Facet, który okazuje kobiecie, żę nie musi niczego zmieniać i jeszcze w tym trwa to już żyła złota
Naprawdę nie wiem, co musiałbym mieć aż tak niedoskonałego, żeby to ulepszać ![]()
3,121 2022-02-18 18:54:23
3,122 2022-02-19 23:28:10
Grzechy główne Polek wg. Księgi Rumuńskiego
1 Grzech główny - niewyobrażalny pociąg do obcokrajowców:
Miałam dwóch chłopaków obcokrajowców. Oprócz Niemca, jeszcze kiedyś wakacyjnie Czecha
Jestem z Anglikiem
Ja w tym czasie miałam chłopaka, poza którym świata nie widziałam: Irlandczyk z porcelanową cerą, piegami i burzą ciemnokasztanowych wlosów
2 Grzech główny - niewyobrażalny pociąg do wysokich mężczyzn
Ja lubię takich 185cm.
Obydwaj wysocy niebieskoocy blondyni
3 Grzech główny - kochanie pieniędzy swojego faceta
Jak w tytule, 15 lat temu popełnilam ogromny błąd. Poznałam bardzo dobrego, inteligentnego, wartościowego czlowieka, ktory bardzo mnie kochal i bardzo mu na mnie zalezalo.
[...]
I nigdy się z nim nie zwiazalam.
[...]
Podczas kiedy on był obok, ja szukalam milosci. I tak poznalam na pewnym portalu w internecie mojego męza. Proszę nie oceniajcie mnie, ale z glupoty wybralam tego mezczyznę. Po prostu mial troche lepsza sytuacje finansowa, byl pewniejszy siebie itp.
4 Grzech główny - pogarda dla prawiczków
Powrótdoprzeszłości napisał/a:Po pierwsze to nigdy żadnej nie mów od razu żeś prawiczek. 99% przekreśli Cie choćbyś pod innyni wzgledami był dla nich ideałem.
Zgadzam się z tą wypowiedzią w całej rozciągłości.
Tak samo 30 letni prawiczek, to nie dla mnie i moze nie da wielu osob (facetow i kobiet)
5 Grzech główny - rzucenie faceta, bo ten nie traktuje jej jak zwierzęcia w łóżku
wieka napisał/a:Pozostaje zmienić partnera...
Niestety o tym myślałam, ale żeby znaleźć kogoś odpowiedniego trzeba mocno się na szukać, mój ostatni partner był cudowny w łóżku ale chciał robić już rzeczy bardzo hardcorowe, niestety z jednej skrajności w drogą
3,123 2022-02-19 23:30:41 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-19 23:31:18)
kur..karetka i kaftan dla tego pana..
Nigdy na tym forum nie było chyba większego poj...a..
3,124 2022-02-19 23:35:58
Przyznam, że jestem niemile zaskoczona, żeby nie napisać w szoku, że w ciągu tak krótkiego czasu można zaliczyć aż tak negatywną przemianę. Było dobrze, szło ku lepszemu, ale coś się po drodze zdrowo spartoliło.
3,125 2022-02-19 23:40:26 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-19 23:42:48)
Przyszedł, specalnie zgromadził "dowody" z całego forum na poparcie swojej chorej i po*ranej teorii i pozamiatał...
Normalnie chylić czoła nad mądrością kolegi(specjalnie z małej litery), bo on jest nieomylny, wszechwiedzący i doskonały....
Ku*wa rzyg normalnie, walnij się swój durny czerep idioto, bo kompromitujesz nie siebie, ale cały gatunek ludzki...(tak było wulgarnie, mogę za to dostać bana, ale nie można przejść obojętnie obok czegoś takiego)
3,126 2022-02-19 23:59:07
kur..karetka i kaftan dla tego pana...
Bardzo mocny ,,argument" na moją księgę, aż nie wiem co odpisać (żart sytuacyjny)
Mocne słowa jak na największego forumowego simpa, no w sumie twoja wypowiedź powyżej umacnia nas w przekonaniu, że naprawdę nim możesz być.
Przyszedł, specalnie zgromadził "dowody" z całego forum na poparcie swojej chorej i po*ranej teorii i pozamiatał...
No i to już jest jakiś argument! Dziękuję, że zgadzasz się z tym jakoby mój wpis miał w efekcie ,,pozamiatać" w tej całej +50 stronicowej dyskusji ![]()
Ku*wa rzyg normalnie, walnij się swój durny czerep idioto, bo kompromitujesz nie siebie, ale cały gatunek ludzki...
