Serio? To co Ty tutaj jeszcze robisz?
Moje ciało, moja sprawa ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Serio? To co Ty tutaj jeszcze robisz?
Moje ciało, moja sprawa ![]()
Do tego tak atrakcyjne dla kobiet, jak polski ład dla przedsiębiorców.
Niewykluczone że w zeznaniu podatkowym każą mi się zarzekać ![]()
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Anna Renard napisał/a:Nawet 2 i to w różnych celach.
Gratuluję dużych umiejętności życiowych.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Rumunski, Ty sobie w życiu żadnej nie znajdziesz. Jesteś przypadek beznadziejny
Ale ja nawet nie szukam.
Zresztą nie możesz wysunąć takich wniosków bo nie masz kuli przepowiadającej przyszłośćNudzi mnie już to strzelanie bez prochu w moją stronę, serio
Ale widzę ładnie triggeruję bo posty lecą jeden za drugim.
Ah ta emocjonalność kobietSerio? To co Ty tutaj jeszcze robisz?
To jego jedyna szansa na kontakt z kobietą bez pieniędzy.
W sumie patrząc na zdolności towarzyskie, to z facetami też. Bo gdyby miał jakichś kolegów, to potencjalnie zaprosili by go na jakaś imprezę albo chociaż grilla. A tu nic.
Zresztą prawda taka, że nawet jakbym nie miała partnera obcokrajowca, to nie chciałabym Polaka z takim charakterem. Sorry, przy dobrej znajomości języków obcych możesz być z każdym.
Wyedukowana, dobrze zarabiająca poliglotka. Czuję się taki zazdrosny o to ze nigdy nie zostaniesz kobieta mojego życia
.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Serio? To co Ty tutaj jeszcze robisz?
Moje ciało, moja sprawa
Męska logika. Piszące tu kobiety są emocjonalne. Piszący tu mężczyźni dysponują swoim ciałem. Powalające ![]()
To jego jedyna szansa na kontakt z kobietą bez pieniędzy.
W sumie patrząc na zdolności towarzyskie, to z facetami też. Bo gdyby miał jakichś kolegów, to potencjalnie zaprosili by go na jakaś imprezę albo chociaż grilla. A tu nic.
Ja już się na grille i imprezy najeździłem, serio
Jutro albo w czwartek do znajomego idę.
Zresztą widzę, że wycieczki osobiste w moją stronę coraz to większego kalibru.
Jakaś frustracja z Twojej strony wychodzi.
No tak... Zagranicznik obiecywał wielką miłość, ślub a tu ch...j bombki strzelił i teraz trzeba się wyżyć na mnie ![]()
Dawaj, biorę wszystko na klatę. Zobacz jaki jestem twardy ![]()
Anna Renard napisał/a:Zresztą prawda taka, że nawet jakbym nie miała partnera obcokrajowca, to nie chciałabym Polaka z takim charakterem. Sorry, przy dobrej znajomości języków obcych możesz być z każdym.
Wyedukowana, dobrze zarabiająca poliglotka. Czuję się taki zazdrosny o to ze nigdy nie zostaniesz kobieta mojego życia
.
Całkiem słusznie.
Anna Renard napisał/a:To jego jedyna szansa na kontakt z kobietą bez pieniędzy.
Ja już się na grille i imprezy najeździłem, serio
Jutro albo w czwartek do znajomego idę.
Zresztą widzę, że wycieczki osobiste w moją stronę coraz to większego kalibru.
Jakaś frustracja z Twojej strony wychodzi.
No tak... Zagranicznik obiecywał wielką miłość, ślub a tu ch...j bombki strzelił i teraz trzeba się wyżyć na mnie
Dawaj, biorę wszystko na klatę. Zobacz jaki jestem twardy
Ale ja dawno jestem po ślubie. ![]()
Ale ja dawno jestem po ślubie.
No o tym piszę.
Wielka miłość, ślub a tutaj chyba coś nie do końca pyknęło w życiu skoro takie rzeczy mi wypisujesz wypływające z Twojej frustracji ![]()
Coś nie hula jak należy
Psycholog Na Niby napisał/a:Wyedukowana, dobrze zarabiająca poliglotka. Czuję się taki zazdrosny o to ze nigdy nie zostaniesz kobieta mojego życia
.
