!” Po drodze będę wybrzydzać ile mi się podoba tongue

Czekaj, czekaj… czy Ty Paslawku nie nazywasz się Simp Simpson? ^.^

paslawek przez małe pe
simp simpson przez małe es smile

5,858

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Ty Johnny89.

Dostałeś TYLKO kosza od laski

Aaaaaa... To dlatego taki znerwicowany big_smile

No, początki zazwyczaj bywają trudne tongue

Znowu baba winna tongue Całe zło świata popełnione przez mężczyzn to wina kobiet. Taka prawda tongue

5,859

Odpuście sobie ten Giewont! tongue Za duże tłumy i łatwo spaść, jak się w jednej ręce trzyma browarka a w drugiej reklamówkę smile

5,860

bagienni_k napisał/a:

Odpuście sobie ten Giewont! tongue Za duże tłumy i łatwo spaść, jak się w jednej ręce trzyma browarka a w drugiej reklamówkę smile

Na browarka mi rąk zabraknie, mam tylko dwie tongue

Ja będę się trzymać Rozbójnika, jak spadniemy to razem big_smile ale nie wiem jak reszta sobie poradzi. Jakieś liny może by się przydały ^.^

5,861 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-30 12:55:44)

Trzymać kogo? Niby mnie?

Ale, że jak: mamy być razem związani? Coś za szybko i za łatwo to idzie...

No, muszę się porzadnie zastanowić smile Za i przeciw smile

5,862

bagienni_k napisał/a:

Trzymać kogo? Niby mnie?

Ale, że jak: mamy być razem związani? Coś za szybko i za łatwo to idzie...

No, muszę się porzadnie zastanowić smile Za i przeciw smile

Szybko i łatwo, bo ja będę wiązać ;P

5,863

Bagienniku! Twa fantazja zaczyna mnie przerażać big_smile Jam kozica a nie koza, żeby mnie wiązać. Mi jagód wystarczy nazbierać i sama przyjdę tongue

5,864

Moja wyobraźnia jedynie podąża za Twoją, nic więcej big_smile

Skoroś taka wolna kozicka to możę sama sobie nazbieraj tongue

5,865

Bagiennik Zawsze zbieram jak są ^.^ Podążam za owocami. Jak myślisz, czemu się zawsze gubię smile

A Twoja wyobraźnia, widzę, to taka nawet mocniejsza niż moja wink Rrrrrr….

5,866 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-30 18:32:00)

Czemu się gubisz? Hmm, pierwsze o czym bym pomyślał to, żę bujasz w obłokach, ale jednak widać, że z Ciebie to raczej twarda babka jest.. tongue Zatem buszowanie w jagodach bardziej pasuje.. wink

Nie wiem, jak ocenia się moc wyobraźni, tu mnie masz.. wink

5,867

Sorry, że tak się wtrącę ale w tym temacie nurtuje mnie jedna kwestia, skoro Panowie nie cieszący powodzeniem na samą myśl o związku/relacji z nieatrakcyjną kobietą reagują tak jak nie inaczej czyli, że to kwestia desperacji, to jakim prawem odbierają prawo kobietom do szukania jak najlepszej dostępnej opcji?
Swoją drogą seks odgrywa tu dużą rolę bo o ile faceci raczej nie wybrzydzają za bardzo jak mogą mieć seks za free, tak kobiety jeśli już miałyby się komuś oddać, to wiadomo, że wybiorą faceta, który im podoba. Nawet jeśli ma to być jednorazowe czy krótkookresowe.
Jest jednak popyt, to i podaż. Dlatego faceci nawet najbardziej nieatrakcyjni mogą mieć seks jeśli za niego zapłacą.

5,868 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-30 18:35:52)

Rox, nie wtrącaj, tylko dziel się tym, co Ciebie gnębi. Zawsze to jakiś głos rozsądku w tym wątku smile

Nie wiem ilu takich jest, którzy odbierają kobietom prawo do szukania lepszej opcji, ale to raczej nie mieści się w żadnej skali rozumowania ani logiki. Jeśli Panowie na codzień epatują tsakim zgorzknieniem, jak tu na forum, to woląłbym się trzymać od nich z daleka. Miejmy nadzieję, że takich ekstremalnych przypadków jest naprawdę niewiele.

5,869

Roxann napisał/a:

Jest jednak popyt, to i podaż. Dlatego faceci nawet najbardziej nieatrakcyjni mogą mieć seks jeśli za niego zapłacą.

Tylko co to za atrakcja?

5,870

Znerx napisał/a:
Roxann napisał/a:

Tylko co to za atrakcja?

Ale facet nieatrakcyjny ma w ten sposób opcję na nawet fajną laskę byleby zapłacił.

