30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 65 66 67 68 69 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,291 do 4,355 z 31,047 ]

4,291

Odp: 30lat i cały czas sam

Kremik weź Ty się opanuj, oprócz wizyty u psychologa (niewątpliwie potrzebujesz), przydałoby się też pójść do okulisty bądź ewentualnie zrobić kurs fotografii. Przecież większość tych kolesi co ich nazywasz przystojniakami to w większości retusze, aż śmiechem parsknąłem. Wygładzone buzie na laleczki, oczy przerobione na "łobuzerskie" (nieudolnie zresztą) a szczeny wydłużone jakby zachęcały żeby im przywalić. Żenada.

Zobacz podobne tematy :

4,292 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-03-07 20:07:22)

Screwdriver napisał/a:

Kremik weź Ty się opanuj, oprócz wizyty u psychologa (niewątpliwie potrzebujesz), przydałoby się też pójść do okulisty bądź ewentualnie zrobić kurs fotografii. Przecież większość tych kolesi co ich nazywasz przystojniakami to w większości retusze, aż śmiechem parsknąłem. Wygładzone buzie na laleczki, oczy przerobione na "łobuzerskie" (nieudolnie zresztą) a szczeny wydłużone jakby zachęcały żeby im przywalić. Żenada.

Potwierdzam, za dużo netu. Ani kobiety, ani mężczyźni przytoczeni jako atrakcyjni mają nijak do rzeczywistości.

4,293

jakis_czlowiek napisał/a:

Ej ludzie, jest dla Was nadzieja xDD

https://media.discordapp.net/attachments/703926795317018625/950444130901823528/275088358_519729602922395_2146471614151869020_n.png

Co znaczy " nadwyżka kobiet"? Dlaczego ma być nadwyżka?

4,294

Kremik a co do wrostu, wystarczy trochę poszperać w sklepach a nie na insta:

https://faretti.pl/?gclid=Cj0KCQiA95aRB … W-EALw_wcB

I już masz powyżej 170

4,295

I już masz powyżej 170

4,296

I już masz powyżej 170

4,297

rossanka napisał/a:

Zgaduję, że chodzi o nadwyżkę spowodowaną przybyciem Ukrainek^^

4,298

Przepraszam coś strona siadła i 3 razy się wysłało to samo.

4,299

rossanka napisał/a:

Teraz Ty generalizujesz.  Może być jak piszesz, a może być tak, że wymuskany , zadbany, dobrze ubrany nezczyzna jest jednocześnie świetny jako człowiek. Z automatu każdy nieurodziwy, zwyczajny Kowalski to skarbnica cnót? Też nie. Będą I tacy i tacy. Nieurodziwi ( dla jednych), ale z pięknym wnętrzem, albo brzydcy na zewnątrz i brzydcy w środku.
Kobiety też, żeby nie było.

Może generalizuję ale z tych facetów pokroju tych top według Kramika jakich poznałam to narcyzi. Oni wiedzą, że mają powodzenie i mogą wybierać. Chętna zawsze znajdzie ale to nie oznacza szczęśliwego związku. Skoro facet ma takie powodzenie, to co ma ograniczać. Dlatego nawet fajniejsze i trwalsze związki tworzą ludzie "przeciętni". Tu jednak Panowie odbierają prawo takim osobom do bycia w związku uznając to za akt desperacji.

4,300

rossanka napisał/a:

Aaa. A to nie można. Rumuski potępiała wiązanie się Polek z obcokrajowcami. Tak więc w drugą stronę też nie można.

4,301

Roxann napisał/a:
rossanka napisał/a:

Teraz Ty generalizujesz.  Może być jak piszesz, a może być tak, że wymuskany , zadbany, dobrze ubrany nezczyzna jest jednocześnie świetny jako człowiek. Z automatu każdy nieurodziwy, zwyczajny Kowalski to skarbnica cnót? Też nie. Będą I tacy i tacy. Nieurodziwi ( dla jednych), ale z pięknym wnętrzem, albo brzydcy na zewnątrz i brzydcy w środku.

Może generalizuję ale z tych facetów pokroju tych top według Kramika jakich poznałam to narcyzi. Oni wiedzą, że mają powodzenie i mogą wybierać. Chętna zawsze znajdzie ale to nie oznacza szczęśliwego związku.

Brzydcy i nieatrakcyjni z okropnym vharaktere też bywają narcyzami, przekonani o swojej świetności.
"Narcyzm"to nie choroba psychiczna, ale jakieś zaburzenie w mizgu, gdzieś to czytałam. Taki człowiek nie myśli do końca logicznie.

