30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 48 49 50 51 52 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,186 do 3,250 z 31,047 ]

3,186

Odp: 30lat i cały czas sam
Rumunski_Zolnierz napisał/a:
rossanka napisał/a:

Krótka piłka - czy lubisz mężczyzn wysokich takich na 185cm wzrostu?

Krótka piłka, lubisz Mulatki?

Odpowiedz mi na pytanie to ja odpowiem Tobie odnośnie mulatek.

Zadaj je w inny sposób, to odpowiem. Mam alergie na manipulacje, więc sorki, tak nie podyskutujemy.
Czekam na inaczej sformuowane pytanie.

Zobacz podobne tematy :

3,187

Psycholog Na Niby napisał/a:

Przecież jęczenia przed monitorem jest łatwiejsze niż próba popracowania na sobą. Czy wy nie rozumiecie ze malkontenctwo to jedna z najbardziej odpychających cech według kobiet? Co to za facet który wiecznie marudzi, narzeka, robi z siebie ofiarę.. Tu nawet wygląd Adonisa by nie pomógł (jedynie na ONS). Widziałeś kiedyś smutnego, narzekającego murzyna?

To też już było, ale zaraz pojawiał się argument, że po co nad sobą pracować, jeśli charakter i tak się nie liczy, zwłaszcza że wokół tylu ciastków, którym wystarcza, że są ciastkami (czytaj: w zależności od autora i jego wersji mają wystarczający wzrost lub odpowiedni kolor skóry) big_smile.

Właśnie to jest wisienka na torcie. Kobiety mówią, że może się podobać niski Polak z białym kolorem skóry a w mojej Księdze są przykłady, że te same kobiety deklarują lubowanie się w wysokich zagranicznych mężczyznach wink Czyli spoko uwielbiam komunikację miejską ale do pracy będę jeździł tylko samochodem. Szkoda klawiatury na to wszystko masz rację.

Twój tok myślenia kładzie mnie na łopatki lol. Ani tu sensu, ani logiki, a już o czytaniu ze zrozumieniem tylko pomarzyć.

3,188

rossanka napisał/a:

Krótka piłka - czy lubisz mężczyzn wysokich takich na 185cm wzrostu?

Krótka piłka, lubisz Mulatki?

Odpowiedz mi na pytanie to ja odpowiem Tobie odnośnie mulatek.

Beyondblackie napisał/a:

Pytam się tak naprawdę szczerze, jeżeli mieszkam w UK, to z jakiej racji mam na silę szukać Polaka na męża?

W UK mieszka kilka milionów Polaków a ta pisze o szukaniu na siłę big_smile
Dobra dobra, wszyscy wiemy jak jest z tymi obcokrajowcami wink

A co tobie przeszkadza, że ma męża cudzoziemca? Przeszkadza Ci to czy jak?

3,189 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-20 13:35:33)

rossanka napisał/a:

Zadaj je w inny sposób, to odpowiem. Mam alergie na manipulacje, więc sorki, tak nie podyskutujemy.

Jaka manipulacja?

Czy lubisz budyń waniliowy - tak lubię
Czy lubisz jak świeci słoneczko - nie lubię

Rossanka. czy podoba Ci się jak mężczyzna jest wysoki, np. 185cm wzrostu?

Olinka napisał/a:

Twój tok myślenia kładzie mnie na łopatki lol. Ani tu sensu, ani logiki, a już o czytaniu ze zrozumieniem tylko pomarzyć.

Brak argumentu.

rossanka napisał/a:

Przeszkadza mi hipokryzja. Mówi Polakom, że też są atrakcyjni dla kobiet a najchętniej oddawałaby się Anglikowi.

Rumunski, to może zmień obywatelstwo. Będziesz wtedy obcokrajowcem i będziesz miał branie big_smile

3,191

rossanka napisał/a:

Jaka manipulacja?

Czyli rozumiem, że jak lubisz budyn waniliowy to nie lubisz wiśniowego i czekoladowego? Tak mam to rozumieć?

3,192

rossanka napisał/a:

Czyli rozumiem, że jak lubisz budyn waniliowy to nie lubisz wiśniowego i czekoladowego? Tak mam to rozumieć?

Taka korelacja jest jak najbardziej możliwa.

To co nie odpowiesz mi jednak na to pytanie ze wzrostem? smile Spoko rozumiem wink

3,193

rossanka napisał/a:

Jaka manipulacja?

Olinka napisał/a:

Brak argumentu.

rossanka napisał/a:

Przeszkadza mi hipokryzja. Mówi Polakom, że też są atrakcyjni dla kobiet a najchętniej oddawałaby się Anglikowi.

To tak jak Ty. Mówisz, że Polki sa atrakcyjne, ale najchętniej wziąłbyś sobie mulatke. Hipokryta.

3,194 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-20 13:40:47)

rossanka napisał/a:

To tak jak Ty. Mówisz, że Polki sa atrakcyjne, ale najchętniej wziąłbyś sobie mulatke. Hipokryta.

Pisałem Ci, że o mulatce powiem wszystko jak odpowiesz mi na pytanie odnośnie wzrostu.
Nie wybiegaj proszę tak do przodu.

Z jakiegoś powodu nie chcesz odpowiedzieć na pytanie czy podobają Ci się wysocy mężczyźni ok. 185cm wzrostu. Nie bój się smile

3,195

rossanka napisał/a:

Taka korelacja jest jak najbardziej możliwa.

To co nie odpowiesz mi jednak na to pytanie ze wzrostem? smile Spoko rozumiem wink

Bo to pytanie głupio zadałeś.
Bo co jeśli lubię rownocześnje mezczyzn o wzroście np 170, 175, 180 cm oraz 190, 195 cm?
Odpowiem ze lubię mężczyzn że wzrostem 185 cm a ty to zinterpretujesz, że nie lubie facetów o innym wzroście.
Odpowiem tak: 185 cm lubię.
180 lubię.
175 cm lubię
170 cm lubię
165 cm lubię.

