30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 88 89 90 91 92 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,786 do 5,850 z 31,047 ]

5,786

Odp: 30lat i cały czas sam
Johnny89 napisał/a:
jjbp napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Dla faceta mającego 1m 70 kobieta o wzroście 1m 80 atrakcyjna nie będzie bo będzie od niego wyższa i głupio będzie mu nawet do takiej podchodzić , natomiast kobieta o wzroście 1m 65 nie zawacha się poderwać typa o wzroście 1m 85, wzrost facetowi dodaje jak i ujmuje sporo  atrakcyjności amen

Nie zawsze, są faceci na tyle pewnie czujący się w swojej skórze że podejdą wink

Nawet jak podejdą to niesmak będzie lub przyjdzie z czasem zwłaszcza gdy założy szpilki

Ale czemu ma przychodzić niesmak? Serio nie każdy jest tak zafiksowany na punkcie wzrostu, ludzie mają do siebie dystans. Nie u każdego szpilka czy tam wyższa dziewczyna zatrzęsie męskością i pewnością siebie.

Zobacz podobne tematy :
Johnny89 napisał/a:

To w takim razie jest łysy bo nie mieć żadnej fryzury to trzeba być  łysym tak to rozumiem

A to dobre big_smile Wystarczy mieć włosy aby mieć fryzurę big_smile

5,788

jjbp napisał/a:
Johnny89 napisał/a:
jjbp napisał/a:

Nie zawsze, są faceci na tyle pewnie czujący się w swojej skórze że podejdą wink

Nawet jak podejdą to niesmak będzie lub przyjdzie z czasem zwłaszcza gdy założy szpilki

Ale czemu ma przychodzić niesmak? Serio nie każdy jest tak zafiksowany na punkcie wzrostu, ludzie mają do siebie dystans. Nie u każdego szpilka czy tam wyższa dziewczyna zatrzęsie męskością i pewnością siebie.

A jak przylatuje Nigeryjczyk do pl zalicza ponad 300 polek które nawet nie potrafią
Z nim zamienić słowa to co u niego działa kutas czy pewność siebie ?

5,789

Olinka napisał/a:

Niestety tak wielkie kompleksy, jakie wyhodował u siebie Kremik, przesłaniają mu wszystko inne, zabijają całą osobowość, wiarę we własne możliwości, siłę przebicia, charyzmę, zakompleksiony człowiek kurczy się w sobie i boi wychylić, a co dopiero zdobywać świat. Nie wiem zatem czego tu nie rozumieć?
Sądzisz, że ktoś, kto uważa, że każdy się z niego śmieje, boi się cudzych spojrzeń, kobiet, samego siebie wręcz nienawidzi, może dojść do takiego miejsca, jak rzeczony generał? Ja szczerze w to wątpię.

Szczerze mówiąc to Kremik ,,chwilowo" wyparował z tego tematu, więc może nie nadrobić tego o czym piszemy smile
Napisałaś o ścieżce od pkt. A do pkt. B, że żeby zostać Generałem to trzeba pierw wierzyć w siebie - okej, zgodzę się z tym.
Ale zobacz, że wysoka pozycja społeczna jest owocem pewności siebie. Tak więc kobiety kochają facetów pewnych siebie jak i tych z wysoką pozycją społeczną.
Sama pewność siebie może niewiele zdziałać, gdy ma się 160cm wzrostu (u faceta), ale jak owa pewność zaowocuje wysokim statusem społecznym to takie 160cm nagle przestaje mieć znaczenie.
Tak czy siak, widzisz, że ,,lekarstwem" na niski wzrost nie jest pewność siebie a pozycja, to pierwsze jest tylko przejściem.

Lucyfer666 napisał/a:

Szybko poszło Rumuński smile

Odnośnie tej prostytutki to chciałbym coś napisać.
Znalazłem taką jedną, 20 lat, niska i super szczupła, no po prostu ideał (Ze zdjęć), nawet z nią rozmawiałem, by ustalić szczegóły.
Do tego ogarnąłem drugi telefon z nową kartą SIM na takie ,,akcje"
Zamówiłem też zestaw prezerwatyw. Teraz to tylko iść.

