30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 43 44 45 46 47 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,861 do 2,925 z 31,047 ]

2,861 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-02-16 16:16:16)

Odp: 30lat i cały czas sam
Kremik napisał/a:

Ciastek bzyska przeciętne laski, może nie jakoś nieatrakcyjne ale takie "średniary" na raz, czy dwa bierze. Wiem bo jako czad mam konto na tinderze i odpowiednio poprowadzona rozmowa potrafi przynieść korzyści w postaci szczerych rozmów i tak panny informują, że spotykały się w ciągu roku z 3 czy więcej przystojnymi kolesiami, spały z nimi, ale nie wyszło, bo nie chcieli się związać, czy przestali się odzywać. Średnie laski też mają się za bardzo ładne dziewczyny, a tak naprawdę do np młodej Salmy Hayek się nie umywają

Przeagent ,czyli reasumując bajerujesz laski innym wyglądem i wszystko jest Ok mysle ze nic więcej dodawać nie trzeba w realu Ci nie szło to dosadnie pokazuje ze z gadka u Ciebie wszystko Ok wina leży po stronie wyglądu czarne na białym smile

Zobacz podobne tematy :

2,862

Chłopie jak są odpowiednie fundamenty (dobry wygląd) to z laską jak się pogada, pokaże jako spoko koleś to potem o seksie z nimi idzie tak nawijać, że opowie co lubi, kiedy ostatnio seks uprawiała i czy pozwala na twarz

mam screeny

2,863

Kremik napisał/a:

Ok fakty są takie, kobiety mają w dzisiejszych czasach mocno zawyżone wymagania. Nawet kiedy same są mocno przeciętne chcą ciacha.

Tyle tylko, że pojęcie "mocno zawyżone" jest bardzo subiektywne, a przede wszystkim pochodzi od tych, którzy twierdzą, że się w te wymagania podobno nie wpasowują. Trochę to naciągane, nie sądzisz? A nawet więcej niż trochę.

Kremik napisał/a:

Ciastek bzyska przeciętne laski, może nie jakoś nieatrakcyjne ale takie "średniary" na raz, czy dwa bierze.

Ty to w końcu szukasz związku czy boli Cię, że nie możesz jak ten ciastek sobie pobzykać?

Kremik napisał/a:

Średnie laski też mają się za bardzo ładne dziewczyny, a tak naprawdę do np młodej Salmy Hayek się nie umywają

No widzisz, na przykład mojego męża Salma Hajek nie pociąga. Może nie tyle z urody, bo podoba mu się jej twarz i włosy, ale nie lubi tak niskich kobiet. Podobnie jak nie w jego typie są biuściaste blondyny, za którymi wielu mężczyzn szaleje. Tu wszystko jest względne i my, kobiety, mamy dokładnie tak samo, czego uparcie do siebie nie dopuszczasz.

2,864 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-02-16 16:28:18)

Mężczyźni mają urozmaicony gust. Jedni lubią Salmę, a inni Pamelę. Tylko kobiety mają ten sam gust - wysoki brunet.

Poza tym Twój mąż Salmie by nie odmówił gdyby ta w swoim primie zaproponowała mu randkę. Nie ma opcji by powiedział "u're too short 4 me"

Olinko, trudno by panowie, którzy wpasują się w wymagania kobiet  narzekali smile

2,865

Olinka napisał/a:

Tu wszystko jest względne i my, kobiety, mamy dokładnie tak samo, czego uparcie do siebie nie dopuszczasz.

vs

Kremik napisał/a:

Mężczyźni mają urozmaicony gust. Jedni lubią Salmę, a inni Pamelę. Tylko kobiety mają ten sam gust - wysoki brunet.

big_smile big_smile big_smile

Reszty nawet nie chce mi się komentować, bo to i tak wykracza poza granice Twojego zrozumienia.

2,866

Jak się sądzi, że poziom absurdu już został osiągnięty, nagle wpada Kolega po raz n-ty i robi ponowny odwiert...Zatem wg niego nawet wysocy(!) blondyni ani szatyni nie mają szans u kobiet..:D

Robi się z tego już niezły kabaret...

2,867

Olinka napisał/a:
Kremik napisał/a:

Ok fakty są takie, kobiety mają w dzisiejszych czasach mocno zawyżone wymagania. Nawet kiedy same są mocno przeciętne chcą ciacha.

Tyle tylko, że pojęcie "mocno zawyżone" jest bardzo subiektywne, a przede wszystkim pochodzi od tych, którzy twierdzą, że się w te wymagania podobno nie wpasowują. Trochę to naciągane, nie sądzisz? A nawet więcej niż trochę.

Kremik napisał/a:

Ciastek bzyska przeciętne laski, może nie jakoś nieatrakcyjne ale takie "średniary" na raz, czy dwa bierze.

