30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 86 87 88 89 90 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,656 do 5,720 z 31,047 ]

5,656 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-03-26 11:44:49)

Odp: 30lat i cały czas sam

Kremik, naprawdę lepiej dla Ciebie, a w szczegolności potencjalnych kobiet byś żadnej kobiety nie miał.
Na szczęście kobiety chyba wyczuwają, że mają do czynienia z osobą chorą psychicznie.
Inaczej nie da się wytłumaczyć ani bredni ani sposobu wyrażania Twoich poglądów. 
No chyba, że mamy do czynienią z osobą której IQ jest znacznie poniżej średniej.
Także jesli ktoś nie ma ani wyglądu,  ani wzrostu ani inteligencji, a do tego jest zakompleksionym chamem, to nie dziwne, że kobiety omijają go szeroki łukiem.

Zobacz podobne tematy :

5,657 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-03-26 12:13:02)

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Panna Szlachetnego Rodu uprawiała seks z Niemcem i Czechem.

Jak myślicie, czy można ją w takim wypadku nazwać cudzołożnicą?

Jeżeli  Niemiec był żonaty to na pewno można,Czech był chyba za młody na bycie żonatym Można też ją tak nazwać od bidy,jeżeli Panna ślubowała i składała przysięgę że tylko seks będzie uprawiać z Polakami ,tylko że to bardziej pod krzywoprzysięstwo podpada ,tu nie wiemy nic na ten temat smile o Panny obietnicach smile i rzekomych obowiązkach względem narodu.
To też zależy jak dawno to było ,bo jak 20 - 30  lat temu to przedawnione - młody wiek oraz dotychczasowa niekaralność ją tłumaczą z tej "zdrady" "narodowej waginy"
Natomiast jak ja .uprawiałem seks z Niemką ale z NRD to się chyba  nie liczy ?, i nie nazywałbym tego cudzołóstwem nie była mężatką ,dziewicą też nie  ja byłem prawiczkiem wtedy 17 lat miałem cała akcja miała miejsce w Polsce to chyba ważne jest,ale to też było "dawno i nieprawda",a czy to zdrada polskiego "penisa narodowego" była to właśnie nad tym intensywnie myślę .Ten mój pierwszy raz z Niemką budzi teraz me wyrzuty  po 40 latach ehh .

5,658 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-26 12:14:33)

Napisałam, że spotykałam się.

A że komuś jeszcze chce się reagować na wpisy gimnazjalisty, to szczerze podziwiam. Gimnazjalisty, który ma na tym punkcie obsesję, i dla którego jest to jedyne źródło seksualnych doznań, kiedy może o tym mówić, pisać i czytać.

Jest weekend, jest sobota, najwyraźniej w szkole nie zdano do domu wiele i można się podniecać wpisami w Internecie jak to inny uprawiają seks big_smile

Psycholog Na Niby napisał/a:
Kremik napisał/a:

Ten koleś podoba się każdej

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag … p;usqp=CAU

Serio wszystkim kobietom tutaj podoba się ten koleś??

Nie. tongue

5,659

O widze ze kolega tez sie zetknal z NRDowska otwaroscia...Juz w  tamtych czasach widac bylo ogromna roznice w edukacji seksualnej...duzy wplyw miala zredukowana ingerencja kosciola w spoleczenstwie.

Kremik napisał/a:

Kremik: kobiety zwracają uwagę głównie na wzrost i wygląd
Kobiety z forum: nieprawda, to nie jest tak, liczy się charakter, on jest najważniejszy, wygląd mało co znaczy

Kremik: kobiety zwracają uwagę na wzrost i wygląd, kiedy facet jest atrakcyjny chcą go poznać, a np niskiego oleją od razu
Kobiety: nieprawda liczy się osobowość bla bla bla

Kobiety: kobiety patrzą na wzrost i wygląd, a charakterem za bardzo się nie nadrobi, a jeśli już to zajmie to wiele czasu

I to najlepszy komentarz, na każdym forum dyskusja z kobietami wygląda tak samo

Czy fakt przyznania Ci racji sprawi, że urośniesz?

5,661 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-03-26 12:23:08)

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

A że komuś jeszcze chce się reagować na wpisy gimnazjalisty, to szczerze podziwiam.

A dziękuje smile gimnazjalista też człowiek .Niech ma coś z życia  .

edek z krainy kredek napisał/a:

O widze ze kolega tez sie zetknal z NRDowska otwaroscia...Juz w  tamtych czasach widac bylo ogromna roznice w edukacji seksualnej...duzy wplyw miala zredukowana ingerencja kosciola w spoleczenstwie.

Powiem Ci Edek że był to pewien szok dla mnie,byłem zaskoczony tę otwartością  ,pomimo rockandrollowego stylu życia który wtedy prowadziłem smile .

5,662

Kremik napisał/a:

Kobiety z forum: nieprawda, to nie jest tak, liczy się charakter, on jest najważniejszy, wygląd mało co znaczy

Kremik: kobiety zwracają uwagę na wzrost i wygląd, kiedy facet jest atrakcyjny chcą go poznać, a np niskiego oleją od razu

Kobiety: kobiety patrzą na wzrost i wygląd, a charakterem za bardzo się nie nadrobi, a jeśli już to zajmie to wiele czasu

A czy kłamanie go i pisanie bzdur o fryzurach i charakterku mu pomoże ?

Johnny89 napisał/a:
Kremik napisał/a:

A czy kłamanie go i pisanie bzdur o fryzurach i charakterku mu pomoże ?