Całkiem słusznie.
Boże Panowie nie róbcie z siebie takim Simpów, proszę.
Oho, Rumunski w ataku ![]()
Oho, Rumunski w ataku
Stara szkoła Ługańska i Doniecka
Ogień zwalczać ogniem ![]()
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Oho, Rumunski w ataku
Stara szkoła Ługańska i Doniecka
Ogień zwalczać ogniem
Te Simpy mają dziewczyny.
Anna Renard napisał/a:Ale ja dawno jestem po ślubie.
No o tym piszę.
Wielka miłość, ślub a tutaj chyba coś nie do końca pyknęło w życiu skoro takie rzeczy mi wypisujesz wypływające z Twojej frustracjiCoś nie hula jak należy
Jest nawet lepiej
. Dzięki za troskę.
Psycholog Na Niby napisał/a:Anna Renard napisał/a:Zresztą prawda taka, że nawet jakbym nie miała partnera obcokrajowca, to nie chciałabym Polaka z takim charakterem. Sorry, przy dobrej znajomości języków obcych możesz być z każdym.
.
Całkiem słusznie.
Jak to stare, chińskie przysłowie mówi.. wyżej sra niż dupę ma
.
Anna Renard napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Wyedukowana, dobrze zarabiająca poliglotka. Czuję się taki zazdrosny o to ze nigdy nie zostaniesz kobieta mojego życia
.
Całkiem słusznie.
Jak to stare, chińskie przysłowie mówi.. wyżej sra niż dupę ma
.
A to ja nie wnikam, co robisz w toalecie.
Ale powodzenia, mam nadzieję że masz papier bez drzazg.
Nie wiem, czy tu ma miejsce jakieś zaklinanie rzeczywistości czy zakrzywianie czasoprzestrzeni czy jeszcze coś, ale akurat jeśli chodzi o frustracę, to Kolega jest na razie jedynym obiektem, ktory ją emituje naokoło siebie z dość dużą siłą, tylko oczywiście się do tego nie przyzna, bo każdy, kto chciałby znaleźć partnera już dawno by próbował, zamiast wylewać swoje żale..
Szczerze mówiąc, to żywię nadzieję, że takich pseudasamców jest na tym świecie niewiele, bo straciłbym wiarę we własną płeć..
A Koleżanka Anna się pewnie tylko śmieje i pokazuje swojemu partnerowi, jak wygląda jeden, wielki chodzący kompleks ![]()
Anna będzie chyba twardszym pzeciwnikiem..
A to ja nie wnikam, co robisz w toalecie.
Sikam na siedząco.
Anna Renard napisał/a:A to ja nie wnikam, co robisz w toalecie.
Sikam na siedząco.
Gratuluję. Kup sobie jeszcze japońską deskę sedesową. Będzie ci ciepło w tyłek.
Psycholog Na Niby napisał/a:Anna Renard napisał/a:A to ja nie wnikam, co robisz w toalecie.
Sikam na siedząco.
Mój tyłek jest gorący bez tego, chcesz dotknąć?
Jest nawet lepiej
. Dzięki za troskę.
Tak sobie teraz myślałem o jednej sprawie.
Rozumiem, że Panna Szlachetnego Rodu mnie nie cierpi ale zastanawiam się dlaczego tak nagle wyskoczyłaś na mnie jak Filip z Konopi ![]()
Te Simpy mają dziewczyny.
Przecież jedno nie wyklucza drugiego.
A Koleżanka Anna się pewnie tylko śmieje i pokazuje swojemu partnerowi, jak wygląda jeden, wielki chodzący kompleks
Prawdziwy Simp to by jeszcze pojechał do jej chłopaka i zawiózł mu jedzenie ![]()
No offence, to tylko teoria ![]()
Przecież jedno nie wyklucza drugiego.
A co Ty wiesz o kobietach oprócz tego że lecą nie na Ciebie, leczy wyłącznie na obcokrajowców? ![]()
Anna Renard napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Sikam na siedząco.