5,871

Sprawa jest prosta. Jak kobieta nie jest za bardzo modelką, to by zwrócić na siebie uwagę pracuje nad sylwetką, stylówą, makijażem, flirtem i liczy na to, że faceci są mało wybredni. Jak facet nie jest modelem z okładki, to poprawia wygląd, ale przede wszystkim skupia sie na pewności siebie, gadanym i karierze- wtedy nawet może wybredny być.

5,872

Beyondblackie napisał/a:

Jak facet nie jest modelem z okładki, to poprawia wygląd, ale przede wszystkim skupia sie na pewności siebie, gadanym i karierze- wtedy nawet może wybredny być.

Gorzej jak są braki we wszystkim tongue

5,873

jakis_czlowiek napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Jak facet nie jest modelem z okładki, to poprawia wygląd, ale przede wszystkim skupia sie na pewności siebie, gadanym i karierze- wtedy nawet może wybredny być.

W tym jest wlaśnie problem, bo Koledzy tutaj zdają sie nie mieć ani żadnych innych pozytywnych atrybutów ani nawet chęci nabycia ich.

Beyondblackie napisał/a:

To kaplica big_smile

To jest w ogóle możliwe? tongue

5,875

Przede wszystkim nikt nie może się taplać we własnym bagienku swoich kompleksów i przestać się samemu biczować..

5,876

Beyondblackie napisał/a:

To kaplica big_smile

To jest w ogóle możliwe? tongue

Wszystko jest możliwe. Wszędzie da się znaleźć braki^^

Ja tu akurat miałem na myśli siebie, a nie Kremik&Company. Np. u mnie wygląd taki se, pewność siebie słaba, gadane słabe, kariera ujdzie i tyle. Nic ciekawego tongue Ale chociaż w przeciwieństwie do wymienionych osób nie marudzę (za bardzo xD) i nie zrzucam winy na innych.

5,877

Człowieku Akurat Twoje podejście może i nie jest odosobnione ale już Koledzy z wymienionego wątku nie należą do osób zrównoważonych i takich osobników raczej nie da się "ogarnąć".

5,878

Panie Johnny89, pozwól, że wtrącę swoje trzy grosze w dyskusję.
Trzeba sobie uzmysłowić jedną rzecz.

,,Walka" w tym temacie jest bardzo mocno niewyrównana. Jakby przetrzepać temat od 1wszej strony to okaże się, że 95% kobiet w tym wątku zaliczyło pełen wachlarz doznań seksualnych.
Jedne oddawały się bez opamiętania, jeszcze inne spały z wyspiarzami, Niemcami, Czechami, Mołdawianinem i Bóg wie co jeszcze.

Jeżeli mówimy o facetach to tutaj ok. 50% ma bardzo małe doświadczenia (albo 0), więc już widzisz jaka jest dysproporcja.

Siedzę na tym forum od 2015 i zauważyłem jedną tendencję:
* Faceci przeważnie piszą tematy w stylu: ,,Mam 30 lat i jestem prawiczkiem, co jest nie tak?"
* Kobiety przeważnie piszą wątki na zasadzie: ,,Słuchajcie, jestem w związku z Jankiem od 5 lat, seks jest wspaniały ale chyba kocham swojego ex ale nie ostatniego tylko siódmego"

Rozumiesz już o czym piszę?
Na podstawie tylko tego forum można wysunąć tezę, że nawet 50 letnie kobiety mogą sobie w 10 minut znaleźć tuzin facetów na seks a 30 letni informatycy 15k na rękę dalej nie mają nawet zwykłej koleżanki (nie mówiąc nic o związkach).

Przechodząc do sedna sprawy

Piszemy tutaj o związkach, seksie itp., gdzie na tym forum to kobiety przodują a faceci są ,,za nimi", co za tym idzie w przypadku dyskusji to Panie są na lepszej pozycji niż faceci.
To tak jakby kobiety strzelały do nas ze snajperki chowając się w wieżowcu a my byśmy latali bez żadnej broni po pustym polu.
Tego prawie nie da się wygrać ale nic nie jest niemożliwe smile

Netkobiety to miejsce, gdzie każdą ofensywę da się zatrzymać i każdą defensywę przełamać.
Zobacz, jeżeli facet jest kawalerem i do tego prawiczkiem to jak będzie pisał z kobietą-latawcem, która dawała dupy na lewo i prawo to ona będzie za każdym razem wytykała mu incelstwo, aby ,,wygrać" w dyskusji.
Co za tym idzie, facet musiałby używać podobnej broni przeciwko niej, aby ją zniszczyć psychicznie.

