30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 390 z 29,785 ]

326

Odp: 30lat i cały czas sam

Skoro dysponujesz procentowo potwierdzonymi danymi big_smile

Zobacz podobne tematy :

327

Prawda jest taka że jak się nie podobasz to choćby człowiek się zes...to i tak podobać się nie będzie.
Wzrost jest bardzo ważnym aspektem jeśli chodzi o mężczyzn jednakże samo bycie wysokim nie gwarantuje tego że jakakolwiek kobieta będzie zainteresowana czymś więcej niż przyjaźnią.
Ja sam mam 184 cm wzrostu, podróżuje po świecie, mam dobrą pracę, własne mieszkanie (tak, tak na sławetny kredyt) i różne zainteresowania ale jak byłem przezroczysty i niewidzialny dla kobiet tak jestem i tego już nie zmienię.

Facet musi spełniać dużo rzeczy aby być zauważalnym.
Być wysokim, wygadanym, mieć pozycję, mieć uznanie wśród ludzi, być skurwy....pewnym siebie (wręcz arogantem), mieć dobrą sylwetkę i ogólnie być przystojnym.
Do tego trzeba dodać co nie co o zainteresowaniach i dopiero wtedy BYĆ MOŻE istnieje szansa na jakiś związek.
Bo tak jak kolega pewien mówił, w młodym pokoleniu mężczyzn jest zdecydowanie więcej niż kobiet dlatego spełnienie tych punktów powyżej niczego nie gwarantuje.

328

Wiele też zależy od samej twarzy, a raczej jej kształtu. Facetom podobają się różne typy twarzy, okrągłe, owalne, pociągłe. A dla kobiet atrakcyjna jest tylko jedna twarz - pociągła. Wąska część od miejsca gdzie w uszach przyczepia się najczęściej kolczyki do podbródka. Taka twarz ala prostokątna. Panowie z zaokrąglonymi twarzami nie są kompletnie atrakcyjni.

https://i.pinimg.com/originals/9d/d4/26 … c66e4c.jpg

https://i.pinimg.com/originals/d9/13/89 … 035933.jpg

https://image.shutterstock.com/image-ph … 456440.jpg

https://lh3.googleusercontent.com/proxy … pmEbitRm2M

Tacy kolesie podobają się dziewczynom

a tacy przeciętni jak tu, nie

przegrywają z powodu kształtu twarzy, mało pociągła, okrągła

https://compote.slate.com/images/3e1ed6 … ;width=590

https://image.shutterstock.com/image-ph … 898614.jpg

329

Nie ma to jak porównywać zwykłe zdjęcie z takim zrobiony przez fotografa i podrasowanym w programach graficznych big_smile

330

de gustibus non est disputandum - joł smile
chłopacy jak spod sztancy te szczęki i zarost big_smile
trochę do dziewczynek podobni tylko z "brodami"
jacyś tacy ped.....
sorry poprawność ,poprawność, nie można ranić uczuć przecież ,bo to nie wypada i nie ładnie jest

331 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2021-12-14 16:36:34)

Kremik napisał/a:

Wiele też zależy od samej twarzy, a raczej jej kształtu. Facetom podobają się różne typy twarzy, okrągłe, owalne, pociągłe. A dla kobiet atrakcyjna jest tylko jedna twarz - pociągła. Wąska część od miejsca gdzie w uszach przyczepia się najczęściej kolczyki do podbródka. Taka twarz ala prostokątna. Panowie z zaokrąglonymi twarzami nie są kompletnie atrakcyjni.

a tacy przeciętni jak tu, nie

przegrywają z powodu kształtu twarzy, mało pociągła, okrągła

https://compote.slate.com/images/3e1ed6 … ;width=590

https://image.shutterstock.com/image-ph … 898614.jpg

Ci dwaj z dolu, szczególnie pierwszy, to atrakcyjni mężczyźni, którzy podobają się wielu kobietom.

Ja zaczynam mieć wrażenie, że to Ty masz jakiś wymarzony typ mężczyzny, który tu wrzucasz tongue

332

Ja też nie wiem o co Kremikowi chodzi. Podrzuca zdjęcia młodych, zupełnie dobrze wyglądających mężczyzn i krzyczy, że nieatrakcyjni wink.

