Rossana tylko że facet 163 no nie spodoba się żadnej kobiecie, no nie oszukujmy się, wzrost przekreśla wszystko i ja o tym od początku mówię, że musi się zgadzać wygląd, że nie można nadrobić jak to mówiła Olinka czy BB, że innymi cechami oczarować, tak się nie da. Gdy facet nie podoba się dziewczynie choćby miał super osobowość i tak na niego nie poleci. A dla faceta bardzo niski wzrost to niepisane skazanie na porażkę
3,771 2022-03-03 13:42:08
3,772 2022-03-03 13:44:06
Tylko że niski facet jak ja 163 nie będzie podobał się fizycznie, rozumiesz to?
Nie podoba się mi to, że kobiety twierdzą:
- najważniejszy charakter, gdy wiadomo, że to nie jest prawdą
- faceci zwracają większą uwagę na wygląd - gdzie niezbyt atrakcyjni faceci są olewani, a mocno średnie dziewczyny mają powodzenie
- kobiety nawet przeciętne ciągnie do atrakcyjnych co widać na portalach randkowych, takie najbardziej kleją się do ciastek
- przeciętny facet zainteresuje się średnią z wyglądu dziewczyną, odwrotnie nie ma opcjiKobiety są bardziej wybredne bo zawsze trafi się ktoś komu się podobają, a faceci mają zaniżone oczekiwania
Nic nie rozumiesz. NIEZALEŻNIE od tego czy facet jest przystojny czy nawet jest w moim typie, DECYDUJĄCYM czynnikiem dla mnie jest jego intelekt i osobowość. Facet może być w 100% ucieleśnieniem mojego ulubionego chudego gitarzysty czy modelem z okładki, a jak jest średnio inteligentny i nie nadajemy na tych samych falach, to jest prosta pilka i nara.
3,773 2022-03-03 13:45:44
Kolega nie rozumie i chyba już nie zrozumie
Poza tym, chyba nie widzi tych niskich facetów, którzy jednak mają partnerki..
3,774 2022-03-03 13:46:07
rossanka - co to za tekst 1 się spodoba 2 nie. Tak jakby 1 się spodobał jeden, a 2 dziewczynie drugi facet. Tylko, że to tak nie działa
jeden zbiera wszystko, a drugi nic
Atrakcyjny facet masowo będzie się podobał dziewczynom, a nieatrakcyjny żadnej

3,775 2022-03-03 13:46:25
Rossana tylko że facet 163 no nie spodoba się żadnej kobiecie, no nie oszukujmy się, wzrost przekreśla wszystko i ja o tym od początku mówię, że musi się zgadzać wygląd, że nie można nadrobić jak to mówiła Olinka czy BB, że innymi cechami oczarować, tak się nie da. Gdy facet nie podoba się dziewczynie choćby miał super osobowość i tak na niego nie poleci. A dla faceta bardzo niski wzrost to niepisane skazanie na porażkę
Powiem sąsiadowi, on chyba nawet nie ma 160cm. A ma żone i dziecko w przedszkolu. Jakos się spodobał.
3,776 2022-03-03 13:47:49
rossanka - co to za tekst 1 się spodoba 2 nie. Tak jakby 1 się spodobał jeden, a 2 dziewczynie drugi facet. Tylko, że to tak nie działa
jeden zbiera wszystko, a drugi nic
Atrakcyjny facet masowo będzie się podobał dziewczynom, a nieatrakcyjny żadnej
Na zdjęcia nie patrz, bo się możesz nieźle przejechać w obie strony, wiem, bo to przerabiałam na Sympatiach.
3,777 2022-03-03 13:50:13
Jednej się spodoba, innej nie - prosty i rzeczywisty przekaz, który wszyscy rozumieją i znają, poza Kolegą
Niesamowite, jak niektórzy próbują zaklinać rzeczywistość ![]()
3,778 2022-03-03 13:52:01
Gdyby 1 podobał się 1, a drugi facet 2 dziewczynie to nie byłoby problemu
https://www.youtube.com/watch?v=DFbw1_bVMUo
Zaraz napiszecie, że to na tinderze ... ale jednak skoro się ktoś podoba 1 a inny 2 to czy to tinder czy real powinna być różnarodność wyborów. Jak się okazuje nie.
3,779 2022-03-03 14:00:22
Gdyby 1 podobał się 1, a drugi facet 2 dziewczynie to nie byłoby problemu
https://www.youtube.com/watch?v=DFbw1_bVMUo
Zaraz napiszecie, że to na tinderze ... ale jednak skoro się ktoś podoba 1 a inny 2 to czy to tinder czy real powinna być różnarodność wyborów. Jak się okazuje nie.
Musisz szukać do skutku takiej, której się cały spodobasz, nie oglądając jakiś youtubów czy wykopów.
3,780 2022-03-03 14:07:31
Do skutku, to proszę nie pisz jeden facet podoba się 1 dziewczynie, a drugi koleś 2 pannie. Ja muszę szukać do skutku, czyli ile kilka tysięcy? A koleś wysoki atracyjny wyjdzie do ludzi i na dzień dobry 10 lasek się nim zainteresuje. Więc nie pisz każda ma inny gust, bo to nieprawda
3,781 2022-03-03 14:09:41
Do skutku, to proszę nie pisz jeden facet podoba się 1 dziewczynie, a drugi koleś 2 pannie. Ja muszę szukać do skutku, czyli ile kilka tysięcy? A koleś wysoki atracyjny wyjdzie do ludzi i na dzień dobry 10 lasek się nim zainteresuje. Więc nie pisz każda ma inny gust, bo to nieprawda
Rumuński zołnierz ma 185 cm i nie może sobie od lat znależc kobiety.