Weźmy przykład Panny Szlachatnego(XD) Rodu i jej odpowiedź do Ciebie:

Ale Ty nie masz wyboru big_smile
A ja tak tongue I mało tego, korzystam z tego wyboru big_smile

Ona użyła sztampową broń w Twoim kierunku. Ma świadomość tego, że w związkach przewyższa Ciebie o głowę i dlatego tak Ci napisała.
Żeby jej dop....dolić najlepiej byłoby napisać coś co uderzyłoby bezpośrednio w jej prawie zerową moralność (oddawanie się na lewo i prawo zagranicznikom) ale Ty stwierdziłeś, że będziesz życzył jej śmierci...

Na co inteligentnie odpisała, że zbytnio się tym nie przejmuje bo i tak każdy z nas kiedyś kopnie w kalendarz.

Podsumowując, ona wystrzeliła w Ciebie siedem torped i zamiast wysłać na nią 200 samolotów z lotniskowca, by ją zatopić to Ty wziąłeś do ręki pistolet na wodę i zacząłeś strzelać w ocean, by te torpedy zatrzymać big_smile

Stary to się nie uda, tak to nie działa.

Mogłeś pięknie pojechać jej po ,,moralności", że jako cudzołożnica to nadaje się max. na Glory Hole a nie na czyjąś żonę/matkę itp.
Że żaden normalny facet nie oświadczy się kobiecie, która traktuje swoją pochwę jak dziurę na dworcu głównym i że jedynie co jej zostało to tworzyć wokół siebie skorupę, że to ona ma wybór ale woli zostać strong single woman, podczas, gdy rzeczywistość jest prawdopodobnie zgoła inna.
Jeżeli powiedziałaby swojemu wybrankowi całą swoją przeszłość seksualną to ten spier....łby w ciągu 10 sekund (zakładając, że jest normalny)

To powyższe napisałem na szybko, gdybym poświęcił temu z 10 minut to odpowiedź wyglądałaby x100 ostrzej ale szkoda mi czasu.

Niestety Ty Johnny89 zaatakowałeś ją pistoletem na wodę, który Ci wytrąciła w 5 sekund, sorry stary ale tak się nie robi wink

Pozdro

5,879 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-31 13:25:24)

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Ale Ty nie masz wyboru big_smile
A ja tak tongue I mało tego, korzystam z tego wyboru big_smile

Ona użyła sztampową broń w Twoim kierunku. Ma świadomość tego, że w związkach przewyższa Ciebie o głowę i dlatego tak Ci napisała.
Żeby jej dop....dolić najlepiej byłoby napisać coś co uderzyłoby bezpośrednio w jej prawie zerową moralność (oddawanie się na lewo i prawo zagranicznikom) ale Ty stwierdziłeś, że będziesz życzył jej śmierci...

Na co inteligentnie odpisała, że zbytnio się tym nie przejmuje bo i tak każdy z nas kiedyś kopnie w kalendarz.

Podsumowując, ona wystrzeliła w Ciebie siedem torped i zamiast wysłać na nią 200 samolotów z lotniskowca, by ją zatopić to Ty wziąłeś do ręki pistolet na wodę i zacząłeś strzelać w ocean, by te torpedy zatrzymać big_smile

Stary to się nie uda, tak to nie działa.

Mogłeś pięknie pojechać jej po ,,moralności", że jako cudzołożnica to nadaje się max. na Glory Hole a nie na czyjąś żonę/matkę itp.
Że żaden normalny facet nie oświadczy się kobiecie, która traktuje swoją pochwę jak dziurę na dworcu głównym i że jedynie co jej zostało to tworzyć wokół siebie skorupę, że to ona ma wybór ale woli zostać strong single woman, podczas, gdy rzeczywistość jest prawdopodobnie zgoła inna.
Jeżeli powiedziałaby swojemu wybrankowi całą swoją przeszłość seksualną to ten spier....łby w ciągu 10 sekund (zakładając, że jest normalny)

To powyższe napisałem na szybko, gdybym poświęcił temu z 10 minut to odpowiedź wyglądałaby x100 ostrzej ale szkoda mi czasu.

Niestety Ty Johnny89 zaatakowałeś ją pistoletem na wodę, który Ci wytrąciła w 5 sekund, sorry stary ale tak się nie robi wink

Pozdro

big_smile big_smile big_smile

Czy tylko ja mam z tego ubaw po pachy? Rumuński podpłynął na lotniskowcu i wystrzelił z armaty big_smile Z grubej rury cienkim śrutem big_smile To jest góra 14 latek na bank big_smile

5,880

Rumuński, napiszę tylko że masz kłopoty z matematyką. Policz może jeszcze raz, bo nic się nie zgadza.
Resztę głupot pominę milczeniem smile