Gdybym ja coś takiego napisał względem jakiegoś użytkownika to dostałbym na 100% bana (już kiedyś miałem czasowego) ale ty go nie dostaniesz bo za bardzo się podlizujesz kobietom, więc tobie ,,wolno" po mnie cisnąć w taki sposób.
Czy to jest sprawiedliwe? Niech każdy sobie sam na to odpowie.
Przyznam, że jestem niemile zaskoczona, żeby nie napisać w szoku, że w ciągu tak krótkiego czasu można zaliczyć aż tak negatywną przemianę. Było dobrze, szło ku lepszemu, ale coś się po drodze zdrowo spartoliło.
Który pkt. Księgi się nie pokrywa z rzeczywistością? Pytam bo nie widzę żadnej tego typu argumentacji w powyższym cytacie.
3,127 2022-02-20 00:01:16
Ale grzechów głównych jest 7, to brakuje jeszcze 2. ![]()
3,128 2022-02-20 00:06:31
Ale grzechów głównych jest 7, to brakuje jeszcze 2.
Ojjj mam zapisane nawet i kilkanaście ale wszystko w swoim czasie.
Wykładanie wszystkich asów z rękawa w jednym rozdaniu może okazać się niezbyt opłacalne ![]()
3,129 2022-02-20 00:08:07
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Ale grzechów głównych jest 7, to brakuje jeszcze 2.
Ojjj mam zapisane nawet i kilkanaście ale wszystko w swoim czasie.
Wykładanie wszystkich asów z rękawa w jednym rozdaniu może okazać się niezbyt opłacalne
To Ty masz tego więcej
Ojej, ratunku ! ![]()
3,130 2022-02-20 00:08:29
A co jest złego w pociągu do wysokich mezczyzn?
3,131 2022-02-20 00:09:17 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-20 00:10:24)
To Ty masz tego więcej
Ojej, ratunku !
Nie wiem czy zauważyłaś ale w powyższej Księdze występujesz jako przykład i to podwójnie!
To raczej nie powinno nadawać atmosfery umożliwiającej tego typu śmieszkowanie ![]()
Kremik, jesteś? Jeżeli tak to czytaj powyższe posty.
3,132 2022-02-20 00:09:55
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:To Ty masz tego więcej
Ojej, ratunku !
Nie wiem czy zauważyłaś ale w powyższej Księdze występujesz jako przykład i to podwójnie!
To raczej nie powinno nadawać atmosfery umożliwiającej tego typu śmieszkowania
Wam po prostu wali na łeb z powodu braku baby ![]()
3,133 2022-02-20 00:11:42
Wam po prostu wali na łeb z powodu braku baby
Jest po 23:00
Mogę w każdej chwili wziąć telefon w rękę, zadzwonić do jakiejś Pani i umówić się na ,,spotkanie" 200 PLN za 1h.
Następnie drugi telefon po taksówkę i jazda.
Serio nie wmawiaj mi, że brak baby wali mi na łeb bo to jest ,,problem" do rozwiązania w jeden wieczór.
3,134 2022-02-20 00:13:10
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Wam po prostu wali na łeb z powodu braku baby
Jest po 23:00
Mogę w każdej chwili wziąć telefon w rękę, zadzwonić do jakiejś Pani i umówić się na ,,spotkanie" 200 PLN za 1h.
Następnie drugi telefon po taksówkę i jazda.Serio nie wmawiaj mi, że brak baby wali mi na łeb bo to jest ,,problem" do rozwiązania w jeden wieczór.
Zapłacić to każdy głupi potrafi ![]()
3,135 2022-02-20 00:14:45 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-20 00:17:29)
Zapłacić to każdy głupi potrafi
No i co z tego? Poczytaj na jakiej zasadzie działają substytuty.
P.S. Każdy kolega, który jest/był z kobietą mówił mi, że zwykłe związki też kosztują pieniądze
Czy oni również są głupkami, że zabierają dziewczynę do kina, za którą to przyjemność muszą zapłacić?
3,136 2022-02-20 00:19:02
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Zapłacić to każdy głupi potrafi
No i co z tego? Poczytaj na jakiej zasadzie działają substytuty.
P.S. Każdy kolega, który jest/był z kobietą mówił mi, że zwykłe związki też kosztują pieniądze
Czy oni również są głupkami, że zabierają dziewczynę do kina, za którą to przyjemność muszą zapłacić?
Co Ci jeszcze mówił kolega ? ![]()
3,137 2022-02-20 00:19:44
Co Ci jeszcze mówił kolega ?
