30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 87 88 89 90 91 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,721 do 5,785 z 31,047 ]

5,721

Odp: 30lat i cały czas sam
Johnny89 napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Dżoni, jeszcze nie odchorowałeś tej kasjerki? C’mon. Już trochę czasu minęło hmm

Nie czekam na wojnę aż mnie któryś rusek odwali wtedy mi przejdzie poważnie

No, niby tak hmm A nie myślałeś, żeby to jakoś inaczej odreagować?

Zobacz podobne tematy :

5,722

DeepAndBlue napisał/a:
Johnny89 napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Dżoni, jeszcze nie odchorowałeś tej kasjerki? C’mon. Już trochę czasu minęło hmm

Nie nie mam pomysłu jak , bo cały czas siedzi mi głowie i mocno podupadłem na zdrowiu , nie wiem co ze mna zrobiła

5,723

Johnny89 napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Nie nie mam pomysłu jak , bo cały czas siedzi mi głowie i mocno podupadłem na zdrowiu , nie wiem co ze mna zrobiła

Oj sad Niedobrze. Bardzo to przeżywasz… Silne emocje.

A pomaga Ci takie kremikowanie? Daje to chociaż trochę ulgi?

5,724

DeepAndBlue napisał/a:

Nie kremikuje to
Różnica poglądów miedzy nami a wami , ulgi mi to wcale nie przynosi , lubie się z wami kłócić , odnośnie drugiej sytuacji jak pisałem nie mam pomysłu

5,725

Johnny89 napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Nie kremikuje to
Różnica poglądów miedzy nami a wami , ulgi mi to wcale nie przynosi , lubie się z wami kłócić , odnośnie drugiej sytuacji jak pisałem nie mam pomysłu

Kremikowanie wątpię, że pomoże. Może jako chwilowa ulga ale na dłuższą metę to pułapka. Banalnie ale czas powinien pomóc. Być może jakaś nowa sensowniejsza znajomość. Sama nie wiem, bo w chwilach tych mega dużych emocji nie jest łatwo się z nich wyrwać od razu. Trzeba etapami aż w końcu przyjdzie akceptacja.

5,726

Deep mi już nic nie pomoże,liczyłem że jazda motocyklem jakoś mnie podreperuje w końcu pogoda  , ale jak to mi nie poprawiło nastroju ,to uwierz nic mi go nie poprawi będzie tylko gorzej.Cały czas się pukam, po co ja do tego sklepu wstąpiłem ....

5,727

Johnny89 napisał/a:

Cały czas się pukam, po co ja do tego sklepu wstąpiłem ....

Odważyłeś się zrobić to co chciałeś. Nie wyszło ale czasami nie wychodzi. Teraz przeżywasz coś na kształt stresu pourazowego sad Myśl o sobie pozytywniej. Nie ciosaj sobie kołków na głowie.

Pamiętasz jak pierwszy raz wsiadałeś na motor?

5,728

Deep pamietam i co ?

5,729

Johnny89 napisał/a:

Deep pamietam i co ?

No i wszystko szło jak z płatka?

5,730

Tak poszło łatwo serio , tylko Ty nie rozumiesz , bo w moim przypadku to dziewczyna zrobiła ze mnie zwykłego frajera i to mnie najbardziej boli bo mi jak się dziewczyna nie podoba to ja jej daje zwyczajnie to do zrozumienia w jej przypadku było to inaczej .

5,731

Johnny89 napisał/a:

Tak poszło łatwo serio , tylko Ty nie rozumiesz , bo w moim przypadku to dziewczyna zrobiła ze mnie zwykłego frajera i to mnie najbardziej boli bo mi jak się dziewczyna nie podoba to ja jej daje zwyczajnie to do zrozumienia w jej przypadku było to inaczej .

Z tego co pisałeś w swoim wątku to jedyne co zrobiła to popatrzyła na Ciebie dłużej niż 10 sekund a jak wyskoczyłeś z numerem telefonu...skoro to nazywasz "zrobieniem frajera" to jesteś takim samym urojeniowcem jak Kremik.

5,732 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-27 21:38:28)

Foxterier napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Z tego co pisałeś w swoim wątku to jedyne co zrobiła to popatrzyła na Ciebie dłużej niż 10 sekund a jak wyskoczyłeś z numerem telefonu...skoro to nazywasz "zrobieniem frajera" to jesteś takim samym urojeniowcem jak Kremik.

