30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 62 63 64 65 66 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,096 do 4,160 z 31,047 ]

4,096 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-03-06 14:59:53)

Odp: 30lat i cały czas sam
Roxann napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

edit: jeśli ktoś, kto jest mimo wszystko przy zdrowych zmysłach, a tak się zachowuje, gorzej o nim świadczy..

Dlatego chyba nikt się nie dziwi, że ci panowie są sami i w sumie bardzo dobrze! Natura jednak wie co robi a kobiety mają jeszcze w sobie jakiś instynkt samozachowawczy, że takie osoby odrzucają na starcie.

oczywiście, a potem te same kobiety umawiają się z wysokimi przystojnymi mężczyznami, a ci im po jakimś czasie mówią - ja nikogo nie szukam na stałe, ale co cię pobzykałem to moje, narka. I po tygodniu umawiają się z  inną ;d

Jak to jest, że takie dupki przystojne na brak powodzenia nie narzekają. Nie przeszkadza im, że mniej jest kobiet w wieku 20-30 niż mężczyzn. Zawsze z łatwością sobie znajdują. Potem olewają bez żalu i poznają inne. Wygląd jest odpowiedzią i kluczem do powodzenia

Zobacz podobne tematy :

4,097

Znerx napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Frustaracja, mizogynia, sztywne założenie nie przykladające się wcale do rzeczywistości... To ma być atrakcyjne dla jakiejkolwiek kobiety??? No, sorry, ale nie chcialabym się zwiazac z kims, kto na każdym kroku wie lepiej ode mnie czego chcę w zyciu, albo dostaje ataku padaczki na widok ciemnoskórego męzczyzny na ulicy, bo pewnie zaraz go z nim zdradzę. Paranoja jest malo fajna.

I na pewno znalazły się takie które udowadniały na priv, że są inne niż wszystkie.
Patrząc na ruch na forum, nie uwierzę w inną opcję. Chyba, że naprawdę są tu tyko setki viewbotów. tongue

Niby po co miałyby to robić skoro ci Panowie są tak zabetonowani w swoich poglądach, że nawet nie przyjmują do wiadomości, że są w błędzie? Przypomniał mi się Kurier Glovo, który twierdził, że nie ma powodzenia bo pracuje jako kurier, nie brał jednak w ogóle pod uwagę tego na co wskazywały mu inne osoby (m.in brakach w uzębieniu itd.). On uważał, że to nie ma znaczenia i nie dało się go przekonać, że nie ma racji. Potem zaczął proponować w bezpośredni i wręcz chamski sposób spotkania tak jakby kobiety miały udowodnić, że zainteresowałyby się kurierem. Wątpię by się któraś zgodziła bo facet był tak odpychający już przez to co i jak pisał, podobnie jak ci tu.

4,098

Tomasz Ziętek ma 1.75 m, więc raczej do wysokich nie nalezy. A jakoś, nie tylko mnie, sie podoba. Co wiecej, to bardzo drobny mężczyzna pod wzgledem szkieletu i jakos to tez żadnej kobiety nie odpycha.

4,099

Całe życie mi się wydawało, że forum to miejsce, w którym ludzie mogą wymieniać się poglądami bez używania bluzg względem innych podmiotów.

W jaki sposób o mnie pisaliście w zaledwie kilka ostatnich godzin:
- dziecinne zachowanie
- objawy schizofrenii
- nie wyszedłeś jeszcze z piaskownicy
- zastanawiam się czy chociaż już raczkujesz
- mentalnie nie ma wiecej jak 15 lat
- To jest wręcz przerażające, że takie osoby istnieją
- bała zadawać z takimi osobami jak Rumuński
- problemy natury psychicznej
- niebezpieczny i lepiej omijać go szerokim łukiem.
- czy rozmawiam albo z dzieckiem (wiek mniej więcej 13 lat) albo z osobą dorosłą robiącą sobie żarty (kiepskie, nudne, monotonne) albo z osobą chorą psychicznie.
- nie chciałbym mieć nawet znajomego
- ci panowie są sami i w sumie bardzo dobrze!
- taki pan może stać się niebezpieczny.
- nie życzę chyba żadnej kobiecie, żeby spotkała ich na swojej drodze

Zobaczcie, to co powyżej to jest Wasze plucie jadem w moją stronę, nie na odwrót (hipokryzja lvl 9999)
Kto tu niby jest wulgarny i chamski względem innych osób?
Wy mnie bluzgacie i karcicie a nie ja Was!

W ogóle co to jest robienie ze mnie jakiegoś niebezpiecznego psychopaty?
Co dalej? Zrobicie ze mnie mordercę i szajbusa?

Tak mam 7 latek i siedzę w piaskownicy teraz na mrozie bo mama mnie nie odebrała z przedszkola.
W ogóle to mam problem bo jak piszę do Was to jednego kciuka mam do ssania w buzi jak niemowlak.

Brak słów na Was, naprawdę...

Wiecie jaka jest rzeczywista prawda? Powiem Wam.
Jak przyjdą do Polski ,,wyzwoliciele" ze wschodu z czerwoną gwiazdą na głowie to jako pierwsze będziecie się chować za plecami gościów takich jak ja.
Jakbym miał karabin i walczył to wtedy Wy drogie Panie będziecie spierdzielać z Polski a ja będę walczył za Waszą wolność
Co dalej jestem gównem?
Teraz plujecie na mnie a jutro będziecie się chować za moimi plecami, by pojutrze uciec na zachód.

Chociaż o czym ja piszę, siedzicie co niektóre zagranicą wtulone w swoich obcokrajowców a Polacy będą umierać za ten kraj i nic Was to nie będzie interesowało, najważniejsze by James przeżył.

Mam Was dosyć, tej obłudy i hipokryzji.

Hańba bo tysiąckrotność, hańba po koniec kresów i czasów ludzkości.

4,100

Jakie założenia się nie sprawdzają w rzeczywistości?

Kobiety zwracają uwagę na wygląd większą od mężczyzn - przeciętni kolesie startują do średnich panien, a te wolą przystojnych
Dziewczyny preferują wysokich, a niskich masowo odrzucają
Przystojny dupek ma większe powodzenie od fajnego z charakteru mocno przeciętnego z wyglądu faceta
Atrakcyjny facet z łatwością umawia się na randki, a mniej niż przeciętny najczęściej nie randkuje

4,101

No i co że się Tobie podoba ów Tomasz? Przecież wygląda całkiem nieźle, a 175 to nienaganny wzrost.