Okłamuje to Kremik sam siebie wierząc, że wzrost jest jednym jedynym i wyłącznym czynnikiem decydującym o powodzeniu u kobiet. Wiara w tę bzdurę na pewno mu nie pomoże.

5,664

Cudzołożnica bym jej nie nazwał prędzej nazwałbym ją „panną szlachetnego rodu” zaraz skisne...

5,665

Johnny89 napisał/a:

geny to loteria niestety

Geny genami, a zaiwaniać po x godzin dziennie i tak musisz. Bo same geny to tylko lepszy potencjał.

bagiennik napisał/a:

A właściwie w jakim celu je przyciąga..:)

Jako miłośnik biologii to powinieneś wiedzieć, że to jedyny cel. Rykowisko, gody, tarło, produkcja małych kremików w jak największej ilości. cool

Pewnie da mu moralne zwycięstwo nad kobiecą opresją.

Johnny89 napisał/a:

Cudzołożnica bym jej nie nazwał prędzej nazwałbym ją „panną szlachetnego rodu” zaraz skisne...

Zrób to czym prędzej big_smile

5,667

Kremik napisał/a:

CHU| mogę popracowac nad sobą, a nie .............. ja pierdo... już nie mam sił do was

jesteście zakłamani w chu|

-popracuj nad sobą, fryzura, ubiór, sylwetka

a co to może mi dać skoro czynnik odrzucenia jest INNY i NIEZALEŻNY???????????????????????????????????

SKĄD WIECIE ŻE NIE MAM MODNEJ FRYZURY, FAJNYCH CIUCHÓW ITP? CZY WY NIE ROZUMIECIE ŻE TEN MANKAMENT SKREŚLA WSZYSTKIE INNE PLUSY??????

POZA TYM CO WY SOBIE WYOBRAŻACIE? ZE SAM JEDEN WYJDĘ GDZIEŚ ZADBANY A INNI BĘDĄ W BRDNYCH CIUCHACH? NIE, INNI TAK SAMO BĘDĄ ZADBANI A DO TEGO MIELI WYSOKI WZROST - WIĘC ZAWSZE BĘDĘ GORSZY

Roxann napisała dużo wartościowych rzeczy - twierdzi Olinka

Serio? Jakich? Że przyznała, iż nieatrakcyjny facet musi długo bajerować gdy atrakcyjny umówi się z tą samą kobietą w ciągu jednego wieczora?

I gdzie niby ta różnorodność gustów? Gdzie niby to że wygląd bez znaczenia?

Chu| to wszystko warte - masz wygląd umawiasz się na randki, nie masz to dla kobiet jesteś niewidoczny

Emocjonalnie jesteś dzieciakiem, Twoja logika i poziom zafiksowania jest porażający, a kultura wypowiedzi mówi sama za siebie.

Nie chciałabym Cię mieć nawet wśród znajomych, bo jesteś energetycznym wampirem, a to jest zwyczajnie toksyczne.   
I oczywiście, że nie doczytałeś, co wartościowego napisała Roxann, bo Twój zafiksowany na punkcie wzrostu mózg nie jest w stanie tego nawet zauważyć. Ty widzisz tylko to, co chcesz w tych wypowiedziach zobaczyć i co Ci pasuje do swojej jedynej słusznej teorii bycia społeczną ofiarą kobiet.

I Ty naprawdę uważasz, że nie jest Ci potrzebna pomoc specjalisty? Serio??? Jeśli tak, to taplaj się dalej w tym swoim bagienku, kiedyś się w końcu na własne życzenie w nim utopisz.
Tyle ode mnie, bo dalsza dyskusja z Tobą i tak nie ma najmniejszego sensu.

5,668

"Powiem Ci Edek że był to pewien szok dla mnie,byłem zaskoczony tę otwartością  ,pomimo rockandrollowego stylu życia który wtedy prowadziłem smile ."

Wyjazd "integracyjny" do NRD pod koncowke lat 80tych a przedewszystkim jurna niemiecka opiekunka pozwolila mi liznac ten temat, co zaowocowalo moim swiatokobietopogladem oraz zaciekawieniem tematu na reszte zycia:)

5,669

Olinka napisał/a:
Kremik napisał/a:

CHU| mogę popracowac nad sobą, a nie .............. ja pierdo... już nie mam sił do was

jesteście zakłamani w chu|

-popracuj nad sobą, fryzura, ubiór, sylwetka

a co to może mi dać skoro czynnik odrzucenia jest INNY i NIEZALEŻNY???????????????????????????????????

SKĄD WIECIE ŻE NIE MAM MODNEJ FRYZURY, FAJNYCH CIUCHÓW ITP? CZY WY NIE ROZUMIECIE ŻE TEN MANKAMENT SKREŚLA WSZYSTKIE INNE PLUSY??????

POZA TYM CO WY SOBIE WYOBRAŻACIE? ZE SAM JEDEN WYJDĘ GDZIEŚ ZADBANY A INNI BĘDĄ W BRDNYCH CIUCHACH? NIE, INNI TAK SAMO BĘDĄ ZADBANI A DO TEGO MIELI WYSOKI WZROST - WIĘC ZAWSZE BĘDĘ GORSZY

Roxann napisała dużo wartościowych rzeczy - twierdzi Olinka

Serio? Jakich? Że przyznała, iż nieatrakcyjny facet musi długo bajerować gdy atrakcyjny umówi się z tą samą kobietą w ciągu jednego wieczora?