Wypie** koński zwisie i nie dorabiaj mi teorii, nigdzie nie pisałem że gapila się na mnie dłużej niż 10 s i że odrazu chciałem nr pojebie  sam jesteś urojeniowcem i stulejarzem x2  teraz będziecie pierdo**ze to ja mam urojenia wiecie co może jej tam wgle nie było ? Nie wpadłeś na to ty merokanski przydupasie ? Ile razy mam pisać że się uśmiechała wychodziła na dwór gdy tylko podjeżdżałem pod sklep tam są kamery patrzyła na mnie ukradkiem i często gapiliśmy się na siebie do kurwy więcej mam pisać ta urojenia jprd co do nr poprosiłem o niego po czasie po kilku rozmowach z nią , wyprowadziłeś mnie z równowagi serio

5,733 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-27 22:18:44)

Johnny89 napisał/a:
Misiapysia89 napisał/a:

No ba a wiesz dlaczego, bo Polaczki sa najgorsi jesli chodzi o facetow. Uwierz sporo bylo tych zagraniczniakow a i Polaczkow. Raz ze Polacy sa do dupy w lozku a dwa ze sa po prostu brzydcy i nie dbaja o siebie. Fuj z takimi, wole romantycznych zadbanych zagraniczniakow ktorzy szanuja kobiety. Nigdy w zyciu nie bede z Polakiem

Czyli kremik podsumowując ,żeby poznać kobiete w pl to nie dość że musisz mieć więcej jak 180 cm to jeszcze najlepiej jak byś nie był Polakiem smile

Przecież pisałem milion razy, że Polka jak będzie miała do wyboru zagranicznika a Polaka to zawsze wybierze obcokrajowca.
No ale podobno jestem świrem.

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Mam tu jeszcze kilka innych nicków jakbyś dalej chciał się tym jarać i przeżywać big_smile

A czy te Twoje alter-ego są tutaj teraz z nami w pokoju? smile

A tak poza konkursem.

W Przyszłym tygodniu planuję się wybrać pierwszy raz do prostytutki, zamówiłem sobie paczkę z prezerwatywami.
Czy któryś z Panów, który korzystał, mógłby dać mi kilka rad na szybko?

5,734

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

W Przyszłym tygodniu planuję się wybrać pierwszy raz do prostytutki, zamówiłem sobie paczkę z prezerwatywami.

A nie miałeś czekać do 30tki?

5,735

jakis_czlowiek napisał/a:

A nie miałeś czekać do 30tki?

Tak, miałem.
Lecz stwierdziłem, że będę czekał do 30stki a dzień przed jakaś rakieta walnie w blok i umrę sad

Kolejna sprawa, jako mężczyzna mam bardzo duże potrzeby, które nie są realizowane.

Dlaczego inni mogą je realizować a ja nie? Jestem człowiekiem drugiej kategorii wg. Ciebie?

5,736

Jest takie jedno forum z "samcami" w tytule, tam znajdziesz gotowe odpowiedzi. Sądzę, że w ogóle lepiej się tam odnajdziesz. I Ty, i Kremik, i Johnny także wink.

Przecież pisałem milion razy, że Polka jak będzie miała do wyboru zagranicznika a Polaka to zawsze wybierze obcokrajowca.
No ale podobno jestem świrem.

Nie wiem jak w innych, ale w tej kwestii jesteś. Podobnie zresztą jak w temacie czarnoskórych.
Pomijam przy tym, że przecież nawet jeśli jakaś grupa kobiet istotnie myśli tymi kategoriami, czego nie wykluczam, to wystarczy, że choć jedna z nas absolutnie nie widzi się u boku mężczyzny z innego kraju i już to Twoje "zawsze" bierze w łeb. Elementarna logika się kłania.

5,737

Johnny89 tak bywa… odrzucenie boli i chyba każdy się z tym spotkał, a Ty się mocno w tą dziewczynę wkręciłeś, stąd Twoje cierpienie. To zrozumiałe ale mścisz się niejako sam na sobie a przy okazji wyżywasz na innych hmm
A ze mnie motor zrobił frajerkę. Siadam, zapalam a to jedzie samo a ja zostałam w miejscu… No jak to się stało? Wystraszyłam się. Myślisz, że gdybym próbowała do skutku to w końcu bym opanowała tą maszynę? W tym wieku?!?

Rumuński w Twoim przypadku to może nie być głupi pomysł. Tzn kto wie? Ale brak stosunków intymnych LUDZIOM szkodzi, zwyczajnie bije im na dekiel a i ciało przy okazji potrafi się posypać. Tylko nieliczni, tacy bardziej rozwinięci duchowo potrafią dłużej bez uszczerbku na zdrowiu. Więc jak czujesz, że to już czas, to idź do tego burdelu.

5,738

Olinka napisał/a:

Jest takie jedno forum z "samcami" w tytule, tam znajdziesz gotowe odpowiedzi. Sądzę, że w ogóle lepiej się tam odnajdziesz. I Ty, i Kremik, i Johnny także wink.

There is only one pill for them wink

5,739 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-03-28 01:31:44)

Dlaczego inni mogą je realizować a ja nie? Jestem człowiekiem drugiej kategorii wg. Ciebie?

Nic takiego nie powiedziałem. Sam mam taki sam problem. Też się boję, że w końcu nie będę miał wyjścia^^ Zwyczajnie nie da się tyle lat wytrzymywać.