Dlaczego aktor grający HP czy Froda się Tobie nie podoba? big_smile Bo są w moim wzroście i tak samo szczupli ;p

4,102 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-03-06 15:08:37)

Kremik, co z tym Zietkiem???

EDIT. Elijah Wood bardzo mi sie podoba i nawet raz go spotkalam jak filmowali sceny w Oxfordzkim pubie, w którym pracowalam big_smile Slodki gościu. Co do Andy Serkisa, to jest to bardzo inteligentny gościu, ze świetnym poczuciem humoru- mega atrakcyjny, jak dla mnie.

4,103

Roxann napisał/a:

Niby po co miałyby to robić skoro ci Panowie są tak zabetonowani w swoich poglądach

Bu lubią?
Bo je to kręci?
Bo zmienią go, takiego przykładowego faceta, swoją miłością i będzie wielkie :love:.
Bo ich nie rzuci?
I pewnie można tak długo.

Już nie mówiąc o historycznych przykładach. roll Choćby setkach kobiet które pisały miłosne listy do np. Teda Bundiego. Kurier wink bez zęba na przedzie tongue to mały miki.

4,104

Znerx napisał/a:
Roxann napisał/a:

Niby po co miałyby to robić skoro ci Panowie są tak zabetonowani w swoich poglądach

Bu lubią?
Bo je to kręci?
Bo zmienią go, takiego przykładowego faceta, swoją miłością i będzie wielkie :love:.
Bo ich nie rzuci?
I pewnie można tak długo.

Już nie mówiąc o historycznych przykładach. roll Choćby setkach kobiet które pisały miłosne listy do np. Teda Bundiego. Kurier wink bez zęba na przedzie tongue to mały miki.

No, są dziwaczne kobiety z hybrystofilią, i co z tego?

4,105 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-03-06 15:19:22)

Kremik napisał/a:
Roxann napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

edit: jeśli ktoś, kto jest mimo wszystko przy zdrowych zmysłach, a tak się zachowuje, gorzej o nim świadczy..

Dlatego chyba nikt się nie dziwi, że ci panowie są sami i w sumie bardzo dobrze! Natura jednak wie co robi a kobiety mają jeszcze w sobie jakiś instynkt samozachowawczy, że takie osoby odrzucają na starcie.

oczywiście, a potem te same kobiety umawiają się z wysokimi przystojnymi mężczyznami, a ci im po jakimś czasie mówią - ja nikogo nie szukam na stałe, ale co cię pobzykałem to moje, narka. I po tygodniu umawiają się z  inną ;d

Jak to jest, że takie dupki przystojne na brak powodzenia nie narzekają. Nie przeszkadza im, że mniej jest kobiet w wieku 20-30 niż mężczyzn. Zawsze z łatwością sobie znajdują. Potem olewają bez żalu i poznają inne. Wygląd jest odpowiedzią i kluczem do powodzenia

Na wygląd się też pracuje, a akceptacja siebie to też większa pewność siebie i większa łatwość w kontaktach międzyludzkich.
Ja się z Twoimi teoriami nie zgadzam bo jak patrzę na ludzi "na ulicach", a mieszkam w b. dużym mieście, to mało kiedy spotykam facetów, którzy są przystojni z wyglądu. Większości dałabym max 5/10, natomiast kobiety są ogólnie dużo bardziej zadbane, zarówno ubioru, jak i sylwetki. Także to jest tylko Twoje subiektywne odczucie bo skoro i atrakcyjne i mało atrakcyjne kobiety interesują tylko faceci co najmniej 7/10 to związki byłyby rzadkością wink Po prostu masz mylny obraz "atrakcyjności" mężczyzn z punktu widzenia kobiet.
PS. Każdy z niskich facetów (których znam), będących w związkach nie wykazuje kompleksów czy frustracji na punkcie swojego wzrostu, nawet sobie z niego żartują. Za to są zwykle bardzo pozytywnymi, kontaktowymi osobami. Przypadek?

4,106

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Całe życie mi się wydawało, że forum to miejsce, w którym ludzie mogą wymieniać się poglądami bez używania bluzg względem innych podmiotów.

W jaki sposób o mnie pisaliście w zaledwie kilka ostatnich godzin:
- dziecinne zachowanie
- objawy schizofrenii
- nie wyszedłeś jeszcze z piaskownicy
- zastanawiam się czy chociaż już raczkujesz
- mentalnie nie ma wiecej jak 15 lat
- To jest wręcz przerażające, że takie osoby istnieją
- bała zadawać z takimi osobami jak Rumuński
- problemy natury psychicznej
- niebezpieczny i lepiej omijać go szerokim łukiem.
- czy rozmawiam albo z dzieckiem (wiek mniej więcej 13 lat) albo z osobą dorosłą robiącą sobie żarty (kiepskie, nudne, monotonne) albo z osobą chorą psychicznie.
- nie chciałbym mieć nawet znajomego
- ci panowie są sami i w sumie bardzo dobrze!
- taki pan może stać się niebezpieczny.
- nie życzę chyba żadnej kobiecie, żeby spotkała ich na swojej drodze

Zobaczcie, to co powyżej to jest Wasze plucie jadem w moją stronę, nie na odwrót (hipokryzja lvl 9999)
Kto tu niby jest wulgarny i chamski względem innych osób?
Wy mnie bluzgacie i karcicie a nie ja Was!

W ogóle co to jest robienie ze mnie jakiegoś niebezpiecznego psychopaty?
Co dalej? Zrobicie ze mnie mordercę i szajbusa?

Tak mam 7 latek i siedzę w piaskownicy teraz na mrozie bo mama mnie nie odebrała z przedszkola.
W ogóle to mam problem bo jak piszę do Was to jednego kciuka mam do ssania w buzi jak niemowlak.

Brak słów na Was, naprawdę...