Problem zaś polega na tym, że miewam jakieś stany lękowe na samą myśl o takiej wizycie, boję się, że:

- Podczas uprawiania seksu, prostytutka będzie miała np. mocno przepocone pachy i cały nastrój pójdzie w cholerę
- Może być tak, że z drugiego pokoju wyskoczą jakieś dwa koksy i będą chcieli mnie okraść sad
- Albo po prostu wyskoczą koksy, krzykną: ,,zasadzka" i zaczną mnie bić, torturować
- Może być tak, że będzie gdzieś ukryta kamera i mnie prostytutka nagra a potem zacznie szantażować
- Podczas seksu dziewczyna wyciągnie spod poduszki jakąś strzykawkę i coś mi wstrzyknie.

Masakra jakieś schizy mam.

5,790

Johnny89 napisał/a:

Dziewczyno przykro się ciebie czyta serio .

Dlaczego przykro? Bo prawdę piszę? Że taki niski Lars mógł być atrakcyjny, bo był dowcipnym, inteligentnym facetem, z pieknymi wlosami, ciałem z siłowni i pasja fotografii? Oczywiście, pewnie się dowiem, że fakt iz byl Amerykanem go dyskryminuje.

A jaki NASTRÓJ można mieć u prostytutki? big_smile

5,792

Bb a gdybym ja napisał ze jesteś zakompleksionym pasztetem którego kijem przez okno bym nie tkną masz fryzurę basic i 0 stylowy powiedz na jakiej podstawie miałbym tak pisać skoro cię nie widziałem czlowieku zastanów się

5,793

Johnny89 napisał/a:
jjbp napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

A jak przylatuje Nigeryjczyk do pl zalicza ponad 300 polek które nawet nie potrafią
Z nim zamienić słowa to co u niego działa kutas czy pewność siebie ?

Ale co ma piernik do wiatraka xD ja mówię że nie dla każdego faceta wysoka dziewczyna będzie budzić niesmak czy tam bedzie nieatrakcyjna bo nie każdy ma hopla na punkcie wzrostu Ty o mi coś o nigeryjczykach wyjeżdżasz....

Johnny89 napisał/a:

Bb a gdybym ja napisał ze jesteś zakompleksionym pasztetem którego kijem przez okno bym nie tkną masz fryzurę basic i 0 stylowy powiedz na jakiej podstawie miałbym tak pisać skoro cię nie widziałem czlowieku zastanów się

To napisałabym Ci że to jest lepsze niż kabaret big_smile

5,795

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Taki sam jak u każdej kobiety

5,796

Nie miałem na myśli nastroju typu świeczki, bąbelki w wannie itp.
Tylko po prostu, jest przyjemnie i nagle czuć przepocone pachy od niej, rozumiesz?

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Tylko po prostu, jest przyjemnie i nagle czuć przepocone pachy od niej, rozumiesz?

Umieram ze śmiechu big_smile

5,798 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-03-29 22:52:15)

Masakra jakieś schizy mam.

Schizy nie, raczej idziesz do wątpliwej renomy miejsca, cholera wie co Cię czeka.

Ale na Twoim miejscu bardziej się bym bał, że coś złapiesz, albo zaliczysz wpadkę z tą laską^^

A z tymi pachami, to mi zrobiłeś dzień xD

5,799

jakis_czlowiek napisał/a:

Schizy nie, raczej idziesz do wątpliwej renomy miejsca, cholera wie co Cię czeka.

Ale na Twoim miejscu bardziej się bym bał, że coś złapiesz, albo zaliczysz wpadkę z tą laską^^

Laska ponoć przyjmuje prywatnie w swoim mieszkaniu, to nie jest żaden burdelik.
Jak można zaliczyć wpadkę z prostytutką? big_smile Haha

5,800 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-29 22:55:36)

Wiem że nie o taki nastrój chodzi , każda kobieta jak i mężczyzna się pocą ,a czy to będzie prostytutka po 10 facetach czy Zośka z remizy po 10 kolegach, to coś zmienia ? Mysiapysia89 miała 18 seksualnych przygód znajdzie frajera co mu powie że miała dwóch, tak jej tu doradzano wiec ? Swoją droga prostytutka zarabia sporo i przynajmniej większość z nich ma zdrowe uzebienie w porównaniu do przeciętnej polki a to już plus

5,801 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-03-29 22:55:58)

Normalnie? Pewnie mała szansa, ale zawsze jakaś jest.

