30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 418 419 420 421 422 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27,236 do 27,300 z 29,781 ]

27,236

Odp: 30lat i cały czas sam

Wielokrotnie tutaj określałeś sam siebie z życia rzeczywistego jako pasywno-agresywnego buca z ADHD, dodatkowo gnębionego przez rówieśników w przeszłości, posiadającego kompleks na punkcie swojego wzrostu (strasznie się zapalasz, jak jest o tym mowa – to już wystarczy do oceny, że dalej masz z tym problem) oraz całą masę innych kompleksów na punkcie wielkości różnych części ciała.
I popatrz, ciekawostka – tak też się zachowujesz w wypowiedziach na forum netkobiet

Zakładasz, że internetowy posiadacz multikont, będący w twojej ocenie kłamcą, manipulatorem i chamem to jednak pisze prawdę, z której jesteś w stanie ekstrapolować wnioski na świat rzeczywisty?

Aż chce się zapytać: a pizda cie nie boli od takiego szpagatu? smile

Myślisz, że w realu taka osoba jest normalna i ma normalne relacje z kobietami?

Znam takie przypadki. Nawet z tego forum - obojga płci. Znam też przypadki kompletnie odwrotne. Totalnych debili i zatwardziałych onanistów, którzy nigdy gołej kobiety na oczy nie widzieli, a w internecie robili z siebie specjalistów o psychologii i relacji międzyludzkich, choć jedyną relację jaką oni mieli, to z dostawcą żarcia z pobliskiej pizzerii. I co w związku z tym?

Czy tobie się wydaje, że scenarzysta jakiegoś pokracznego horroru faktycznie mordował ludzi?

Czy tobie się wydaje, że aktor grający role bydlaka, jest też bydlakiem w rzeczywistym życiu?

Czy uśmiechający się do ciebie sprzedawca jest naprawdę szczęśliwy, miły i uprzejmy? Czy też zależy mu, abyś coś kupił?

Jak obsztorcujesz kelnera i on z uśmiechem ustosunkuje się do twoich uwag, to naprawdę wierzysz, ze nie napluł ci do żarcia?

Przypomnę Ci pewne zestawienie Anewe,

Ależ przypominaj. Tylko co z tego? Twoim zdaniem nie da się odejść od laptopa? Nie da się mieć otwartych kilku kart w przeglądarce?

Zobacz podobne tematy :
Herne napisał/a:

Malinowy Rozrabiaka najwyraźniej obserwuje dalej krecika, to teraz może ja,

Kopanie się koniem może i jest dobre na chwilę, ale ileż można;)

Ostatnio mi wpadło coś o narcyzach, ich zachowaniu. Oni czasem potrafią być święcie przekonani że białe jest czarne, bo tak są uwarunkowani. Nie dopuszczają niewygodnych rzeczy na swój temat i to nie jest udawane.
Normalny człowiek słucha takiego, patrzy i przeciera oczy że zdziwienia.

Nie wiem o co chodzi w tym przypadku, ale sytuacja podobna.
Gość nie rozumie prostych, oczywistych argumentów. Próbuje je zbijać manipulacjami a jeśli nie ma się czego chwycić, to zmienia sens wypowiedzi rozmówcy i ten zmieniony przez siebie sens atakuje.

Albo jest w jakiś sposób skrzywiony, ma innych za idiotów, albo sam jest. Albo wszystko to.
Choć czasem pisze z sensem, jeśli akurat nie atakuje ani nie "walczy", co wskazuje na pierwszą wersję, czyli skrzywienie dot. tylko pewnych obszarów.
To jest trochę śmieszne, trochę straszne gdy do gościa nie docierają oczywistości.

Mnie w sumie wszystko jedno.
Czasem lubię się w takie głupie dyskusje wdać, ale ileż można;)

Tacy ludzie są w tym niezmordowani, tym się żywią. Kto normalny natrzepałby tyle postów w takim czasie, gdzie z reguły są one pisane z perspektywy wyższości, złośliwości i arogancji? Widziałeś choć jeden post gościa, na te ponad 7000 w ciągu roku, gdzie podszedłby do kogoś po ludzku, z życzliwością czy empatią?
No właśnie;)
Uczestnicząc w tym, karmimy go.

27,238 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2024-09-01 21:33:09)

Herne, hahahah. ty skończony zakompleksiony 40 letni prawiczku, przechodzisz sam siebie, siedzisz tutaj 24/7, nawet zeszłoroczne święta łącznie z sylwestrem spędziłeś na kobiecym forum, jesteś totalnie niczym zwykłym zerem, i hipokrytą zarazem, innym liczysz posty lecz sam masz tutaj kilka kont, nie wspominając już o przesiadywaniu na wykopie w tematach które dotyczą się problemów z kobietami, przypominam ci również że nawet nie wiedziałeś do czego służy „orzeczenie lekarskie” jesteś mega zacofanym umysłowo człowiekiem który mieszka z mamusia, a brak kobiety rekompensuje sobie pobytem tutaj, wymyśliłeś sobie bajeczkę że niby masz syna, lecz każdy dobrze wie że jesteś zwykłym podstarzałym przegrywem jadącym na ręcznym, bo nawet prawa jazdy nie posiadasz, skończ sie kompromitować, bo twój intelekt jest na tak niskim poziomie, co twoja higiena osobista, czego sam niejednokrotnie dowiodłeś.

Wygląd ponad wszystko śmieciu  yea yea yea hahahha

27,239

Theodore Robert Bundy napisał/a:

Herne, hahahah. ty skończony zakompleksiony 40 letni prawiczku, przechodzisz sam siebie, siedzisz tutaj 24/7, nawet zeszłoroczne święta łącznie z sylwestrem spędziłeś na kobiecym forum, jesteś totalnie niczym zwykłym zerem, i hipokrytą zarazem, innym liczysz posty lecz sam masz tutaj kilka kont, nie wspominając już o przesiadywaniu na wykopie w tematach które dotyczą się problemów z kobietami, przypominam ci również że nawet nie wiedziałeś do czego służy „orzeczenie lekarskie” jesteś mega zacofanym umysłowo człowiekiem który mieszka z mamusia, a brak kobiety rekompensuje sobie pobytem tutaj, wymyśliłeś sobie bajeczkę że niby masz syna, lecz każdy dobrze wie że jesteś zwykłym podstarzałym przegrywem jadącym na ręcznym, bo nawet prawa jazdy nie posiadasz, skończ sie kompromitować, bo twój intelekt jest na tak niskim poziomie, co twoja higiena osobista, czego sam niejednokrotnie dowiodłeś.

Wygląd ponad wszystko śmieciu  yea yea yea hahahha

Wyglad jest wazny, ale nie najwazniejszy.  Jak bedziesz kiedys stary i brzydki to co wtedy zrobisz?

27,240

Priscilla napisał/a:

W moim kobiecym odczuciu panie nr 7 i 13. Bardzo ładna jest również dziewczyna nr 24, ale tutaj jest w naturalnym wydaniu i możecie tego nie zauważyć wink
Tak czy siak nie ma żadnej, która gdybym była facetem, wstrzeliłaby się w mój ideał.

W większości się zgadzam z twoim odczuciem. 7 to nie mój typ wiec akurat dla mnie nie jest jakoś specjalnie atrakcyjna, 24 jest jak najbardziej atrakcyjna i ta naturalność dodaje jej tej atrakcyjności. 13 jak dla mnie jest najlepsza z nich wszystkich i jeszcze 16 pewnie byłaby w top ale trochę przesadziła z ilością szpachli na twarzy i nie wiadomo jak wygląda bez niej.

27,241

Shinigami napisał/a:
Priscilla napisał/a:

W moim kobiecym odczuciu panie nr 7 i 13. Bardzo ładna jest również dziewczyna nr 24, ale tutaj jest w naturalnym wydaniu i możecie tego nie zauważyć wink
Tak czy siak nie ma żadnej, która gdybym była facetem, wstrzeliłaby się w mój ideał.

W większości się zgadzam z twoim odczuciem. 7 to nie mój typ wiec akurat dla mnie nie jest jakoś specjalnie atrakcyjna, 24 jest jak najbardziej atrakcyjna i ta naturalność dodaje jej tej atrakcyjności. 13 jak dla mnie jest najlepsza z nich wszystkich i jeszcze 16 pewnie byłaby w top ale trochę przesadziła z ilością szpachli na twarzy i nie wiadomo jak wygląda bez niej.

