30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 60 61 62 63 64 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,966 do 4,030 z 31,047 ]

3,966

Odp: 30lat i cały czas sam
Psycholog Na Niby napisał/a:

Zdradzi mi ktoś fenomen tego tematu? Prędzej świat się skończy niż ten wątek.

Zobacz podobne tematy :

3,967 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-04 22:55:20)

bagienni_k napisał/a:

Partie, takie jak Kremik czy Rumun będą stale narzekać i narzekać, bo tylko to potrafią a młotkiem do ich pustego łba nie wbije się tej prostej zależności,

bagienni_k napisał/a:

To jest zadziwiające, ale szczerze odczułbym ulgę, jakby się okazało, że Kremik czy Rumun mają nie więcej niż po 15 lat. Zachowują się jak chłopaczki z podstawówki,

Do mnie pijesz?
Wiesz co mnie najbardziej boli? Nie te Twoje teksty do mnie ale fakt, że nie możesz powiedzieć mi tych obelg prosto w oczy (np na ulicy).

anetas napisał/a:

Potwierdzamy że jesteś żałosnym zerem czyli to co chcesz usłyszeć od kilku miesięcy a teraz znikaj i nie zasmiecaj forum.

No ale dlaczego obrażasz w taki sposób Kremika? Kim Ty właściwie jesteś?
Hatfu (łap w zęby)

anetas napisał/a:

Sama wybieram wysokich z kwadratową szczęką tylko i wyłącznie (:

Kremik nie ma racji, jednocześnie mając rację.
Perpetuum mobile, dzięki któremu dobijemy zaraz do 70 stron big_smile

Beyondblackie napisał/a:

Po drugie, co ten Rumuński ma z ludźmi z za granicy? Nigdy nie patrzyłam na mężczyzn przez pryzmat ich pochodzenia. Mnie zwisa i powiewa gdzie sie ktos urodził.

Bo jesteś hipokrytką, po prostu.
Mówisz, że narodowość nie ma znaczenia ale jak wymieniasz facetów swoich niespełnionych marzeń to nie widzę tam ani jednego Polaka, sami obcokrajowcy.
Jak mówisz o swoich byłych (czy obecnym chłopaku) to też jacyś obcokrajowcy.
Narodowość nie ma znaczenia ale nic nie piszesz, że podoba Ci się np. Prezydent Warszawy czy jakiś tam Polski siatkówkarz.
Nie nie nie, sami Wyspiarze wink

Johnny89 napisał/a:

Większego wazeliniarza jak ty bagienni to nie widziałem

Lepsze byłoby określenie Simp smile lol

Johnny89 napisał/a:

Budzisz się rano tak jak ja, Rumuński,czy Kremik z takim samym porannym drągiem i jedziesz na ręcznym bo nie ma ci kto tego zrobić

Do mnie pijesz?
Akurat tak się składa, że nie ,,jadę na ręcznym" rano bo tego nie lubię.
Zresztą masturbacja wysysa bardzo dużo energii z organizmu i taki akt z samego rana sprawia, że człowiek potem cały dzień jest taki przeźroczysty.

Olinka napisał/a:
Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Wiem dlaczego kobiety zdradzają, wiem dlaczego są bardzo mocno rozwiązłe seksualnie i dlaczego uwielbiają obcokrajowców.

A zatem? Jakie Twoim zdaniem są tego powody?

Powody są takie, że kobieta potrzebuje emocji (pozytywne, negatywne - nie ważne)
Jeżeli mężczyzna nie dostarcza odpowiednich emocji kobiecie to ta zaczyna poszukiwanie tzw. 2giej gałęzi, czego późniejszym efektem jest zdrada.
Nieograniczone możliwości komunikacyjne XXI wieku sprawiły, że hipergamia kobiet osiągnęła apogeum. W dzisiejszych czasach zwykła Julka z Tomaszowa Lubelskiego jest w stanie otrzymywać propozycje matrymonialno-seksualne od mężczyzn z całego świata i to wszystko za sprawą internetu.
Facet 8/10 może tylko pomarzyć o kobiecie 10/10 ale kobieta 6/10 może mieć takich facetów na pęczki.
Na rynku jest bardzo duży popyt na kobiety dlatego cena brzoskwinki również wywindowała mocno do góry przez ostatnie kilkanaście lat.
kobiety pragną zasobów mężczyzny (pieniądze, majątek, intelekt, ochrona, siła, dominacja), więc zawsze będą szukały najlepszych genów dlatego, aby ich dziecko było jak najzdrowsze.
Wysoki wzrost, kwadratowa szczęka, duży penis, kanciaste rysy szczęki, uśmiech złodziejaszka, gęste włosy, białe zęby, niski głos, odpowiednia cera itp.
Jeżeli Julka spotyka się z Mirkiem zakolakiem 170cm i 2400 netto to jak nagle pozna wysokiego przystojnego faceta z bujnymi włosami z własną firmą i czarnym Jaguarem XE 2018 to nagle powie, że nie wie co czuje do Mirka, że jest dla niej za dobry bo starał się za mocno. Przez 2 lata ją podrywał i on nie zasługuje na nią bo on taki miły i dobry.
A po dwóch tygodniach wskoczy do czarnego Jaguara, gdzie będą dziać się dantejskie sceny.

Dlaczego kobiety są rozwiązłe seksualne? Bo po pierwsze lubią seks a po drugie - podaż ofert seksualnych ze strony facetów w postaci kutasa jest przesycony rynkiem towarzyskim.
Dzisiejsza Julka odpala sobie konto na seks randkach online i w jedną noc dostanie +/- kilkadziesiąt ofert seksualnych.
Jak doda zdjęcie, nawet nie nudesa a zwykłego sofcika to na następny dzień będzie miała +/- 100 wiadomości od różnych facetów.
Kobiety mogą przebierać w łajdaczeniu się z facetami jak w ulęgałkach, po których to spotkaniach zostaje widok przypominający stajnię Augiasza.

Dlaczego wolą obcokrajowców?
Proste
Zagraniczny Thomas wiadomo zarabia w EUR czyli x4-5 więcej niż Krzysiu z Płocka w swojej cebulionowej walucie.
Obcokrajowiec da więcej zasobów, do tego bardziej podnieca kobietę ponieważ jest ,,egzotyczny", mówi w innym języku, ma dom a nie jakąś ruderę w Podlaskim, stać go na wszystko. Światowiec, nie to co Krzysiu z Lubuskiego.

3,968 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-03-04 23:06:25)

Lucyfer666 napisał/a:

Lucek, ten fenomen jest prosty. To się nazywa pozorne dzialanie, które w rzeczywistosci jest biciem piany w temacie swojego "męczeństwa". Oczywiście, że zadnej porady oni nie wykorzystają, bo to by wymagalo ruszenia dupska, porzucenie strefy komfortu i stawienia czoła swoim kompleksom. Łatwiej jest wszystko zwalić na wzrost, brak wygladu modela bądź na wredne kobiety.