Prowadzenie dyskusji na poziomie gimnazjum ![]()
Brak słów...
3,138 2022-02-20 00:20:44
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Co Ci jeszcze mówił kolega ?
Prowadzenie dyskusji na poziomie gimnazjum
Brak słów...
Co Ty nie powiesz ![]()
3,139 2022-02-20 00:21:24
Co Ty nie powiesz
Najważniejsze, że wiek w profilu zobowiązuje.
3,140 2022-02-20 00:25:35
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Co Ty nie powiesz
Najważniejsze, że wiek w profilu zobowiązuje.
Nie strzelaj sam sobie w piętę ![]()
3,141 2022-02-20 00:29:05
Nie strzelaj sam sobie w piętę
Siedzę na tym forum 6,5 roku, więc troszeczkę szacunku bym oczekiwał.
3,142 2022-02-20 00:34:09
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Nie strzelaj sam sobie w piętę
Siedzę na tym forum 6,5 roku, więc troszeczkę szacunku bym oczekiwał.
A ktoś Cię tu nie szanuje? ![]()
3,143 2022-02-20 00:35:34 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-20 00:40:27)
rumuński, może i go dostanę i będę po czasie żałować, ale nic mnie nie powstrzymuje przed napisaniem paru szczerych słów.
A ty czubku skończony, widzisz każdy post skierowany w swoją stronę i przeciw swoim po**nym teoriom, jako simpowanie. Nikt ciebie tu poważnie nie traktuje, bo czegoś się chyba naćpałeś.
Prawda jest taka, że ty widzisz podlizywanie się w zwyczajnym przyznaniu racji czy odnoszeniu się z szacunkiem do grupy kobiet, z których każda wypowiada się za siebie odnośnie swoich wyborów i zwyczajnie zlewa a przy tym kręci bekę z twoich kretyńskich postów i zawartym w nich teori rodem z wariatkowa.
Pozamiatałeś, ale zaskoczę cie pewnie, bo nie w tym stylu, co myślisz. Jeśli w ogóle myślenie pasuje do ciebie, bo po tym, co tu odstawiasz nie wierzę, że masz tyle lat, ile jest napisane w awartarze.
Nie oczekuj szacunku od kogoś, jeśli swoich zachowaniem próbujesz robić z ludzi idiotów, przekonujać ich do swoich rewelacji..
3,144 2022-02-20 00:51:22 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-20 00:59:09)
bagienni_k
Staram się wyznawać zasadę, że przez klawiaturę piszę z ludźmi bez obrażania ich a ewentualne bluzgi staram się mówić tylko i wyłącznie w 4 oczy.
U ciebie widzę jest troszeczkę inaczej, wyzywasz mnie tutaj od idiotów, czubków skończonych itp., ciekawe czy powiedziałbyś mi to samo w twarz? Gwarantuję, że nie pieściłbym się z tobą jak teraz.
Odnośnie awersji do mnie rzucając teorię jakoby miałbym być pod wpływem substancji odurzających, chciałem tobie poinformować, że od tego służy forum, aby każdy (bez wulgaryzmów) był w stanie wyrazić swoją opinię czego ty nie jesteś w stanie zaakceptować.
Odnośnie moich uwag, że jesteś największym simpem forum tylko nadmienię, że takową tezę wyciągnąłem z twojej kilkuletniej aktywności na tej stronie a nie tylko w tym temacie.
Mam prawo tak uważać, gdyż do tego służy ten portal, by wyrażać swoje własne zdanie i określenie SIMP nie jest czymś negatywnym, wręcz przeciwnie u niektórych grup społecznych może to być uznawane nawet za zaletę (np. u pań).
P.S. Księga 5 grzechów głównych, którą napisałem została utworzona przy użyciu cytatów wypowiedzi samych Pań, więc ja po prostu zrobiłem kopiuj -> wklej ich słowa. To wszystko ![]()
Której części zdania nie rozumiesz? Pisz to ci wyjaśnię wszystko krok po kroku, serio nie ma problemu.
3,145 2022-02-20 00:53:22
![]()

3,146 2022-02-20 01:00:50
Michael Jackson - Thriller
Właśnie słucham tego
Swoją drogą bardzo atrakcyjna pani wystąpiła w tym teledysku.
3,147 2022-02-20 01:01:38 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 01:01:56)
P.S. Księga 5 grzechów głównych, którą napisałem została utworzona przy użyciu cytatów wypowiedzi samych Pań, więc ja po prostu zrobiłem kopiuj -> wklej ich słowa. To wszystko
Skończ pier*ć, Rumunski.