3,196

Brak argumentu.

A Ty w ogóle jakieś przyjmujesz? Bo póki co jedyne, co zauważyłam, to uporczywe manipulacje, na domiar złego pozbawione umiejętności wyciągania logicznych wniosków na podstawie tego, co czytasz. W ten sposób nie da się poważnie dyskutować, a mam ciekawsze zajęcia od uprawiania sztuki dla sztuki.

3,197

Jasne, Rumun. U mnie w miasteczku jest 84 osób z EU paszportem, polowa z nich to kobiety, a z 40 kilkupozostalych ŻADEN nie jest Polakiem. Polacy nie są jakoś równomiernie rozmieszczeni po całym UK. Poza tym ja nigdy sie nie kierowałam narodowością w wyborze partnera. Co za różnica czy Polak czy Anglik, Kanadyjczyk czy Irlandczyk? Mnie tam wsio rawno.

3,198

Beyondblackie napisał/a:

Co za różnica czy Polak czy Anglik, Kanadyjczyk czy Irlandczyk? Mnie tam wsio rawno.

Jak to jaka? Myśląc w ten sposób odbierasz Rumunskiemu i jemu podobnym szansę na związek, choć on podobno wcale go nie chce, a jak będzie chciał poobcować z kobietą, to sobie zapłaci.

3,199

rossanka napisał/a:

Odpowiem tak: 185 cm lubię.

Kremik, jesteś? Czytaj powyższe.

Odnośnie mulatek to sprawa jest bardzo prosta.

Zobacz np na Pannę Szlachetnego( lol )Rodu i BB.
One piszą wyraźnie, że może podobać się Polak oraz zagranicznik, prawda?

Lecz w praktyce taka BB oddaje się tylko i wyłącznie zagranicznikowi.

Tak więc w teorii podobają się Polacy i zagranicznicy ale do związku tylko ten drugi

I tutaj jest fregata zatopiona smile

Mi się podobają Polki jak i Mulatki (Te drugie bardziej)
Aczkolwiek, gdybym miał możliwość to nie spotykałbym się tylko i wyłącznie z Mulatkami ale i z Polkami także.

A nie tak jak Panie z tego forum tylko zagraniczni.

Dziękuję smile

3,200

my faceci też zwracamy uwagę na wygląd

Ciekawa wypowiedz parę stron wcześniej. Czyli wygląd kobiety nieważny, no no.

3,201

rossanka napisał/a:

My faceci też zwracamy uwagę na wygląd.
Też - tak samo jak kobiety.

3,202

Jakbyś ustawił sobie na Tinderze Filipiny to człowieku zrozumiesz, że biały facet ma powodzenie w krajach azjatyckich/afrykańskich tak samo jak czarny facet w Polsce i Czechach.

)

Ciekawa teza.

Ale po co płacić? Wystarczy zdobyć obywatelstwo obcego państwa. I ma za darmo. Będę do niego lgnąć jak pszczoły do miodu.

3,204

rossanka napisał/a:

My faceci też zwracamy uwagę na wygląd.
Też - tak samo jak kobiety.

Czyli przyznajesz, że zwracasz uwagę na wygląd? Krótka piłka, tak czy nie?

3,205

Nie no wzrost ma bardzo dużo wspólnego. Ja mam 185 i jestem... sam smile
Coś tu nie gra z tymi teoriami.

)

Tu jest prawdziwa perełka.
Czyli wzrost 185 cm nie wystarczy by mieć kobietę? No no.

A co z kwadratową szczęką?

3,207

No, ale jak jeszcze w Polsce mieszkałam, to z Polakami się przecież umawiałam, bo statystycznie było ich najwięcej. Tak jak i chodziłam z jednym Amerykaninem, bo się nawinął. I co z tego? Nie oznacza to, że wolę zagranicznych, tylko, że umawiam się z tymi co mi sie podobają.

3,208

mi kiedyś jedna dziewczyna powiedziała w twarz, że chciałaby się związać z murzynem i to jest jej marzenie.
Po dwóch sekundach ona dla mnie już nie istniała

Biala kobieta marzącą o czarnoskorym- dla Rumunskiego nie istnieje.
Kontra:

Jak pojedziesz na Dominikanę to będziesz na Tinderze mógł sobie wybierać hurtowo dziewczyny do spotkań nawet jako zakolak
Przyjeżdża biały facet na Dominikanę i zaliczy nie 10 a 20 lasek

Czyli w drugą stronę, to już można.
Ten wątek ewoluuje w ciekawym kierunku.

rossanka napisał/a:

Ten wątek ewoluuje w ciekawym kierunku.

Oszołomstwa big_smile

3,210

Sprawdź sobie na YouTube jest taki kanał WMBW Love, pokazane są tam pary biały mężczyzna - czarna kobieta.
Oglądałem wszystkie po kilka razy. Bardzo mi się to podoba.

Czyli biały mezczyzna- czarna kobieta może być.
Bo rozumiem, że biala kobieta i czarny mężczyzna to już nie wolno.

3,211 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-20 14:18:17)

Z tego wątku można się było na początku co najwyżej pośmiać, tzn z jego męskich użytkowników. Natomiast w momencie, kiedy ktoś kompletnie odjechał ze swoimi teoriami, wyciąga tak absurdalne wnioski a do tego jeszcze stosuje jakies zagrywki w rodzaju nakazów i pouczeń, to ma się ochotę zmienić branżę i zacząć studiować psychologię. ALbo najlepiej medycynę ze specjalnością psychiatria.

Natomiast szczytem totalnym jest zarzucanie kobietom, żę ośmielają  się wybierać partnera osoby, które IM(!) odpowiadają. O czym my tu mówimy? Kobieta ma sobie dobierać partnera tak, jak jej łaskawie rumun nakazuje? Co to w ogóle za bezczelność, żeby komukolwiek wciskać takie teksty, jak: "znajdź coś tam obalające moją teorię".