Szkoda, że nie potrzymać za głowę big_smile

5,741

To jest kłamstwo. Takie osobniki jak gen.Polko nie istnieją. Nie można zostać komandosem nie mając nawet marnych 1.70 cm. Polko nie ma na to żadnych dowodów big_smile Poza tym zostało to naukowo udowodnione na wykopie oraz potwierdzają to liczne, jedynie prawdziwe i słuszne tezy na incel wikipedii. Komandosem w stopniu generała mającego jakąkolwiek żonę może zostać wyłącznie czad o kwadratowej szczęce, wzroście 1.80 cm dodatkowo czarnoskóry i zagraniczny. tongue

https://i.imgflip.com/6abrwy.jpg

5,742

Miałam się do tego odnieść, ale że w toku tak burzliwej, pasjonującej dyskusji trudno się skupić, to mi umknęło, dlatego wracam wink.

Kolejni odklejeńcy, którzy porównują niskiego Generała z niskim zwykłym facetem, który tym Generałem nie jest.

Co tu się odwala na tym forum? big_smile

A co ma się odwalać? To Twoja logika jest zadziwiająca, dlatego pozwól, że wyjaśnię, postaram się najprościej jak potrafię.
Najpierw zadam pytanie: uważasz, że Polko od razu urodził się generałem? 
Przecież gdyby nastoletni Roman tak bardzo nie wierzył w siebie, jak Kremik, sprowadzając całą swoją wartość do wzrostu, to nigdy nie zrobiłby wojskowej kariery. Podobnie jak ci wszyscy aktorzy, którzy są tu co jakiś czas przywoływani, a których wartość na rynku matrymonialnym od razu oceniacie przez pryzmat faktu ich sławy, bogactwa, społecznej pozycji. Przecież najpierw buduje się pewność siebie, potem na jej bazie robi karierę, która ewentualnie tę pewność jeszcze bardziej wzmacnia, ale taka jest kolejność, nie odwrotna, jak zdajesz się to sugerować.

Niestety tak wielkie kompleksy, jakie wyhodował u siebie Kremik, przesłaniają mu wszystko inne, zabijają całą osobowość, wiarę we własne możliwości, siłę przebicia, charyzmę, zakompleksiony człowiek kurczy się w sobie i boi wychylić, a co dopiero zdobywać świat. Nie wiem zatem czego tu nie rozumieć?
Sądzisz, że ktoś, kto uważa, że każdy się z niego śmieje, boi się cudzych spojrzeń, kobiet, samego siebie wręcz nienawidzi, może dojść do takiego miejsca, jak rzeczony generał? Ja szczerze w to wątpię.

I żeby nie było, oczywiście nie mam tu na myśli wszelkiej maści paranoików czy psychopatów, którzy używają zupełnie innych metod, by osiągać zamierzone cele, ale też, co istotne, o ile nie najważniejsze, zwykle te cele podszyte są zupełnie czymś innym niż ambicje.

5,743

Wybierz taką , no wiesz najlepiej ze szlachetnego rodu smile

5,744

DeepAndBlue napisał/a:

Johnny89 tak bywa… odrzucenie boli i chyba każdy się z tym spotkał, a Ty się mocno w tą dziewczynę wkręciłeś, stąd Twoje cierpienie. To zrozumiałe ale mścisz się niejako sam na sobie a przy okazji wyżywasz na innych hmm
A ze mnie motor zrobił frajerkę. Siadam, zapalam a to jedzie samo a ja zostałam w miejscu… No jak to się stało? Wystraszyłam się. Myślisz, że gdybym próbowała do skutku to w końcu bym opanowała tą maszynę? W tym wieku?!?

Wiesz co mnie tu wkurza mocno ? Że wy na wszystko macie jakieś chore wytłumaczenie , mam wrażenie ,że gdybym powiedział iż widziałem białego kota ,który zesrał mi się na masce auta , to wmawialibyście że ten kot był czarny , aż skończyło by się na tym że oczywiście mam urojenia i żadnego kota nie widziałem , tak wyglada dyskusja z wami , prowadzi dosłownie do niczego albo do chorych porównań .

5,745 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-29 08:29:01)

Johnny89 napisał/a:

Dziękuję big_smile 1.63 cm wzrostu aż tak bolą? big_smile

5,746

Misiapysia89 napisał/a:

Cos ucina te posty odpowiiedz byla dluzsza sad

Wiesz gdzie mam takich gosci z kasa harleyami i dobrymi samochodami? Gleboko w d.....

Seks analny jest przereklamowany..

5,747 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-29 10:06:05)

Olinka napisał/a:

Przecież gdyby nastoletni Roman tak bardzo nie wierzył w siebie, jak Kremik, sprowadzając całą swoją wartość do wzrostu, to nigdy nie zrobiłby wojskowej kariery. Podobnie jak ci wszyscy aktorzy, którzy są tu co jakiś czas przywoływani, a których wartość na rynku matrymonialnym od razu oceniacie przez pryzmat faktu ich sławy, bogactwa, społecznej pozycji. Przecież najpierw buduje się pewność siebie, potem na jej bazie robi karierę, która ewentualnie tę pewność jeszcze bardziej wzmacnia, ale taka jest kolejność, nie odwrotna, jak zdajesz się to sugerować.

