30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 61 62 63 64 65 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,031 do 4,095 z 31,047 ]

4,031

Odp: 30lat i cały czas sam

Fagata, Lexy? Kto to w ogóle jest? Jakieś influencerki? Rany boskie, Rumunski, mniej internetu, zdecydowanie.

Zobacz podobne tematy :

4,032

lody miętowe napisał/a:

Fagata, Lexy? Kto to w ogóle jest? Jakieś influencerki?

Tak w dodatku bardzo ładne.
Wystarczy wpisać w Google Fagata albo Lexy i już Ci wyskoczą te osoby smile
Aczkolwiek ta druga mi się bardziej podoba bo ma korzenie afroamerykańskie.
To jest 100% mój typ mulatka albo trochę ciemniejsza niż latina np ebony

lody miętowe napisał/a:

Rumunski, mniej internetu, zdecydowanie.

Haha spokojnie!
Wiem, że ja do takich kobiet nie mam nawet 1% szansy podjazdu.
Za samo spojrzenie na nie ośmieszyłbym się a co dopiero, by podejść i zagadać big_smile

4,033

Nie zrozumiałeś Rumunski mojego wpisu tongue
Ano wpisałam, kwestia gustu, dla mnie takie typowe, ze aż mdli, co druga młoda dziewczyna tak się stylizuje teraz. Tak, jest coś takiego jak gust, wbrew temu co Kremik tutaj pisał. Osobiście "dzielę" mężczyzn względem urody na takich którzy nie są w moim guście, czyli po prostu mi się nie podobają, tacy, którzy obiektywnie są przystoini, mogą sie podobać, ale nie są w moim guście i 3 kategoria w moim guście, nie muszą być obiektywnie przystoini choć mogą być.
Te dziewczyny, influencerki Rumunski są mocno podrasowane, na różne sposoby, może byś taka minął na ulicy i nawet nie pomyślał że to ta co Ci sie tak podoba w internecie. Dlatego mniej internetu wink

4,034

Te dziewczyny są podrasowane plus mają odpowiedni makijaż - wybielenie twarzy i wygładzenie jej.

Lody miętowe, a czy facet, który nie jest obiektywnie przystojny i nie jest w Twoim guście ma jakąś szansę? Tak szczerze. Bo mnie wydaje się, że charakterem nie idzie niczego nadrobić. Skoro facet się nie podoba fizycznie to nic się nie da zrobić.

Poza tym zauważcie, że incele w ciągu roku albo i dłużej nie znajdują dziewczyny. Za to klasycznie przystojni kolesie w ciągu miesiąca są w stanie umawiać się z 2-3 dziewczynami.

4,035

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
Olinka napisał/a:

Ależ ja doskonale wiem o co Ci chodzi, uważam jedynie, że Twoje oczekiwania są zwyczajnie niedorzeczne, żeby nie napisać głupie. Ty po prostu nie ogarniasz, że każdy ma prawo marzyć o kim sobie chce, a Tobie nic do tego czy jest to polski mężczyzna, czy obcokrajowiec, mimo to masz czelność kobiety z tego rozliczać i narzucać im jedyne słuszne myślenie.

W którym poście narzucałem kobietom jakiekolwiek myślenie?
Jaka strona i jaki post? - Czekam

rossanka napisał/a:

Nie są dla mnie pociągający fizycznie mulaci, Murzyni i ciemnoskorzy.

Rossanka a czy byłabyś w stanie się zarzec, że tak faktycznie jest, czy tylko strzelasz bez prochu
lol

Mogę, ale po co? Kogo to obchodzi na forum  czy mi się podobają ciemnoskórzy czy nie?
Nie sądzę by był ktoś ciekawy.

4,036

rossanka napisał/a:

Rossanka a czy byłabyś w stanie się zarzec, że tak faktycznie jest, czy tylko strzelasz bez prochu
lol

Mogę, ale po co? Kogo to obchodzi na forum  czy mi się podobają ciemnoskórzy czy nie?

4,037

No i wkurza mnie ta stylizacja. Teraz serio wiele młodych dziewczyn się tak stylizuje, a potem idą przez miasto myśląc, że są jakimiś pięknościami

https://4fun.tv/uploads/media/cache/new … 232544.png

ten jej koleś ma prostokątną twarz

4,038

Kremik napisał/a:

Te dziewczyny są podrasowane plus mają odpowiedni makijaż - wybielenie twarzy i wygładzenie jej.

Lody miętowe, a czy facet, który nie jest obiektywnie przystojny i nie jest w Twoim guście ma jakąś szansę? Tak szczerze. Bo mnie wydaje się, że charakterem nie idzie niczego nadrobić. Skoro facet się nie podoba fizycznie to nic się nie da zrobić.

Poza tym zauważcie, że incele w ciągu roku albo i dłużej nie znajdują dziewczyny. Za to klasycznie przystojni kolesie w ciągu miesiąca są w stanie umawiać się z 2-3 dziewczynami.

Kremik Ty szukasz miłości I tej jednej jedynej, czy chcesz lecieć w tzw zaliczanie? Po pare miesięcznie?
To pytanie też do Rumunskiego i do Johnego, bo już się widać zgubiłam.

4,039 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-03-05 23:55:13)

Kremik napisał/a:

No i wkurza mnie ta stylizacja. Teraz serio wiele młodych dziewczyn się tak stylizuje, a potem idą przez miasto myśląc, że są jakimiś pięknościami

https://4fun.tv/uploads/media/cache/new … 232544.png

ten jej koleś ma prostokątną twarz

A bez mocnego makijażu kobiety Cię nie interesują?

4,040

lody miętowe napisał/a:

Fagata, Lexy? Kto to w ogóle jest? Jakieś influencerki? Rany boskie, Rumunski, mniej internetu, zdecydowanie.