5,881

Rumuński , to że 95 % kobiet na tym forum to szlaufy chyba tłumaczyć nie trzeba , odnośnie torped od panny czecho niemieckiego rodu tak udało jej się ,wiedza co mnie boli,(przegryw u kasjerki) zgadzam się dowaliła mi ,  ale wiesz czemu ? Choćby dlatego że moja własna matka chociaż na wymioty mnie zbiera ,pisząc słowo matka,zostawiła mnie (miałem 6 lat)i moje 3 siostry tylko po to ,aby dawać dupy Włochowi , żyłem w biedzie było ciężko zero kontaktu z nami przez ponad 18 lat...od tamtego momentu do dziś ,poznałem mnóstwo kobiet , głównie ,za granica poznawałem różne kobiety ich życiorys  , większość tych polek zwierzała się z różnych romansów praktycznie każda miała czarnego w swoim życiu , jedna nawet  pochwaliła mi się jak kilka dni wcześniej zrobiła nieznajomemu czarnuchowi loda na dyskotece w toalecie czaisz ? Zaliczyć takie kobiety to nie problem , to nie sztuka , ale to wstręt  , ja po prostu poniekąd mam mocny uraz do kobiet ze względu na moje dzieciństwo , tak przynosi mi satysfakcję gardzenie nimi choćby na głupim forum , na koniec dodam bo to mój ostatni post i kasuje konto oświadcze po raz ostatni Kremik miał racje! , a Tobie Rumunski życzę powodzenia i obyś nie trafił w życiu na kobietę pokroju panny szlachetnego rodu , bb czy jeszcze tam jakiejś, ale to raczej w pl nie możliwe , Ps Kremik głowa do góry trzep hajs i kupuj złoto, bo inflacja idzie Pozdr

5,882

Nierówna walka, ona na ciebie torpedy to ty na nią samoloty, ludzie kochani to jest forum dyskusyjne big_smile takie żeby sb pogadać a tu widzę jakiś punkt honoru powstał żeby wygrać i być góra big_smile żeście się za bardzo trochę wkręcili co poniektórzy

5,883

Czytąjac powyższe wywody człowiek wcale sie nie dziwi samotności tych Panów.

Jak ktoś całym serduchem nienawidzi i pogardza kobietami, to niech sie nie dziwi, że kobiety go omijają szerokim łukiem. Ja rozumiem, że ten ktosiu może i miał parchate dzieciństwo, ale to się leczy na terapii, a nie taplając się w bagienku samoużalania i ziejąc nienawiścią do bab, bo mamusia zła była. To znaczy można tak robić, ale rezultaty są widoczne jak tutaj w temacie.

5,884 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2022-03-31 14:23:23)

U niektórych przygoda z pigułkami chyba tak się skończyła wink

https://img-comment-fun.9cache.com/media/adXEE02/aexX5ldY_700w_0.jpg

I wy się panowie dziwicie, że jesteście obiektem drwin wszystkich.
Życie nigdy nie było sprawiedliwe, rynek matrymonialny był różny.
Tylko tak działa wolny rynek - należy się dostosowywać, podnosić swoje kwalifikacji, czyli swoją wartość na rynku.
Jak popadacie w stan kanapowego nazisty, który siedzi w tej piwnicy i wszędzie szuka swoich winnych "Żydów" to się nie dziwcie, że jest, jak jest u was.
Świat idzie dalej, a wy sami budujecie sobie celę.

5,885

Życie jest niesprawiedliwe hmm Dziewczyny… wszystkie miałyście czarnego a ja nie ;( Nawet Brytolka nie miałam! Czy ja nadal jestem godna nazywać się Polką? Przytulcie… sad

Matko, co za problemy… Moi koledzy Polacy robili latynoski i co? Hiszpanki, Włoszki, Kolumbijki, Meksykanki… i co w związku z tym? Jeden się z Angielką związał, drugi z Tajką, trzeci z Holenderką. Uganiali się za Francuzką, Czeszką, Iranką, Amerykanką, Greczynką… I co w związku z tym? Co Was to BOLI, że kobiety również spotykają, poznają i zakochują się w obcokrajowcach???

Co was obchodzi cudze życie intymne? Ah, tak… ZAZDROŚĆ i ZAWIŚĆ. Nic więcej. Nie zatuszujecie tych emocji jakimiś głupimi i złośliwymi teoryjkami.

5,886

Beyondblackie napisał/a:

Czytąjac powyższe wywody człowiek wcale sie nie dziwi samotności tych Panów.

Jak ktoś całym serduchem nienawidzi i pogardza kobietami, to niech sie nie dziwi, że kobiety go omijają szerokim łukiem. Ja rozumiem, że ten ktosiu może i miał parchate dzieciństwo, ale to się leczy na terapii, a nie taplając się w bagienku samoużalania i ziejąc nienawiścią do bab, bo mamusia zła była. To znaczy można tak robić, ale rezultaty są widoczne jak tutaj w temacie.