O co chodzi z tymi numerkami?
Przepraszam, ale od dawna nie jestem na bieżąco w tym temacie wink.

27,242

KoralinaJones napisał/a:

Tadziu wrzucił filmik, na którym wypowiada się spora grupa kobiet, a przy każdej wypowiedzi pojawia się kolejny numer, stąd te numerki wink
Film został wrzucony w innym, typowym dla Tadzia celu, ale Shinni zapytał, które z tych kobiet wydają nam się atrakcyjne.

27,243 Ostatnio edytowany przez Herne (2024-09-04 13:50:54)

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:
Herne napisał/a:

Malinowy Rozrabiaka najwyraźniej obserwuje dalej krecika, to teraz może ja,

Kopanie się koniem może i jest dobre na chwilę, ale ileż można;)

Ostatnio mi wpadło coś o narcyzach, ich zachowaniu. Oni czasem potrafią być święcie przekonani że białe jest czarne, bo tak są uwarunkowani. Nie dopuszczają niewygodnych rzeczy na swój temat i to nie jest udawane.
Normalny człowiek słucha takiego, patrzy i przeciera oczy że zdziwienia.
(...)

Tacy ludzie są w tym niezmordowani, tym się żywią. Kto normalny natrzepałby tyle postów w takim czasie, gdzie z reguły są one pisane z perspektywy wyższości, złośliwości i arogancji? Widziałeś choć jeden post gościa, na te ponad 7000 w ciągu roku, gdzie podszedłby do kogoś po ludzku, z życzliwością czy empatią?
No właśnie;)
Uczestnicząc w tym, karmimy go.

https://www.netkobiety.pl/p4105570.html#p4105570  big_smile

Chociaż fakt, ja sam temu czasem ulegam.

KoralinaJones napisał/a:
Shinigami napisał/a:
Priscilla napisał/a:

Typujemy netkobietowe numery w totolotka.
Przyłączasz się? wink

27,244

Skoro forum wciąż żyje to powiedzcie co sądzicie o tego typu osobach:

https://youtube.com/@norbertmaj777?si=dVkWGdB2s3egrPNL

Gość niby jest jak wszyscy internetowi coache, a jednak opowiada ciekawe i całkiem sensowne rzeczy. Co ciekawe liczy sobie aż podejrzanie tanio. Myślicie, że jego usługi mogłyby faktycznie pomóc czy to raczej kolejny naciągacz? Filmy ma dość krótkie więc szybko można sprawdzić.

27,245

Coache są jak horoskopy. Każdy w tym znajdzie coś dla siebie.

27,246

Odpowiadając na twoje pytanie - ludzie czynu nie potrzebują takich coachów. Ci, którzy korzystają z takich usług i tak w 99% nie zrobią nic ze swoim życiem.

Generalnie nie mówi facet nic ponad to, czego i tak nie uczymy się w szkole o różnych nurtach filozoficznych, przysłowiach, powiedzeniach, mądrościach ludowych czy o sposobach nauki własnej (efektywność/produktywność) do klasówek itp. Często też takie tematy były poruszane przy omawianiu różnic pomiędzy nurtem filozoficznym, kultem/religią i zwykłym sekciarstwem. Stąd porównanie do horoskopów, tylko w tym wypadku to po prostu sztuka oratorska - nawet jak 50% to pierdolenie głupot, a 30% wodolejstwo, to i tak większość pokiwa głową przy pozostałych 20%, że "no w sumie coś w tym może być".

Nauczyciele nie mówili ci o praktycznych aplikacjach wiedzy jaką zdobywasz? Czemu to ma służyć i jakie korzyści ci to daje w realnym życiu?

Nie było ci tłumaczone przy omawianiu różnych wierszy czy obrazów jak niektóre słowa i gesty wpływają na emocjonalny odbiór przekazywanej treści? Nie chodziłem do żadnej wybitnej szkoły, a jednak zarówno na muzyce, jak i języku polskim uczono mnie pracy przeponą, intonacji i tempa mówienia/śpiewu i jaki to ma wpływ na interpretację/odbiór u słuchacza/interlokutora. Przecież zajęcia tego typu temu właśnie służą: umiejętności artykułowania słów, aby przekaz logiczny i emocjonalny trafiały do odbiorcy.

Można mieć na to wyjebane, ale też każdy kto pracuje w bezpośredniej obsłudze klienta (i nie z przypadku) to wykorzystuje to na bieżąco w swojej pracy. Bo mebel, który zrobiłeś może być setnym takim samym meblem pod rząd, którego możesz mieć po dziurki w nosie. Ale sprzedajesz to klientowi jako coś wyjątkowego, co pasuje do jego charakteru, osobowości i energii/stylu jego mieszkania.

To trochę jak z żartobliwą definicją dyplomacji, ze to umiejętność powiedzenia drugiej osobie, żeby spierdalała, ale w taki sposób, aby poczuła ekscytację na myśl o zbliżającej się podróży.

27,247

Shinigami napisał/a:

Filmy ma dość krótkie więc szybko można sprawdzić.

No niby można, ale po co? wink
Tak szczerze, to nie chce mi się słuchać jakiegoś przypadkowego faceta, którego filmy niespecjalnie mnie interesują, a mają średnio po 20 minut, przy czym, żeby wyciągnąć z tego jakieś wnioski trzeba byłoby przesłuchać ich co najmniej kilka.

W każdym razie już od dłuższego czasu mamy jakąś plagę samozwańczych guru od samorozwoju oraz rozbijania na części pierwsze ludzkiej psychiki, co to znają się na wszystkim i czują na siłach, by nas naprawiać, a przy tym oczywiście bardzo chcą na tym zarabiać. Mnie takie osoby nie przekonują. Owszem, czasem na coś mnie naprowadzą, czasem ubiorą w słowa coś, czego nie potrafiłam nazwać, czasem czegoś posłucham w tle, kiedy mam zajęte ręce, za to wolną głowę, ale generalnie jest szereg znacznie bardziej wartościowych możliwości niż płacenie komuś, kto obiecuje gruszki na wierzbie, choć na dobrą sprawę nie ma do powiedzenia nic odkrywczego.

I zgadzam się z Jackiem, że większość trenerów rozwoju przekazuje jakieś miałkie, bardzo uniwersalne treści i bardzo mało konkretów.

27,248

Jack Sparrow napisał/a:

Odpowiadając na twoje pytanie - ludzie czynu nie potrzebują takich coachów. Ci, którzy korzystają z takich usług i tak w 99% nie zrobią nic ze swoim życiem.

Generalnie nie mówi facet nic ponad to, czego i tak nie uczymy się w szkole o różnych nurtach filozoficznych, przysłowiach, powiedzeniach, mądrościach ludowych czy o sposobach nauki własnej (efektywność/produktywność) do klasówek itp. Często też takie tematy były poruszane przy omawianiu różnic pomiędzy nurtem filozoficznym, kultem/religią i zwykłym sekciarstwem. Stąd porównanie do horoskopów, tylko w tym wypadku to po prostu sztuka oratorska - nawet jak 50% to pierdolenie głupot, a 30% wodolejstwo, to i tak większość pokiwa głową przy pozostałych 20%, że "no w sumie coś w tym może być".

Nauczyciele nie mówili ci o praktycznych aplikacjach wiedzy jaką zdobywasz? Czemu to ma służyć i jakie korzyści ci to daje w realnym życiu?

Nie było ci tłumaczone przy omawianiu różnych wierszy czy obrazów jak niektóre słowa i gesty wpływają na emocjonalny odbiór przekazywanej treści? Nie chodziłem do żadnej wybitnej szkoły, a jednak zarówno na muzyce, jak i języku polskim uczono mnie pracy przeponą, intonacji i tempa mówienia/śpiewu i jaki to ma wpływ na interpretację/odbiór u słuchacza/interlokutora. Przecież zajęcia tego typu temu właśnie służą: umiejętności artykułowania słów, aby przekaz logiczny i emocjonalny trafiały do odbiorcy.

Można mieć na to wyjebane, ale też każdy kto pracuje w bezpośredniej obsłudze klienta (i nie z przypadku) to wykorzystuje to na bieżąco w swojej pracy. Bo mebel, który zrobiłeś może być setnym takim samym meblem pod rząd, którego możesz mieć po dziurki w nosie. Ale sprzedajesz to klientowi jako coś wyjątkowego, co pasuje do jego charakteru, osobowości i energii/stylu jego mieszkania.