4,302

Roxann napisał/a:
rossanka napisał/a:

Może generalizuję ale z tych facetów pokroju tych top według Kramika jakich poznałam to narcyzi. Oni wiedzą, że mają powodzenie i mogą wybierać. Chętna zawsze znajdzie ale to nie oznacza szczęśliwego związku. Skoro facet ma takie powodzenie, to co ma ograniczać. Dlatego nawet fajniejsze i trwalsze związki tworzą ludzie "przeciętni". Tu jednak Panowie odbierają prawo takim osobom do bycia w związku uznając to za akt desperacji.

To naprawdę zależy. Wśród tych których znalam był jeden, który nie tyle byl narcyzem, co w ogóle miał paskudny charakter, a reszta to taka przeciętna była- nie jacyś zapatrzeni w lustro ciastkowie- ale szału względem intelektu czy charakteru nie bylo.

4,303

Beyondblackie napisał/a:

To naprawdę zależy. Wśród tych których znalam był jeden, który nie tyle byl narcyzem, co w ogóle miał paskudny charakter, a reszta to taka przeciętna była- nie jacyś zapatrzeni w lustro ciastkowie- ale szału względem intelektu czy charakteru nie bylo.

To tak jak z większością obecnych "instagramowych piękności".
Ja mam gdzieś ideał choć staram się być najlepszą wersją siebie i zbyt idealni ludzie, tym bardziej w necie mnie nie pociągają.

4,304

Kremik, jest taki piłkarz Lorenzo Insigne - znasz? Jego przykład pokazuje, że można... Sprawdź ile ma wzrostu. Ale to tylko kropla w morzu przykładów.

4,305

Screwdriver napisał/a:

Kremik, jest taki piłkarz Lorenzo Insigne - znasz? Jego przykład pokazuje, że można... Sprawdź ile ma wzrostu. Ale to tylko kropla w morzu przykładów.

Zapomnij, zaraz Ci odpowiedzą że ma powodzenie bo sławny, bogaty i zagraniczny a gdyby był Jankiem z osiedla to żadna by nawet nie spojrzała.

A jak przytoczysz przykład Janka ze swojego osiedla ktory jednak jakaś żonę czy dziewczynę ma, to będzie ze nie prawda, pokazuj dowody albo nie ma tematu.

Nie ma co się wysilać na przykłady.

4,306

Screwdriver napisał/a:

To już było bo "sławny i bogaty". To jest jeż powód, żeby nasi Panowie tkwili w swoich zabetonowanych refleksjach.  Bo jak się im powie o sytuacji z życia, nie wierzą, wręcz węszą.. desperacja!

4,307

jjbp napisał/a:
Screwdriver napisał/a:

Zapomnij, zaraz Ci odpowiedzą że ma powodzenie bo sławny, bogaty i zagraniczny a gdyby był Jankiem z osiedla to żadna by nawet nie spojrzała.

A jak przytoczysz przykład Janka ze swojego osiedla ktory jednak jakaś żonę czy dziewczynę ma, to będzie ze nie prawda.

Dlaczego od razu nieprawda? Napiszą, że pewnie zegar jej tykał to wyszła za takiego Janka, chociaż dekadę wcześniej nawetby na niego nie spojrzała.
Wersją druga, wyszalała się z badboyami, kryminalistami i teraz sobie wzięła takiego cichego i spokojnego samca beta na męża.
Któryś tu wcześniej wysuwał takie teorie.

4,308

Tylko że Insigne miał już laski gdy grał w podrzędnych klubikach i był przeciętnym Włochem.

4,309

rossanka napisał/a:
jjbp napisał/a:
Screwdriver napisał/a:

A jak przytoczysz przykład Janka ze swojego osiedla ktory jednak jakaś żonę czy dziewczynę ma, to będzie ze nie prawda.

Dlaczego od razu nieprawda? Napiszą, że pewnie zegar jej tykał to wyszła za takiego Janka, chociaż dekadę wcześniej nawetby na niego nie spojrzała.
Wersją druga, wyszalała się z badboyami, kryminalistami i teraz sobie wzięła takiego cichego i spokojnego samca beta na męża.
Któryś tu wcześniej wysuwał takie teorie.

Były też odpowiedzi ze autor(ka) sobie zmyślił(a)

4,310 Ostatnio edytowany przez jjbp (2022-03-07 20:45:34)

Screwdriver napisał/a:

Tylko że Insigne miał już laski gdy grał w podrzędnych klubikach i był przeciętnym Włochem.