Rumuński, wiekszych bzdur to chyba dawno nie czytałam (choć ten wątek jest tak ekstremalny, że jedna durnota przebija drugą). Jak ja mam Ci podawać polskich celebrytów jak od 20 lat mieszkam w UK i obracam się wylącznie w gronie Anglikow i polska kultura mnie malo interesuje? Mam się super starać followować wszystko co się dzieje 1000 km ode mnie? Ty chyba niepoważny jesteś.

Co do zarobków, bylam w związkach z różnymi mężczyznami, co róznie zarabiali. Bylam i ze studentem golodupcem, jak i z zamożnym synem bogatych rodziców, z przeciętnym początkującym brokerem w city, z managerem pubu jak i teraz jestem z partnerem w firmie prawniczej. Poza tym, Ty zapominasz, że chociaż zarobki są w UK wyższe w porównaniu z Polską, koszty zycia tez są wyzsze- przeciętny dom to w mojej okolicy 300 tysiecy funtów.

Ty tylko widzisz co chcesz widzieć.

3,969

Ja to wiem wink
Ty to wiesz wink
Inni też wiedzą wink
Czasami świadomie odpychamy to, co oczywiste wink

3,970

Krzysiu z Lubuskiego.

No to nie bądź jak Krzychu. lol

3,971

(...) Dlaczego wolą obcokrajowców?
Proste
Zagraniczny Thomas wiadomo zarabia w EUR czyli x4-5 więcej niż Krzysiu z Płocka w swojej cebulionowej walucie.
Obcokrajowiec da więcej zasobów, do tego bardziej podnieca kobietę ponieważ jest ,,egzotyczny", mówi w innym języku, ma dom a nie jakąś ruderę w Podlaskim, stać go na wszystko. Światowiec, nie to co Krzysiu z Lubuskiego.

Taki ból du*y, że aż skwierczy..
No niebywałe, że ktoś woli lepszą partię...NOrmalnie tragedia, szczególnie jeśli ten Janusz nie widzi niczego innego poza chlaniem browaru przed TV a ten zagraniczny ma jakieś ambicje i pasje..

Dwa różne światy a jednak zdziwienie, że wybiera się lepszą...

3,972

bagienni_k napisał/a:

No niebywałe, że ktoś woli lepszą partię...

Dziękuję, że potwierdziłeś iż zagraniczni są ,,lepszą partią" niż Polacy.
Szkoda tylko, że nie wyszło to z klawiatury jakiejkolwiek Pani w tym temacie.

3,973

Jakbyś nie był taki tępy( przepraszam za dosadność, ale mówię po prostu prawdę), to byś zrozumiał, że u każdej może być inaczej. Jedna zechce takiego, inna zupełnie innego. A to, co inni mówią, warto chociaż rozważyć a nie od razu krytykować i poddawać w wątpliwość.

3,974

bagienni_k napisał/a:

No niebywałe, że ktoś woli lepszą partię...

Dziękuję, że potwierdziłeś iż zagraniczni są ,,lepszą partią" niż Polacy.
Szkoda tylko, że nie wyszło to z klawiatury jakiejkolwiek Pani w tym temacie.

Pisze Ci po raz milionowy, że od 20 lat mieszkam w UK i z Polakami nie mam żadnego kontaktu. A Ty ciagle swoje.

3,975

bagienni_k napisał/a:

Jakbyś nie był taki tępy.

Wolę być tępy, niż tak jak Ty być największym Simpem tego forum big_smile
Hau Hau lol

Beyondblackie napisał/a:

Pisze Ci po raz milionowy, że od 20 lat mieszkam w UK i z Polakami nie mam żadnego kontaktu. A Ty ciagle swoje.

To dlaczego pisząc o swoim ,,mokrym śnie" wymieniasz jakichś Jamesów czy kogo tam a nie zwykłych Polaków?
Przecież można mieszkać na wyspie i lubować się w Polakach?

Widzisz już teraz własną hipokryzję?

3,976 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-04 23:27:47)

Widzisz, każdy widzi się takim, za jakiego się uważa big_smile

Ja się uważam za kogoś, kto patrzy obiektywnie i przede wszystkim, nie jojczy na cały świat wokół, który jest niby odpowiedialny za jego "tragedię". Tak w ogóle, to ciężko rozmawiać z kimś, kto prezetuje taką "logikę", jaka ujawnia się w poprzednim poście skierowanym do BB: jeśli ktoś ci mówi, że Polakó nie ma w pobliżu, ty będziesz miał pretensje, że ten ktoś sie nie spotyka z Polakami..

Jakbym sam się uważał za Simpa, to dawno by mnie tu nie było..No, ale co poradzić, jeśli każde możliwe przyznanie racji kobiecie, uważacie za simpowanie.

Powiedz, czy wy naprawdę nienawidzicie kobiet czy tylko udajecie?

3,977 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-03-04 23:29:26)

bagienni_k napisał/a:

Jakbyś nie był taki tępy.

Wolę być tępy, niż tak jak Ty być największym Simpem tego forum big_smile
Hau Hau lol

Beyondblackie napisał/a:

To dlaczego pisząc o swoim ,,mokrym śnie" wymieniasz jakichś Jamesów czy kogo tam a nie zwykłych Polaków?
Przecież można mieszkać na wyspie i lubować się w Polakach?

Widzisz już teraz własną hipokryzję?

Jezu, ratuj mnie od tego obłędu.

Bo na CODZIEŃ widzę Jamesów, Greggów czy Chrisów od, kuźwa, 20 lat. Chyba oczywistym jest, że jakiekolwiek ciagoty romantyczne orientuję w kierunku obecnych wkolo mnie mężczyzn, a nie romantycznie tęskniac za Antkiem z Radomia. Co, wg Ciebie mam pójśc na Sympatię i szukać Janusza, którego do UK mam sprowadzić? Ty chyba niepoważny jesteś. Dla mnie mężczyźni angielscy nie są egzotyczni- to wszystko co mnie od wielu lat otacza.

3,978

BB, obawiam się, że prędziej przekonasz do swoich racji, psa, tfu, pies jest zbyt inteligentny, dżdżownicę, niż kolegów..

3,979

bagienni_k napisał/a:

BB, obawiam się, że prędziej przekonasz do swoich racji, psa, tfu, pies jest zbyt inteligentny, dżdżownicę, niż kolegów..

Przez Rumuńskiego przemawia typowy polski kompleks niższości. Że jak jesteś Polakiem, to wycierasz buty innym Europejczykom. Co jest kompletna bzdurą. Ja przyjechalam do UK prawie z niczym, a poszłam na Oxford i dzis mam dobra prace jako doradca w firmie prawniczej. Oczywiście, ludzie zauważają, że mam troche inny akcent, ale nikt na mnie z góry nie patrzy. Jestem, po prostu, jednym z wielu pracowników.

3,980

No i właśnie pokazujesz, że można big_smile Zamiast babrać się w polaczkowatym zakompleksieniu, da się wyjść na ludzi..

Swoją drogą brytyjski angielski brzmi dla mnie najlepiej ze wszytkich smile

3,981 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-03-04 23:46:36)

bagienni_k napisał/a:

jeśli ktoś ci mówi, że Polakó nie ma w pobliżu, ty będziesz miał pretensje, że ten ktoś sie nie spotyka z Polakami..