I gdzie niby ta różnorodność gustów? Gdzie niby to że wygląd bez znaczenia?

Chu| to wszystko warte - masz wygląd umawiasz się na randki, nie masz to dla kobiet jesteś niewidoczny

Emocjonalnie jesteś dzieciakiem, Twoja logika i poziom zafiksowania jest porażający, a kultura wypowiedzi mówi sama za siebie.

Nie chciałabym Cię mieć nawet wśród znajomych, bo jesteś energetycznym wampirem, a to jest zwyczajnie toksyczne.   
I oczywiście, że nie doczytałeś, co wartościowego napisała Roxann, bo Twój zafiksowany na punkcie wzrostu mózg nie jest w stanie tego nawet zauważyć. Ty widzisz tylko to, co chcesz w tych wypowiedziach zobaczyć i co Ci pasuje do swojej jedynej słusznej teorii bycia społeczną ofiarą kobiet.

I Ty naprawdę uważasz, że nie jest Ci potrzebna pomoc specjalisty? Serio??? Jeśli tak, to taplaj się dalej w tym swoim bagienku, kiedyś się w końcu na własne życzenie w nim utopisz.
Tyle ode mnie, bo dalsza dyskusja z Tobą i tak nie ma najmniejszego sensu.

Dobre podsumowanie smile

Chociaż i tak wiemy, jaki będzie jego odbiór..

5,670

Przede wszystkim świat do odważnych należy. Pracuj nad pewnością siebie. Możesz ją nawet najpierw udawać, potem wejdzie Ci to w krew. Możesz też zostać taki jaki jesteś i czekać na taką, której się spodobasz bez zmian smile

5,671

Kremik napisał/a:

Ten koleś podoba się każdej

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag … p;usqp=CAU

Serio wszystkim kobietom tutaj podoba się ten koleś?? Jednak nie takie wysokie standardy macie smile.

Dla mnie obaj są w porządku, choć wolę tego drugiego, bo śniadzi mi się średnio podobają (gust!). Ja nie wiem co Kremik z tym drugim bredzi, bo to calkiem przystojny facet.

5,672

Może ten temat jest kręcony by podtrzymać ruch na forum? Bo ja doprawdy nie rozumiem fenomenu tego akurat wątku. Jest tak wiele innych ciekawych wątków, które umierają zdecydowanie zbyt szybko. A jeśli to rzeczywiście nie fejk, to ludzie, dalibyście już spokój, bo tu zaraz chłopczę biedne zejdzie na wściekliznę...

5,673

Mnie zadziwia co trzeba mieć w głowie by pisać takie herezje jak to, że "Kobiety nie powinny mieć wyboru, wtedy nie byłoby wybrzydzania".
Ja naprawdę uważam, że koleś potrzebuje pilnej pomocy specjalisty i to na już.

5,674

Kremik, też uważam że wytworzyły się u Ciebie już na tyle głębokie zaburzenia postrzegania rzeczywistości że czas na konsultację specjalisty.

5,675

Roxann napisał/a:

Mnie zadziwia co trzeba mieć w głowie by pisać takie herezje jak to, że "Kobiety nie powinny mieć wyboru, wtedy nie byłoby wybrzydzania".
Ja naprawdę uważam, że koleś potrzebuje pilnej pomocy specjalisty i to na już.

Ciężko znaleźć na to jakiekolwiek rozsądne wytłumaczenie...O ile jeszcze na kogokolwiek można sobie ponarzekać, to jednak takie twierdzenia, iż kobieta nie powinna czy wręcz nie ma prawa do wyboru, to już zakrawa na poważne zaburzenie..

5,676

Problem w tym, że Kremik niczego niepokojącego u siebie nie zauważa. Nawet tego, że robi sobie krzywdę czy że samego siebie nie lubi do tego stopnia, że potrafi bić się po twarzy.
Uświadomienie sobie, że problem realnie istnieje jest krokiem milowym ku normalności, bo przecież dopiero wtedy można coś z nim zrobić. Na ten moment winni są wszyscy inni, a Kremik jest ich ofiarą.

5,677 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-26 20:22:07)

Szczytem tego wszystkiego jest styl wypowiedzi, połączony ze zwierzeniem odnośnie bicia po twarzy. Nie wiem, czy zdrowa psychicznie osoba jest w stanie to sobie zrobić, chyba, żę jest w głębokim szoku, czego zresztą pare miesięcy temu byłem świadkiem. Tylko wtedy to był głęboki wstrząs spowodowany tragicznymi wiadomościami. Tutaj wygląda to zupełnie inaczej.

5,678 Ostatnio edytowany przez Misiapysia89 (2022-03-26 20:56:00)

Kremik ja majac meza 183cm zdradzilam go z facetem 165 umial czarowac i byl boski!! Maly grubiutki ale mial blysk w oku mnostwo kobiet na niego lecialo

5,679

Misiapysia89 napisał/a:

Kremik ja majac meza 183cm zdradzilam go z facetem 165 umial czarowac i byl boski!! Maly grubiutki ale mial blysk w oku mnostwo kobiet na niego lecialo

Woow a to post dopiero , nie mogę uwierzyć. Mąż wie ?

5,680

Misiapysia89 napisał/a:

W pierwszej wersji było 170 "wrednie" zdarzyłem przeczytać smile

5,681 Ostatnio edytowany przez Misiapysia89 (2022-03-26 21:55:33)

Johnny89 napisał/a:
Misiapysia89 napisał/a:

Woow a to post dopiero , nie mogę uwierzyć. Mąż wie ?