To pewnie tylko dlatego ze opalony i południowy, proste. Nie wygrasz big_smile

4,311

jjbp napisał/a:
Screwdriver napisał/a:

Proste chyba dla Rumuńskiego big_smile

4,312

jjbp napisał/a:
Screwdriver napisał/a:

Ale niski.
Wg Kremika opalenizna nic nie da niskiemu.

4,313

Spokojnie, teoria jest płynna i elastyczna, gdzie trzeba się do sytuacji dopasuje i wyjdzie jak wyjść powinno

4,314

Z tymi pojęciami typu "narcyz" czy "toksyk"(akurat ten bez związku z temate, ale pada dość często) to warto uważać, bo jak się za często ich używa, to można się nieźle potknąć.. smile

4,315

Mogę się założyć, że tacy ludzie jak Insigne korzystają z takich butów, by dobrze wyglądać przy partnerce.

4,316

bagienni_k napisał/a:

Z tymi pojęciami typu "narcyz" czy "toksyk"(akurat ten bez związku z temate, ale pada dość często) to warto uważać, bo jak się za często ich używa, to można się nieźle potknąć.. smile

Ja tam nie twierdzę, że ten wredny ciastek był do zdiagnozowania klinicznego, ale na serio coś z nim bylo nie tak. On nawet głupi nie był, tylko, że słuchanie w kółko jego peanów na wlasną cześć, dosyć nudne było. Także wyglad tez ma swoje limity, jak reszta szwankuje.

4,317

rossanka napisał/a:

Jeszcze coś czuję że przybędą do nas Litwinki, Łotyszki oraz obywatelki Estonii po tym jak Rosja te kraje zaatakuje co jest niestety dosyć prawdopodobne.
Jedyny plus że jak będzie dużo młodych kobiet w naszym kraju to może Polki w końcu się ogarną i przestaną mieć się za lepszą płeć.

4,318

Tom94 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Jeszcze coś czuję że przybędą do nas Litwinki, Łotyszki oraz obywatelki Estonii po tym jak Rosja te kraje zaatakuje co jest niestety dosyć prawdopodobne.
Jedyny plus że jak będzie dużo młodych kobiet w naszym kraju to może Polki w końcu się ogarną i przestaną mieć się za lepszą płeć.

Powinno byc jak 200 lat temu. Zakazać kobietom uczyć się, zabrać prawa wyborcze i z góry decydować kiedy i za kogo ma wyjść za mąż.

4,319

Tom94 napisał/a:

Uu chłopie teraz to przesadziłeś, niestety muszę interweniować.
Pomijam fakt, że kraje bałtyckie są w NATO i prezydent Rosji musiałby odlecieć psychicznie na zadupie Andromedy, by zaatakować te kraje.
Może na razie opuśćmy sobie wodze fantazji elizejskich rozkoszy umysłowych i skupmy się na chwili doczesnej dogorywającej w resztkach zachodzącego słońca nad Europą.

Zatem wróćmy do rzeczywistości, czyli - uchodźcy z Ukrainy..

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale 90% uchodźców ze wschodu to są kobiety i dzieci, osoby starsze (dziadki) i niepełnosprawni.
Kobiet i dzieci jest większość, kobiety głównie w okolicach 30stki, które mają mężów, narzeczonych i chłopaków Ukraińców, którzy to wracają na front walczyć za kraj.

Polki nie ogarną się z powodu zwiększonej ilości Ukrainek, ponieważ większość z nich jest zajęta matrymonialnie, a te które są wolne, w wieku rozrodczym i bez dzieci to nie wiem strzelam 10%?

Zobacz teraz taka Paszynka, której Ruskij Mir zbombardował w pizdjet dom, ucieka z przerażeniem w oczach do Polski szukając schronienia i Ty myślisz, że ona będzie wskakiwała na polskie knagi w ramach urozmaicenia sobie czasu wolnego jakimś romansem?

Chłopie to jest wojna a nie Erasmus na linii Chad & Stacy.

Polskie simpy już ostrzą knagi, bo liczą, że upichcą sobie jakąś Paszynkę, która będzie płakała po nocach bo w nalocie dywanowym zginęła jej siostra.

Hatfu.

Tom94 napisał/a:

Doprawdy myślisz że partnerka powiedziałaby ci ilu miała partnerów seksualnych?
Kobiety bardzo dobrze kryją swoją przeszłość jeśli nie ma czym się chwalić dlatego też ja nie widzę problemu w tym aby zataić fakt bycia u prostytutek, było minęło liczy się to co jest teraz.