Trochę chodzę po tej ziemi, ale takiego poziomu oszołomstwa dawno nie widziałem...

3,212

Bagiennik, jak mi ktoś usiluje wmówić, że ja mam jakiś fetysz na punkcie zadawania sie z Anglikami, a potem wzdycha jak on to by mulatkę sobie przygruchał, to sie śmiesznie zaczyna robić big_smile

3,213

rossanka, rozumiem, że przygniotłem Ciebie pytaniem o wzrost do tego stopnia, że teraz mnie torpedujesz moimi własnymi wypowiedziami smile

Tak wygląd jest ważny dla obu płci.
Tak wysoki wzrost u mężczyzny jest atrakcyjny dla kobiet (co sama przyznałaś)
Tak samo kwadratowa szczęka itp.

Każdy ma prawo spotykać się z kim chce. Polka z czarnoskórym - jak najbardziej.

Tylko mi chodziło o jedną rzecz.
Polki zarzekają się, że niski Polak z zakolami też może się podobać, podczas gdy one same wybierają tylko i wyłącznie obcokrajowców.
Ja piszę, że czarnoskóre i Polki też mi się podobają i gdybym miał szansę +0% to spotykałbym się z obiema wersjami a nie tylko z zagranicznymi

Rozumiesz już o czym piszę?

A z tym płaceniem to może zacznę w przyszłym roku jak już spłacę cały kredyt na mieszkanie w tym okresie. Nie śpieszy mi się do tego, serio to nie jest jakiś mój główny cel w życiu, by siedzieć z kobietą w jednym pokoju.

3,214

Człowieku, jeżeli spotykalam się i z Polakami i z nie Polakami, to chyba oczywiste, że narodowość mi zwisa i powiewa. Co do wzrostu, to chodzilam z kimś kto miał prawie 2m, ale też z panem metr sześdziesiat pięć w kapeluszu, więc jasne, że wzrost nie byl czynnikiem, który wplywal na mój wybór.

Ale Ty się uparłeś. Sądzisz więc, że żadna Cię nie chce, bo Polakiem jesteś?

3,215

Beyondblackie napisał/a:

Człowieku, jeżeli spotykalam się i z Polakami i z nie Polakami, to chyba oczywiste, że narodowość mi zwisa i powiewa.

W przeszłości spotykałaś się z Polakami co sama przyznałaś.

Zatem proszę Ciebie, abyś teraz zarzekła się, że nie spotykasz się z obcokrajowcem, tylko z Polakiem.

3,216

Następne "górnolotne wnioski" i jeszcze lepsza kontra: "zarzeknij mi się" big_smile Co tu się dzieje?....

Osłabia mnie ten tok myślenia..No nie chciałbym mieć kogoś takiego za znajomego, bo nie wiem, jakie on wyciągna wnioski na temat sytuacji naokoło siebie każdego dnia. Co mu w danej chwili do głowy strzeli..

Powodzenia dziewczyny w zabawie smile

3,217

Beyondblackie napisał/a:

Człowieku, jeżeli spotykalam się i z Polakami i z nie Polakami, to chyba oczywiste, że narodowość mi zwisa i powiewa.

Zatem proszę Ciebie, abyś teraz zarzekła się, że nie spotykasz się z obcokrajowcem, tylko z Polakiem.

A po co ma się zarzekać?

3,218

Beyondblackie napisał/a:

Trochę za późno, bo z Misiem jestem od 2011 roku i jakoś tak sie kochamy, że raczej nie widze sie jako singielki w najbliższj przyszlości big_smile

Ale nawet jak, to ja mieszkam w tak homogenicznym hrabstwie, że jak już wspomnialam, Polaków tu jak na lekarstwo. Tzn, pewnie jacys są w wiekszych miastach jak Canterbury, Ramsgate czy Margate, ale jak przefiltrujesz wiekowo, poziomem wyksztalcenia i byciem wolnym, to malutka grupa zostanie.

3,219

rossanka, rozumiem, że przygniotłem Ciebie pytaniem o wzrost do tego stopnia, że teraz mnie torpedujesz moimi własnymi wypowiedziami smile

Tak wygląd jest ważny dla obu płci.
Tak wysoki wzrost u mężczyzny jest atrakcyjny dla kobiet (co sama przyznałaś)
Tak samo kwadratowa szczęka itp.

Każdy ma prawo spotykać się z kim chce. Polka z czarnoskórym - jak najbardziej.

Tylko mi chodziło o jedną rzecz.
Polki zarzekają się, że niski Polak z zakolami też może się podobać, podczas gdy one same wybierają tylko i wyłącznie obcokrajowców.
a

Masz ojca obcokrajowca?

3,220

Rumunski, ale przyznaj, to dobrze, że Polki wiaza się z ciemnoskórymi, co nie? Pochwalasz to?

3,221

Tak czytam o czym wy tutaj piszecie i kręcicie tak że aż mi słabo smile

Próbujecie zaprzeczyć naturze ludzkiej i faktom które są udowodnione naukowo, to tak jakby prostytutka stojąca przy drodzę tłumaczyła się że tylko zbiera jagody.  A prawda jest taka że:

Kobiety interesują się statusem majątkowym mężczyzny jak i ich pozycją społeczną, im większy dorobek i pozycja społeczna tym silniejsze parcie na związek z takim mężczyzną.
Wzrost mężczyzny jest dla kobiet bardzo ważny, tak samo jak budowa fizyczna, kształt szczęki, oczy, linia włosów.  Uwidoczniona linia szczęki, niski głos, wzrost, szerokość barków, muskulatura, to wszystko wpływa na to czy kobieta ma miękkie nogi czy nie.

Mężczyzn którzy są bogaci, mają wysoką pozycję społeczną i jednocześnie świetną sylwetkę jest mało, ale są najbardziej wychwytywani, mają najładniejsze kobiety na kiwnięcie palcem, same idą nie trzeba odstawiać cyrków i o taką kobietę zabiegać, to ona wtedy zabiega o swojego mężczyznę.