Jak przyjdą do Polski ,,wyzwoliciele" ze wschodu z czerwoną gwiazdą na głowie to jako pierwsze będziecie się chować za plecami gościów takich jak ja.
Jakbym miał karabin i walczył to wtedy Wy drogie Panie będziecie spierdzielać z Polski a ja będę walczył za Waszą wolność
Co dalej jestem gównem?
Teraz plujecie na mnie a jutro będziecie się chować za moimi plecami, by pojutrze uciec na zachód.

Chociaż o czym ja piszę, siedzicie co niektóre zagranicą wtulone w swoich obcokrajowców a Polacy będą umierać za ten kraj i nic Was to nie będzie interesowało, najważniejsze by James przeżył.

Tak, Twoje posty mnie już nawet nie drażnią, co właśnie przerażają i naprawdę wolałabym z takimi osobami nie mieć nigdy do czynienia w realu.

4,107 Ostatnio edytowany przez Bbaselle (2022-03-06 15:31:14)

Co dalej jestem gównem?

hahahaah, serio nie byłam dzisiaj w najlepszym humorze ale jeden post to zmienił smile:)
wisienka na torcie którym jest ten bezsensowym temat gdzie ktoś próbuje cos udowodnić ( tylko po co?)
Zakładam ze nie masz wielu kolegów bo nie wiele jest ludzi na świecie co by cos takiego wymyślili  smile
Dzięki bogu ze są to w miarę jednostkowe przypadki a większość facetów jest normalna.
A propos zachodu- na zachodzie nikt nie ma takiej sieczki w głowie która można tutaj podziwiać.

aa i co to jest rzeczywista prawda i jak sie rozni od nierzeczywistej prawdy ?

4,108 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-06 15:36:29)

Sam się kolega tapla w swojej frustracji, czego dobitnym wyrazem jest styl, w jakim pisze swoje posty. Ciężko mi znaleźć równie absurdalny przekaz, jaki z nich biegnie.. Nic innnego, jak tupanie nóżką dziecka, któremu zabrało się cukierka..

A wystarczyło nie wchodzić z butami w życie innych, przy pomocy żałosnych pseudoargumentów czy roszczeń w stronę innych użytkowników.

Głoszenie jedynie słusznej i rzeczywistej prawdy - coś to za bardzo przypomina właśnie tych ze wschodu..

4,109

Nawiązując do głównego tematu to ja się zupełnie nie dziwie ze ci panowie maja 30 lat i są cały czas sami.
Jakby mogli stworzyć związek ze swoimi przekonaniami i frustracjami (a nie prawdziwymi kobietami) to z cala pewnością byliby najszczęśliwszy na świecie.

4,110

Roxann napisał/a:

mało kiedy spotykam facetów, którzy są przystojni z wyglądu. Większości dałabym max 5/10, natomiast kobiety są ogólnie dużo bardziej zadbane, zarówno ubioru, jak i sylwetki. Także to jest tylko Twoje subiektywne odczucie bo skoro i atrakcyjne i mało atrakcyjne kobiety interesują tylko faceci co najmniej 7/10 to związki byłyby rzadkością wink

KOBIETY WYDAJĄ SIĘ TOBIE ATRAKCYJNIEJSZE BO MAJĄ MAKIJAŻ, on im poprawia urodę. Poza tym pisałem, że kobietom ćwiczenia szybciej kształtują sylwetkę niż mężczyznom. Jasne, że kobiety wolniej budują się mięśnie, ale kobiety by dobrze wyglądać ich nie potrzebują.

Przeciętna dziewczyna poćwiczy, bez konieczności diety na masę, po prostu je zdrowo i w małych ilościach, do tego się umaluje i już jest atrakcyjna.
Facet co ma zrobić? Twarzy nie zmieni. Do tego zanim facet wbije suchą masę mięśniową dziewczyna w tym czasie dawno będzie miała fajną sylwetkę

4,111

Do tego kobiety zawyżają urodę innych kobiet, a mężczyzn zaniżają

4,112

Bbaselle napisał/a:

Zakładam ze nie masz wielu kolegów bo nie wiele jest ludzi na świecie co by cos takiego wymyślili  smile

Oho! Czyżby kolejna Julka zawitała do tego tematu? smile
Mam tylko 1 kolegę i 0 koleżanek, wiesz co? Mimo tego bardzo dobrze sobie radzę w życiu, więc tutaj mi nie dokopiesz (na Twoją niekorzyść)

Roxann napisał/a:

Tak, Twoje posty mnie już nawet nie drażnią, co właśnie przerażają i naprawdę wolałabym z takimi osobami nie mieć nigdy do czynienia w realu.

Tak tak, dalej rób ze mnie mordercę, jedynie co Ci wychodzi!
Spokojnie, gwarantuję Tobie, że jakbym szedł na ulicy i Ciebie zobaczył to bym przeszedł na drugą stronę chodnika, nawet bym się do Ciebie nie odezwał nigdy słowem.
Widzisz? Jestem niegroźny i co teraz?

4,113 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-03-06 15:55:36)

Kremik napisał/a:

Zgodzę się z tym, że makijaż poprawia urodę, przez co faceci są choćby z tego względu na gorszej pozycji, nie znaczy to jednak, że nie mogą poprawić swojego wyglądu sylwetką, ubiorem czy fryzurą. Po porostu mam wrażenie, że faceci mniej uwagi do swego wyglądu przywiązują bo im się zwyczajnie nie chce. No jak wspomniany Kurier mówi, że braki uzębienia na przedzie, to nic szczególnego i w ogóle nie wpływa na jego atrakcyjność. Wiadomo, że zadbane zęby, dłonie, sylwetka, ubiór robią robotę.

4,114

Roxann napisał/a:
Kremik napisał/a:

Zgodzę się z tym, że makijaż poprawia urodę, przez co faceci są choćby z tego względu na gorszej pozycji, nie znaczy to jednak, że nie mogą poprawić swojego wyglądu sylwetką, ubiorem czy fryzurą. Po porostu mam wrażenie, że faceci mniej uwagi do swego wyglądu przywiązują bo im się zwyczajnie nie chce. No jak wspomniany Kurier mówi, że braki uzębienia na przedzie, to nic szczególnego i w ogóle nie wpływa na jego atrakcyjność. Wiadomo, że zadbane zęby, dłonie, sylwetka, ubiór robią robotę.