Której części zdania nie rozumiesz?
![]()
3,148 2022-02-20 01:04:42
kur..karetka i kaftan dla tego pana..
walnij się swój durny czerep idioto, bo kompromitujesz nie siebie, ale cały gatunek ludzki..
A ty czubku skończony, widzisz każdy post skierowany w swoją stronę i przeciw swoim po**nym teoriom, jako simpowanie. Nikt ciebie tu poważnie nie traktuje, bo czegoś się chyba naćpałeś.
Skończ pier*ć, Rumunski.
Powyżej mają Państwo dowody, że obelgi względem innych użytkowników uchodzą bezkarnie na forum.
3,149 2022-02-20 01:05:51
Johnny89 napisał/a:
Michael Jackson - Thriller
Właśnie słucham tegoSwoją drogą bardzo atrakcyjna pani wystąpiła w tym teledysku.
Serio? nie kojarzę
3,150 2022-02-20 01:06:51
bagienni_k napisał/a:kur..karetka i kaftan dla tego pana..
Nigdy na tym forum nie było chyba większego poj...a..bagienni_k napisał/a:walnij się swój durny czerep idioto, bo kompromitujesz nie siebie, ale cały gatunek ludzki..
bagienni_k napisał/a:A ty czubku skończony, widzisz każdy post skierowany w swoją stronę i przeciw swoim po**nym teoriom, jako simpowanie. Nikt ciebie tu poważnie nie traktuje, bo czegoś się chyba naćpałeś.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Skończ pier*ć, Rumunski.
Powyżej mają Państwo dowody, że obelgi względem innych użytkowników uchodzą bezkarnie na forum.
a podobno to Kremik potrzebował terapii ![]()
3,151 2022-02-20 01:07:00 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-20 01:12:16)
Serio? nie kojarzę
Serio, obczaj sobie na yt: Michael Jackson - Thriller (Official Video - Shortened Version)
Na początku bardzo ładna Pani występuje w teledysku, ebony girl, mój typ 10/10 ![]()
P.S. Moment z popcorn był w tej dłuższej wersji piosenki.
a podobno to Kremik potrzebował terapii
Terapii to potrzebuje najbardziej ten, który pluje bluzgami na tej stronie.
3,152 2022-02-20 01:08:12 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 01:11:06)
Rumunski_Zolnierz napisał/a:bagienni_k napisał/a:kur..karetka i kaftan dla tego pana..
Nigdy na tym forum nie było chyba większego poj...a..bagienni_k napisał/a:walnij się swój durny czerep idioto, bo kompromitujesz nie siebie, ale cały gatunek ludzki..
bagienni_k napisał/a:A ty czubku skończony, widzisz każdy post skierowany w swoją stronę i przeciw swoim po**nym teoriom, jako simpowanie. Nikt ciebie tu poważnie nie traktuje, bo czegoś się chyba naćpałeś.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Skończ pier*ć, Rumunski.
a podobno to Kremik potrzebował terapii
Po lekturze postów Kremika i Rumunskiego niewykluczone, że będzie potrzebna terapia ![]()
Nie mówiąc o spowiedzi z grzechów głównych ![]()
3,153 2022-02-20 01:16:26 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-02-20 01:17:07)
przysięgam, spadłem z krzesła ![]()
ale beka
3,154 2022-02-20 01:21:46
Który pkt. Księgi się nie pokrywa z rzeczywistością? Pytam bo nie widzę żadnej tego typu argumentacji w powyższym cytacie.
Znowu nie zrozumiałeś. Już samo bieganie po forum, by wyłapać cytaty, a potem tworzyć na ich podstawie jakąś chorą listę grzechów przeciwko incelom pokazuje niezłe zafiksowanie, a Ty mnie pytasz o argumenty?
3,155 2022-02-20 01:22:49
Lista to pół biedy. Tu powstaje KSIĘGA ![]()
3,156 2022-02-20 01:24:33
Lista to pół biedy. Tu powstaje KSIĘGA
Ups, faktycznie!
Ten "drobny szczegół" w natłoku przytłaczających mnie myśli nad popełnionymi występkami zupełnie mi umknął.
Na Wykopie to cudo na pewno dobrze się sprzeda
.
3,157 2022-02-20 01:25:59
Znowu nie zrozumiałeś. Już samo bieganie po forum, by wyłapać cytaty, a potem tworzyć na ich podstawie jakąś chorą listę grzechów przeciwko incelom pokazuje niezłe zafiksowanie, a Ty mnie pytasz o argumenty?
