30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 75 76 77 78 79 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,941 do 5,005 z 31,047 ]

4,941

Odp: 30lat i cały czas sam
Kremik napisał/a:

Ale dlaczego musi iść na siłownię by zacząć podobać się kobietom? 20 lat temu faceci nie chodzili tam, a jednak randki były. Kobiety WYMAGAJĄ od mężczyzn treningów na siłowni.

Same chcą być akceptowane, a jednak faceta bez siłowni nie polubią

Ja tam od faceta nigdy siłowni nie wymagałam. Sama nie lubię ćwiczyć, więc nie wymagam faceta z kaloryferem na brzuchu. I nie, nie ważę 100 kg.

Zobacz podobne tematy :

4,942

Beyondblackie napisał/a:

Nigdy świata nie widzial, nigdzie nie był i snuje swoje chore teorie na necie.

Tak się składa, że byłem w kilkunastu krajach na świecie (nie tylko Europa), więc teraz to Ty snujesz jakieś chore teorie.
Powtarzam: Polka mając dostęp do obcokrajowców, zwiąże się pierw z zagranicznikiem a dopiero potem z Polakiem.

bagienni_k napisał/a:

Natomiast Rumuński podsnął mi pewną obserwację: pokolenie dzisiejszych 20-latków jest wyraźnie wyższe od np. mojego pokolenia(30+). Fajnie to widać w autobusach czy innych środkach komunikacji, gdzie z reguły najwyższym wzrostem odznaczają się ludzie właśnie koło tego wieku.

Kiedyś czytałem statystyki, na których było, że ogólnie wzrost populacji z roku na rok jest coraz to wyższy.
Mój dziadek ma jakieś 178-180 cm wzrostu i mówił, że w wojsku (kilkadziesiąt lat temu) był jednym z trzech najwyższych facetów na całej kompanii.

Czaicie? big_smile

Dzisiaj z takim wzrostem to byłby gdzieś w środku.

Nawet jak chodzę po ulicy to widzę, że dzisiejsze Julki w wielu przypadkach jakieś takie wyrośnięte są.
Gdy ja chodziłem do szkoły średniej to 90% kobiet to były takie w przedziale do 170cm

Teraz to się zmienia.

4,943

Kremik napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Przecietny koles, fajne oczy. Powinien zmienic fryzurę i zaznajomic się z silownią, a problemy znikną.

Ale dlaczego musi iść na siłownię by zacząć podobać się kobietom? 20 lat temu faceci nie chodzili tam, a jednak randki były. Kobiety WYMAGAJĄ od mężczyzn treningów na siłowni.

Ps. Nie masz racji

https://i.imgur.com/5ZYlN.jpg

O Jezu, bez koszuli go nie widzialam tongue

A tak poważnie, Ty jojczysz, ze kobiety chodza na silownię i trenują sylwetkę by stać sie bardziej atrakcyjne. Hipokryzja.

4,944

Kremik napisał/a:

20 czy więcej lat temu wielu facetów pracowało fizycznie i/lub uprawiało więcej sportu przez co ich sylwetki były naturalnie bardziej męskie. Obecnie, kiedy głównym zajęciem chłopaków jest granie w gry czy (jak tu) trollowanie, to kiedy i gdzie mieliby te sylwetki ukształtować. Wolą siedzieć i narzekać, jak to kobiety ich nie chcą.

4,945

Rumuński dzisiaj dziewczyny 20-26 mają częściej 170+ niż 160 i mniej

4,946

4,947

Kremik one tutaj maja nasrane mocno w główkach i nie ma sensu z nimi dyskutować Włoszka będzie z Włochem , Hiszpanka z Hiszpanem, Francuska z Francuzem a polka z Nigeryjczykiem hahahahahahaa

4,948

Johnny89 napisał/a:

Kremik one tutaj maja nasrane mocno w główkach i nie ma sensu z nimi dyskutować Włoszka będzie z Włochem , Hiszpanka z Hiszpanem, Francuska z Francuzem a polka z Nigeryjczykiem hahahahahahaa

Potwierdzam.
Polka mając dostęp do obcokrajowca nie wybierze Polaka.