Zdaję sobie sprawę, że kobiety robią wszystko, aby ukryć swoją przeszłość seksualną.
Nawet dziewica może mieć większy przebieg od nie dziewicy (gdyż istnieje inny rodzaj seksu, niż tylko klasyczny).
100% prawdy nigdy się nie dowiem ale ja lubię być szczery z kobietami, więc liczę, że jakaś też by była szczera ze mną, nawet jak się okaże, że oddała się opalonemu Turkowi podczas wakacji w Paryżu no ale wiadomo ona miała 18 lat i nogi jej się uginały pod wpływem jego perfum i ciepłych ramion.

4,320

Przesadzasz Rumunski z tymi narodowosciami. Moja kokezanka ma za męża Kanadyjczyka i nikt jakiś szumu nie robi. Jego rodzina też nie wydziwiała, że izenił się z Polką.

rossanka napisał/a:

A to ja złośliwie zapytam, czy panowie nie boją się, że te Ukrainki będą szukały wyłącznie bankomatu dla swoich osieroconych dzieci? tongue
Ha ha szach mat big_smile

4,322

rossanka napisał/a:

Przesadzasz Rumunski z tymi narodowosciami. Moja kokezanka ma za męża Kanadyjczyka i nikt jakiś szumu nie robi. Jego rodzina też nie wydziwiała, że izenił się z Polką.

Koleżanka Polka?
No właśnie nie wybrała sobie Polaka biedaka, zakolaka, cebulaka, chłopa pańszczyźnianego tylko zagranicznika, Kanadyjczyka z dolarami w portelu z posiadłością i nowym Fordem.

Czy my żyjemy w matrixie?

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

A to ja złośliwie zapytam, czy panowie nie boją się, że te Ukrainki będą szukały wyłącznie bankomatu dla swoich osieroconych dzieci? tongue
Ha ha szach mat big_smile

Na poprzedniej stronie o tym napisałem.
Masa uchodźców ze wschodu to kobiety z dziećmi, które są już zajęte matrymonialnie (chłopak, narzeczony, mąż) i w Polsce szukają tylko i wyłącznie schronienia.
Pełno będzie też samotnych matek no ale wiadomo.
Zaś takich Paszynek w wieku rozrodczym i bez dzieci (czyli do związku) to nie wiem z max. 10%?

One serio jakoś nie zrewolucjonizują polskiego rynku matrymonialnego.

Simpy już się ślinią ale i tak śmietanka spadnie głównie Chadom i biznesmenom.

Nie dla karalucha piernik w lukrze.

4,323

Rumun, ja przepraszam, ale czy Ty sobie wyobrazasz, że kazdy zagranicznik oplywa w bogactwa? Jak bylam na studiach, to chodzilam z takim, co pieciu pence przy sobie nie mial, a jego rodzina w Północnej Irlandii miała dom od miasta, tak biedni byli. Chlopak wylądował na moim uniwerku tylko dlatego, że dwa lata dorabial w USA na specjalnej wizie dla Irlandczyków i zaoszczedzil kasę. Nie byl wcale inny od Polaka, który chcialaby studiować na drogim uniwerku za granicą.

4,324

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
rossanka napisał/a:

Koleżanka Polka?
No właśnie nie wybrała sobie Polaka biedaka, zakolaka, cebulaka, chłopa pańszczyźnianego tylko zagranicznika, Kanadyjczyka z dolarami w portelu z posiadłością i nowym Fordem.

Czy my żyjemy w matrixie?

.

Czemu w matrixie? Chodził z nią na studia. Nie słyszałeś aby studenckie pary pobierały się po skończeniu uczelni?

4,325

rossanka napisał/a:

Czemu w matrixie? Chodził z nią na studia. Nie słyszałeś aby studenckie pary pobierały się po skończeniu uczelni?

Bo dla niego zagraniczny= bankomat/ egzotyk. On ma takie kompleksy na punkcie bycia Polakiem, ze glowa mała.

4,326

Beyondblackie napisał/a:
rossanka napisał/a:

Bo dla niego zagraniczny= bankomat/ egzotyk. On ma takie kompleksy na punkcie bycia Polakiem, ze glowa mała.

Oni mieli ledwo po 20 lat jak się poznali, bankomatem to on nie był z tego co opowiadala. Teraz natomiast to tak, na brak gotówki nie narzekają, ale to już jest 20lat później. I jednak w Ameryce łatwiej się dorobic niz w Polsce. A jeszcze na dodatek oboje są po studiach, więc na zarobki nie narzekają.

Beyondblackie napisał/a:
rossanka napisał/a:

W moim odczuciu to już jakieś solidne zaburzenia (biorąc pod uwagę co i jak on pisze). Ale bardziej mnie interesuje skąd to się bierze w takiej przerysowanej bądź wręcz chorobliwej postaci?