Kobieta makijażem z 5 jest w stanie wskoczyć na 7. Wybacz, facet takiej możliwości nie ma. Kobieta 5 w makijażu 7 nie spojrzy na faceta, który jest 5. I o tym cały czas piszę.

Żeby zrobić dobrą sylwetkę mężczyzna musi poświęcić na to sporo czasu i pieniędzy. Wybacz, kobiety mogą w kilka miesięcy zrzucić kilka kg co uczyni je atrakcyjniejsze, a facet tak łatwo nie wbije masy mięśniowej

4,115 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-06 15:59:56)

Kremik napisał/a:

Kobieta makijażem z 5 jest w stanie wskoczyć na 7. Wybacz, facet takiej możliwości nie ma. Kobieta 5 w makijażu 7 nie spojrzy na faceta, który jest 5. I o tym cały czas piszę.

Żeby zrobić dobrą sylwetkę mężczyzna musi poświęcić na to sporo czasu i pieniędzy. Wybacz, kobiety mogą w kilka miesięcy zrzucić kilka kg co uczyni je atrakcyjniejsze, a facet tak łatwo nie wbije masy mięśniowej

Nic dodać, nic ująć.
Brawo!

Żeby zrzucić tkankę tłuszczową głównie trzeba zmniejszyć bilans kaloryczny na dobę
Żeby zwiększyć tkankę mięśniową (nie tłuszczową) to już musi być odpowiednia dieta białkowo-węglowodanowa i odpowiedni plan treningowy na poszczególne partie mięśni.

4,116

Bbaselle napisał/a:

Oho! Czyżby kolejna Julka zawitała do tego tematu? smile
Mam tylko 1 kolegę i 0 koleżanek, wiesz co? Mimo tego bardzo dobrze sobie radzę w życiu, więc tutaj mi nie dokopiesz (na Twoją niekorzyść)

Bardzo dobrze i niech tak zostanie.

Bardzo cieszy mnie fakt ze radzisz sobie w życiu  wiec skąd pomysł ze chciałabym ci dokopywać?

4,117 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-06 16:01:55)

Bbaselle napisał/a:

No ale dlaczego mi tak źle życzysz?
To, że Ty oddajesz się mężczyznom to ja nie mogę mieć kobiety?

Boże kolejna hipokrytka lol

4,118

Bbaselle napisał/a:

To, że Ty oddajesz się mężczyzną to ja nie mogę mieć kobiety?

Stary, co z moimi celebrytami?

4,119

Bbaselle napisał/a:

hahah szukasz i szukasz smile i znaleźć nie możesz smile

4,120 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-06 16:05:08)

Beyondblackie napisał/a:

No jak to co? Przecież napisałaś:

Beyondblackie napisał/a:

Elijah Wood bardzo mi sie podoba i nawet raz go spotkalam jak filmowali sceny w Oxfordzkim pubie, w którym pracowalam big_smile Slodki gościu. Co do Andy Serkisa, to jest to bardzo inteligentny gościu, ze świetnym poczuciem humoru- mega atrakcyjny, jak dla mnie.

Obcokrajowcy wink

Bbaselle napisał/a:

Śmieszy Cię nieszczęście innych osób?

4,121

Kremik napisał/a:

Brednie piszesz. Kobiety są po prostu bardziej zdeterminowane w tym by zadbać o swój wygląd, a stroje, makijaż, zdrowa dieta i ćwiczenia kosztują nie mało i czasu i pieniędzy.
Skoro kobieta w makijażu wygląda na 7 ale wokół są głównie faceci tak 5/10, to co ona ma zrobić, wyczarować czy narysować? Wybiera z tego co jest jej dostępne oceniając atrakcyjność danej osoby na podstawie innych cech. My sobie możemy mieć wymagania ale "rynek" i tak je szybko i brutalnie zweryfikuje.
Poza tym moje 5/10, dla innej osoby może być 7/10 i na odwrót.

4,122 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-06 16:05:48)

Kremik napisał/a:
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Kremik Czy uważasz, że kobiety są ładniejesz od mężczyzn, i czy czujesz się przy nich brzydki?

Jak są umalowane to czuję się mniej atrakcyjny. Im mocniejsza tapeta tym czuję się mniej wartościowy. Natomiast kobiet bez makijażu nawet ładnych się nie boję

Myślę, ze wszystko jasne.

4,123

Elijah jest niewysoki tak jak podają?

4,124

Beyondblackie napisał/a:

No jak to co? Przecież napisałaś:

Beyondblackie napisał/a:

Elijah Wood bardzo mi sie podoba i nawet raz go spotkalam jak filmowali sceny w Oxfordzkim pubie, w którym pracowalam big_smile Slodki gościu. Co do Andy Serkisa, to jest to bardzo inteligentny gościu, ze świetnym poczuciem humoru- mega atrakcyjny, jak dla mnie.

Obcokrajowcy wink

Bbaselle napisał/a:

Czyli, nagle niscy goscie są OK, bo są zagranicznikami? Przestań mnie rozśmieszać, kolu.

4,125

Elijah jest niewysoki tak jak podają?

4,126

A my Twoich manipulacji, prób wmawiania wymyślonych przez siebie tez i oburzania się, kiedy się z tym pokornie nie zgadzamy, bo są to tezy krzywdzące i/lub zwyczajnie nieprawdziwe. Że nie wspomnę, że tę obłudę i hipokryzję zwyczajnie usiłowałeś nam wmówić, a kiedy się bronimy, to tupiesz nóżkami. Każdy kij ma dwa końce, niech więc Cię nie dziwi, kiedy pewne Twoje działania ostatecznie odbijają się rykoszetem.
Czujesz się teraz niekomfortowo? A pomyślałeś choć przez chwilę jak my możemy się czuć? 

Jeśli zaś chodzi o kwestie obrażania, to robisz to w co drugim poście, ale trzeba mieć w sobie choć odrobinę elementarnej pokory i refleksji, aby chcieć, a przede wszystkim potrafić to zauważyć. Nie trzeba bowiem używać wulgaryzmów ani treści wprost obraźliwych, aby drugą osobę upokarzać czy obrażać właśnie. Tyle w temacie.