Kremik napisał/a:

Też mi się tak wydaje.
Na studiach byłem wyższy od chyba każdej dziewczyny big_smile

4,949

Ten koleś na redicie żalił się, że dla żadnej dziewczyny nie był nigdy atrakcyjny

https://i.redd.it/7pfi0cwqyeb31.jpg

jak to wytłumaczycie? Przecież każda ma inny gust

i jak wyjaśnicie że ten z linku poniżej będzie podobał się prawie każdej? big_smile Jak się to ma do tego, że każda ma inny gust hahahahahahaha

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/ … e=625246AF

4,950 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-13 15:46:49)

PunBB bbcode test

4,951

Kremik dlaczego wrzucasz zdjęcia osób, które się skrajnie od siebie różnią wyglądem? Sam wyżej pisałeś chyba do Rumuńskiego, że nie odpowiesz na jego pytanie ze względu na skrajność.
Wrzuć zdjęcia przynajmniej zbliżonych atrakcyjnością facetów tylko innego typu urody (nie wieku). Wtedy o gustach podyskutujemy.
To tak jakby ktoś powiedział Ci czy wybierzesz dziewczynę z nadwagą, odstającymi uszami i trądzikiem czy naturalnie ładną i zgrabną, zadbaną dziewczynę? Pytanie i porównanie bez sensu.

4,952

Roxann napisał/a:

Kremik dlaczego wrzucasz zdjęcia osób, które się skrajnie od siebie różnią wyglądem? Sam wyżej pisałeś chyba do Rumuńskiego, że nie odpowiesz na jego pytanie ze względu na skrajność.
Wrzuć zdjęcia przynajmniej zbliżonych atrakcyjnością facetów tylko innego typu urody (nie wieku). Wtedy o gustach podyskutujemy.
To tak jakby ktoś powiedział Ci czy wybierzesz dziewczynę z nadwagą, odstającymi uszami i trądzikiem czy naturalnie ładną i zgrabną, zadbaną dziewczynę? Pytanie i porównanie bez sensu.

Ale pasuje do jego narracji, że jesteśmy puste i próżne.

4,953

Jak pozbawione sensu. Przecież ci kolesie źle nie wyglądali, ten najmniej atrakcyjny nie miał odstających uszu, ani nadwagi. Więc o co Ci chodzi. Po prostu kobiety mają zawyżone wymagania, przeciętny koleś jak ten oznaczony 0% jest dla kobiet nieatrakcyjny

4,954

Kremik napisał/a:

Jak pozbawione sensu. Przecież ci kolesie źle nie wyglądali, ten najmniej atrakcyjny nie miał odstających uszu, ani nadwagi. Więc o co Ci chodzi. Po prostu kobiety mają zawyżone wymagania, przeciętny koleś jak ten oznaczony 0% jest dla kobiet nieatrakcyjny

Ja bym chciała zobaczyć zdjęcie faceta, jakiego według ciebie kobiety mogą odrzucić, czyli takiego, z którym nawet ty byś się nie umówił będąc jedną z nas.

4,955

Kremik napisał/a:

Przecież ci kolesie źle nie wyglądali, ten najmniej atrakcyjny

No i sam przyznajesz, że jeden jest mniej, wręcz znacznie mniej, atrakcyjny niż drugi więc tak, nie ma sensu ani porównywanie ani pytanie o gust bo to są niemal skrajne przypadki.
Porównuje się rzeczy porównywalne.
Inaczej to jak porównywanie naturalnych, realnych kobiet do tych przerobionych z filtrami i photoshopem.

4,956

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Natomiast Rumuński podsnął mi pewną obserwację: pokolenie dzisiejszych 20-latków jest wyraźnie wyższe od np. mojego pokolenia(30+). Fajnie to widać w autobusach czy innych środkach komunikacji, gdzie z reguły najwyższym wzrostem odznaczają się ludzie właśnie koło tego wieku.

Kiedyś czytałem statystyki, na których było, że ogólnie wzrost populacji z roku na rok jest coraz to wyższy.
Mój dziadek ma jakieś 178-180 cm wzrostu i mówił, że w wojsku (kilkadziesiąt lat temu) był jednym z trzech najwyższych facetów na całej kompanii.

Czaicie? big_smile

Dzisiaj z takim wzrostem to byłby gdzieś w środku.