Nie. bo podwyższona ciepłota ciałom może świadczyć o zakażeniu Covidem 19.
i nie tylko.
A co Ty wiesz o kobietach
Przeczytaj ten temat to się może dowiesz czegoś więcej o sobie ![]()
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:A co Ty wiesz o kobietach
Przeczytaj ten temat to się może dowiesz czegoś więcej o sobie
Będziesz miał w końcu od tego dziewczynę? Chcesz mnie czegoś nauczyć chłopaku, który ani razu nie byłeś na randce?
Będziesz miał w końcu od tego dziewczynę?
vs
Ale ja nawet nie szukam.
Psycholog Na Niby napisał/a:Anna Renard napisał/a:Gratuluję. Kup sobie jeszcze japońską deskę sedesową. Będzie ci ciepło w tyłek.
Nie. bo podwyższona ciepłota ciałom może świadczyć o zakażeniu Covidem 19.
i nie tylko.
Miałem już 2x, może chcesz trochę moich przeciwciał?
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Będziesz miał w końcu od tego dziewczynę?
vs
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Ale ja nawet nie szukam.
I słusznie. Szkoda zachodu. Najpierw przestań pierdzielić protekcjonalne farmazony w kierunku kobiet, to może jakaś Cię w końcu dostrzeże.
Chcesz mnie czegoś nauczyć chłopaku, który ani razu nie byłeś na randce?
Lepszy czysty kubek niż taki zabrudzony po 40 kawach ![]()
Ekhem... Jak nie zrozumiałaś to nic nie szkodzi.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Chcesz mnie czegoś nauczyć chłopaku, który ani razu nie byłeś na randce?
Lepszy czysty kubek niż taki zabrudzony po 40 kawach
Ekhem... Jak nie zrozumiałaś to nic nie szkodzi.
Po 50. Taki w wieku Twojej matki.
Ty nawet nie wiedziałbyś jak taki kubek wziąć do ręki.
Wjazd na czyjąś matkę.
Ludzie to naprawdę się dzieje ![]()
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Ty nawet nie wiedziałbyś jak taki kubek wziąć do ręki.
Wjazd na czyjąś matkę.
Ludzie to naprawdę się dzieje
A co? Nagle zmieniła Ci się perspektywa wypowiedzi?
Ani pół kubka na oczy nie widziałeś ![]()
Zaraz każdy z was pójdzie do kąta.
A co? Nagle zmieniła Ci się perspektywa wypowiedzi?
Uważam, że tylko śmieć szarga dobre imię czyjejś matki.
Ani pół kubka na oczy nie widziałeś
Kolejne pudło.
P.S. Kto by chciał oglądać kubek brudny po 40 kawach?
Bo inne to jeszcze rozumiem.
Mam nadzieję, że więcej nie będziesz szargała dobrego imienia mojej matki
![]()
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:A co? Nagle zmieniła Ci się perspektywa wypowiedzi?
Uważam, że tylko śmieć szarga imię czyjejś matki.
To prawda. Tylko śmieć szarga godność kobiety. Natomiast to chyba nic złego być brudnym kubikiem w wieku Twojej matki?
Natomiast to chyba nic złego być brudnym kubikiem w wieku Twojej matki?
Graj w to dalej ![]()
To prawda. Tylko śmieć szarga godność kobiety. Natomiast to chyba nic złego być brudnym kubikiem w wieku Twojej matki?
Ja myśle że wystarczy bo to już źle wyglada dla osób postronnych
.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:To prawda. Tylko śmieć szarga godność kobiety. Natomiast to chyba nic złego być brudnym kubikiem w wieku Twojej matki?
Graj w to dalej
Mnie to lotto. To Ty nie masz dziewczyny. To Ty jesteś tym który pisze głupoty o obcokrajowcach a doprowadzony do ostateczności coś o kubkach po 40 kawach
Ja w życiu nie gram w nieudaczników.
Ja myśle że wystarczy bo to już źle wyglada dla osób postronnych
.
Ktoś z brudnym kubkiem po 40 kawach zaczyna robić jakieś porównania do wieku mojej matki.