4,127

Roxann kobietom jest łatwiej o siebie zadbać. Sorry, ale sam makijaż to już skok o 2 oczka.
Dużo łatwiej przeciętnej dziewczynie 163/63 zejść do poziomu 57kg wagi, wysmuklić ciało, niż
kolesiowi 175 66kg nabrać 8 kg masy mięśniowej.

Facetowi dieta i treningi wyjdą znacznie drożej niż kobiecie.

Kobieta 7 jest często 5 z boost powerem - makijaż.

Poza tym kobieta 5 ma większe powodzenie od faceta 5

4,128 Ostatnio edytowany przez Bbaselle (2022-03-06 16:12:00)

Bbaselle napisał/a:

o czy ja napisałam cos o twoim nieszczęściu ?
ewidentnie nie czytasz z pełnym zrozumieniem, no cóż, życie.

4,129

Elijah Wood jest bardzo niski, cos metr sześdziesiąt plus, a jest super facetem z magnetyczną osobowścia i poczuciem humoru. On mnie bardzo oczarował w realu.

4,130

Beyondblackie napisał/a:

Czyli, nagle niscy goscie są OK, bo są zagranicznikami? Przestań mnie rozśmieszać, kolu.

Wystarczy, że jest obcokrajowcem i to wszystko.
Na jednym portalu do seks randek widziałem profil Polki, która dodawała zdjęcia z aktów seksualnych, na których to byli widocznie czarnoskórzy mężczyźni.
Znacznie niżsi od niej i z wielkimi brzuchami.

Jakim cudem niski facet zdobył białą wysoką kobietę? Odpowiedź jest prosta - przez jego opaleniznę.

Polki inaczej filtrują facetów ze względu na ich kolor skóry.
Biały Polak musi być wysoki i z kwadratową szczęką, by być naprawdę atrakcyjny dla Polki, zaś czarnoskóry czy obcokrajowiec nie musi spełniać połowy kryteriów.

Bbaselle napisał/a:

Zaśmiałaś się z mojej sytuacji życiowej i to wystarczy.
Naprawdę nie masz honoru, szkoda.

Olinka napisał/a:

A my Twoich manipulacji, prób wmawiania wymyślonych przez siebie tez i oburzania się, kiedy się z tym pokornie nie zgadzamy, bo są to tezy krzywdzące i/lub zwyczajnie nieprawdziwe. Że nie wspomnę, że tę obłudę i hipokryzję zwyczajnie usiłowałeś nam wmówić, a kiedy się bronimy, to tupiesz nóżkami. Każdy kij ma dwa końce, niech więc Cię nie dziwi, kiedy pewne Twoje działania ostatecznie odbijają się rykoszetem.
Czujesz się teraz niekomfortowo? A pomyślałeś choć przez chwilę jak my możemy się czuć?

Tak czuję się bardzo niekomfortowo bo właśnie Wam zależy na tym, abym tak się czuł.
Zauważ proszę, że ja tylko cały czas się bronię. Wysuwam własne tezy i wnioski (na tym polega forum, by się dzielić wiedzą), a Wy mnie bombardujecie jakimiś tekstami o tym, że mam mentalność dziecka z piaskownicy - bardzo niedojrzałe posunięcia.

Ja tutaj nikogo nie obrażałem w tak chamski sposób, jak Wy to robiłyście w stosunku do mojego bytu.

Każdy ma prawo do własnego zdania. Uważam, że białe kobiety kochają się w opalonych mężczyznach i mam prawo tak sądzić, nie żyjemy w totalitaryzmie.

4,131

OK, więc mega narracja, że Polki chcą zagranicznych, do tego śniadych i mulatów. Kiedy prawda jest taka, że lubię szczuplych mężczyzn z gestymi wlosami i wysokimi koscaimi policzkowymi, oraz blada cerą.

4,132

Bbaselle napisał/a:

Zaśmiałaś się z mojej sytuacji życiowej i to wystarczy.
Naprawdę nie masz honoru, szkoda.

ojj skąd takie wnioski ? Przecież ja nie znam twojej sytuacji życiowej to dlaczego miałabym się śmiać z czegoś o czym nie wiem?

jedyne co mi sie nasuwa to :

Bbaselle napisał/a:

ewidentnie nie czytasz z pełnym zrozumieniem, no cóż, życie.

4,133 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-06 16:25:01)

BB

No ale przecież Ty też chcesz zagranicznych, z jednym się nawet spotykasz, Anglikiem.

lol

Bbaselle napisał/a:

ojj skąd takie wnioski ? Przecież ja nie znam twojej sytuacji życiowej to dlaczego miałabym się śmiać z czegoś o czym nie wiem?

VS

Bbaselle napisał/a:

Hipokryzja.

4,134 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-03-06 16:25:31)

Kremik napisał/a:

Roxann kobietom jest łatwiej o siebie zadbać. Sorry, ale sam makijaż to już skok o 2 oczka.
Dużo łatwiej przeciętnej dziewczynie 163/63 zejść do poziomu 57kg wagi, wysmuklić ciało, niż
kolesiowi 175 66kg nabrać 8 kg masy mięśniowej.

Facetowi dieta i treningi wyjdą znacznie drożej niż kobiecie.

Kobieta 7 jest często 5 z boost powerem - makijaż.

Poza tym kobieta 5 ma większe powodzenie od faceta 5

No nie wiem co wyjdzie drożej, a co lepiej bo żeby były efekty potrzeba regularności. Same ćwiczenia bez diety nic nie daczą ani na odwrót i to dotyczy tak kobiet jak i mężczyzn. Nie wiem Kremik czy się orientujesz jakie są ceny kosmetyków, fryzjera, kosmetyczki, ciuchów, butów, torebek ale chyba nie.
Tyle, że dobry efekt można uzyskać również przy ograniczonym budżecie, także nie o kasę się rozchodzi tylko chęci i determinację.

Między nami, wariatami. Tak powinien być zatytułowany ten temat. big_smile

4,136 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-06 16:26:17)

Ja pier..
Gościu, naprawdę masz siano we głowie..

Polka wybiera zagraniczniaka - grzech śmiertelny i hańba dla rumuna i całego kraju..Jeszcze wieszysz, żę ktoś naprawdę bierze ciebie i twoje durne wypociny rodem z rynsztoku, na serio???