Nawet jak chodzę po ulicy to widzę, że dzisiejsze Julki w wielu przypadkach jakieś takie wyrośnięte są.
Gdy ja chodziłem do szkoły średniej to 90% kobiet to były takie w przedziale do 170cm

Teraz to się zmienia.

To jest akurat zauważalny trend na przestrzeni tych wielu lat i nie ma co się tak bardzo dziwić..

Jeśli zdecydujecie się na emigrację(z jakichkolwiek względów) i chcecie dalej szukać kobiety, to broń Boże nie wybierajcie Holandii big_smile
Najwyższa średnia wzrostu w Europie smile

4,957

Pisałyście, że każda kobieta ma inny gust i dla jednej koleś 3/10 może być 7 i odwrotnie. Ja się z tym nie zgodziłem, ale wy stwierdziłyście że nie mam racji. W odpowiedzi był post przedstawiający zdjęcia 3 facetów. Sugerowałyście, że wmawiam sobie jakieś ikony piękna. Tak więc proszę bardzo skoro sobie wmawiam to dlaczego nie zaprzeczycie, że pan nr 2 jest najatrakcyjniejszy i że na pewno nie podoba się 90% dziewczyn? Dlaczego upieracie się, że facet nr 3 jest mało atrakcyjny, przecież każda kobieta ma inny gust big_smile

4,958

garota de Copacabana napisał/a:
Kremik napisał/a:

Ja bym chciała zobaczyć zdjęcie faceta, jakiego według ciebie kobiety mogą odrzucić, czyli takiego, z którym nawet ty byś się nie umówił będąc jedną z nas.

Ustosunkujesz się do mojej prośby?

4,959 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-03-13 16:14:47)

Nie ustosunkuje, dopóki bowiem nie otrzymam komentarza na poniższy post, dopóty nie będę udzielał żadnych odpowiedzi

Twierdzicie, że sobie coś uroiłem bo każda kobieta ma inny gust. Czyżby?

Facet z 185 cm wzrostu byłby w kwestii wzrostu zaakceptowany przez 100% dziewczyn. Natomiast facet 165 byłby odrzucany z powodu wzrostu.

Ten koleś

https://preview.redd.it/ssohhumssg521.j … 17793b9aaa

mógłby podobać się 60% dziewczyn

ten 90%

https://i.imgur.com/3UZNP.jpeg

a ten 0%

https://pics.me.me/be-honest-am-i-handsome-72295401.png

ale pewnie wymyślam sobie i na pewno tak nie jest xd

4,960

Ciągnięcie tego tematu jest bez sensu. To jak rozmowa głodnego człowieka z nasyconym.

4,961

Kremik napisał/a:

Nie ustosunkuje, dopóki bowiem nie otrzymam komentarza na poniższy post, dopóty nie będę udzielał żadnych odpowiedzi

Twierdzicie, że sobie coś uroiłem bo każda kobieta ma inny gust. Czyżby?

Facet z 185 cm wzrostu byłby w kwestii wzrostu zaakceptowany przez 100% dziewczyn. Natomiast facet 165 byłby odrzucany z powodu wzrostu.

Ten koleś

https://preview.redd.it/ssohhumssg521.j … 17793b9aaa

mógłby podobać się 60% dziewczyn

ten 90%

https://i.imgur.com/3UZNP.jpeg

a ten 0%

https://pics.me.me/be-honest-am-i-handsome-72295401.png

ale pewnie wymyślam sobie i na pewno tak nie jest xd

A ile ten koleś z ostatniego zdjęcia ma lat? 15?

4,962

Kobiety uparcie twierdziły, że wzrost nie stanowi problemu, że każda kobieta ma inny gust, że nie istnieje ogólna atrakcyjność, a tu proszę pokazałem zdjęcia 3 mężczyzn wskazując, który z nich cieszy się największym powodzeniem, a który najmniejszym. Czyli można? Można. Do tego okazało się, że jednak mit o różnorodności gustu można sobie wsadzić między bajki. Podobnie jak ten o charakterze. Wcześniej pisałyście, że facet z fajnym charakterem cieszy się dużym powodzeniem. A teraz co? Zgadzacie się, że jednak ten, który dobrze wygląda rozdaje karty, a nie z fajną osobowością. Po co więc te kłamstwa z początku dyskusji?