Lol przecież można np całe życie mieszkać w Kosowie i jednocześnie marzyć o Japonkach mimo iż nigdy się takiej nie widziało na oczy.
Już teraz rozumiesz czy dalej nie zagrało?

bagienni_k napisał/a:

Powiedz, czy wy naprawdę nienawidzicie kobiet czy tylko udajecie?

Chciałbym ci zwrócić uwagę, że zadałeś mi pytanie sformułowane w taki sposób, jakbym był liczbą mnogą.
Bo oczywiste jest to, że nie siedzę w głowie innych facetów na tym forum, więc nie mogę się za nich wypowiedzieć.
Jak coś to dam ci kontakt do mojego 7 letniego kuzyna, on ci wytłumaczy w jaki sposób konstruować zdania w j polskim.

bagienni_k napisał/a:

Obrażasz mnie cały czas bo wiesz, że przez klawiaturę możesz sobie pozwolić.
Jakbyś miał mi to powiedzieć prosto w twarz to ciekawe czy byś inaczej szczekał.

bagienni_k napisał/a:

No i właśnie pokazujesz, że można big_smile Zamiast babrać się w polaczkowatym zakompleksieniu, da się wyjść na ludzi..

Człowieku ja wcale nie muszę jechać do Oxfordu by mieć teraz i w przyszłości dobre życie big_smile

rossanka napisał/a:

W takim razie Rumunski dawno już miałby dziewczynę, bo ma 185 cm wzrostu i jest bardzo wysoki.

185cm i bardzo wysoki? lol haha o czym Ty piszesz?
W dzisiejszych czasach taki wzrost to normik.
Wysoki facet to +190 i takiego można już nazywać ciastkiem.

Johnny89 napisał/a:

Większego wazeliniarza jak ty bagienni to nie widziałem

Widzisz bagienni_k?
smile

3,982 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-03-04 23:56:04)

Rumuński, może jest to Ci obce, ale ja nie jestem fetyszystką narodową. Dla mnie wsio rawno skąd ktos jest, jak jest interesujący, inteligentny i ma blysk w oku. I mi sie podoba. Tyle w temacie.

Kompleksy, kompleksy, kompleksy.

Bagiennik, mnie akcent jest obojętny, bo dla mnie ten język jest prozą zycia, po prostu.

3,983

Beyondblackie napisał/a:

Rumuński, może jest to Ci obce, ale ja nie jestem fetyszystką narodową. Dla mnie wsio rawno skąd ktos jest, jak jest interesujący, inteligentny i ma blysk w oku. I mi sie podoba. Tyle w temacie.

Dziękuję za informację ale i tak będę bronił swojej racji jak niepodległości.

3,984

Beyondblackie napisał/a:

Dziękuję za informację ale i tak będę bronił swojej racji jak niepodległości.

I co z tego? Ta sztywna racja nie skloni kobiet do umawiania sie z Tobą.

3,985 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-05 00:01:01)

Hmm, pytanie brzmi czy się rzeczywiście cały czas marzy o tych Japonkach czy nie..Ale najwyraźniej ty i reszta kolegów tutaj "inteligennych inaczej" uważa, że skoro ktoś z zagranicy się podoba, to już zawsze i wszędzie się będzie wybierać takiego..
Używając liczby mnogiej w domyśle chodziło mi o waszą " świętą trójcę"tutaj w tym wątku, ale najwyrażniej i to jest zbyt trudne do ogarnięcia..

Jeśli ciebie to pocieszy lub wprost przeciwnie zaskoczy, to jesteś pierwszą i jedyną osobą, do której kiedykowliek użyłem takich emocji czy słów, jakich użyłem tutaj..
Zazwyczaj zachowuję się zupełnie inaczej..

Na sugestie kolegi Johnego raczej nie zareaguję poważnie, wybacz...

Jeśli ktoś twierdzi, że będzie bronił swoich racji, będąc ślepym i głuchym na argumenty otoczenia, to niech nie oczekuje zrozumienia..

3,986

bagienni_k, przecież pisałem ci kilka postów wyżej i tłumaczyłem a ty dalej swoje.
Przecież to, że mieszka się w danym kraju nie oznacza, że nie można już marzyć o kobietach z innych państw.
BB twierdzi, że skoro mieszka na wyspach to marzy tylko o wyspiarzach bo przecież tam mieszka big_smile A mogłaby np marzyć o Polakach, których tam u niej nie ma, prawda?
Tak samo jak obywatel Kosowa mógłby marzyć o Japonkach, których tam u niego na dzielni nie ma, prawda?

No tak

A mimo tego BB marzy cały czas o brytolach.
O to mi chodzi ale jesteś niezbyt sprytny aby to zrozumieć.

3,987

Beyondblackie napisał/a:

Przez Rumuńskiego przemawia typowy polski kompleks niższości. Że jak jesteś Polakiem, to wycierasz buty innym Europejczykom.

Dokładnie, wystarczy pojeździć trochę po Europie żeby zobaczyć że Polacy zachowują się jak pariasi starego kontynentu. Druga sprawa ze jak w Polsce coś osiągnąłeś i nie jesteś skromny to tez będą mieli problem, bo albo ukradłeś albo tatuś dał ect. Raczej musi nastąpić zmiana pokoleniowa i dzieci komunizmu, ich potomstwo muszą wymrzeć żeby „mentalność ofiary” zmieniła się.

3,988

W sumie to bardzo lubię ten temat, ponieważ jest to tak naprawdę jedyna okazja, bym mógł sobie porozmawiać z jakimiś kobietami w ogóle smile

3,989

Czy możesz, Rumunski, odnieść się do tego, co do Ciebie napisałam, a co tak wymownie przemilczałeś, choć post przecież przeczytałeś? Chodzi mianowicie o ten fragment:

Olinka napisał/a:

Aha, nie życzę sobie takich krzywdzących uogólnień, bo ani nie zdradzam, ani nie jestem rozwiązła, ani nie pociągają mnie obcokrajowcy z samego faktu, że nimi są.

Edit:
Jeśli napiszę, że wszyscy faceci są brudni, nie mają zasad, są obleśnymi łajdakami i pijakami, to jak się z tym poczujesz?

Natomiast całym swoim wywodem po raz kolejny udowodniłeś, że tylko Ci się wydaje, że coś wiesz o kobietach, a jeśli w ogóle, to o jakiejś wąskiej, prymitywnej grupie przedstawicielek naszej płci, która stanowi dla Ciebie punkt odniesienia, choć w żaden sposób nie powinna uprawniać do generalizacji.
To dokładnie tak, jakbym ja na podstawie tego, co specyficzni faceci mówią o sobie na Wykopie i na podstawie ich światopoglądu opisywała wszystkich mężczyzn, a przecież doskonale wiemy, że nie wszyscy są sfrustrowanymi incelami.

Lol przecież można np całe życie mieszkać w Kosowie i jednocześnie marzyć o Japonkach mimo iż nigdy się takiej nie widziało na oczy.
Już teraz rozumiesz czy dalej nie zagrało?