4,137

bagienni_k napisał/a:

Polka wybiera zagraniczniaka - grzech śmiertelny i hańba dla rumuna i całego kraju..Jeszcze wieszysz, żę ktoś naprawdę bierze ciebie i twoje durne wypociny rodem z rynsztoku, na serio???

Dokupić wazeliny?

4,138

Tak czuję się bardzo niekomfortowo bo właśnie Wam zależy na tym, abym tak się czuł.
Zauważ proszę, że ja tylko cały czas się bronię. Wysuwam własne tezy i wnioski (na tym polega forum, by się dzielić wiedzą), a Wy mnie bombardujecie jakimiś tekstami o tym, że mam mentalność dziecka z piaskownicy - bardzo niedojrzałe posunięcia.

Ja tutaj nikogo nie obrażałem w tak chamski sposób, jak Wy to robiłyście w stosunku do mojego bytu. Każdy ma prawo do własnego zdania. Uważam, że białe kobiety kochają się w opalonych mężczyznach i mam prawo tak sądzić, nie żyjemy w totalitaryzmie.

Teraz może się i bronisz, ale do tej pory atakowałeś. Mówisz, że nie obrażasz? Doprawdy? Co najmniej kilka razy zwracałam Ci uwagę, że posuwasz się za daleko, ale to ignorowałeś. A słowa w typie "jesteście hipokrytkami" czy do Bagiennika "jesteś simpem", te wszystkie ironie, sarkazmy - serio uważasz, że to jest niewinne? Czyżbyś więc stosował podwójne standardy? <pytanie retoryczne>

4,139

BB

Bbaselle napisał/a:

VS

Bbaselle napisał/a:

Hipokryzja.

Wysyłam ci serduszko i przestaje trzymac w niepewnosci smile
Mowiłam o hakach na mnie ( bo przeciez na kazdego tutaj masz)
Dobra znudziło mi sie juz, zadna zabawa z toba, ide porobic jakies wartosciowsze rzeczy, na przykład ugotowac niedzielny obiad smile

4,140

[
Wystarczy, że jest obcokrajowcem i to wszystko.
Na jednym portalu do seks randek widziałem profil Polki, która dodawała zdjęcia z aktów seksualnych, na których to byli widocznie czarnoskórzy mężczyźni.
Znacznie niżsi od niej i z wielkimi brzuchami.

Jakim cudem niski facet zdobył białą wysoką kobietę? Odpowiedź jest prosta - przez jego opaleniznę.

O rany! Piszesz o jakimś seks portalu, gdzie Polka zamieszcza filmiki i na tej podstawie snujesz wnioski, że Polski wolą facetów o ciemnej karnacji. To jest seks biznses. Gdybyś odpowiednio zapłacił, też być ją "zdobył".

4,141

Rumuński wiec nie ma się prawa podobać kto mi się podaba?

4,142 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-06 16:38:36)

bagienni_k napisał/a:

Dokupić wazeliny?

Nie używam...

Za to silne leki albo ciężko młotek na twoj czerep już by się przydał..

edit: to jest właśnie skrzywiona "logika" rumuna: kobietom ma się podobać ten, o którym on zadecyduje...

4,143

Olinka, proszę Ciebie, abyś na stronie 69 przeszła do mojego wpisu: 4,099

Zobacz, zacytowałem tam co użytkownicy w tym temacie pisali do mojej osoby i to jest niby okej?
Twoje wypowiedzi też się tam zaliczają.

Logika Kalego.

Ja się cały czas bronię od początku nie wiem czy zauważyłaś? <pytanie retoryczne>

Bbaselle, śmiałaś się ze mnie, że nie mogę sobie kobiety znaleźć a potem napisałaś: ,,Przecież ja nie znam twojej sytuacji życiowej to dlaczego miałabym się śmiać z czegoś o czym nie wiem?"

Logika Kalego.

Roxann, tamta Polka, która wrzucała zdjęcia i filmiki z kilkoma czarnoskórymi facetami to nie było żadne fake konto tylko normalna, realna i żywa osoba.
Zresztą nie jedna, jest wiele profili Polek, które wrzucają swoje seks taśmy z facetami o ciemniejszej karnacji i nie zaprzeczysz temu bo to jest prawda.

Beyondblackie, przecież pisałaś kilkukrotnie, że podobają Ci się obcokrajowcy.
Ty to napisałaś a ja to potwierdziłem.
Wszystko w temacie.

bagienni_k, bohaterze co jeszcze zrobisz, by się przypucować kobietom w tym temacie? Przerażasz mnie chłopie.

4,144

Roxan łatwiej dziewczynie zrzucić parę kilo niż facetowi nabrać masy

4,145

Co więc, Tomasz Ziemkiewicz nie może sie podobać?

4,146

Roxann, tamta Polka, która wrzucała zdjęcia i filmiki z kilkoma czarnoskórymi facetami to nie było żadne fake konto tylko normalna, realna i żywa osoba.
Zresztą nie jedna, jest wiele profili Polek, które wrzucają swoje seks taśmy z facetami o ciemniejszej karnacji i nie zaprzeczysz temu bo to jest prawda.

Znów przekręcasz albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Ja nie powiedziałam, że to ni jest realna, żywa osoba tylko prostytutka. A ten biznes rządzi się innymi prawami - im seks bardziej egzotyczny czy hardcorowy tym lepiej. Także biała kobieta wrzuca np. taśmy z czarnoskórymi.
Ma to jednak niewiele wspólnego z życiem i preferencjami "normalnej" Polki.

4,147 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-06 16:50:03)

Człowieku, jeśli jeszcze mogę się tak do ciebie zwracać: twoje zdanie akurat mniej mnie obchodzi, jak rosyjskie straty na froncie...

Możesz do mnie paplać, ale ja nie zwracam uwagi na bełkot, im go więcej tym dobitniej świadczy to o tobie. Nie przejmuję się za bardzo, co o mnie "myślisz". Wiem, żę dla ciebie istnieje tylko jedna i wyłączna racja: twoja chora paranoja a przyznanie racji kobietom, które w tym wypadku trzymają całkowicie słuszne stanowisko, jest dla ciebie zbrodnią. Ty widzisz tylko to, żęby faceci trzymali się razem, choćby jeden z drugim wygadywał największe bzdury.
Ty wręcz wymuszasz, aby inni ci przyklaskiwali i zgadzali się z twoimi farmazonami.