I co za różnica, że przyjmuje prywatnie. Jeśli ma x klientów, to nie ma znaczenia, czy burdel, czy nie. Na to samo wychodzi.

5,802

Szukaj najdroższych smile

5,803

Johnny89 napisał/a:

Swoją droga prostytutka zarabia sporo i przynajmniej większość z nich ma zdrowe uzebienie w porównaniu do przeciętnej polki a to już plus

Kurde przekonałeś mnie lol

Normalnie? Pewnie mała szansa, ale zawsze jakaś jest.

Ok, taka dupodajka daje kilkuset facetom miesięcznie, nawet jak zaciąży to co będzie robić dochodzenie, kto jest ojcem? Tak to chyba nie wygląda smile

Johnny89 napisał/a:

Za dupczenie nie dałbym więcej niż 300 zł, więcej to serio szkoda siana.
Ile dałbyś za bardzo dobrą pizzę? Taka 10/10?
50 zł? 80zł - Może jeszcze
A 300 złotych? No bez przesady.

Ale Ty chcesz dupczyć czy pachy wąchać ? big_smile

5,805

Ale Ty chcesz dupczyć czy pachy wąchać ? big_smile

To chyba oczywiste?
No ale jak jest dupczenie i wchodzi zapach cebuli spod pach no to cały nastrój idzie w piach, zgodzisz się ze mną?

5,806

Nie znam się, ale tyle to bierze praktycznie każda chyba. O dziwo tu bym się zgodził z Johnym (nie wierzę, że to mówię), ale jeśli któraś chce więcej, np. 500, to jest pewnie większa szansa, że staranniej selekcjonuje klientów, nie ma ich tak dużo i dba o siebie bardziej.

5,807

Nie znam się, ale tyle to bierze praktycznie każda chyba. O dziwo tu bym się zgodził z Johnym (nie wierzę, że to mówię), ale jeśli któraś chce więcej, np. 500, to jest pewnie większa szansa, że staranniej selekcjonuje klientów, nie ma ich tak dużo i dba o siebie bardziej.

Stać mnie, by zapłacić 500zł za numerek ale bez przesady.
Pół kafla za kawałek mięsa pomiędzy nogami? Jeszcze na dekiel nie upadłem lol

5,808

Johnny89 napisał/a:

Wiesz jak już zapłacić to za dobry towar czaisz , ale 300 zł to powinna być spoko dziunia chyba .. ja nigdy nie byłem i nie pójdę

5,809 Ostatnio edytowany przez Znerx (2022-03-29 23:02:35)

- Podczas uprawiania seksu, prostytutka będzie miała np. mocno przepocone pachy i cały nastrój pójdzie w cholerę
- Może być tak, że z drugiego pokoju wyskoczą jakieś dwa koksy i będą chcieli mnie okraść sad
- Albo po prostu wyskoczą koksy, krzykną: ,,zasadzka" i zaczną mnie bić, torturować
- Może być tak, że będzie gdzieś ukryta kamera i mnie prostytutka nagra a potem zacznie szantażować
- Podczas seksu dziewczyna wyciągnie spod poduszki jakąś strzykawkę i coś mi wstrzyknie.

- może jeszcze guma pęknąć i złapiesz hiv/wzw/grzyba,
- będzie nalot policji na agenturę,
- ze stresu poślizgniesz się pod prysznicem, złamiesz nogę i będziesz trzeba wzywać pogotowie. wink

Warto się tak stresować?

Trochę masakryczne te schizy.