No istne gnojstwo ![]()
Mnie to lotto. To Ty nie masz dziewczyny.
Przecież pisałem Ci kilkakrotnie, że nawet nie szukam
Jaki ,,pocisk" w moją stronę.
Prawie tak samo mocny jak szarganie dobre imię mojej matki
hatfu.
To Ty jesteś tym który pisze głupoty o obcokrajowcach
Że niby kto pisał o obcokrajowcach?
Poczekaj jak to było?
Miałam dwóch chłopaków obcokrajowców. Oprócz Niemca, jeszcze kiedyś wakacyjnie Czecha
Czekaj co napisałaś jeszcze?
a doprowadzony do ostateczności coś o kubkach po 40 kawach
No przecież z tymi ,,kubkami" to było jn.:
Nie spotykałam
Tylko spałam
Możesz już iść spać ![]()
Psycholog Na Niby napisał/a:Ja myśle że wystarczy bo to już źle wyglada dla osób postronnych
.
Ktoś z brudnym kubkiem po 40 kawach zaczyna robić jakieś porównania do wieku mojej matki.
No istne gnojstwo
Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.
Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.
Jest taka zasada, że matka to świętość i jej się nie rusza.
Ale ludzie bez moralności również bardzo często nie mają zasad.
Proste jak naleśniki.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.
Jest taka zasada, że matka to świętość i jej się nie rusza.
Ale ludzie bez moralności również bardzo często nie mają zasad.Proste jak naleśniki.
Jest taka zasada, że moje zasady ustalam sobie sama. Dorośnij, jeśli chcesz dyskutować na poziomie poniżej pasa.
Jest taka zasada, że moje zasady ustalam sobie sama.
Są zasady ogólne coś jak prawo międzynarodowe, które powinno być respektowane przez wszystkich bez względu na powstawanie niezależnych praw poszczególnych jednostek.
Ale pewnie jesteś jedną z tych ,,nowy rok nowa ja"
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Jest taka zasada, że moje zasady ustalam sobie sama.
Są zasady ogólne coś jak prawo międzynarodowe, które powinno być respektowane przez wszystkich bez względu na powstawanie niezależnych praw poszczególnych jednostek.
Ale pewnie jesteś jedną z tych ,,nowy rok nowa ja"
To się do nich stosuj. Szanuj prawa poszczególnych jednostek.
To się do nich stosuj. Szanuj prawa poszczególnych jednostek.
Prawa poszczególnych jednostek nie powinny naruszać praw międzynarodowych.
Żyjemy w społeczeństwie a nie w anarchii więc szok, że muszę Ci takie rzeczy tłumaczyć.
Jak jednostka stworzy sobie prawo, że może zabijać ludzi to arena międzynarodowa ma to uszanować?
,,Logika" Panny Szlachetnego Rodu przepaliła wszystkie możliwe styki ![]()
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:To się do nich stosuj. Szanuj prawa poszczególnych jednostek.
Prawa poszczególnych jednostek nie powinny naruszać praw międzynarodowych.
Żyjemy w społeczeństwie a nie w anarchii więc szok, że muszę Ci takie rzeczy tłumaczyć.Jak jednostka stworzy sobie prawo, że może zabijać ludzi to arena międzynarodowa ma to uszanować?
,,Logika" Panny Szlachetnego Rodu przepaliła wszystkie możliwe styki
Nic dziwnego że Ty nie miałeś nawet koleżanek.
Nieatrakcyjny, pretensjonalny typek. Bezczelny, arogancki i do tego mentalnie na poziome gimnazjum.
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Prawa poszczególnych jednostek nie powinny naruszać praw międzynarodowych.
Żyjemy w społeczeństwie a nie w anarchii więc szok, że muszę Ci takie rzeczy tłumaczyć.Jak jednostka stworzy sobie prawo, że może zabijać ludzi to arena międzynarodowa ma to uszanować?
Nieatrakcyjny, pretensjonalny typek. Bezczelny, arogancki i do tego mentalnie na poziome gimnazjum.
Naprawdę to jest Twój argument na to co Ci napisałem?
Ludzie widzicie to? ![]()
Zaorałem Twój tok myślenia a Ty jak dziecko w piaskownicy.