Pierwsze słyszę, kto to?

4,041

Olinka napisał/a:

Ależ ja doskonale wiem o co Ci chodzi, uważam jedynie, że Twoje oczekiwania są zwyczajnie niedorzeczne, żeby nie napisać głupie. Ty po prostu nie ogarniasz, że każdy ma prawo marzyć o kim sobie chce, a Tobie nic do tego czy jest to polski mężczyzna, czy obcokrajowiec, mimo to masz czelność kobiety z tego rozliczać i narzucać im jedyne słuszne myślenie.

rossanka napisał/a:

Rossanka a czy byłabyś w stanie się zarzec, że tak faktycznie jest, czy tylko strzelasz bez prochu?

lody miętowe napisał/a:

To w końcu Wam panowie tylko o seks chodzi czy o związek? Bo ja myślałam że głównie o to drugie tu chodzi i o tym tutaj dyskutujemy. Jak tylko o seks to tego tematu faktycznie być nie powinno.

Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę ale jedno nie musi wykluczać drugiego.
Masakra jakaś...

Screwdriver napisał/a:

nabierzcie tyle kultury, ogłady, dystansu do siebie oraz tolerancji jak Szwedzi, Anglicy, Niemcy czy Holendrzy to na pewno przestaną one wodzić wzrokiem dalej niż do granicy naszego Państwa.

Ty chyba nie widziałeś co robią Ci wymarzeni Angole w Krakowie jak trochę popiją chmielu big_smile
Jaka kultura haha

lol

Bo to co robia pijani angole w krakowskich pubach, świadczy o tym, że wszyscy pozostali angole są tacy.
To tak samo jak Polacy piją w pubach i wszczynają bójki, to znaczy, że wszyscy pozostali mezczyzni w Polsce nadużywają alkoholu i wszczynają w pubach bójki. Według tej logiki taki Rumunski, pije i rozrabia po pojaku w pubie.

4,042

Obiektywnie przystojny/atrakcyjna - pierwsze słyszę..Jeśli oczywiście przyjmiemy, że na ową atrakcyjność składa sie wiele, ale to bardzo wiele czynników, choćby w samym wyglądzie a nie tylko 2 czy 3 cechy.
Natomiast influencerki są, nie oszukujmy się, "podrasowane" mentalnie..

4,043 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-03-06 00:12:39)

Kremiku, ja przedstawiłam swoje poglądy i podział mezczyzn tylko ze względu na urodę, później dochodzą inne kwestie, jak właśnie charakter, osobowisci, poglądy itd i sprawa się komplikuje hehe, więc bywa różnie. Ty Kremiku byłbyś z panią, która nie byłoby w Twoim guście urodowym, a tylko za fajny charakter? Wątpię, liczy się całokształt.

Bagiennik owszem, można powiedzieć że ktoś jest obiektywnie przystojny/przystojna, takie osoby będą miały duże powodzenie, wielu będą się podobać. Potrafię docenić męska urodę, ale to nke znaczy zaraz, że i mnie się będzie podobal ktoś ogólnie bardzo urodziwy, szukam czegoś więcej.

4,044

bagienni_k napisał/a:

Obiektywnie przystojny/atrakcyjna - pierwsze słyszę..Jeśli oczywiście przyjmiemy, że na ową atrakcyjność składa sie wiele, ale to bardzo wiele czynników, choćby w samym wyglądzie a nie tylko 2 czy 3 cechy.
Natomiast influencerki są, nie oszukujmy się, "podrasowane" mentalnie..

Za dużo instagrma i tiktoka. To sztuczny świat. To tak, jakby oglądać kobiety tylko na okładkach kolorowych magazynów. Przecież tak nikt nie wygląda, tam pracuje sztab ludzi aby wyszl przyjemna dla oka okładka. Potem mijasz taką kobietę na ulicy, po pracy i jej nawet nie poznasz. I tworzy się później jakieś bezsensowne rankingi 3/ 10, 10/ 10, przy czym 9 i 10 daje się instagramiwemu zdjęciu, a zwykle kobiety ma się za czwórkowe " pasztety". Myślałam, że to domena 13letnich chłopców, a nie ludzi koło 30ki.

4,045

To sobie czekaj, a wcześniej wróć do własnych postów, w których tonem nieprzyjmującym sprzeciwu oraz niezakładającym nawet promila możliwości pomyłki oznajmiasz, że wszystkie kobiety ponad inne wartości przedkładają ciemny kolor skóry i/lub pochodzenie. To tylko przykład, bo było tego więcej, jak choćby "złota lista cech", na które kobiety przecież lecą jak ćma do światła. Coś pomyliłam? I czy taka generalizacja nie jest narzucaniem innym własnego myślenia, bez dbałości czy ma ono jakiekolwiek przełożenie na rzeczywistość?

Kremik napisał/a:

No i wkurza mnie ta stylizacja.

Serio nie masz większych zmartwień jak to, że jakaś randomowa osoba stylizuje się w taki czy inny sposób?

4,046

Już sam poziom tej arogancji i buty, co jest zwyczajnie bezczelne powoduje, żę ciężko mi traktować Kolegę poważnie, bo tak się nie zachowuje norlany rozmówca..
Czerpanie wzorów czy przykładów z sieci tak, jak to zostało właśnie powyżej przedstawione, z góy pozwala stwierdzić,że nie dziwi mnie niepowodzenie kolegów kontaktach z kobietami..

lody miętowe napisał/a:

Bagiennik owszem, można powiedzieć że ktoś jest obiektywnie przystojny/przystojna, takie osoby będą miały duże powodzenie, wielu będą się podobać. Potrafię docenić męska urodę, ale to nke znaczy zaraz, że i mnie się będzie podobal ktoś ogólnie bardzo urodziwy, szukam czegoś więcej.