3,782 2022-03-03 14:11:44
Bo kobiety są wybredne i sam wzrost to dla nich za mało. Muszą być też inne czynniki spełnione
3,783 2022-03-03 14:24:11
Bo kobiety są wybredne i sam wzrost to dla nich za mało. Muszą być też inne czynniki spełnione
A pisałeś, że są wzrost robi robotę i jak dalej wysoki to może gadać głupoty a i tak będzie miał powodzenie.
3,784 2022-03-03 14:35:24
Niskie kobiety zainteresują się za sam wzrost, tutaj kolega zle szukal
3,785 2022-03-03 14:37:58
Niskie kobiety zainteresują się za sam wzrost, tutaj kolega zle szukal
Pisałeś, że sam wzrost wystarczy, a teraz zwalasz winę, że Rumunski źle szukał.
3,786 2022-03-03 14:51:52
Sam wzrost starczy dla niskich kobiet pisalem o tym kiedys, ze gdy facet wysoki to niskim to wystarczy dlatego niskie laski kleją się do wysokich, a ci biorą takie bo wysokim nie pasują z twarzy lub charakteru
3,787 2022-03-03 14:57:08
Sam wzrost starczy dla niskich kobiet pisalem o tym kiedys, ze gdy facet wysoki to niskim to wystarczy dlatego niskie laski kleją się do wysokich, a ci biorą takie bo wysokim nie pasują z twarzy lub charakteru
Przecież pisałeś, że charakter się nie liczy gdy facet jest wysoki.
3,788 2022-03-03 14:58:10
To czemu Rumunski nie ma niskiej? Jak takie się do nich kleją?
3,789 2022-03-03 15:00:58
A to ciekawe, bo ja mam 1.58m i wcale dla mnie nie wystarczy być wysokim. Co wiecej, nawet pyska z katalogu nie wezmę. Kurcze, nawet sylweta zrobiona na silce to za mało.
U mnie trzeba mieć z 130 IQ
Ciekawe ilu znasz takich co to przeskoczą ![]()
3,790 2022-03-03 15:09:02
Rozbrajające jest to, jak Kolega jawi sie jako mędrzec i znawca wszystkich kobiet
To, co powie/napisze = święta i jedynie słuszna prawda...
3,791 2022-03-03 15:43:21
BB ok Ty nie weźmiesz, ale liczą się statystyki. Kobietom w wieku 20-30 lat podobają się w większości faceci podobni do tych, których pokazałem dzisiaj. Inaczej nie ma się szans lub ma u 1 na 1000. Trochę słabo nie uważasz?
Skoro jednej lasce podoba się 1 koleś, a drugiej inny, jest różnorodność gustów, dlaczego jeden koleś nie podoba się żadnej na 100, a drugi aż 90 na 100?
3,792 2022-03-03 15:49:07
BB ok Ty nie weźmiesz, ale liczą się statystyki. Kobietom w wieku 20-30 lat podobają się w większości faceci podobni do tych, których pokazałem dzisiaj. Inaczej nie ma się szans lub ma u 1 na 1000. Trochę słabo nie uważasz?
Skoro jednej lasce podoba się 1 koleś, a drugiej inny, jest różnorodność gustów, dlaczego jeden koleś nie podoba się żadnej na 100, a drugi aż 90 na 100?
Chodzi Ci o lajki pod zdjęciami? Na tej zasadzie to ja też lajkuje kotki, pieski, zabawne memy, ładne zdjęcia krajobrazów, czy wydarzenia w mieście.
3,793 2022-03-03 15:49:07
Kremik najlepsze to to ,że one same sobie zaprzeczają ,i żadna z tych co wypowiada się w tym temacie ,nie ma faceta poniżej 170 tylko znają kolegę Casanove co zaliczył cała wieś ![]()
3,794 2022-03-03 15:52:04
Kremik najlepsze to to ,że one same sobie zaprzeczają ,i żadna z tych co wypowiada się w tym temacie ,nie ma faceta poniżej 170 tylko znają kolegę Casanove co zaliczył cała wieś
Ja nie mam obecnie żadnego.
Wniosek taki, że jestem tak wybredna, że facet że wzrostem nawet 190cm nie ma u mnie szans. Tak nakazuje logika forum.
Albo jestem brzydka i mam włosy na palcach u stóp.
3,795 2022-03-03 16:27:37
Kremik najlepsze to to ,że one same sobie zaprzeczają ,i żadna z tych co wypowiada się w tym temacie ,nie ma faceta poniżej 170 tylko znają kolegę Casanove co zaliczył cała wieś
Bzdura. Od ponad 10 lat jestem w związku z bardzo przeciętnie wyglądajacym okularnikiem. Kocham mojego partnera i mnie sie bardzo podoba, ale obiektywnie to zwykły mężczyzna, a nie żaden Pierce Brosnan czy George Clooney. Moi byli faceci też sie nie wpisywali w żaden stereotyp modela z okladki.
Wy nosicie jakieś niesamowicie spaczone okulary, które zamazuja Wam realny obraz swiata.