Ty to w końcu szukasz związku czy boli Cię, że nie możesz jak ten ciastek sobie pobzykać?

Kremik napisał/a:

Średnie laski też mają się za bardzo ładne dziewczyny, a tak naprawdę do np młodej Salmy Hayek się nie umywają

No widzisz, na przykład mojego męża Salma Hajek nie pociąga. Może nie tyle z urody, bo podoba mu się jej twarz i włosy, ale nie lubi tak niskich kobiet. Podobnie jak nie w jego typie są biuściaste blondyny, za którymi wielu mężczyzn szaleje. Tu wszystko jest względne i my, kobiety, mamy dokładnie tak samo, czego uparcie do siebie nie dopuszczasz.

Kłamał nie chciał robić przykrości

2,868

Johnny89 napisał/a:

Dżizas, Wy naprawdę nie ogarniacie, że w związku pewne rzeczy działają zupełnie inaczej niż Wam się wydaje big_smile.

Po pierwsze po co miałby kłamać, jeśli ja w ogóle nie pytałam? Po drugie wyobraź sobie, że w związku tak po prostu się rozmawia i wtedy padają pewne stwierdzenia, także w kwestii typów i preferencji. Gdyby chciał nie sprawiać mi przykrości, temat po prostu zostałby przemilczany. Ponadto jestem dużą, świadomą własnej wartości dziewczynką, wiem też, że po świecie chodzą atrakcyjne, piękne kobiety, a mój mąż nie jest ślepy ani magicznie nie został pozbawiaony wolnej woli czy zamknięty w złotej klatce. Ja również nie jestem.

2,869

Johnny89 napisał/a:

Jasne, stary, bo Ty dokladnie wiesz za innych ludzi co im sie podoba. Wiesz, że mąż Olinki musi się ślinić na widok młodej Hayek. Ja też pewnie klamię, że najbardziej mi się podobają chudzi, bladzi gitarzyści. A która kolwiek powie, że nie lubi czarnych, to juz kłamie na maksa.

Z Ciebie prawdziwy wróż Maciej jest.

2,870

Porównując wypowiedzi Dziewczyn i Kolegów, ma się wrażenie, że czyta się wrażenia z doświadczeń związkowych między dojrzałymi ludźmi a jakąś gimbazą

2,871

Beyondblackie napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Jasne, stary, bo Ty dokladnie wiesz za innych ludzi co im sie podoba. Wiesz, że mąż Olinki musi się ślinić na widok młodej Hayek. Ja też pewnie klamię, że najbardziej mi się podobają chudzi, bladzi gitarzyści. A która kolwiek powie, że nie lubi czarnych, to juz kłamie na maksa.

No nie? Poza tym nie rozumiem dlaczego miałabym czuć się gorsza od Hayek? Ona została ulepiona z jakiejś innej gliny czy jak? Salma ma swoje atuty, ja mam swoje i te moje najwyraźniej okazały się wystarczające, by ktoś bardzo świadomie chciał przejść ze mną przez życie.

2,872

Widzę że mocno sfrustrowało was moja odpowiedz , ale mam jeszcze jedno pytanie na które nie odpowiecie  ,jak same piszecie „w związku charakter jest ważny itd” ale powiedzcie mi zanim doszło do związku i poznania tego charakteru to na co patrzyłyście? Bo przecież nie wygląd ? Szach Mat

2,873

Beyondblackie napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Czyli czarny chudy nie ma prawa grać na gitarze ? Rasistka smile

2,874

Johnny89 napisał/a:

Widzę że mocno sfrustrowało was moja odpowiedz , ale mam jeszcze jedno pytanie na które nie odpowiecie  ,jak same piszecie „w związku charakter jest ważny itd” ale powiedzcie mi zanim doszło do związku i poznania tego charakteru to na co patrzyłyście? Bo przecież nie wygląd ? Szach Mat

Wiesz co oznacza pojęcie frustracja? Chyba nie, jeśli użyłeś go w tym kontekście.
I nie ma żadnego mata, nawet szacha nie ma, bo to co najbardziej w tamtym czasie ujęło mnie w moim obecnym mężu, to nie był wygląd, ale sposób w jaki do mnie podszedł, jak ze mną rozmawiał, jak na mnie patrzył, co mówił, jak się zachowywał. To wpłynęło na to, że mnie sobą zainteresował, a nie wygląd, który go wcale jakoś wybitnie nie wyróżniał.

Johnny89 napisał/a:

Czyli czarny chudy nie ma prawa grać na gitarze ? Rasistka smile

Doprawdy zaskakująca logika!
Gdzieś Ty to wyczytał, bo chyba nie w wypowiedzi Beyondblackie?

2,875

Olinka i spółka "charakter jest najważniejszy, musisz nad nim pracować, wtedy dziewczyny cię polubią"

Koleś podchodzi do dziewczyny i dostaje spława - od razu, na starcie, nie miał możliwości ukazania charakteru, jak więc ma ukazać charakter skoro na starcie jest odrzucany?