Swoją drogą zadałeś sobie, Kremiku, trochę trudu i obejrzałeś filmik? Ile w tym opisie widzisz siebie? Bo moim zdaniem wypisz wymaluj!

333 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-14 17:09:08)

Fotki 2, 3 i 4 przywodzą na myśl te stockowe zdjecia co wiszą w osiedlowych salonach fryzjerskich big_smile

Ten Twój typ Kremiku strasznie pod jedno kopyto, osobiście myślę że to bardzo.... nudne. Fajnie, jak ktoś (czy facet, czy kobieta) ma coś co go trochę wyróżnia. Troche przypominasz mi o reklamach firmy Abercrombie & Fitch, wszyscy tam takie klony, nudne to było jak flaki z olejem (a już zwłaszcza w takim stężeniu jakie miał ten sklep). Niby odhaczali punkty na liście kanonu urody, a jednak było tak koszmarnie drętwo.....

334

No nie, mówię wam że atrakcyjni faceci to wysocy z pociągłą twarzą, nie okrągłą. Wy mam wrażenie mówicie na przekór wszystkiemu co głoszę.
Moje eksperymenty na tinderze i badoo jasno pokazały, że mężczyźni, bruneci z zarostem, o pociągłej twarzy cieszyli się znacznie większym powodzeniem
Odnoszę wrażenie, że macie inny typ faceta, czyli takiego sprzed ery tindera. Pokazuje to tylko, że kiedyś zwykli faceci mieli szansę. Natomiast w tych czasach kobiety w wieku 20-30 lat wybrzydzają.

335

Kremik ale my nie wszystkie jesteśmy 30+, rozumiesz? big_smile

336 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-14 17:25:25)

Kremik napisał/a:

Przecież to typowe twarze branży modelingu.

Wyjątek to chyba pierwsze zdjęcie, na którym chłopak ma regularne rysy twarzy i przyjemny uśmiech.

Piszesz tak jakbyś padł ofiarą tego co lansuje masowo świat mody.  A niestety nie wszystko co się tam lansuje jest przystojne.

337 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-14 17:25:43)

Olinka co do filmiku to nie jest samospełniająca się przepowiednia

obejrzyj

https://www.youtube.com/watch?v=DNP8GWv1IzQ

od 8:30 do 10:30

zobacz wyniki eksperymentu, wysoki koleś, przeciętny koleś, niski koleś

przyjrzyj się który z nich miał zdecydowanie mniejsze powodzenie od pozostałych

odpowiedź znałem jeszcze zanim ją zobaczyłem

ale pewnie napiszesz, że to tylko kwestia wiary w siebie smile

338

Kremik napisał/a:

obejrzyj

https://www.youtube.com/watch?v=DNP8GWv1IzQ

od 8:30 do 10:30

zobacz wyniki eksperymentu, wysoki koleś, przeciętny koleś, niski koleś

przyjrzyj się który z nich miał zdecydowanie mniejsze powodzenie od pozostałych

odpowiedź znałem jeszcze zanim ją zobaczyłem

ale pewnie napiszesz, że to tylko kwestia wiary w siebie smile

ale oni wszyscy mieli takie samo powodzenie. Na poziomie 30% odpowiedzi. Więc to nie jest tak, że ten niski nie miał żadnych lajków.
Poza tym tinder naprawdę nie jest wyznacznikiem.

Pisałam wcześniej - jak Ci się nie podoba, zacznij poznawać ludzi w realu. To ciągle miejsce dla większości randkujących.

339 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-14 17:44:50)

W realu nie mam gdzie poznać. Do tego praktycznie każda dziewczyna jest zajęta.

No i w realu są takie zasady

https://i.imgur.com/MazTAmq.png

30% odpowiedzi, ale chyba widzisz różnicę w ilościach lajków? Od tego liczy się 30%
wyślesz wiadomość do 100 kobiet masz 30 odpowiedzi, a jak nie masz 100 zainteresowanych tylko 25 to sorry ale te 30% to raptem kilka dziewczyn

340 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-14 17:47:09)

Kremik na ta chwile to są Twoje osobiste teorie że się nie da vs setki par ludzi którzy nie są modelami chodzących po świecie. Gdyby niekanonowy wygląd oznaczał że serio się nie da to 80% populacji byłaby singlami całe życie.