Wybacz, ale to co napisałeś to jest zwykły kretynizm. To jest tak głupie, że wykracza poza moje granice tolerancji.
Bo niby dlaczego BB koniecznie musi marzyć o Polakach? Bo Ty sobie tego życzysz??? Co Cię to w ogóle obchodzi z kim żyje i z jakiego powodu? Może warto byłoby jednak pilnować własnego podwórka, bo na nim zdaje się nie najlepiej się dzieje.

3,990

Beyondblackie napisał/a:

Przez Rumuńskiego przemawia typowy polski kompleks niższości. Że jak jesteś Polakiem, to wycierasz buty innym Europejczykom.

Dokładnie, wystarczy pojeździć trochę po Europie żeby zobaczyć że Polacy zachowują się jak pariasi starego kontynentu. Druga sprawa ze jak w Polsce coś osiągnąłeś i nie jesteś skromny to tez będą mieli problem, bo albo ukradłeś albo tatuś dał ect. Raczej musi nastąpić zmiana pokoleniowa i dzieci komunizmu, ich potomstwo muszą wymrzeć żeby „mentalność ofiary” zmieniła się.

Dokladnie tak jest. Moja rodzinka jest b dumna z tego co osiagnelismy na obczyznie. Nie obnosimy sie i wolimy zyc w strefie gdzie intymnosc i prywatnosc jest bardzo cenna w dzisejszych czasach. Gdy przylatujemy do polskistanu na zakupy czy zabiegi to widze podejscie do klienta na zasadzie jak cie widza tak cie pisza i odpowiednio sie przymilaja badz olewaja:)

3,991

bagienni_k, przecież pisałem ci kilka postów wyżej i tłumaczyłem a ty dalej swoje.
Przecież to, że mieszka się w danym kraju nie oznacza, że nie można już marzyć o kobietach z innych państw.
BB twierdzi, że skoro mieszka na wyspach to marzy tylko o wyspiarzach bo przecież tam mieszka big_smile A mogłaby np marzyć o Polakach, których tam u niej nie ma, prawda?
Tak samo jak obywatel Kosowa mógłby marzyć o Japonkach, których tam u niego na dzielni nie ma, prawda?

No tak

A mimo tego BB marzy cały czas o brytolach.
O to mi chodzi ale jesteś niezbyt sprytny aby to zrozumieć.

Nic się nie łam, Begienniku, takich mało sprytnych jest nas już co najmniej dwoje big_smile.
Niemniej muszę Cię zmartwić - to jest wyższa filozofia, na tyle wyższa, że takie maluczkie jak my tego w tym życiu nie ogarną sad.

3,992

To jest jakaś paranoja. Mieszkam w UK, spotykam Anglika i mi sie podoba, a Rumuński wrzeszczy, że mi nie wolno. A dlaczego? Że krajana nie szukam? Mam mieć nacjonalizm wpisany w wybór partnera, bo inaczej nasz kraj zdradzam.

Idiotyzm, psychoza i inna balanga.

3,993

Beyondblackie napisał/a:

To jest jakaś paranoja. Mieszkam w UK, spotykam Anglika i mi sie podoba, a Rumuński wrzeszczy, że mi nie wolno. A dlaczego? Że krajana nie szukam? Mam mieć nacjonalizm wpisany w wybór partnera, bo inaczej nasz kraj zdradzam.

Idiotyzm, psychoza i inna balanga.

O, jest nas już troje lol.

3,994

Ludzie kochani ale ja nigdzie nie napisałem, że BB musi marzyć o Polakach.
Ile razy można to tłumaczyć?

Mi chodziło tylko i wyłącznie o hipokryzje.
Mówi, że Polacy mogą być tak samo atrakcyjni ale jakimś dziwnym trafem jej ex, obecny chłopak i mężczyźni, o którym ona marzy (James) to są wszyscy wyspiarze, zagraniczni.

BB tłumaczy się na zasadzie: ,,Skoro mieszkam w UK to wiadomo, że będę marzyła o wyspiarzu zamiast o Polaku, skoro tych drugich tu nie ma"

a Przecież mogłaby marzyć o Polaku, mimo iż jest tam u niej ich brak.
Tak samo obywatel Kosowa mógłby marzyć o Japonce mimo iż nigdy takowej na oczy nie widział.

Czy już rozumiecie? Ja pierdzielę to są jakieś jaja, że ja takie rzeczy muszę tłumaczyć.

Mam w lodówce same jajka i mówię, że marchewki są również dobre.
Ale marzę tylko o jajkach no bo nie widzę marchewek na oczy.
Dlaczego miałbym marzyć o marchewkach skoro ich nie mam

Widzicie już tą hipokryzję?

Mówię, że marchewki są dobre ale nie marzę o nich bo obok mnie są same jajka.

Olinka jakbyś powiedziała, że każdy facet jest mordercą to byłoby kłamstwem
Ale jakbyś powiedziała, że każdy facet potrzebuje jeść, by nie umrzeć to byłoby to prawdą, racja?

No widzisz, da się.

3,995

Kurde, jak bym spotkała przez te 20 lat na obczyźnie Polaka, który by mi odpowiadał, to bym sie z nim zwiazała. Ale tak nie było. Obracalam sie w gronie Anglików, znalam jakis Kanadyjczyków czy Amerykanów, wieęc logicznym jest , że wybieralam z tego co bylo.

Rumuński, Ty masz kompleks Polaka biedaka, który zawsze widzi się jako ofiarę.

3,996

Aha, czyli jeśli powiem, że najbardziej podobają mi się bruneci, ale wybrałam szatyna, bo w moim otoczeniu nie było brunetów, to znaczy, że zostanę uznana za hipokrytkę? Równocześnie nie zostanę nią nazwana, jeśli głośno przyznam, że i tak marzę o brunecie?
Jakby się nad tym zastanowić, to ma to jakiś sens, ale to jest niestety sens na poziomie Ferdynanda Kiepskiego, który w takich sytuacjach zwykł mówić, że nawet fizjologom się to nie śniło big_smile.

Ale jakbyś powiedziała, że każdy facet potrzebuje jeść, by nie umrzeć to byłoby to prawdą, racja?

No widzisz, da się.

Chyba się gubię. Do czego mam to odnieść?

P.S.
Wyraźnie nadużywasz pojęcia hipokryzja.

3,997

Ten wątek to jakieś kompletne zgromadzenie szurów. Trzej faceci wyznaczaja reguly i wiedza lepiej co sie kobietom podoba, choć zaden w związku nawet 5 minut nie był. Każdy po linii wlasnych kompleksów:

Kremik- Nie powinienaś wybierać niskiego, bo on jest przeklety
Rumuński- Nie tykaj obcokrajowca, bo kraj nasz kalasz
Johnny- Nie śmiej zadawać się z golodupcem, bo co w nim możesz widzieć

3,998 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-05 10:37:17)

Przede wszystkim Rumun, to rozumieć ciebie, to jest wyższa szkoła jazdy...Nie da się zrozumieć kogoś, kto sam ma skrzwiony obraz rzeczywistości

Już z samego faktu, żę się przypierdzielasz do losowych osób, odnośnie ich wyborów życiowych/marzeń/fantazji czy czego tam jeszcze, sprawia, że nie można traktować ciebie poważnie. Przez kilkanaście stron usiłujesz wmówić komuś coś, czego się nie dopuszcza albo interpretujesz sytuację od d**y strony. Jeśli nawet ktoś sobie o czymś marzy to powiedz mi co ciebie to cżłowieku obchodzi? Jaki jest w tym twój interes, żęby się tych wszytkich tutaj kobeit czepiać o ich życie, marzenia czy co tam jeszcze? Prowadzisz jakąś krucjatę przecoiwko nim? Przenosisz swoje durne wnioski z kilku przykładów na całą populację i zarzucasz komuś hipokryzję, bo widzisz tylko to, co chcesz widzieć. Widzisz hipokryzję tam, gdzie jej nie ma i sobie dopowiadasz coś, co nie istnieje. W sumie to nie widzisz raczej wielu drobnych niuansów, albo po prostu udajesz. Skłaniam się ku drugiej opcji, bo nie wierzę p oprostu, żeby dorosły człowiek tego nie ogarniał.