3,796 2022-03-03 16:30:14
Tak
Też to zauważyłem. Twierdzą, że każda kobieta ma inny gust, a jednak ten sam atrakcyjny facet podoba się każdej, a ten mało ładny żadnej ![]()
Raz piszą, wygląd to nie wszystko, liczy się całokształt i charakterem idzie nadrobić, a za chwilę pada stwierdzenie, że musi być odpowiedni wygląd i charakter.
3,797 2022-03-03 16:43:11 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-03-03 16:45:26)
Johnny89 napisał/a:Kremik najlepsze to to ,że one same sobie zaprzeczają ,i żadna z tych co wypowiada się w tym temacie ,nie ma faceta poniżej 170 tylko znają kolegę Casanove co zaliczył cała wieś
Tak
Też to zauważyłem. Twierdzą, że każda kobieta ma inny gust, a jednak ten sam atrakcyjny facet podoba się każdej, a ten mało ładny żadnej
Raz piszą, wygląd to nie wszystko, liczy się całokształt i charakterem idzie nadrobić, a za chwilę pada stwierdzenie, że musi być odpowiedni wygląd i charakter.
Odpowiedni wygląd i charakter dla danej kobiety. Bo jedna powie: mój facet jest najmądrzejszy, najinteligentniejszy, ma najlepsze serce i seksowny wgląd, a druga kobieta o tym jej facecie powie: co ona w nim widzi, brzydki, wymądrza się i jest mało męski.
Dwie osoby a dwie opinie i każda będzie miala rację.
3,798 2022-03-03 16:54:24
Tak ale facet 163
no dramat dostałem najgorszą cechę.
3,799 2022-03-03 17:09:02
Tak ale facet 163
Z tym wzrostem widuje nezczyzn na ulicach z kobietami, wózkami, dziećmi. Specjalnie zaczęłam zwracać uwagę po tym temacie. I te kobiety są też niczego sobie. Często tes równe z nimi albo wyższe.
Wiek też różny, dużo młodych, koło 30 ki.
3,800 2022-03-03 17:18:36
Kremik napisał/a:Tak ale facet 163
Z tym wzrostem widuje nezczyzn na ulicach z kobietami, wózkami, dziećmi. Specjalnie zaczęłam zwracać uwagę po tym temacie. I te kobiety są też niczego sobie. Często tes równe z nimi albo wyższe.
Wiek też różny, dużo młodych, koło 30 ki.
Z jakiego jesteś województwa?
3,801 2022-03-03 18:13:24
Tak jak Rossanka pisze, to nie jest prawda, że facet o konkretnym wyglądzie bedzie przez wszystkie kobiety rozrywany. Owszem, może byc uznany za przystojnego przez wiekszość, ale już nie bedzie w typie kazdej. Zaś po otwarciu ust może się okazać, że jego poglądy, inteligencja vel jej brak, wyksztalcenie czy sposób bycia odrzuca kolejne kandydatki.
Ci wszyscy wrzucani przez Ciebie modele w ogóle nie są, na przyklad, w moim typie. Nie zwróciłabym na takiego wiekszej uwagi tylko ze wzgledu na wygląd. A innej kobiecie taki typ sie super podoba. Po prostu szukaj kobiet, które maja inne priorytety niż ciacho z Insta.
3,802 2022-03-03 18:53:17 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-03 19:03:19)
Johnny89 napisał/a:Kremik najlepsze to to ,że one same sobie zaprzeczają ,i żadna z tych co wypowiada się w tym temacie ,nie ma faceta poniżej 170 tylko znają kolegę Casanove co zaliczył cała wieś
Bzdura. Od ponad 10 lat jestem w związku z bardzo przeciętnie wyglądajacym okularnikiem. Kocham mojego partnera i mnie sie bardzo podoba, ale obiektywnie to zwykły mężczyzna, a nie żaden Pierce Brosnan czy George Clooney. Moi byli faceci też sie nie wpisywali w żaden stereotyp modela z okladki.
Wy nosicie jakieś niesamowicie spaczone okulary, które zamazuja Wam realny obraz swiata.
I kto ma problem czytania ze zrozumieniem ? Tak mamy urojenia i spaczone okulary, ciekawe co będzie następne ,swoją droga musza cię te typy mocno kręcić ,czyt Pierce czy George, bo odziwo żaden z nas ich nie podał ,a czemu oni a nie Paweł Delag ,bo Polak ? Rozumiem Rumuński miałeś racje
a może Olisadebe ?jesteś w związku z przeciętnym okularnikiem ,w tym fragmencie wyczułem lekki żal bo inny lepszy cię nie chciał ? Nie miałaś szans ? Albo
Zabawił się i odstawił prawda ? On był 8 a ty 4 ?
3,803 2022-03-03 19:03:29 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-03-03 19:06:05)
I kto ma problem czytania ze zrozumieniem?
No Ty, bo zarzucasz nam, że wybieramy wyłącznie bardzo wysokich, niesamowicie przystojnych kolesi i dlatego Kremik jest na spalonej pozycji. Ja Ci wyraźnie piszę, że jestem w związku z kimś obiektywnie bardzo przeciętnym pod wzgledem wygladu (za to z zarabista osobowością). A Ty mi tu wmawiasz, że w domu mam Alvaro ze wzrostem koszykarza.
I nie, żalu zadnego nie mam, bo mnie sie mój partner podoba
Sama też nie jestem jakaś zaniedbaną szarą myszką, co nigdy powodzenia nie miała.
To Wy macie jakies głupawe uprzedzenia i ból tyłka.
