30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 74 75 76 77 78 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,876 do 4,940 z 31,047 ]

4,876

Odp: 30lat i cały czas sam

Przykro mi ale to tak nie działa. Raz, że używam zdjęć osób wygenerowanych grafiką komputerową, a jeśli już kogoś z reala to Włochów, powodzenia smile
poza tym prawo mówi o karze w przypadku posługiwania się zdjęciami w celu zaszkodzenia takiej osobie, a sprawdzanie czy atrakcyjne osoby, lub czy bruneci mają większe powodzenie nie zalicza się do znamion zawartych w ustawie.

Zobacz podobne tematy :

4,877

SaraS napisał/a:

Kremik, wiesz, co jest przede wszystkim odpychające? Jęczący zakompleksiony facet. Ja nie wiem, w jakim świecie Ty żyjesz, ale Ty po prostu jesteś niski. To NIE JEST największą tragedia zyciowa, to NIE JEST coś, co - samo w sobie - definitywnie przekreślałoby szanse na związek. A Ty się zachowujesz, jakbyś był sparaliżowany od szyi w dół i płakusiał, że nikt Cię nie chce.

Ty w ogóle zdajesz sobie sprawę, że istnieją osoby chore/niepełnosprawne/z dużo poważniejszymi defektami w wyglądzie i mimo to są w związkach? Jak to świadczy o Tobie, o Twoim charakterze - to, że niski wzrost znosisz gorzej niż inny facet znosi brak nogi, ślepotę, wózek inwalidzki, poparzone pół ciała, zdeformowane palce? Mój partner jest chory, na niektóre elementy jego wyglądu wpływa choroba i leczenie (nie w tym sensie, że widać, że jest chory, ale są, hm, elementy wyglądu właśnie, z którymi nic nie zrobi); fakt, to tylko drobiazgi, poważne za to są efekty zdrowotne. Jakoś nigdy nie słyszałam takich histerii; jest chory, to jest, trzeba wziąć to na klatę i tyle. Więc, sorry, Kremik, ale jak tak czytam, jak robisz z siebie ofiarę, bo po prostu jesteś niski, to ręce opadają. Żadna kobieta nie będzie chciała takiej miągwy i - chcesz czy nie - wzrost nie będzie miał tu nic do rzeczy.

Niski wzrost to w przypadku mężczyzny największa kalectwo. Bycie niskim to przegrane życie, to już bycie na samym dnie ... każdy inny facet jest lepszy, atrakcyjniejszy, a ty będąc niski zawsze jesteś w oczach kobiet 0 i nic tego nie zmieni, nic

a moje żale są pokłosiem bycia niskim i wielkiej niechęci ze strony dziewczyn. Gdybyście nie traktowały niskich jak gówna to nigdy miałbym takich kompleksów

4,878

Znalezione na wykop

https://i.imgur.com/K1u24LM.png

4,879

Kremik , a przypomniało mi się jak coś tam pisałeś że któraś Cię tam wyśmiała ,za  wzrost , odszczekałeś się czy nic wtedy ?

4,880

Kremik napisał/a:

Niski wzrost to w przypadku mężczyzny największa kalectwo. Bycie niskim to przegrane życie, to już bycie na samym dnie ... każdy inny facet jest lepszy, atrakcyjniejszy, a ty będąc niski zawsze jesteś w oczach kobiet 0 i nic tego nie zmieni, nic

a moje żale są pokłosiem bycia niskim i wielkiej niechęci ze strony dziewczyn. Gdybyście nie traktowały niskich jak gówna to nigdy miałbym takich kompleksów

W sekundę wymieniłabym wzrost partnera na zdrowie, on zresztą też. Nie sądzisz, że jakiś facet bez nogi wolałby jednak mieć nogę i być niski? Niewidomy - widzieć i być niski? Nie wspominając już o mężczyznach na wózku - po co im wzrost, skoro nie mogą nawet wstać?

Ty jednak musisz być trollem.

4,881

Johnny89 napisał/a:

Kremik , a przypomniało mi się jak coś tam pisałeś że któraś Cię tam wyśmiała ,za  wzrost , odszczekałeś się czy nic wtedy ?

Próbowałem obrócić to w żart .......

4,882

Sara, podaj mi na priv swój numer, odezwę się i przekonasz się czy jestem trollem. Gdyby Twój facet był niski nie umówiłabyś się z nim. A z 1 nogą czy bez, jak wizualnie atrakcyjny, owszem

4,883

Kremik napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Próbowałem obrócić to w żart .......

Trzeba było pocisnąć jej tak samo i wytknąć jej wadę

4,884

Kremik, dlaczego nie przyjmiesz do wiadomości tego, że w Twoim przypadku nie tylko wzrost ma wpływ, a ogólny wygląd i charakter?
Gdyby choć jedno było na +, nie byłbyś w takiej sytuacji jakiej jesteś.
I nie, nie uwierzę, że umiesz prowadzić ciekawe rozmowy. Z Twoimi kompleksami, frustracjami i paranojami? Do tego jeszcze dochodzą problemy ze zrozumienie treści jakie są Ci przekazywane.
Ja osobiście nie dziwię się, że żadna kobieta się Tobą nie interesuje, a nawet Cię nie widziałam. Zresztą, nawet gdybyś był z wyglądu ok, to co i jak piszesz całkowicie by Cię dyskwalifikowało.