4,328

On ma kompleks bycia Polakiem, tak po prostu. Jakaś paranoja się w jego mózgu wytworzyła i oskarża wszystkie kobiety o "oddawanie się" obcokrajowcom. Ja się, kurka, nikomu nie "oddaję". Ja wybrałam Misia, bo byliśmy kompatybilni, a nie dlatego, że był dla mnie egzotycznym Anglikiem (zreszta, co mialoby w nim być egzotyczne jak poznałam go gdy 10 lat tu mieszkalam, to nie wiem). No, ale szura nie przekonasz. Szur wie lepiej.

4,329

Tom94 napisał/a:

Żebyś się nie zdziwił. lol
#WeDefendEurope
https://i.redd.it/xui6jifvbw731.jpg

4,330

Beyondblackie napisał/a:

On ma kompleks bycia Polakiem, tak po prostu. Jakaś paranoja się w jego mózgu wytworzyła i oskarża wszystkie kobiety o "oddawanie się" obcokrajowcom. Ja się, kurka, nikomu nie "oddaję". Ja wybrałam Misia, bo byliśmy kompatybilni, a nie dlatego, że był dla mnie egzotycznym Anglikiem (zreszta, co mialoby w nim być egzotyczne jak poznałam go gdy 10 lat tu mieszkalam, to nie wiem). No, ale szura nie przekonasz. Szur wie lepiej.

Też mnie to dziwi. W rodzinie mam też jedno mieszane małżeństwo, tylko odwrotnie on Polak, ona nie Polka. Nikt nie wydziwiał, nie wydziwia. Z resztą bardzo sympatyczna kobieta. Tylko ma tatuaże i kolczyki w nosie, to te pewnie źle:D

4,331

rossanka napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Też mnie to dziwi. W rodzinie mam też jedno mieszane małżeństwo, tylko odwrotnie on Polak, ona nie Polka. Nikt nie wydziwiał, nie wydziwia. Z resztą bardzo sympatyczna kobieta. Tylko ma tatuaże i kolczyki w nosie, to te pewnie źle:D

big_smile

4,332

Znalazłam to podczas wczorajszych poszukiwań nowomowy polskiej smile
To jest ta cala skala według której jesteśmy my oceniane i faceci sami się oceniają
https://incels.wiki/images/a/a5/Scale.jpg

A tak na serio wracałam dzisiaj do domu napakowanym metrem (londyńskim wiec na pewno kolorowo)  i mając ten temat w głowie rozglądałam się za tymi chadami, incelami i szczerze powiedziawszy wszyscy wyglądali normalnie . Te zdjęcia kolesi co wrzucił Kremik to ja takich na oczy nigdy nie widziałam, serio, może jakbym pojechała gdzieś w południowe kraje i pracowała w w środowisku mody albo jakimś podobnym to miałabym przyjemność.
Czasami widzę przegiętych kolesi ale to bardziej chodzi o ubranie bo twarze są zazwyczaj podobne ( nie będę pisała o narodowościach bo to bez sensu)
Ja nie wiem gdzie wy wypatrzyliście takich kolesi i mogę się zgodzić z tym ze laski będą się odzywać do takich typków na tinderze z czystej ciekawości.
Zresztą w końcu obejrzałam tez ten cały tinder swindler i niestety, są kobiety na świecie które szukają księcia z bajki i później kończy się to tak a nie inaczej .....
Jakbyście chłopcy zniżyli swoje oczekiwania do dziewczyn 5 czyli wszystkich normalnych to myślę ze udałoby się cos wam ogarnąć.
Tylko ze wygląd to nie wszystko ..... wyglądem charakteru się nie zasłoni ... niestety

4,333

Bbaselle napisał/a:

A tak serio to wracałam dzisiaj do domu napakowanym metrem (londyńskim wiec na pewno kolorowo)  i mając ten temat w głowie rozglądałam się za tymi chadami, incelami i szczerze powiedziawszy wszyscy wyglądali normalnie . Te zdjęcia kolesi co wrzucił Kremik to ja takich na oczy nigdy nie widziałam, serio, może jakbym pojechała gdzieś w południowe kraje i pracowała w w środowisku mody albo jakimś podobnym to miałabym przyjemność.