4,963

Kremik napisał/a:

Kobiety uparcie twierdziły, że wzrost nie stanowi problemu, że każda kobieta ma inny gust, że nie istnieje ogólna atrakcyjność, a tu proszę pokazałem zdjęcia 3 mężczyzn wskazując, który z nich cieszy się największym powodzeniem, a który najmniejszym. Czyli można? Można. Do tego okazało się, że jednak mit o różnorodności gustu można sobie wsadzić między bajki. Podobnie jak ten o charakterze. Wcześniej pisałyście, że facet z fajnym charakterem cieszy się dużym powodzeniem. A teraz co? Zgadzacie się, że jednak ten, który dobrze wygląda rozdaje karty, a nie z fajną osobowością. Po co więc te kłamstwa z początku dyskusji?

Dyskusją nie można tego nawet nazwać, bo połowę postów ignorujesz i jak mantrę powtarzasz, że wzrost cię przekreśla.

4,964

Czy tylko ja mam wrażenie, ze "Świat według krema" wygląda tak:

+

4,965

Ciężko nazwać to, co się tam dzieje miłością...

4,966

Bo Ty nie odpowiadasz na pytania.

Dlaczego Rumuński pomimo wzrostu jest sam jak palec?

Dlaczego Ziętek ma fanki?

Dlaczego mnie się podobaja chudzi gitarzyści, chociaz zadne z nich ciastka?

4,967

Beyondblackie napisał/a:

Bo Ty nie odpowiadasz na pytania.

Dlaczego Rumuński pomimo wzrostu jest sam jak palec?

Dlaczego Ziętek ma fanki?

Dlaczego mnie się podobaja chudzi gitarzyści, chociaz zadne z nich ciastka?

Odpowiedziałem na pytanie o Rumuńskim. Ziętek wcale źle nie wygląda, jest sławny.
Twoi chudzi gitarzyści są wysocy i mają niezłe twarze

4,968

Jeżeli Rumuński mimo wzrostu nie ma powodzenia, to tym bardziej Kremik przy wzroście <165cm nie będzie miał.
Zdaje się, że u jednego i drugiego inne kwestie nie działają na plus, zresztą reprezentują ten sam poziom, tylko jeden zafiksowany na wzroście a drugi zagranicznikach.

4,969

A widzicie koleś z ostatniego zdjęcia wygląda sympatycznie - rzekomo takich mężczyzn lubicie, do tego ma chłopięcą urodę, którą podobno preferujecie - to są wasze słowa, nie moje, ja pisałem, że kobiety lubią mężczyzn, którzy wyglądają męsko, mają kwadratowe szczęki, pociągłe twarze i to ... wbrew waszym zapewnieniom sprawdza się zarówno na portalach randkowych, jak i tutaj, bo kiedy wskazałem jakiegoś kolesia, to zawsze twierdziłyście że są atrakcyjni i się wam podobają

https://lovelace-media.imgix.net/getty/452620962.jpg

o tym kolesiu na portalu polskim filmowym dziewczyny piszą, że jest tak seksowny, że marzą o pójściu z nim do łóżka nawet bez zobowiązań

ale pewnie każda ma inny gust

4,970

Roxann napisał/a:

Jeżeli Rumuński mimo wzrostu nie ma powodzenia, to tym bardziej Kremik przy wzroście <165cm nie będzie miał.
Zdaje się, że u jednego i drugiego inne kwestie nie działają na plus, zresztą reprezentują ten sam poziom, tylko jeden zafiksowany na wzroście a drugi zagranicznikach.

Gdyby rumuński miał twarz jak ten

https://images.megapixl.com/838/8385467.jpg

to nawet i z takimi przekonaniami rwałby na prawo i lewo, dziewczyny same by go kokeitowały

4,971 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-03-13 17:46:07)

Kremik napisał/a:
Roxann napisał/a:

Gdyby rumuński miał twarz jak ten

https://images.megapixl.com/838/8385467.jpg

to nawet i z takimi przekonaniami rwałby na prawo i lewo, dziewczyny same by go kokeitowały

Ale nie ma, to raz, a dwa wątpię by coś to dało bo gdyby otworzył usta, to ewentualny "czar" momentalnie by prysł.
Podobnie u Ciebie nic by nie dało gdybyś był wyższy, po prostu wszedłbyś w "jego buty" i znalazł inny powód dla którego kobiety nie chcą z Tobą być czyli np. to, że wolą zagraniczników itp.