Kobieta przystojnemu, męskiemu facetowi jest wstanie wybaczyć wiele, brzydkiemu nie.
Nic tak nie działa na kobiety jak facet z własnym hobby, który jednocześnie podoba mi się innym kobietom, gdy kobieta czuje że jej facet może mieć na zawołanie inną, stara się go zatrzymać przy sobie i dać wszystko czego on oczekuje, seks, miłość, zaangażowanie, opieka. 
Kobieta która wie że jej facet jest przeciętny i inne kobiety nie są nim zainteresowane, traci do niego pociąg seksualny.
Większość kobiet nie uprawia seksu ze swoimi mężczyznami ponieważ się nimi brzydzą fizycznie, wskoczyły by w ciągu minuty na chada z męską wyrzeźbioną sylwetką.
Większość facetów to mameje, którzy nie wiedzą czego kobieta chce, nie potrafią czytać pomiędzy słowami, łapią się na shit testy.
Dobry ostry seks i orgazm partnerki to klucz do udanego związku.
Wszelkie prace domowe jak ścieranie kurzu, odkurzanie, mycie naczyń wykonywane przez faceta obniża jego atrakcyjność u kobiet, niedawne badania.

Kobiety interesują się tylko mężczyznami o wyższym statusie niż one same.  Nie umówią się z 30 latkiem który jeździ rowerem do pracy, zarabia 2700 netto i ma zakola.  Natomiast facet chętnie umówi się z taką kobietą,  kobieta szuka mężczyzny który utrzyma dom, jej dzieci i ją, zapewni im "bezpieczeństwo"  mężczyzna szuka miłości, opieki, seksu.
Kobiety mając do wyboru obcokrajowca a rodaka, wybiorą tego pierwszego,  dominować tu będzie pozycja społeczna, kraj o lepszej gospodarce, lepszych możliwościach rozwoju i awansu społecznego, lepszym poziomie życia, egzotyce, być może lepszym kochanku.

Jest tego o wiele, wiele więcej. To wszystko ma swoje wytłumaczenie w biologii, podejściu do życia kobiet i mężczyzn itd.

3,222

Kobiety wolą wysokich tak samo jak faceci wolą drobne kobiety od masywnych. Mówimy o ogółach nie o każdym z osobna. Ja np wybieram blondynów z jasnymi oczami :* Czy wzięłabym faceta co ma mniej niż 180? Nie. Czy znam kolesi o wzroście 165 co mają mega atrakcyjne partnerki? Tak. Pomogłam??

3,223

Rumuski, qle przyznaj, że sam się zaorales swymi wypowiedziami.

3,224

Nie wiem, czy jest sens w takich wypadkach karmić takiego oszołoma, który wyskakuje tutaj z jakimiś żądaniami czy pretensjami w stosunku do innych forumowiczy odnośnie ich wyborów życiowych? Tak za przeproszeniem, to g**no go powinno obchodzić, co jedna kobieta z drugą(czy facet) wolą, to ICH WYBORY i on nie powinien się o to tak spinać. Jeśli ktoś ma z tym taki problem, znaczy to, żę jest właśnie frustratem,bo sam nie może osiągnąć tego, co inni.

3,225

Bo to jest tak: Polki nie mogą się wiązać z obcokrajowcami, a jak jeszcze jest to Czarnoskóry, to Rumunski kończy znajomość z taką kobieta.
Ale Rumunski chętnie wzialby sobie czarnoskórą kobietę.
Hipokryta do kwadratu.

3,226 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 15:00:28)

rossanka napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

A po co ma się zarzekać?

Bo jest nawiedzony na tym punkcie, więc się każdej każe zarzekać. Przecież teraz to już jest ewidentna komedia big_smile

Kobiety lecą tylko na wysokich, tylko na majętnych, tylko na tych z kwadratową szczęką, tylko na czarnoskórych. To już jest naukowo udowodnione. Co nie powinno dziwić bo jest to zgodne z naturą. Amen. big_smile

3,227 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-02-20 15:14:25)

emphatic25 napisał/a:

Tak czytam o czym wy tutaj piszecie i kręcicie tak że aż mi słabo smile

Próbujecie zaprzeczyć naturze ludzkiej i faktom które są udowodnione naukowo, to tak jakby prostytutka stojąca przy drodzę tłumaczyła się że tylko zbiera jagody.  A prawda jest taka że:

Kobiety interesują się statusem majątkowym mężczyzny jak i ich pozycją społeczną, im większy dorobek i pozycja społeczna tym silniejsze parcie na związek z takim mężczyzną.
Wzrost mężczyzny jest dla kobiet bardzo ważny, tak samo jak budowa fizyczna, kształt szczęki, oczy, linia włosów.  Uwidoczniona linia szczęki, niski głos, wzrost, szerokość barków, muskulatura, to wszystko wpływa na to czy kobieta ma miękkie nogi czy nie.

Mężczyzn którzy są bogaci, mają wysoką pozycję społeczną i jednocześnie świetną sylwetkę jest mało, ale są najbardziej wychwytywani, mają najładniejsze kobiety na kiwnięcie palcem, same idą nie trzeba odstawiać cyrków i o taką kobietę zabiegać, to ona wtedy zabiega o swojego mężczyznę.

Kobieta przystojnemu, męskiemu facetowi jest wstanie wybaczyć wiele, brzydkiemu nie.
Nic tak nie działa na kobiety jak facet z własnym hobby, który jednocześnie podoba mi się innym kobietom, gdy kobieta czuje że jej facet może mieć na zawołanie inną, stara się go zatrzymać przy sobie i dać wszystko czego on oczekuje, seks, miłość, zaangażowanie, opieka. 
Kobieta która wie że jej facet jest przeciętny i inne kobiety nie są nim zainteresowane, traci do niego pociąg seksualny.