341 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-14 17:57:01)

Kiedyś tak było, faceci nawet mniej atrakcyjni dziewczyny znajdywali. Ale odkąd pojawił sie tinder, instagram itp to dziewczynom po prostu odbiło a wymagania skoczyły w kosmos

342 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-14 18:01:09)

Ale młodzi faceci też są w związkach, nie tylko starzy wink i wcale nie jest tak że młodych widzisz z dziewczyną za rękę raz na rok. Dzień w dzień chodząc po mieście zobaczysz cały przekrój wiekowy par.

343 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-14 18:07:57)

jjbp napisał/a:

Ale młodzi faceci też są w związkach, nie tylko starzy wink i wcale nie jest tak że młodych widzisz z dziewczyną za rękę raz na rok. Dzień w dzień chodząc po mieście zobaczysz cały przekrój wiekowy par.

I jest to przeważająca część populacji, te 90%, które nie wygląda jak żywcem zdjęte z okładek magazynów mody, nie mające urody aktualnie lansowanej jako wzorcowa.

344

jjbp napisał/a:

Młodzi faceci, z pociągłą twarzą, przystojni, wysocy, wyćwiczeni na siłowni - tacy mają dziewczyny
Zauważcie na ulicy jak jakiś młody koleś idzie za rękę z dziewczyną to jest wzrostakiem
Do tego ci młodzi kolesie obiektywnie są atrakcyjniejsi od dziewczyn, z którymi idą za rękę

345

Gdzieś koło siłowni mieszkasz ?

346

Kremik napisał/a:

Kiedyś tak było, faceci nawet mniej atrakcyjni dziewczyny znajdywali. Ale odkąd pojawił sie tinder, instagram itp to dziewczynom po prostu odbiło a wymagania skoczyły w kosmos

Serio uważasz, że obecnie wszyscy młodzi ludzie żyją Tinderami i Instagramami i preferują jeden jedyny kanon urody??? Jak już pisałam - moje obserwacje pokazują coś innego, a dyskutujące tu kobiety dodatkowo to potwierdzają.

Kremik napisał/a:

Tylko, że tam było znacznie więcej, jak choćby skupianie się na fizyczności i/lub zasobności portfela jako głównej przyczynie własnych niepowodzeń, a przede wszystkim filtrowanie i szukanie treści, które mają potwierdzić tę jedynie słuszną tezę, że każdy kto odstaje od jedynego przyjętego modelu z góry jest przegrany. Aaaa... na końcu było coś jeszcze, czyli co z tym skrzywieniem można zrobić. I?

347 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-14 18:14:19)

Kremik napisał/a:
jjbp napisał/a:

Młodzi faceci, z pociągłą twarzą, przystojni, wysocy, wyćwiczeni na siłowni - tacy mają dziewczyny
Zauważcie na ulicy jak jakiś młody koleś idzie za rękę z dziewczyną to jest wzrostakiem
Do tego ci młodzi kolesie obiektywnie są atrakcyjniejsi od dziewczyn, z którymi idą za rękę

E tam. Tzw. stare ramole (bez urazy) też mają niezłe laski big_smile Kwestia atutów tongue

A jakie Kremik Ty masz atuty?

348 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-14 18:18:50)

Kremik napisał/a:
jjbp napisał/a:

Prosisz "zauważcie" to uprzejmie zauważam, że znaczna większość tych młodych z dziewczynami to żadni modele, a całe spektrum przeciętnego faceta. Serio, ogromna większość. To kto jest obiektywnie bardziej kanonowy, czy ona czy on, to się też zmienia w zależności od pary.

I żeby nie było że tylko biernie obserwuje - jak już pisałam, znaczna większość chłopaków moich koleżanek (podkreślę żeby było jasne przedział 20-30 lat) to są normalni kolesie, żadni dwumetrowcy z zarysowanymi szczękami. Dokładnie tacy, jakich pokazujesz na zdjęciach że nie mają szans.