Co do kobiet, to niech niech sobie marzą o kim tylko chcą! Niech BB sobie o tych Brytolach czy o kimkolwiek innym marzy! Co ciebi to interesuje chłopie?
Nie Twoje Życie, więc po co wchodzisz w czyjeś ze swoimi buciorami?
Zdrowy na umyśle człowiek nie emocjonuje się tak bardzo tym, co inni robią w życiu i czym się kierują, tym bardziej, jeśli chodzi o ich życie prywatne.

Poza tym nie da się poważnie dyskutować z kimś, kto ma tak pokręcony i chory schemat wnioskowania..

3,999

Proszę bardzo.
Najpierw covid, potem nowy ład, na koniec wojna.
To już człowiek ma dosyć.
Ja się tam za bardzo stresuje, to już wolę pisać o tatuażach węży i egzotycznych Senegalczykach.
A autor tego tematu, którego tu nie ma już jakis czas, jest całkiem do rzeczy facet( sądząc po innych wpisach) I prędzej czy później powinien sobie kogoś znaleźć, przy dodatkiwej odrobinie szczęścia.
Czy tak będzie, gwarancji nie dam, ale on szanse na aktlurat duże.

4,000

Ludzie kochani ale ja nigdzie nie napisałem, że BB musi marzyć o Polakach.
Ile razy można to tłumaczyć?

Mi chodziło tylko i wyłącznie o hipokryzje.
Mówi, że Polacy mogą być tak samo atrakcyjni ale jakimś dziwnym trafem jej ex, obecny chłopak i mężczyźni, o którym ona marzy (James) to są wszyscy wyspiarze, zagraniczni.

BB tłumaczy się na zasadzie: ,,Skoro mieszkam w UK to wiadomo, że będę marzyła o wyspiarzu zamiast o Polaku, skoro tych drugich tu nie ma"

a Przecież mogłaby marzyć o Polaku, mimo iż jest tam u niej ich brak.
Tak samo obywatel Kosowa mógłby marzyć o Japonce mimo iż nigdy takowej na oczy nie widział.

Czy już rozumiecie? Ja pierdzielę to są jakieś jaja, że ja takie rzeczy muszę tłumaczyć.

Mam w lodówce same jajka i mówię, że marchewki są również dobre.
Ale marzę tylko o jajkach no bo nie widzę marchewek na oczy.
Dlaczego miałbym marzyć o marchewkach skoro ich nie mam

Widzicie już tą hipokryzję?

Mówię, że marchewki są dobre ale nie marzę o nich bo obok mnie są same jajka.

No widzisz, da się.

A ja marze o Polaku, mój ex był Polakiem, moi wszyscy koledzy, którzy mi się w przeszłości podobali to byli Polacy. Nigdy nie byłam na randce z obcokrajowcami. Nie podobają mi się mulaci i ciemnoskórzy. Podobają mi się Polacy.
Wniosek z tego taki, że Polkom podobają się polscy mężczyźni, a nie zagraniczni i polki gustują w jasnej karnacji, nie pociągają ich mężczyźni o ciemnej skórze.

4,001

Czytając tu wpisy co niektórych obecnych tu osób utwierdzam się dodatkowo w przekonaniu, jak bardzo zlasowane mózgi ma obecne pokolenie 25-35 lat. Sam jestem facetem po 40stce i to nawet ja widzę, że świat dawno poszedł do przodu, kultura zachodnia wdziera się do naszego kraju jak tsunami a Wy, młodzieży, macie pretensje do wszystkich wokół dlaczego się to wszystko zmienia. A zmieniło się. Wiem, że Wasi rodzice i starsze pokolenia uczyli Was inaczej, ale zapomnijcie o tym. Dziś nie wystarczy być takim, jakim się jest i nawet taki stary pryk jak ja wie, że trzeba się rozwijać, aby ten świat dogonić. Ale przecież prościej jest zostać incelem niż cokolwiek w sobie zmienić, poprawić, czy rozwinąć się wszechstronnie nieprawdaż? W dzisiejszych czasach niestety to kobiety dyktują warunki i to one są w deficycie jeśli chodzi o osoby stanu wolnego, czy się to, drodzy Panowie, Wam podoba czy nie. I za ten stan rzeczy niestety po części odpowiedzialni są faceci (sic!) bo to oni spowodowali, że do przeciętnego lachona w necie pieją z zachwytu dziesiątki atakujących go mężczyzn. Gdybyście zachowali zasady, godność, wstrzęmięźliwość i nie pukali wszystkiego co się rusza to by teraz nie było tego burdelu który jest... To właśnie my, mężczyźni, rozochociliśmy Panie i Panienki do tego stopnia, że teraz mogą w nas przebierać jak w ulęgałkach. Narzuciliśmy prawa biologii i teraz się dziwimy, że musimy się w nich taplać jak w błotku. Trzeba było się zachowywać w sposób godny i cywilizowany, gdy wkroczyła do nas Powszechna Komunikacja. Teraz pozostaje nam tylko dorównać tym, którzy poszli za  ciosem i zaczęli doskonalić się, by w ogóle zostać zauważonym w tym całym bajzlu.
Radzę sobie wziąć do serca rady starszego kolegi a nie mamlać tu bez sensu i nabijać strony w tym temacie, który i tak nie będzie miał końca póki nie zrozumiecie podstawowych zasad, które rządzą obecnym światem.

4,002

rossanka napisał/a:

A ja marze o Polaku, mój ex był Polakiem, moi wszyscy koledzy, którzy mi się w przeszłości podobali to byli Polacy. Nigdy nie byłam na randce z obcokrajowcami. Nie podobają mi się mulaci i ciemnoskórzy. Podobają mi się Polacy.
Wniosek z tego taki, że Polkom podobają się polscy mężczyźni, a nie zagraniczni i polki gustują w jasnej karnacji, nie pociągają ich mężczyźni o ciemnej skórze.

W punkt, ale myślisz, że któryś zrozumie?