Kremik nie tylko wrzuca twarze jakichś modeli, ale dodatkowo te zdjęcia są mocno podrasowane. Po takiej obróbce ja też będę Miss World big_smile, dlatego nie dziwi, że na ulicach takich nie widać.
Choć muszę przyznać, że skłamałabym, że żadnego nie znam, bo nawet dziś w klinice stomatologicznej, z której usług korzystam, wymieniłam kilka zdań z jednym z dwóch pracujących tam braci. Obaj mają ten sam typ urody, są do siebie podobni, ale jednak nieco inni, przy czym choć nie mają po 190 cm wzrostu, to wyglądają jak ci modele z kremikowych fotek. Jednego znam również prywatnie, może nie jakoś specjalnie dobrze, ale wystarczająco, by stwierdzić, że tutaj wygląd idzie w parze z intelektem oraz charakterem - to jest naprawdę świetny facet, a przynajmniej od takiej strony pozwolił się poznać. Z kolei drugi wydał mi się lekko nieśmiały, kiedy jakiś czas temu musiałam z nim ustalić pewne szczegóły, co z mety obala teorię, że zabójczo przystojny facet zawsze będzie emanował pewnością siebie, tym bardziej, że przecież praca, którą wykonuje, wymaga ciągłego kontaktu z ludźmi.

Beyondblackie napisał/a:

Ja rozumiem kompleksy, lecz w sposób w jaki on pisze o pewnych sprawach jest tak infantylny i niedojrzały, że aż trudno uwierzyć, że pisze to 30-latek. Te wszystkie żądania zarzekania się, przekonanie o tym, co jest dla kobiet pociągające u mężczyzn, że to są jakieś uśmieszki złodziejaszka, wzrok bazyliszka, przeszłość kryminalistyczna, tatuaż węża itp. kwestie. To jest po prostu śmieszne.

30-latek, to dorosły mężczyzna, nie dziecko. Nie wydaje Ci się, że prowadzenie rozmowy z 30-latkiem na takim poziomie jest po prostu żenujące? Czy gdybyś rozmawiała z nim na żywo i widziała, że to jednak jest 30-latek, który mówi takie rzeczy, nie czułabyś jakiegoś dyskomfortu intelektualnego? Zmierzam do tego, że ja nie wierzę, że to jest dorosły mężczyzna.

4,335 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-08 00:55:55)

Bbaselle napisał/a:

Znalazłam to podczas wczorajszych poszukiwań nowomowy polskiej smile
To jest ta cala skala według której jesteśmy my oceniane i faceci sami się oceniają
https://incels.wiki/images/a/a5/Scale.jpg

O! o! o! Tak! To jest właśnie to smile smile smile smile

Idealnie pokazuje, że faceci z przedziału 1-4 nie mają żadnych szans na kobietę, zaś kobiety nie mają szans tylko i wyłącznie z przedziału 1-1.

Świetnie ukazuje zjawisko hipergamii w naszym społeczeństwie, że facet 10/10 może mieć każdą ale taki 5/10 może pomarzyć co najwyżej o 2/10

https://i.ytimg.com/vi/O_-0DrOuvyg/maxresdefault.jpg

,,Top 10% of men - Attractive, tall, rich, drive a luxury car"

Dzięki, że to znalazłaś.

Dzisiaj mierzyłem linijką swoją szczękę, by wiedzieć w jakim % jest podobna do warrior skull.
Ogólnie wyszło mi, że na 100% nie mam linii incela ale też nie mam linii chada.
Bardziej pośrodku, coś jak ,,nice guy".

Gdyby miał chociaż po każdej stronie szczęki +0,5cm szerokości to przy bujniejszej brodzie mógłbym robić za fake-chada a to już coś.

P.S. Pani z "8" ma idealną cerę <3

4,336

Dzisiaj mierzyłem linijką swoją szczękę, by wiedzieć w jakim % jest podobna do warrior skull.

Gdyby miał chociaż po każdej stronie szczęki +0,5cm szerokości to przy bujniejszej brodzie mógłbym robić za fake-chada a to już coś.

Ty tak serio? yikes Serio, serio????
Dotąd niemiłosiernie bawiło mnie, kiedy faceci pisali, że linijką mierzą długość swojego przyrodzenia, ale tego co się teraz dzieje, nawet nie potrafię skategoryzować, bo to już nawet śmieszne nie jest, raczej przerażające.

4,337 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-08 01:19:11)

Olinka napisał/a:

Dotąd niemiłosiernie bawiło mnie, kiedy faceci pisali, że linijką mierzą długość swojego przyrodzenia, ale tego co się teraz dzieje, nawet nie potrafię skategoryzować, bo to już nawet śmieszne nie jest, raczej przerażające.