Ogólnie ten typ faceta ze stockowych fotek którymi tu szastasz to ja osobiście widuje max raz na tydzień, nie więcej. Czyli idąc za Twoimi argumentami, facetów w związkach w wieku 20-30 powinnam widzieć max raz na tydzień. A widzę codziennie w liczbie mnogiej. Coś tu nie gra

349 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-14 18:29:57)

jjbp napisał/a:

Coś tu nie gra

Problem z percepcją ? smile
widzenie i myślenie kanałowo/tunelowe.

nie u Ciebie jjbp
ja to mam problem z percepcją ponieważ ostatnimi czasy widzę dużo młodych par z wózkami dziecięcymi,a przyrost naturalny jakoś chyba statystycznie nie wrósł

350 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-14 18:32:01)

Widuję pełno kolesi 185+ ze zrobionym u barbera zarostem, fryzura jaskóła. Nawet gdy mróz był chodzili bez czapki by nie popsuć fryzury.
I nie, przeciętni są sami. Sam mam 29 lat i kolegów od 23 lat w górę. Ci normalni nie mają dziewczyn. Za to tacy właśnie obiektywnie przystojni są w związkach

Przeciętniacy są dla dziewczyn niewidoczni, bo one szukają przystojnych. Co zabawne gdyby zmyć pannom makijaż często same są mocno średnie, ale to im nie przeszkadza w oszukaniu rzeczywistości - umaluje się dziewczyna, staje się ładniejsza i wydaje się jej, że należą się jej bardzo atrakcyjni faceci.

351 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-15 00:01:51)

paslawek napisał/a:
jjbp napisał/a:

Coś tu nie gra

Problem z percepcją ? smile
widzenie i myślenie kanałowo/tunelowe.

Życzeniowe na pewno

Kremik napisał/a:

Przeciętniacy są dla dziewczyn niewidoczni, bo one szukają przystojnych.

Ale to czemu ja widuje tych normalnych kolesi jak z Twoich zdjęć w związkach? Czemu moje znajome takich mają? Nie, nie są paskudne i zdesperowane, tak samo normalne dziewczyny 20-kilka lat.

Jeśli aż tak badasz temat to musi być jakieś wytłumaczenie tego zjawiska

352 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-14 18:38:42)

Kremik napisał/a:

Widuję pełno kolesi 185+ ze zrobionym u barbera zarostem, fryzura jaskóła. Nawet gdy mróz był chodzili bez czapki by nie popsuć fryzury.
I nie, przeciętni są sami. Sam mam 29 lat i kolegów od 23 lat w górę. Ci normalni nie mają dziewczyn. Za to tacy właśnie obiektywnie przystojni są w związkach

Przeciętniacy są dla dziewczyn niewidoczni, bo one szukają przystojnych.

Kremik, pora zejść na ziemię. Przystojniacy są dla modelek.  Przeciętniacy są dla przeciętnych dziewczyn. Celuj w swój target. W swojej grupie wiekowej.

Jeśli kolega Be. czyta, jemu też to polecam big_smile

353 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-14 18:45:44)

jjbp napisał/a:

Życzeniowe na pewno big_smile w końcu tak najłatwiej

https://img.besty.pl/images/405/23/4052357.jpg

354

Oh nie uwielbiałam bajkę o małej syrence.... A teraz to już nie wiem big_smile big_smile

355

Przeciętne dziewczyny mają zdecydowanie zbyt wysokie oczekiwania. To wina social mediów, gdzie piszą do nich przystojniacy. W normalnych okolicznościach nie zwróciliby na nie uwagi, ale na necie to biorą wszystko co się rusza - bez obrazy. Do tego dziewczyny przeciętne się umalują i stają się ładne, a wtedy tym bardziej na przeciętnego uwagi nie zwrócą.