2,876

bagienni_k napisał/a:

Jak się sądzi, że poziom absurdu już został osiągnięty, nagle wpada Kolega po raz n-ty i robi ponowny odwiert...Zatem wg niego nawet wysocy(!) blondyni ani szatyni nie mają szans u kobiet..:D

Robi się z tego już niezły kabaret...

no ja mam 189 cm czyli mieściłem sie w widełkach   z pierwszych stron teraz  wjechało minimum 190 no kurde jak żyć? jak podejść, zagadać i nie zostać odrzuconym mając w głowie ten temat ?nie jest łatwo

2,877

Kremik napisał/a:

Olinka i spółka "charakter jest najważniejszy, musisz nad nim pracować, wtedy dziewczyny cię polubią"

Koleś podchodzi do dziewczyny i dostaje spława - od razu, na starcie, nie miał możliwości ukazania charakteru, jak więc ma ukazać charakter skoro na starcie jest odrzucany?

Ja już się z tego śmieje człowieku w życiu nie związał bym się z dziewczyna która mi się nie podoba choćby miała złoty charakter

2,878

Jak spotkalam mojego partnera, to niczym dla mnie się nie wyróżniał od innych kolegów, których znałam. Facet 10 lat starszy, w okularach, średnia sylwetka, miła twarz, ale żadna szczęka Alvaro. Dopiero gdy przypadkiem dłuzej zaczeliśmy ze sobą rozmawiać, to okazało się jaki jest inteligentny, jakie ma szerokie zainteresowania, jakie ma super poczucie humoru i wtedy nagle zauważylam, że ma piękne oczy tongue Także selekcja odbyla się zupelnie inaczej niż tu postulujecie. To nie wygląd powalił mnie na nogi, powaliła mnie osobowość i charakter.

PS. Rasistką nie jestem, ale po prostu mnie się ciemnoskórzy nie podobają. Jimmi Hendrix- fantastyczny gitarzysta i bóg muzyki- ale wyglad, jak dla mnie, aseksualny.

2,879

Beyondblackie napisał/a:

Jak spotkalam mojego partnera, to niczym dla mnie się nie wyróżniał od innych kolegów, których znałam. Facet 10 lat starszy, w okularach, średnia sylwetka, miła twarz, ale żadna szczęka Alvaro. Dopiero gdy przypadkiem dłuzej zaczeliśmy ze sobą rozmawiać, to okazało się jaki jest inteligentny, jakie ma szerokie zainteresowania, jakie ma super poczucie humoru i wtedy nagle zauważylam, że ma piękne oczy tongue Także selekcja odbyla się zupelnie inaczej niż tu postulujecie. To nie wygląd powalił mnie na nogi, powaliła mnie osobowość i charakter.

PS. Rasistką nie jestem, ale po prostu mnie się ciemnoskórzy nie podobają. Jimmi Hendrix- fantastyczny gitarzysta i bóg muzyki- ale wyglad, jak dla mnie, aseksualny.

Z profilu wynika ,że masz ponad 40 lat możliwe że gdy poznałaś męża były trochę inne czasy i inne poglądy dziś to nie to samo

2,880

Kremik napisał/a:

Źle podszedłeś nie takim krokiem ,na dodatek była zła godzina i wiał za mocny wiatr to musisz poćwiczyć

2,881

Johnny89 napisał/a:

Z profilu wynika ,że masz ponad 40 lat możliwe że gdy poznałaś męża były trochę inne czasy i inne poglądy dziś to nie to samo

To w 2011 nie bylo internetu? Instagrama nie było, fejsa nie było, stron do randkowania? Nie bądź śmieszny. Przed tym jak poznałam swojego faceta randkowałam przez internet i tez nie kierowałam się wyłącznie zdjęciem na profilu.

2,882

Beyondblackie napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

To w 2011 nie bylo internetu? Instagrama nie było, fejsa nie było, stron do randkowania? Nie bądź śmieszny. Przed tym jak poznałam swojego faceta randkowałam przez internet i tez nie kierowałam się wyłącznie zdjęciem na profilu.