Być może, ale obawiam się, że to jest kolejna rzecz, jakiej panowie tutaj nie ogarniają...

4,047

rossanka napisał/a:

lol

Ahaha! Czyli nie podobają Ci się czarnoskórzy mężczyźni ale jednocześnie nie zarzekniesz się, że tak faktycznie jest.
Ale jaja, widzicie to? big_smile

rossanka napisał/a:

Kremik Ty szukasz miłości I tej jednej jedynej, czy chcesz lecieć w tzw zaliczanie? Po pare miesięcznie?
To pytanie też do Rumunskiego i do Johnego, bo już się widać zgubiłam.

Oj takie zaliczanie po parę miesięcznie to na pewno nie dla mnie.
Może jak miałem ok. 18 lat to takie coś mogłoby mi się spodobać ale nie teraz jak jestem starym koniem. Wolałbym mieć jakąś 1 normalną ale nie Julkę, tylko zwykłą kobietę.
,,Po co iść na jedną przygodę z tysiącem kobiet, skoro można iść na tysiąc przygód z jedną kobietą"

lody miętowe napisał/a:

Te dziewczyny, influencerki Rumunski są mocno podrasowane, na różne sposoby, może byś taka minął na ulicy i nawet nie pomyślał że to ta co Ci sie tak podoba w internecie. Dlatego mniej internetu wink

Zdaję sobie z tego sprawę, aczkolwiek zawsze mogę sobie pomarzyć lol

Olinka napisał/a:

I czy taka generalizacja nie jest narzucaniem innym własnego myślenia, bez dbałości czy ma ono jakiekolwiek przełożenie na rzeczywistość?

Wypraszam sobie, jeżeli piszę, że kobiety mają niewyobrażalny pociąg do łobuzów to wcale nie narzucam im tego, aby się z nimi umawiały.
Mogą się spotykać z łobuzami czy spokojnymi Mirkami, nic mi do tego.
Ja tylko napisałem pewną teorię, z którą się zgadzam i tyle.
Naprawdę tak trudno to przyjąć?

4,048

bagienni_k napisał/a:

Już sam poziom tej arogancji i buty, co jest zwyczajnie bezczelne (...)

Bardzo dobre określenia. To jest zwyczajnie aroganckie i bezczelne, a jeśli do tego dodać teksty w typie "wszystkie kobiety są rozwiązłe", to do pakietu mamy zwykłe chamstwo.

Wypraszam sobie, jeżeli piszę, że kobiety mają niewyobrażalny pociąg do łobuzów to wcale nie narzucam im tego, aby się z nimi umawiały.
Mogą się spotykać z łobuzami czy spokojnymi Mirkami, nic mi do tego.
Ja tylko napisałem pewną teorię, z którą się zgadzam i tyle.

Nie manipuluj, ja się na to nie nabieram.

4,049

Olinka napisał/a:

Nie manipuluj, ja się na to nie nabieram.

Przecież nie napisałem ani jednej dziewczynie, by się umawiała tylko z Polakami itp.
Źle interpretujesz to wszystko.
Masakra jakaś.

4,050

Ale na przykład uporczywie wmawiasz nam, że wszystkie marzymy o ciemnoskórych mężczyznach, zupełnie nie zwracając przy tym uwagi na bardzo świadome głosy ze strony tych kobiet, które twierdzą, że tacy zupełnie ich nie pociągają lub jeśli w ogóle, to na pewno nie kolor skóry jest tu decydującym wabikiem. Ty tego jednak nie słyszysz i zupełnie Ci nie przeszkadza, by po raz kolejny i kolejny napisać "wszystkie" czy kolejnej osobie kazać się zarzekać, że jest inaczej. To nie jest przecież NIC innego, jak właśnie próba narzucania własnego punktu widzenia.

Nie wiem po co to robisz, mogę się jedynie domyślać, ale uważam takie zachowanie za strasznie aroganckie, a równocześnie zwyczajnie dziecinne. Naprawdę nie da się dyskutować z kimś, kto nie słucha rozmówcy, a nawet nie dopuszcza do swojej świadomości, że ktoś może mieć inaczej niż Tobie się wydaje.

4,051

Jaja to akurat sa z tobą, Kremikiem czy innymi podobnymi do was.
Jeśli widzę kogokolwiek , kto oczekuje czy wręcz żada w roszczeniowy sposób, aby ktoś inny tłumaczył mu się koniecznie ze swoich preferencji czy wyborów, to nie zasługuje ani na odrobinę powagi.
Niezależnie jakie te preferencje by były.
Post Ross jest wystarczający dla wszystkich poza tobą, bo cała reszta użytkowników tutaj nie kieruje się chorą paranoją w infiltracji czyjegoś życia.

4,052

Olinka, gdzie ja napisałem, że 100% kobiet lubi czarnoskórych?
Ja napisałem ogólnie, że kobiety mają niewyobrażalny pociąg do Mokebe i Ahmedów ale nie miałem na myśli, że każda.
Większość, jakieś 90% ale nie 100%, bez przesady, nie popadajmy w paranoję.

Kobiety uwielbiają też jak mężczyzna jest wysoki.
Serio znasz jakąś 185cm kobietę, która lubuje się w mężczyznach niższych niż 160cm?
Jeżeli tak to na bank jest jakąś fetyszystką. Kobiety uwielbiają, kiedy to mężczyzna jest wyższy od nich samych i to jest po prostu prawda.
Zobacz np bagiennika, on simpuje najmocniej jak się da bo liczy, że jakąś dziewczynę ustrzeli na tym forum.
+ 14 000 postów i dalej nic.

Rozumiesz już o czym piszę?

Kobiety tak naprawdę nie lubią tych dobrych i miłych pokroju bagiennika, tylko właśnie takich agresywnych, wysokich, z kwadratową szczęką, przebojowych, ekstrawertyków z zasobami i bardzo dobrymi genami.