To trochę jak z żartobliwą definicją dyplomacji, ze to umiejętność powiedzenia drugiej osobie, żeby spierdalała, ale w taki sposób, aby poczuła ekscytację na myśl o zbliżającej się podróży.

Ciężko się nie zgodzić ale jak wszyscy dobrze wiedzą mi do człowieka czynu w tej chwili daleko więc słucham takich treści i staram się je analizować.

To prawda, facet nie mówi niczego odkrywczego ale jednak podchodzi do tego z takim spokojem i rzetelnością, nie ciśnie po nieudacznikach tylko tłumaczy co i jak działa, jedynie jego wiarygodność pozostaje niepewna.

Nigdy nikt w szkole nie wspominał o "praktycznych aplikacjach wiedzy", nigdy nie było żadnego wpływu słów czy gestów na emocjonalny odbiór, nigdy nie miałem pracy z przeponą czy intonacją o wpływie na emocjonalny odbiór nawet nie wspominając, nawet słowo "interlokutor" poznałem na tym forum. Każda szkoła do jakiej chodziłem miała tylko jeden cel, zrealizować program niezależnie czy ktoś czegoś się z tego nauczy czy nie. Jak jakiś nauczyciel się nie wyrabiał z materiałem to było tłumaczone na szybko, a że połowa klasy nic z tego nie ogarnęła to już było nie ważne.

Priscilla napisał/a:

No niby można, ale po co? wink
Tak szczerze, to nie chce mi się słuchać jakiegoś przypadkowego faceta, którego filmy niespecjalnie mnie interesują, a mają średnio po 20 minut, przy czym, żeby wyciągnąć z tego jakieś wnioski trzeba byłoby przesłuchać ich co najmniej kilka.

W każdym razie już od dłuższego czasu mamy jakąś plagę samozwańczych guru od samorozwoju oraz rozbijania na części pierwsze ludzkiej psychiki, co to znają się na wszystkim i czują na siłach, by nas naprawiać, a przy tym oczywiście bardzo chcą na tym zarabiać. Mnie takie osoby nie przekonują. Owszem, czasem na coś mnie naprowadzą, czasem ubiorą w słowa coś, czego nie potrafiłam nazwać, czasem czegoś posłucham w tle, kiedy mam zajęte ręce, za to wolną głowę, ale generalnie jest szereg znacznie bardziej wartościowych możliwości niż płacenie komuś, kto obiecuje gruszki na wierzbie, choć na dobrą sprawę nie ma do powiedzenia nic odkrywczego.

I zgadzam się z Jackiem, że większość trenerów rozwoju przekazuje jakieś miałkie, bardzo uniwersalne treści i bardzo mało konkretów.

Ja też słucham takich podcastów właśnie w trakcie pracy kiedy robię jakąś nudną i powtarzalną czynność. Jedną rzecz ten gość mówił na prawdę ciekawą. Tłumaczył jak mniej więcej wyjść ze stanu niemal totalnie niezdolności do jakichkolwiek działań do stanu na to pozwalającego.

27,249

Shinigami napisał/a:

w tej chwili daleko więc słucham takich treści i staram się je analizować.

Przestań. Szkoda tracić na to czas, a nie usłyszysz nic ponad ludowe przysłowia i powiedzonka tylko w aktualnej nowomowie.

Nigdy nikt w szkole nie wspominał o "praktycznych aplikacjach wiedzy",

Mieliśmy już tą rozmowę przy np gotowaniu. Jesteś JEDYNĄ osobą, która tak twierdzi. Bardziej jestem w stanie uwierzyć, że odpływałeś na lekcji w krainę fantazji niż starałeś się zrozumieć o co chodzi. Wierszy nigdy nie recytowałeś? Żadnej analizy utworu literackiego nie przerabiałeś? Albo obrazów takich lub innych artystów na języku polskim/historii/plastyce?

Przecież to się robi nawet przy omawianiu głupiego Pana Tadeusza, zwłaszcza przy inwokacji. Dlaczego ma taką, a nie inną formę, czy dlaczego uważamy Mickiewicza za Polaka, choć napisał:

Litwo, Ojczyzno moja! ty jesteś jak zdrowie;
Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,
Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobie
Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie.

To inwokacja właśnie nadaje całemu utworowi taki, a nie inny charakter emocjonalny.

27,250

Shinigami napisał/a:

Myślicie, że jego usługi mogłyby faktycznie pomóc czy to raczej kolejny naciągacz? Filmy ma dość krótkie więc szybko można sprawdzić.

Zależy co chcesz osiągnąć. Bo on zdaje się być mistrzem fitnesu, a Ty też chcesz taki być? Czy raczej kogoś poznać? Bo jak poznać, to raczej idź do kogoś kto poznaje kobiety i robi z tego szkolenia.

27,251

Co raz bliżej strony o numerze 500...

27,252

gman98v2 napisał/a:

przeciez spoczko xd na rekord trzeba czasem w zyociu iść ;pp

ale rekord i tak jest ewidentnie  ponad 520 jakoś na temacie niestety  o załobie

27,253

to bedzie 600  stronek to dam Wam znac

27,254 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2024-09-05 12:02:54)

gman98v2 napisał/a:

500 strona tematu „30 lat i cały czas sam”

Tymczasem Mokebe po godzinnym pobycie w Polsce

https://i.postimg.cc/Gt0QZJn6/0-C2308-D4-5141-4-F8-B-AF41-DB950-B48-E71-E.jpg

https://m.youtube.com/watch?v=ibkcDgvQTC4

Ahahhahahha

27,255

Jack Sparrow napisał/a:

Przestań. Szkoda tracić na to czas, a nie usłyszysz nic ponad ludowe przysłowia i powiedzonka tylko w aktualnej nowomowie.

Mieliśmy już tą rozmowę przy np gotowaniu. Jesteś JEDYNĄ osobą, która tak twierdzi. Bardziej jestem w stanie uwierzyć, że odpływałeś na lekcji w krainę fantazji niż starałeś się zrozumieć o co chodzi. Wierszy nigdy nie recytowałeś? Żadnej analizy utworu literackiego nie przerabiałeś? Albo obrazów takich lub innych artystów na języku polskim/historii/plastyce?

Przecież to się robi nawet przy omawianiu głupiego Pana Tadeusza, zwłaszcza przy inwokacji. Dlaczego ma taką, a nie inną formę, czy dlaczego uważamy Mickiewicza za Polaka, choć napisał:

To inwokacja właśnie nadaje całemu utworowi taki, a nie inny charakter emocjonalny.

Akurat czasu na tym nie tracę bo słucham czegoś takiego tylko w pracy.

Jeśli chodzi o recytację to tylko wspomnianą inwokację sobie przypominam. Analiz było dużo ale nigdy jakoś szczególnie dokładnie ani ciekawe na tyle bym do teraz to pamiętał.

Gary napisał/a:

Zależy co chcesz osiągnąć. Bo on zdaje się być mistrzem fitnesu, a Ty też chcesz taki być? Czy raczej kogoś poznać? Bo jak poznać, to raczej idź do kogoś kto poznaje kobiety i robi z tego szkolenia.

Ciężko tu wybrać jedną rzecz, ogólnie chciałbym być na takim poziomie męskości jak on. To brzmi śmiesznie i żałośnie biorąc pod uwagę fakt, że gość jest chyba z 10 lat młodszy ode mnie ale taka jest prawda. Gość ma niezłą rzeźbę, dziewczynę i pracę, którą jak twierdzi lubi. Chyba każdy facet chciałby mieć te trzy rzeczy. Ja przede wszystkim chciałbym mieć energię do działania, a już do podstawowego funkcjonowania zaczyna mi jej brakować.

27,256

Shinigami napisał/a:

Jeśli chodzi o recytację to tylko wspomnianą inwokację sobie przypominam. Analiz było dużo ale nigdy jakoś szczególnie dokładnie ani ciekawe na tyle bym do teraz to pamiętał.

Czyli było, ale nie uważałeś. Miałeś omawiane różnego rodzaju style i zabiegi, które mają za zadanie wpłynąć na odbiór u słuchacza czy też czytającego.

A z tego korzysta się na każdego dnia. Bo to podstawowe techniki stosowane np w sprzedaży, w artykułach sponsorowanych, lokowaniach produktów w filmach/serialach/programach.