Ponad 10 lat wstecz to jak by nie patrzeć sporo , napisze tak chciałbym w to
wierzyć , ale nie mogę bo życie pokazuje definitywnie co innego ,niestety i sam wiem to z własnego doświadczenia  wygląd jest wizytówką każdego i to on robi za pierwsze wrażenie tym bardziej że za młodu chcąc nie chcąc nasłuchałem się gadki moich sióstr na temat facetów, i wiem że główne ich odrzucenia czy zmiana partnera wiązały się głównie z wyglądem i tego zaprzeczyć nie mogę chyba rozumiesz

2,883

Johny a czy Twoje siostry jeszcze mówiły, że to faceci bardziej patrzą na wygląd? big_smile

Moje obserwacje są następujące. Przeciętne z wyglądu panny jarają się przystojnymi - lecą na atrakcyjniejszych od nich. Natomiast przeciętni chcą mieć zwykłą średnią z wyglądu dziewczynę

2,884 Ostatnio edytowany przez Johnny89 (2022-02-16 21:09:22)

Kremik napisał/a:

Johny a czy Twoje siostry jeszcze mówiły, że to faceci bardziej patrzą na wygląd? big_smile

Moje obserwacje są następujące. Przeciętne z wyglądu panny jarają się przystojnymi - lecą na atrakcyjniejszych od nich. Natomiast przeciętni chcą mieć zwykłą średnią z wyglądu dziewczynę

Szczerze nie natomiast one do wyglądu faceta przykładały ogromna uwagę i nie raz słyszałem że wyśmiewały różnych gości głównie za wygląd i szczerze jak już pisałem nigdy nie pojawił się niski gość to jestem pewien nie byli kto wie jacy wysocy ale powyżej 1m 75 miał na bank każdy głównie bruneci i żaden otyły

2,885

Ogólnie dzisiaj powodzenie mogą mieć tylko przystojni. I to zależy czy przystojni z dolnych, czy górnych widełek. Bo ci mniej przystojni mogą się podobać tylko przeciętnym kobietom. A do tego te średnie sobie potrafią dodać sporo urody makijażem. Stają się ładne, atrakcyjne i uważają, że im przystojni się należą

2,886

No i zobaczcie, znalezione zdjęcie w internecie. Ta sama dziewczyna o 2 różnych twarzach. Umalowana to atrakcyjna dziewczyna i żaden przeciętny facet nie ma u niej szans. Jednak czy bez makijażu jest atrakcyjniejsza od średniego z wyglądu mężczyzny?

https://i.imgur.com/yqSSDaW.jpg

2,887

Johnny89 napisał/a:

wierzyć , ale nie mogę bo życie pokazuje definitywnie co innego ,niestety i sam wiem to z własnego doświadczenia  wygląd jest wizytówką każdego i to on robi za pierwsze wrażenie tym bardziej że za młodu chcąc nie chcąc nasłuchałem się gadki moich sióstr na temat facetów, i wiem że główne ich odrzucenia czy zmiana partnera wiązały się głównie z wyglądem i tego zaprzeczyć nie mogę chyba rozumiesz

Młode siksy mają inną logikę. Jak mialam 16-18 lat to też dla mnie się liczył najprzystojniejszy chłopak w szkole, bo wtedy nie myśli się dlugofalowo, tylko w zakresie chodzenia przez kilka tygodni i zawiści koleżanek. Większość dorosłych kobiet nie kieruje sie takimi przesłankami.

2,888 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-02-16 21:22:01)

Kremik napisał/a:

Ok fakty są takie, kobiety mają w dzisiejszych czasach mocno zawyżone wymagania.

To może kiedyś było lepiej panna nie miała nic do gadania, musiała wyjść za takiego, jakiego wybrali jej rodzice, mógłby być kaprawy o jednym oku i śmierdzieć czosnkiem, wiekowo zbliżony do wieku jej rodziców.  Może tak było lepiej? Nie wybrzydzala, za to  kwestia doboru kandydata na męza spadała na jej rodziców( to już oni decydowali, czy to będzie odpowiedni mąż, czy pochodzi z odpowiedniej rodziny, ma tytuły, odpowiedni majątek, zarobki,  reputację, majątek ziemski, kamienice i tak dalej?). Żeby nie było taki ojciec aby wydać córkę za maz też musiał zatroszczyc się o odpowiedni posag dla niej przy okazji utrzyzymujac żonę  i pozostałe dzieci, bo kobiety nie pracowały.  Jak się tak zastanowić, to nawet im współczuję, tym facetom, cały dom, jego utrzymanie na ich głowie,  potem posągi dla córek, zapewnienie bytu żonie. Nie do pozazdroszczenia. Ale kobiety też nie miały lepiej, jak za mąż to za faceta ktorego wybrała rodzina i na studia nie mogły iść, ani do sensownej pracy. Zostały tylko posady kucharki, praczki albo bony do dzieci. Tak myślę, że wtedy to dopiero ludzie patrzyli na kasę.

2,889

Beyondblackie napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Młode siksy mają inną logikę. Jak mialam 16-18 lat to też dla mnie się liczył najprzystojniejszy chłopak w szkole, bo wtedy nie myśli się dlugofalowo, tylko w zakresie chodzenia przez kilka tygodni i zawiści koleżanek. Większość dorosłych kobiet nie kieruje sie takimi przesłankami.