Ehh....

4,053

To naciskanie Rumunskiego kojarzy mi się trochę z horrorami klasy B kiedy psychopata porywa i więzi dziewczynę, mówi jej że uwielbia murzyńskie penisy jak wszystkie kobiety, ona na początku zaprzecza ale jak widzi że ma do czynienia z psychopatą to nie zostaje jej nic innego jak potwierdzić te tezy big_smile

Swoją drogą na jednym z blackpillowych forów panowie uknuli teorię że wojna na Ukrainie udowodniła rasizm i przewagę blond włosów i niebieskich oczu u kobiet nad ciemną karnacją - świadczyć ma o tym bezwarunkowa i ogromna pomoc krajów sąsiedzkich na tę wojnę i niewielkie zainteresowanie Europy wojną w krajach arabskich typu Afganistan. Jak widać każdy ma swojego bzika wink

4,054 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-06 01:08:19)

Foxterier napisał/a:

To naciskanie Rumunskiego kojarzy mi się trochę z horrorami klasy B kiedy psychopata porywa i więzi dziewczynę, mówi jej że uwielbia murzyńskie penisy jak wszystkie kobiety, ona na początku zaprzecza ale jak widzi że ma do czynienia z psychopatą to nie zostaje jej nic innego jak potwierdzić te tezy big_smile

Swoją drogą na jednym z blackpillowych forów panowie uknuli teorię że wojna na Ukrainie udowodniła rasizm i przewagę blond włosów i niebieskich oczu u kobiet nad ciemną karnacją - świadczyć ma o tym bezwarunkowa i ogromna pomoc krajów sąsiedzkich na tę wojnę i niewielkie zainteresowanie Europy wojną w krajach arabskich typu Afganistan. Jak widać każdy ma swojego bzika wink

I to jest właśnie dowód na to, że lepiej od niektórych źródeł trzymać się z daleka..

Dodając do tego jeszcze fakt, że jakiś czubek wie lepiej, co innym w głowie siedzi, bo mu się już styki przepaliły i zachowuje się jak nieznoszący sprzecifu despota..

4,055

Foxterier napisał/a:

Porównywanie mnie do psychopaty jest nie na miejscu.

4,056

Foxterier napisał/a:

Porównywanie mnie do psychopaty jest nie na miejscu.

Ludzie chorujący na schizofrenię w momencie zaostrzenia choroby są święcie przekonani że mają kontakt z ufo/widzieli Napoleona i perswadowanie im że tak nie jest też jest według nich nie na miejscu. Jesteś bezpieczny Rumunski, nic ci z nami nie grozi!

4,057

Wystarczy, że w odniesieniu do wielu aspektów używasz określenia "kobiety", co samo w sobie jest wyraźnym przekazem. Co innego, gdybyś używał stwierdzeń w typie "większość kobiet", "duża grupa kobiet" czy "niektóre z was", ale nie, w Twoich wypowiedziach padało niemal wyłącznie "kobiety wolą czarnoskórych", "kobiety są rozwiązłe" i tak dalej, a to już ma zupełnie inny wydźwięk. Ba, raz jeszcze powtórzę, że nawet jeśli któraś z nas wyraźnie dawała Ci do zrozumienia, że jesteś w błędzie, to i tak uporczywie to podważałeś.

Czy jeśli dla odmiany teraz ja generalizująco napiszę, że faceci są brudasami, nie mają żadnych zasad i oszukują przy każdej możliwej okazji, to uznasz, że moje słowa Ciebie nie dotyczą?

4,058

Swoją drogą, prezydent Ukrainy, Zelensky, 170 cm i raczej okrągła szczęka. Chad czy nie? Myślę że jego postępowanie z ostatniego tygodnia 100% chadowe. Mrau.

4,059

Foxterier napisał/a:

Swoją drogą, prezydent Ukrainy, Zelensky, 170 cm i raczej okrągła szczęka. Chad czy nie? Myślę że jego postępowanie z ostatniego tygodnia 100% chadowe. Mrau.

Ha, bodajże na poprzedniej stronie o tym pisałam, bo w odniesieniu do tego człowieka mam dokładnie takie same skojarzenia - mężczyzna z krwi i kości, który w oczach całego świata stał się uosobieniem najlepszych, męskich cech. I moim zdaniem to jest właśnie ten rodzaj podziwu, który wywołuje u kobiet chemię zwaną pożądaniem. Niestety dla niektórych niepojęte.

4,060

Olinka napisał/a:

Czy jeśli dla odmiany teraz ja generalizująco napiszę, że faceci są brudasami, nie mają żadnych zasad i oszukują przy każdej możliwej okazji, to uznasz, że moje słowa Ciebie nie dotyczą?

Uważam, że Twoje słowa mnie nie dotyczą, ponieważ nie napisałaś, że ,,wszyscy faceci", tylko napisałaś po prostu ,,faceci".
Po Twoim poście nie można wysunąć wniosków, że piszesz o wszystkich jednostkach czy tylko o dwóch przypadkach wink

Szach i mat Olinko, niestety...

Olinka napisał/a:

mężczyzna z krwi i kości, który w oczach całego świata stał się uosobieniem najlepszych, męskich cech. I moim zdaniem to jest właśnie ten rodzaj podziwu, który wywołuje u kobiet chemię zwaną pożądaniem.

Kolejny zachwyt obcokrajowcem przez Polkę.
No nie wytrzymam...

Dobranoc.

4,061

Uważam, że Twoje słowa mnie nie dotyczą, ponieważ nie napisałaś, że ,,wszyscy faceci", tylko napisałaś po prostu ,,faceci".
Po Twoim poście nie można wysunąć wniosków, że piszesz o wszystkich jednostkach czy tylko o dwóch przypadkach wink

Szach i mat Olinko, niestety...