Jestesmy juz rozwiedzieni. Dla mnie w tamtym momencie to byl juz koniec naszego malzenstwa. Nie martw sie smile

Paslawek nie mial 170 tak strzelilam bo ja mam 173 a byl sporo nizszy wiecej niz niz 3cm wiec mysle ze mial jednak maks 165!

5,682 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-03-26 23:33:04)

Misiapysia89 napisał/a:

Paslawek nie mial 170 tak strzelilam bo ja mam 173 a byl sporo nizszy wiecej niz niz 3cm wiec mysle ze mial jednak maks 165!

Prawdopodobnie Kremik będzie przeszczęśliwy  jak przeczyta ,bo mnie to w sumie rybka smile

5,683

paslawek napisał/a:

Prawdopodobnie Kremik będzie przeszczęśliwy  jak przeczyta ,bo mnie to w sumie rybka smile

Obawiam się, że go nie doceniasz smile. Zaraz na pewno znajdzie jakiś powód, żeby podważyć znaczenie tego "szczegółu", że bohaterem opowieści jest niski facet. Moja wyobraźnia co prawda tak daleko nie sięga, by wymyślić co to będzie, ale jestem pewna, że Kremik nie zawiedzie.

P.S.
Ja też to zdążyłam przeczytać wink, ale że post brzmi jak prowokacja, zwłaszcza w zestawieniu z faktem edycji, to nawet nie chciało mi się zalogować cool.

5,684

Ej ale nie dosc ze niski to jeszcze gruby! Wygladal tak ze moj maz jak go na zywo zobaczyl to pomyslal ze nigdy w zyciu bym z takim nie poszla i puscil mnie z nim na impreze i z jego znajomymi mimo tego ze wiedzial ze koles na mnie leci a ja juz bylam powoli zakochana i odplywalam... i nie Kremik nie zrobilam tego na zlosc mezowi bo on o tym do dzis nie wie, przyznalam sie do tego ze sie zakochalam ale do zdrady nie dalam rady sie przyznac.

A co mial w sobie takiego? Potrafil swietnie sluchac byl super kumplem przyjacielem wiedzial jak mnie podejsc mial zabojczy usmiech i spojrzenie byl bardzo zabawny i obrotny wszystko potrafil zalatwic i choc widzialam ze mu przeszkadza ze jestem wyzsza ja to mialam kompletnie gdzies chodzilam z nim przytulona po miescie i kompletnie mnie nie obchodzilo ze jest nizszy!! Byl po prostu na tamta chwile cudownym czlowiekiem. Fakt teraz uwazam ze to byl dupek al e wtedy...

Nawet sobie z niego zartowalam mowilam mu co narzekasz przeciez nie istnieje na swiecie kobieta nizsza od Ciebie chyba ze chcesz zwiazac sie z dzieckiem hihihi

Kremik glowa do gory!!!!

5,685

Wiesz ze Macedonczycy to jeden z najnizszych narodow na swiecie i Ty wiesz jacy oni sa super. Bylam kiedys z takim jednym tez byl nizszy odemnie i byl swietnym gosciem. Oni sa tacy slodcy otwarci i usmiechnieci i szczesliwi z zycia mimo biedoty w ich kraju! A jacy gentelmeni i romantycy!!

Ty jestes masakra czlowiek Kremik Ty sie wez uspokoj ogarnij i wez sie za siebie. Polecam wyjazd na wakacje do Macedonii zobaczysz tam ile wysokich dziewczyn (bo dziewczyny tam sa wysokie) chodzi z niskimi kolesiami i na dodatek jeszcze szpilki zakladajaaa

5,686

Która z was miała partnera 163 bądź mniej? Czym kremik ma konkurować z wyższymi od siebie? Po co chcecie zmienić światopogląd człowieka który nic zmieniać nie chce? Trochę was kobitki tez nie rozumiem. Uznajcie ze w życiu niektóre jednostki się poddają i wypadają z „rynku”.

5,687

Misiapysia89 napisał/a:

Wiesz ze Macedonczycy to jeden z najnizszych narodow na swiecie i Ty wiesz jacy oni sa super. Bylam kiedys z takim jednym tez byl nizszy odemnie i byl swietnym gosciem. Oni sa tacy slodcy otwarci i usmiechnieci i szczesliwi z zycia mimo biedoty w ich kraju! A jacy gentelmeni i romantycy!!

Ty jestes masakra czlowiek Kremik Ty sie wez uspokoj ogarnij i wez sie za siebie. Polecam wyjazd na wakacje do Macedonii zobaczysz tam ile wysokich dziewczyn (bo dziewczyny tam sa wysokie) chodzi z niskimi kolesiami i na dodatek jeszcze szpilki zakladajaaa

Ok wyjaśnione, dałaś niższemu i grubemu , bo jak sama pisałaś w innym temacie twój mąż miał niskie libido ,i cię nie zaspokajał od tak, w dobrym miejscu i czasie wyskoczył niski typek ,a ty miałaś mega chcice i tak się to skończyło , zapewne nie jesteście już razem to był jednorazowy skok .

5,688

Misiapysia89 napisał/a:

Ej ale nie dosc ze niski to jeszcze gruby! Wygladal tak ze moj maz jak go na zywo zobaczyl to pomyslal ze nigdy w zyciu bym z takim nie poszla i puscil mnie z nim na impreze i z jego znajomymi mimo tego ze wiedzial ze koles na mnie leci a ja juz bylam powoli zakochana i odplywalam... i nie Kremik nie zrobilam tego na zlosc mezowi bo on o tym do dzis nie wie, przyznalam sie do tego ze sie zakochalam ale do zdrady nie dalam rady sie przyznac.