Tylko na sympatii 37letnie kobiety masowo zaczepiają przystojnego 30 letniego fejka big_smile Ach cóż za przypadek smile

2,890

Kremik napisał/a:

No i zobaczcie, znalezione zdjęcie w internecie. Ta sama dziewczyna o 2 różnych twarzach. Umalowana to atrakcyjna dziewczyna i żaden przeciętny facet nie ma u niej szans. Jednak czy bez makijażu jest atrakcyjniejsza od średniego z wyglądu mężczyzny?

https://i.imgur.com/yqSSDaW.jpg

Bez makijazu- z tą byś się chcial spotykać?

2,891

Facet (poza bardzo przystojnym) w przeciwieństwie do kobiety nie zastanawia się z którą chciałby się spotkać, tylko która zwróci na niego uwagę

2,892

Kremik napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:
Johnny89 napisał/a:

Tylko na sympatii 37letnie kobiety masowo zaczepiają przystojnego 30 letniego fejka big_smile Ach cóż za przypadek smile

A kogo mają zaczepiać? 50 letniego brzydala?

2,893

Kremik napisał/a:

A jako 30 latka umawialam się na ok cupid czy jakimś innym portalu z 22 latkami. I co z tego wynika, bo nie rozumiem? Ze fajnie mi się z jakimś mlodziakiem gadalo?

2,894

Kremik napisał/a:

Facet (poza bardzo przystojnym) w przeciwieństwie do kobiety nie zastanawia się z którą chciałby się spotkać, tylko która zwróci na niego uwagę

To chciałbyś mieć taką dziewczynę jak ta z prawej bez makijażu? Podoba Ci się ona?

2,895

Ta w makijażu jest zbyt atrakcyjna, bałbym się jej

I nie 37latka nie powinna brać się za brzydkich 50 latków, ale za gości w swoim wieku i na swoim poziomie atrakcyjności, bo sorry ale to śmieszne

piszecie, że kobiety po 30 roku życia dojrzewają i nie zwracają uwagi na wygląd, a kiedy nagle zaczepiają przystojnych, młodszych mężczyzn nie widzicie w tym nic niewłaściwego

2,896

Kremik napisał/a:

Facet nie będzie z kobietą, którą mu się fizycznie nie podoba. Może być tylko jego koleżanką.  Spytaj panów z forum.

2,897

Kremik napisał/a:

I nie 37latka nie powinna brać się za brzydkich 50 latków, ale za gości w swoim wieku i na swoim poziomie atrakcyjności, bo sorry ale to śmieszne

piszecie, że kobiety po 30 roku życia dojrzewają i nie zwracają uwagi na wygląd, a kiedy nagle zaczepiają przystojnych, młodszych mężczyzn nie widzicie w tym nic niewłaściwego

I co z tego. Mój dziadek był od babci młodszy o 7 lat. On miał 20 ona 27 jak się poznali. Przeżyli razem wiele lat. Dobrze, że nie babcia nie wiedziała, że nie powinna się brać za 7 lat mlodszych, przystojnych mezczyzn.

2,898

rossanka napisał/a:

Facet nie będzie z kobietą, którą mu się fizycznie nie podoba. Może być tylko jego koleżanką.  Spytaj panów z forum.

Mężczyźnie niewiele trzeba by kobieta się mu podobała. To kobiety lecą na wygląd, nie mężczyźni

2,899

Kremik napisał/a:

A co, jako singielce, nie wolno mi bylo rozerwać sie na milej randce ze studentem? Jemu to nie przeszkadzało, mnie też nie i każdy był zadowolony. Tak się sklada, że oni byli fizycznie bardziej w moim typie, takim szczuplym i chlopięcym, a, że też było z nimi o czym pogadać, to każdy wychodzil na plus. Nikt ich nie zmuszał do spotkań z 30 latką.

2,900

Same sobie zaprzeczacie. Raz piszecie, że wygląd nie jest ważny, że kobiety po 30 na niego uwagi nie zwracają, a potem z waszych postów wynika, że kobiety jednak patrzą bardzo na wygląd i na dodatek tłumaczycie dojrzalsze kobiety, że biorą się za młodszych, atrakcyjnych facetów

2,901

Kremik napisał/a:
rossanka napisał/a:

Mężczyźnie niewiele trzeba by kobieta się mu podobała. To kobiety lecą na wygląd, nie mężczyźni

Chyba jednak nie. Tobie nie podobają się te starsze 37 latki z portali, piszesz, że nieatrakcyjne  więc aż tak niewiele nie wystarczy by się podobać. Sam zagoniles się w kozi róg.

2,902

Ja nie piszę, że chcialam sie ZWIĄZAĆ z takim 22 latkiem. Nie bądź śmieszny. Po prostu tak się skladalo, że znalazłam kilku calkiem fajnych i inteligentnych, którzy byli dobrym towarzyswtwem. A to, że mi się podobali? Bonus. Tak na marginesie, nie każdy z nich byl chudym gitarzystą.

