Kremik napisał/a:a nie podoba się mi, że dziewczyny średnie kierują uwagę na ciacha
Hahahaha! A mi się nie podoba to, że dzieci posłów jeżdżą nowymi beemkami, które dostali za darmo
Haha no ja nie mogę co tu się odwala
Wiesz dlaczego dzieciak posła jeździ nowym BMW 7, które dostał za free jak i paliwo? Odpowiem Tobie - Bo ku..a może
Mój rówieśnik w Bangladeszu, który pracuje prawdopodobnie za USD 2 dziennie może sobie pomarzyć o czymś więcej niż spanie w slumsach, gdzie ja jestem w stanie sobie polecieć na 5 gwiazdkowego hotelu, wiesz dlaczego? - Bo ku..a mogę
Bo się urodziłem w cywilizacji
Bo pracuję w kraju, gdzie zarabiam więcej niż dwa dolary dziennie.
Tak samo kobieta 5/10 umawia się z facetami 8/10 - bo ku..a może, nie rozumiesz tego?
Podchodzi do Ciebie typ na ulicy i mówi, że może Ci dać kilogram cementu albo 10 kg czystego złota.
Możesz sobie wybrać albo cement albo złoto, wiesz czemu? Bo możesz.
Nie wiem jak Ty ale daję swoją nerkę, że ja i +90% ludzi wybrałoby to drugie - wybrałoby lepszą opcję
Gdybyś miał dostęp do 20 letnich modelek, istne petardy 10/10 albo do 50 letnich babć, które nie mają zębów, posiadają tłuste siwe włosy i śmierdzi im z ust czerwoną cebulą i czosnkiem.
Którą byś wybrał?
No napisz szczerze.
Jeżeli kobieta będzie miała możliwości i dostęp do 190cm chada, bruneta z opalenizną a do 160 Mirka zakolaka robaka to nie dziw się jej, że wybierze to co bardziej podpasuje.
Pamiętam jak kiedyś w szkole średniej miałem ból tyłka, że rówieśniczki sypią się na lewo i prawo ale potem zdałem sobie sprawę, że gdybym ja miał taki dostęp do kobiet jak one do facetów to pewnie po tygodniu członek by mi odpadł.
Kremik napisał/a:Rumuński, mylisz się. Gdyby tamta kobieta po 40 była wypoczęta, uśmiechnięta, sympatyczna to zupełnie inaczej byś ją odebrał.
Nieprawda, mimo tego dalej wybrałbym tamtą pierwszą +/- 20latkę blondyneczkę, dlaczego?
Bo tamta druga była po pierwsze gruba i starsza ode mnie - dwa czynniki, które są dyskwalifikujące.
Więc nie wmawiaj mi, że się mylę. Bo mimo iż nie znałem w ogóle tych dwóch kobiet to tylko z tamtą pierwszą młodą chciałbym się zapoznać a z tamtą drugą starszą już nie.
Oceny tej dokonałem tylko i wyłącznie na podstawie atrakcyjności fizycznej, w ogóle nie brałem pod uwagę charakteru, rozumiesz już?
rossanka napisał/a:Dopisze jeszcze cos o atrakcyjności fizycznej.
Rossanka, bardzo dobry post o tym co napisałaś.
Pamiętam jak w gimnazjum miałem znajomych, którzy co 1-2 tygodnie zmieniali dziewczyny a inni mogli co najwyżej pomarzyć o samej rozmowie z nimi 
Do tej pory Ci pierwsi mają powodzenie wśród kobiet. Bardzo często jest tak, że jak ktoś za młodu umawiał się z kobietami to i będzie miał taką możliwość robienia tego przez kilkadziesiąt następnych lat.