Screwdriver, bardzo trafny post, jednak obawiam się, że szkoda Twojej klawiatury. Niektórym łatwiej jest się w swojej incelowskiej rzeczywistości urządzić niż zmierzyć z faktami i dopuścić do siebie, że jednak są takie obszary, na które ma się wpływ. Wbrew pozorom w ten sposób też osiąga się pewne korzyści, z których niektórym trudno jest zrezygnować, dlatego będą ich bronić rękami i nogami. Zresztą każdy, kto wchodzi w rolę ofiary, ma takowe.

4,003

Kremik napisał/a:

Dziewczyna jednego z tych kolesi bardziej polubiła bo razem pili, tańczyli, śpiewali na karaoke, poszli w nocy na pizzę, którą wspólnie zjedli. Pijanego go odprowadzała do pokoju.

Nie wiem co ty masz do karaoke. Fajna sprawa. Szczególnie jak się jest wysokim, przystojnym i ma się dobry głos. Ups...

W dzisiejszych czasach niestety to kobiety dyktują warunki i to one są w deficycie jeśli chodzi o osoby stanu wolnego

Miałem tylko 1 kolegę, pewnie modelowego czada z tutejszych opowieści, który obracał z 5 panien na raz. To raczej wyjątek, a nie norma. Więc dziewczyny mogą być najwyżej w "związkach samopartnerskich". wink

4,004

Olinka napisał/a:
rossanka napisał/a:

W punkt, ale myślisz, że któryś zrozumie?

Screwdriver, bardzo trafny post, jednak obawiam się, że szkoda Twojej klawiatury. Niektórym łatwiej jest się w swojej incelowskiej rzeczywistości urządzić niż zmierzyć z faktami i dopuścić do siebie, że jednak są takie obszary, na które ma się wpływ. Wbrew pozorom w ten sposób też osiąga się pewne korzyści, z których niektórym trudno jest zrezygnować, dlatego będą ich bronić rękami i nogami. Zresztą każdy, kto wchodzi w rolę ofiary, ma takowe.

Logika ... Kremik napisze "kobiety mają zawyżone wymagania" odpowiedź "nieprawda nie wmawiaj sobie". Screwdriver pisze to samo "kobiety wybrzydzają bo mają nadmiar atencji", pojawia się post "trafny post"

4,005

Tak, ale on Ci radzi przestać jęczeć na forum i wziąć się za siebie. Urosnąć nie urośniesz, ale możesz sie stać bardziej pewny siebie, poprawić sylwetkę, lepiej sie ubrać i generalnie lepiej ze sobą poczuć, co przełoży sie na wieksze zainteresowanie.

4,006

Olinka napisał/a:

Screwdriver, bardzo trafny post, jednak obawiam się, że szkoda Twojej klawiatury.

Na napisanie jednego posta nie szkoda, aczkolwiek włodarzom forum pewnie w to graj gdy temat jest ciągnięty w nieskończoność (reklamy i te sprawy wink  )

4,007

Kremik napisał/a:

Logika ... Kremik napisze "kobiety mają zawyżone wymagania" odpowiedź "nieprawda nie wmawiaj sobie". Screwdriver pisze to samo "kobiety wybrzydzają bo mają nadmiar atencji", pojawia się post "trafny post"

Znowu filtrujesz i jeszcze udajesz, że nie wiesz o co chodzi.

Screwdriver napisał/a:

Na napisanie jednego posta nie szkoda, aczkolwiek włodarzom forum pewnie w to graj gdy temat jest ciągnięty w nieskończoność (reklamy i te sprawy wink)

To na pewno, ale nie potrafię stwierdzić czy ktokolwiek cokolwiek tu jeszcze śledzi wink.

4,008

Olinka napisał/a:

Aha, czyli jeśli powiem, że najbardziej podobają mi się bruneci, ale wybrałam szatyna, bo w moim otoczeniu nie było brunetów, to znaczy, że zostanę uznana za hipokrytkę? Równocześnie nie zostanę nią nazwana, jeśli głośno przyznam, że i tak marzę o brunecie?

Chodziło mi o to, że BB stwierdziła jakoby nie marzy o Polakach dlatego, że ich tam u niej nie ma.
Przecież można marzyć np. o Mulatkach nawet jak w Płocku nie ma ani jednej, prawda?

No jasne, że tak

a BB pisała coś na zasadzie, że skoro w Płocku nie ma Mulatek to jakim cudem ktokolwiek kto tam mieszka może o nich marzyć.

Rozumiesz już ten cały cyrk? Dziękuję

rossanka napisał/a:

Nie podobają mi się mulaci i ciemnoskórzy. Podobają mi się Polacy.

No i niby w jaki sposób byłabyś to w stanie udowodnić?
Człowiek może napisać sobie dosłownie wszystko, nikt nie ma gwarancji, że nie marzyłaś kiedykolwiek o Mokebe czy Muhammadzie, prawda?
Czy zaprzeczysz znowu czy może przyznasz się do prawdy? wink

Screwdriver napisał/a:

W dzisiejszych czasach niestety to kobiety dyktują warunki i to one są w deficycie jeśli chodzi o osoby stanu wolnego, czy się to, drodzy Panowie, Wam podoba czy nie. I za ten stan rzeczy niestety po części odpowiedzialni są faceci (sic!) bo to oni spowodowali, że do przeciętnego lachona w necie pieją z zachwytu dziesiątki atakujących go mężczyzn.

Dziękuję za napisanie prawdy.

4,009

Nie marze o Polaku, bo nie widzę wiekszej róznicy w białym panu z Płocka czy białym panu z Canterbury. Dla mnie to taki sam bialy facet. To Ty sobie wymyslasz jakieś narodowe róznice. Jak już tak strasznie Ci na tym zależy, to ostatnio oglądalam na Netflixie polski film Operacja Hiacynt i bardzo mi sie spodobał główny aktor Tomasz Zietek.

Zadowolony?

4,010

Chodziło mi o to, że BB stwierdziła jakoby nie marzy o Polakach dlatego, że ich tam u niej nie ma.
Przecież można marzyć np. o Mulatkach nawet jak w Płocku nie ma ani jednej, prawda?

No jasne, że tak

Ależ ja doskonale wiem o co Ci chodzi, uważam jedynie, że Twoje oczekiwania są zwyczajnie niedorzeczne, żeby nie napisać głupie. Ty po prostu nie ogarniasz, że każdy ma prawo marzyć o kim sobie chce, a Tobie nic do tego czy jest to polski mężczyzna, czy obcokrajowiec, mimo to masz czelność kobiety z tego rozliczać i narzucać im jedyne słuszne myślenie.

Nie jestem Rossanką, ale zastanawiam się dlaczego w ogóle miałaby Ci cokolwiek udowadniać? Czy Ty aby na pewno dobrze się czujesz?

4,011 Ostatnio edytowany przez assassin (2022-03-05 17:38:41)

Gdyby została wynaleziona pigułka wyłączająca skutecznie chętnym mężczyznom popęd seksualny, to tego typu tematów by nie było. Skoro ktoś stworzył pigułki na płonący konar, to czemu by nie coś przeciwnego... wink

4,012

assassin napisał/a:

Gdyby została wynaleziona pigułka wyłączająca skutecznie chętnym mężczyznom popęd seksualny, to tego typu tematów by nie było. Skoro ktoś stworzył pigułki na płonący konar, to czemu by nie coś przeciwnego... wink

Zbawienne by to było!