Większość kobiet nie uprawia seksu ze swoimi mężczyznami ponieważ się nimi brzydzą fizycznie, wskoczyły by w ciągu minuty na chada z męską wyrzeźbioną sylwetką.
Większość facetów to mameje, którzy nie wiedzą czego kobieta chce, nie potrafią czytać pomiędzy słowami, łapią się na shit testy.
Dobry ostry seks i orgazm partnerki to klucz do udanego związku.
Wszelkie prace domowe jak ścieranie kurzu, odkurzanie, mycie naczyń wykonywane przez faceta obniża jego atrakcyjność u kobiet, niedawne badania.

Kobiety interesują się tylko mężczyznami o wyższym statusie niż one same.  Nie umówią się z 30 latkiem który jeździ rowerem do pracy, zarabia 2700 netto i ma zakola.  Natomiast facet chętnie umówi się z taką kobietą,  kobieta szuka mężczyzny który utrzyma dom, jej dzieci i ją, zapewni im "bezpieczeństwo"  mężczyzna szuka miłości, opieki, seksu.
Kobiety mając do wyboru obcokrajowca a rodaka, wybiorą tego pierwszego,  dominować tu będzie pozycja społeczna, kraj o lepszej gospodarce, lepszych możliwościach rozwoju i awansu społecznego, lepszym poziomie życia, egzotyce, być może lepszym kochanku.

Jest tego o wiele, wiele więcej. To wszystko ma swoje wytłumaczenie w biologii, podejściu do życia kobiet i mężczyzn itd.

PunBB bbcode test

3,228

rossanka, nie mam ojca obcokrajowca i nie będę przytakiwał, że jakoby ,,zaorałem się" własnymi wypowiedziami. Cały czas podtrzymuje swoje tezy i będę się ich trzymał jn.:

* Biały człowiek w krajach azjatyckich i ameryki południowej będzie mieć większe branie niż lokalsi, ze względu na kolor skóry - cały czas podtrzymuję ową tezę

* Białe kobiety bardzo często kryją się z tym, że marzą o opalonych mężczyznach, podczas gdy ja (biały facet), mówię wprost, że podobają mi się mulatki, nie oszukuje tylko walę szczerość prosto z mostu - cały czas podtrzymuję ową tezę

* Nie przeszkadza mi to, że Polki mają cudzoziemca. Przeszkadza mi ich hipokryzja, że podobno Polaków traktują na równi co cudzoziemców ale jakimś dziwnym trafem oddają się tym drugim (Panna Szlachetnego Rodu - Niemiec, Czech. BB - Anglik, Irlandczyk itp.) - cały czas podtrzymuję ową tezę

Oczywiście Panie znajdą sobie wytłumaczenie, że to były wakacje, że w ich bloku nie ma Polaków, także są ,,skazane" na Anglików itp.

emphatic25 przyszedł i zaorał temat, gratulacje.

anetas napisał/a:

Kobiety wolą wysokich tak samo jak faceci wolą drobne kobiety od masywnych. Mówimy o ogółach nie o każdym z osobna. Ja np wybieram blondynów z jasnymi oczami :* Czy wzięłabym faceta co ma mniej niż 180? Nie.

Kremik, jesteś czy nie? Jak tak to czytaj powyższe. Powyżej masz idealny dowód na to, że się cały czas mylisz z teoriami dot. Wzrostu wink

Podsumowując

1) Ja piszę wprost, że podobają mi się Mulatki i Polki, podczas gdy Polki piszą, podobają im się Polacy a Czarnoskórzy im się nie podobają (mimo iż skrycie o nich marzą) - Ja jestem szczery, kobiety ukrywają prawdę.
2) Ja piszę wprost, że podobają mi się Polki i zagraniczne, podczas gdy Polki twierdzą, że podobają im się Polacy oraz zagraniczni ale jakimś dziwnym trafem oddają się tym drugim.
3) Polki piszą, że wzrost nie ma znaczenia co jak widać nie do końca jest prawdą (powyższa wypowiedź Anetas + Mój pierwszy post na stronie 53 (nr. 3,122).

Ja piszę wprost: podobają mi się takie i takie i mógłbym być z takimi i takimi.
Kobiety piszą: My też lubimy takich i takich, moglibyśmy być z takimi i takimi ale w praktyce na dzień dzisiejszy oddają się wysokim zagranicznikom

Czy już doszczętnie zaorałem, czy jeszcze muszę coś tłumaczyć?

3,229

Ja piszę, że czarnoskóre i Polki też mi się podobają i gdybym miał szansę +0% to spotykałbym się z obiema wersjami a nie tylko z zagranicznymi

Z tego wynika, że nie jestem Polką, bo skoro Polki wybierają tylko i wyłącznie obcokrajowców...
Coraz ciekawszych rzeczy można dowiedzieć się na własny temat lol.

Ja piszę wprost, że podobają mi się Mulatki i Polki, podczas gdy Polki piszą, podobają im się Polacy a Czarnoskórzy im się nie podobają (mimo iż skrycie o nich marzą) - Ja jestem szczery, kobiety ukrywają prawdę.

Wiesz, że to już jest bierna agresja? Jak zresztą w większości Twoich wypowiedzi?

* Nie przeszkadza mi to, że Polki mają cudzoziemca.

Kłamiesz jak z nut.

3,230 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-20 15:44:34)

Olinka, Jaka bierna agresja? Byłaś kiedyś w Warszawie albo w Poznaniu? Tam masa czarnoskórych obściskuje się z białymi Polkami na ulicy.

Nie przeszkadza mi to, że Polki oddają się obcokrajowcom to nie jest kłamstwo! Tylko niech nie kłamią, że tak samo podobają im się Polacy bo jakimś dziwnym cudem zawsze na 1wszym miejscu wygrywa zagranicznik (jeżeli się pojawi na horyzoncie).

Naprawdę jestem w szoku, że w tak krótkim czasie zaczynasz mnie atakować, naprawdę źle się to czyta.