Taaaa... A świstak siedzi i zawija je w te sreberka...

W każdym razie przykro mi to napisać, ale faceci nie są godni zaufania, mają wątłe kręgosłupy moralne, w zasadzie myślą tylko o jednym, co im zresztą mózg przesłania i ogólnie są strasznymi prostakami.
Rozumiem, że się z tym zgadzasz?

Kolejny zachwyt obcokrajowcem przez Polkę.
No nie wytrzymam...

I co w związku z tym, że jest obcokrajowcem? Czegoś mu to ujmuje czy dodaje? Jesteś w stanie dopuścić do swojego wąskiego myślenia, że ten szczegół ma się nijak do mojej oceny, że w tym kontekście to nie pochodzenie go definiuje?

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale zwyczajnie się kompromitujesz.

4,062 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-06 09:31:22)

Foxterier Miałbym wątpliwości...

Jeśli jakiekolwiek przyznanie racji kobiecie to simpowanie, wyrywanie słów czy zdań z kontekstu i pomijanie istotnych kwestii to norma a wyliczanie komuś postów i arogancja, która każe  innym przyznawać rację, to dla niego norma, zastanawiałbym się czy wszystko z nim w porządku..

Natomiast nie mam obecnie co do tego wątpliwości, bo tekst na temat prezydenta Ukrainy zaorał wszystko..Nie wierzę po prostu, żę to sie dzieje naprawdę i ktoś może być tak tępy..

4,063

rossanka napisał/a:

lol

Ahaha! Czyli nie podobają Ci się czarnoskórzy mężczyźni ale jednocześnie nie zarzekniesz się, że tak faktycznie jest.
Ale jaja, widzicie to? big_smile

?

Napisałam wcześniej, że nie pociągają mnie ciemnoskórzy mężczyźni.
To znaczy, że mnie nie pociągają. Jak mam inaczej napisać, że mnie nie pociągają?

4,064

Ja napisałem ogólnie, że kobiety mają niewyobrażalny pociąg do Mokebe i Ahmedów ale nie miałem na myśli, że każda.
Większość, jakieś 90% ale nie 100%, bez przesady, nie popadajmy w paranoję.

Kobiety uwielbiają też jak mężczyzna jest wysoki.
Serio znasz jakąś 185cm kobietę, która lubuje się w mężczyznach niższych niż 160cm?
Jeżeli tak to na bank jest jakąś fetyszystką. Kobiety uwielbiają, kiedy to mężczyzna jest wyższy od nich samych i to jest po prostu prawda.
Zobacz np bagiennika, on simpuje najmocniej jak się da bo liczy, że jakąś dziewczynę ustrzeli na tym forum.
+ 14 000 postów i dalej nic.

Rozumiesz już o czym piszę?

Kobiety tak naprawdę nie lubią tych dobrych i miłych pokroju bagiennika, tylko właśnie takich agresywnych, wysokich, z kwadratową szczęką, przebojowych, ekstrawertyków z zasobami i bardzo dobrymi genami.

Ehh....

Ekstrawertyk do dobra cecha. To znaczy , że człowiek jest bardziej otwarty, lepiej się czuje wśród ludzi niż sam, lubi przebywać wśród wielu osób jednocześnie, bardzo lubi zawierać nowe znajomości. Nie widzę tu ani jednej złej cechy.

4,065 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-03-06 10:56:02)

Rossanko, musisz się zarzeknąć ze tacy Ci się nie podobają, to wtedy MOŻE Ci Rumunski przyzna rację wink
Jeśli chodzi o ekstrawertyzm to zależy na jakim jest poziomie. Taka osoba potrafi czlowieka psychicznie zamęczyć, jeśli ktoś również nie jest takim ekstrawertykiem jak on.
Ja tam nie lubię agresywnych mężczyzn, wolę tych milych i dobrych, mnie huśtawki emocjonalne nie są potrzebne. Miły i dobry nie oznacza przecież że taki facet będzie nijaki i mdly, może byc jednoczesnie charakterny.

Kremik Czy uważasz, że kobiety są ładniejesz od mężczyzn, i czy czujesz się przy nich brzydki?

4,067

Ja juz sie poddałam, bo cokolwiek Rumuńskiemu sie powie, to i tak nie uwierzy, albo ogonem odwróci.

Napisalam, że w ogóle nie podobają mi sie sniadzi mężczyźni, a czarnoskórzy, to już zupelnie dla mnie aseksualni, to sie dowiedzialam, ze kłamię. Napisalam, że to naturalne, że wiążę się z Anglikami, bo mieszkam w Anglii, to mi zarzucił hipokryzję (WTF). Jak mu podałam przykład Polskiego aktora, którego uwazam za bardzo atrakcyjnego, to wielka cisza zapadła, bo albo Tomasz Ziętek nie miesci się w kanonie uznanego kanonu urody dla Rumuńskiego, albo pewnie znowu kłamię.

Ja sie wcale nie dziwie, że jest sam. Ani, ani.

4,068

lody miętowe napisał/a:

Rossanko, musisz się zarzeknąć ze tacy Ci się nie podobają, to wtedy MOŻE Ci Rumunski przyzna rację wink
Jeśli chodzi o ekstrawertyzm to zależy na jakim jest poziomie. Taka osoba potrafi czlowieka psychicznie zamęczyć, jeśli ktoś również nie jest takim ekstrawertykiem jak on.
Ja tam nie lubię agresywnych mężczyzn, wolę tych milych i dobrych, mnie huśtawki emocjonalne nie są potrzebne. Miły i dobry nie oznacza przecież że taki facet będzie nijaki i mdly, może byc jednoczesnie charakterny.

Ten pierwszy nie zamęczą przez ekstrawertyzm ale moze być gólnie meczący,  tak jak introwertyk może być męczybułą.