Dlatego każda butelka ketchupu ma dominujący kolor czerwony. Dlatego w centrach handlowych leci taka, a nie inna muzyka, dlatego wiele sklepów odzieżowych ma swoje własne i dość charakterystyczne nuty zapachowe i tak wymieniać można bez końca - bo tu chodzi o oddziaływanie multisensoryczne dla wzbudzenia konkretnych uczuć. Bo tak jest łatwiej manipulować i przywiązać klienta.

27,257

Dawno mnie nie było, ale widzę nadal to samo tj. problem w facetach jest ich charakter blabla.

27,258

Czyli weekend n bez Rumuńskiego nie istnieje, to jak by weekend u po prostu nie bylo..no trudno.. Szkoda kurcze

27,259

Słuchajcie, mam dla Was bardzo pozytywne wieści, zaściankowa i średniowieczna Polska nareszcie zaczyna doganiać postępowy zachód, sami zobaczcie:

Atak inżynierów na śremskiej plaży. Są poważnie ranni

https://tydzien.net.pl/2024/09/08/atak- … nie-ranni/

[AKTUALIZACJA #2]

W niedzielny poranek śremska policja poinformowała o dalszych, bardziej szczegółowych ustaleniach w sprawie nocnych zdarzeń nad jeziorem.

Wczoraj, 7 września tuż po godz. 23.00, dyżurny śremskiej Policji został powiadomiony o bójce, do której doszło na terenie plaży, nad Jeziorem Grzymisławskim w Śremie. Przez całą noc były prowadzone i trwają obecnie policyjne czynności w tej sprawie. Policjanci wyjaśniają sytuację, ustalają przebieg zdarzenia, w którym brało udział kilka osób. Dwóch mężczyzn, mieszkańców Śremu, z obrażeniami ciała trafiło do szpitala. Policjanci zatrzymali czterech mężczyzn jako osoby podejrzane o udział w bójce. Jeden z tych mężczyzn jest obywatelem Argentyny, a trzech to obywatele Kolumbii. Wszyscy trafili do policyjnego aresztu. Dziś, o godz. 09.40, policjanci ze śremskiej Grupy Realizacyjnej zatrzymali piątego mężczyznę jako osobę podejrzaną o udział w bójce. To również obywatel Kolumbii. Ten mężczyzna także trafił do policyjnego aresztu – poinformowała rankiem podinsp. Kasińska.

Poniżej lista do odhaczenia

Murzyn skaczący po samochodach w Warszawie - Było
Murzyn srający do wody w Kieleckim - Było
Zbiorowy Gwałt - Było (20 letnia Polka została zgwałcona przez 5 Latynosów podających się za Hiszpanów gdzieś pod Warszawą)
Pobicie przez kolorowych - Było, powyższy link

Brakuje jeszcze tylko zamachu terrorystycznego, obstawiam 2gą połowę 2025r.

Podziękujmy Lewicy.

27,260

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Słuchajcie, mam dla Was bardzo pozytywne wieści, zaściankowa i średniowieczna Polska nareszcie zaczyna doganiać postępowy zachód, sami zobaczcie:

Atak inżynierów na śremskiej plaży. Są poważnie ranni

https://tydzien.net.pl/2024/09/08/atak- … nie-ranni/

[AKTUALIZACJA #2]

W niedzielny poranek śremska policja poinformowała o dalszych, bardziej szczegółowych ustaleniach w sprawie nocnych zdarzeń nad jeziorem.

Wczoraj, 7 września tuż po godz. 23.00, dyżurny śremskiej Policji został powiadomiony o bójce, do której doszło na terenie plaży, nad Jeziorem Grzymisławskim w Śremie. Przez całą noc były prowadzone i trwają obecnie policyjne czynności w tej sprawie. Policjanci wyjaśniają sytuację, ustalają przebieg zdarzenia, w którym brało udział kilka osób. Dwóch mężczyzn, mieszkańców Śremu, z obrażeniami ciała trafiło do szpitala. Policjanci zatrzymali czterech mężczyzn jako osoby podejrzane o udział w bójce. Jeden z tych mężczyzn jest obywatelem Argentyny, a trzech to obywatele Kolumbii. Wszyscy trafili do policyjnego aresztu. Dziś, o godz. 09.40, policjanci ze śremskiej Grupy Realizacyjnej zatrzymali piątego mężczyznę jako osobę podejrzaną o udział w bójce. To również obywatel Kolumbii. Ten mężczyzna także trafił do policyjnego aresztu – poinformowała rankiem podinsp. Kasińska.

Poniżej lista do odhaczenia

Murzyn skaczący po samochodach w Warszawie - Było
Murzyn srający do wody w Kieleckim - Było
Zbiorowy Gwałt - Było (20 letnia Polka została zgwałcona przez 5 Latynosów podających się za Hiszpanów gdzieś pod Warszawą)
Pobicie przez kolorowych - Było, powyższy link

Brakuje jeszcze tylko zamachu terrorystycznego, obstawiam 2gą połowę 2025r.

Podziękujmy Lewicy.

Było referendum..? Było. Towarzystwu 'nie chciało' się w nim wziąć udziału..? Nie chciało. Jedyny minus to taki, że te atrakcje nie dzieją się TYLKO i wyłącznie w największych miastach, lecz również na prowincji.

27,261 Ostatnio edytowany przez Legat (2024-09-08 13:31:55)

Podziękujmy Lewicy.

Nie rozumiem tego prawackiego pitolenia. 8 lat rządził PIS. Nasprowadzał dziesiątki tysięcy z róznych zakątków świata tanich roboli, a prawacy i tak będa mieć wbite do głowy, ze to wina lewicy. Potęga prawackiej propagandy w Polsce przytłacza.

assassin napisał/a:

Było referendum..? Było. Towarzystwu 'nie chciało' się w nim wziąć udziału..? Nie chciało. Jedyny minus to taki, że te atrakcje nie dzieją się TYLKO i wyłącznie w największych miastach, lecz również na prowincji.

Sprowadzający na potęgę obcokrajowców, urządzili propagandowe referendum i są k...wa tacy, którzy wierzą, że to miało jakiś sens, poza grubą prawacką propagandą. Co w tym smutnym kraju sie dzieje? Przecież takich można okradać, kłamać w żywe oczy, pluc im w twarz, a oni i tak będa wierzyć że to deszcz. A złodzieje i kłamcy, to najwięksi patrioci.

27,262

Legat napisał/a:

Podziękujmy Lewicy.

Nie rozumiem tego prawackiego pitolenia. 8 lat rządził PIS. Nasprowadzał dziesiątki tysięcy z róznych zakątków świata tanich roboli, a prawacy i tak będa mieć wbite do głowy, ze to wina lewicy. Potęga prawackiej propagandy w Polsce przytłacza.

assassin napisał/a:

Sprowadzający na potęgę obcokrajowców, urządzili propagandowe referendum i są k...wa tacy, którzy wierzą, że to miało jakiś sens, poza grubą prawacką propagandą. Co w tym smutnym kraju sie dzieje? Przecież takich można okradać, kłamać w żywe oczy, pluc im w twarz, a oni i tak będa wierzyć że to deszcz. A złodzieje i kłamcy, to najwięksi patrioci.

Człowieku, a od kiedy PiS to prawica?
Przecież pisem rządzi człowiek 1.50 w kapeluszu który jest zapatrzony w siebie nieomylny, zdania Jarka nie wolno kwestionować, PiS to taka sama lewica co reszta obecnych przy korycie sprzedawczykow pochodzenia UA- żydowskiego, dla tego narodu nie ma już ratunku bo jest zwyczajnie głupi, poza tym Polak lubi być okradany szmacony, sam towarzysz Stalin powiedział „Polakowi dać demokracje to sie sam wybije”
Bandera robi z wami co chce sraja wam na ryje a wy sie uśmiechajcie smile

27,263 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2024-09-08 15:26:49)

W Polsce rządziły oszołomy z PiS, a teraz rządzą oszołomy z PO, prawica nami nie rządzi big_smile

To lewica właśnie chce, aby egzotyczni przybysze zasilali progi naszego skromnego kraju.

I potem po Polsce będą chodziły takie Pajety 150 cm w kapeluszu z kolorem skóry, który wygląda tak jakby się nigdy nie potrafili domyć z brudu.