Zobacz co się stało z rossanka, gdy przycisnąłem ja do muru, by się przyznała, że lubi wysokich.
Gdy już to napisała to tak jej to odcisnęło na psychice, że zaczęła torpedować we mnie moimi wypowiedziami, gdyż w głębi duszy zrozumiała, że jednak wysocy mężczyźni są atrakcyjni i Kremik częściowo miał rację.

3,231

Okej, uslysz prawdę objawioną: tylko podobają mi się Irlandczycy, i to bardzo selektywni, bo tylko tzw. black Irish, którzy są potomkami Celtów. Jak nie masz bladej cery, piegów, ciemnokasztanowych wlosów i nie wyglądasz jak tyczka, to nie masz nic do szukania u mnie.

Zadowolony?

3,232

.

Zobacz co się stało z rossanka, gdy przycisnąłem ja do muru, by się przyznała, że lubi wys
Gdy już to napisała to tak jej to odcisnęło na psychice, że zaczęła torpedować we mnie moimi wypowiedziami, gdyż w głębi duszy zrozumiała, że jednak wysocy mężczyźni są atrakcyjni i Kremik częściowo miał rację.

Chcialbys. Rossanka odporna na manipulacje, manipulatorów, to zjadam na śniadanie, dlugoby pisać;)
Niestety nie ma tak kolorowo. Zaplątałeś się sam w swoim mysleniu. Bialy mężczyzna plus ciemnoskóra kobieta- podoba Ci się taki zestaw. Kobieta biała i ciemnoskóry mezczyzna- tu już uważasz, że to jest złe.
Miotasz się, kręcisz, zadajesz głupie pytania.
A powiedz mi jakim cudem mając sam 185 cm wzrostu nie możesz sobie znaleźć kobiety, przecież one lecą na wysokich? Jak to możliwe, że mierząc dokładnie jak przyznałeś, 185 cm nie masz partnerki?

3,233

Naprawdę jestem w szoku, że w tak krótkim czasie zaczynasz mnie atakować, naprawdę źle się to czyta.

Naprawdę jestem w szoku, że w tak krótkim czasie musiałam zweryfikować swoje myślenie na Twój temat, dlatego moje posty przestały być Ci przychylne, bo nie jestem w stanie akceptować takiego sposobu wypowiedzi. Okazujesz się być kimś zupełnie innym niż wcześniej nam się tu pokazywałeś.

Bierna agresja Ci się nie podoba? Po raz kolejny jedynie nazwałam rzeczy po imieniu, a Ty po raz kolejny udajesz, że Ciebie ten problem nie dotyczy.

3,234

rossanka, nie mam ojca obcokrajowca i nie będę przytakiwał, że jakoby ,,zaorałem się" własnymi wypowiedziami. Cały czas podtrzymuje swoje tezy i będę się ich trzymał jn.:

* Biały człowiek w krajach azjatyckich i ameryki południowej będzie mieć większe branie niż lokalsi, ze względu na kolor skóry - cały czas podtrzymuję ową tezę

* Białe kobiety bardzo często kryją się z tym, że marzą o opalonych mężczyznach, podczas gdy ja (biały facet), mówię wprost, że podobają mi się mulatki, nie oszukuje tylko walę szczerość prosto z mostu - cały czas podtrzymuję ową tezę

* Nie przeszkadza mi to, że Polki mają cudzoziemca. Przeszkadza mi ich hipokryzja, że podobno Polaków traktują na równi co cudzoziemców ale jakimś dziwnym trafem oddają się tym drugim (Panna Szlachetnego Rodu - Niemiec, Czech. BB - Anglik, Irlandczyk itp.) - cały czas podtrzymuję ową tezę

Oczywiście Panie znajdą sobie wytłumaczenie, że to były wakacje, że w ich bloku nie ma Polaków, także są ,,skazane" na Anglików itp.

emphatic25 przyszedł i zaorał temat, gratulacje.

anetas napisał/a:

Kobiety wolą wysokich tak samo jak faceci wolą drobne kobiety od masywnych. Mówimy o ogółach nie o każdym z osobna. Ja np wybieram blondynów z jasnymi oczami :* Czy wzięłabym faceta co ma mniej niż 180? Nie.

Kremik, jesteś czy nie? Jak tak to czytaj powyższe. Powyżej masz idealny dowód na to, że się cały czas mylisz z teoriami dot. Wzrostu wink

Podsumowując

1) Ja piszę wprost, że podobają mi się Mulatki i Polki, podczas gdy Polki piszą, podobają im się Polacy a Czarnoskórzy im się nie podobają (mimo iż skrycie o nich marzą) - Ja jestem szczery, kobiety ukrywają prawdę.
2) Ja piszę wprost, że podobają mi się Polki i zagraniczne, podczas gdy Polki twierdzą, że podobają im się Polacy oraz zagraniczni ale jakimś dziwnym trafem oddają się tym drugim.
3) Polki piszą, że wzrost nie ma znaczenia co jak widać nie do końca jest prawdą (powyższa wypowiedź Anetas + Mój pierwszy post na stronie 53 (nr. 3,122).

Ja piszę wprost: podobają mi się takie i takie i mógłbym być z takimi i takimi.
Kobiety piszą: My też lubimy takich i takich, moglibyśmy być z takimi i takimi ale w praktyce na dzień dzisiejszy oddają się wysokim zagranicznikom

Czy już doszczętnie zaorałem, czy jeszcze muszę coś tłumaczyć?

Już się zaorales, a emphstic to troll.
Tak z ciekawości ile masz, w rodzinie bliższej i dalszej związków z cudzoziemcami?

3,235

rossanka, największym manipulatorem to jesteś niestety Ty. Pokaż mi gdzie jestem politycznie przeciwny, by białe kobiety wiązały się z czarnoskórymi mężczyznami? Pokaż mi w którym momencie bo tylko manipulujesz prawdą.
Ja pisałem, że nie mam nic przeciwko takim zestawom, tylko niech kobiety nie kłamią, że lubią Polaków w takim samym stopniu co obcokrajowców, ponieważ jest to kłamstwem.
W rodzinie bliższej jest 0 związków z obcokrajowcami (jestem Polakiem od co najmniej 5 pokolenia z polską krwią).
Odnośnie dalszej rodziny to nie wiem, nie będę prześwietlał życia kogoś, kto mieszka na drugim końcu kraju i widuję go raz na 2 lata.

emphatic25 nie jest trollem tylko facetem, który przyszedł tutaj i powiedział swoje własne zdanie no ale jest one sprzeczne z Twoim światopoglądem, więc tak go nazwałaś. Brak słów.