3,804 2022-03-03 19:06:12
Byly takie co się wypowiadały że mają, nie kłamkol
tylko odpowiedzi w dalszym ciągu były że wcale nieprawda, pewnie jesteś brzydka i nie miałaś wyboru itd itp. Argument od takich dziewczyn nic nie zmieniał w dyskusji
3,805 2022-03-03 19:11:08
Byly takie co się wypowiadały że mają, nie kłamkol
tylko odpowiedzi w dalszym ciągu były że wcale nieprawda, pewnie jesteś brzydka i nie miałaś wyboru itd itp. Argument od takich dziewczyn nic nie zmieniał w dyskusji
No jasne, bo jak miałam CZELNOŚĆ wybrać obiektywnie zupelnie przeciętnie wyglądajacego mężczyznę, to widocznie na nic "lepszego" nie bylo mnie stać. Zresztą jak ja w ogóle moge oceniać faceta na podstawie więcej niż przystojnego pyska? Skandal!
3,806 2022-03-03 19:24:41
No jasne, bo jak miałam CZELNOŚĆ wybrać obiektywnie zupelnie przeciętnie wyglądajacego mężczyznę, to widocznie na nic "lepszego" nie bylo mnie stać. Zresztą jak ja w ogóle moge oceniać faceta na podstawie więcej niż przystojnego pyska? Skandal!
Też uważam, że jesteś bezczelna i powinnaś się leczyć. Nie dość, że masz przeciętnie wyglądającego i (o zgrozo!) angielskiego okularnika, to jeszcze poleciałaś na jego intelekt! Przecież to się nie mieści w żadnych incelowych kategoriach. Żadnych! Zatem trzeba Ci to jakoś wytłumaczyć, dlatego tyle razy przeczytasz tu jedyną objawioną prawdę o sobie samej aż w końcu w nią uwierzysz.
3,807 2022-03-03 19:33:39 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-03-03 19:36:23)
Widzę, że panowie nadal rżną głupa i udają, że nie potrafią zrozumieć prostych zależności czy wypowiedzi. Nie wiem, czy są aż tak niekumaci, czy po prostu próbują odwracac kota ogonem. Zresztą nawet ni eto chodzi..
Panowie..
Naprawdę tak bardzo nienawidzicie kobiet za to, że ośmielają się wybierać atrakcyjniejszych(pod jakimkolwiek względem)partnerów? Oczekujecie, że ktokolwiek się zwiąże z kimś, kto się tej osobie nie spodoba?
Nie potraficie przyjąć prostego przekazu do wiaodmości a Wasze chore wyobrażenia i skrzywiona logika nie widzą nic poza tym, co chcecie widzieć.
Najbardziej żałosne jest chyba jednak to, kiedy na internetowym forum ktoś twierdzi, że wie lepiej od drugiej osoby czego ta oczekuje czy też preferuje w życiu ![]()
3,808 2022-03-03 21:26:48
Też uważam, że jesteś bezczelna i powinnaś się leczyć. Nie dość, że masz przeciętnie wyglądającego i (o zgrozo!) angielskiego okularnika, to jeszcze poleciałaś na jego intelekt! Przecież to się nie mieści w żadnych incelowych kategoriach. Żadnych! Zatem trzeba Ci to jakoś wytłumaczyć, dlatego tyle razy przeczytasz tu jedyną objawioną prawdę o sobie samej aż w końcu w nią uwierzysz.
Grzechy Kardynalne Kobiet
1) Mają czelność wybierać zupelnie przeciętnych mężczyzn z wygladu.
2) Osmielają się wiązać z obcokrajowcami.
3) Są tak zadufane w sobie, że cenia inteligencje i charakter faceta.
4) Wydaje sie im, że maja prawo mieć wlasne standardy.
3,809 2022-03-03 21:33:16
Taj se myślę, że to dopiero będą jaja, gdy Rumuński i Kremik znajdą sobie kogoś prędzej niż ja xD
3,810 2022-03-03 21:40:09
Bb i teraz drę z ciebie lacha po kolana ,bo w życiu nie widziałem tak kłamliwej osoby jak ty ,a wiesz czemu? Piszesz że twój facet ci się podoba ,a nazywasz go przeciętnym okularnikiem , kobieto ty co rusz zaprzeczasz sama sobie , a najlepsze to to że ja nie pisze iż wybieracie samych wysokich, wysoki zaczyna się powiedzmy od 185 ,napisałem że żadna z was nie ma koła poniżej 170 czaisz ? Chyba prościej się określić nie mogę , No ale sorry jak mogłem ,ważne że kolega (czyt friend zone 145 cm wymiata na wsi z karynami spod remizy)
3,811 2022-03-03 21:42:36
Taj se myślę, że to dopiero będą jaja, gdy Rumuński i Kremik znajdą sobie kogoś prędzej niż ja xD
Kremik ma mocno pod górkę ,i nie widzę sensu robienia mu nadziei tekstem ( reprezentuj coś sobą bądź pewny itd to żenujące )
3,812 2022-03-03 21:43:22
Ja się tylko powtórzę że to nieprawda że nie było tu użytkowniczek które mają niższego partnera
3,813 2022-03-03 21:47:23
Ja się tylko powtórzę że to nieprawda że nie było tu użytkowniczek które mają niższego partnera
Bzdura
3,814 2022-03-03 21:48:13 Ostatnio edytowany przez jjbp (2022-03-03 21:48:46)
jjbp napisał/a:Ja się tylko powtórzę że to nieprawda że nie było tu użytkowniczek które mają niższego partnera
Bzdura
Żadna bzdura, przejrzyj sobie cały wątek to zobaczysz. Ja mówiłam że mam niższego i nie byłam jedyna.
