50-letnia babcia? Hmm, można i tak
Czyli, że co? 50 letnia kobieta jest w najlepszym wieku rozrodczym i można z nią założyć normalnie rodzinę z dziećmi, tak?
Rumuński nie wiem co się z Tobą stało, ale myślałem, że jesteśmy po tej samej stronie ... to jest ZDRADA!
Zgadzam się z większością tego co piszesz ale nie ze wszystkim.
Chłopie nie możesz mieć bólu 4 liter o to, że kobiety wybierają ciastka zamiast Mirosława robaka.
Wyobraź sobie, że masz do wyboru petardę 19 lat dziewczyna, no po prostu marzenie albo 55 letnią babcię Jadzie, która wytwarza woń czosnku zmieszanego z porannym piwem.
Którą weźmiesz mając w 100% dowolny wybór? No powiedz mi.
Średnie dziewczyny powinny być dla przeciętnych mężczyzn
Dla każdego pracownika VW Golf w diesel'u, karton fajek i paczka kiełbasy z Lidla.
Dla każdego, bez wyjątku, nic więcej nic mniej.
To trochę trąci komuną, nie widzisz tego? ![]()
Musisz zrozumieć, że żyjemy w kapitalizmie, mamy wolny rynek
Karyna 5/10 ma dostęp do Mirka 6/10, oraz do Chada 10/10. Wybiera tego drugiego - ma takie prawo, ma taką możliwość. Karyna i Chad zaspokojeni.
Mirek 6/10 został odtrącony przez Karynę -> Idzie do prostytutki i płaci jej 200 zł, które zarobił na saksach. Mirek zaspokojony i prostytutka też (finansowo)
Czy teraz widzisz jak działa wolny rynek, w którym żyjemy?
To nie jest komuna, gdzie każdemu Mirkowi trzeba dać z przydziału Karynę bo byłoby to wszystko sztuczne.
Chciałbyś się spotykać z Karyną, która jest z Tobą tylko i wyłącznie dlatego, że ustawa jej to nakazuje? Nie mogłaby na Ciebie patrzeć. Już chyba lepiej jest być sam?