4,885

Roxann napisał/a:

Kremik, dlaczego nie przyjmiesz do wiadomości tego, że w Twoim przypadku nie tylko wzrost ma wpływ, a ogólny wygląd i charakter?
I nie, nie uwierzę, że umiesz prowadzić ciekawe rozmowy. Z Twoimi kompleksami, frustracjami i paranojami? Do tego jeszcze dochodzą problemy ze zrozumienie treści jakie są Ci przekazywane.
Ja osobiście nie dziwię się, że żadna kobieta się Tobą nie interesuje, a nawet Cię nie widziałam. Zresztą, nawet gdybyś był z wyglądu ok, to co i jak piszesz całkowicie by Cię dyskwalifikowało.

Potrafię jak wyjaśnisz, że z dziewczyną z tindera rozmawiałem 5 godzin przez telefon i ona mówiła, że się jej super gada, pozytywna rozmowa, mnóstwo tematów itd?

4,886

Kremik napisał/a:

Za to wysoki głupek, który nie ma nic do zaoferowania poza wzrostem kobietom wystarcza. Pytanie kto wtedy jest głupi? big_smile

Dla ciebie świat jest zero-jedynkowy. Wysoki = głupek, niski = interesujący i inteligetny

4,887

Kremik napisał/a:
Roxann napisał/a:

Potrafię jak wyjaśnisz, że z dziewczyną z tindera rozmawiałem 5 godzin przez telefon i ona mówiła, że się jej super gada, pozytywna rozmowa, mnóstwo tematów itd?

Kłamiesz.

4,888

Kremik napisał/a:

Sara, podaj mi na priv swój numer, odezwę się i przekonasz się czy jestem trollem. Gdyby Twój facet był niski nie umówiłabyś się z nim. A z 1 nogą czy bez, jak wizualnie atrakcyjny, owszem

Obawiam się, że aż tak mi nie zależy. Jeśli nie jesteś trollem, to wybacz, ale jesteś mięczakiem wink (i absolutnie nie mam tu na myśli siły fizycznej).

Nigdy w życiu nie umówiłam się z kimś ze względu na wygląd. Ja się w ogóle nie umawiałam, dopóki mocniej się kimś nie zainteresowałam, nie zauroczylam czy jak to tam nazwać. Randkowanie, żeby się "poznać i sprawdzić, co dalej" nie jest dla mnie, bo nigdy nie chciałam faceta. Najpierw musiałam zacząć chcieć być z konkretnym facetem, a dopiero potem randki. No ale jeśli już by do tego doszło, to umówiłabym się i z niskim, i z bez nogi. Zresztą przez jakiś czas wybitnie interesowałam się niskim (jeśli dobrze pamiętam, ile masz wzrostu, to może 2-3 cm wyższym od Ciebie) i się z nim umawiałam. Zdecydowanie nie był też super atrakcyjny. Ale wiesz co? Był bardzo fajny.

4,889

Taaak wszystko co napiszę a co nie zgadza się z Waszymi przekonaniami to znaczy, że kłamię. Pewna dziewczyna napisała mi, że jestem wrażliwy, wygadany, że czuje się ze mną jakbyśmy się już znali długo. Bo mam fajny charakter, tylko że nikt na kopciuszka Kremika nie spojrzy by się przekonać. Dopiero gdy używam zdjęć atrakcyjnych kolesi nagle mam możliwość ukazania swoich zalet

a i taka ciekawostka jeden fejk zdobył ogromną popularność. Usunąłem konto i utworzyłem nowe, w innym mieście podając mu nie 183, a 170. W efekcie powodzenie zmalało o 90%, mimo że opis i zdjęcia zostały użyte takie same co wcześniej

I to tyle jak liczy się charakter

dla kobiet wzrost ma największe znaczenie a to stawia pytanie czy należy im się szacunek

4,890

Sara skoro nie umawiasz się na randki by kogoś poznać to w jaki sposób poznałaś tych mężczyzn na tyle by się przekonać, że warto z nimi się umówić?

4,891

Kremik napisał/a:

to stawia pytanie czy należy im się szacunek

A czy należy się szacunek dla internetowego trolla?

4,892

Nie jestem trollem, nie wymyślam historii, mówię tylko jak to jest patrząc przez pryzmat moich oczu i doświadczeń relacji z kobietami

4,893 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-03-13 11:58:49)

Kremik napisał/a:

Nie jestem trollem, nie wymyślam historii, mówię tylko jak to jest patrząc przez pryzmat moich oczu i doświadczeń relacji z kobietami

Przeczytaj definicję trolla. Pierwsza lepsza z brzegu:
"Trollowanie (ang. trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla internetowych forów dyskusyjnych i mediów społecznościowych, polegające na zamieszczaniu kontrowersyjnych, napastliwych, często nieprawdziwych treści w celu zwrócenia na siebie uwagi albo sprowokowania, ośmieszenia lub obrażenia innych użytkowników. Osobę odpowiedzialną za publikowanie takich przekazów określa się jako „troll”."
Podszywanie się pod innych, czy powtarzanie w kółko jakichś wyssanych z palca paranoi, obrażanie kobiet itd. Tak to jest trolling.