Olinka, całe życie wydawało mi się, że forum jest miejscem, gdzie każdy może wypowiedzieć się na różne tematy używając do tego własnych przemyśleń i opinii bez używania wulgaryzmów, prawda?
Tutaj jest troszeczkę inaczej. Zobacz proszę, że parę stron wcześniej bagienni_k kierował w moją stronę obelgi i mimo tego do tej pory nie poniósł żadnej odpowiedzialności za swoje słowa, prawda?
Ja wiem, że Wy chciałybyście, abym tak samo jak bagienni_k przytakiwał Wam za każdym razem z uśmieszkiem na twarzy i kłaniał się po same panele podłogowe no ale sorry tak to nie będzie. Ja mam jaja by mieć własne zdanie na pewne tematy i tutaj zaczynają się schody bo jak ktoś wypowiada się zgodnie z własnymi poglądami to jest mieszany z szambem tak samo jak było to w stosunku do mojej osoby, sama widzisz jak to wszystko wygląda niestety.

bagienni_k, najbardziej dziwi mnie to, że jako facet nie trzymasz strony nas chłopaków, czyli mnie, Kremika, Johny'ego, emphatica itp. tylko trzymasz stronę kobiet. Zero solidarności, brak słów sad

3,236

Rumunski, manipulujesz i projektujesz to na mnie, nie że mna te numery.
Co do Twojej rodziny, to nie wierzę, że nie na w najbliższej obcokrajowców, sam napisałeś, że wszystkie kobiety wybierają obcokrajowców, qiec u Ciebie też tak musi być.
Poza tym daj to co napisał emphatic do przeczytania komuś z rodziny, oceni to tak samo jak ja.

3,237

bagienni_k, najbardziej dziwi mnie to, że jako facet nie trzymasz strony nas chłopaków, czyli mnie, Kremika, Johny'ego, emphatica itp. tylko trzymasz stronę kobiet. Zero solidarności, brak słów sad

Coś jak 12 letni chłopcy, trzymali stronę chłopców nie dziewczynek. Potem wyrośli, pożenili się, niektórzy pozakładali rodziny.

3,238 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-20 17:00:46)

rossanka napisał/a:

Ponawiam - podaj mi proszę, w którym momencie jestem politycznie przeciwny, aby białe kobiety wiązały się z czarnoskórymi facetami?

rossanka napisał/a:

Co do Twojej rodziny, to nie wierzę, że nie na w najbliższej obcokrajowców, sam napisałeś, że wszystkie kobiety wybierają obcokrajowców, qiec u Ciebie też tak musi być.

Kobieta wybierze obcokrajowca zamiast Polaka pod warunkiem, że ten będzie w jej zasięgu (odległość).
W rodzinie dookoła są sami Polacy, związki powstały jeszcze za czasów poprzedniego ustroju politycznego, gdzie tych obcokrajowców na naszym rynku matrymonialnym prawie nie było

rossanka napisał/a:

Poza tym daj to co napisał emphatic do przeczytania komuś z rodziny, oceni to tak samo jak ja.

No ale po co? Oni wszyscy pewnie są bluepill a nie red czy blackpill, więc nie zrozumieją tego co on napisał.

rossanka napisał/a:

Coś jak 12 letni chłopcy, trzymali stronę chłopców nie dziewczynek. Potem wyrośli, pożenili się, niektórzy pozakładali rodziny.

Dalej się naśmiewaj ze mnie, jedyne co Ci zostało oprócz ,,argumentów"?

3,239

Polki wybierające tylko i wyłącznie obcokrajowców?? Zaczynam widzieć co się dzieje na tym wątku myślę że najwyższa pora go zamknąć. Z tym facetem się nie dogadacie, on jest tak sfrustrowany i zakompleksiony że jakakolwiek wypowiedź jest bez sensu

3,240

anetas napisał/a:

Z tym facetem się nie dogadacie, on jest tak sfrustrowany i zakompleksiony że jakakolwiek wypowiedź jest bez sensu

Brak argumentu.

3,241

Olinka, całe życie wydawało mi się, że forum jest miejscem, gdzie każdy może wypowiedzieć się na różne tematy używając do tego własnych przemyśleń i opinii bez używania wulgaryzmów, prawda?

Rzecz w tym, że to co Ty robisz daleko wykracza poza zwykłe, merytoryczne wypowiedzi na różne tematy.

Zobacz proszę, że parę stron wcześniej bagienni_k kierował w moją stronę obelgi i mimo tego do tej pory nie poniósł żadnej odpowiedzialności za swoje słowa, prawda?

Czemu do mnie o tym piszesz?
Poza tym, gdyby Bagienni_k miał ponieść odpowiedzialność za to, co napisał, to gwarantuję Ci, że Ty poleciałbyś stąd w podskokach.

Hahaha, serio Cię to dziwi??? Bo mnie ani krztyny i to naprawdę nie dlatego, że wypowiedzi Bagiennika stoją w zgodzie z naszymi, czyli kobiet. Po prostu nie wszyscy mają skrzywione, podyktowane frustracjami myślenie. Notabene zauważ, że nie jest w tym osamotniony.

3,242

Przestańcie się kłócić a rozmawiajcie na poziomie.