4,013

Olinka napisał/a:

No jasne, że tak

a BB pisała coś na zasadzie, że skoro w Płocku nie ma Mulatek to jakim cudem ktokolwiek kto tam mieszka może o nich marzyć.

Rozumiesz już ten cały cyrk? Dziękuję

rossanka napisał/a:

Nie podobają mi się mulaci i ciemnoskórzy. Podobają mi się Polacy.

Człowiek może napisać sobie dosłownie wszystko, nikt nie ma gwarancji, że nie marzyłaś kiedykolwiek o Mokebe czy Muhammadzie, prawda?
Czy zaprzeczysz znowu czy może przyznasz się do prawdy

Przyznaje się do swoich preferencji i pisze:
Nie są dla mnie pociągający fizycznie mulaci, Murzyni i ciemnoskorzy.

4,014

assassin napisał/a:

Pragiola tak działa. Popęd wygasza do zera.

4,015

To w końcu Wam panowie tylko o seks chodzi czy o związek? Bo ja myślałam że głównie o to drugie tu chodzi i o tym tutaj dyskutujemy. Jak tylko o seks to tego tematu faktycznie być nie powinno.

4,016

lody miętowe napisał/a:

To w końcu Wam panowie tylko o seks chodzi czy o związek? Bo ja myślałam że głównie o to drugie tu chodzi i o tym tutaj dyskutujemy.

Też mi się to kołacze po głowie
Jedynie Kremik pisał gdzieś, że brakuje mu też bliskości kobiety, parę tygodni temu, po czym znowu wjechał temat o kwadratowych szczękach u 185cm mężczyzn.

4,017

Drogie Panie, naprawdę chce Wam się traktować poważnie te wypociny? Szacun za cierpliwość, bo cieżko się gada z mentalnymi przedszkolakami..

4,018

Apel do wszystkich co mają wąty odnośnie tego, że Polki mogą wybierać obcokrajowców : nabierzcie tyle kultury, ogłady, dystansu do siebie oraz tolerancji jak Szwedzi, Anglicy, Niemcy czy Holendrzy to na pewno przestaną one wodzić wzrokiem dalej niż do granicy naszego Państwa.
Co do ciapaków, to oczywiście nasze kochane Rodaczki wybierają ich z powodu wyglądu i wrodzonego czaru. Niestety z kulturą oraz traktowaniem kobiet u nich słabo, zupełnie jak u niektórych Polaków.

4,019 Ostatnio edytowany przez assassin (2022-03-05 19:53:50)

lody miętowe napisał/a:

To w końcu Wam panowie tylko o seks chodzi czy o związek? Bo ja myślałam że głównie o to drugie tu chodzi i o tym tutaj dyskutujemy. Jak tylko o seks to tego tematu faktycznie być nie powinno.

Jak pobieżnie zerkałem to tu chyba o zwiazki chodzi chłopakom, ale przecież jedno jest w korelacji z drugim. Bez popędu chyba raczej nie jest się zainteresowanym związkiem przecież, a co najwyżej...przyjaźnią, koleżeństwem.

4,020

assassin napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Jak pobieżnie zerkałem to tu chyba o zwiazki chodzi chłopakom, ale przecież jedno jest w korelacji z drugim. Bez popędu chyba raczej nie jest się zainteresowanym związkiem przecież, a co najwyżej...przyjaźnią, koleżeństwem.

Tylko na zarówno obiektywną jak i subiektywną atrakcyjność składa się wiele rzeczy. To co w tym wątku i niektórych wypowiedziach razi to hipokryzja ale pewnych Panów, nie pań, jak im się sugeruje. Sami jak można sądzić według ich oceny są pewnie z 3/10 max ale chcieliby mieć kobiety co najmniej 5-6/10. Mało tego, o tych mniej atrakcyjnych wyrażają się w negatywny, wręcz pogardliwy sposób.
Ja wiem, że każdy chciałby atrakcyjnego partnera czy partnerkę ale trzeba mierzyć siły na zamiary. Jeden z nich wprost pisze, że ma wysokie wymagania, a laska która nie dała mu numeru była "najpiękniejsza jaką widział", jednocześnie bardzo brzydko pisze o kobietach "przy kości".
Nie czytałam tego całego wątku ale pamiętam inny, podobny gdzie facet nie mający powodzenia pisał wprost, że kobieta musi mu się podobać (co zrozumiałe) ale ... też uważał, że nie chce wiązać/ spotykać z mniej atrakcyjną bo to byłby efekt desperacji. Zapewne z 2 stron.
Dlatego nie rozumiem logiki tych Panów, którzy mając - załóżmy - te 3/10 gardzą kobietami z podobnej skali, jednocześnie zarzucając tym 5/10, że celują w 6-7/10.
To jest dopiero HIPOKRYZJA.
Wiadomo, że w tej atrakcyjności, przynajmniej fizycznej kobiety mają przewagę bo mogą ładnie ubrać, umalować, założyć szpilki itd. Tylko to też kosztuje. To też w kobietach młodych czy też mniej zarabiających budzi frustracje.
No wiadomo, że lepiej by było gdyby człowiek mniej atrakcyjny interesował kimś ze swego "przedziału", jednak każdy chce kogoś atrakcyjnego. Tu też chodzi o ten pociąg seksualny ale to działa w dwie strony. Ponadto osoby zakompleksione chcą często kosztem drugiej osoby podbudować ego.
Ja nawet wśród znajomych miałam taką sytuację, gdzie no mało atrakcyjny facet (raczej obiektywnie) związał z kobietą wręcz piękną i wykształconą. Moja znajoma (w sumie nasza) nie wierzyła, że teką laskę poderwał i to będąc po rozwodzie i mając dzieci. Jak się potem okazało ona jest Ukrainką i też ma dzieci, które wychowuje sama. Kiedy ich jednak poznałam było widać z 2 stron uczucie i zaangażowanie.
To tak jeszcze apropos obcokrajowców bo wśród znajomych zmam  trochę takich par, i to głownie faceci są z Ukrainkami czy Białorusinkami. W przypadku kobiet znam tylko 3 przypadki, w tym jedna związała z Hindusem niższym od siebie.

4,021 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-03-05 20:58:04)

Roxann czyli Twoim zdaniem koleś 3/10 na kobietę 5/10 nie zasługuje ale owa kobieta na faceta 8/10 już tak? big_smile

I skąd wiesz na ile my jesteśmy atrakcyjni? Widziałem zdjęcia inceli. Wielu z nich to 5 czy 6 na 10 i nie mają powodzenia u kobiet 5 i mniej

Nie ma czegoś takiego jak gust. Albo jest ktoś atrakcyjny albo nie. Dlaczego mówi się, że to jest normalne, że kobieta wybiera atrakcyjniejszego partnera gdy walczy o nią przynajmniej 2 mężczyzn? Bo nie jest tak, że kobieta ma "swój gust" tylko czy facet jest atrakcyjniejszy od konkurentów

Jeśli zainteresuje się kobietą 3 mężczyzn, a 1 będzie wyraźnie atrakcyjniejszy od pozostałych to nim kobieta się zainteresuje i bynajmniej nie jest to kwestią gustu

4,022

Nie mówiąc o tym, że kobieta 5/10 umaluje się i stanie się 7, a potem uważa że koleś 5/10 nie jest jej godzien bowiem ona jest od niego atrakcyjniejsza więc ni jest jego ligą. Tylko, że bez makijażu ona jest też 5. W związku z tym kobiety powinny mieć zakaz malowania

4,023

assassin napisał/a:

Niby o związki, ale widać jak na dłoni, że o powodzenie, czyli w gruncie rzeczy nie o tę jedną jedyną, ale o możliwość seksu, który byłby na wyciągnięcie ręki, a przede wszystkim wybierania i przebierania w kobietach jak w towarze na półkach. Stąd zazdrość, że jedni się podobają i ci "mogą mieć kobiet na pęczki", a wtedy dla innych już nie wystarcza.