27,264

Legat napisał/a:

Podziękujmy Lewicy.

assassin napisał/a:

Prawica u władzy jeszcze nie była po 89 także tego, daruj sobie wink

27,265

W Polsce rządziły oszołomy z PiS, a teraz rządzą oszołomy z PO, prawica nami nie rządzi big_smile

To lewica właśnie chce, aby egzotyczni przybysze zasilali progi naszego skromnego kraju.

I potem po Polsce będą chodziły takie Pajety 150 cm w kapeluszu z kolorem skóry, który wygląda tak jakby się nigdy nie potrafili domyć z brudu.

Dlatego on to przewidział, i wiedział jaki burdel będzie na świecie.

https://i.postimg.cc/v8V97LYP/42-F10236-D6-AB-4688-B6-F4-29-FF7-A6-F6060.jpg

Fuhrer chciał dobrze, świat byłby znacznie lepszy, gdyby Niemcy wojnę wygrali.

27,266

Chłopakom widzę weekendzik wszedł mocno. smile

Panowie - nie ma znaczenia kto jest u władzy. Żyjemy w wolnym kraju i każdy, kto ma ochotę, to przyjeżdża w poszukiwaniu pracy, to może.

Wolność wam doskwiera?

27,267 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2024-09-08 23:25:59)

Jack co nazywasz dziś wolnością ciekaw jestem, Polacy kiedy nie byli w EU  jak wyjeżdżali do Anglii za chlebem to zostawali masowo deportowani do pl, przy czym Angolę zabierali wszystkie możliwe pieniądze zarobione na lewo przez Polaka, kagańce podczas srovidu drakońskie kary, nadchodząca cenzura internetu to jest ta wolność? policja masowo stojąca w krzakach żerująca na obywatelach to nazywasz wolnością?
Dziś nakazuje sie Polakom zapierdalac i oddawać wszystko dla bandery „ bo wojnę maja” tylko co oni tutaj kurwa robią tymi nowymi merolami w sile wieku powiedz mi? Jeżeli premier twojego kraju mówi wprost że mamy oddawać banderze swój Wegiel przez kolejne 10 lat żeby mieli za darmo energię przy czym w pl prąd idzie do góry i są tez Polacy którzy nie maja lekko to jest kurwa normalne? Wolność smile

27,268

Nie było żadnych masowych deportacji.

Maseczki w czasie epidemii choroby przenoszonej droga kropelkową to zdrowy rozsądek. Tylko trzeba wiedzieć jakie typy maseczek do czego służą i kiedy to działa, a kiedy nie.

Internet zawsze był cenzurowany i "na podsłuchu". Od samego początku jego istnienia. Jak ci to nie odpowiada to przerzuć się na dark web.

Nasza Policja to ciecie malinowe. Nikt ich nie bierze na poważnie.

Nikt nie mówił o oddawaniu węgla. Mowa była o sprzedaży energii elektrycznej pozyskanej z polskiego węgla, a w zamian UE miałaby nam odpuścić opłaty za emisje CO2. Jak i też UE miałaby to finansować, czyli pieniądz byśmy dostali bez względu na to ile i kiedy Ukraina za to w końcu zapłaci.

27,269

Jack Sparrow napisał/a:

Nie było żadnych masowych deportacji.

Maseczki w czasie epidemii choroby przenoszonej droga kropelkową to zdrowy rozsądek. Tylko trzeba wiedzieć jakie typy maseczek do czego służą i kiedy to działa, a kiedy nie.

Internet zawsze był cenzurowany i "na podsłuchu". Od samego początku jego istnienia. Jak ci to nie odpowiada to przerzuć się na dark web.

Nasza Policja to ciecie malinowe. Nikt ich nie bierze na poważnie.

Nikt nie mówił o oddawaniu węgla. Mowa była o sprzedaży energii elektrycznej pozyskanej z polskiego węgla, a w zamian UE miałaby nam odpuścić opłaty za emisje CO2. Jak i też UE miałaby to finansować, czyli pieniądz byśmy dostali bez względu na to ile i kiedy Ukraina za to w końcu zapłaci.

1)deportacje były

2) na chuj ci maseczki na grypę?

3)mam rozumieć ze jak policjant dojebie ci mandat to mu powiesz że jest cięciem malinowym i będzie wszystko Ok?

4)
5:19 minuta

https://m.youtube.com/watch?v=ECJJUd3kU … lueQ%3D%3D

Gdzie ty tu kurwa masz coś o sprzedaży? 

Lewactwo to jednak stan umysłu.

27,270 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2024-09-09 00:42:56)

Jedyne deportacje jakie były z Anglii to na wnioski polskich sądów. W latach 2004-2017 wydano prawie 40 tyś pism. Z czego Anglia deportowała poniżej 7 tysięcy ludzi. Nie wiem do jakich innych deportacji się odnosisz, bo żadnych masowych nie było.

Maseczki typu chirurgicznego przy chorobach kropelkowych jak grypa stosuje się u ludzi chorych w celu uniknięcia rozpylania przez nich aerozolu z patogenami. Jeśli ma to zabezpieczać przez infekcją ciebie to stosuje się półmaski, przynajmniej FFP2/N95, które zmniejszają ryzyko infekcji. Sama maseczka, bez znajomości zasad prawidłowej higieny (w tym sposobu zakładania i zdejmowania maseczki) nie daje nic. Trzeba wiedzieć jakiego typu konstrukcji i poziomu filtracji używa się w jakich okolicznościach.

Policjant może dojebać ci mandat za coś ściśle określonego przepisami. Od wystawionego mandatu można się odwoływać.

Jak to gdzie? Przecież koleś powiedział dokładnie to, co napisałem. My produkujemy węgiel, nie płacimy za emisje CO2 i wysyłamy go na Ukrainę za unijny hajs. A potem to sobie Ukraina może spłaci, a może nie. I tak jesteśmy biorcami funduszy unijnych więc nas to będzie jebać czy Ukraina za to zapłaci czy nie, my hajs i tak dostaniemy.

27,271 Ostatnio edytowany przez Legat (2024-09-09 10:19:59)

Niestety prawactwo też. Jednym z poważniejszych objawów (których prawacy nie zauważają), jest przelatywanie nad i posługiwanie sie kłamstwem, co prawacy czynią z lubością. Np. wg tego co pitolą - UE już dawno powinna stać się pustynnym prochem. smile Rasija balszaja i rozwijająca się, a Chiny, to już raj na ziemii. UE to ogólnie dziadostwo lewackie. Ale za to BRICS, no to poważny sojusz, do którego Polska już dawno powinna przystąpić. 
U prawaków jest tez kilka chorób cywilizacyjnych np. nacjonalizm. Prawak dla przykładu potrafi narzekać, że Polska jest montownią Zachodu i to oczywiście jest winą lewactwa. A jednocześnie, gdy taka montownia jest przeniesiona do Rumuni, to jest to spryt tamtego rządu, a u nas za stratę takiej inwestycji oczywiście obwinia się wiadomo lewactwo. Sprzedają i zdradzają Polskę na prawo i lewo. big_smile
Prawakowi dla przykładu nie przeszkadza brać unijnej kasy, gdy jest rolnikiem, a jednocześnie pitolić, że warto by było z takiej Uni wyjść. smile
To jest dopiero stan umysłu. smile

27,272

Legat napisał/a:

Niestety prawactwo też. Jednym z poważniejszych objawów (których prawacy nie zauważają), jest przelatywanie nad i posługiwanie sie kłamstwem, co prawacy czynią z lubością. Np. wg tego co pitolą - UE już dawno powinna stać się pustynnym prochem. smile Rasija balszaja i rozwijająca się, a Chiny, to już raj na ziemii. UE to ogólnie dziadostwo lewackie. Ale za to BRICS, no to poważny sojusz, do którego Polska już dawno powinna przystąpić. 
U prawaków jest tez kilka chorób cywilizacyjnych np. nacjonalizm. Prawak dla przykładu potrafi narzekać, że Polska jest montownią Zachodu i to oczywiście jest winą lewactwa. A jednocześnie, gdy taka montownia jest przeniesiona do Rumuni, to jest to spryt tamtego rządu, a u nas za stratę takiej inwestycji oczywiście obwinia się wiadomo lewactwo. Sprzedają i zdradzają Polskę na prawo i lewo. big_smile
Prawakowi dla przykładu nie przeszkadza brać unijnej kasy, gdy jest rolnikiem, a jednocześnie pitolić, że warto by było z takiej Uni wyjść. smile

100% zgoda, precz z konfederussią.