Trzeba zakazać instagrama, fejsbuka, tindera itp oraz zabronić kobietom się malować

356 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-14 19:10:44)

Facet w dzisiejszych czasach musi:
- być wysoki
- dobrze zarabiać
- posiadać wykształcenie
- mordę 7/10 minimum
- posiadać niski poziom tkanki tłuszczowej (nie ma czegoś takiego jak body positivity dla faceta)
- pajacować i zabawiać księżniczkę
- inicjować i pielęgnować męskie wzorce
- utrzymywać rodzinę
- pracować ustawowo dłużej na emerytury kobiet
- dzwigać w pracy większe ciężary
- oddać kobiecie dziecko po rozwodzie

Kobieta w dzisiejszych czasach musi:
- po prostu być

357

Kremik napisał/a:

- być wysoki
- dobrze zarabiać
- posiadać wykształcenie
- mordę 7/10 minimum
- posiadać niski poziom tkanki tłuszczowej (nie ma czegoś takiego jak body positivity dla faceta)
- utrzymywać rodzinę

- po prostu być

A w których czasach miał być niski, brzydki i biedny? big_smile

358 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2021-12-14 19:20:04)

Kremik napisał/a:

- być wysoki
- dobrze zarabiać
- posiadać wykształcenie
- mordę 7/10 minimum
- utrzymywać rodzinę

- po prostu być

Mój mąż ma 26 lat, jest ode mnie wyższy max z 5-6cm, jak ubiorę obcas to jesteśmy na równo.
Do tego zarabia mniej niż ja, nie ma niskiego poziomu tkanki tłuszczowej.
Nie wiem jak się pajacuje i zabawia księżniczki.
Nie wiem jakie są te męskie wzorce.
Rodziny by nie utrzymał ze swojej pensji.
Dalsze dwa punkty to prawo pracy wynikające choćby z tego, że facet po prostu jest silniejszy i może dźwigać więcej. Co do emerytury to będę pracować tak długo jak będę chciała, a rozwodzić się póki co nie mam zamiaru.

Czyli wg Twoich danych mój mąż albo nie jest facetem albo nie istnieje. Czy to znaczy, że mam dziecko z duchem czy powinnam gdzieś zgłosić niepokalane poczęcie?

Wiesz Kremik, że podobną listę można stworzyć też dla kobiet? Tylko Ty po prostu nie znasz rzeczywistości kobiet, bo nie jesteś kobietą.

359

Kremik, Ty jakiś z księzyca jesteś.

Poza, faktycznie, podnoszeniem wiekszych ciężarów w pracy (bo mężczyźni są o wiele silniejsi od kobiet), to reszta to pierdolenie z czapy. Mój facet, jak i męzczyźni kobiet które znam ani nie maja 185 cm, ani twarzy modela, ani 10% tluszczu, ani nie "pajacują" i tym bardziej nie utrzymują sami rodziny, bo ich druga polówka tez pracuje.

Co do wyksztalcenia, to chyba normalne, że jak sama mam Masters, to poznaje ludzi w swoich kregach, a nie w garażu czy fabryce.

360

Rzeczywistość kobiet - wyjdź do ludzi faceci sami się znajdą big_smile Załóż konto na portalu randkowym to zobaczysz jakie masz powodzenie

A co do męża pewnie jest 7/10, a Ty, z całym szacunkiem nieco słabiej wypadasz od niego z wyglądu i dlatego z nim jesteś

361

Myślę że najważniejszy element wyboru partnera na pierwsza randkę to czy odda mi dziecko po rozwodzie. Bo to już z twarzy widać, widać że Ci dwaj z Twojego ostatniego posta by nie oddali. Nie mają wystarczająco kwadratowej szczęki by oddać dziecko po rozwodzie...

362 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-14 19:28:29)

A Chad is a man who can elicit near-universal positive female sexual attention at will. He is usually good looking, muscular, tall, and wealthy, or has otherwise high status and tends be a fast life history strategist. He also tends to have intimidating masculine features such as a square jaw, hunter eyes, pronounced cheekbones, a broad chin, and a thick neck

https://incels.wiki/images/thumb/8/8f/4 … px-444.png

363

Kremik napisał/a:

Rzeczywistość kobiet - wyjdź do ludzi faceci sami się znajdą big_smile Załóż konto na portalu randkowym to zobaczysz jakie masz powodzenie

A co do męża pewnie jest 7/10, a Ty, z całym szacunkiem nieco słabiej wypadasz od niego z wyglądu i dlatego z nim jesteś

Niesamowicie logiczne myślenie yikes

Mnie się mój partner podoba, ale obiektywnie mówiąc, modelem żadnym nie jest. Nawet, kurde, okulary nosi big_smile Tylko, że oczywiście Ciebie to nie przekona, bo wiesz lepiej.