A co mial w sobie takiego? Potrafil swietnie sluchac byl super kumplem przyjacielem wiedzial jak mnie podejsc mial zabojczy usmiech i spojrzenie byl bardzo zabawny i obrotny wszystko potrafil zalatwic i choc widzialam ze mu przeszkadza ze jestem wyzsza ja to mialam kompletnie gdzies chodzilam z nim przytulona po miescie i kompletnie mnie nie obchodzilo ze jest nizszy!! Byl po prostu na tamta chwile cudownym czlowiekiem. Fakt teraz uwazam ze to byl dupek al e wtedy...

Nawet sobie z niego zartowalam mowilam mu co narzekasz przeciez nie istnieje na swiecie kobieta nizsza od Ciebie chyba ze chcesz zwiazac sie z dzieckiem hihihi

Kremik glowa do gory!!!!

Ciekawe w sumie co sprawiło, że nagle z takie miłego i cudownego stał się dupkiem...

5,689

Johnny89 napisał/a:
Misiapysia89 napisał/a:

Ok wyjaśnione, dałaś niższemu i grubemu , bo jak sama pisałaś w innym temacie twój mąż miał niskie libido ,i cię nie zaspokajał od tak, w dobrym miejscu i czasie wyskoczył niski typek ,a ty miałaś mega chcice i tak się to skończyło , zapewne nie jesteście już razem to był jednorazowy skok .

Oj nieprawda. Jak z nim pisalam wiedzialam ze jest niski a nie wiedzialam ze skonczy sie romansem. Zreszta czytaj dobrze bylam tez i w zwiazku z nizszym partnerem i nie przeszkadzalo mi to.

5,690

bagienni_k napisał/a:
Misiapysia89 napisał/a:

Kremik glowa do gory!!!!

Ciekawe w sumie co sprawiło, że nagle z takie miłego i cudownego stał się dupkiem...

No coz zycie!! Na pewno nie to ze byl niski hahahah rozkochal mnie w sobie a potem olal. Dupek wink

Która z was miała partnera 163 bądź mniej? Czym kremik ma konkurować z wyższymi od siebie? Po co chcecie zmienić światopogląd człowieka który nic zmieniać nie chce? Trochę was kobitki tez nie rozumiem. Uznajcie ze w życiu niektóre jednostki się poddają i wypadają z „rynku”.

Osobiście nigdy nie miałam i o czym to niby ma świadczyć? Ale tak znam dwóch mężczyzny u mnie w pracy o tym mniej więcej wzroście, którzy owszem mają partnerki. Nie tak dawno jak wczoraj wieczorem w pizzerii siedział przy stole z dziewczyną chłopak mniej więcej mógł być tego wzrostu.

Zacznijmy od tego, że 163 cm Kremika ani jego światopogląd nie jest tu niczyim problemem, z wyjątkiem Kremika. Otrzymał wiele kobiecych wypowiedzi, które po prostu dziecinnie neguje. Zachowanie tupiącego nóżką, "bo ja mam 163 cm i nikt mnie nie chce a Wy jesteście głupie i zakłamane".

To my sobie takie zostaniemy a on zostanie ze swoim podejściem.

5,692

Która z was miała partnera 163 bądź mniej?

Byłam zakochana w takim co miał 164cm, więc się nie liczy tongue

To był bardzo szczęśliwy czas do czasu aż kolega nie zapytał mnie, czy wybranek już się pochwalił, że ma narzeczoną i ślub za rok. Eh… hmm A (teraz już) żona to piękna, zaradna kobieta, fotomodelka, zakochana w nim po uszy i szczęśliwa.

Ale to się nie liczy. On był centymetr wyższy od Kremika. Znowu potwierdza się jego teza tongue

5,693

Tak mi się w ramach wojny przypomniało. R. Polko też ma 166 cm... i ma bodajże 2 albo 3 żonę. cool
Tak, tak.. wiem... inne pokolenie i ludzie byli wtedy niżsi.

5,694

Znerx napisał/a:

Tak mi się w ramach wojny przypomniało. R. Polko też ma 166 cm... i ma bodajże 2 albo 3 żonę. cool
Tak, tak.. wiem... inne pokolenie i ludzie byli wtedy niżsi.

Dobra ale miał jakiś status i męskie cechy, a kremik co ma męskiego? Marudzenie i użalanie się nad sobą? Cipowatość nie daje poczucia bezpieczeństwa kobiecie, a ta jest najbardziej porządną cechą dla kobiet z mojego skromnego doświadczenia (kobiet na Tinderze jest bardzo mało, zazwyczaj są tam szlaufy). Chłop myśli ze jakby miał 180cm to wszystko by się zmieniło, rumuński żołnierz jest dowodem na to ze nie.

5,695

A w Lutym pisałaś (w tym temacie):

Nie spotykałam tongue Tylko spałam big_smile

Jesteś największym kłamcą na tym forum.
Twoja moralność i mówienie prawdy wynosi równe 0

Johnny89 napisał/a:

Hahaha! To było naprawdę mocne lol

Misiapysia89 napisał/a:

Kremik ja majac meza 183cm zdradzilam go z facetem 165 umial czarowac i byl boski!!

Kolejna cudzołożnica.