3,815 2022-03-03 21:53:39
Bb i teraz drę z ciebie lacha po kolana ,bo w życiu nie widziałem tak kłamliwej osoby jak ty ,a wiesz czemu? Piszesz że twój facet ci się podoba ,a nazywasz go przeciętnym okularnikiem , kobieto ty co rusz zaprzeczasz sama sobie , a najlepsze to to że ja nie pisze iż wybieracie samych wysokich, wysoki zaczyna się powiedzmy od 185 ,napisałem że żadna z was nie ma koła poniżej 170 czaisz ? Chyba prościej się określić nie mogę , No ale sorry jak mogłem ,ważne że kolega (czyt friend zone 145 cm wymiata na wsi z karynami spod remizy)
Mój facet jest OBIEKTYWNIE przecietny, ale mnie się mega podoba. Bernard Butler jako celebryta jest OBIEKTYWNIE malo atrakcyjny dla wielu kobiet, a kochająca zonę ma. Co więcej, nawet po przebiegu lat, on ciagle dla mnie wzbudza ciarki na plecachhttps://thenestcollective.co.uk/artists/bernard-butler/
Mój mężczyzna ma 1.80m, do tego sie przyznam, ale jest kompletnie OBIEKTYWNIE przecietnym facetem po 50siatce.
3,816 2022-03-03 21:55:38
Ty mi prosze wyjaśnij łaskawie więc, dlaczego w swoim calym 44 letnim życiu spotykalam się tylko z takimi mężczyznami, których uważalam za interesujących, a byli i wysocy i średni wzrostem i nawet jeden wzrostu Kremika. O urodzie już nic nie pisząc.
Haha ale sama siebie storpedowałaś ![]()
Podsumowując:
- Byli wysocy (lm.), tak więc musiało ich być minimum 2, lub więcej ![]()
- Byli średni (jw.), 2, lub więcej
- I był jeden wzrostu Kremika
No ale wzrost nie ma znaczenia
![]()
Sam wzrost starczy dla niskich kobiet pisalem o tym kiedys, ze gdy facet wysoki to niskim to wystarczy dlatego niskie laski kleją się do wysokich,
Mam 185, więc jestem wysoki, tak?
28 lat 0 związków
Gdzie ten harem niskich kobiet klejących się do mnie? Nigdy nie spotkałem ![]()
Śmiej się z cudzego nieszczęścia, śmiej.
Rumuński zołnierz ma 185 cm i nie może sobie od lat znależc kobiety.
Jak czytam te tematy o zdradach, wypaleniu w miłości, alimentach, rzucanie faceta by wrócić do byłego, skakanie po innych facetach itp to ja serio nie chcę żadnego związku.
ONS czy FWB też bym nie chciał (boję się niechcianej ciąży)
Więc pozostają mi tylko te nieszczęsne prostytutki.
3,817 2022-03-03 22:34:44
rossanka napisał/a:Kremik napisał/a:Tak ale facet 163
Wiek też różny, dużo młodych, koło 30 ki.Z jakiego jesteś województwa?
Nie chce pisać.
Co do tematy, to tak myślałam, że tu trzeba się z kimś związać z uczucia, a nie biegać z centymetrem i mierzyc wzrost. Całkiem bezsensu cechy. Pozostałe, te z uśmiechem zlosziejaszka i tatuażami też.
Kros z Was był kiedyś zakochany? Jakie były te osoby?
3,818 2022-03-03 22:38:42
Beyondblackie napisał/a:Ty mi prosze wyjaśnij łaskawie więc, dlaczego w swoim calym 44 letnim życiu spotykalam się tylko z takimi mężczyznami, których uważalam za interesujących, a byli i wysocy i średni wzrostem i nawet jeden wzrostu Kremika. O urodzie już nic nie pisząc.
Haha ale sama siebie storpedowałaś
Podsumowując:
- Byli wysocy (lm.), tak więc musiało ich być minimum 2, lub więcej
- Byli średni (jw.), 2, lub więcej
- I był jeden wzrostu KremikaNo ale wzrost nie ma znaczenia
![]()
Kremik napisał/a:Sam wzrost starczy dla niskich kobiet pisalem o tym kiedys, ze gdy facet wysoki to niskim to wystarczy dlatego niskie laski kleją się do wysokich,
Mam 185, więc jestem wysoki, tak?
28 lat 0 związków
Gdzie ten harem niskich kobiet klejących się do mnie? Nigdy nie spotkałemjakis_czlowiek napisał/a:Taj se myślę, że to dopiero będą jaja, gdy Rumuński i Kremik znajdą sobie kogoś prędzej niż ja xD
rossanka napisał/a:Rumuński zołnierz ma 185 cm i nie może sobie od lat znależc kobiety.
Jak czytam te tematy o zdradach, wypaleniu w miłości, alimentach, rzucanie faceta by wrócić do byłego, skakanie po innych facetach itp to ja serio nie chcę żadnego związku.
ONS czy FWB też bym nie chciał (boję się niechcianej ciąży)
Więc pozostają mi tylko te nieszczęsne prostytutki.