Olinka, ostatni raz mądrości takiego pokroju słyszałam kiedy robił mi wykład o życiu, w iście filozoficznym stylu, 13 letni syn kuzynki big_smile No ale 13 lat zobowiązuje wink

4,338

Olinka napisał/a:

Dotąd niemiłosiernie bawiło mnie, kiedy faceci pisali, że linijką mierzą długość przyrodzenia, ale tego co się teraz dzieje, nawet nie potrafię skategoryzować. To już nawet śmieszne nie jest, raczej przerażające.

Mierzenie linijką przyrodzenia?
Ja piszę o mierzenie linijką swojej szczęki.

Dokładniej moja żuchwa jest pomiędzy chad a incel
Część żuchwy (pod uszami) powinna iść bardziej w kierunku zewnętrznym (Tak po +0,5cm na stronę) i wtedy miałbym podstawę szczękową do chada
Jeżeli chodzi o część żuchwy (pod brodą) to powinna być bardziej szeroka również ale ciężko mi określić po ile cm.

Bardziej masywniejsza szczęka nadałaby mi lepszego wyglądu, może wskoczył bym o jedno okienko w skali 1-10.

4,339

Znalazlam ta incel wiki i to co jest tam napisane i te wszystkie teorie socjologicznie wytłumaczone. Jak się to poczyta to .... są to straszne bujdy ale niestety jest tez w tym trochę prawdy.
To jest ta 9 w podlotach do 10  https://incels.wiki/w/Stacy
"Stacy nie widzi potrzeby inteligencji ani zrozumienia, ponieważ zawsze była w stanie pokonać Becky w zabezpieczaniu Chada. Dlatego jej neurony rzadko „połączą się” lub reagują, z wyjątkiem bodźców, które wzmocnią jej urok i podniosą jej SMV. To kobieta, która po tym, jak ma do wyboru dwóch facetów, wybiera faceta, który ma lepszy wygląd, który mówi, że jest dobry z kobietami. To wybór, który tylko zwiększy jej poczucie własnej wartości i wzmocni jej ego. Stacy wykorzystuje swój wygląd i napompowany SMV, aby wyłudzić łaski ze swoich orbiterów."
Tak sa widziane te wspaniałe 9

https://incels.wiki/w/Becky a to juz te nizsze smile

Po przejrzeniu paru stron nie dziwi mnie " jezyk" którym się posługują.
Niestety raczej chady nie siedzą na takich stronach i nie wymyślają tych wszystkich teorii socjologicznych bo z tego co zdarzyłam się zorientować to ich móżdżki są po prostu nie przystosowane do tego. Za to pewnie z wielką chęcią pomogą wybrać odpowiedni lakier do włosów smile
Taka jest smutna prawda.

4,340 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-08 01:31:57)

Incel wiki i wszystko jasne big_smile To już teraz wiem skąd te Hunter eyes big_smile
Dowolność treści dostępnych w Internecie bez umiejętności krytycznego myślenia robi jednak sieczkę w mózgu.

4,341

Bbaselle, super, że to odkryłaś!
Dokładnie te linki co wklejasz, wszystko jest prawdą. Chad, Stacy, Becky - dokładnie tak, zgadza się.

https://incels.wiki/images/8/89/Aawwwwsddf.jpg

Chad ma wybór jaki tylko chce ale będzie zawsze wybierał Stacy nawet mimo iż ma do wyboru Becky
Becky zawsze będzie chciała Chada ale musi zadowolić sie normikiem.
Stacy zawsze pójdzie za Chadem a normika będzie uważała za orbitera, z którego będzie mogła wysysać zasoby i energię.

4,342

Olinka, ostatni raz mądrości takiego pokroju słyszałam kiedy robił mi wykład o życiu, w iście filozoficznym stylu, 13 letni syn kuzynki big_smile No ale 13 lat zobowiązuje wink

Dla odmiany syn mojej szwagierki, kiedy był w wieku lat 10, prosił nas, żebyśmy już więcej nie kupowali mu zabawek, ale magnesy, menzurki i odczynniki do robienia chemicznych i fizycznych doświadczeń. W pokoju miał całą biblioteczkę zapełnioną książkami z astronomii, fizyki, chemii i innych nauk ścisłych. Dziś to prawie rówieśnik Rumunskiego. Tak więc tego... to na szczęście jest cecha wybitnie osobnicza cool, nawet jeśli jest ich więcej.

Mierzenie linijką przyrodzenia?
Ja piszę o mierzenie linijką swojej szczęki.