I naprawdę myślisz, że można działać w takim biznesie bez opiekuna? lol

Stać mnie, by zapłacić 500zł za numerek ale bez przesady.
Pół kafla za kawałek mięsa pomiędzy nogami? Jeszcze na dekiel nie upadłem lol

To będziesz musiał wąchać pachy big_smile

5,811

Też mi się tak wydaje że lepszy sort

5,812

Znerx napisał/a:

- będzie nalot policji na agenturę,
- ze stresu poślizgniesz się pod prysznicem, złamiesz nogę i będziesz trzeba wzywać pogotowie. wink

Warto się tak stresować?

Trochę masakryczne te schizy.

I naprawdę myślisz, że można działać w takim biznesie bez opiekuna? lol

Jeszcze się okaże że opiekunem będzie Kremik i wpierd rumunskiemu za to ze jest wyższy smile

5,813

Johnny89 napisał/a:

Wiesz jak już zapłacić to za dobry towar czaisz , ale 300 zł to powinna być spoko dziunia chyba ..

Pochwa to pochwa, niezależnie czy ją wycenisz na pięć dych czy 3 koła, rozumiesz?
To jest po prostu kawałek dziury i to wszystko, ona nie ocieka piżmem czy innymi luksusami.

Johnny89 napisał/a:

ja nigdy nie byłem i nie pójdę

Dlaczego nie?

Znerx napisał/a:

Teraz to na pewno nie pójdę, dzięki...

5,814

Johnny89 napisał/a:

Bo, kurka, Kremik SAM pisał, że taka jest sytuacja. Nosi podstawowa garderobę i nawet barbera uważa za wymysł.

A Ty mnie widziałeś, czlowieku, bo chyba w Boże Narodzenie, fotę wrzuciłam, bo żeście się rzucali, że kobiety makijaż uzywaja, żeby mieć lepsze punkty. A tu, bez makijażu i w piżamie, i jakoś w związku jestem i nigdy na powodzenie nie narzekalam, a mam 44 lata. Nie muszę się wszystkim podobać. Podobam się sobie i Miśkowi- tyle mi wystarczy.

5,815

Beyondblackie napisał/a:

nigdy na powodzenie nie narzekalam, a mam 44 lata.

To kobiety mogą nie mieć powodzenia wśród mężczyzn?
Nawet nie wiedziałem, że jest to możliwe big_smile

5,816

Beyondblackie napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Bo, kurka, Kremik SAM pisał, że taka jest sytuacja. Nosi podstawowa garderobę i nawet barbera uważa za wymysł.

A Ty mnie widziałeś, czlowieku, bo chyba w Boże Narodzenie, fotę wrzuciłam, bo żeście się rzucali, że kobiety makijaż uzywaja, żeby mieć lepsze punkty. A tu, bez makijażu i w piżamie, i jakoś w związku jestem i nigdy na powodzenie nie narzekalam, a mam 44 lata. Nie muszę się wszystkim podobać. Podobam się sobie i Miśkowi- tyle mi wystarczy.

To że on coś pisał to nie ma podstawy do oceny jego wyglądu po za tym wszystkie piszecie ze nie ma stylowy i fryzury śle przecież każdej podobno podoba się co innego prawda ? Widzisz same sobie zaprzeczacie dyskusja do nikąd

5,817 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-29 23:18:12)

Johnny89 napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

To że on coś pisał to nie ma podstawy do oceny jego wyglądu po za tym wszystkie piszecie ze nie ma stylowy i fryzury śle przecież każdej podobno podoba się co innego prawda ? Widzisz same sobie zaprzeczacie dyskusja do nikąd

To może idź do takiej dyskusji która odbywa się bez nas i która do czegoś zmierza. Skoro tak wszystko lepiej wiesz o kobietach a nie miałeś nawet 1/4 kobiety. big_smile

5,818

Johnny89 napisał/a:

ja nigdy nie byłem i nie pójdę

Dlaczego nie?

Dla mnie upokorzenie , jak na to popatrzeć to wiadomo ta dziewczyna się tez upokarza ale żeby płacić za seks ...