O jakim bieganiu po forum mowa?
Gdybym musiał przeczesywać forum 3 miesiące, żeby znaleźć chociaż 1 pkt. do mojej Księgi to faktycznie byłoby chore ale ja te wszystkie cytaty z wypowiedzi pań znalazłem w dosłownie kilka minut.
To tylko nam pokazuje na jaką wielką skalę jest to wszystko.
3,158 2022-02-20 01:29:39
To tylko nam pokazuje na jaką wielką skalę jest to wszystko.
Ale co konkretnie jest na wielką skalę? ![]()
3,159 2022-02-20 01:32:16
Rumunski_Zolnierz napisał/a:To tylko nam pokazuje na jaką wielką skalę jest to wszystko.
Ale co konkretnie jest na wielką skalę?
Grzechy kobiet z mojej Księgi.
3,160 2022-02-20 01:38:59
Grzechy kobiet z mojej Księgi.
Ale bierzesz pod uwagę, że to jest TWOJA księga, a nie uniwersalna prawda objawiona?
3,161 2022-02-20 02:10:20
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Grzechy kobiet z mojej Księgi.
Ale bierzesz pod uwagę, że to jest TWOJA księga, a nie uniwersalna prawda objawiona?
Czy cytaty w tej Księdze są kłamstwem i moją chorą teorią czy może (jak to było faktycznie) owe cytaty są brane z wypowiedzi Pań na tym forum? ![]()
3,162 2022-02-20 02:28:11
Nade wszystko chore są Twoje, odbierające im prawo wyboru i decydowania o sobie, zarzuty stawiane kobietom.
Każda z nas ma prawo być z tym, z kim chce i kto będzie tym równie zainteresowany, a Ty jako występki przeciw zasadom traktujesz deklaracje, że ktoś śmie zainteresować się osobą spoza naszego kraju czy mężczyzną o wysokim wzroście.
Na domiar złego kompletnie nie dostrzegasz absurdu w tym swoim skrzywionym myśleniu.
A zresztą... Szkoda klawiatury na tłumaczenie dorosłemu facetowi rzeczy, które powinny być oczywiste.
3,163 2022-02-20 09:19:34
Olinka napisał/a:Rumunski_Zolnierz napisał/a:Grzechy kobiet z mojej Księgi.
Czy cytaty w tej Księdze są kłamstwem i moją chorą teorią czy może (jak to było faktycznie) owe cytaty są brane z wypowiedzi Pań na tym forum?
Cytaty powycinałes z całości wypowiedzi forumowiczek, aby zmanipulować swoje argumenty. I jak ktoś z forum ma Cię brać na poważnie?
3,164 2022-02-20 10:28:03
Rumuński, teraz to chyba trolujesz, bo podobnych bzdur z palca wyssanych to już dawno nie czytalam.
3,165 2022-02-20 10:32:26 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-20 10:36:20)
Nade wszystko chore są Twoje, odbierające im prawo wyboru i decydowania o sobie, zarzuty stawiane kobietom.
Każda z nas ma prawo być z tym, z kim chce i kto będzie tym równie zainteresowany, a Ty jako występki przeciw zasadom traktujesz deklaracje, że ktoś śmie zainteresować się osobą spoza naszego kraju czy mężczyzną o wysokim wzroście.
Na domiar złego kompletnie nie dostrzegasz absurdu w tym swoim skrzywionym myśleniu.A zresztą... Szkoda klawiatury na tłumaczenie dorosłemu facetowi rzeczy, które powinny być oczywiste.
Otóż właśnie...
Cały ból du** kolegi i jemu podobnych objawia się w tym, że ktoś(kobiety) śmie decydować o swoich wyborach życiowych za siebie, podkreśla te swoje wybory, jako indywidualne, postępująć zgodnie ze SWOIMI oczekiwaniami. Ponadto, nie uogólnia i nie wyciąga absurdalnych wniosków na podstawie pojedynczych obserwacji.
Dlatego te zarzuty sa tak absurdalne, żę aż śmieszne. Za kogo kolega się ma? Za jakiegoś Boga, który głosi prawdę objawioną? Poza tym sposób wyciągania "wniosków" jest tak płytki i niedorzeczny, żę nawet ciężko tu cokolwiek przytaczać, bo zdrowy, myślący człowiek uznałby to za obrazę dla swojej inteligencji. Totalnie skrzywione myślenie, nie wiadomo dokąldnie czym spowodowane, które w rezultacie dało całkwite sieczkę zamiast tego, co powinno się znaleźć w głowie.