Otóż to. Rumuński dał przykład i wytyczne jak z kobietami należy "rozmawiać" znaczy starać jak najbardziej dopiec czy obrazić. Choć tyle z tego dla nich. Tyle, że to forum, w dodatku kobiece, a ono z założenia jest polem do dyskusji, a nie walki.
Ja rozumiem, że na tych ich forach, wykopach, pillach, gdzie są sami tacy aż się wylewa od pogard dla kobiet, prawda taka, że gdyby ów Panowie byli atrakcyjni i mogli wybierać i przebierać, to by to robili. Ale nie są. Dlatego zostają im 3 czy może 4 opcje: 1. pogodzić z sytuacją, 2. pójść na divy, 3. pracować nad sobą... 4. obrażać kobiety bo ich nie chcą.
Oczywiście wybiorą powody z czapy byleby nie były skierowane na nich bezpośrednio, tj. za niski, za mało bogaty, nie zagranicznik itd.
A ludzie obok się parują i ci co tego wzrostu nie mają (czy kwadratowej szczęki), jak i ci co zarabiają najniższą czy średnią krajową itd.
Btw co z tego, że przyznamy (teoretycznie) Kremikowi rację, że niski wzrost to problem? Tu już były przytaczane statystyki i przykłady ale jak grochem o ścianę. Tak aż tak niski wzrost, w porównaniu do średniej, może być problemem, ale... sam w sobie nie determinuje braku powodzenia, jednak Kremik i jemu podobni woli myśleć, że tak jest. Ok, kto co woli.
Jeśli mowa o skrajnościach, to tak facet mający 160, tak kobieta 190 będą mieli problem. Ok, kobiecie łatwiej o seks ale.. chyba każdy (no prawie) dąży jednak do związku.
Główny ból d*py jest taki, że nawet nieatrakcyjna kobieta może mieć seks, jeśli tylko chce (zwykle), a nieatrakcyjny facet musi za niego płacić.
Tylko czy jest powód by komukolwiek zazdrościć, a tym bardziej obrażać?

5,887

Mnie uderzyło sporo w tym wątku. Muszę przyznać, że pierwszy raz się zetknąłem z taką otwartą wrogością i ziejącą nienawiścią wobec jakiejś grupy ludzi. Generalnie jestem spokojnym człowiekiem i staram się postępować w zgodzie z zasadą, jaką sobie nawet umieściłem w stopce, bo uważam, że to po prostu dla człowieka jest korzystniejsze w dłuższej perspektywie. Cenię sobie filozofię wschodu smile
Zdarzało mi się tu czy gdzieś indziej w sieci, mniej lub bardziej aktywnie wypowiadać na tematy damsko-męskie. Nieraz coś mnie lekko poniosło, jak się zauważało drobne "grzeszki" Pań czy Panów, ale zawsze dało się odczuć, żę to jest wypowiadane pod wpływem silnych emocji. Tutaj zaś oni wierzą we wszystko, co tylko "głoszą", mówiąc śmiertelnie poważnie na omawiane tematy. Ta powaga właśnie wyprowadziła mnie z równowagi nieraz, bo zwyczajnie nie chcę się wierzyć, aby ktoś był aż tak zaburzony czy skrzywdzony a jednocześnie słaby, aby sobie z nim nie poradzić.

5,888 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-03-31 17:27:07)

Spokojnie. Rumuński niedługo idzie do prostytutki, to może jak sobie ulży, to zejdą z niego wszystkie emocje^^ A wtedy może zacznie myśleć racjonalnie.

5,889 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-03-31 17:30:25)

bagienni_k napisał/a:

Mnie uderzyło sporo w tym wątku. Muszę przyznać, że pierwszy raz się zetknąłem z taką otwartą wrogością i ziejącą nienawiścią wobec jakiejś grupy ludzi. Generalnie jestem spokojnym człowiekiem i staram się postępować w zgodzie z zasadą, jaką sobie nawet umieściłem w stopce, bo uważam, że to po prostu dla człowieka jest korzystniejsze w dłuższej perspektywie. Cenię sobie filozofię wschodu smile
Zdarzało mi się tu czy gdzieś indziej w sieci, mniej lub bardziej aktywnie wypowiadać na tematy damsko-męskie. Nieraz coś mnie lekko poniosło, jak się zauważało drobne "grzeszki" Pań czy Panów, ale zawsze dało się odczuć, żę to jest wypowiadane pod wpływem silnych emocji. Tutaj zaś oni wierzą we wszystko, co tylko "głoszą", mówiąc śmiertelnie poważnie na omawiane tematy. Ta powaga właśnie wyprowadziła mnie z równowagi nieraz, bo zwyczajnie nie chcę się wierzyć, aby ktoś był aż tak zaburzony czy skrzywdzony a jednocześnie słaby, aby sobie z nim nie poradzić.