4,972

Chwila chwila , zacznijmy od tego czy Rumuński  wgle wychodzi z jakakolwiek inicjatywa poznania kobiety bo wydaje mi się że nie pamietam żeby pisał coś ze się starał choćby minimalnie , a to różnica

4,973

Kremik napisał/a:

A widzicie koleś z ostatniego zdjęcia wygląda sympatycznie - rzekomo takich mężczyzn lubicie, do tego ma chłopięcą urodę, którą podobno preferujecie - to są wasze słowa, nie moje, ja pisałem, że kobiety lubią mężczyzn, którzy wyglądają męsko, mają kwadratowe szczęki, pociągłe twarze i to ... wbrew waszym zapewnieniom sprawdza się zarówno na portalach randkowych, jak i tutaj, bo kiedy wskazałem jakiegoś kolesia, to zawsze twierdziłyście że są atrakcyjni i się wam podobają

https://lovelace-media.imgix.net/getty/452620962.jpg

o tym kolesiu na portalu polskim filmowym dziewczyny piszą, że jest tak seksowny, że marzą o pójściu z nim do łóżka nawet bez zobowiązań

ale pewnie każda ma inny gust

Przecież sam pisałeś, że trzeba być wysokim brunetem, żeby mieć powodzenie, a to blondyn...w dodatku chyba Chris Hemsworth, aktor xD

4,974

Roxann wchodziłem w buty wysokich przystojnych kolesi np na portalach randkowych, efekt? Mnóstwo numerów telefonu, namiarów na fejsa, ogromne ilości zainteresowania, sporo komplementów

4,975

Kremik napisał/a:

Roxann wchodziłem w buty wysokich przystojnych kolesi np na portalach randkowych, efekt? Mnóstwo numerów telefonu, namiarów na fejsa, ogromne ilości zainteresowania, sporo komplementów

Tylko co z tego jak to były fake konta. Fałsz szybko można zdemaskować, a Ty przecież jesteś facetem który ma kompleksy i poglądy jakie tu głosisz, poza tym jest trollem. No sorry...
Na żywo jakoś żadna do Ciebie nie przekonała.
Może skorzystaj z rady i załóż buty dzięki którym będziesz wyższy i zobaczysz czy zdołasz "nie wystraszyć" panny w realu. Wątpię by cokolwiek to zmieniło w postrzeganiu Twojej osoby ale może byś w końcu zrozumiał, że u Ciebie nie tylko wzrost powoduje brak zainteresowania kobiet bliższą relacją z Tobą.
O efektach trollowania nie będę się wypowiadała bo to poniżej jakiegokolwiek poziomu.

4,976

Trollem to wy jesteście, najpierw gadka - wzrost nie jest najważniejszy, każda ma inny gust, ten facet ktorego określasz na 3 dla kogoś może być 7 i na odwrót. Pokazałem kilku mężczyzn to zmieniłyście gadkę - no ale oni są różnie atrakcyjni, tak nie można itp, a potem dodałyście że jednak ten wzrost jest ważny hahahaha

4,977

A jak myślicie czemu ten koleś pisał na redicie, że nie podoba się dziewczynom? Ma zuy charakter?

https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-3 … 407b598-lq

4,978

Kremik napisał/a:

A jak myślicie czemu ten koleś pisał na redicie, że nie podoba się dziewczynom? Ma zuy charakter?

Kremik, ty mało że brzydki jesteś to jeszcze masz zły charakter. Możesz liczyć li tylko na jakąś... desperatkę/masochistkę/wariatkę. Tam szukaj, tutaj takiej nie znajdziesz więc daruj sobie następne wpisy, na litość boską.

4,979 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-03-13 18:19:58)

Kremik napisał/a:

A skąd mam wiedzieć, nie znam go. Wygląda całkiem ok. Poza tym wygląda na bardzo młodego.
Wiesz inaczej to wygląda jak porównujesz coś co da się porównać, a nie przedstawiasz skrajności, czyli nawet według Ciebie mało atrakcyjnego, zwykłe zdjęcie, mało tego jakiegoś młodego chłopaka i zestawiasz go z wystylizowanym, zadbanym, starszym facetem. Już samo zestawienie i twierdzenie na tej podstawie, że nie ma czegoś takiego jak gust, urąga inteligencji i nie pozwala traktować kogoś takiego jak Ty poważnie.