Kremik napisał/a:

I skąd wiesz na ile my jesteśmy atrakcyjni?

Już zapomniałeś w jaki sposób sam się opisałeś?

4,024

Roxx mówisz tutaj o oczywistej oczywistośći, ale dla Kolegów to jednak za wysokie progi..No, nie pojmą tego i najwyraźniej dają sobie większe prawa niż kobiety, co brzmi zwyczajnie absurdalnie. Powstaje wrażenie, że jedna strona oczekuje cudów od drugiej a sama niewiele ma do zaoferowania. Pogodzić się z pewnymi zjawiskami nie mogą, ale jednak, jak im się mówi, że nie do końca wszystko jest czarno-białe, to biadolenie zaczyna się od nowa..

4,025

Co wy gadacie. Nie mam pretensji do 175 cm modelki, że nie chce się ze mną umówić.

1 - kolesie w środowisku redpill są najczęściej 5 lub 6 na 10 i celują w kobiety na swoim poziomie, ale one preferują przystojnych 8 i więcej
2 - kobiety wmawiają, że liczy się charakter a największą uwagę zwracają na wygląd
3 - kobiety odrzucają mniej atrakcyjnych, a kiedy ci się na to skarżą twierdzą że to nieprawda, jednocześnie przyznając, że interesują ich wysocy z mocnymi szczękami

4,026

Olinka napisał/a:
assassin napisał/a:

Niby o związki, ale widać jak na dłoni, że o powodzenie, czyli w gruncie rzeczy nie o tę jedną jedyną, ale o możliwość seksu, który byłby na wyciągnięcie ręki, a przede wszystkim wybierania i przebierania w kobietach jak w towarze na półkach. Stąd zazdrość, że jedni się podobają i ci "mogą mieć kobiet na pęczki", a wtedy dla innych już nie wystarcza.

Kremik napisał/a:

I skąd wiesz na ile my jesteśmy atrakcyjni?

Już zapomniałeś w jaki sposób sam się opisałeś?

Cóż, jeśli nie stać mnie na coś (w miejscu coś wstawić cokolwiek), to przyjmuję to do wiadomości i z tego definitywnie rezygnuję, żeby nie potęgować frustracji.

4,027

Olinka napisał/a:

Ależ ja doskonale wiem o co Ci chodzi, uważam jedynie, że Twoje oczekiwania są zwyczajnie niedorzeczne, żeby nie napisać głupie. Ty po prostu nie ogarniasz, że każdy ma prawo marzyć o kim sobie chce, a Tobie nic do tego czy jest to polski mężczyzna, czy obcokrajowiec, mimo to masz czelność kobiety z tego rozliczać i narzucać im jedyne słuszne myślenie.

W którym poście narzucałem kobietom jakiekolwiek myślenie?
Jaka strona i jaki post? - Czekam

rossanka napisał/a:

Nie są dla mnie pociągający fizycznie mulaci, Murzyni i ciemnoskorzy.

Rossanka a czy byłabyś w stanie się zarzec, że tak faktycznie jest, czy tylko strzelasz bez prochu?

lody miętowe napisał/a:

Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę ale jedno nie musi wykluczać drugiego.
Masakra jakaś...

Screwdriver napisał/a:

nabierzcie tyle kultury, ogłady, dystansu do siebie oraz tolerancji jak Szwedzi, Anglicy, Niemcy czy Holendrzy to na pewno przestaną one wodzić wzrokiem dalej niż do granicy naszego Państwa.

Ty chyba nie widziałeś co robią Ci wymarzeni Angole w Krakowie jak trochę popiją chmielu big_smile
Jaka kultura haha

Screwdriver napisał/a:

Co do ciapaków, to oczywiście nasze kochane Rodaczki wybierają ich z powodu wyglądu i wrodzonego czaru.

Dziękuję za napisanie prawdy.

Roxann napisał/a:

W przypadku kobiet znam tylko 3 przypadki, w tym jedna związała z Hindusem niższym od siebie.

Ekhem, w sensie Polka związała się z opalonym mężczyzną? Ekhem jak to możliwe?
lol

4,028

assassin napisał/a:

Cóż, jeśli nie stać mnie na coś (w miejscu coś wstawić cokolwiek), to przyjmuję to do wiadomości i z tego definitywnie rezygnuję, żeby nie potęgować frustracji.

Prawda wiadoma powszechnie dla wszystkich...z paroma wyjątkami, jak widac w tym wątku..

Znowu powtarza się kabaret..

Rzokazujące "czekam!", roszczenia typu "potrafisz się zarzec?(wtf?), a i pomijanie w cytacie o obcych tej kluczowej kwestii o sposobie odnoszenia się niektóych "ciapatych" do kobiet..

Wszystko po to, żeby ominąć niewygodne dla siebie partie..

4,029

Dobrze, że kobiety mają wymagania. Szkoda, że te idą w parze wyłącznie z wyglądem faceta. Zauważcie proszę, że wysocy, przystojni mężczyźni w ciągu miesiąca są w stanie zauroczyć 2-3 dziewczyny - zrywając znajomość z 1, by przejść do 2, z powodu braku chęci w angażowanie się w związek.

Ubolewam, iż wymagania kobiet związane są ze wzrostem, atrakcyjną sylwetką i twarzą faceta. Potem okazuje się, że wymarzony ideał nie dba o uczucia dziewczyny, nie liczy się z jej zdaniem i w zasadzie mu na niej nie zależy.

Za to normalni, porządni faceci, są przez kobiety odrzucani, tylko dlatego, że choć są odpowiedni z charakteru przegrywają pod względem powierzchowności z tzw czadami.

Takie sytuacje są częste. Nikt nie zmusza kobiet atrakcyjnych by wiązały się z brzydalami. Jednak kiedy panie bez makijażu same są średnie powinny rozważyć randkowanie z facetem na ich poziomie atrakcyjności (w wersji bez makijażu)

4,030

I tak i nie jeżeli chodzi o ten makijaż.
Zobacz np na Fagatę, ona bez tapety wygląda jak inny człowiek ale już taka Lexy bez makijażu wygląda dalej super.

Aczkolwiek ta druga mi się bardziej podoba ze względu na karnację (ʘ‿ʘ)

Posty [ 3,966 do 4,030 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 60 61 62 63 64 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024