Misiapysia89 napisał/a:

Wiesz ze Macedonczycy to jeden z najnizszych narodow na swiecie i Ty wiesz jacy oni sa super. Bylam kiedys z takim jednym

Kolejna Polka oddająca się zagranicznikowi.

Nie Ty pierwszy i nie Ty ostatni jarasz się tutaj jak głupi moim postami big_smile

5,697

DeepAndBlue napisał/a:

Byłam zakochana w takim co miał 164cm, więc się nie liczy tongue

To był bardzo szczęśliwy czas do czasu aż kolega nie zapytał mnie, czy wybranek już się pochwalił, że ma narzeczoną i ślub za rok. Eh… hmm A (teraz już) żona to piękna, zaradna kobieta, fotomodelka, zakochana w nim po uszy i szczęśliwa.

Na pewno to sobie wymyśliłaś, to nie jest realnie możliwe sad.

Znerx napisał/a:

Tak mi się w ramach wojny przypomniało. R. Polko też ma 166 cm...

Zawsze uważałam, a muszę dodać, że zwróciłam na niego uwagę, że to interesujący, przystojny i bardzo męski facet. Niemniej on się nigdy nie definiował przez pryzmat swojego wzrostu, co całym sobą wyraźnie pokazuje.

To my sobie takie zostaniemy a on zostanie ze swoim podejściem.

W punkt. smile

5,698

Jezu, przeciez pisałam strony wcześniej, że z takim Greggiem chodziłam, co miał tak z 1.65 m. Super facet z niego był, ale niestety babiarz więc sie z nim pożegnalam. Dzis on ma już drugą żonę i nie jest to jakiś pasztet, ale bardzo ładna kobieta. Tylko, że Gregg jest przebojowy, dowcipny, ma super karierę i w życiu nie widzialam, żeby się nad sobą użalał. Do tego jeszcze ma brata, który jest od niego wyższy i jakoś to mu też nie przeszkadza.

Kremik jest sam, nie dlatego, że jest niski, ale dlatego, że sie zachowuje jak ostatni szur i do tego jest męczybulą.

5,699 Ostatnio edytowany przez Brainless (2022-03-27 13:37:08)

Wow. Sporo czasu mnie tu nie było, ale widzę, że incele na dobre zadomowiły się na forum...
Próżne Wasze rozmowy, drogie Panie, oni są jak zdarte płyty gramofonowe. W niewielkim wycinku swoich poglądów mają rację, niestety nie potrafią operować w odcieniach szarości i poruszają się wyłącznie pomiędzy skrajnościami.

Generalnie jako prawie 39-letni samotny facet mogę przedstawić dwie główne przyczyny, dlaczego mężczyzna mimo zaawansowanego wieku (tj. takiego, w którym statystyczny jego kolega wchodzi już w związki) nie rozpoczął życia związkowego/seksualnego, przy czym przyczyny te dotyczą obszarów, w których osobnik płci męskiej zachowuje pewien stopień kontroli:
1) zbyt wysokie wymagania w stosunku do tego, co się samemu oferuje,
2) większa lub mniejsza niezdolność do przyjmowania odmowy.

Z tymi przyczynami wiąże się reszta ważniejszych bądź mniej istotnych czynników leżących u podstaw wiecznej samotności.

-----------

Widzę, że tutaj przytaczane są dowody anegdotyczne, więc dodam, że mam ok. 178 cm i znałem dwóch facetów, którzy sięgali mi może do szyi, albo trochę wyżej i obaj oczywiście mieli partnerki. Jeden nawet sam swoją partnerkę zostawił. Co było ich asem w rękawie? Wiedza, pewność siebie, które miały swoje przełożenie na piastowane stanowiska kierownicze :-)
Tak że dla wszystkich incelków pozdrowienia, możecie tropić sprzeczności w wypowiedziach forumowiczek, ale pamiętajcie, że na wykopie są odpowiednie tagi, gdzie zostaniecie przyjęci z otwartymi ramionami ;-)

5,700

Johnny89 napisał/a:

Misiapysia89 napisał/a:

Kremik ja majac meza 183cm zdradzilam go z facetem 165 umial czarowac i byl boski!!

Kolejna cudzołożnica.

Misiapysia89 napisał/a:

Wiesz ze Macedonczycy to jeden z najnizszych narodow na swiecie i Ty wiesz jacy oni sa super. Bylam kiedys z takim jednym

No ba a wiesz dlaczego, bo Polaczki sa najgorsi jesli chodzi o facetow. Uwierz sporo bylo tych zagraniczniakow a i Polaczkow. Raz ze Polacy sa do dupy w lozku a dwa ze sa po prostu brzydcy i nie dbaja o siebie. Fuj z takimi, wole romantycznych zadbanych zagraniczniakow ktorzy szanuja kobiety. Nigdy w zyciu nie bede z Polakiem

Znerx napisał/a:

To jest kłamstwo. Takie osobniki jak gen.Polko nie istnieją. Nie można zostać komandosem nie mając nawet marnych 1.70 cm. Polko nie ma na to żadnych dowodów big_smile Poza tym zostało to naukowo udowodnione na wykopie oraz potwierdzają to liczne, jedynie prawdziwe i słuszne tezy na incel wikipedii. Komandosem w stopniu generała mającego jakąkolwiek żonę może zostać wyłącznie czad o kwadratowej szczęce, wzroście 1.80 cm dodatkowo czarnoskóry i zagraniczny. tongue

5,702 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-27 14:59:00)

Misiapysia89 napisał/a:

Johnny89 napisał/a:

Misiapysia89 napisał/a:

Kolejna cudzołożnica.