4,980

Bo jaki to gust skoro jestem wstanie wskazać, który koleś jest atrakcyjny i podoba się znacznej większości dziewczyn

4,981 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-03-13 18:33:10)

Kremik napisał/a:

Bo jaki to gust skoro jestem wstanie wskazać, który koleś jest atrakcyjny i podoba się znacznej większości dziewczyn

Gust polega na tym, że np. jak pisała Beyondblackie, jej się podobają (z wyglądu) szczupli z długimi włosami, a mi bardziej miśkiowaci z krótkimi. Gdybyś tu pytał o subiektywną atrakcyjność przynajmniej w miarę porównywalnych mężczyzn, odpowiedzi pewnie byłyby różne bo tak gusta są różne, natomiast jeśli Ty zestawiasz skrajności to pytanie byleby tylko dowieźć swojej racji mija się kompletnie z celem i sensem.
I tak, może się tak zdarzyć, że ktoś nie będzie się żadnej podobać ale to raczej wyjątek, a on tylko potwierdza regułę.
Jak zobaczyłeś, że Twoi średniacy nie zawsze wygrywają z ciachami to zacząłeś chadów odnosić do młodych, mniej atrakcyjnych, zwykłych chłopaków. Co za logika?!

4,982

https://compote.slate.com/images/3e1ed6 … ;width=590

A tego jak ocenicie?

4,983

Kremik napisał/a:

A tego jak ocenicie?

Jak dla mnie wygląda ok, sympatycznie. Tylko mi jest trochę niezręcznie oceniać młodych chłopaków bo jestem od nich sporo starsza.
Porównywanie zdjęć osób, których różni 10 lub więcej lat jest też bez sensu.

4,984

Roxann w jakim jesteś wieku?

4,985

Kremik napisał/a:

A ty dalej nie rozumiesz, że porównywanie, tak jak ci Roxann już wielokrotnie pisała, starszego, zadbanego faceta z nastolatkiem jest bez sensu.

4,986

Kremik napisał/a:

A tego jak ocenicie?

Ten według ciebie ma zerowe powodzenie?

4,987

Nie wiem, ale nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie to przykre być zamkniętym w ciele kurdupla, który nie podoba się żadnej dziewczynie. 0 randek, 0 seksu, 0 związku, 0 miłości, 0 zainteresowania

tylko rośnie we mnie żal, smutek i rozgoryczenie

4,988

Jestem dowodem na to, że kobiety kierują się pustymi kryteriami, a jeszcze zaprzeczają. Chcę usłyszeć od kobiet - jesteśmy płytkie i zwracamy uwagę na wygląd i wzrost mężczyzny, przywiązujemy do tego znacznie większą wagę od mężczyzn, jesteśmy hipokrytkami, które wmawiają, że liczy się charakter, ale tak naprawdę głównie dbamy o to by mężczyzna był atrakcyjny fizycznie

4,989

Kremik napisał/a:

Nie wiem, ale nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie to przykre być zamkniętym w ciele kurdupla, który nie podoba się żadnej dziewczynie. 0 randek, 0 seksu, 0 związku, 0 miłości, 0 zainteresowania

Popracuj nad charakterem, bo ten też masz paskudny.

4,990

Salomonka napisał/a:
Kremik napisał/a:

To wy jesteście totalnie obłąkane a nie on ,jedyne co umiecie to poznać nadzianego faceta i wsadzić tyłek  na jego majątek bo niczego w życiu się nigdy same nie dorobicie , tym sie kierujecie wasze motto życiowe to ( dać czarnemu , i poznać  przystojnego bogatego frajera co mnie będzie utrzymywał) tak wyglada dziś miłość i ten charakter smile

4,991

Jezeli uwazasz, ze taki Bernard Butler ma ogólnie uwielbiana twarz, to Cie chyba powalilo. Owszem, mnie sie zawsze nieziemsko podobal, ale ja jestem jednostka, a nie ogolem. Dla wiekszosci kobiet, nawet jak byl mlody, byl za chudy, mial za droba budowe, za duzy nos, za dziwne kieszonki policzkowe, za dluga szyje, dziwnie wielkie wlosy i generalnie wyglad patyczaka.