"Hehe nie masz koleżanki"
Wcześniej użyłaś najbardziej podłej broni jakie jest wyszydzenie czyjejś matki
Słuchaj, zszargałaś dobre imię mojej mamy i dla mnie tak naprawdę już nie istniejesz.
Dalej napisz w odpowiedzi coś tam jeszcze, że nie mam dziewczyny czy co Ty tam masz pod ręką.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Rumunski_Zolnierz napisał/a:Prawa poszczególnych jednostek nie powinny naruszać praw międzynarodowych.
Nieatrakcyjny, pretensjonalny typek. Bezczelny, arogancki i do tego mentalnie na poziome gimnazjum.Naprawdę to jest Twój argument na to co Ci napisałem?
Ludzie widzicie to?
Zaorałem Twój tok myślenia a Ty jak dziecko w piaskownicy.
Użyłaś najbardziej podłej broni jakie jest wyszydzenie czyjejś matki
No cóż. Przywilej różnicy pokoleń. Dla mnie jesteś uczniakiem. Ale nie przez wiek, lecz przez to co sobą reprezentujesz. Poziom smarkacza.
No cóż. Przywilej różnicy pokoleń.
Pokolenie smarków bez zasad obrażających czyjąś matkę.
(...)Nieatrakcyjny, pretensjonalny typek. Bezczelny, arogancki i do tego mentalnie na poziome gimnazjum.
Podsumowanie całkiem trafne...
Jednak nie sięgałbym aż tak daleko, żeby uderzać w niektóre sfery..Z matką to było słabe...
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:No cóż. Przywilej różnicy pokoleń. Dla mnie jesteś uczniakiem.
Pokolenie smarków bez zasad obrażających czyjąś matkę.
Sam ją obraziłeś. Swoich zachowaniem w stosunku do innej kobiety. Ale najwyraźniej dużo się jeszcze musisz nauczyć. W tym ogłady.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:(...)Nieatrakcyjny, pretensjonalny typek. Bezczelny, arogancki i do tego mentalnie na poziome gimnazjum.
Chłopie ona pocisnęła mi po matce a Ty jej jeszcze przyklepujesz?
Serio się dziwisz, że nazywam Cię Simpem?
Sam ją obraziłeś. Swoich zachowaniem w stosunku do innej kobiety.
Sprytne ale niestety muszę Ci napisać, że takie usprawiedliwienie tak nie działa.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:(...)Nieatrakcyjny, pretensjonalny typek. Bezczelny, arogancki i do tego mentalnie na poziome gimnazjum.
Jednak nie sięgałbym aż tak daleko, żeby uderzać w niektóre sfery..Z matką to było słabe...
Celowe. Co za dużo to niezdrowo. Widać przemówiło do wyobraźni. I to nawet bardzo. Fajnie się szydzi z kobiet, pod warunkiem że to są ... obce kobiety. Niestety tak to nie działa.
Celowe. Co za dużo to niezdrowo. Widać przemówiło do wyobraźni. I to nawet bardzo.
Tylko frajernia rusza czyjąś matkę.
Kto uważa inaczej niech się odezwie.
bagienni_k napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:(...)Nieatrakcyjny, pretensjonalny typek. Bezczelny, arogancki i do tego mentalnie na poziome gimnazjum.
Chłopie ona pocisnęła mi po matce a Ty jej jeszcze przyklepujesz?
Serio się dziwisz, że nazywam Cię Simpem?
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Sam ją obraziłeś. Swoich zachowaniem w stosunku do innej kobiety.
Sprytne ale niestety muszę Ci napisać, że takie usprawiedliwienie tak nie działa.
To nie jest usprawiedliwienie. Na drugi raz przemyśl sobie czy to co chcesz powiedzieć kobiecie, chciałabyś powiedzieć do swojej matki albo o swojej matce. A potem zwróć się tymi słowami do innej kobiety.
To nie jest usprawiedliwienie. Na drugi raz przemyśl sobie czy to co chcesz powiedzieć kobiecie, chciałabyś powiedzieć do swojej matki albo o swojej matce. A potem zwróć się tymi słowami do mnie.