Mi tych osób trochę szkoda bo widać, że mają zjechaną psyche. Rumuński nawołuje do obrażania kobiet, tylko chyba każda kobieta to czytając nie tyle nie czuje obrażona co pełna politowania dla niego. On się nakręca bo niby dopiekł a tylko sam o sobie świadczy. Wątpię by jakakolwiek kobieta wzięła do siebie to co on czy kremik wypisują bo żyją swoim życiem.

5,890

Roxann to samo napisałam przed chwilą w innym wątku, że mi ich zwyczajnie żal jest. I chyba większość z nas czuje to samo. Tyle empatii dostali już a i tak knują jak dokopać jeszcze mocniej, żeby ich kopanie było zarówno pierwsze jak i ostatnie. Jak zwierzęta w potrzasku swoich własnych urojeń hmm

5,891 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-31 17:52:33)

Nawet jeśli w tym, co mówią byłoby ziarno prawdy, to jednak sam posób wypowiedzi i wyrażania się, zwyczjanie mnie(jako człowieka) od nich odrzuca. Te tłumaczenia, "styl", wypowiedzi czy sposób,  w jaki Was atakują świadczą o braku dojrzałości. Te obrazy u każdego wywołałyby pewnie jedynie pusty śmiech, bo gdyby nie przypuszczalny wiek, to każdy z miejsca założyłby, że ma do czynienia z 15 latkiem.

5,892

DeepAndBlue napisał/a:

Roxann to samo napisałam przed chwilą w innym wątku, że mi ich zwyczajnie żal jest. I chyba większość z nas czuje to samo. Tyle empatii dostali już a i tak knują jak dokopać jeszcze mocniej, żeby ich kopanie było zarówno pierwsze jak i ostatnie. Jak zwierzęta w potrzasku swoich własnych urojeń hmm

Dokładnie. Jak im ulży, jak powiedzą, że laski lecą na wysokich, obcokrajowców czy bogatych, to może poczują trochę lepiej, jednak kobiety to czytający tylko mogą ulitować.

Dajcie spokój. No kto w wieku prawie 30 lat wierzy w teorie o sile działania na kobiety pod postacią hunter eye i temu podobnych? To przecież totalna dziecinada.

5,894

Dobra już nie bądźcie takie cnotliwe ze liczy się tylko charakter. Zawsze wybierzecie wyższego albo bogatszego jeżeli reszta cech jest porównywalna. Wszystko rozchodzi się o konkurowanie, nie możesz wzrostem to próbujesz czymś innym. Ja z uwagi na przeciętny rozmiar penisa muszę się bardziej starać w łóżku od takiego Mokebe który będzie tylko leżał. Nie obrażam się o to. Tak działa świat.

5,895

Jezu jeszcze kryterium wielkości przyrodzenia nam tu brakowało

5,896

Psolog tylko to jest abstrakcja co piszesz, życie takie nie jest. Ludzie nie są tacy sami z charakteru. Gdyby byli wiernymi kopiami pod względem ducha i umysłu to faktycznie wygląd byłby tu wyrocznią, bo to byłaby jedyna cecha rozróżniająca. Ale tak nie jest. Ludzie są różni, więc dlatego wygląd nie jest najważniejszy. Poza charakterem jest mnóstwo innych cech, które są ważne, a nawet kluczowe.

5,897

Świat byłby za bardzo szary i nudny, gdyby wszyscy byli swoimi kopiami.. wink

5,898

Dzisiaj poznać fajną kobietę która nie manipuluję, nie doprawi ci rogów równa się z cudem (mężczyźni nie lepsi oczywiście ci top za którymi większość gania smile , ale są takie tylko też trzeba patrzeć na zachowanie, styl bycia, znajomości, rodzinę. Też zostanę za to ukrzyżowany, ale z kur... żony nie zrobisz, tak samo z psa dobrego męża smile Mam gdzieś że młodość musi się wyszaleć ta młodość u niektórych trawa całe życie lub ciągnie do przeszłości smile gdy nie lata to i wygląd (niema tu nic wspólnego z mentalnością smile

5,899

bagienni_k napisał/a:

Świat byłby za bardzo szary i nudny, gdyby wszyscy byli swoimi kopiami.. wink

Ba!

Nawet gdyby tylko wygląd nas wyróżniał to gusta też musielibyśmy mieć te same, aby to o czym piszą chłopaki miało jakikolwiek sens.