To normalne. Ci , którzy mają udane związki nie zakladaja tematu typu: jesteśmy 20 kat małżeństwem i nigdy się nie zdradzalismy. Albo: po 15 latach małżeństwa stwoerdzamy, że nasza miłość się nie wypaliła. Albo: Nie place alimentów bo kocham żonę, dzieci i nigdy się z żoną nie rozwiodłem, nie w głowie mi inne kobiety.
Takich tematów nie ma. Podobnie jak na forach i zdrowiu. Zobaczysz tam temat; mam cukrzycę, mam problemy z tarczycą, niz: nic mi nie jest jestem zupełnie zdrowy.
To daje Ci iluzje, że związki to same zdrady, kłótnie i rozwody, a to przecież nieprawda. Multum par ma jednak udane związki, tylko o nich nie zakładają tematów.
3,819 2022-03-03 22:40:34
Johnny89 napisał/a:Bb i teraz drę z ciebie lacha po kolana ,bo w życiu nie widziałem tak kłamliwej osoby jak ty ,a wiesz czemu? Piszesz że twój facet ci się podoba ,a nazywasz go przeciętnym okularnikiem , kobieto ty co rusz zaprzeczasz sama sobie , a najlepsze to to że ja nie pisze iż wybieracie samych wysokich, wysoki zaczyna się powiedzmy od 185 ,napisałem że żadna z was nie ma koła poniżej 170 czaisz ? Chyba prościej się określić nie mogę , No ale sorry jak mogłem ,ważne że kolega (czyt friend zone 145 cm wymiata na wsi z karynami spod remizy)
Mój facet jest OBIEKTYWNIE przecietny, ale mnie się mega podoba. Bernard Butler jako celebryta jest OBIEKTYWNIE malo atrakcyjny dla wielu kobiet, a kochająca zonę ma. Co więcej, nawet po przebiegu lat, on ciagle dla mnie wzbudza ciarki na plecachhttps://thenestcollective.co.uk/artists/bernard-butler/
Mój mężczyzna ma 1.80m, do tego sie przyznam, ale jest kompletnie OBIEKTYWNIE przecietnym facetem po 50siatce.
No i proszę 180, a nie 163 hmmm ,ale to
pewnie zbieg okoliczności , same się oklamujecie i próbujecie ten cyrk ,co już nie jedzie pchać dalej ,Kremik wyraźnie pisał że facetowi wystarczy przeciętna twarz ,ale jak jest w miarę wysoki to i tak ma powodzenie ,natomiast przeciętna twarz +niski facet = szanse 0
3,820 2022-03-03 22:46:00
Kros z Was był kiedyś zakochany? Jakie były te osoby?
Nigdy
To daje Ci iluzje, że związki to same zdrady, kłótnie i rozwody, a to przecież nieprawda. Multum par ma jednak udane związki, tylko o nich nie zakładają tematów.
Tutaj muszę przyznać Ci rację, faktycznie taki obraz rzeczywistości o związkach można nabyć czytając za dużo internetów.
3,821 2022-03-03 23:02:16
Beyondblackie napisał/a:Johnny89 napisał/a:Bb i teraz drę z ciebie lacha po kolana ,bo w życiu nie widziałem tak kłamliwej osoby jak ty ,a wiesz czemu? Piszesz że twój facet ci się podoba ,a nazywasz go przeciętnym okularnikiem , kobieto ty co rusz zaprzeczasz sama sobie , a najlepsze to to że ja nie pisze iż wybieracie samych wysokich, wysoki zaczyna się powiedzmy od 185 ,napisałem że żadna z was nie ma koła poniżej 170 czaisz ? Chyba prościej się określić nie mogę , No ale sorry jak mogłem ,ważne że kolega (czyt friend zone 145 cm wymiata na wsi z karynami spod remizy)
pewnie zbieg okoliczności , same się oklamujecie i próbujecie ten cyrk ,co już nie jedzie pchać dalej ,Kremik wyraźnie pisał że facetowi wystarczy przeciętna twarz ,ale jak jest w miarę wysoki to i tak ma powodzenie ,natomiast przeciętna twarz +niski facet = szanse 0
Gdyby mój facet był niższy, to tez by mi się podobal, bo decydującym czynnikiem byla jego osobowosć, a nie centymetry. Wiem, że nie wierzysz, ale taka jest prawda.
Jeżeli zas chodzi o Bernarda Butlera- uwielbiam jego twarz
Czy młody czy teraz kompletnie mnie scina w kolanach. I tyle Waszych spekulacji o modelach z okładki.
3,822 2022-03-03 23:08:31
Tutaj muszę przyznać Ci rację, faktycznie taki obraz rzeczywistości o związkach można nabyć czytając za dużo internetów.
Podobnie jak o wielu innych tematach także, jak choćby tych, które tutaj forsujecie, a wyczytanych na tych wszystkich Wykopach i podobnego typu skupiających życiowych frustratów stronach.
Generalnie czytając, co piszecie, jestem pewna, że nie macie bladego pojęcia na czym to wszystko polega, a wypowiadacie się z pozycji znawców zagadnienia.
Przecież Ty nie chcesz związku, więc gdzie tu mowa o nieszczęściu? Sam sobie w tej chwili wyraźnie zaprzeczasz.
3,823 2022-03-03 23:20:29
Czy młody czy teraz kompletnie mnie scina w kolanach.
Pociąg seksualny Polek do obcokrajowców wychodzi poza skalę.