364

Bo kobieta zawsze wybierze od siebie atrakcyjniejszego chłopaka. Więc jeśli twierdzisz, że chłopak jest przeciętny to znaczy, że zaniżasz jego wygląd i jest od Ciebie atrakcyjniejszy

365

jjbp napisał/a:

Myślę że najważniejszy element wyboru partnera na pierwsza randkę to czy odda mi dziecko po rozwodzie. Bo to już z twarzy widać, widać że Ci dwaj z Twojego ostatniego posta by nie oddali. Nie mają wystarczająco kwadratowej szczęki by oddać dziecko po rozwodzie...

big_smile big_smile big_smile

366 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-15 00:16:16)

Ta definicja Chada brzmi jak te opowieści o samcach alfa i beta, z załączonym opisem randomowy zestaw cech zupełnie na opak z rozumianych.

367

Kremik napisał/a:

Oczywiście big_smile ja się nie znam i nie wiem jak wyliczyć czy jest 7/10, ale z całą pewnością to dlatego xD

Nie, rzeczywistość kobiet wcale taka nie jest.

368

Swoją drogą to jest niezła logika, celować w dziewczyny lecące na wygląd i narzekać, że lecą na wygląd big_smile

369

Ale wszystkie kobiety na wygląd lecą, nie da się nie celować w panny nie lecące na szatę zewnętrzną bo wy wszystkie na to zwracacie bardzo uwagę

370 Ostatnio edytowany przez GangOlsena (2021-12-14 19:40:11)

Kremik napisał/a:

Ale wszystkie kobiety na wygląd lecą, nie da się nie celować w panny nie lecące na szatę zewnętrzną bo wy wszystkie na to zwracacie bardzo uwagę

Wszystkie kobiety lecą na wygląd, ale Ty jednak nie chciałbyś być z taką, która Ci się nie podoba, co?

371

Kremik napisał/a:

Bo kobieta zawsze wybierze od siebie atrakcyjniejszego chłopaka. Więc jeśli twierdzisz, że chłopak jest przeciętny to znaczy, że zaniżasz jego wygląd i jest od Ciebie atrakcyjniejszy

Wiesz, że ja, kiedy się ze sobą wiązaliśmy, fizycznie byłam od mojego obecnego męża o niebo atrakcyjniejsza? Potwierdzają to choćby słowa jego kolegów, którzy wielokrotnie pytali co on w sobie ma, że właśnie jego wybrałam. 
Mąż jest do tego raptem 3 cm ode mnie wyższy. Obecnie ja jestem wysportowana, zero nadmiaru tkanki tłuszczowej, on już nie może się tym pochwalić. Ja bardzo zwracam uwagę na swój wygląd, on ma go relatywnie daleko na liście swoich potrzeb. Jednak dla mnie nadal jest bardzo pociągającym facetem, a jesteśmy ze sobą bardzo, bardzo długo, dłużej niż Ty chodzisz po tym świecie big_smile.
Zaraz powiesz, że nie to pokolenie, ale jak przytaczałam przykład syna i jego kolegów, to też wiedziałeś lepiej.

Generalnie to zacięła Ci się płyta i byłoby ciekawiej, jakbyś w końcu napisał coś nowego.

372

Kremik napisał/a:

No ale te, na które ciągle zwracasz uwagę to lecą na wygląd. Na tym filmiku, który wysłałeś z kolesiami o różnych wzrostach widać było po zdjęciach dziewczyn, z którymi miał matcha, że tam to wygląd jest najważniejszy.
Zresztą tinder jest aplikacją, która domyślnie ocenia po wyglądzie, więc też tam jest większość użytkowników, dla których najważniejszy jest wygląd.

Jeżeli chcesz dotrzeć do innej grupy kobiet, to trzeba wyjść poza tindera.