Btw:
"Symptomami trollowania mogą być poniższe sposoby zachowania w dyskusjach:

bezgraniczne podporządkowanie się jakiejś idei (np. Ten system operacyjny jest najlepszy!) i bronienie jej do końca (często wbrew rzeczywistości) – jest to kryterium kontrowersyjne, ponieważ samo fanatyczne przywiązanie do określonej idei nie oznacza trollowania..."

Nie będę przytaczać dalej.

4,894

Kremik napisał/a:

Sara skoro nie umawiasz się na randki by kogoś poznać to w jaki sposób poznałaś tych mężczyzn na tyle by się przekonać, że warto z nimi się umówić?

Przypadkiem. big_smile Mój partner np. jest kuzynem mojego dobrego kolegi. Często spotykaliśmy się w większej grupie. Ten niski, o którym wspomniałam, był kolegą z pracy mojej mamy i jej przyjaciółki (jest od niej młodszy, ode mnie 10 lat starszy); one jeździły często na jednodniowe wycieczki, on się dołączył, później kiedyś ja się zabrałam kilka razy. I właściwie za każdym moim zainteresowaniem mężczyzną stał tego typu przypadek - spotkałam kogoś, miałam okazję poznać, zainteresowałam się. I każdego z nich spławiłabym natychmiast, gdyby próbował umówić się ze mną zaraz po tym, jak mnie poznał. wink No, może poza moim obecnym partnerem, bo z nim iskrzyło od początku, ale i tak ostatecznie parą zostaliśmy dopiero po paru latach znajomości.

4,895

A dla mnie to Ty jesteś trollem bo kiedy pisałem, że dziewczyny nie lubią niskich, że wzrost jest dla kobiet ważny, że niski facet jest 0, zaprzeczałaś by potem przyznać mi rację, ale jednocześnie się nadal ze mną nie zgadzać tongue więc kto tu jest trollem. Zajmuję jedno stanowisko od początku, nie zmieniam co chwila zdania zaprzeczając sobie

4,896 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-03-13 12:14:19)

Kremik napisał/a:

A dla mnie to Ty jesteś trollem bo kiedy pisałem, że dziewczyny nie lubią niskich, że wzrost jest dla kobiet ważny, że niski facet jest 0, zaprzeczałaś by potem przyznać mi rację, ale jednocześnie się nadal ze mną nie zgadzać tongue więc kto tu jest trollem. Zajmuję jedno stanowisko od początku, nie zmieniam co chwila zdania zaprzeczając sobie

To cytuje dalej symptomy trolla:
- częste zadawanie tych samych pytań, na które odpowiedź została już udzielona – celem trolla jest w tym przypadku zapętlenie dyskusji i wprowadzenie dodatkowego zamieszania;
- celowe wyrażanie zdania różnego od grupy, w której owo zdanie wyraża, nawet jeśli jest takie samo jak jego, co z kolei prowadzi do dyskusji, z której „wyciąga” się osoby niepotrafiące uargumentować własnego zdania (daje im to satysfakcję z poczucia wyższości nad innymi)
- brak konsekwencji podczas prowadzenia dyskusji i zaprzeczanie własnym tezom i opiniom,
- chętne używanie argumentów ad personam – atakujących osoby lub ich cechy, bez związku z tematem dyskusji, a często przy użyciu słów wytrychów, w niektórych przypadkach troll posuwa się do wyzwisk i gróźb,
- skrajna megalomania i pogardliwy stosunek do innych osób – jest to bardzo charakterystyczna cecha trolli, która prowadzi prędzej czy później do ich wyobcowania, ponieważ nawet osoby pierwotnie sympatyzujące z trollem lub odnoszące się doń neutralnie, zrażają się do niego, z powodu takich zachowań przejawianych wobec nich,
- częste nazywanie innych dyskutantów trollami internetowymi, wink
itd.
No wypisz wymaluj Kremik!
Ty chyba naprawdę pomyliłeś podręczniki dotyczące komunikacji z tymi jak stać się zawodowym trollem.

4,897

W tym momencie całkowicie odpadam: dużo można czytać o tym, jak jeden z drugim kompletnie odlatuje ze swoimi teoriami, ale jeśłi widzę, że wolałby być niepełnosprawnym/spraliżowanym niż niskim, to nie ma sensu dalej gadać ze ścianą..

4,898

Roxan kiedy wyszło na to że miałem rację, że przez wzrost byłem odrzucany i dziewczyny zwracają wielką uwagę na wygląd faceta odwracasz kota ogonem, że niby jestem trollem

4,899

Dlaczego kłamałyście? Mogłyście napisać - tak kremik, masz rację, to przez wzrost byłeś odrzucany, bo skoro fajnie się tobie pisało z dziewczyną, a ona po pytaniu o wzrost usunęła parę, lub przestała odpisywać to ewidentnie tego wina. Nie ma co się oszukiwać, kobiety lecą na wygląd bardziej niż mężczyźni, do tego dziewczyny mają o tyle łatwiej, że mogą poprawić wygląd makijażem, a niscy faceci mają najgorzej, w żaden sposób nie ich sytuacja nie może zostać zmieniona

zaprzeczałyście, pisałyście że każda kobieta ma inny gust - jakoś takich co lubią niskich nie ma, że wzrost nie jest ważny i inne takie głupoty

4,900

Przecież miałeś tu konto pod innym nikiem, zaprzeczysz?