Co to w ogóle za roszczeniowa postawa? Ma yć tak, jak on uważa, bo kobieta nie ma prawa wybierać na partnera kogoś, kto jej się podoba?
To zbieranie wypowiedzi Pań czy jakieś naciski, aby szukać argumentów przeciwko jego teoriom, to już wisienka na torcie.
3,166 2022-02-20 10:36:03
No nie, dziewczyny, że Wam się chce jeszcze pisać do niego na poważnie ![]()
3,167 2022-02-20 10:38:01
Dlatego ja się stąd ewakuuje, bo z oszołomem nie mam zamiaru pisać..
3,168 2022-02-20 10:39:04
No nie, dziewczyny, że Wam się chce jeszcze pisać do niego na poważnie
Mają misję obrony dobrego imienia kobiet. ![]()
3,169 2022-02-20 10:39:07
Według Rumuńskiego, kobieta ma tylko prawo wybrać biednego, niskiego, Polaka prawiczka z zerowym doświadczeniem seksualnym. A jak jeszcze szpetny i łysy, to idealnie będzie.
3,170 2022-02-20 10:40:26
Według Rumuńskiego, kobieta ma tylko prawo wybrać biednego, niskiego, Polaka prawiczka z zerowym doświadczeniem seksualnym. A jak jeszcze szpetny i łysy, to idealnie będzie.
Ależ ja rozumiem, że on też w końcu chciałby mieć dziewczynę
Ale bez przesady ![]()
3,171 2022-02-20 10:46:05 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-20 10:47:51)
Dlatego ja się stąd ewakuuje, bo z oszołomem nie mam zamiaru pisać..
On Ci przynajmniej nie zarzuca, że popełniasz podstawowy grzech ciężki niewyobrażalnego pociągu do obcokrajowców ![]()
A tak serio, o ile Kremika jeszcze jeszcze można było zrozumieć z kompleksem wzrostu, o tyle Rumunski to jest oryginał ![]()
3,172 2022-02-20 10:53:12
bagienni_k napisał/a:Dlatego ja się stąd ewakuuje, bo z oszołomem nie mam zamiaru pisać..
On Ci przynajmniej nie zarzuca, że popełniasz podstawowy grzech ciężki niewyobrażalnego pociągu do obcokrajowców
A tak serio, o ile Kremika jeszcze jeszcze można było zrozumieć z kompleksem wzrostu, o tyle Rumunski to jest oryginał
Mnie ogólnie powala sposób myślenia Rumuńskiego. Mieszkajac zagranicą mam podobno święty obowiazek szukać Polaka do żeniaczki, bo inaczej ohydną zdrajczynią jestem. Niewazne, oczywiście, ze w moim mieście ani jednego nie ma.
3,173 2022-02-20 10:58:44
Dlatego właśnie wyraziłem dość dobitnie swoje zdanie w kilku postach wyżej. Jeśli koleś nie trolluje ani nie więcej niż 15 lat, to definitywnie ma problem z głową, jeśli zapodaje takie teksty..
3,174 2022-02-20 11:20:46
Jak już bagiennik się zdenerwowal, taki spokojny człowiek, to wiedz, że coś się dzieje
my, Polki, mamy tylko Polaków wybierać do związku i żadnych odstepstw nie ma! A Rumuński Żołnierz by se czarnoskora przygruchal, tak to ja się nie bawię, co to za podwójne standardy? No cóż, podzielam zdanie Olinki, miałam lepsze zdanie o Tobie Rumunski, myślałam że po prostu masz pecha i dlatego jestes sam, teraz wnioskuje że to nie o zwykły pech chodzi.
3,175 2022-02-20 11:53:53
Przecież jęczenia przed monitorem jest łatwiejsze niż próba popracowania na sobą. Czy wy nie rozumiecie ze malkontenctwo to jedna z najbardziej odpychających cech według kobiet? Co to za facet który wiecznie marudzi, narzeka, robi z siebie ofiarę.. Tu nawet wygląd Adonisa by nie pomógł (jedynie na ONS). Widziałeś kiedyś smutnego, narzekającego murzyna?