Olinko, pomiędzy dojrzałym spojrzeniem na to, w jaki sposób osiąga się powodzenie i sukces życiowy a infantylnym i roszczeniowym spojrzeniem prezentowanym tutaj przez niektórych męskich użytkowników istnieje rozdźwięk nie do pokonania Możliwe jest także, że prezentowana postawa wynika z przyjętego systemu wartości.

5,748

Olinka napisał/a:

Olinko, pomiędzy dojrzałym spojrzeniem na to, w jaki sposób osiąga się powodzenie i sukces życiowy a infantylnym i roszczeniowym spojrzeniem prezentowanym tutaj przez niektórych męskich użytkowników istnieje rozdźwięk nie do pokonania Możliwe jest także, że prezentowana postawa wynika z przyjętego systemu wartości.

oraz kompleksów, zniszczonej psychiki i mechanizmów wyparcia rzeczywistości... smile

A tak na marginesie niektórzy dostają powodzenie i sukces życiowy niejako "za darmo", rodząc się w bogatych i sławnych rodzinach. Ale to zdecydowana mniejszość. Pozostali są zmuszeni radzić sobie sami. Oczywiście ocena, który z nich prowadzi lepsze, bogatsze życie będzie zależała od oceniającego.

5,749

Co tu się dzieje.... O kurczaki....

Cóż, jak już tu zajrzałem, to na szybko rada dla tych co mają kompleksy ze wzrostem...

Tak, to że jesteś niski jest przyczyną braku powodzenia. A przynajmniej jedną z...
W każdej sytuacji kiedy kobieta ma podjąć decyzję o randce z Tobą na podstawie wyglądu.
Odpadają więc apki randkowe, podchodzenie do nieznajomych czy podrywanie dopiero co poznanej kobiety.
Jedyna szansa to nawiazanie jakiejś relacji, podczas której, z czasem zaprezentujesz zalety które przysłonia tę wadę.
Jeżeli natomiast nie poznajesz nowych ludzi... To jest jeszcze jedna rzecz... Jakkolwiek to zabrzmi: obniżyć poprzeczkę. Chcesz się umówić z ładną kobietą? Cóż, ona chce się umówić z przystojniakiem. Skoro nie masz na to perspektyw to celuj w te, które nie mają perspektyw na przystojniaków. Tyle.

5,750 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-29 13:03:25)

Johnny89 napisał/a:

Dziękuję big_smile 1.63 cm wzrostu aż tak bolą? big_smile

Mam 177 nie trafiłaś, ale pewnie zaraz napiszesz że mam urojenia i tak naprawdę mam 1m58

5,751

Szybko poszło Rumuński smile

5,752 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-29 13:24:57)

Airuf napisał/a:

Cóż, jak już tu zajrzałem, to na szybko rada dla tych co mają kompleksy ze wzrostem...

Tak, to że jesteś niski jest przyczyną braku powodzenia. A przynajmniej jedną z...
W każdej sytuacji kiedy kobieta ma podjąć decyzję o randce z Tobą na podstawie wyglądu.
Odpadają więc apki randkowe, podchodzenie do nieznajomych czy podrywanie dopiero co poznanej kobiety.
Jedyna szansa to nawiazanie jakiejś relacji, podczas której, z czasem zaprezentujesz zalety które przysłonia tę wadę.
Jeżeli natomiast nie poznajesz nowych ludzi... To jest jeszcze jedna rzecz... Jakkolwiek to zabrzmi: obniżyć poprzeczkę. Chcesz się umówić z ładną kobietą? Cóż, ona chce się umówić z przystojniakiem. Skoro nie masz na to perspektyw to celuj w te, które nie mają perspektyw na przystojniaków. Tyle.

To nie działa.

Kremik przyszedł tutaj celem wykazania, że:

a. jest niski
b. nie jest przystojny jak faceci z okładek kolorowych magazynów
c. w związku z a. i b. kobiety są zakłamane, ponieważ twierdzą, że mogą im się podobać oraz podobają mężczyźni odbiegający wyglądem od tych określonych w powyższych punktach
d. amen

5,753

Widzisz Kremik jestem w lepszej sytuacji, a od 10 nowy wynajem i zamiast kobiety doberman lub kot (tylko nie wiem jaki jeszcze), dość.

5,754

Airuf napisał/a:

To nie działa.