5,819

To mi tak pasuje do tej dyskusji o stylówie
https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/321/840/d27.jpg
big_smile:D:D:P

5,820

Johnny89 napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

To może idź do takiej dyskusji która odbywa się bez nas i która do czegoś zmierza. Skoro tak wszystko lepiej wiesz o kobietach a nie miałeś nawet 1/4 kobiety. big_smile

Wiem masz z tego radochę lubisz mnie poniżać prawda , dowartościujesz się tym ,ssij nigeryjska pale

5,821 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-29 23:26:00)

Johnny89 napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Wiem masz z tego radochę lubisz mnie poniżać prawda , dowartościujesz się tym ,ssij nigeryjska pale

Daje Ci tak plus/minus 10 lat jeszcze na to abyś mógł do pewnych spraw dojrzeć i rozmawiać jak mężczyzna a nie jak nieopierzony, pyskaty wyrostek. Lubię dzieci i one mnie bawią, w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

5,822

Johnny89 napisał/a:

Daje Ci tak plus/minus 10 lat jeszcze na to abyś mógł do pewnych spraw dojrzeć i rozmawiać jak mężczyzna a nie jak nieopierzony, pyskaty wyrostek. Lubię dzieci i one mnie bawią, w pozytywnym tego słowa znaczeniu.

A nigeryjskie kutasy tez cię bawią czy nie miałaś jeszcze okazji takiego possać i zobaczyć jego pewności siebie ? Na pewno w ciągu 10 lat ci się uda

Johnny89 napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

A nigeryjskie kutasy tez cię bawią czy nie miałaś jeszcze okazji takiego possać i zobaczyć jego pewności siebie ? Na pewno w ciągu 10 lat ci się uda

Jestem rasistką. Ale to tak między nami.

5,824

Johnny89 napisał/a:

Aha to teraz rozumiem dawanie dupy Niemcom taki fetysz

5,825

I kto tu się niby zachowuje jak dzieciuch? Haha big_smile

Nigeryjczyka byś może nie chciała ale z Czechem i Niemcem to tak dawałaś czadu, że aż furczyło big_smile

Johnny89 napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Sam widzisz jaki w Polsce wybór. Żaden. Nie dajesz wyboru Johnny89. A frustracja to bardzo słaby afrodyzjak.

I kto tu się niby zachowuje jak dzieciuch? Haha big_smile

Nigeryjczyka byś może nie chciała ale z Czechem i Niemcem to tak dawałaś czadu, że aż furczyło big_smile

Nic tylko brać przykład z zachodnich i południowych kolegów big_smile

5,828

Johnny89 napisał/a:

Sam widzisz jaki w Polsce wybór. Żaden. Nie dajesz wyboru Johnny89. A frustracja to bardzo słaby afrodyzjak.

Jak bym miał do wyboru polke po czechu niemcu czy nigeryjczyku to wolałbym zostać dendrofilem

5,829 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-29 23:42:32)

Johnny89 napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Jak bym miał do wyboru polke po czechu niemcu czy nigeryjczyku to wolałbym zostać dendrofilem

Ale Ty nie masz wyboru big_smile
A ja tak tongue I mało tego, korzystam z tego wyboru big_smile

5,830

Johnny89 napisał/a:

Nie mam podpieram ściany ,cały czas wam o tym przypominam  nie miałem nawet 1/4 kobiety nie zasłużyłem nie jestem Niemcem Czechem czy nawet 00,1% pewnym siebie Nigeryjczykiem jestem zwykłym szarym polaczkiem , lepiej ci ?

Znerx napisał/a:

To mi tak pasuje do tej dyskusji o stylówie
https://i.kym-cdn.com/photos/images/original/001/321/840/d27.jpg
big_smile:D:D:P

Nie no, to są dwie skrajności tongue

5,832 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-29 23:49:15)

Johnny89 napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Nie mam podpieram ściany ,cały czas wam o tym przypominam  nie miałem nawet 1/4 kobiety nie zasłużyłem nie jestem Niemcem Czechem czy nawet 00,1% pewnym siebie Nigeryjczykiem jestem zwykłym szarym polaczkiem , lepiej ci ?