2,903 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-02-16 21:46:37)

rossanka napisał/a:
Kremik napisał/a:
rossanka napisał/a:

Chyba jednak nie. Tobie nie podobają się te starsze 37 latki z portali, piszesz, że nieatrakcyjne  więc aż tak niewiele nie wystarczy by się podobać. Sam zagoniles się w kozi róg.

Obiektywnie atrakcyjne te kobiety nie są, ale na brak chętnych do randek nie narzekają. I nie twierdzę, że 37letnie kobiety nie mogą być atrakcyjne. Tylko, że do fejka pisały akurat nie dość że starsze od niego to mniej obiektywnie od niego atrakcyjne

2,904 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-16 21:48:44)

Wiecie jaka jest największa beka w tym temacie?

Panie mówią, że liczy się dusza itp. Każdy może znaleźć kobietę ale jakimś dziwnym trafem połowa dziewczyn tutaj przyznała się, że ma/miała faceta obcokrajowca big_smile

Czyli Ty Polaku słuchaj, że możesz mieć związek jak się tylko postarasz i będą Ci to mówiły kobiety, które oddają się Niemcom, Anglikom i Irlandczykom itp. big_smile

Co tam Polaku 170cm nie możesz znaleźć kobiety? Nic nie szkodzi. Polka, która oddaje się zagranicznemu napisze Ci, że to tylko Twoja wina

Jaka beka haha lol

- Zagraniczny
- Opalony
- Wysoki
- Dobrze zbudowany
- Wyrazista szczęka
- Tatuaż węża na szyi
- Oczy myśliwego
- Uśmieszek złodziejaszka
- Recydywa
- Twarz przestępcy
- Pieniądze
- Diamentowy uwodziciel
- Szemrane interesy, mafia, gangsterka

To są największe afrodyzjaki na kobiety i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej nawet przez 200 stron na forum

Śniada cera, duży członek, wysoki, niski głos, pieniądze, luksus.

Dobranoc.

2,905

Rumuński, a czy czasem Ty nie wypowiadałeś się na forum psychologicznym jako bjz? Podobny styl pisania

2,906

Kremik napisał/a:
rossanka napisał/a:
Kremik napisał/a:

Obiektywnie atrakcyjne te kobiety nie są, ale na brak chętnych do randek nie narzekają. I nie twierdzę, że 37letnie kobiety nie mogą być atrakcyjne. Tylko, że do fejka pisały akurat nie dość że starsze od niego to mniej obiektywnie od niego atrakcyjne

Czyli masz u nich szanse, starsze, niezbyt atrakcyjne, ale jak twierdzisz mężczyźnie wiele nie potrzeba by kobieta się mu podobała.  Czyli Twój typ.

2,907

Kremik napisał/a:

Rumuński, a czy czasem Ty nie wypowiadałeś się na forum psychologicznym jako bjz? Podobny styl pisania

Nie kojarzę BJZ.

2,908

Więc zadroscisz, że kobiety mogą, a Ty nie? Ciężkie życie. W podobny sposób starsze kobiety moglyby Ci powiedzieć, że są dyskryminowane z powodu wieku.

2,909

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Wiecie jaka jest największa beka w tym temacie?

Panie mówią, że liczy się dusza itp. Każdy może znaleźć kobietę ale jakimś dziwnym trafem połowa dziewczyn tutaj przyznała się, że ma/miała faceta obcokrajowca big_smile

Czyli Ty Polaku słuchaj, że możesz mieć związek jak się tylko postarasz i będą Ci to mówiły kobiety, które oddają się Niemcom, Anglikom i Irlandczykom itp. big_smile

Co tam Polaku 170cm nie możesz znaleźć kobiety? Nic nie szkodzi. Polka, która oddaje się zagranicznemu napisze Ci, że to tylko Twoja wina

Jaka beka haha lol

- Zagraniczny
- Opalony
- Wysoki
- Dobrze zbudowany
- Wyrazista szczęka
- Tatuaż węża na szyi
- Oczy myśliwego
- Recydywa
- Twarz przestępcy
- Pieniądze
- Diamentowy uwodziciel

To są największe afrodyzjaki na kobiety i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej nawet przez 200 stron na forum

Śniada cera, duży członek, wysoki, niski głos, pieniądze, luksus.

Dobranoc.

Ale zagraniczny to jaki? Bo co innego opalony wysoki Australijczyk a co innego jakiś tamtejszy pan Kowalski ze Słowacji.

2,910 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-16 21:54:59)

Beyondblackie napisał/a:

Więc zadroscisz, że kobiety mogą, a Ty nie? Ciężkie życie. W podobny sposób starsze kobiety moglyby Ci powiedzieć, że są dyskryminowane z powodu wieku.