27,273

Jack Sparrow napisał/a:

Jedyne deportacje jakie były z Anglii to na wnioski polskich sądów. W latach 2004-2017 wydano prawie 40 tyś pism. Z czego Anglia deportowała poniżej 7 tysięcy ludzi. Nie wiem do jakich innych deportacji się odnosisz, bo żadnych masowych nie było.

Maseczki typu chirurgicznego przy chorobach kropelkowych jak grypa stosuje się u ludzi chorych w celu uniknięcia rozpylania przez nich aerozolu z patogenami. Jeśli ma to zabezpieczać przez infekcją ciebie to stosuje się półmaski, przynajmniej FFP2/N95, które zmniejszają ryzyko infekcji. Sama maseczka, bez znajomości zasad prawidłowej higieny (w tym sposobu zakładania i zdejmowania maseczki) nie daje nic. Trzeba wiedzieć jakiego typu konstrukcji i poziomu filtracji używa się w jakich okolicznościach.

Policjant może dojebać ci mandat za coś ściśle określonego przepisami. Od wystawionego mandatu można się odwoływać.

Jak to gdzie? Przecież koleś powiedział dokładnie to, co napisałem. My produkujemy węgiel, nie płacimy za emisje CO2 i wysyłamy go na Ukrainę za unijny hajs. A potem to sobie Ukraina może spłaci, a może nie. I tak jesteśmy biorcami funduszy unijnych więc nas to będzie jebać czy Ukraina za to zapłaci czy nie, my hajs i tak dostaniemy.

Mój kumpel Anglia 2000 r pracował na gospodarstwie, po 3 miesiącach wpadła policja i z miejsca go deportowali bez niczego.

Mojej matki znajoma lata tez coś koło 2000, deportacja z Włoch+ wysoka kara pieniężna.

Chłopie, +30 stopni lato, jedzie 60 letnia babka z kagańcem na mordzie rowerem, czy to według ciebie normalne? Bo takie nakazy były zaznaczam! Zaczęła sie wojenka COVID znikł, jestem w 100% pewien że ludzie maja dziś tak sprane mózgi że gdyby rudy albo kaczor wprowadzili nakaz chodzenia w poniedziałki o 1 nodze to 80% społeczeństwa by sie do tego dostosowało.
Nie wspomnę o dzieleniu ludzi na lepszych i gorszych czyli podział na elektryki i auta spalinowe czyt ja mogę ty nie, co najciekawsze lewaki latają samolotami podróżują autami ON, ale tobie Nie Wolne ziemia płonie smile

Możesz sie odwołać, ale czy wygrasz? Już nie koniecznie smile

Tylko dalej nie pojmujesz jednego, Polakowi węglem palić nie wolno, gazem tez nie, ale Bandera może, zadam ci pytanie załóżmy jesteś ojcem masz dwójkę dzieci, obok ciebie mieszka sąsiad który również ma 2 dzieci, czy jego dzieciakom sprawiłabym lepsze prezenty niż swoim? Bo ja tak dziś widzę władze PL, Lewica pomoc wszystkim oddać zadatki wejść w dupe wszystkim tylko gnoić Polaków, jesteśmy biorcami unijnych funduszy i cały czas sie zadłużamy, a to ciekawe smile

27,274

Legat napisał/a:

Tylko kto te dotacje wymyślił? Łunja, Rosja ma swoje auta, swoje czołgi, swoje myśliwce, swoją broń, jeżdżą czym chcą pała czym chcą , a co ma Polaczkowo produkujemy chociaż własne grabki? Pierdolicie o kasie z unii a tymczasem Polska ma już rekordowe zadłużenie, No gdzie ta kasa jest?

27,275

ChuopskiChłop napisał/a:
Legat napisał/a:

100% zgoda, precz z konfederussią.

Biedron twoim Bogiem, Smiszek twoją matką, wybrałeś już sobie płeć? Lewaki do następnych wyborów spadną pod próg wyborczy i chwała panie, swoją drogą, uważaj bo za niedługo w burdelach ceny dla białych pójdą mocno w górę, hahhahahahhahs

27,276

Dlatego on to przewidział, i wiedział jaki burdel będzie na świecie.

https://i.postimg.cc/v8V97LYP/42-F10236-D6-AB-4688-B6-F4-29-FF7-A6-F6060.jpg

Fuhrer chciał dobrze, świat byłby znacznie lepszy, gdyby Niemcy wojnę wygrali.

Przecież on był podstawiony przez syjonistów, którzy potrzebowali wojny i śmierci milionów Żydów, by utworzyć państwo izrael. A przedsiębiorstwo Holokaust kasę na tym robi do dziś.

27,277

Jack Sparrow napisał/a:

Nie było żadnej epidemii, była zbiorowa panika sztucznie wytworzona przez syjonistów za pośrednictwem niegroźnego wirusa z laboratorium, mająca na celu dalsze napychanie kieszeni komu trzeba oraz sprawdzenie, jak bardzo ludzie pozwolą sobie odebrać prawa.

27,278

Legat napisał/a:

Gdyby Unia była związkiem ekonomicznym, szanującym niezależność państw, to byłoby w porządku, ale niestety coraz bardziej zbliża się do Związku Radzieckiego.

Nie, Chiny są rajem na ziemi i niedoścignionym wzorem do naśladowania dla lewaków, którzy dążą do wprowadzenia takiego samego zamordyzmu i inwigilacji w Europie.

Nie chodzi o montownie, a wyprzedaż polskich firm. I to już nie tylko Niemcom, nawet Ukraińcy biorą jak swoje.

27,279

W UE jedynie co mi się podoba to, że w miarę kontrolują żywność.

W USA dodają cukier i syrop glukozowo-fruktozowy bez limitu wszędzie gdzie się da bez limitu.

W dodatku BRICS to zbiorowisko krajów, które po prostu obraziły się na USA lol tam masz tylko 2 mocnych graczy, Chiny i Indie.

27,280 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2024-09-11 22:13:20)

Jeżdżę komunikacją miejską i wraz z rozpoczęciem roku szkolnego zwiększyła się ilość ludzi korzystającej z tego samego środka transportu.

W godzinach szczytu autobusy potrafią być wypełnione po brzegi, więc zdarza się, że stoję obok kogoś niczym ściśnięta sardynka w puszcze, czasami tak się wylosuje sytuacja, że stoję obok... Licealistek.

No i tak sobie jadę grzecznie rano do roboty, na jednym z przystanków wsiadają 3 licealistki, jako iż jest tłok, to podchodzą bardzo blisko i stoją tak 15 cm ode mnie.
Gapię się w okno i rozmyślam nad tym jak bardzo żałosne jest moje życie, laski coś tam gadają o szkole i zajęciach poza lekcyjnych, nawet nie słuchałem zbytnio ale kątem oka zauważyłem pewną sytuację.

Jedna z lasek zaczęła patrzeć się na drugą dziewczynę i kilka razy wskazywała szybko oczami na mnie uśmiechając się przy tym, a druga też zaczęła się uśmiechać, wiecie po prostu swoimi gałkami ocznymi dawała jej informacje na zasadzie ,,zobacz, obczaj tego chłopaka."

Dziwnie się poczułem szczerze mówiąc, ja 30 letni koń, a tutaj małolaty robiły na mnie obczajkę.

Dzisiaj była jeszcze inna sytuacja, stałem przy drzwiach i jak autobus zbliżał się do przystanku, to jedna z małolat wstała z siedzenia i ustawiła się ,,w kolejce" do wyjścia (tuż za mną).
Nic dziwnego gdyby nie fakt, że stanęła ode mnie dosłownie na 10 cm, normalnie to tak ustawiasz się trochę dalej od drugiego człowieka, a nie tak, że prawie kurtkami się stykacie zwłaszcza, że z tyłu było trochę miejsca by dać krok.

Z czasów studenckich była jeszcze jedna ciekawa sytuacja ale nie lubię o niej pisać, bo każdy myśli, że zmyślam.
A mianowicie obok mnie stała taka młoda dupa i jak autobus skręcał, to ona wbijała się swoim tyłkiem w moje krocze, że niby siła odśrodkowa ale robiła to specjalnie.
Prawie poczułem jej włosy na mojej twarzy. Pamiętam, że chyba pierwszy raz w życiu poczułem motyle w brzuchu, nasze ciała się stykały, to było prawie jak przytulenie się, coś pięknego.