Ja się bawię znakomicie big_smile
Pachy, cebula, czarne kutasy, białe kutasy ... i dupa blada tongue

5,833

Johnny89 napisał/a:

To teraz na serio
Mam nadzieje że zdechniesz i tego ci życzę z całego serca smile

5,834

O kurwa, ale cyrk xDDD

5,835

Ulala, dzieje się, dzieję..

5,836 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-29 23:57:04)

Johnny89 napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

To teraz na serio
Mam nadzieje że zdechniesz i tego ci życzę z całego serca smile

To akurat kiedyś czeka każdego więc jakoś nie doceniam specjalnie tych życzeń tongue

5,837

Wszyscy zdechniemy prędzej czy później...ale niektórzy chociaż sobie podupczą big_smile

5,838

Wy jestescie jak goscie co tylko wiedzą jak grać w kółko i krzyzyk i dziwią się jak inni ludzie graja w szachy. Nie rozumiejecie niuansów, gustów, interakcji międzyludzkich i jak ludek z Marsa gapicie się na rzeczywistość.

5,839

Ja pierdolę, ale deathwish.
Normalnie bym go zawiesił na ścianie.

5,840

Beyondblackie napisał/a:

Wy jestescie jak goscie co tylko wiedzą jak grać w kółko i krzyzyk i dziwią się jak inni ludzie graja w szachy. Nie rozumiejecie niuansów, gustów, interakcji międzyludzkich i jak ludek z Marsa gapicie się na rzeczywistość.

O kur trzymacie mnie jaka szachistka , miała byś problem z zadaniami dla dzieci z przedszkola , nie mówiąc o szachach ..

5,841

Lucyfer666 napisał/a:

Ja pierdolę, ale deathwish.
Normalnie bym go zawiesił na ścianie.

Czekam ave saaaaataannn

5,842

Johnny89 napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Ale i tak zostaniesz przegrywem, taktyczny wpierdol to jedyna forma resocjalizacji dla takich elementów jak Ty big_smile.

5,843

Psycholog Na Niby napisał/a:

Ale i tak zostaniesz przegrywem, taktyczny wpierdol to jedyna forma resocjalizacji dla takich elementów jak Ty big_smile.

Koledzy tutaj mają socjalistyczne myślenie, że powinno być po równo, wszystkim się należy i nikt nie powinien musieć się starać, przy jednoczesnym ścisku d*py, że ciastki mają łatwo. Taki ciastek funkcjonuje w ich umyśle jak ten bogaty kułak, co go trzeba obić i sprowadzić do poziomu, a kobiety powinny wiedzieć jakie wartości są jedyne słuszne dla linii partyjnej i się nie wychylać.

Szurstwo pełną gębą.

5,844

bagienni_k napisał/a:

Ulala, dzieje się, dzieję..

E tam nuuuuudyyy smile

5,845 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-30 10:43:53)

Beyondblackie napisał/a:
Psycholog Na Niby napisał/a:

Koledzy tutaj mają socjalistyczne myślenie, że powinno być po równo, wszystkim się należy i nikt nie powinien musieć się starać, przy jednoczesnym ścisku d*py, że ciastki mają łatwo. Taki ciastek funkcjonuje w ich umyśle jak ten bogaty kułak, co go trzeba obić i sprowadzić do poziomu, a kobiety powinny wiedzieć jakie wartości są jedyne słuszne dla linii partyjnej i się nie wychylać.

Szurstwo pełną gębą.

Idealne podsumowanie dla całego wątku smile Można się śmiać, ale w sumie to na dobrą sprawę nie ma z czego.. Bo jak tu się śmiać z czyjegoś ograniczenia umysłowego, sztywnych ram czy zwyczajnej zawiści, jak się tu wszędzie wylewa? Pozostaje jedynie współczucie..

pasławku Poziom i kultura wypowiedzi niektórych mówią same za siebie..

5,846

Kto tu czarnym nazywa białe to uważam, że jednak Ty Johnny89.

Dostałeś TYLKO kosza od laski a przeżywasz jakby kometa trafiła w Twój dom. Taka królowa dramy.