Generalnie czytając, co piszecie, jestem pewna, że nie macie bladego pojęcia na czym to wszystko polega, a wypowiadacie się z pozycji znawców zagadnienia.
Uwierz mi, że wiem na czym to wszystko polega, nie mam 5 latek.
Wiem dlaczego kobiety zdradzają, wiem dlaczego są bardzo mocno rozwiązłe seksualnie i dlaczego uwielbiają obcokrajowców.
3,824 2022-03-03 23:37:26
Nie wystarczy nie mieć 5 latek, trzeba jeszcze coś w życiu przeżyć.
Wiem dlaczego kobiety zdradzają, wiem dlaczego są bardzo mocno rozwiązłe seksualnie i dlaczego uwielbiają obcokrajowców.
A zatem? Jakie Twoim zdaniem są tego powody?
Pomijam przy tym, że miałam na myśli, że nie macie pojęcia co naprawdę wywołuje u nas tę słynną chemię. Wy sobie tylko nieśmiało dywagujecie, ale te tematy są Wam tak odległe, jak stąd na Antarktydę, co dobitnie obnaża niemal każde napisane na ten temat zdanie.
Aha, nie życzę sobie takich krzywdzących uogólnień, bo ani nie zdradzam, ani nie jestem rozwiązła, ani nie pociągają mnie obcokrajowcy z samego faktu, że nimi są.
Edit:
Jeśli napiszę, że wszyscy faceci są brudni, nie mają zasad, są obleśnymi łajdakami i pijakami, to jak się z tym poczujesz?
3,825 2022-03-03 23:37:28 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-03 23:41:22)
Johnny89 napisał/a:Beyondblackie napisał/a:Mój facet jest OBIEKTYWNIE przecietny, ale mnie się mega podoba. Bernard Butler jako celebryta jest OBIEKTYWNIE malo atrakcyjny dla wielu kobiet, a kochająca zonę ma. Co więcej, nawet po przebiegu lat, on ciagle dla mnie wzbudza ciarki na plecachhttps://thenestcollective.co.uk/artists/bernard-butler/
pewnie zbieg okoliczności , same się oklamujecie i próbujecie ten cyrk ,co już nie jedzie pchać dalej ,Kremik wyraźnie pisał że facetowi wystarczy przeciętna twarz ,ale jak jest w miarę wysoki to i tak ma powodzenie ,natomiast przeciętna twarz +niski facet = szanse 0Gdyby mój facet był niższy, to tez by mi się podobal, bo decydującym czynnikiem byla jego osobowosć, a nie centymetry. Wiem, że nie wierzysz, ale taka jest prawda.
Czy młody czy teraz kompletnie mnie scina w kolanach. I tyle Waszych spekulacji o modelach z okładki.
Oczywiście że nie wierze ,bo co innego mogłaś napisać , przecież kłamstwo
polki maja we krwi , jeśli chodzi o tego grajka Butlera ,ma 183 Cm
ps leżę przecież jeszcze wczoraj pisałaś ze charakter się liczy teraz masz mokro bo podoba ci się jego twarz omg trzymajcie mnie mój mózg nie wyrabia
3,826 2022-03-03 23:45:36
Beyondblackie napisał/a:Johnny89 napisał/a:Bb i teraz drę z ciebie lacha po kolana ,bo w życiu nie widziałem tak kłamliwej osoby jak ty ,a wiesz czemu? Piszesz że twój facet ci się podoba ,a nazywasz go przeciętnym okularnikiem , kobieto ty co rusz zaprzeczasz sama sobie , a najlepsze to to że ja nie pisze iż wybieracie samych wysokich, wysoki zaczyna się powiedzmy od 185 ,napisałem że żadna z was nie ma koła poniżej 170 czaisz ? Chyba prościej się określić nie mogę , No ale sorry jak mogłem ,ważne że kolega (czyt friend zone 145 cm wymiata na wsi z karynami spod remizy)
Zależy, dla jednej twarz będzie przeciętna dla innej piękna a dla kolejnej brzydka. Uczucie wiele zmienia i inaczej widzisz drugą osobę. Widzisz inaczej, niż postronni.
3,827 2022-03-03 23:48:00
rossanka napisał/a:Kros z Was był kiedyś zakochany? Jakie były te osoby?
Nigdy
rossanka napisał/a:To daje Ci iluzje, że związki to same zdrady, kłótnie i rozwody, a to przecież nieprawda. Multum par ma jednak udane związki, tylko o nich nie zakładają tematów.
Trzeba to ograniczać.
3,828 2022-03-03 23:49:13 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-03 23:50:40)
Johnny89 napisał/a:Beyondblackie napisał/a:Mój facet jest OBIEKTYWNIE przecietny, ale mnie się mega podoba. Bernard Butler jako celebryta jest OBIEKTYWNIE malo atrakcyjny dla wielu kobiet, a kochająca zonę ma. Co więcej, nawet po przebiegu lat, on ciagle dla mnie wzbudza ciarki na plecachhttps://thenestcollective.co.uk/artists/bernard-butler/
pewnie zbieg okoliczności , same się oklamujecie i próbujecie ten cyrk ,co już nie jedzie pchać dalej ,Kremik wyraźnie pisał że facetowi wystarczy przeciętna twarz ,ale jak jest w miarę wysoki to i tak ma powodzenie ,natomiast przeciętna twarz +niski facet = szanse 0Zależy, dla jednej twarz będzie przeciętna dla innej piękna a dla kolejnej brzydka. Uczucie wiele zmienia i inaczej widzisz drugą osobę. Widzisz inaczej, niż postronni.