4,069

rossanka napisał/a:

To znaczy, że mnie nie pociągają. Jak mam inaczej napisać, że mnie nie pociągają?

Słuchaj to jest tak samo jakbym powiedział, że nie lubię zielonej herbaty po czym poszedłbym takową wypić w domowym zaciszu.
Zobacz: ja Rumuński, zarzekam się, że dzisiaj jest Niedziela.
Było to takie trudne? No nie wink

Ty piszesz, że nie podobają Ci się czarnoskórzy, lecz jakoś nie chcesz się zarzec, że tak faktycznie jest.
Coś mi tu nie gra.

lody miętowe napisał/a:

Ja tam nie lubię agresywnych mężczyzn, wolę tych milych i dobrych, mnie huśtawki emocjonalne nie są potrzebne.

No nie wierzę w to co się tutaj dzieje lol
Chociaż oczywiście może się tak stać jeżeli kobieta jest już po tzw. ,,ścianie", czyli gdy się wyhulała i wybawiła seksualnie z badboyami i łobuzami to wtedy po okresie ,,wyszumienia się", może faktycznie zwracać uwagę na tych miłych i dobrych mężczyzn, którzy dostarczą jej dobra materialne na resztę życia.
Lecz lata, gdy była najbardziej atrakcyjna na rynku matrymonialnym (18-22) oddawała się agresywnym recydywom z tatuażami, którzy dawali jej huśtawki emocjonalne.
Przyznasz się, że tak było?

Beyondblackie napisał/a:

Ja sie wcale nie dziwie, że jest sam. Ani, ani.

Tak samo mnie nie dziwi to, że spotykasz się tylko z obcokrajowcami. Normalna sprawa smile

Olinka napisał/a:

W każdym razie przykro mi to napisać, ale faceci nie są godni zaufania, mają wątłe kręgosłupy moralne, w zasadzie myślą tylko o jednym, co im zresztą mózg przesłania i ogólnie są strasznymi prostakami.
Rozumiem, że się z tym zgadzasz?

Nie napisałaś o jakiej dokładnie ilości mężczyzn mówisz.
Brak informacji czy piszesz o wszystkich czy o mniejszości lub większości.
Dlatego mogę się z Tobą jak najbardziej zgodzić ale tylko częściowo, że faceci tacy są. Bez podawania ilu dokładnie mam na myśli tak samo jak Ty to zrobiłaś.

Olinka napisał/a:

I co w związku z tym, że jest obcokrajowcem? Czegoś mu to ujmuje czy dodaje? Jesteś w stanie dopuścić do swojego wąskiego myślenia, że ten szczegół ma się nijak do mojej oceny, że w tym kontekście to nie pochodzenie go definiuje?

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale zwyczajnie się kompromitujesz.

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale kobiety to się tutaj kompromitują.
Mówią, że narodowość nie ma znaczenia ale same wspominanie tutaj jest o jakichś Anglikach, Irlandczykach, Niemcach, Czechach, Ukraińcach itp.
Nie ważne czy Polak czy Anglik ale oddawanie się jest tym drugim.

Hipokryzja lvl hard, naprawdę ciężko tu wyrobić hmm

Czy Wy nie widzicie, że w najlepszym wypadku "rozmawiacie" z osobą niepoważną?

4,071

A ja sie dowiem co z tym Tomaszem Zietkiem czy nie?

4,072

rossanka napisał/a:

Słuchaj to jest tak samo jakbym powiedział, że nie lubię zielonej herbaty po czym poszedłbym takową wypić w domowym zaciszu.
Zobacz: ja Rumuński, zarzekam się, że dzisiaj jest Niedziela.
Było to takie trudne? No nie wink

hmm

A ja się zarzekam że teraz mamy marzec.
Czyli znaczy pisze prawdę.

4,073 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-06 12:40:25)

Nie osobą niepoważną, ale mentalnie upośledzoną, zarzucającą innym coś, co sama uprawia.. Te roszczenia i żadania zarzekania się czegoś obcym osobom - czy tak postępuje zdrowa psychicznie osoba?

4,074

bagienni_k napisał/a:

Nie osobą niepoważną, ale mentalnie upośledzoną, zarzucającą innym coś, co sama uprawia.. Te roszczenia i żadania zarzekania się czegoś obcym osobom - czy tak postępuje zdrowa psychicznie osoba?

On ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem nawet.

Nawet jak mu sie zarzekne, ze w zyciu nie pociagali mnie adni Alvaro czy Mokebe, to i tak mi nie uwierzy. Podobnie, ze narodowosc dla mnie bez znaczenia. A o tego Zietka to juz trzeci raz sie pytam i odpowiedzi nie dostalam.

4,075

Całe życie wydawało mi się, że forum służy jako miejsce, w którym toczy się dyskusja.

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Powyżej widzimy przykład braku argumentów wink
Droga Panno, jest fajny sposób, żeby zniszczyć wszystkie moje argumenty i właśnie Ty jesteś w stanie tego dokonać smile W jaki sposób? Już tłumaczę.

Przyznaj się wszystkim, że przez całe swoje życie:
- Nie spotykałaś się z obcokrajowcami (związek)
- Nie uprawiałaś seksu z obcokrajowcami
- Nie podobali Ci się obcokrajowcy.

Jak się do tego przyznasz to całkowicie zniszczysz wszystkie moje teorie smile
Czekam do końca Marca (dużo czasu).
Po tym czasie (jak tego nie zrobisz) możesz zniknąć z mojego życia na zawsze, serio...

Beyondblackie napisał/a:

z pośród wielu zagraniczników wymieniłaś w końcu jakiegoś Polaka ale tylko i wyłącznie było spowodowane tym, że prze ostatnie (2 tyg?) Przyciskałem Ciebie do muru smile
No i w końcu pękłaś i podałaś imię i nazwisko jakiegoś Polaka.
Po około dwóch tygodniach nacisku...