Kremik przyszedł tutaj celem wykazania, że:

a. jest niski
b. nie jest przystojny jak faceci z okładek kolorowych magazynów
c. w związku z a. i b. kobiety są zakłamane, ponieważ twierdzą, że mogą im się podobać oraz podobają mężczyźni odbiegający wyglądem od tych określonych w powyższych punktach
d. amen

Problem w tym, że Kremik nie jest w stanie przyjąć do wiadomości, że żeby jakaś kobietę do siebie przyciagnąć, to trzeba sobą COŚ reprezentować. Z jakiego powodu miałaby, na dzień dzisiejszy, zwrócic uwagę na niego, kiedy wizualnie szału nie ma, stylówa żadna, jojczenie i kompleksy level hard oraz jakieś dziwaczne opinie na temat płci pieknej?

Jak kobieta nie grzeszy urodą, to też czymś innym musi nadrabiać, bo inaczej bedzie niewidzialna. I niech mi Kremik nie wyskakuje, że łatwiej  bedzie jej znaleźć partnera niż przecietnemu facetowi, bo to nieprawda. Latwiej jej będzie znależć seks- i o to niech ma pretensje do malej wybredności mężczyzn, którzy po*uchają wszystko co na drzewo nie ucieka- a wcale niekoniecznie partnera, chyba, że bardzo obniży swoje kryteria.

5,755

Olinko jedno pytanie powiedz mi skąd ty wiesz że on nie ma „stylówy” ?wytłumacz mi to , bo wydaje mi się że to kolejny super fakt wyssany z dupy , za to ja udowodnię ci jedno (Misiapysia89) maiła 18 partnerów seksualnych i tylko jeden miał 1m65 , i co teraz ? Oczywiście przypadek smile

5,756 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-03-29 19:45:28)

Johnny89 napisał/a:

Olinko jedno pytanie powiedz mi skąd ty wiesz że on nie ma „stylówy” ?wytłumacz mi to , bo wydaje mi się że to kolejny super fakt wyssany z dupy , za to ja udowodnię ci jedno (Misiapysia89) maiła 18 partnerów seksualnych i tylko jeden miał 1m65 , i co teraz ? Oczywiście przypadek smile

Nie, np. matematyka. Takich niskich jest zdecydowanie mniej niż tych wyższych.

5,757

Johnny89 napisał/a:

Wiem, że nie ma, bo pytany na poczatku pisał, że ubiera się bardzo podstawowo i włosy ma tez na poziomie basic. Jak mu zasugerowałam, że moze w to by zainwestował, to sie oburzył, bo na co mu to, jak wysocy też o siebie dbają i go przeskoczą. A to, że miałysmy niewielu niskich partnerów, jest oczywistym objawem statystyki- przecietny mężczyzna ma 1.77 m, więc facetów wzrostu Kremika jest niewielu.

Sam o tym pisał że nie ma męskiej stylówy big_smile bo podobno jest też bardzo szczupły.

5,759

Żeby nie było, że bez danych, tu na podstawie Sympatii (ale mniej więcej zgodnie z tym jak to wygląda normalnie):

https://blog.prokulski.science/2018/08/ … n-i-panow/

https://blog.prokulski.science/downloads/2018/08/sympatia_gb_15-1.png

5,760 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-03-29 20:19:59)

Jedyne co z tego wynika, to to, że na Sympatii jest więcej wyzszych mężczyzn niz statystycznie w spoleczeństwie. Przeciez pisano juz 100 razy Kremikowi, że jemu lepiej by bylo szukać kobiety w realu. A i to zreszta jest malodajne, bo jakby te wszystkie wzrosty usrednić, to tez by było 1.77 czy około.

5,761 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-03-29 20:19:47)

Beyondblackie napisał/a:

Jedyne co z tego wynika, to to, że na Sympatii jest więcej wyzszych mężczyzn niz statystycznie w spoleczeństwie. Przeciez pisano juz 100 razy Kremikowi, że jemu lepiej by bylo szukać kobiety w realu.

No tak, ale średnia z tego mniej więcej wyjdzie pewnie te 178cm dla faceta. Więc aż tak nie odchodzi od rzeczywistości.

Chodziło mi tylko pokazać, że tych niższych ~165cm zawsze będzie mniej niż wyższych. A innych statystyk nie znalazłem tak na szybko. A przecież Kremik lubi statystyki xD

EDIT: Znalazłem takie coś jeszcze, ale bez opisu: https://chart-studio.plotly.com/~Simek1232/11.embed

Wygląda na bardziej zgodne z rzeczywistością.

5,762

Beyondblackie napisał/a:

Jedyne co z tego wynika, to to, że na Sympatii jest więcej wyzszych mężczyzn niz statystycznie w spoleczeństwie. Przeciez pisano juz 100 razy Kremikowi, że jemu lepiej by bylo szukać kobiety w realu.

No tak, ale średnia z tego mniej więcej wyjdzie pewnie te 178cm dla faceta. Więc aż tak nie odchodzi od rzeczywistości.

Chodziło mi tylko pokazać, że tych niższych ~165cm zawsze będzie mniej niż wyższych. A innych statystyk nie znalazłem tak na szybko. A przecież Kremik lubi statystyki xD

EDIT: Znalazłem takie coś jeszcze, ale bez opisu: https://chart-studio.plotly.com/~Simek1232/11.embed

Wygląda na bardziej zgodne z rzeczywistością.