Od tamtej pory mam jakiś fetysz pachnących włosów, nawet po dziś dzień jak koło mnie stanie jakaś maturzystka i czuję ten piękny perfum, te piękne pachnące włosy, to nogi robią mi się z waty, coś pięknego.

A nie daj Boże, jak taka laska ma paznokcie pomalowane na pomarańczowo, długie blond włosy i sukienkę, wtedy jestem tak nakręcony, że nie mogę sobie poradzić sam z sobą.

27,281

(...) i czuję ten piękny perfum, te piękne pachnące włosy, to nogi robią mi się z waty, coś pięknego.

Ja tylko w kwestii formalnej: te piękne perfumy, a NIE ten piękny perfum yikes

Natomiast podsumowując powyższy post napiszę tylko, że to by było na tyle Rumuna deklaracji, że on nie chce baby, bo jak widać na załączonym obrazku wystarczy, że dziewczyna zbliży się do niego na odległość 10 cm, a już cały rozgorączkowany wpada na forum opisywać tę "niezwykłą" historię roll

27,282

Mój kumpel Anglia 2000 r pracował na gospodarstwie, po 3 miesiącach wpadła policja i z miejsca go deportowali bez niczego.

Mojej matki znajoma lata tez coś koło 2000, deportacja z Włoch+ wysoka kara pieniężna.

Deportacja dotyczy nielegalnej imigracji. Jakoś nikt z moich znajomych i rodziny, którzy emigrowali od połowy lat 90tych nie został deportowany.

Chłopie, +30 stopni lato, jedzie 60 letnia babka z kagańcem na mordzie rowerem, czy to według ciebie normalne?

Z punktu widzenia państwa? TAK. Bo nawet 1% zachorowań mniej wiąże się z mniejszą ilością hospitalizacji. Z punktu widzenia pojedynczych obywateli połowa zakazów nie ma sensu. Ale tu chodzi o pojemność systemu. O pojemność szpitali, przychodni i ilość personelu medycznego, kótrego zdolności do przeroby chorych są ograniczone. Nawet jakby to był pandemia kataru.

Nie wspomnę o dzieleniu ludzi na lepszych i gorszych czyli podział na elektryki i auta spalinowe czyt ja mogę ty nie, co najciekawsze lewaki latają samolotami podróżują autami ON, ale tobie Nie Wolne ziemia płonie smile

Podział na bogatych i biednych istniał od zarania dziejów.

Jak wystawiony bezpodstawnie to większość wygrywa.

Tylko dalej nie pojmujesz jednego, Polakowi węglem palić nie wolno, gazem tez nie, ale Bandera może

Ukraina nie jest w UE. Jest w stanie wojny i dezintegracji społeczeństwa. Dlatego im się pozwala na więcej, aby zatrzymać zapędy Rosji na Ukrainie i aby ją związać w tym konkretnym miejscu.

Zadłużenie jest fikcyjne. W każdym momencie możemy stwierdzić, że nie stać nas na spłacenie długu, więc go anulujemy. Tak, jak zrobiła to Islandia. Wenezuela też była na skraju bankructwa, a ma się całkiem dobrze mimo wszystko. I to pomimo inflacji przekraczającej 100%. Magia liczb. Budżety państwa, a budżety domowe to są skrajnie różne kwestie.

27,283

Tylko kto te dotacje wymyślił? Łunja, Rosja ma swoje auta, swoje czołgi, swoje myśliwce, swoją broń, jeżdżą czym chcą pała czym chcą , a co ma Polaczkowo produkujemy chociaż własne grabki? Pierdolicie o kasie z unii a tymczasem Polska ma już rekordowe zadłużenie, No gdzie ta kasa jest?

Swoje auta. Pocieszne. To są licencje fiatowskie i potomki amerykańskie z czasów 2 wojny światowej. Swego czasu montowali polskie silniki z Andorii w UAZach, ale pomimo tego, że to były silniki przestarzałe (technologia lat 80tych oparta o parametry silników z lat 50tych) i generalnie rzecz biorąc chujowe, to ich to przerosło i z licencji zrezygnowali.

Rosja to zamordyzm, mafia i narkomania. Trzyma się tylko i wyłącznie dlatego, że to kraj centralnie sterowany, gdzie ok 2/3 mieszkańców terenów pozamiejskich nie ma dostępu do kibla nawet tylko srają w wychodkach.

27,284

Jack Sparrow napisał/a:

Chłopie, +30 stopni lato, jedzie 60 letnia babka z kagańcem na mordzie rowerem, czy to według ciebie normalne?

Z punktu widzenia państwa? TAK. Bo nawet 1% zachorowań mniej wiąże się z mniejszą ilością hospitalizacji. Z punktu widzenia pojedynczych obywateli połowa zakazów nie ma sensu. Ale tu chodzi o pojemność systemu. O pojemność szpitali, przychodni i ilość personelu medycznego, kótrego zdolności do przeroby chorych są ograniczone. Nawet jakby to był pandemia kataru.

Nie. W większości przypadków covid nie wymagał hospitalizacji, a ludzie, którzy faktycznie potrzebowali pomocy, nie otrzymywali jej, bo szpitale wolały zajmować się covidem, bo za takich pacjentów była większa kasa, a nic nie musieli robić.

27,285

Jack Sparrow napisał/a:

Deportacja dotyczy nielegalnej imigracji. Jakoś nikt z moich znajomych i rodziny, którzy emigrowali od połowy lat 90tych nie został deportowany.

Podział na bogatych i biednych istniał od zarania dziejów.

Jak wystawiony bezpodstawnie to większość wygrywa.

Tylko dalej nie pojmujesz jednego, Polakowi węglem palić nie wolno, gazem tez nie, ale Bandera może

Ukraina nie jest w UE. Jest w stanie wojny i dezintegracji społeczeństwa. Dlatego im się pozwala na więcej, aby zatrzymać zapędy Rosji na Ukrainie i aby ją związać w tym konkretnym miejscu.

Zadłużenie jest fikcyjne. W każdym momencie możemy stwierdzić, że nie stać nas na spłacenie długu, więc go anulujemy. Tak, jak zrobiła to Islandia. Wenezuela też była na skraju bankructwa, a ma się całkiem dobrze mimo wszystko. I to pomimo inflacji przekraczającej 100%. Magia liczb. Budżety państwa, a budżety domowe to są skrajnie różne kwestie.

po przeczytaniu o "zadłużeniu fikcyjnym" i o tym jak Wenezuela ma się dobrze, to stwierdzam że jesteś lewacko pierdolnięty. Piszesz że Rosjanie montowali nasze silniki w Uazach, nasze wojsko do dziś używa ich Migi, dzielenie ludzi na lepszych i gorszych nigdy nie było aż w takim stopniu jak dziś i jest to przede wszystkim zupełnie bezpodstawne,
no ale lewakowi wolno innym już nie "Ziemia płonie"

2016 r przypominam wypowiedzi Banderowców po premierze filmu Wołyń Smarzowskiego smile

https://i.postimg.cc/rp2qJ7rd/002.jpg

https://i.postimg.cc/cHs0qYT0/003.jpg

Raj w tej Wenezueli mają naprawdę.

https://i.postimg.cc/26dGWN7z/Wenezuela.jpg

27,286

Jakby ktoś miał chwilę i chęć to wrzucam link do ciekawej rozmowy na często tu poruszane tematy, w większości okiem mężczyzny. Kwestia "30 lat i cały czas sam" jest tu mocno poruszona jak i też portali randkowych. Wrzuciłem go już w innym wątku więc żeby nie wklejać wszędzie tych samych linków macie po prostu ten wątek:

https://www.netkobiety.pl/viewtopic.php … 4#p4113464

27,287

Jack Sparrow napisał/a:

Czyli było, ale nie uważałeś. Miałeś omawiane różnego rodzaju style i zabiegi, które mają za zadanie wpłynąć na odbiór u słuchacza czy też czytającego.

A z tego korzysta się na każdego dnia.