Czy to było szczere? Sami oceńcie wink

rossanka napisał/a:

Dalej nie chcesz się zarzec, że nie podobali Ci się opaleni obcokrajowcy smile

Komedia...

4,076 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-06 13:10:58)

bagienni_k napisał/a:

Te roszczenia i żadania zarzekania się czegoś obcym osobom - czy tak postępuje zdrowa psychicznie osoba?

Nie, nie postępuje tak. Jest to co najmniej dziecinne zachowanie polegające na wymuszeniu obietnicy: "Przysięgnij, że nie powiesz Pani /mamie że ... " big_smile  Poziom kilkulatka wink

Natomiast przeświadczenie u osoby dorosłej o istnieniu okoliczności obiektywnie irracjonalnych (dla osób poprawnie postrzegających rzeczywistość) jest jednym z objawów schizofrenii.

4,077

Całe życie wydawało mi się, że forum służy jako miejsce, w którym toczy się dyskusja.

Droga Panno, jest fajny sposób, żeby zniszczyć wszystkie moje argumenty i właśnie Ty jesteś w stanie tego dokonać smile W jaki sposób? Już tłumaczę.

Po tym czasie (jak tego nie zrobisz) możesz zniknąć z mojego życia na zawsze, serio...

Beyondblackie napisał/a:

z pośród wielu zagraniczników wymieniłaś w końcu jakiegoś Polaka ale tylko i wyłącznie było spowodowane tym, że prze ostatnie (2 tyg?) Przyciskałem Ciebie do muru smile

rossanka napisał/a:

Dalej nie chcesz się zarzec, że nie podobali Ci się opaleni obcokrajowcy smile

Komedia...

Co jest niezrozumiałego w zdaniu, że nie pociągają i nie pociągali mnie nigdy mulaci, Murzyni etc?
Czego dokładnie nie zrozumiales w tym zdaniu?

4,078

Ty naprawdę nie wyszedłeś jeszcze z piaskownicy, a zastanawiam się czy chociaż już raczkujesz.

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale kobiety to się tutaj kompromitują.
Mówią, że narodowość nie ma znaczenia ale same wspominanie tutaj jest o jakichś Anglikach, Irlandczykach, Niemcach, Czechach, Ukraińcach itp.
Nie ważne czy Polak czy Anglik ale oddawanie się jest tym drugim.

Tym postem udowodniłeś i to po raz kolejny, że nie potrafisz ogarnąć naprawdę banalnie prostej rzeczy. Zaczynam się o Ciebie, Rumunski, coraz poważniej martwić.

4,079

Rumunski, uspokój się, po co my mamy tutaj kłamać? To anonimowe forum przecież. No litości, co mam Ci rację przyznawać, jak jest jak napisałam, nigdy nie zadawałam się z żadnymi bad boyami, nie szalałam, zawsze spokojni faceci mi się podobali, nie mylić nudni. No tak szalałam że w swoim życiu mam tylko jedego partnera seksualnego big_smile

4,080

Nie ma co się zniżać do tak niskiego poziomu!
Nie czujecie się Panie z tym niekomfortowo, że musicie się tłumaczyć i za każdym razem powtarzać to samo komuś, kto mentalnie nie ma wiecej jak 15 lat?
Po co ciągle komuś coś udowadniać i strzępić sobie nerwy? wink

4,081 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-03-06 13:54:11)

bagienni_k napisał/a:

Nie czujecie się Panie z tym niekomfortowo, że musicie się tłumaczyć i za każdym razem powtarzać to samo komuś, kto mentalnie nie ma wiecej jak 15 lat?
Po co ciągle komuś coś udowadniać i strzępić sobie nerwy? wink

To jest wręcz przerażające, że takie osoby istnieją. Może więc dobrze się dzieje, że w w realnym życiu są sami bo raczej chyba żadna z kobiet nie wyobrażałaby sobie z kimś takim prowadzić dyskusję (bo się po prostu nie da), nie mówiąc o jakiejś bliższej relacji.
Przerażające jest to, że w związku z tym, że te osoby wiedzą, że nie mają powodzenia i nie są w stanie zdobyć kobietę, która by się im podobała, stąd ta nienawiść i wyimaginowane teorie czy fobie.
Ja bym się chyba nawet bała zadawać z takimi osobami jak Rumuński, to jego nie przyjmowanie do wiadomości, że bredzi czy kazania zarzekania się że coś tam, to już na jakieś problemy natury psychicznej wskazuje, a jak dodać do tego brak kultury i pogardę dla kobiet, to taki facet naprawdę może być niebezpieczny i lepiej omijać go szerokim łukiem.

4,082

Wiesz co bagiennik, ja mam wewnątrzny wkurw jak mi ktoś insynuuje pewne rzeczy, które nie są prawda, dlatego tutaj piszę.

4,083 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-03-06 13:54:59)

bagienni_k napisał/a:

Do znudzenia powtarzam, że taki "urok" Internetu, że nie wiesz z kim tak naprawdę masz do czynienia. Gdybym widziała rozmówcę na żywo, to wiedziałabym, czy rozmawiam albo z dzieckiem (wiek mniej więcej 13 lat) albo z osobą dorosłą robiącą sobie żarty (kiepskie, nudne, monotonne) albo z osobą chorą psychicznie.

Owszem czytając raz po raz wypowiedzi jak poniżej czuję zażenowanie. Nic dodać, nic ująć.