To pokazuje dwulicowość Polek.

Polki mówią Polakom, że z ich winy nie mają dziewczyny po czym gaszą monitor i idą się oddawać zagranicznemu.

Niedobrze mi od tego tematu sad

Dwulicowość, obłuda, pycha.

rossanka napisał/a:

Ale zagraniczny to jaki? Bo co innego opalony wysoki Australijczyk a co innego jakiś tamtejszy pan Kowalski ze Słowacji.

Wystarczy, że nie Polak, serio.
Zobacz sama podałaś przykład opalonego wysokiego Australijczyka, czyli czaisz temat wink

2,911

Beyondblackie napisał/a:

Mylisz się i to nie wiesz jak bardzo. Starsze kobiety nadal mają spore powodzenie. A ja żadne. Poza tym nawet zakładając, że dojrzalsze kobiety nie mają żadnego powodzenia to wcześniej miały. A ja nigdy nie miałem. Widzisz różnicę?

A co do bjz

https://forum.abczdrowie.pl/topic/23716 … h-facetow/

Pisał takie posty

2,912

Beyondblackie napisał/a:

To pokazuje dwulicowość Polek.

Polki mówią Polakom, że z ich winy nie mają dziewczyny po czym gaszą monitor i idą się oddawać zagranicznemu.

Niedobrze mi od tego tematu sad

Dwulicowość, obłuda, pycha.

rossanka napisał/a:

Wystarczy, że nie Polak, serio.
Zobacz sama podałaś przykład opalonego wysokiego Australijczyka, czyli czaisz temat wink

Jako jedyny zwróciłeś na to uwagę. Pewnie dlatego, że podobają Ci się Mulatki.

2,913 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-16 22:06:31)

Albo naprawdę Koledzy z tego tematu nie łapią tych niuansów, albo udają głupa..Jeśli to pierwsze, to w sumie chyba gorzej, bo w takim razie co? Kobieta nie może mieć żadnych wymagań, ale oni już chcą przebierać w kobietach. Taki ból du*y, że jedni mają powodzenie a oni zalewają się tylko swoimi frustracjami.

Wiecie co cieszy w tym temacie? To, że większość dziewczyn tutaj ma kochających partnerów, w dojrzałym, normalnym związku a panowie tylko jeczą, psioczą i narzekają. Ale pewnie za 100 czy 200 stron będzie tak samo..(tzn w tym pierwszym przypadku oby tak było smile ).

Nie dziwcie się Panie, że stoję po Waszej stronie(chociaż do Waszej płci można mieć czasem trochę zastrzeżeń tongue ), ale poziom tego absurdu przekracza już wszelkie granice..

2,914

Ale kobiety, które opisujesz, poza jakimś tam wyglądem, są interesujace, dowcipne i umieja flirtować, więc nie jest dla nich problemem przyciągnąć studenta, nawet jak maja 30 kilka lat. Inne czynniki niż wygląd są też istotne.

2,915

bagienni_k napisał/a:

Albo naprawdę Koledzy z tego tematu nie łapią tych niuansów, albo udają głupa..Jeśli to pierwsze, to w sumie chyba gorzej, bo w takim razie co? Kobieta nie może mieć żadnych wymagań, ale oni już chcą przebierać w kobietach. Taki ból du*y, że jedni mają powodzenie a oni zalewają się tylko swoimi frustracjami.

Wiecie co cieszy w tym temacie? To, że większość dziewczyn tutaj ma kochających partnerów, w dojrzałym, normalnym związku a panowie tylko jeczą, psioczą i narzekają. Ale pewnie za 100 czy 200 stron będzie tak samo..(tzn w tym pierwszym przypadku oby tak było smile ).

E no ja nie mam kochającego partnera.

2,916

bagienni_k napisał/a:

Wiecie co cieszy w tym temacie? To, że większość dziewczyn tutaj ma kochających partnerów, w dojrzałym, normalnym związku a panowie tylko jeczą, psioczą i narzekają.

No tak najważniejsze, że kobietom się powodzi a to, że mężczyznom już nie to nieważne.

Chłopie jesteś największym Simpem jakiego czytałem na internecie przez ostatnie 10 lat.

2,917

Rozluźnienie obyczajów prowadzi do zaniku "slutshamingu", który ograniczał liczbę partnerów seksualnych kobiet, tym samym zmniejszając możliwości chadom. Teraz chady zgarniając większą część rynku, dają kobietom złudzenie możliwości związków z najatrakcyjniejszymi mężczyznami, a na ich tle przeciętni faceci wypadają blado, dlatego są odrzucani przez kobiety. Obecna sytuacja jest niejako zwrotem w stronę prymitywnych czasów, sprzed rozpowszechnienia kulturowej monogamii, która jest jednym z filarów cywilizacji, więc to może być niebezpieczna tendencja dla kultury zachodu, która wiecznie świata dominować nie będzie. Pod chińskim butem feministki jeszcze zapłaczą za zachodnim "patriarchatem".