Nie jestem żadnym trollem. Napisałem tylko to co jest znane od wielu lat, ale ludzie to zakłamują, kobiety zamiast mówić wprost że interesuje ich portfel faceta, mówią że interesuje ich czy facet jest "zaradny". W głębi duszy wiedzą że $$ jest bardzo istotne, bardzo pomaga w życiu, bardzo pcha w przód jeżeli chodzi o drabine społeczną, poziom i komfort życia, ale nie powiedzą tego wprost bo boją się ostracyzmu i wyjścia na jakiegoś pustaka, blacharę czy kogokolwiek innego. Znam kilka osób którym małżeństwa się posypały ponieważ biznesy upadły i trzeba było zmienić poziom życia na gorszy, wtedy wszystko się sypie, fochy, awantury, brak seksu, brak pożądania, facet traci w oczach kobiety jako ten który przegrał bo coś mu nie wyszło i po kilku miesiącach wskakują na nową gałąź.    Kobiety są dużo, dużo mądrzejsze i przebieglejsze od mężczyzn, powoli się to zmienia i mężczyźni zaczynają dostrzegać jak wygląda prawdziwe życie, czasami osoby z odłamów redpilla czy mgtow mówią na to wyjście z matrixa.  Jednak jest to promil mężczyzn, większość nadal dla kobiet zrobi wszystko, ma wpojone przez matki, siostry że o kobiety trzeba dbać, zabiegać, starać się, i pracować... tak jak w tym powiedzeniu     .. chciałeś panią to rób na nią ..   i pracują, po 12 godzin, w weekendy,  DBAJĄ o rodzinę i zapewnienie im bezpieczeństwa   czyt. gotówki,  bo dzisiaj gotówka daje największe bezpieczeństwo.         

Nie wiem skąd te fochy, obrażanie się, przecież taka jest prawda.  Kobiety pociąga silny, męski, bogaty mężczyzna, najlepiej romantyk-skurwiel  który zapewni odpowiednią dawkę emocji, przy takim kolana się uginają.         

Polki nie wybierają tylko i wyłącznie obcokrajowców,  Polki gdy mają do wyboru Polaka a Niemca przebywając w Niemczech a nawet u nas, wybiorą Niemca i tu nie ma żadnej dyskusji.

3,243

Olinka nie no po prostu super...

Czy ja naprawdę muszę wypowiadać się w sposób sztampowy? Nie mogę tego zrobić po swojemu zachowując przy tym zasadę, że nikogo nie będę bluzgał?
Dlaczego niby ja miałbym polecieć stąd w podskokach? Bo nie wpasowuję się w jakiś mainstremowy nurt myślicieli forum? Bo mam swoje własne zdanie? On bluzgał w moją stronę i dalej jest bezkarny a ja miałbym polecieć stąd za kulturalne wyrażanie własnego zdania? Boże kochany co to za moralność mad

Dziwi mnie to, że on jako facet nie trzyma strony nas facetów tylko jest z kobietami, trochę takie dziecinne ale każdy ma do tego prawo, nawet on.

3,244

Czekaj przejrze wszystkie Twoje wypowiedzi i wybiorę najlepsze fragmenty żeby udowodnić Xd tutaj nie potrzeba argumentów kolego żeby stwierdzić że nie jest z Tobą za dobrze i wypowiedzi ludzi z forum Ci nie pomogą.

3,245

rossanka napisał/a:

Ponawiam - podaj mi proszę, w którym momencie jestem politycznie przeciwny, aby białe kobiety wiązały się z czarnoskórymi facetami?

rossanka napisał/a:

Kobieta wybierze obcokrajowca zamiast Polaka pod warunkiem, że ten będzie w jej zasięgu (odległość).
W rodzinie dookoła są sami Polacy, związki powstały jeszcze za czasów poprzedniego ustroju politycznego, gdzie tych obcokrajowców na naszym rynku matrymonialnym prawie nie było

rossanka napisał/a:

No ale po co? Oni wszyscy pewnie są bluepill a nie red czy blackpill, więc nie zrozumieją tego co on napisał.

rossanka napisał/a:

Dalej się naśmiewaj ze mnie, jedyne co Ci zostało oprócz ,,argumentów"?

A co Ci mam napisać.
Pocieszyłby Kremika, bo on się zafiksował zupelnie niepotrzebnie aż tak na tym wzroście. Ty masz 185 cm i wzrost niczego nie załatwia jak sam pisałeś. Czyli wzrost się nie liczy z tego wynika.

3,246

O emphatic25 następna perełka Xd

3,247

emphatic25 100% prawda, nic ująć.

anetas mam ponad 1000 postów, więc trochę smutne, że przeznaczysz sporą część wolnego czasu na analizowanie moich wszystkich wypowiedzi.
Tylko nie zapomnij wybrać moich postów, które tak naprawdę mogły się przedawnić (np. z 2015 roku) itp. Brak słów...

rossanka, Stwierdziłaś, że jestem polityczne przeciwny, by białe kobiety wchodziły w związki z czarnoskórymi mężczyznami.
Następnie prosiłem Ciebie, abyś dokładnie pokazała, w którym miejscu tak niby stwierdziłem.

Do tej pory Ci się to nie udało lol

3,248 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 17:28:27)

emphatic25 100% prawda, nic ująć.

Kolega Ci powiedział ? big_smile

Czy jest coś co Ty wiesz o kobietach a czego nie powiedzieli Ci koledzy? big_smile

3,249

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Czy jest coś co Ty wiesz o kobietach a czego nie powiedzieli Ci koledzy? big_smile

Jakie to uczucie być Polką i gardzić Polakami przy jednoczesnym oddawaniu się obcokrajowcom?

3,250 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 17:31:05)

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

Jakie to uczucie być Polką i gardzić Polakami przy jednoczesnym oddawaniu się obcokrajowcom?

A skąd wiesz jakie mam obywatelstwo ? big_smile

Ja jedynie napisałam że miałam chłopaka Niemca. Gdzie się doczytałeś że z nim spałam? To już sobie sam dośpiewałeś. Gdzie napisałam że gardzę Polakami? I dlaczego masz nick Rumunski?  big_smile

Posty [ 3,186 do 3,250 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 48 49 50 51 52 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024