5,900

DeepAndBlue napisał/a:

Psolog tylko to jest abstrakcja co piszesz, życie takie nie jest. Ludzie nie są tacy sami z charakteru. Gdyby byli wiernymi kopiami pod względem ducha i umysłu to faktycznie wygląd byłby tu wyrocznią, bo to byłaby jedyna cecha rozróżniająca. Ale tak nie jest. Ludzie są różni, więc dlatego wygląd nie jest najważniejszy. Poza charakterem jest mnóstwo innych cech, które są ważne, a nawet kluczowe.

On ma trochę racji i trochę nie. Wygląd się zauważa jako pierwszy, więc jak ktoś jest klasycznie przystojny, to więcej kobiet się za nim obejrzy. I prawda też taka, że jak tego super wyglądu brak, to trzeba nadrobic czymś innym: dowcipem, inteligencją, urokiem osobistym, karierą... itp. itd. Ale, prawda jest tez taka, że to co zaimponuje jednej kobiecie, będzie bez znaczenia dla innej. O ile dla mnie najbardziej liczy się inteligencja i wspólne zainteresowania, inna kobieta zwróci uwagę na zawód czy uprawiany sport. No, bo ludzie są różni.

5,901 Ostatnio edytowany przez Psycholog Na Niby (2022-03-31 20:00:20)

DeepAndBlue napisał/a:

Napisałem porównywalni a nie tacy sami. Czyli np podobny temperament, status społeczny, majętność ect. No chyba ze masz mityczne „to coś” to możesz być brzydki, głupi i biedny jak ja sad.

5,902 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-03-31 20:53:11)

Psycholog Na Niby napisał/a:

Napisałem porównywalni a nie tacy sami. Czyli np podobny temperament, status społeczny, majętność ect. No chyba ze masz mityczne „to coś” to możesz być brzydki, głupi i biedny jak ja sad.

"To coś" jest zawsze czymś bardzo specyficznym. Na przykład, jestem się w stanie zorientować czy ktoś jest dowcipny i inteligentny w kilka minut rozmowy- dla mnie będzie to "to coś". Dla innej kobiety to może być pewnośc siebie, siła fizyczna albo szarmanckość. Nie jest to zaden mit, ale moze określać rózne cechy, w zależności od danej kobiety.

5,903

Czy tylko ja mam z tego ubaw po pachy? Rumuński podpłynął na lotniskowcu i wystrzelił z armaty big_smile Z grubej rury cienkim śrutem big_smile To jest góra 14 latek na bank big_smile

Ty nawet nie masz jakichkolwiek argumentów.
Śmiech jest jedyną Twoją obroną.
Gorzej jak 13 latek.

diana45 napisał/a:

Rumuński, napiszę tylko że masz kłopoty z matematyką. Policz może jeszcze raz, bo nic się nie zgadza.
Resztę głupot pominę milczeniem smile

Kolejny inteligentny.
Gdzie popełniłem błąd matematyczny? Czekam na odpowiedź.
Której pewnie i tak mi nie dasz bo jedyne co potrafisz to pluć głupotą.

Johnny89 napisał/a:

większość tych polek zwierzała się z różnych romansów praktycznie każda miała czarnego w swoim życiu , jedna nawet  pochwaliła mi się jak kilka dni wcześniej zrobiła nieznajomemu czarnuchowi loda na dyskotece w toalecie czaisz ?

Ale to mnie kompletnie nie dziwi.
Możesz sobie nawet wygooglować, że we Francji ruszyła jakaś inicjatywa, w której uruchomiony został speed dating pomiędzy Panami z Afryki a Paniami z Ukrainy.
Spokojnie można to znaleźć w internecie.

Czaisz to?

Ukraińcy giną w męczarniach okopowych mając rany postrzałowe podczas obrony własnej ojczyzny a ich kobiety siedzą we Francji i robią sobie Speed Dating z Czarnoskórymi facetami.
Przecież to jest zeszmacenie własnego narodu w wykonaniu tych pań lol

Johnny89 napisał/a:

a Tobie Rumunski życzę powodzenia i obyś nie trafił w życiu na kobietę pokroju panny szlachetnego rodu , bb czy jeszcze tam jakiejś, ale to raczej w pl nie możliwe

Szkoda, że odchodzisz z forum, mało było tutaj osób, z którymi można było rzetelnie porozmawiać.
Aczkolwiek szanuję decyzję i zarazem współczuje tego co Ci się przytrafiło w życiu.
Jak w moim otoczeniu pojawia się kobieta typu panna szlachetnego(XD) rodu to w ułamku sekundy urywam jakikolwiek kontakt.
W życiu nie zadawałbym się z taką kobietą.
Bywaj

5,904

Rumuński, idź do psychiatry, jak przyniesiesz papier ze jesteś zdrowy to coś Ci dam. Nawet zapłacę za wizytę.