4,901

Oczywiście, że miał. I to niejedno. I pisał dokładnie to samo.

4,902

garota de Copacabana napisał/a:

Oczywiście, że miał. I to niejedno. I pisał dokładnie to samo.

Skąd możesz wiedzieć ... a no tak przeglądasz forum i akurat spośród setek użytkowników mnie zapamiętałaś smile

4,903

diana45 napisał/a:

Przecież miałeś tu konto pod innym nikiem, zaprzeczysz?

Kwestia nie dotyczy przecież tego czy pisałem pod innym nickiem, czy nie, ale w tej sprawie chodzi o to, że kobiety w tym temacie upierały się, że wzrost nie ma większego znaczenia, że liczy się charakter, a teorie blackpillowskie są wyysłami, by potem stwierdzić, że ten wzrost ma znaczenie i niski może być przez to odrzucony

4,904 Ostatnio edytowany przez diana45 (2022-03-13 12:55:16)

Oczywiście że zapamiętałam, takich dziwaków stosujących ułamki nie ma znów tak wielu.
I kto odwraca kota ogonem...

dotyczy, dotyczy, powinieneś udać się do specjalisty dla własnego dobra

4,905 Ostatnio edytowany przez garota de Copacabana (2022-03-13 13:09:03)

diana45 napisał/a:

Oczywiście że zapamiętałam, takich dziwaków stosujących ułamki nie ma znów tak wielu.
I kto odwraca kota ogonem...

Zgadza się, jesteś bardzo charakterystyczny. Poza tym nie tylko ja cię rozpoznałam, było jeszcze kilku innych użytkowników, którzy cię rozpoznali w założonym przez ciebie temacie dotyczącym szkodliwości twojej czarnej pigułki. A z rady diany45 dotyczącej wizyty u specjalisty skorzystaj jak najszybciej.

4,906

Kremik napisał/a:

Taaak wszystko co napiszę a co nie zgadza się z Waszymi przekonaniami to znaczy, że kłamię. Pewna dziewczyna napisała mi, że jestem wrażliwy, wygadany, że czuje się ze mną jakbyśmy się już znali długo. Bo mam fajny charakter, tylko że nikt na kopciuszka Kremika nie spojrzy by się przekonać. Dopiero gdy używam zdjęć atrakcyjnych kolesi nagle mam możliwość ukazania swoich zalet

Oczywiście, że jesteś wrażliwy, a nawet niezdrowo przewrażliwiony, to jest męczące i na dłuższą metę toksyczne, to jest energetyczny wampiryzm.

I czy to nie Ty uporczywie twierdzisz, że pojedyncze przykłady nic nie znaczą? Tylko jedna dziewczyna napisała na Twój temat coś pozytywnego, być może desperatka, która wiedziała, że chcesz to przeczytać, ale to w żaden sposób nie zmienia naszego postrzegania Twojej osoby, tym bardziej, że pokazałeś nam się z jak najgorszej strony. Nawet Johnny nie chce z Tobą porozmawiać przez telefon, choć przecież macie ze sobą taką masę wspólnego big_smile.
Ja Cię nigdy nie widziałam, a wiem, że nawet stricte koleżeńsko nie chciałabym Cię mieć w gronie znajomych. Wiem, brutalne, ale sam sobie wystawiłeś taką cenzurkę.

4,907

Johnny89 napisał/a:

Polki aseksualne , zależy dla kogo chyba wszyscy znają historie poleczki z Rzeszowa , przyszła Madka,potem siada taka na forum i pierd że charakter jest ważny , ciekawe jak zdążyła poznać charakter tego czarnucha, zapewne dogłębnie, jak już pisałem polki to podkobiety najgorsza rasa kobiet w Europie pierwsze do puszczania się , a jak rusek najedzie na pl i wspomoże nas sojusznik Hameryka ( w co wątpię) to będą miały swoich hamerykanskich żołnierzy ,i już nie będą im musiały robić przelewów po 300 tys zł smile

Johnny89, przecież Polki twierdzą, że Polacy i obcokrajowcy są tak samo atrakcyjni, prawda?
Ale mimo jakiegoś dziwnego zrządzenia losu zawsze wybiorą zagranicznika (gdy ten będzie dla nich dostępny).
Poniżej wypowiedzi zaledwie kilku kobiet z tego forum:

Anna Renard napisał/a:

Byłam z obcokrajowcem i to nie jednym. Za 1 wyszłam.

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Miałam dwóch chłopaków obcokrajowców. Oprócz Niemca, jeszcze kiedyś wakacyjnie Czecha

Beyondblackie napisał/a:

Jestem z Anglikiem

Beyondblackie napisał/a:

Ja w tym czasie miałam chłopaka, poza którym świata nie widziałam: Irlandczyk z porcelanową cerą, piegami i burzą ciemnokasztanowych wlosów

Zimowa86 napisał/a:

mój ostatni chłopak był Szwedem.