No bo sorry, ale jak masz zdjęcie laski w obcisłej kiecce i z cyckami prawie wychodzącymi na wierzch, to naprawdę spodziewasz się cudów? Bo ja nie.

373 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2021-12-14 19:58:25)

GangOlsena napisał/a:
Kremik napisał/a:

Wszystkie kobiety lecą na wygląd, ale Ty jednak nie chciałbyś być z taką, która Ci się nie podoba, co?

Tu się klania Kremika pokretna logika big_smile

I tak, żeby jeszcze dodać do tego incelowatego oszołomstwa, które on rozsiewa, to nie, wcale nie jestem jakąś niatrakcyjna kobietą. Jestem calkiem okej blondyną, i do tego 10 lat mlodszą od mojego Misia, także ten teges...

Może Kremik powinien się zainteresowac tym jak bardzo kręcą go panowie i jaka ma obsesje na ich wygladzie.

374

Mi może się podobać mniej niż przeciętna z wyglądu dziewczyna, jednakże dziewczyny na nieprzystojnego faceta uwagi nie zwrócą. To jest ta różnica między facetami a dziewczynami

375 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-15 00:56:40)

A może to Ty te serio piękne dziewczyny oceniasz na 3/10? A te serio przeciętne są niewidoczne? To by był plot twist

376

Kremik napisał/a:

Mi może się podobać mniej niż przeciętna z wyglądu dziewczyna, jednakże dziewczyny na nieprzystojnego faceta uwagi nie zwrócą. To jest ta różnica między facetami a dziewczynami

Piszemy Ci przecież, że ten, który dla Ciebie jest nieprzystojny, w naszej ocenie postrzegany jest zupełnie inaczej, a to nasze zdanie w omawianej kwestii ma większe znaczenie.

Naprawdę dziwi mnie, że na siłę forsujesz swój jedyny słuszny model, podczas gdy chyba wszystkie obecne tu kobiety przekonują, że się mylisz.

P.S.
Na początku zdania w odniesieniu do osoby pierwszej liczby pojedynczej używamy formy zaimka "mnie", a nie "mi" wink.

377

Załóżcie konto przeciętnej dziewczyny i faceta. Zobaczycie kto ma większe powodzenie

Olinka, mi możemy używać, o ile nie jest na początku zdania. W tym przypadku wkradł się MI błędzik ;p

378

https://i.imgur.com/1FkbJFs.png

laski marzą o takim gościu

na takich nawet nie spojrzą

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag … p;usqp=CAU

379

Kremik, zamiast siedziec w swojej piwnicy i płakac nad Tinderem, wyjdź do ludzi i zobacz jak zycie wyglada, bo wyglada zupelnie inaczej niz tu przedstawiasz.

Ani nie ma jedynego, uniwersalnego wzorca mężczyzny, który kazdą kobietę kreci, ani nie każda kobieta jest pustą Mariolą, która tylko wygląd modela uważa za wymóg zainteresowania.

380

Beyondblackie napisał/a:

Kremik, zamiast siedziec w swojej piwnicy i płakac nad Tinderem, wyjdź do ludzi i zobacz jak zycie wyglada, bo wyglada zupelnie inaczej niz tu przedstawiasz.

Ani nie ma jedynego, uniwersalnego wzorca mężczyzny, który kazdą kobietę kreci, ani nie każda kobieta jest pustą Mariolą, która tylko wygląd modela uważa za wymóg zainteresowania.

Szkoda, że każde wyjście do ludzi kończy się przybiciem - widok wysokich, przystojnych kolesi trzymających za rękę dziewczyny. Właśnie to co widzę w realu pokazuje, że to o czym piszę jest PRAWDĄ

381 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2021-12-14 20:27:02)

Kremik napisał/a:

https://i.imgur.com/1FkbJFs.png

laski marzą o takim gościu

na takich nawet nie spojrzą

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag … p;usqp=CAU

No ale przecież ten pierwszy gość jest zrobiony. On ma lekki make up na twarzy. Na pewno jest przygładzony jakimiś podkładami, a potem samo zdjęcie jest wyretuszowane. To tak jakbyś wrzucił zdjęcie do porównania normalnej kobiety i modelki z sesji.