Nie masz już 15 lat od dawna. Inni starali się Tobie przemówić do ROZUMU, ale nie to nie. Twój wybór.

Druga sprawa. Nawet gdyby ta dziewczyna dała Ci numer telefonu to i tak byś tej znajomości nie dźwignął, bo taki z Ciebie płatek śniegu.

Taaa… niech ruscy strzelają, bo dziełcha w sklepie zrobiła z Ciebie pośmiewisko na całą gminę. Ba! Na Polskę całą! Świat! Nawet Marsjanie już wiedzą jaką hańbą się pokryłeś. Werter się znalazł. Nic tylko szaty drzeć.

Sam z siebie robisz frajera. To dopiero umiejetność.

Wstydź się! Dyshonor! Obciach! Kompromitacja! Wiocha! Upadek! Kaszana! Sromota! Upodlenie!

Teraz Ci się podoba? Ponieważ wierzę w moc resocjalizacyjną niewidzialnej ręki kultury wyższej to polecam czytanie książek, np „622 upadki Bunga”. Miałbyś zajęcie na wiele miesięcy, coś podejrzewam hmm

5,847

A ja się przyszłam pochwalić jaką niesamowitą farciarą jestem wink

Wracając dzisiaj z miasta do domu (jakieś 20 minut z buta) spotkałam się z czymś niespotykanym.

Ponieważ nikt by mi nie uwierzył, zrobiłam fotki.

Jeśli jest na nich coś innego, jeśli halucynuję, to uszczypnijcie mnie. Może kawa za słaba (latte, to nie wiadomo czy to w ogóle działa).

https://i.ibb.co/pRsM5jW/B80-CA37-C-5-FFF-49-EC-A336-48-FA20121-C37.jpg

Młoda dama spacerowała wesoło nie z jednym ale z dwoma maluchami. Co jeden to lepszy, przy czym blondyn wyautował szatyna, co można było zaobserwować po mowie ciała dziewczyny (uśmiechała się do niego, była zdecydowanie bliżej, niemal ramię w ramię... metafora taka wink Proszę zwrócić uwagę, że na zdjęciu dziewczyna wydaje się niższa ponieważ szukała wtedy czegoś w torebce. Najprościej sprawdzić poziom ramion.

Na kolejnym zdjęciu również ważne jest zwrócenie uwagi na poziom ramion, gdyż dziadzia zastosował myk z czapką. Para zbudowana na starych wartościach, być może dwa miesiące temu wink gdyż tak słodko trzymali się za ręce zamiast pod pachę.

https://i.ibb.co/1LK3Dvf/FAB6895-B-AB35-4-EB4-A6-B2-3-AB72-F14167-F.jpg

5,848

E, tam, pewnie zfotoszopowałaś big_smile

Tym ludziom nie da się przemówić do rozsądku. Nawet jak w realu byś im pokazała taką parę na ulicy, to też by Ci chcieli wmówić, że masz halucynacje.

5,849

Pierwsza fotka to fotomontaż big_smile albo dziewczyna jest na wysokim obcasie lub idzie nieco z tyłu smile
A para na drugim zdjęciu to osoby ,które poznały się jeszcze w epoce przedtinderowej, kiedy to kobiety nie były takie wybredne,nie miały możliwości wyboru i kosmetyki te lepsze były droższe .
Ooooo smile

Deep wszystkie argumenty już były i padły dosłownie i w przenośni . smile

Z dwa tygodnie temu widziałem też parę on niski, rudy trochę przy kości ,na pewno chłopak nie miał 170 cm,ona brunetka wyższa tak z 15 cm na oko ewidentnie zakochana para bo to widać.
I co z tego - na pewno coś  nie tak ,nie przekonasz ,a ja zmyślam albo źle zinterpretowałem to co widziałem i mam problem z percepcją i oceną wysokości nawet z bliska .
wystarczy

5,850

Jeszcze o jednym zapomnieliście na zdjęciach nie widać ich szczęk, tadaaaam.

Posty [ 5,786 do 5,850 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 88 89 90 91 92 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024