3,176 2022-02-20 12:03:28
Zaraz Ci napiszą ze nie ma smutnych, narzekających murzynów, bo nie mają ku temu powodów, przecież kobiety się o takich biją, są rozchwytywani, przecież to oczywiste ![]()
3,177 2022-02-20 12:15:11
Przecież jęczenia przed monitorem jest łatwiejsze niż próba popracowania na sobą. Czy wy nie rozumiecie ze malkontenctwo to jedna z najbardziej odpychających cech według kobiet? Co to za facet który wiecznie marudzi, narzeka, robi z siebie ofiarę.. Tu nawet wygląd Adonisa by nie pomógł (jedynie na ONS). Widziałeś kiedyś smutnego, narzekającego murzyna?
Na ONS też by nie wystarczył. Chyba, że nie otworzyłby ust. Bo jeśliby zaczął narzekać w ten deseń, to panna zwieje, nawet ONSA jej się odechce, wszystko ma swoje granice.
3,178 2022-02-20 12:22:48
Zaraz Ci napiszą ze nie ma smutnych, narzekających murzynów, bo nie mają ku temu powodów, przecież kobiety się o takich biją, są rozchwytywani, przecież to oczywiste
Zabrzmi to trochę rasistowsko ale kiedyś to czarnoskórzy kłaniali się białemu, mam wrażenie ze ta tendencja pomału się odwraca przez kryzys męskości jaki panuje w Europie.
3,179 2022-02-20 12:27:37
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:bagienni_k napisał/a:Dlatego ja się stąd ewakuuje, bo z oszołomem nie mam zamiaru pisać..
On Ci przynajmniej nie zarzuca, że popełniasz podstawowy grzech ciężki niewyobrażalnego pociągu do obcokrajowców
A tak serio, o ile Kremika jeszcze jeszcze można było zrozumieć z kompleksem wzrostu, o tyle Rumunski to jest oryginał
Mnie ogólnie powala sposób myślenia Rumuńskiego. Mieszkajac zagranicą mam podobno święty obowiazek szukać Polaka do żeniaczki, bo inaczej ohydną zdrajczynią jestem. Niewazne, oczywiście, ze w moim mieście ani jednego nie ma.
Wpisów Rumunskiego nie potraktowałam poważnie. Przecież to się nawet nie mieści w kategorii kompleksów, przynajmniej dla mnie, no chyba że Rumunski, z jakiejś tylko i wyłącznie sobie znanej przyczyny, "równa" do obcokrajowców i czarnoskórych mężczyzn. W sumie człowiek człowiekowi może zazdrościć wszystkiego, tak prostych zębów samemu mając krzywe, jak i wzrostu, koloru skóry (?), chyba pełna dowolność.
3,180 2022-02-20 13:20:02 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-20 13:26:00)
Właśnie to jest wisienka na torcie. Kobiety mówią, że może się podobać niski Polak z białym kolorem skóry a w mojej Księdze są przykłady, że te same kobiety deklarują lubowanie się w wysokich zagranicznych mężczyznach
Czyli spoko uwielbiam komunikację miejską ale do pracy będę jeździł tylko samochodem. Szkoda klawiatury na to wszystko masz rację.
Cytaty powycinałes z całości wypowiedzi forumowiczek, aby zmanipulować swoje argumenty. I jak ktoś z forum ma Cię brać na poważnie?
Wyciąłem najważniejsze fragmenty, przecież nie będę wklejał całej wypowiedzi bo byłoby to za długie i niepotrzebne jak ktoś pisze, że lubi gdy trawa jest zielona to po co wklejać pozostałą część wypowiedzi, że lubi nasiona słonecznika?
Rumuński, teraz to chyba trolujesz, bo podobnych bzdur z palca wyssanych to już dawno nie czytalam.
1) Wziąłem wypowiedzi użytkowniczek tego forum
2) Zacytowałem ich wypowiedzi w swojej Księdze
3) Beyondblackie zarzuca mi trolling, ponieważ ,,piszę bzdury wyssane z palca"
4) Beyondblackie nie zauważa, że rzeczy, które napisałem to nie są moje wypowiedzi, lecz wypowiedzi właśnie Pań.
Logika error.
Dlatego właśnie wyraziłem dość dobitnie swoje zdanie w kilku postach wyżej. Jeśli koleś nie trolluje ani nie więcej niż 15 lat, to definitywnie ma problem z głową, jeśli zapodaje takie teksty..
Chłopie jakie teksty? to są cytaty kobiet z tego forum, że lubią wysokich, zagranicznych i bogatych.
Gdzie do cholery poniżej jest trolling z mojej strony?
Miałam dwóch chłopaków obcokrajowców. Oprócz Niemca, jeszcze kiedyś wakacyjnie Czecha
[...]
