Olinka napisał/a:Niestety tak wielkie kompleksy, jakie wyhodował u siebie Kremik, przesłaniają mu wszystko inne, zabijają całą osobowość, wiarę we własne możliwości, siłę przebicia, charyzmę, zakompleksiony człowiek kurczy się w sobie i boi wychylić, a co dopiero zdobywać świat. Nie wiem zatem czego tu nie rozumieć?
Sądzisz, że ktoś, kto uważa, że każdy się z niego śmieje, boi się cudzych spojrzeń, kobiet, samego siebie wręcz nienawidzi, może dojść do takiego miejsca, jak rzeczony generał? Ja szczerze w to wątpię.
Szczerze mówiąc to Kremik ,,chwilowo" wyparował z tego tematu, więc może nie nadrobić tego o czym piszemy 
Napisałaś o ścieżce od pkt. A do pkt. B, że żeby zostać Generałem to trzeba pierw wierzyć w siebie - okej, zgodzę się z tym.
Ale zobacz, że wysoka pozycja społeczna jest owocem pewności siebie. Tak więc kobiety kochają facetów pewnych siebie jak i tych z wysoką pozycją społeczną.
Sama pewność siebie może niewiele zdziałać, gdy ma się 160cm wzrostu (u faceta), ale jak owa pewność zaowocuje wysokim statusem społecznym to takie 160cm nagle przestaje mieć znaczenie.
Tak czy siak, widzisz, że ,,lekarstwem" na niski wzrost nie jest pewność siebie a pozycja, to pierwsze jest tylko przejściem.
Lucyfer666 napisał/a:Szybko poszło Rumuński 
Odnośnie tej prostytutki to chciałbym coś napisać.
Znalazłem taką jedną, 20 lat, niska i super szczupła, no po prostu ideał (Ze zdjęć), nawet z nią rozmawiałem, by ustalić szczegóły.
Do tego ogarnąłem drugi telefon z nową kartą SIM na takie ,,akcje"
Zamówiłem też zestaw prezerwatyw. Teraz to tylko iść.
Problem zaś polega na tym, że miewam jakieś stany lękowe na samą myśl o takiej wizycie, boję się, że:
- Podczas uprawiania seksu, prostytutka będzie miała np. mocno przepocone pachy i cały nastrój pójdzie w cholerę
- Może być tak, że z drugiego pokoju wyskoczą jakieś dwa koksy i będą chcieli mnie okraść 
- Albo po prostu wyskoczą koksy, krzykną: ,,zasadzka" i zaczną mnie bić, torturować
- Może być tak, że będzie gdzieś ukryta kamera i mnie prostytutka nagra a potem zacznie szantażować
- Podczas seksu dziewczyna wyciągnie spod poduszki jakąś strzykawkę i coś mi wstrzyknie.
Masakra jakieś schizy mam.