Misiapysia89 napisał/a:

No ba a wiesz dlaczego, bo Polaczki sa najgorsi jesli chodzi o facetow. Uwierz sporo bylo tych zagraniczniakow a i Polaczkow. Raz ze Polacy sa do dupy w lozku a dwa ze sa po prostu brzydcy i nie dbaja o siebie. Fuj z takimi, wole romantycznych zadbanych zagraniczniakow ktorzy szanuja kobiety. Nigdy w zyciu nie bede z Polakiem

Hahahahaha wiesz jakie jest powiedzenie we Włoszech ? Jak Włoch ma kryzys w związku to idzie na polki ,ot tak przykładowo , bywałem często we Włoszech teraz bywam często w Hiszpanii i powiem jedno ,polki nie umywają się do Hiszpanek ani do Włoszek ,Polka jedyne co umie to zapytać się ile zarabiasz, gdzie pracujesz tyle ja interesuje ,brudaski po solarkach z masa celulitu na tyłkach ,a maja się kto wie za co , i jeszcze to ubieranie się omg , a wystarczy wyprowadzić Harleya z garażu i co jedna mało karku nie złamie bo widzi siano $$
Cel życiowy polki: „dać czarnemu , zajść w ciąże z bogatym frajerem ,co mnie będzie utrzymywał bo ja nie umiem się sama utrzymać „

5,703 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-03-27 15:12:54)

Misiapysia89 napisał/a:

Straszne jak oni to przeżyją Mysiupysiu smile teraz się nie czepiam powaga smile
ale kontynuuj bo takie generalizacji,stereotypy prowokacyjnie głupstwa bywają czasem bardzo zabawne,a jakie zadymy z tego bywały takie że hej ,zwłaszcza jak ktoś traktuje te sprawy ze śmiertelną powagą smile i się przejmuje.

5,704 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-27 15:37:57)

paslawek napisał/a:
Misiapysia89 napisał/a:

Straszne jak oni to przeżyją Mysiupysiu smile teraz się nie czepiam powaga smile

Największy simp forumowy powyżej big_smile
Polka sra w jego gniazdo a on to sobie obraca w inteligentny żart, że w wyniku prowokacji można sobie poczytać fajne dymy.
Ja pier... big_smile

Brainless napisał/a:

Generalnie jako prawie 39-letni samotny facet

Brainless napisał/a:

Tak że dla wszystkich incelków pozdrowienia, możecie tropić sprzeczności w wypowiedziach forumowiczek

Tak dobrze widzicie - to są dwie wypowiedzi jednej i tej samej osoby, coś pięknego big_smile

Nie Ty pierwszy i nie Ty ostatni jarasz się tutaj jak głupi moim postami big_smile

Wytknąłem Ci hipokryzję w poprzednim poście i to jest jedyna Twoja reakcja/argument?

Szlachetny Ród lol big_smile

Znerx napisał/a:

To jest kłamstwo. Takie osobniki jak gen.Polko nie istnieją.

Kolejni odklejeńcy, którzy porównują niskiego Generała z niskim zwykłym facetem, który tym Generałem nie jest.

Co tu się odwala na tym forum? big_smile

5,705

Rumuński_Zolnierz napisał/a:
Brainless napisał/a:

Brainless napisał/a:

Tak że dla wszystkich incelków pozdrowienia, możecie tropić sprzeczności w wypowiedziach forumowiczek

Tak dobrze widzicie - to są dwie wypowiedzi jednej i tej samej osoby, coś pięknego big_smile

No gratuluję spostrzegawczości big_smile
Ale dzięki za docenienie strony estetycznej mojego postu, mimo że nie do ciebie był on kierowany smile

Wytknąłem Ci hipokryzję w poprzednim poście i to jest jedyna Twoja reakcja/argument?

Szlachetny Ród lol big_smile

Mam tu jeszcze kilka innych nicków jakbyś dalej chciał się tym jarać i przeżywać big_smile

5,707

Brainless napisał/a:
Brainless napisał/a:

Brainless napisał/a:

Ale dzięki za docenienie strony estetycznej mojego postu, mimo że nie do ciebie był on kierowany smile

Wchodzisz Kolego do innego świata, świata niczym z ruskiej propagandy, gdzie taki jeden z drugim będą Cię próbować przekonać, że jesteś zagrożeniem dla nich, kiedy jest dokładnie odwrotnie.

Pierwszy raz tutaj zetknąłem się z takim "wymiarem", do którego nie wiem jak się dochodzi, ale wolę tej drogi nie poznawać, bo się cofnę w rozwoju do etapu prekambryjskiego. smile

5,708

Brainless napisał/a:

Brainless napisał/a:

Ja tylko w kwestii wyjaśnienia, że samotność nie jest tożsama z byciem incelem. Incel to postawa życiowa i pewnego typu zaburzenie.
Ale kto by się przejmował takimi szczegółami, prawda? Najważniejsze to sobie ulżyć.

5,709 Ostatnio edytowany przez Misiapysia89 (2022-03-27 16:19:40)

Ojjj ile kompleksow sie wylewa.

5,710 Ostatnio edytowany przez Brainless (2022-03-27 16:19:29)

bagienni_k napisał/a:
Brainless napisał/a:

Wchodzisz Kolego do innego świata, świata niczym z ruskiej propagandy, gdzie taki jeden z drugim będą Cię próbować przekonać, że jesteś zagrożeniem dla nich, kiedy jest dokładnie odwrotnie.