Nawet ci mężczyźni, którzy chcieliby coś podziałać w realu, a są poniżej przeciętnej w kwestiach wygląd+status+pieniądze, są masowo spławiani, bo przecież na tinderze zawsze znajdą się lepsze opcje.

2,918

On nie jest żadnym spimpem. On Ci zwraca uwage, że jesteś paranoidalnym foliarzem z teoriami, które nijak sie mają do rzeczywistości.

2,919 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-02-16 22:15:00)

Rumuński Tak, cieszę się, że komuś się powodzi, bo widocznie porzadny człowiek trafił na drugiego porządnego, ale Wy jesteście na tyle ślepi, ez nie widzicie tych prostych rzeczy, jakie Wam próbują tutaj ludzie wbić do waszych pustych makówek...
Poza tym jakim mężczyznom się nie powodzi? Ilu? Garstce sfrustrowanych inceli, którzy obwiniają kobiety o całe zło tego świata? Wy kuźwa z domu nie wychodzicie? Nie widzicie żadnych normalnych par?
Chociaż patrząc na wasze "godne zaufania" statystyki" czy "źródła", to jestem skłonny w to uwierzyć. Totalna fiksacja połączona z nienawiścią do kobiet, które ośmielają się wybierac za partnera do związku tego, który im odpowiada. No ku**a niebywałe, że ludzie wiążą się ze sobą na podstawie własnych upodobań.

Ty masz jakiekolwiek? To teraz dokonaj nadludzkiego wysiłku i spróbuj sobie uświadomić, że inni(kobiety i faceci) tez mogą mieć a te wszystkie kretyńskie kanony czy liczby można sobie w du** wsadzić..

2,920

Beyondblackie napisał/a:

Ale kobiety, które opisujesz, poza jakimś tam wyglądem, są interesujace, dowcipne i umieja flirtować, więc nie jest dla nich problemem przyciągnąć studenta, nawet jak maja 30 kilka lat. Inne czynniki niż wygląd są też istotne.

kobiety ze słabszym wyglądem mogą przyciągać mężczyzn. W odwrotną stronę to nie działa i o tym piszę cały czas

2,921 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-16 22:14:13)

Jaka beka haha lol

- Zagraniczny
- Opalony
- Wysoki
- Dobrze zbudowany
- Wyrazista szczęka
- Tatuaż węża na szyi
- Oczy myśliwego
- Recydywa
- Twarz przestępcy
- Pieniądze
- Diamentowy uwodziciel

A w czyim interesie miałoby być przekonanie Ciebie, że się mylisz? Bo chyba nie w interesie kobiet big_smile

2,922 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-02-16 22:15:52)

Beyondblackie napisał/a:

On nie jest żadnym spimpem. On Ci zwraca uwage, że jesteś paranoidalnym foliarzem z teoriami, które nijak sie mają do rzeczywistości.

Jeżeli uważasz, że jestem foliarzem to zarzeknij się na wszechświat, że jako Polka nie spotykasz się z obcokrajowcem, tylko z Polakiem.

W taki sposób obalisz moje teorie.

Zarzeknij się teraz.

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:

A w czyim interesie miałoby być przekonanie Ciebie, że się mylisz? Bo chyba nie w interesie kobiet big_smile

Zarzeknij się, że nigdy nie spotykałaś się z Niemcem (związek)

Zarzeknij się teraz.

2,923 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-02-16 22:16:35)

Ja się zarzekłam, że nie będę już czytać tego tematu w pracy. Niekontrolowane wybuchy śmiechu nie świadczą o tym, że ciężko pracuję big_smile

2,924

Ja się zarzekłam, że nie będę już czytać tego tematu w pracy. Niekontrolowane wybuchy śmiechu nie świadczą o tym, że ciężko pracuję big_smile

Pięknie uniknęłaś odpowiedzi wink
Prawdy nie unikniesz niestety.

2,925

Beyondblackie napisał/a:

Jeżeli uważasz, że jestem foliarzem to zarzeknij się na wszechświat, że jako Polka nie spotykasz się z obcokrajowcem, tylko z Polakiem.

Zarzeknij się teraz.

Zarzeknij się, że nigdy nie spotykałaś się z Niemcami (związek)

Zarzeknij się teraz.

Teraz się zadziwiłam, co jest złego że spotkaniem.sie z Niemcem, Francuzem, Japończykiem, Amerykaninem.itd?
Jedynie tych od islamistów bym się bała, ale to.ze względu na religie. Egipcjanow  itd. Z drugiej jednak strony jakiś fanatyk katolik też odpada.

Posty [ 2,861 do 2,925 z 31,047 ]

Strony Poprzednia 1 43 44 45 46 47 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024