Teraz widzę, że źle na to patrzyłem. To nie tak, że w szkole w ogóle nie było tego wszystkiego, było ale źle nauczane. Większość tego co było w szkole było tak na zasadzie "zakuć, zdać, zapomnieć", nauczyciele często zasuwali jak najszybciej z tematami byle tylko zrealizować program. Na palcach jednej ręki mógłbym wymienić nauczycieli, którym na prawdę zależało żeby czegoś nauczyć przez wszystkie lata mojej nauki, i z którymi dało się normalnie porozmawiać.

Jack Sparrow napisał/a:

Panowie - nie ma znaczenia kto jest u władzy. Żyjemy w wolnym kraju i każdy, kto ma ochotę, to przyjeżdża w poszukiwaniu pracy, to może.

Wolność wam doskwiera?

To, że nie widać kajdan ani łańcuchów nie znaczy, że jesteśmy wolni. Współczesna cywilizacja koło wolności nawet nie stała i zmierza do coraz większego zniewolenia.

27,288

dzięki Shini za wrzucenie linka .

27,289

Shinigami napisał/a:

To, że nie widać kajdan ani łańcuchów nie znaczy, że jesteśmy wolni. Współczesna cywilizacja koło wolności nawet nie stała i zmierza do coraz większego zniewolenia.

Wolność to nie jest problem, problemem jest to że ci którzy tym wszystkim sterują robią to w sposób dalece inny od tego co było rzeczywistością naszych przodków, a jak to z każdą taką zmianą ciężko jest przewidzieć co z tego wyjdzie, a to rodzi u ludzi niepewność, niezależnie chyba od poglądów. Żyjemy w cholernie szybkich czasach.

27,290

Shinigami napisał/a:

To nie tak, że w szkole w ogóle nie było tego wszystkiego, było ale źle nauczane.

Nauczanie było OK, tylko odpływałeś do krainy fantazji podobnie jak robisz to w dyskusjach tutaj - zawieszony jesteś na kilku wybranych aspektach życia i nie przyjmujesz do wiadomości, że można inaczej. Wystarczy tylko ruszyć dupę i zacząć coś ze sobą robić.

nauczyciele często zasuwali jak najszybciej z tematami byle tylko zrealizować program.

Nikt nie będzie czekał na kilku opóźnionych uczniów.

Kajdany to ty masz w głowie, bo sam je sobie tam umieściłeś. Możesz zmienić prace, możesz się wyprowadzić, możesz się usamodzielnić. Ty tego nie robisz, bo NIE CHCESZ. Wolisz użalać się nad sobą i swoim losem, dopytywać o teoretyczne szczegóły, które w życiu nie mają znaczenia niż zrobić cokolwiek.

27,291

Dzisiaj w autobusie widziałem jakąś banderówkę z synem, miała piękne długie włosy i moje ulubione paznokcie pomalowane na pomarańczowo, coś pięknego.

27,292

Jack Sparrow napisał/a:

Kajdany to ty masz w głowie, bo sam je sobie tam umieściłeś. Możesz zmienić prace, możesz się wyprowadzić, możesz się usamodzielnić. Ty tego nie robisz, bo NIE CHCESZ. Wolisz użalać się nad sobą i swoim losem, dopytywać o teoretyczne szczegóły, które w życiu nie mają znaczenia niż zrobić cokolwiek.

Jestem przekonana, że to jest zasłona dymna mająca za zadanie stwarzać pozory chęci dokonania zmiany wink

27,293

Priscilla napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

Jestem przekonana, że to jest zasłona dymna mająca za zadanie stwarzać pozory chęci dokonania zmiany wink

Oczywiście, że tak. To takie pozory, że coś z życiem robi. Bo jednak dopytuje, bo jednak wnika, bo jednak analizuje. I ma usprawiedliwienie przed samym sobą.

27,294

Dzisiaj w autobusie widziałem jakąś banderówkę z synem, miała piękne długie włosy i moje ulubione paznokcie pomalowane na pomarańczowo, coś pięknego.

tak powinny wyglądać te podróże, nawet Mokebe jest w szoku hahahahah

https://i.postimg.cc/0QY56P6s/ffsfffs.jpg

27,295

Rumuński masz szczęście z tym lakierem do paznokci tongue  czemu akurat ten pomarańczowy??

27,296

Mokebe w szoku, bo Julka wolała dać Oskiemu niż jemu big_smile

jea1 napisał/a:

Rumuński masz szczęście z tym lakierem do paznokci tongue  czemu akurat ten pomarańczowy??

Jakoś tak jest, że mocno kręci mnie, gdy kobieta ma pomalowane paznokcie na pomarańczowo, nie wiem dlaczego tak to na mnie działa ale podoba mi się.

27,297

Taaaak, tak... I dała mu w autobusie podczas podróży i w obecności innych pasażerów.
Wy się obaj z Tadziem idźcie porządnie leczyć i zacznijcie w końcu odróżniać prawdę od fikcji. Zwłaszcza w erze AI będzie to bardzo przydatna umiejętność.

27,298

Przecież to wiadome, że ten kadr był z filmu +18, z Tadziem sobie tylko bekę zrobiliśmy i to wszystko, heh.

27,299

Jeżdżę komunikacją miejską i wraz z rozpoczęciem roku szkolnego zwiększyła się ilość ludzi korzystającej z tego samego środka transportu.

W godzinach szczytu autobusy potrafią być wypełnione po brzegi, więc zdarza się, że stoję obok kogoś niczym ściśnięta sardynka w puszcze, czasami tak się wylosuje sytuacja, że stoję obok... Licealistek.

No i tak sobie jadę grzecznie rano do roboty, na jednym z przystanków wsiadają 3 licealistki, jako iż jest tłok, to podchodzą bardzo blisko i stoją tak 15 cm ode mnie.
Gapię się w okno i rozmyślam nad tym jak bardzo żałosne jest moje życie, laski coś tam gadają o szkole i zajęciach poza lekcyjnych, nawet nie słuchałem zbytnio ale kątem oka zauważyłem pewną sytuację.

Jedna z lasek zaczęła patrzeć się na drugą dziewczynę i kilka razy wskazywała szybko oczami na mnie uśmiechając się przy tym, a druga też zaczęła się uśmiechać, wiecie po prostu swoimi gałkami ocznymi dawała jej informacje na zasadzie ,,zobacz, obczaj tego chłopaka."

Dziwnie się poczułem szczerze mówiąc, ja 30 letni koń, a tutaj małolaty robiły na mnie obczajkę.

Dzisiaj była jeszcze inna sytuacja, stałem przy drzwiach i jak autobus zbliżał się do przystanku, to jedna z małolat wstała z siedzenia i ustawiła się ,,w kolejce" do wyjścia (tuż za mną).
Nic dziwnego gdyby nie fakt, że stanęła ode mnie dosłownie na 10 cm, normalnie to tak ustawiasz się trochę dalej od drugiego człowieka, a nie tak, że prawie kurtkami się stykacie zwłaszcza, że z tyłu było trochę miejsca by dać krok.

Z czasów studenckich była jeszcze jedna ciekawa sytuacja ale nie lubię o niej pisać, bo każdy myśli, że zmyślam.
A mianowicie obok mnie stała taka młoda dupa i jak autobus skręcał, to ona wbijała się swoim tyłkiem w moje krocze, że niby siła odśrodkowa ale robiła to specjalnie.
Prawie poczułem jej włosy na mojej twarzy. Pamiętam, że chyba pierwszy raz w życiu poczułem motyle w brzuchu, nasze ciała się stykały, to było prawie jak przytulenie się, coś pięknego.

Od tamtej pory mam jakiś fetysz pachnących włosów, nawet po dziś dzień jak koło mnie stanie jakaś maturzystka i czuję ten piękny perfum, te piękne pachnące włosy, to nogi robią mi się z waty, coś pięknego.

A nie daj Boże, jak taka laska ma paznokcie pomalowane na pomarańczowo, długie blond włosy i sukienkę, wtedy jestem tak nakręcony, że nie mogę sobie poradzić sam z sobą.

Emocje jak na grzybobraniu.

27,300

Priscilla napisał/a:

Taaaak, tak... I dała mu w autobusie podczas podróży i w obecności innych pasażerów.
Wy się obaj z Tadziem idźcie porządnie leczyć i zacznijcie w końcu odróżniać prawdę od fikcji. Zwłaszcza w erze AI będzie to bardzo przydatna umiejętność.

nie dość że pasztet to jeszcze głupi...

Posty [ 27,236 do 27,300 z 29,781 ]

Strony Poprzednia 1 418 419 420 421 422 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024