Pierwszy raz tutaj zetknąłem się z takim "wymiarem", do którego nie wiem jak się dochodzi, ale wolę tej drogi nie poznawać, bo się cofnę w rozwoju do etapu prekambryjskiego. smile

Nie wchodzę, ja mam to zjawisko gruntownie przebadane i przeanalizowane, a w temacie napisałem, żeby właśnie głównie kobiety stąd wiedziały, z czym mają do czynienia. Ja doskonale wiem, że do incela nic nie dotrze. Wszystko musi być zgodne z ich ideologią smile

Olinka napisał/a:

Ja tylko w kwestii wyjaśnienia, że samotność nie jest tożsama z byciem incelem. Incel to postawa życiowa i pewnego typu zaburzenie.
Ale kto by się przejmował takimi szczegółami, prawda? Najważniejsze to sobie ulżyć.

Obawiam się, że wyjaśnianie podstawowych aspektów rzeczywistości nie zadziała w przypadku osoby, która odparcie odmawia przyjęcia jej istnienia do wiadomości smile

5,711

Uwierz jest mnostwo kobiet ktore nie leca na kase i ktore sie same utrzymuja. Ja daje dupy dla wlasnej przyjemnosci i jak podoba mi sie facet, nie musi byc czarny moze byc blondynek. Nie musi miec kasy. Na 18 facetow z ktorymi spalam tylko jeden mial pieniadze. Wiekszosc to byli biedni studenci no i popatrz byl seks dawanie dupska a kasiury nie bylo.

5,712

No  i popatrz byl seks dawanie dupska a kasiury nie bylo.

5,713

Uwierz jest mnostwo kobiet ktore nie leca na kase i ktore sie same utrzymuja. Ja daje dupy dla wlasnej przyjemnosci i jak podoba mi sie facet, nie musi byc czarny moze byc blondynek. Nie musi miec kasy. Na 18 facetow z ktorymi spalam tylko jeden mial pieniadze. Wiekszosc to byli biedni studenci no i popatrz byl seks dawanie dupska a kasiury nie bylo.

5,714

Misiapysia89 napisał/a:

Na 18 facetow z ktorymi spalam tylko jeden mial pieniadze. Wiekszosc to byli biedni studenci no i popatrz byl seks dawanie dupska a kasiury nie bylo.

Anioł nie kobieta.

5,715 Ostatnio edytowany przez Misiapysia89 (2022-03-27 16:25:49)

Cos ucina te posty odpowiiedz byla dluzsza sad

Wiesz gdzie mam takich gosci z kasa harleyami i dobrymi samochodami? Gleboko w d..... facet nie musi miec pieniedzy zeby isc z nim do lozka. Wazne zeby bez kompleksow i zeby byla chemia.
Juz widze jak te hiszpanki na ciebie lecialy. Miales o czym z nimi gadac? To sztuka poderwac fajna inteligentna kobiete wink

5,716

Misiapysia89 napisał/a:

Czyli kremik podsumowując ,żeby poznać kobiete w pl to nie dość że musisz mieć więcej jak 180 cm to jeszcze najlepiej jak byś nie był Polakiem smile

5,717

Misiapysia89 napisał/a:

Cos ucina te posty odpowiiedz byla dluzsza sad

Wiesz gdzie mam takich gosci z kasa harleyami i dobrymi samochodami? Gleboko w d..... facet nie musi miec pieniedzy zeby isc z nim do lozka. Wazne zeby bez kompleksow i zeby byla chemia.
Juz widze jak te hiszpanki na ciebie lecialy. Miales o czym z nimi gadac? To sztuka poderwac fajna inteligentna kobiete wink

Wy na forach to wszystkie święte jesteście normalnie ideały inaczej się to ma w realu , nie nie miały o czym ze mna gadać bo jak same wcześniej wywnioskowałyście ja jedyne co umiem to podpierać ściany wiec wiesz, po za tym jestem przecież Polakiem wiec jak to możliwe .

5,718

Dżoni, jeszcze nie odchorowałeś tej kasjerki? C’mon. Już trochę czasu minęło hmm

5,719 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-03-27 22:33:07)

Największy simp forumowy powyżej big_smile
Polka sra w jego gniazdo a on to sobie obraca w inteligentny żart, że w wyniku prowokacji można sobie poczytać fajne dymy.
Ja pier... big_smile

Nie zauważyłem żeby ktoś mi srał w gniazdo,co najwyżej plecie trzy po trzy dla rozrywki płochej co bywa zabawne .
Kim to ja już tu nie byłem ?
A dzięki,za największego simpa sorry Bagiennik ,prawo starszeństwa widocznie zadziałało smile
ale się mylisz RŻ  raz udaje simpa,raz świra ( tu mam najłatwiej smile ) ,raz ojczulka rozczulka a raz podstarzałego lovelasa,chama, drania chada ,wszystko ma jeden cel wyrywać laski z forum najlepiej te młodsze co jest proste bo większość jest młodsza big_smile
Teraz mam zamiar wyrwać Misiępysię ,mojej zboczonej żonie przypadły jej posty do gustu
więc Misię na razie zaczepiam rzucam czar i urok, intryguje smile

5,720

DeepAndBlue napisał/a:

Dżoni, jeszcze nie odchorowałeś tej kasjerki? C’mon. Już trochę czasu minęło hmm

Nie czekam na wojnę aż mnie któryś rusek odwali wtedy mi przejdzie poważnie

Posty [ 5,656 do 5,720 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 86 87 88 89 90 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024