Ja w życiu tak zrobionego faceta nie widziałam na ulicy. No chyba, że gej, to wtedy faktycznie może mu się chcieć tak odpicowywać.

382 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-15 00:11:39)

Ale ci niżsi też się trzymają za rękę. Lepiej weź pod lupę to czemu wszyscy ich widzą a Ty nie. Bo nawet statystycznie niemożliwe jest byś samych wysokich widział w związkach. A wiadomo ze statystyka statystyką a życie życiem więc już tym bardziej

383

Kremik napisał/a:

Szkoda, że każde wyjście do ludzi kończy się przybiciem - widok wysokich, przystojnych kolesi trzymających za rękę dziewczyny. Właśnie to co widzę w realu pokazuje, że to o czym piszę jest PRAWDĄ

Bzdura, nie jest to prawdą, bo codziennie widze na ulicy pary skladające się z przecietnego faceta i przecietnej kobiety, które jakos się razem dobierają. Takich kolesi jakich pokazujesz na fotkach jest naprawde niewielu. Większość facetów odpadlaby w przedbiegach do agencji modellingu, bo kryteria jakich wymagają są brutalne.

Zresztą, nie kazdej kobiecie taki typ się podoba. Dla mnie takie male, swińskie oczka to wielki turn off i w ogóle mnie nie obchodzi jak kwadratowa jest szczęka, a do tego nie lubię zarostu bo mi drapie twarz.

Ty masz zalozone takie dziwaczne gogle co Ci deformują widzenie swiata.

384

Tyle, że jak użyłem zdjęć podobnych kolesi na portalach randkowych to laski same zagadywały, każda prawie na wiadomość odpisała, a ilość polubień była większa niż ilość obietnic polityków przed wyborami

Na koncie ze zdjęciami zwykłego kolesia pusto

W realu w przypadku młodych kolesi tylko atrakcyjnych widzę idących za rękę z dziewczyną

Wysoki, przystojny z pociągłą twarzą, zarostem, taki koles ma dziewczynę

385

Wiesz co? Zacznij dostrzegać normalnych ludzi, bo jak na razie to Ty chyba jakąś alternatywną rzeczywistość widzisz.

386

Kremik napisał/a:

Tyle, że jak użyłem zdjęć podobnych kolesi na portalach randkowych to laski same zagadywały, każda prawie na wiadomość odpisała, a ilość polubień była większa niż ilość obietnic polityków przed wyborami

Na koncie ze zdjęciami zwykłego kolesia pusto

W realu w przypadku młodych kolesi tylko atrakcyjnych widzę idących za rękę z dziewczyną

Wysoki, przystojny z pociągłą twarzą, zarostem, taki koles ma dziewczynę

No tak, bo na portalu randkowym w pierwszej kolejności patrzy się na zdjęcie. To tak jakbyś wszedł na portal ze zdjęciami samochodów i zastanawiał się czemu nikogo nie interesuje stan silnika.

387

To gdzie mam szukać jak nie na portalu randkowym? Mieszkam w 80 tys mieście, nic się tu nie dzieje. Miasto nie jest wielkie, jest kilka kawiarni, kilka dyskotek (nie wchodzę, podryw zarezerwowany tylko dla przystojnych, wysokich kolesi), to gdzie ja mam szukać? Byłem na kursie językowym to wszystkie dziewczyny miały chłopaka

388

Kremik napisał/a:

To gdzie mam szukać jak nie na portalu randkowym? Mieszkam w 80 tys mieście, nic się tu nie dzieje. Miasto nie jest wielkie, jest kilka kawiarni, kilka dyskotek (nie wchodzę, podryw zarezerwowany tylko dla przystojnych, wysokich kolesi), to gdzie ja mam szukać? Byłem na kursie językowym to wszystkie dziewczyny miały chłopaka

Bum, przegrałeś życie.

389

Kremik napisał/a:

Nic nie rób - sama przyjdzie wink

390

https://www.hairlosstalk.com/interact/a … png.59597/

Posty [ 326 do 390 z 29,785 ]

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024