Obydwaj wysocy niebieskoocy blondyni
Ja w tym czasie miałam chłopaka, poza którym świata nie widziałam: Irlandczyk z porcelanową cerą, piegami i burzą ciemnokasztanowych wlosów
[...]
Jestem z Anglikiem
Ja lubię takich 185cm.
Jak w tytule, 15 lat temu popełnilam ogromny błąd. Poznałam bardzo dobrego, inteligentnego, wartościowego czlowieka, ktory bardzo mnie kochal i bardzo mu na mnie zalezalo.
[...]
I nigdy się z nim nie zwiazalam.
[...]
Podczas kiedy on był obok, ja szukalam milosci. I tak poznalam na pewnym portalu w internecie mojego męza. Proszę nie oceniajcie mnie, ale z glupoty wybralam tego mezczyznę. Po prostu mial troche lepsza sytuacje finansowa
Możesz Simpować bez limitu ale nie zmanipulujesz powyższych wypowiedzi bo one są zrobione na żywca kopiuj wklej
3,181 2022-02-20 13:27:23
Olinka napisał/a:Każda z nas ma prawo być z tym, z kim chce i kto będzie tym równie zainteresowany, a Ty jako występki przeciw zasadom traktujesz deklaracje, że ktoś śmie zainteresować się osobą spoza naszego kraju czy mężczyzną o wysokim wzroście.
Właśnie to jest wisienka na torcie. Kobiety mówią, że może się podobać niski Polak z białym kolorem skóry a w mojej Księdze są przykłady, że te same kobiety deklarują lubowanie się w wysokich zagranicznych mężczyznach
Czyli spoko uwielbiam komunikację miejską ale do pracy będę jeździł tylko samochodem. Szkoda klawiatury na to wszystko masz rację.
rossanka napisał/a:Cytaty powycinałes z całości wypowiedzi forumowiczek, aby zmanipulować swoje argumenty. I jak ktoś z forum ma Cię brać na poważnie?
Wyciąłem najważniejsze fragmenty, przecież nie będę wklejał całej wypowiedzi bo byłoby to za długie i niepotrzebne jak ktoś pisze, że lubi gdy trawa jest zielona to po co wklejać pozostałą część wypowiedzi, że lubi j
A nie nie nie ma tak dobrze, że wybierasz co Ci pasuje i zmieniasz sens wypowiedzi jak ci pasuje. Napisałam, że lubię wysokich, następnie napisałam, że kiedyś całkiem straciłam głowę dla mężczyzny niskiego, prawie mojego wzrostu, co zgrabnie przemilczałeś .
A mogłeś dać cos w stylu: patrzcie Rossanka lubi niskich, bo kiedyś za takim szalała. Oto jej slowa( i tu cytat). A Ty zgrabnie wstawiłeś fragment, gdzie napisalam, że lubie wysokich, i zgrabnie przemilczałeś fragment, gdzie napisalam, że szalałam za niskim.
A teraz udajesz głupa.
Dobry jesteś ![]()
3,182 2022-02-20 13:29:00
A nie nie nie ma tak dobrze, że wybierasz co Ci pasuje i zmieniasz sens wypowiedzi jak ci pasuje.
Krótka piłka - czy lubisz mężczyzn wysokich takich na 185cm wzrostu?
3,183 2022-02-20 13:30:52
rossanka napisał/a:A nie nie nie ma tak dobrze, że wybierasz co Ci pasuje i zmieniasz sens wypowiedzi jak ci pasuje.
Krótka piłka - czy lubisz mężczyzn wysokich takich na 185cm wzrostu?
Krótka piłka, lubisz Mulatki?
3,184 2022-02-20 13:31:29
Pytam się tak naprawdę szczerze, jeżeli mieszkam w UK, to z jakiej racji mam na silę szukać Polaka na męża?
3,185 2022-02-20 13:31:58 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-20 13:32:59)
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Krótka piłka - czy lubisz mężczyzn wysokich takich na 185cm wzrostu?
Krótka piłka, lubisz Mulatki?
Odpowiedz mi na pytanie to ja odpowiem Tobie odnośnie mulatek.
Pytam się tak naprawdę szczerze, jeżeli mieszkam w UK, to z jakiej racji mam na silę szukać Polaka na męża?
W UK mieszka kilka milionów Polaków a ta pisze o szukaniu na siłę ![]()
Dobra dobra, wszyscy wiemy jak jest z tymi obcokrajowcami ![]()