Gust istnieje.

4,992

Johnny89 napisał/a:
Salomonka napisał/a:
Kremik napisał/a:

To wy jesteście totalnie obłąkane a nie on ,jedyne co umiecie to poznać nadzianego faceta i wsadzić tyłek  na jego majątek bo niczego w życiu się nigdy same nie dorobicie , tym sie kierujecie wasze motto życiowe to ( dać czarnemu , i poznać  przystojnego bogatego frajera co mnie będzie utrzymywał) tak wyglada dziś miłość i ten charakter smile

Aleś mnie ubawił!! smile Naprawdę dziekuję za ten skecz:)

Dobrze trafiłeś smile Akurat na mnie, ha, ha, ha!! smile

4,993 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-13 19:48:38)

Zabawne jest to, że im więcej jadu i hejtu Koledzy tutaj zapodają, tym bardziej wywołują u Pań jedynie pusty śmiech..

No cóż, tak samo bym zareagował, jeśliby jakaś grupa nawiedzonych niewiast przepełnionych mizoandryczną nienawiścią zaczęła narzekać na facetów, ale najwyraźniej kobiety nie zniżają się do tego poziomu...

4,994

Johnny89 napisał/a:

Chwila chwila , zacznijmy od tego czy Rumuński  wgle wychodzi z jakakolwiek inicjatywa poznania kobiety bo wydaje mi się że nie pamietam żeby pisał coś ze się starał choćby minimalnie , a to różnica

Kiedyś jak byłem młodszy to latami próbowałem coś ustrzelić na aplikacjach randkowych.
Wynik: 0 związków

O dziwo ,,najlepiej" mi ,,szło" na GG lol
Najlepiej mi się rozmawiało z laskami, gdy byłem w wieku 20 - 25
Z jedną nawet udało się spotkać (z nią straciłem prawictwo) ale w sumie na niej się skończyło.
Z jeszcze inną się spotkałem raz w kinie (i na tym koniec)
Z jeszcze dwoma coś tam bajerowałem, chciały się niby spotkać ale przez swój debilizm do tego nie doszło.

Lecz jak ostatnio znowu próbowałem ,,łowów" na GG to chyba już jestem na to za stary bo każda z jaką pisałem ostatnio to były mega życiowo roszczeniowe. Masa pytań w moją stronę, by dowiedzieć się jak stoję z pieniędzmi, samochodem, pracą, mieszkaniem itp.
Strasznie mnie to irytowało.

4,995 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-13 19:54:37)

Bagienni liz mocniej może któraś zrobi ci cyberek mamisynku dupowlazie ,pewnie koleżankom w szkole plecaki nosiłeś poyebie a jak je skończył dymac Chad to im oddawałeś te torby ahahhahahahaha

4,996

Johnny89 napisał/a:

Kiedyś jak byłem młodszy to latami próbowałem coś ustrzelić na aplikacjach randkowych.
Wynik: 0 związków

O dziwo ,,najlepiej" mi ,,szło" na GG lol
Najlepiej mi się rozmawiało z laskami, gdy byłem w wieku 20 - 25
Z jedną nawet udało się spotkać (z nią straciłem prawictwo) ale w sumie na niej się skończyło.
Z jeszcze inną się spotkałem raz w kinie (i na tym koniec)
Z jeszcze dwoma coś tam bajerowałem, chciały się niby spotkać ale przez swój debilizm do tego nie doszło.

Lecz jak ostatnio znowu próbowałem ,,łowów" na GG to chyba już jestem na to za stary bo każda z jaką pisałem ostatnio to były mega życiowo roszczeniowe. Masa pytań w moją stronę, by dowiedzieć się jak stoję z pieniędzmi, samochodem, pracą, mieszkaniem itp.
Strasznie mnie to irytowało.

Reasumując masz powodzenie , nie mów ze nie skoro chcą się spotykać wiec Twoja sytuacja jest zupełnie inna

4,997

bagienni_k napisał/a:

Przecież to dokładnie przedstawienie dynamiki relacji chadowsko-damskiej. Wypisz-wymaluj teorie Kremika. Jest wysoki, przystojny koleś... siłowni nie zaniedbywał i panny dostają małpiego rozumu.
Zachowania godowe homo sapiens w pigułce. tongue

Więc to jest ten "ideał" to jakiego mu brakuje 20cm, 20kg mięśni i szczęki.

