Całe życie mi się wydawało, że forum to miejsce, w którym ludzie mogą wymieniać się poglądami bez używania bluzg względem innych podmiotów.
W jaki sposób o mnie pisaliście w zaledwie kilka ostatnich godzin:
- dziecinne zachowanie
- objawy schizofrenii
- nie wyszedłeś jeszcze z piaskownicy
- zastanawiam się czy chociaż już raczkujesz
- mentalnie nie ma wiecej jak 15 lat
- To jest wręcz przerażające, że takie osoby istnieją
- bała zadawać z takimi osobami jak Rumuński
- problemy natury psychicznej
- niebezpieczny i lepiej omijać go szerokim łukiem.
- czy rozmawiam albo z dzieckiem (wiek mniej więcej 13 lat) albo z osobą dorosłą robiącą sobie żarty (kiepskie, nudne, monotonne) albo z osobą chorą psychicznie.
- nie chciałbym mieć nawet znajomego
- ci panowie są sami i w sumie bardzo dobrze!
- taki pan może stać się niebezpieczny.
- nie życzę chyba żadnej kobiecie, żeby spotkała ich na swojej drodze
Zobaczcie, to co powyżej to jest Wasze plucie jadem w moją stronę, nie na odwrót (hipokryzja lvl 9999)
Kto tu niby jest wulgarny i chamski względem innych osób?
Wy mnie bluzgacie i karcicie a nie ja Was!
W ogóle co to jest robienie ze mnie jakiegoś niebezpiecznego psychopaty?
Co dalej? Zrobicie ze mnie mordercę i szajbusa?
Tak mam 7 latek i siedzę w piaskownicy teraz na mrozie bo mama mnie nie odebrała z przedszkola.
W ogóle to mam problem bo jak piszę do Was to jednego kciuka mam do ssania w buzi jak niemowlak.
Brak słów na Was, naprawdę...
Wiecie jaka jest rzeczywista prawda? Powiem Wam.
Jak przyjdą do Polski ,,wyzwoliciele" ze wschodu z czerwoną gwiazdą na głowie to jako pierwsze będziecie się chować za plecami gościów takich jak ja.
Jakbym miał karabin i walczył to wtedy Wy drogie Panie będziecie spierdzielać z Polski a ja będę walczył za Waszą wolność
Co dalej jestem gównem?
Teraz plujecie na mnie a jutro będziecie się chować za moimi plecami, by pojutrze uciec na zachód.
Chociaż o czym ja piszę, siedzicie co niektóre zagranicą wtulone w swoich obcokrajowców a Polacy będą umierać za ten kraj i nic Was to nie będzie interesowało, najważniejsze by James przeżył.
Mam Was dosyć, tej obłudy i hipokryzji.
Hańba bo tysiąckrotność, hańba po koniec kresów i czasów ludzkości.