5,905 Ostatnio edytowany przez Znerx (2022-03-31 22:36:29)

Możesz sobie nawet wygooglować, że we Francji ruszyła jakaś inicjatywa, w której uruchomiony został speed dating pomiędzy Panami z Afryki a Paniami z Ukrainy.
Spokojnie można to znaleźć w internecie.

Pewnie jakiś cwaniak zauważył sposób na koszenie siana. wink Jakiś grancik z UE czy innego francuskiego ministerstwa. I kaska wpada do NGOsa.

5,906 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-03-31 22:48:22)

W życiu nie zadawałbym się z taką kobietą.

Jak se chcesz robisz błąd dyskredytując Pannę ,bo to obiektywnie mądra ,doświadczona kobieta
po prostu merytorycznie jesteście ciency
jak fanatycy wasze wierzenia są ucieczką od siebie samych.
I będę się na przykład zadawał z Panną na forum bo ma świetne poczucie humoru,fajna z niej forumowa kumpela./nie chce się wam pomyśleć i wyjść z ciepłego pierdolnika niby bezpiecznego licząc ciągle z wygody na litość .
po prostu żyjecie w celi i rolach ofiar losu .Autentycznie więcej nadziei widzę jakbyście byli alkoholikami,albo ćpunami a tak to cholera wie co wam jest i jak wam pomóc bo to wasze niby sięganie po pomoc czy wsparcie to ściema taka żeby się nie udało i żeby dalej użalać się nad sobą i obwiniać kobiety .

5,907

Rumuński, idź do psychiatry, jak przyniesiesz papier ze jesteś zdrowy to coś Ci dam. Nawet zapłacę za wizytę.

Brak argumentu.

paslawek napisał/a:

I będę się na przykład zadawał z Panną na forum bo ma świetne poczucie humoru,fajna z niej forumowa kumpela.

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale ona chwaliła się tym, że była z Niemcem i Czechem.
Stary, nie bądź SIMPem, serio...

5,908

Brak argumentu.

Daj argument ze jesteś zdrowy, szach mat.

5,909

Brak argumentu.

paslawek napisał/a:

I będę się na przykład zadawał z Panną na forum bo ma świetne poczucie humoru,fajna z niej forumowa kumpela.

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale ona chwaliła się tym, że była z Niemcem i Czechem.

Co to za zbrodnia ? 
Ja też zadawałem się z Niemką
Czeszkę poznałem na saksach w Holandii ale nie zdążyłem bliżej jej poznać choć znała polski nieźle ,a chyba nie bardzo znasz znaczenie tego określenia SIMP do mnie z resztą ono kompletnie nie pasuje ale nie musisz znać mojej historii.

Ty nawet nie masz jakichkolwiek argumentów.
Śmiech jest jedyną Twoją obroną.
Gorzej jak 13 latek.

To mniej więcej tyle, ile Ty masz lat, prawda?
Różnica między nami polega na tym, że ja jestem młoda duchem. I co do zasady mam wesołe usposobienie. W związku z tym jak czytam zabawne rzeczy, to się z nich śmieję.

5,911

paslawek napisał/a:

Brak argumentu.

paslawek napisał/a:

Co to za zbrodnia ? 
Ja też zadawałem się z Niemką
Czeszkę poznałem na saksach w Holandii ale nie zdążyłem bliżej jej poznać choć znała polski nieźle ,a chyba nie bardzo znasz znaczenie tego określenia SIMP do mnie z resztą ono kompletnie nie pasuje ale nie musisz znać mojej historii.

Nie była czystej krwi aryjskiej Rumunką wink

Legionisto co się podziało, żeś się tak zradykalizował?

Brak argumentu.

Czy to forum przeszło Twoje najśmielsze wyobrażenia? big_smile

5,913

Pozostaje się cieszyć, że z pewnymi przypadkami ma się do czynienia tylko na forum..

5,914

Brak argumentu.

Czy to forum przeszło Twoje najśmielsze wyobrażenia? big_smile

Ten temat mnie smuci bo mocno obniża raiting polskich mężczyzn w ogóle. Sam bym wolał przelecieć Niemca po przeczytaniu tego wątku.

5,915

bagienni_k napisał/a:

Pozostaje się cieszyć, że z pewnymi przypadkami ma się do czynienia tylko na forum..

Skąd wiesz? wink
Kto się do tego na żywo przyznaje.

Washington post, na podstawie ankiety uniwersytetu chicagowskiego, oczywiście dla USA:
https://pbs.twimg.com/media/D205FUnU8AI6FyY?format=jpg&name=small

The data, obtained from face-to-face interviews, also found that more than half of US adults between the ages of 18 and 34 (51%) don’t have a long-term partner - a figure that’s risen from 33% in 2004.

Posty [ 5,851 do 5,915 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 89 90 91 92 93 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024