W sumie mógłbym napisać, co mnie u ciebie przeraża, ale za długo by mi to zeszło.
Współczuję każdej kobiecie, która stanie na twojej drodze.

Tak mi się teraz zdaje, że chyba prędzej Kremik by kogoś znalazł niż ty..

4,148

Ja się cały czas bronię od początku nie wiem czy zauważyłaś? <pytanie retoryczne>

Ja się wcale nie wybielam, mam świadomość, że pewne moje słowa mogły zaboleć, ale też miały. Kiedy czułam się niesprawiedliwie oceniana, a równocześnie bezsilna, bo nie potrafiłeś dopuścić do siebie, że nie wszyscy mają tak, jak Tobie się wydaje, to ostatecznie pojawiły się jako reakcja obronna. Przypuszczam, że u innych osób zadziałał dokładnie ten sam mechanizm.
Nie wiem jak inni, ale ja nie mam w zwyczaju nikogo atakować, za to na pewno będę się bronić doświadczając czyjejś napastliwości, przed przekraczaniem moich granic czy próbami narzucania czegoś, co mnie krzywdzi albo z czym mi absolutnie nie po drodze.

Jeśli zaś chodzi o to, że Ty od samego początku jedynie się bronisz, to pozwól, że pozostanę przy swoim zdaniu. W Twoich postach jest mnóstwo słownej agresji, ale trzeba mieć jeszcze trochę świadomości, aby potrafić to zauważyć.

4,149

Kremik napisał/a:

Niekoniecznie, to raczej indywidualna sprawa. Jednak czy na pewno pytanie powinno brzmieć, czy łatwo? Moim zdaniem raczej, czy warto?
Tkanka mięśniowa w różny pozytywny sposób wpływa pozytywnie na nasz nie tylko wygląd ale i kondycję i zdrowie.

4,150

Wtrącając swoje dwa grosze........
Prawda jest taka że Polak nie jest atrakcyjny ponieważ mamy opinię kraju biednego i nieperspektywicznego.
Poznając trochę ludzi utwierdziłem się w przekonaniu że tak naprawdę kobiety wszędzie są takie same, owszem różnicie się pod względem np temperamentu ale zasadniczo rzecz biorąc kobiety dążą do tego aby mieć dobrze ustawionego chłopa o bardzo dobrej pozycji a pożądają często elementy kryminogenne tzw łobuzów i drani.
Stąd też obcokrajowcy dla Polek są atrakcyjniejsi z tegoż względu iż na starcie mają lepszą pozycję ekonomiczną niż Polak a często też przy tym do grzecznych się nie zaliczają.
Jedynym wyjściem z sytuacji jest dążenie do jak najlepszych zasobów oraz popracowanie nad swoim charakterem by być typem który nie pier..... się w tańcu.
Oczywiście punkt wyżej jest do zastosowania przez tych którzy powodzenia w ogóle nie mają.

Tak czy siak temat rzeka.

4,151

Roxann napisał/a:
Kremik napisał/a:

Niekoniecznie, to raczej indywidualna sprawa. Jednak czy na pewno pytanie powinno brzmieć, czy łatwo? Moim zdaniem raczej, czy warto?
Tkanka mięśniowa w różny pozytywny sposób wpływa pozytywnie na nasz nie tylko wygląd ale i kondycję i zdrowie.

Roxann mam znajomych, którzy ćwiczą 3-4 razy w tygodniu ale nie mają diety na masę i są chudzi. Na 1 rzut oka różnicy nie ma.
Znajome z kursów językowych zauważyłem wcale wiele nie trenują a w kilka miesięcy znacząco wyładniały - pilates 1-2 w tygodniu.
Więc kobiety mają zdecydowanie łatwiej

Poza tym makijaż. Ile przeciętnych kobiet wygląda z pomocą makeupu atrakcyjnie? Wiele. I to jest niefair. Gdyby się nie malowały wyglądałyby prawdziwie i mniej atrakcyjnie przez co średni z wyglądu facet miałby większe szanse. A tak kobieta 6 czy 7 na 10 w makijażu sądzi że faceci 7 lub 8 są na jej poziomie - a kobieta sama jest 5

4,152

Kremik napisał/a:

Roxann mam znajomych, którzy ćwiczą 3-4 razy w tygodniu ale nie mają diety na masę i są chudzi. Na 1 rzut oka różnicy nie ma.
Znajome z kursów językowych zauważyłem wcale wiele nie trenują a w kilka miesięcy znacząco wyładniały - pilates 1-2 w tygodniu.
Więc kobiety mają zdecydowanie łatwiej

Poza tym makijaż. Ile przeciętnych kobiet wygląda z pomocą makeupu atrakcyjnie? Wiele. I to jest niefair. Gdyby się nie malowały wyglądałyby prawdziwie i mniej atrakcyjnie przez co średni z wyglądu facet miałby większe szanse. A tak kobieta 6 czy 7 na 10 w makijażu sądzi że faceci 7 lub 8 są na jej poziomie - a kobieta sama jest 5

Piszesz na postawie jakichś 2 obserwacji. Otóż mówię Ci, że żadne ćwiczenia bez diety i na odwrót nie przyniosą efektów.
Może tylko Ci się wydaje, że po tych facetach nie widać, że ćwiczą bo pewnie od razu oczekiwałbyś wyglądu pakera. Ciało wyćwiczone jest zupełnie inne, nie tylko chodzi o jędrność czy sprawność ale też postawę.
Poza tym jeszcze raz Ci powtarzam, że kobieta (każdy) może sobie celować w to co chce, a rzeczywistość i tak to zweryfikuje. Skoro atrakcyjnych kobiet jest więcej niż mężczyzn, to chyba logicznym jest, że kobiety się wiążą z tymi teoretycznie mniej atrakcyjnymi. Inaczej związki byłyby jakimiś wyjątkami. Ale to już też pisałam także bez sensu się powtarzać.