Ale spoko, kobiety zaraz napiszą Ci, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem wink

4,908

To może ja napiszę: nigdy nie podobali mi się zagraniczni i nigdy z takim nie byłam. Zacytujesz mnie?
Absurd goni absurd smile

4,909

diana45 napisał/a:

To może ja napiszę: nigdy nie podobali mi się zagraniczni i nigdy z takim nie byłam. Zacytujesz mnie?
Absurd goni absurd smile

Zaraz będzie kazał Ci się zarzec, że to prawda, a potem i tak powie, że na pewno kłamiesz.

4,910

diana45 napisał/a:

Ok.
Ty 1 vs tamte 4

Ciekawe co by było, gdybym zrobił research taki przynajmniej jednomiesięczny.
Doszliby Pewnie Francuzi, Chorwaci, Senegalczycy, Japończycy itp.

P.S. Czy miałaś dostęp do obcokrajowców, którzy chcieli być z Tobą?

4,911

Nie 4 tylko wiele kobiet wypowiadało sie podobnie, trzeba było czytać i wyciągać wnioski. Ale nie, lepiej ciągnąć głupie teorie w nieskończoność.
Ja spadam ,to jest poniżej mojego poziomu...

4,912

diana45, ponawiam pytanie:

Czy miałaś dostęp do obcokrajowców, którzy chcieli być z Tobą?

4,913

Ja bym się Was w realu normalnie bała, bo gadacie jak kompletne szury. Nie dziwie sie, że kobiety od Was wieja jak od zarazy.

Nikt Wam nie pisze, że ludzie są ślepi i wyglądu nie zauważają, ale sam wygląd czy sam wzrost to za malo by do siebie kobiete przyciagnąć. Na jedna noc, może tak, ale nie do związku. I czasem jak z ciastka wyjatkowy dureń czy cham, to nawet na jedna noc odpycha.

Kremik twierdzi, że jak się jest wysokim, to juz się baby oglądają. A co z Rumuńskim, który jest obiektywnie bardzo wysoki, a ciągle sam? U niego to nie działa?

4,914

Beyondblackie napisał/a:

Ja bym się Was w realu normalnie bała, bo gadacie jak kompletne szury. Nie dziwie sie, że kobiety od Was wieja jak od zarazy.

Mowa nienawiści.

Beyondblackie napisał/a:

Kremik twierdzi, że jak się jest wysokim, to juz się baby oglądają. A co z Rumuńskim, który jest obiektywnie bardzo wysoki, a ciągle sam? U niego to nie działa?

Ja mam jedyne 185cm wzrostu.
W dzisiejszych czasach wysoki to 190 i więcej.

4,915

Po 1 to jest absurdalne, najpierw pisałem, że dziewczyny 25+ jak i 30+ mnie olewają z powodu wzrostu, a wy twierdziłyście, że to nieprawda bo wzrost nie jest najważniejszy, potem przyznałyście, że wygląd i wzrost ma znaczenie i to nic dziwnego, że kobiety odrzucały ... a teraz wmawiacie, że gdy facet fajny to wzrost bez znaczenia. Ok, ale jak ma pokazać że jest fajny skoro kobiety od początku nie są zainteresowane i jeszcze wmawiają, że liczy się wnętrze big_smile a poza tym nie dają szansy na ukazanie zalet?

4,916

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

diana45, ponawiam pytanie:

Czy miałaś dostęp do obcokrajowców, którzy chcieli być z Tobą?

Miałam

4,917

Nie zliczę ile razy w życiu od kobiet słyszałem zdania typu: ,,kurde ale Ty jesteś wysoki, normalnie super".
Mimo tego nigdy nie byłem w związku.

Moja konkluzja jest taka: kobiety uwielbiają jak facet jest wysoki ale nie jest to 100% przepustka do bycia z nimi.

Wzrost na pewno dodaje boosta do relacji z kobietami ale sam w sobie nic nie znaczy.
To tak samo jakbyś miał cały magazyn rakiet, którymi mógłbyś całkowicie zniszczyć wroga, fajnie nie?
Lecz bez ani jednej wyrzutni rakietowej te wszystkie rakiety będą bezużyteczne.

Pamiętam jak kiedyś w pracy jedna kobieta powiedziała coś w stylu: ,,Słuchajcie, wiecie, że moja koleżanka wyszła za Kanadyjczyka, czaicie to? Za Kanadyjczyka, normalnie kobieta wygrała życie.

No tak.
,,Wygrała życie" bo nie związała się z Polakiem zakolakiem, Mirkiem biedakiem tylko wyszła za zagranicznego kapitalistę z wielkiego kraju zza oceanu.

4,918

I nie twierdzę, że sam wzrost 185 zapewni dziewczynę, natomiast Rumuński NIGDY nie był odrzucony z powodu wzrostu, jakieś inne czynniki zadecydowały, a mnie odrzucały przez wzrost. Widzicie różnicę?