To w takim razie Kremika ,widzi każda źle,skoro musi chodzić do burdelu.
3,829 2022-03-03 23:50:12 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-03-03 23:51:32)
rossanka napisał/a:Johnny89 napisał/a:No i proszę 180, a nie 163 hmmm ,ale to
pewnie zbieg okoliczności , same się oklamujecie i próbujecie ten cyrk ,co już nie jedzie pchać dalej ,Kremik wyraźnie pisał że facetowi wystarczy przeciętna twarz ,ale jak jest w miarę wysoki to i tak ma powodzenie ,natomiast przeciętna twarz +niski facet = szanse 0Zależy, dla jednej twarz będzie przeciętna dla innej piękna a dla kolejnej brzydka. Uczucie wiele zmienia i inaczej widzisz drugą osobę. Widzisz inaczej, niż postronni.
To w takim razie Kremika ,widzi każda źle,skoro musi iść do burdelu.
Nic nie musi. Będzie chciał to pójdzie, nie to nie. To nie jest obowiązkowe.
3,830 2022-03-03 23:51:48
Johnny89 napisał/a:rossanka napisał/a:Zależy, dla jednej twarz będzie przeciętna dla innej piękna a dla kolejnej brzydka. Uczucie wiele zmienia i inaczej widzisz drugą osobę. Widzisz inaczej, niż postronni.
To w takim razie Kremika ,widzi każda źle,skoro musi iść do burdelu.
Noc nie musi. Będzie chciał to pójdzie, nie to nie. To nie jest obowiązkowe.
Serio? wytrzymałabyś całe życie bez seksu ? Nie wiedząc nawet jak to jest?
3,831 2022-03-03 23:55:45
rossanka napisał/a:Johnny89 napisał/a:To w takim razie Kremika ,widzi każda źle,skoro musi iść do burdelu.
Noc nie musi. Będzie chciał to pójdzie, nie to nie. To nie jest obowiązkowe.
Serio? wytrzymałabyś całe życie bez seksu ? Nie wiedząc nawet jak to jest?
Chyba tak. Do agencji nie zdecydowałabym sie pójść.
Raz ,że byłoby to obrzydliwe robić to z jakimś obcym facetem, a dwa, upokarzające dla mnie gdybym musiała płacić.
Albo będzie z uczucia (nie mowie o jakiejśilosci po grób, bo pewnego w.zyciu nic nie ma jak widac), albo wcale. Tak na zimno nie umiem.
Ale to ja tak mam. Ktoś możę mieć inaczej
3,832 2022-03-03 23:59:45 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-03-04 00:00:55)
Rossanka moim zdaniem to nie możliwe ,całe życie być prawiczkiem bądź dziewica , kiedyś tak, ale dziś nikt takiego stanu nie wytrzyma psychicznie .Gdybym Cię zapytał czy zjadła byś mięso ludzkie to oczywiście odpowiesz że nie , Ci w Andach też tak mówili.
3,833 2022-03-04 00:03:40
Rossanka moim zdaniem to nie możliwe ,całe życie być prawiczkiem bądź dziewica , kiedyś tak, ale dziś nikt takiego stanu nie wytrzyma psychicznie .Gdybym Cię zapytał czy zjadła byś mięso ludzkie to oczywiście odpowiesz że nie , Ci w Andach też tak mówili.
Jak nie ma z kim to nie ma z kim i seksu nie ma. Trzeba przeczekać. Jak pisze, są różni ludzie jeden pójdzie do agencji druga isoba nie pójdzie. Ja tam bym się nie umiała zmusić.
3,834 2022-03-04 00:14:23
Johnny89 napisał/a:Rossanka moim zdaniem to nie możliwe ,całe życie być prawiczkiem bądź dziewica , kiedyś tak, ale dziś nikt takiego stanu nie wytrzyma psychicznie .Gdybym Cię zapytał czy zjadła byś mięso ludzkie to oczywiście odpowiesz że nie , Ci w Andach też tak mówili.
Jak nie ma z kim to nie ma z kim i seksu nie ma. Trzeba przeczekać. Jak pisze, są różni ludzie jeden pójdzie do agencji druga isoba nie pójdzie. Ja tam bym się nie umiała zmusić.
Kiedyś pytałem 4 znajome ,oczywiście nie w grupie , ale tak pojedynczo ,czy poszły by do
kózka z nieznajomym za pieniądze , każda odparła że tak ,w tym jedna na około 3 miesiące przed ślubem .
3,835 2022-03-04 00:25:28
rossanka napisał/a:Johnny89 napisał/a:Rossanka moim zdaniem to nie możliwe ,całe życie być prawiczkiem bądź dziewica , kiedyś tak, ale dziś nikt takiego stanu nie wytrzyma psychicznie .Gdybym Cię zapytał czy zjadła byś mięso ludzkie to oczywiście odpowiesz że nie , Ci w Andach też tak mówili.
Kiedyś pytałem 4 znajome ,oczywiście nie w grupie , ale tak pojedynczo ,czy poszły by do
kózka z nieznajomym za pieniądze , każda odparła że tak ,w tym jedna na około 3 miesiące przed ślubem .
Mówiłam, piszę za siebie, co kto by inny już zrobił, to jego sprawa.
Ta przed ślubem może tylko żartowała, różne rzeczy ludzie mówią, a różne robią.