To sie samo przez sie rozumie. Kremik ma problem, ale kobieta ponad 1.80m tez bedzie mieć problem, no bo właśnie, jest rzadkością i mężczyźni jednak wolą kobiety nizsze od siebie, a co najwyżej podobnego wzrostu.

5,763 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-29 20:26:50)

Aha czyli teraz nagle piszecie o statystykach ? A to podobno kremik się jedynie nimi sugerował z wykopu , nie wierze co czytam hipokryzja do kwadratu serio . Czyli jeżeli kremik twierdził że w statystykach kobiety wybierają wyższych to był dla was obłęd ale jeżeli w statystykach widzicie ze niby więcej facetów jest wyższych niż 1m 65 powiedzmy, to już prawda zaraz walne na parkiet .

5,764

Beyondblackie napisał/a:

To sie samo przez sie rozumie. Kremik ma problem, ale kobieta ponad 1.80m tez bedzie mieć problem, no bo właśnie, jest rzadkością i mężczyźni jednak wolą kobiety nizsze od siebie, a co najwyżej podobnego wzrostu.

Czy się samo przez się rozumie, no nie wiem. A przynajmniej nie w tym temacie xD

Co do wzrostu kobiet - nawet gdzieś przytaczałem mój przypadek z Tindera - miałem parę z dziewczyną mającą prawie 190cm i biedaczka nie mogła w realu nikogo znaleźć, chociaż szukała też kilka cm niższych.

5,765

Johnny89 napisał/a:

(Misiapysia89) maiła 18 partnerów seksualnych i tylko jeden miał 1m65 , i co teraz ? Oczywiście przypadek smile

Miśka na dywan smile tłumacz się big_smile

5,766

Po cholerę tu się odzywałem. Dostarczyłem materiału pewnie na kolejne 100 stron dyskusji xD

5,767 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-29 20:39:10)

paslawek napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

(Misiapysia89) maiła 18 partnerów seksualnych i tylko jeden miał 1m65 , i co teraz ? Oczywiście przypadek smile

Ja się jej nie każe tłumaczyć jej wybór ma prawo ,ale to pokazuje ,że wolała wyższych

5,768

Po cholerę tu się odzywałem. Dostarczyłem materiału pewnie na kolejne 100 stron dyskusji xD

Jak cięgle są chętni to i tak nic nie poradzisz na to ,tylko Kremik się coś obraził .

5,769 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-03-29 20:47:41)

Johnny89 napisał/a:
paslawek napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Ja się jej nie każe tłumaczyć jej wybór ma prawo ,ale to pokazuje ,że wolała wyższych

Jest STATYSTYCZNIE WIĘCEJ wyzszych, bo usrediony Kowalski ma 1.77m, wiec statystycznie ŁATWIEJ jest trafić na kogoś wyzszego niż 1.63m. Co, ma kobita na silę szukać takiego Kremika??? A co jak w jej grupie znajomych nikt nie był tak niski?

5,770 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-29 21:09:01)

Beyondblackie napisał/a:
Johnny89 napisał/a:
paslawek napisał/a:

Jest STATYSTYCZNIE WIĘCEJ wyzszych, bo usrediony Kowalski ma 1.77m, wiec statystycznie ŁATWIEJ jest trafić na kogoś wyzszego niż 1.63m. Co, ma kobita na silę szukać takiego Kremika??? A co jak w jej grupie znajomych nikt nie był tak niski?

„Nikt nie był tak niski” i to wystarczy aby podsumować jak odbierany jest facet z takim wzrostem , kremik miał racje w tym co pisał i to nie on wymaga terapii poważnie , druga sprawa jeśli chodzi o jego stylówe , jestem zdania takiego że póki się kogoś nie widzi to nie ma się prawa z góry oceniać jak kto wyglada .terapii to potrzebują dziewczyny które wyśmiewały jego wzrost .

5,771 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-03-29 21:26:20)

Ty ciagle przekrecasz to co piszę.

Z tym wzrostem to jest tak jak z byciem rudym. W Polsce rudych mężczyzn jest jak kot napłakał, więc statystycznie trafienie na takiego jest raczej trudne i wiekszość kobiet nie ma rudych partnerów. Więc mnie ta rudość może kompletnie nie przeszkadzać, albo nawet wręcz mi sie podobać, a po prostu mogę nie mieć okazji spotkać rudego gościa. I tyle w temacie.

Kremik jest NIŻSZY od obiektywnego sredniego Kowalskiego, co jednej kobiecie moze przeszkadzać, a innej nie.

5,772

Nic nie przekręcam, niski facet nie podoba się sporej większości kobiet, o czym świadczą ich wybory jak i wybory kobiet z tego forum .

5,773 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-29 22:00:36)

Niski. Niski. Niski. Do porzygania ...