I nie pisałem, że sam wzrost gwarantuje powodzenie, tylko twierdziłem, że jak facet jest wysoki, z kwadratową szczęką to niskie laski same go podrywają, nawet jeśli z charakteru nie jest fajny

Rozmawiałem NA SWOIM KONCIE z dziewczyną poznaną na sympatii. Rozmawiało się miło. Potem spytała o wzrost i nagle oświadczyła, że nie mogę być jej wzrostu - a byłem o 5 cm wyższy i przestała ze mną pisać. Z kilkoma innymi miałem identyczny scenariusz. Kobiety same wystawiają sobie nienajlepszą opinię - liczy się wnętrze, a potem odrzucają z powodu wzrostu, nawet gdy ów facet jest od nich o te kilka cm wyższy

Na koncie czada identyczna sytuacja i to nawet gdy dziewczyna miała sporą nadwagę i mocno przeciętną twarz, gdzie te moje średnie były przy niej piękne
Odrzuciła kolesia za niski wzrost, tak więc nie ma o czym mówić, to kobiety są płcią bardziej wybredną, a jeszcze ośmielają się wmawiać, że liczy się dobry charakter

4,919

Kremik napisał/a:

I nie twierdzę, że sam wzrost 185 zapewni dziewczynę, natomiast Rumuński NIGDY nie był odrzucony z powodu wzrostu

Potwierdzam.

4,920

A ja byłem za każdym razy odrzucany z powodu wzrostu

4,921 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-13 14:24:37)

Beyondblackie napisał/a:

Nikt Wam nie pisze, że ludzie są ślepi i wyglądu nie zauważają, ale sam wygląd czy sam wzrost to za malo by do siebie kobiete przyciagnąć. Na jedna noc, może tak, ale nie do związku. I czasem jak z ciastka wyjatkowy dureń czy cham, to nawet na jedna noc odpycha.

Nie obraz się , ale masz iq poniżej 0.Piszesz że wygląd to za mało , ale do łóżka na jedna noc jest Ok , w takim razie skoro sam  wygląd to za mało to sam charakter = jeszcze mniej , Kremik jest bez szans totalnie , ratuje go Hajs

4,922

Kremik, a nie myślałeś, by dać sobie spokój z kobietami (związki), skoro to nie wychodzi u Ciebie i skupić się głównie na spotkaniach sponsorowanych?

Johnny89, czy widziałeś na poprzedniej stronie jak w moim poście wkleiłem cytaty kobiet z tego forum, że lubowały się w zagranicznych mężczyznach?

4,923

1.85m to jest mało? Ty sie chyba z choinki urwałeś! Ziętek ma 10cm mniej od Ciebie, a fanki jakoś ma i na powodzenie pewnie nie narzeka. A Ty jojczysz, choć statystycznie jestes wyższy od przecietnego Polaka.

4,924

I żeby nie było NIGDY NIE CELOWAŁEM W ATRAKCYJNE DZIEWCZYNY JAK PONIŻEJ

https://i.pinimg.com/736x/5f/ae/be/5fae … 232113.jpg

https://www.aconsciousrethink.com/wp-co … n-date.jpg

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag … p;usqp=CAU

https://lh3.googleusercontent.com/cZSCz … X2uji3ty0w

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag … p;usqp=CAU

https://asiawomen.org/wp-content/upload … /turk4.jpg

4,925

Za to w internetach podają 8 powodów dlaczego warto dać szansę niskiemu mężczyźnie. wink

A to są fotografie z niskimi panami z artykuł:
1.
https://ddob.com/kcfinder/upload/images/zuzamt/niskifacet/niskifacet.jpg
2.
https://ddob.com/kcfinder/upload/images/zuzamt/niskifacet/niskifacet1.jpg
3.
https://ddob.com/kcfinder/upload/images/zuzamt/niskifacet/niskifacet2.jpg

Jakbyś był odpowiednim niskim facetem to problemu by nie było. lol

4,926

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Polki aseksualne , zależy dla kogo chyba wszyscy znają historie poleczki z Rzeszowa , przyszła Madka,potem siada taka na forum i pierd że charakter jest ważny , ciekawe jak zdążyła poznać charakter tego czarnucha, zapewne dogłębnie, jak już pisałem polki to podkobiety najgorsza rasa kobiet w Europie pierwsze do puszczania się , a jak rusek najedzie na pl i wspomoże nas sojusznik Hameryka ( w co wątpię) to będą miały swoich hamerykanskich żołnierzy ,i już nie będą im musiały robić przelewów po 300 tys zł smile

Johnny89, przecież Polki twierdzą, że Polacy i obcokrajowcy są tak samo atrakcyjni, prawda?
Ale mimo jakiegoś dziwnego zrządzenia losu zawsze wybiorą zagranicznika (gdy ten będzie dla nich dostępny).
Poniżej wypowiedzi zaledwie kilku kobiet z tego forum:

Anna Renard napisał/a:

Byłam z obcokrajowcem i to nie jednym. Za 1 wyszłam.

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Miałam dwóch chłopaków obcokrajowców. Oprócz Niemca, jeszcze kiedyś wakacyjnie Czecha

Beyondblackie napisał/a:

Jestem z Anglikiem

Beyondblackie napisał/a:

Ja w tym czasie miałam chłopaka, poza którym świata nie widziałam: Irlandczyk z porcelanową cerą, piegami i burzą ciemnokasztanowych wlosów

Zimowa86 napisał/a:

mój ostatni chłopak był Szwedem.