Obraziłaś moją matkę i cały czas się tego trzymasz.
Nawet nie przeprosiłaś.
Hańba dla Twojego pokolenia.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:To nie jest usprawiedliwienie. Na drugi raz przemyśl sobie czy to co chcesz powiedzieć kobiecie, chciałabyś powiedzieć do swojej matki albo o swojej matce. A potem zwróć się tymi słowami do mnie.
Obraziłaś moją matkę i cały czas się tego trzymasz.
Nawet nie przeprosiłaś.
Hańba dla Twojego pokolenia.
Jakby Twoja matka to czytała to by sie chyba załamała. W jaki sposób Ty się zwracasz i piszesz do kobiet. Ode mnie na jej miejscu dostałbyś po gębie.
No i Kremik Z Rumuńskim zaorali temat Jakiegoś Człowieka.
Jakiś Człowiek, jakkolwiek podłamany założył ten temat, ma potencjał, by w przyszłości nie być dupą wołową i związać się z jakąś miłą kobietką, sadząc po wcześniejszych wypoiwiedziach, gdy tu jeszcze był.
Panna Szlachetnego Rodu obraziła moją matkę nie przeprosiła i do tej pory się tego trzyma
Powtarzam:
Moje zdanie jest takie: Tylko frajernia obraża czyjąś matkę.
Kto uważa inaczej niech się odezwie w tej chwili.
No i Kremik Z Rumuńskim zaorali temat Jakiegoś Człowieka.
Tylko te dwie osoby? Serio?
Miałem Ciebie za najbardziej obiektywną osobę na forum, no cóż.
Panna Szlachetnego Rodu obraziła moją matkę nie przeprosiła i do tej pory się tego trzyma
Powtarzam:
rossanka napisał/a:No i Kremik Z Rumuńskim zaorali temat Jakiegoś Człowieka.
Tylko te dwie osoby? Serio?
Miałem Ciebie za najbardziej obiektywną osobę na forum, no cóż.
Tak Wy dwaj. I chłopak zwiał.
Jakbyś uważnie patrzył, to byś zobaczył, że rozdzieliłem w swojej wypowiedzi dwie kwestie..
To, co zacytowałem uważam za słuszne, ale jeśli nawet kogoś udaje mi się obrazić( co się naprawdę rzadko zdarza) to nie sięgam aż tak głęboko, żeby jechać po czyjejś matce/ojcu czy kim tam jeszcze..
Panno, jeśli nie widzi sie różnicy między obcymi kobietami a swoją matką( wszystkie sa kobietami) to już nie mój problem, ale nawet ja raczej takich celnych strzałów nie używam..Za celnych..
bagienni_k czy uważasz, że jechanie po czyjejś matce to frajerstwo czy nie?
Powtarzam:
Wytrzyj gile z nosa. I licz się z tym jak traktujesz kobiety to może jakąś będziesz miał.
bagienni_k czy uważasz, że jechanie po czyjejś matce to frajerstwo czy nie?
bagienni_k, odpowiedz mi na powyższe pytanie jak prawdziwy facet, błagam Ciebie.
Wytrzyj gile z nosa.
Wytarcie gila z nosa nie wystarczy po naruszeniu świętych zasad.
Chłopie, domyśl się...
Ale w sumie nie będę Cię trzymał w niepewności: tak, to nie jest dobry sposób, aby komuś dowalić/przemówić do rozumu/ uświadomić czyjąś głupotę, bo jest zwyczajnie niesmaczne i płytkie..
Ale sam do tego doprowadziłeś.. Nie wiem włąsnie, co ktoś musiałby zrobić, żebym ja zaczął jechać po jego rodzinie..
Rumunski_Zolnierz napisał/a:bagienni_k czy uważasz, że jechanie po czyjejś matce to frajerstwo czy nie?
bagienni_k, odpowiedz mi na powyższe pytanie jak prawdziwy facet, błagam Ciebie.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Wytrzyj gile z nosa.
Wytarcie gila z nosa nie wystarczy po naruszeniu świętych zasad.
To ich nie naruszaj względem kobiet. Naucz się szanować wszystkie.
Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 478 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024