Dla kobiety która ma te 1.80 cm to i taki który ma 1.75 cm będzie niski a dla takiej która ma 1.60 cm taki, który ma tyle samo będzie równego wzrostu. Dla takiej, która ma 1.80 cm taki który ma 1.60 cm nawet nie będzie niski, to będzie kurdupel tongue 

No ale możesz tłumaczyć. Niski się nie podoba i już. I możesz wyjaśniać kobiecy punkt widzenia, że wzrost to atut, a nie jedyna zmienna która decyduje o atrakcyjności. Nie dociera. Jak grochem o ścianę. Nie, oni wiedzą lepiej co Ci się podoba a co nie, w przeciwnym razie jesteś zakłamana. I potem się dziwić że nawet nie wiedzą co zrobić u prostytutki big_smile Uciec na drzewo tongue

5,774

Widzę ze tutaj, jak zwykle, bez zmian 10 stron dalej:)
Tak na pewno każdy koleś na sympatii wpisuje swój właściwy, oryginalny wzrost. Kremik ma pewni z 50 kont tam i na każdym inny wzrost wiec jak takich kremików przypuśćmy na województwo jest po jednym to jest ich już 16 i niech każdy z nich ma po 10 kont to mamy już 160 zawyżonych wzrostów facetów.
Takie to wszystko miarodajne.

5,775

Bbaselle napisał/a:

Takie to wszystko miarodajne.

No może z tym przesadziłem. Ale drugi wykres już lepszy chyba tongue

5,776 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-29 22:10:39)

Dla kobiety która ma te 1.80 cm to i taki który ma 1.75 cm będzie niski a dla takiej która ma 1.60 cm taki, który ma tyle samo będzie równego wzrostu. Dla takiej, która ma 1.80 cm taki który ma 1.60 cm nawet nie będzie niski, to będzie kurdupel tongue 

No ale możesz tłumaczyć. Niski się nie podoba i już. I możesz wyjaśniać kobiecy punkt widzenia, że wzrost to atut, a nie jedyna zmienna która decyduje o atrakcyjności. Nie dociera. Jak grochem o ścianę. Nie, oni wiedzą lepiej co Ci się podoba a co nie, w przeciwnym razie jesteś zakłamana. I potem się dziwić że nawet nie wiedzą co zrobić u prostytutki big_smile Uciec na drzewo tongue

Dla faceta mającego 1m 70 kobieta o wzroście 1m 80 atrakcyjna nie będzie bo będzie od niego wyższa i głupio będzie mu nawet do takiej podchodzić , natomiast kobieta o wzroście 1m 65 nie zawacha się poderwać typa o wzroście 1m 85, wzrost facetowi dodaje jak i ujmuje sporo  atrakcyjności amen

5,777

Johnny89 napisał/a:

Dla faceta mającego 1m 70 kobieta o wzroście 1m 80 atrakcyjna nie będzie bo będzie od niego wyższa i głupio będzie mu nawet do takiej podchodzić , natomiast kobieta o wzroście 1m 65 nie zawacha się poderwać typa o wzroście 1m 85, wzrost facetowi dodaje jak i ujmuje sporo  atrakcyjności amen

Nie zawsze, są faceci na tyle pewnie czujący się w swojej skórze że podejdą wink

Johnny89 napisał/a:

Dla faceta mającego 1m 70 kobieta o wzroście 1m 80 atrakcyjna nie będzie bo będzie od niego wyższa i głupio będzie mu nawet do takiej podchodzić , natomiast kobieta o wzroście 1m 65 nie zawacha się poderwać typa o wzroście 1m 85

Tak! Ty wiesz kto dla kogo będzie atrakcyjny, kto się komu będzie podobał i dlaczego. Nie, to nie dla faceta taka kobieta może być nieatrakcyjna, tylko taki facet dla takiej kobiety. On się przy niej może co najwyżej głupio czuć. A proszę podobno 1.70 cm to nie jest już niski facet big_smile
Ty także wiesz że kobieta o wzroście 1.65 cm na bank będzie podrywać takiego co to ma prawie 1.90. No to wyobraź sobie że mam 1.67 cm i nie podobają mi się bardzo wysocy mężczyźni bo nie lubię sięgać im pod pachę.
No ale wciskajmy ludzi dalej w sztywne ramy, kto się komu spodoba z miarką w ręku!