4,084 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-03-06 14:00:56)

Beyondblackie napisał/a:

Pomijając prosty fakt, że nie mam polskiego Netflixa i żadnej polskiej telewizji nie oglądam (poza komentariatem na yt, ale tam są komentatorzy, nie aktorzy), jestem slabo zorientowana w polskim kinie. Jak ja Ci mam wymieniać, wedlug mnie, przystojnych aktorów jak ich normalnie nie ogladam? Ten Ziętek się trafił, bo Operacja Hiacynt jest na UK Netflixie z dubbingiem i trafilo mi się to oglądać z Miśkiem. Musiałam w googla wstawić "polscy aktorzy", żeby się przyjżeć i jakiegoś Ci zapodać. Z tego co widzę, to mogę wskazać na Kamila Szeptyckiego i Bartosza Gellnera. Wjakiejś tam odleglej generacji, kiedy jeszcze w Polsce mieszkalam i mialam pojęcie, to Piotr Adamczyk czy Michał Zebrowski.

Zadowolony?

4,085

Do znudzenia powtarzam, że taki "urok" Internetu, że nie wiesz z kim tak naprawdę masz do czynienia. Gdybym widziała rozmówcę na żywo, to wiedziałabym, czy rozmawiam albo z dzieckiem (wiek mniej więcej 13 lat) albo z osobą dorosłą robiącą sobie żarty (kiepskie, nudne, monotonne) albo z osobą chorą psychicznie.

Też mam podobne odczucie, że sobie faceci (?) jaja robią albo mają poważne zaburzenia psychiczne.

4,086 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-06 14:06:19)

Kazanie czy wręcz żadanie od kogoś, aby się zarzekał, żałosne insynuacje, dyktowanie co ma robić czy wreszcie szczyt absurdu, jakim jest "tłumaczenie" sobie przez gościa preferencji  BB w powyższym poście, odnośnie polskiego aktora, aż mnie osłabia. Rozbawiło mnie wcześniej, jak oczekiwał, żę mam stanąć po jego stronie, tylko dlatego, żę jestem facetem...

To jedno wielkie kuriozum, które się dzieje niby w wirtualnym świecie, ale nie chciałbym mieć nawet znajomego, który wyciąga w zyciu podobnie " słuszne wnioski".

edit: jeśli ktoś, kto jest mimo wszystko przy zdrowych zmysłach, a tak się zachowuje, gorzej o nim świadczy..

4,087

bagienni_k napisał/a:

edit: jeśli ktoś, kto jest mimo wszystko przy zdrowych zmysłach, a tak się zachowuje, gorzej o nim świadczy..

Dlatego chyba nikt się nie dziwi, że ci panowie są sami i w sumie bardzo dobrze! Natura jednak wie co robi a kobiety mają jeszcze w sobie jakiś instynkt samozachowawczy, że takie osoby odrzucają na starcie.

4,088

Wg mnie to wynika z frustracji, tylko tyle i aż tyle. U niektórych przybiera to bardzo zła formę, czego przykładem są tutejsi panowie. Moze to się jeszcze pogłębić i wtedy taki pan może stać się niebezpieczny.

4,089

Po tych wypowiedziach nie życzę chyba żadnej kobiecie, żeby spotkała ich na swojej drodze, nie tyle ze względu na jej komfort czy szczęście, ale samo bezpieczeństwo..

4,090 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-03-06 14:11:48)

bagienni_k napisał/a:

Po tych wypowiedziach nie życzę chyba żadnej kobiecie, żeby spotkała ich na swojej drodze, nie tyle ze względu na jej komfort czy szczęście, ale samo bezpieczeństwo..

No właśnie dlatego wyżej napisałam, że mnie takie osoby przerażają, ta ich frustracja, fobie i pogarda dla kobiet, i nie czułabym się w ich towarzystwie bezpiecznie ani komfortowo.

lody miętowe napisał/a:

Wg mnie to wynika z frustracji, tylko tyle i aż tyle.

Jeśli frustracja, to jeszcze gorzej.

4,092

Frustaracja, mizogynia, sztywne założenie nie przykladające się wcale do rzeczywistości... To ma być atrakcyjne dla jakiejkolwiek kobiety??? No, sorry, ale nie chcialabym się zwiazac z kims, kto na każdym kroku wie lepiej ode mnie czego chcę w zyciu, albo dostaje ataku padaczki na widok ciemnoskórego męzczyzny na ulicy, bo pewnie zaraz go z nim zdradzę. Paranoja jest malo fajna.

4,093

Beyondblackie napisał/a:

Frustaracja, mizogynia, sztywne założenie nie przykladające się wcale do rzeczywistości... To ma być atrakcyjne dla jakiejkolwiek kobiety??? No, sorry, ale nie chcialabym się zwiazac z kims, kto na każdym kroku wie lepiej ode mnie czego chcę w zyciu, albo dostaje ataku padaczki na widok ciemnoskórego męzczyzny na ulicy, bo pewnie zaraz go z nim zdradzę. Paranoja jest malo fajna.

I na pewno znalazły się takie które udowadniały na priv, że są inne niż wszystkie.
Patrząc na ruch na forum, nie uwierzę w inną opcję. Chyba, że naprawdę są tu tyko setki viewbotów. tongue

4,094

Znerx napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

I na pewno znalazły się takie które udowadniały na priv, że są inne niż wszystkie.
Patrząc na ruch na forum, nie uwierzę w inną opcję. Chyba, że naprawdę są tu tyko setki viewbotów. tongue

O ile sobie zdaje sprawę, w glowie mam wszystko ulożone. Wątpie czy ktokolwiek normalny, nawet na priv, chciał przekonać Rumuńskiego, że jego urojenia są rzeczywistością.

4,095

Kremik Czy uważasz, że kobiety są ładniejesz od mężczyzn, i czy czujesz się przy nich brzydki?

Jak są umalowane to czuję się mniej atrakcyjny. Im mocniejsza tapeta tym czuję się mniej wartościowy. Natomiast kobiet bez makijażu nawet ładnych się nie boję

Posty [ 4,031 do 4,095 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 61 62 63 64 65 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024