4,998 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-13 20:02:02)

Znerx napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Przecież to dokładnie przedstawienie dynamiki relacji chadowsko-damskiej. Wypisz-wymaluj teorie Kremika. Jest wysoki, przystojny koleś... siłowni nie zaniedbywał i panny dostają małpiego rozumu.

On tego nie pojmuje jest za tępy ,i to widac w każdym jego poście ,jedyne co tu robi to
Liże koleżanki to chyba jego fetysz

4,999 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-13 20:35:03)

Johnny89 napisał/a:

Bagienni liz mocniej może któraś zrobi ci cyberek mamisynku dupowlazie ,pewnie koleżankom w szkole plecaki nosiłeś poyebie a jak je skończył dymac Chad to im oddawałeś te torby ahahhahahahaha

Mogę jedynie, wzorem Salomonki się uśmiać smile, bardziej nad stylem wypowiedzi niż jej treścią(bo tu treści nie ma). Do poziomu szamba się zniżać nie będę..

5,000 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2022-03-13 20:08:02)

Johnny89 napisał/a:
Znerx napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

On tego nie pojmuje jest za tępy ,i to widac w każdym jego poście ,jedyne co tu robi to
Liże koleżanki to chyba jego fetysz

Zrobiło ci się niemiło, bo facet nawet jak niewidoczny i obojętnie jak wygląda wzbudza zaufanie i da się lubić??
A ty bidoku tak się starasz, tyle energii wkładasz w podrywy i nic z tego nie wychodzi?? Ach tak, wiem, winna ta szczęka big_smile

5,001

Johnny89 napisał/a:

Reasumując masz powodzenie , nie mów ze nie skoro chcą się spotykać wiec Twoja sytuacja jest zupełnie inna

Zatem podsumujmy

Łączny czas trwania prób: 5 - 7 lat
Ilość kobiet, do których zagadywałem: kilkaset (i nie 100 czy 200 tylko bliżej 1000. Jak nie więcej)
Udało się spotkać w realu: 2, czyli dosłownie kilka promili (nie procentów) wszystkich kobiet, z którymi pisałem.
Ilość związków: 0

Serio to nazywasz powodzeniem? lol lol lol lol

W tym tylko z jedną doszło do czegoś w klimacie +18, a z drugą skończyło się tylko na kinie.
No i do tego trzeba doliczyć jeszcze 3 dziewczyny (nie 2 jak pisałem wcześniej), które chciały się spotkać, ale nie wyszło bo nie ogarnąłem swojej tępej pały.

I to wszystko na przełomie tylu lat.

A taka zwykła 5/10 Julka odpala jakiegoś Tindruka i dziennie ma minimum kilka (jak nie lepiej) propozycji matrymonialnych.

5,002

Rumuński ale i tak napiszą, że kobiety mają gorzej big_smile big_smile big_smile

5,003

[

A taka zwykła 5/10 Julka odpala jakiegoś Tindruka i dziennie ma minimum kilka (jak nie lepiej) propozycji matrymonialnych.

Ciekawe.. Dlaczego  w takim razie tyle samotnych Julek bez obrączek, skoro tylu kawalerów o nie po prostu walczy jak stado lwów.

5,004

Salomonka napisał/a:

Ciekawe.. Dlaczego  w takim razie tyle samotnych Julek bez obrączek, skoro tylu kawalerów o nie po prostu walczy jak stado lwów.

No a po co taka Juleczka ma się dać zaobrączkować skoro może mieć 10 nowych facetów dziennie?
Cały czas myśli, że może trafi się jakiś jeszcze lepszy skoro taki jest popyt na jej brzoskwinkę.

Do tego hipergamia Polek.
Napisze do niej 200 facetów ale i tak nie będzie takiego co jej przypadnie do gustu wink

5,005

Rumunski co Ty opowiadasz, jak to nie przypadnie do gustu, przecież kobiety mają bardzo urozmaicony gust i każdej podoba się inny. A no tak, zapomniałem, że jednak każda lubi wysokich, a i lubi twarz pociągłą, a i 90% woli brunetów, a i niby gust, ale wolą obiektywnie atrakcyjnych tongue

Posty [ 4,941 do 5,005 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 75 76 77 78 79 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024