5,779

jjbp napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Nie zawsze, są faceci na tyle pewnie czujący się w swojej skórze że podejdą wink

Nawet jak podejdą to niesmak będzie lub przyjdzie z czasem zwłaszcza gdy założy szpilki

Jak będzie dobry w łóżku to nie będzie zakładała szpilek, i nie będzie niesmacznie tongue

5,781 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-29 22:30:01)

Johnny89 napisał/a:

Dla faceta mającego 1m 70 kobieta o wzroście 1m 80 atrakcyjna nie będzie bo będzie od niego wyższa i głupio będzie mu nawet do takiej podchodzić , natomiast kobieta o wzroście 1m 65 nie zawacha się poderwać typa o wzroście 1m 85

Tak! Ty wiesz kto dla kogo będzie atrakcyjny, kto się komu będzie podobał i dlaczego. Nie, to nie dla faceta taka kobieta może być nieatrakcyjna, tylko taki facet dla takiej kobiety. On się przy niej może co najwyżej głupio czuć. A proszę podobno 1.70 cm to nie jest już niski facet big_smile
Ty także wiesz że kobieta o wzroście 1.65 cm na bank będzie podrywać takiego co to ma prawie 1.90. No to wyobraź sobie że mam 1.67 cm i nie podobają mi się bardzo wysocy mężczyźni bo nie lubię sięgać im pod pachę.
No ale wciskajmy ludzi dalej w sztywne ramy, kto się komu spodoba z miarką w ręku!

Tak samo jak wy wiecie jaka kremik  ma dokładnie fryzurę i stylowe , zapodałem przykład możliwości kobiety ze wzrostem 1 m 65 , facet ze wzrostem 1 m 65 nie będzie szukał partnerki o wzroście 1 m 85 po za tym co do twoich upodobań to podobno lubisz Czechów i Niemców panno szlachetna

5,782

Johnny89 napisał/a:

Nic nie przekręcam, niski facet nie podoba się sporej większości kobiet, o czym świadczą ich wybory jak i wybory kobiet z tego forum .

No, ale jak w otoczeniu NIE MA wielu facetów tego wzrostu, to ciężko jest ich wybierać. Ja tam wkoło siebie kilku tylko spotkałam i POZA jednym, z którym byłam przez rok, reszta była w związkach więc nie było do kogo startować, nawet jak tam taki Lars mi sie podobał.

Problem tak naprawdę nie leży we wzroście, choć jest nietypowy dla przeciętnego Kowalskiego, ale w tym, że niczym innym Kremik się nie wyróżnia. Kobita na niego patrzy i widzi, że niższy, ale nie widzi nic pozytywnego. O wyglad nie dba, fryzura basic, a do tego nerwowy, cichy, zakompleksiony i z jakimiś szurowymi obsesjami. Widzisz, ci niscy faceci, których spotkalam- taki Lars, na przykład- to byli pewni siebie mężczyźni, inteligentni, zadbani, z pasjami. I ich wzrost problemem nie był, bo mieli wiele innych atrakcyjnych cech.

Johnny89 napisał/a:

Tak samo jak wy wiecie jaka kremik  ma dokładnie fryzurę i stylowe , zapodałem przykład możliwości kobiety ze wzrostem 1 m 65 , facet ze wzrostem 1 m 65 nie będzie szukał partnerki o wzroście 1 m 85

To raz jeszcze. Sam napisał że nie ma żadnej. Mało tego dodał, że on wie, że nawet jakby miał, to by mu i tak nic nie pomogło.

Bo jakby miał dwa metry wzrostu i wyskoczył w worku na ziemniaki wtedy rzuciłyby się za nim wszystkie big_smile

5,784

Johnny89 napisał/a:

Tak samo jak wy wiecie jaka kremik  ma dokładnie fryzurę i stylowe , zapodałem przykład możliwości kobiety ze wzrostem 1 m 65 , facet ze wzrostem 1 m 65 nie będzie szukał partnerki o wzroście 1 m 85

To raz jeszcze. Sam napisał że nie ma żadnej. Mało tego dodał, że on wie, że nawet jakby miał, to by mu i tak nic nie pomogło.

Bo jakby miał dwa metry wzrostu i wyskoczył w worku na ziemniaki wtedy rzuciłyby się za nim wszystkie big_smile

To w takim razie jest łysy bo nie mieć żadnej fryzury to trzeba być  łysym tak to rozumiem

5,785 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-29 22:38:32)

Beyondblackie napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

No, ale jak w otoczeniu NIE MA wielu facetów tego wzrostu, to ciężko jest ich wybierać. Ja tam wkoło siebie kilku tylko spotkałam i POZA jednym, z którym byłam przez rok, reszta była w związkach więc nie było do kogo startować, nawet jak tam taki Lars mi sie podobał.

Problem tak naprawdę nie leży we wzroście, choć jest nietypowy dla przeciętnego Kowalskiego, ale w tym, że niczym innym Kremik się nie wyróżnia. Kobita na niego patrzy i widzi, że niższy, ale nie widzi nic pozytywnego. O wyglad nie dba, fryzura basic, a do tego nerwowy, cichy, zakompleksiony i z jakimiś szurowymi obsesjami. Widzisz, ci niscy faceci, których spotkalam- taki Lars, na przykład- to byli pewni siebie mężczyźni, inteligentni, zadbani, z pasjami. I ich wzrost problemem nie był, bo mieli wiele innych atrakcyjnych cech.

Dziewczyno przykro się ciebie czyta serio .

Posty [ 5,721 do 5,785 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 87 88 89 90 91 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024