Ale spoko, kobiety zaraz napiszą Ci, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem wink

One kochają czarnych szczególnie, są w stanie im się bezdyskusyjnie oddać z miejsca ,nie ważne czy maja dzieci itd oddać się czarnemu to priorytet życiowy polki

4,927

Panowie ze zdjęcia mają 175+, do tego sławni, bogaci itp fajny przykład, szkoda że aby pokazać niskiego z powodzeniem szukacie gwiazdy

poza tym oni mają 175 są średniego wzrostu, pokażcie aktora grającego Harrego Pottera podobno mierzy 163 i ... znalazł 1 dziewczynę, której się trzyma, powodzenie miał kiepskie, Frodo podobnie ... to nie są kolesie, którzy podobają się dziewczynom. Gdyby mieli 20 cm więcej na pewno na portalach filmowych dziewczyny jarałyby się nimi jak wysokimi aktorami

4,928

Beyondblackie napisał/a:

1.85m to jest mało? Ty sie chyba z choinki urwałeś! Ziętek ma 10cm mniej od Ciebie, a fanki jakoś ma i na powodzenie pewnie nie narzeka.

Czy Ty przed chwilą porównałaś aktora do zwykłego obywatela, którym ja jestem?

Hahaha Co tu się dzieje lol
Kobieto, aktorzy czy inni ludzie z najwyższych sfer społecznych rządzą się innymi prawami, niż zwykli ludzie. - I co mi teraz napiszesz, żebym został jakimś aktorem? big_smile

Może podaj przykład jakiegoś miliardera, który jest 25cm ode mnie niższy a mimo to ma kobiet jak w haremie i napisz, że wzrost nie ma znaczenia big_smile

Znerx, to mnie zawsze rozwalało.
Panie podają przykłady niskich aktorów, celebrytów i piszą, że wzrost nie ma znaczenia.

To oczywiste, że ludzie, którzy mogą wykupić połowę europy wschodniej mają powodzenie wśród kobiet niezależnie od czegokolwiek big_smile

Johnny89, oj tak.
Simon Mol pozdrawia nas wszystkich z zaświatów lol

4,929

Rumuński Simon Mol miał dobry charakter on się nie liczy umiał zagadać a po za tym zaliczył tylko 300 polek smile

4,930

Z tego tematu płynie ważna nauka dla nas wszystkich. Pierwszy i najbardziej oczywisty wniosek brzmi, kobiety zawsze będą upierały się, że charakter odgrywa dla nich kluczowe znaczenie. Kiedy zastanowimy się głębiej nad tym co mogło chodzić dziewczynom po głowie, uświadomimy sobie kolejną mądrość. Panie nie tylko są zainteresowane atrakcyjnymi fizycznie mężczyznami, ale również kolokwialnie mówiąc "lecą na wygląd" znacznie bardziej niż mężczyźni. Pokazuje nam to pewne zakłamanie społeczeństwa, które od setek lat uważa, że to mężczyźni są płcią przywiązującą ogromną wagę do wyglądu potencjalnego partnera.

4,931

Nic na to, Rumuński, nie poradzę, że brak Ci talentu, polotu, czaru, inteligencji by kobiecie zaimponować, pomimo swojego ponadprzecietnego wzrostu. Widać, ponura maruda z Ciebie w realu i kobiety, instynktownie, wyczuwaja szura i wampira energetycznego.

Och, zapomnialam, Ty sie tez Polakiem urodzileś- co za niedola. Jakbys tylko jakims Mokebe mógl byc, to kazda sama by nogi otwierala. Dla Twojej wiadomości, w życiu nie bylam zainteresowana kims o czarnej skórze, nawet sniadej nie lubię. Ale co tam, zręcznie przemilczeć, że chodzilam z bardzo bladym Irlandczykiem i TO wlaśnie w nim się mi bardzo podobalo. Pewnie klamię.

4,932 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-13 15:20:23)

Beyondblackie napisał/a:

Nic na to, Rumuński, nie poradzę, że brak Ci talentu, polotu, czaru, inteligencji by kobiecie zaimponować, pomimo swojego ponadprzecietnego wzrostu. Widać, ponura maruda z Ciebie w realu i kobiety, instynktownie, wyczuwaja szura i wampira energetycznego.

Zobacz ja mnie (Polaka) teraz w tej chwili obrażasz.
Szkoda, że o zagranicznikach tak brzydko nie piszesz jak o Polaku teraz.

Jesteś zwykłą polską du**dajką, która oddaje się wyspiarzom.

Masz się oddawać tylko i wyłącznie obcokrajowcom.
Główny powód istnienia BB.

4,933

Kremik napisał/a:

Jak napiszesz to jeszcze 1000 razy, będzie ci lepiej??

4,934

diana45 napisał/a:
Kremik napisał/a:

Jak napiszesz to jeszcze 1000 razy, będzie ci lepiej??

Taka rola/dola trolla.