A Ty myślisz, że ja o przyrodzeniu? lol

Chad ma wybór jaki tylko chce ale będzie zawsze wybierał Stacy nawet mimo iż ma do wyboru Becky
Becky zawsze będzie chciała Chada ale musi zadowolić sie normikiem.
Stacy zawsze pójdzie za Chadem a normika będzie uważała za orbitera, z którego będzie mogła wysysać zasoby i energię.

Ja się zaraz popłaczę! big_smile lol

4,343

Możesz płakać ale ja bym bardziej polecał czytanie tej wiki bo jest w niej sporo ciekawej prawdy.

A ciśnięcie mi poprzez porównywanie mojej osoby do 10 latka jest nie na miejscu, ja w wieku 10 lat też się interesowałem astronomią, miałem całe atlasy książek poświęconych tej tematyce.

4,344 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-08 01:44:39)

Ta cała wiki to jest stek bzdur dla gimnazjalistów big_smile Z wiki się wyrasta. Przynajmniej powinno.

4,345

Ta cała wiki to jest stek bzdur dla gimnazjalistów big_smile Z wiki się wyrasta. Przynajmniej powinno.

Warto mieć otwarty umysł a nie z góry pisać, że coś jest bzdurą.

4,346 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-08 01:46:34)

Olinka napisał/a:

Dla odmiany syn mojej szwagierki, kiedy był w wieku lat 10, prosił nas, żebyśmy już więcej nie kupowali mu zabawek, ale magnesy, menzurki i odczynniki do robienia chemicznych i fizycznych doświadczeń. W pokoju miał całą biblioteczkę zapełnioną książkami z astronomii, fizyki, chemii i innych nauk ścisłych. Dziś to prawie rówieśnik Rumunskiego. Tak więc tego... to na szczęście jest cecha wybitnie osobnicza cool, nawet jeśli jest ich więcej.

Nie do końca o to mi chodziło. Emocjonalnie nadal był pewnie tym 10 latkiem z tym że pewnie bardzo dobrze uczącym się.

4,347 Ostatnio edytowany przez Olinka (2022-03-08 01:54:06)

A ciśnięcie mi poprzez porównywanie mojej osoby do 10 latka jest nie na miejscu, ja w wieku 10 lat też się interesowałem astronomią, miałem całe atlasy książek poświęconych tej tematyce.

W takim razie co się takiego zadziało, że z dziecka z otwartym umysłem znalazłeś się w takim miejscu, w którym jesteś dzisiaj?

Nie do końca o to mi chodziło. Emocjonalnie nadal był pewnie tym 10 latkiem z tym że pewnie bardzo dobrze uczącym się.

Tak, tak, wiem, że nie o to. To ja myślami wybiegłam do przodu i wyszło jak wyszło wink.

4,348

Nie rozumiem o czym do mnie piszesz, dalej mam otwarty umysł tylko nikt mi nie będzie wciskał żadnych bzdur.

4,349 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-08 01:55:35)

Warto segregować bzdury, bo nawet jak na otwarty umysł ich nadmiar może go niebezpiecznie zapchać.

4,350

Red pill to prawda, serio, uwierzcie mi.

Prędzej skały będą sr*ły big_smile

4,352

Prędzej Polki rzucą obcokrajowców tongue

4,353

Nie rozumiem o czym do mnie piszesz, dalej mam otwarty umysł tylko nikt mi nie będzie wciskał żadnych bzdur.

Sam fakt ile swojej uwagi i czasu poświęcasz na studiowanie tych wszystkich incelowych zagadnień, które ewidentnie ciągną Cię w dół, choć mógłbyś w tym czasie zrobić dla siebie i/lub świata coś pożytecznego, samo w sobie pokazuje, że coś z tą otwartością nie do końca jest, jak piszesz.

4,354

Olinka napisał/a:

Sam fakt ile swojej uwagi i czasu poświęcasz na studiowanie tych wszystkich incelowych zagadnień, które ewidentnie ciągną Cię w dół, choć mógłbyś w tym czasie zrobić dla siebie i/lub świata coś pożytecznego, samo w sobie pokazuje, że coś z tą otwartością nie do końca jest, jak piszesz.

Uważam, że red pill to jest prawda i tego się będę trzymał.
Racja jest jak du.. Każdy ma swoją wink

4,355

To jest Twoje życie i zrobisz z nim co zechcesz. Ja jedynie wskazuję, że robisz sobie krzywdę, a gdybyś miał otwarty umysł, to zamiast pisać coś o du**e i jedynej słusznej prawdzie, dopuściłbyś do siebie, że być może warto to przynajmniej przemyśleć. 
Dobranoc smile.

Posty [ 4,291 do 4,355 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 65 66 67 68 69 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024