4,153 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-06 17:16:43)

Tom94 Kto będzie atrakcyjniejszym kandydatem: ktoś, kto zarabia kwotę minimalną i czuje, że mu to wystarcza czy np osoba, zarabiająca więcej, ale z pewnymi ambicjami, planami i marzeniami, gdzie wzrost zamożności jest niejako efektem ubocznym naszych działań?
Co do charakteru, to niestety dzisiaj dużo ludzi nudzi codzienność i tzw "nuda", więc szukają wrażeń, ecmoji, nowości itp. Do pewnego stopnia jest to zrozumiałe, ale bywa i tak, że bezpieczna grancia zostaje przekroczona.

Kremik Jeśli na pewnym etapie ćwiczysz te 3-4 razy w tygodniu, to z czasem możesz przecież zwiększyć częstotliwość i/lub rodzaj ćwczeń? smile

4,154

Ćwiczenia kobiet - pilates, normalne jedzenie unikanie fastfoodów i słodyczy
Facet 4 razy w tygodniu siłownia - dużo jedzenia

kobiety mają łatwiej wypracować atrakcyjną sylwetkę

4,155

Kremik napisał/a:

Ćwiczenia kobiet - pilates, normalne jedzenie unikanie fastfoodów i słodyczy
Facet 4 razy w tygodniu siłownia - dużo jedzenia

kobiety mają łatwiej wypracować atrakcyjną sylwetkę

Bzdura. Skąd Ty te swoje złote myśli bierzesz?
Jak dla mnie to tylko tłumaczenie by nic dalej nie robić bo ciężko bo drogo, bo nie ma sensu itd.

4,156

Bbaselle napisał/a:

Chyba raczej dobrze ci życzy - skoro tak nienawidzisz kobiet, to po co ci to wszystko, lepiej żyj jak najdalej od nich roll

4,157 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-06 18:31:56)

bagienni_k napisał/a:

W sumie mógłbym napisać, co mnie u ciebie przeraża, ale za długo by mi to zeszło.
Współczuję każdej kobiecie, która stanie na twojej drodze.

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale dla mnie zajmujesz najniższą pozycję w hierarchii tego forum co zostało nawet zamanifestowane w mojej stopce pod postami smile
Jesteś dla mnie jak taka mucha, która też nie ma powodzenia u dziewczyn ale jednak stara się chociaż wazelinować im, by mieć jakąś namiastkę normalnych relacji między płciowych smile
Zjawisko cholernie smutne, aczkolwiek rozumiem i szanuję twój wybór.

Olinka napisał/a:

Jeśli zaś chodzi o to, że Ty od samego początku jedynie się bronisz, to pozwól, że pozostanę przy swoim zdaniu. W Twoich postach jest mnóstwo słownej agresji, ale trzeba mieć jeszcze trochę świadomości, aby potrafić to zauważyć.

Najważniejsze to starać się podchodzić do tego typu wypowiedzi z chłodną głową.
Dobrze, że jesteś świadoma tego iż Twoje posty mnie raniły i robiłaś to z pełną premedytacją. Cieszę się bardzo, że się tego nie wypierasz co poniektórzy smile
Moje posty zawierają pewnego rodzaju agresję słowną ale nie różni się to niczym od postów innych osób skierowanych w moją stronę, każdy każdego atakował, ja się cały czas bronię. Was jest 10 a nas może trzech? Taka dysproporcja sprawia, że my mamy trudniej bo musimy więcej piłeczek odbić, co może przekładać się na większą frustrację produkującą bardziej ostrzejsze posty ale nikt tutaj nie jest święty.

Tom94 napisał/a:

Stąd też obcokrajowcy dla Polek są atrakcyjniejsi z tegoż względu iż na starcie mają lepszą pozycję ekonomiczną niż Polak a często też przy tym do grzecznych się nie zaliczają.

Roxann napisał/a:

A ten biznes rządzi się innymi prawami - im seks bardziej egzotyczny czy hardcorowy tym lepiej. Także biała kobieta wrzuca np. taśmy z czarnoskórymi.

Chciałem Wam podziękować za napisanie prawdy.

pyszneSalami napisał/a:

Chyba raczej dobrze ci życzy - skoro tak nienawidzisz kobiet, to po co ci to wszystko, lepiej żyj jak najdalej od nich roll

Wiesz w ogóle co oznacza słowo nienawiść? Bardzo lubię kobiety jak i obcowanie seksualne z nimi, więc nie rozumiem co to za wytyki w moją stronę?
Coś Ci się pomieszało.

4,158

Kobiecie dużo łatwiej popracować nad atrakcyjnością niż mężczyźnie, który nie ma odpowiednika makijażu, a sylwetkę idzie mu trudniej zrobić atrakcyjną

4,159

Kremik napisał/a:

Kobiecie dużo łatwiej popracować nad atrakcyjnością niż mężczyźnie, który nie ma odpowiednika makijażu, a sylwetkę idzie mu trudniej zrobić atrakcyjną

Atrakcyjna kobieta to szczupła
Więc trzeba po prostu zmniejszyć bilans kaloryczny i trochę się poruszać (spacery) i naprawdę można zbić ładne kilogramy
Atrakcyjny facet to ten z dobrze zbudowaną sylwetką, tutaj spacerki nic nie dadzą bo zrobienie mięśni wymaga odpowiednich ćwiczeń na konkretne grupy mięśniowe.
Budulcem dodatkowego ciała nie mogą być hot-dogi czy słodycze bo facet nabawi się tylko tłuszczu, do mięśni musi być odpowiednia dieta białkowo węglowodanowa itp.

4,160

Kremik napisał/a:

Kremik, w taki sposób przecież wszystko można sobie wytłumaczyć by zostać przy swojej bierności i swoich dziwacznych teoriach.
Otóż, nawet gdyby tak było jak piszesz, to  przecież te różnice dotyczą wszystkich kobiet i wszystkich mężczyzn (choć ja nadal uważam, że wcale nie jest tak jak piszesz i często to sprawa indywidualna).
Także według Twojej teorii wszyscy faceci mają gorzej bo się nie malują ale jednak wielu z nich dba o siebie w różny sposób. Gdyby każdy myślał jak Ty, to miałby to w d*pie ale jednak na szczęście nie każdy tak myśli i jednak stara się poprawić swoją atrakcyjność, tak by mając nawet te 5/10 mieć szansę u kobiet 7/10.

Posty [ 4,096 do 4,160 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 62 63 64 65 66 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024