Przypomnę:
"Symptomy trolla to m.in.:
- częste zadawanie tych samych pytań, na które odpowiedź została już udzielona – celem trolla jest w tym przypadku zapętlenie dyskusji i wprowadzenie dodatkowego zamieszania,
- chętne używanie argumentów ad personam – atakujących osoby lub ich cechy, bez związku z tematem dyskusji, a często przy użyciu słów wytrychów, w niektórych przypadkach troll posuwa się do wyzwisk i gróźb,
- skrajna megalomania i pogardliwy stosunek do innych osób – jest to bardzo charakterystyczna cecha trolli, która prowadzi prędzej czy później do ich wyobcowania, ponieważ nawet osoby pierwotnie sympatyzujące z trollem lub odnoszące się doń neutralnie, zrażają się do niego, z powodu takich zachowań przejawianych wobec nich".

4,935

Ktoś, kto ma tak zakuty łeb, że nie rozumie, że mozna się kimś zainteresować bez względu na narodowość, jest w oczywistym stanie kompletnego zakompleksienia na punkcie swojej polskości. Nigdy świata nie widzial, nigdzie nie był i snuje swoje chore teorie na necie.

4,936

Nie muszę niczego zgadywać, poza wzrostem kobiety zwracają uwagę na wiele innych czynników. Powiedzmy Jacek mierzy 186 cm wzrostu,

https://i.imgur.com/qxEJnSH.jpg

jednak z dużą dozą prawdopodobieństwa mogę stwierdzić, że wzrost ten nie pomógłby mu zwiększyć powodzenia. Z pewnością żadna z kobiet w jego przypadku nie kręciłaby nosem w kwestii wzrostu. Natomiast okrągła, nieprzypominająca Jamsa Bonda z 1998 roku twarz, byłaby powodem przez, który wiele dziewczyn by go odrzuciło. Co ciekawe wszystkie te kobiety twierdziłyby, że charakter odgrywa kluczową rolę

4,937 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-13 15:29:54)

Jeśli ktoś nie widzi różnicy między przelotną znajomością czy raczej przygodą na jedną noc a związkiem, to już jego problem..

Też bym wolał na jedną noc 20-skę niż 30-stkę a jednak do stałego związku bardziej nadaje się ta druga..

Przypuszczam, że zostanie to odebrane, jako woda na młyn, ale nie dbam o to, zasadniczego zdania w tej kwestsii nie zmienię..

Natomiast Rumuński podsnął mi pewną obserwację: pokolenie dzisiejszych 20-latków jest wyraźnie wyższe od np. mojego pokolenia(30+). Fajnie to widać w autobusach czy innych środkach komunikacji, gdzie z reguły najwyższym wzrostem odznaczają się ludzie właśnie koło tego wieku. Nie da się ukryć, że średni wzrost w populacji młodych ludzi się zwiększył, ale to nic innego, jak naturalne zjawisko zwane doborem naturalnym big_smile
Dzisiaj dziewczyna o wzroście 1,8 m nikogo już nie dziwi a jeszcze te 20 lat temu nie było to takie powszechne. Ogólnie średni wzrost w populacji indoeuropejskiej się wyraźnie zwiększył na przestrzeni wielu dziesiątków lat, ale o to już raczej nie ma co i do kogo mieć pretensji smile

4,938

Kremik napisał/a:

Nie muszę niczego zgadywać, poza wzrostem kobiety zwracają uwagę na wiele innych czynników. Powiedzmy Jacek mierzy 186 cm wzrostu,

https://i.imgur.com/qxEJnSH.jpg

jednak z dużą dozą prawdopodobieństwa mogę stwierdzić, że wzrost ten nie pomógłby mu zwiększyć powodzenia. Z pewnością żadna z kobiet w jego przypadku nie kręciłaby nosem w kwestii wzrostu. Natomiast okrągła, nieprzypominająca Jamsa Bonda z 1998 roku twarz, byłaby powodem przez, który wiele dziewczyn by go odrzuciło. Co ciekawe wszystkie te kobiety twierdziłyby, że charakter odgrywa kluczową rolę

Przecietny koles, fajne oczy. Powinien zmienic fryzurę i zaznajomic się z silownią, a problemy znikną.

4,939

Twierdzicie, że sobie coś uroiłem bo każda kobieta ma inny gust. Czyżby?

Facet z 185 cm wzrostu byłby w kwestii wzrostu zaakceptowany przez 100% dziewczyn. Natomiast facet 165 byłby odrzucany z powodu wzrostu.

Ten koleś

https://preview.redd.it/ssohhumssg521.j … 17793b9aaa

mógłby podobać się 60% dziewczyn

ten 90%

https://i.imgur.com/3UZNP.jpeg

a ten 0%

https://pics.me.me/be-honest-am-i-handsome-72295401.png

ale pewnie wymyślam sobie i na pewno tak nie jest xd

4,940

Beyondblackie napisał/a:

Przecietny koles, fajne oczy. Powinien zmienic fryzurę i zaznajomic się z silownią, a problemy znikną.

Ale dlaczego musi iść na siłownię by zacząć podobać się kobietom? 20 lat temu faceci nie chodzili tam, a jednak randki były. Kobiety WYMAGAJĄ od mężczyzn treningów na siłowni.

Same chcą być akceptowane, a jednak faceta bez siłowni nie polubią

Ps. Nie masz racji

https://i.imgur.com/5ZYlN.jpg

Posty [ 4,876 do 4,940 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 74 75 76 77 78 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024