No i kogo to rusza? I tak zycie wszysto wyprostuje.
beda wybrzydzac az zostana same.
Ciesz sie ze nie musisz sie malowac i obklejac czymstam zeby wyjsc na ulice!
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 459 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
beda wybrzydzac az zostana same.
Ciesz sie ze nie musisz sie malowac i obklejac czymstam zeby wyjsc na ulice!
Kremik bardzo mi przykro ale urodziles sie i czujesz chyba facetem....tu rownosci nigdy nie bylo miedzy samcami a samicami i nigdy nie bedzie.
Sa roznice w naszych budowach cial jak i postrzaganiu swiata ktore sie uzupelniaja. Wez sie nie wydurniaj ze potrzebujesz komplementow - przeciez tu nie ma zadnej rywalizacji, przeliczania co ja tobie to ty mi.
Jesli potrzebujesz atencji i komplementow to faktycznie wskakuj w zenscie fatalaszki , przylep szpony, rzesy, cycki czy co tam sie teraz przykleja, wytapetoj facjate i uderzaj w zenski tlum...uslyszysz komplemety jesli sie modnie ubierzesz i zaczeszesz:). Chcesz zyc jak kobieta to sie poprzeszczepiaj i przechrmononuj tfuuu.Po co sie sie tak spinasz ? Swiata nie zmienisz tylko wkurw narasta. Olej to i wyluzuj.
Jesli masz 30l to wymysl sobie jakies dojechane marzenie materialne i do niego daz kroczek po kroczku ( niech to bedzie Jacht w Monaco albo np Apartament W Dubaju z widokiem na dzieczyny czy jakos tak )
Wydrukuj i przyklej na sciane i daj sobie ten cel 10lat i do tego daz,,,,,po drodze cos sie do ciebie przykleji chocbys byl ruby jak stodola i niski jak Kaczynski, szpetny jak ..niewiem co ....
Na nikogo sie nieogladaj i rob swoje daz do tego celu ( pusty czy nie nie ma znaczenia ) po "trupach" jak zechcesz. Po tych 10latach obruc sie zobacz gdzie zaszedles i czy bylo warto.
Moze ta droga i dazenie do celu zajmie cie na tyle ze nie bedziesz juz smucil i marudzil ze babki sa fe be fu i tfu, moze po drodze znajdziesz kogos w tej podrozy kto ci pomoze bo tez ma taki cel.
( niska zezowata pokakulka o anielskim wnetrzu ) Zaakcepoj siebie i tak kazdemu sie cialo zmarszczy zestarzeje i w koncu umrze. Takze wcek do przodu i ruchaj....tzn ruszaj w droge.
Uśmiałęm się
W bardziej luzacki sposób to się już chyba nie da, ale Kolega tak się zafiksował, że pewnie jeszcze z 50 stron zapisze tym samym bełkotem..
Kremik ja Cię rozumiem bo najlepsze lata Twojego życia uciekają czas mija ,a Wacek wiecznie sprawny nie będzie powiedzmy sobie wprost to się raczej nie zmieni ,zwłaszcza z takim podejściem wiec proponuje ,abyś ulżył sobie coś ,Ala Roksa poczujesz się lepiej .
Rumunski_Zolnierz napisał/a:edek z krainy kredek, cudowny post, po przeczytaniu zacząłem się zastanawiać jaki musi być wszechświat pod Twoim sufitem
U mnie nie ma ciasnoty sufitu jak u ciebie tylko sam wszechswiat nie do ogarniecia
Aż taki bałagan jest u Ciebie? Współczuję
Kremik, dalej obrażony, że trawa jest zielona a nie niebieska?
A mnie nie stać na dom z widokiem na morze i co teraz mam płakać przez 40 stron tematu na forum internetowym?
Piszesz, że nie masz dostępu do kobiet, ja też nie mam i nigdy nie będę miał, ale wiesz co? Mam to głęboko gdzieś bo dobijam do 30stki i zmieniają mi się cele życiowe.
Też wyznacz sobie jakąś drogę w życiu a nie podajesz się za obcą osobę na jakimś portalu randkowym, pozdro.
beda wybrzydzac az zostana same.Ciesz sie ze nie musisz sie malowac i obklejac czymstam zeby wyjsc na ulice!
Dzississ... Gdybym wiedziała, że moje malowanie się przyciągnie takich "ekstremów", to żadna firma kosmetyczna nie zarobiłaby na mnie nawet centa Może to motto należy umieścić we wszystkich reklamach firm kosmetycznych dla kobiet?
A "zostanie samą" to najlepsze co mnie w życiu spotkało. Bycie z facetem naprawdę przereklamowane jest... I naprawdę panowie, nie "wlewajcie" sobie. Nie wszystkie kobiety są słabe i oczekujące tylko waszej obecności. Sa i takie, gdzie jak będziecie to dobrze, a jak was nie ma ... też dobrze, albo jeszcze lepiej Przynajmniej jest czas na zarabianie pieniędzy, zamiast smażenie wam kotletów i pranie gaci.
edek z krainy kredek napisał/a:No i kogo to rusza? I tak zycie wszysto wyprostuje.
beda wybrzydzac az zostana same.Ciesz sie ze nie musisz sie malowac i obklejac czymstam zeby wyjsc na ulice!
Dzississ... Gdybym wiedziała, że moje malowanie się przyciągnie takich "ekstremów", to żadna firma kosmetyczna nie zarobiłaby na mnie nawet centa
Może to motto należy umieścić we wszystkich reklamach firm kosmetycznych dla kobiet?
A "zostanie samą" to najlepsze co mnie w życiu spotkało. Bycie z facetem naprawdę przereklamowane jest... I naprawdę panowie, nie "wlewajcie" sobie. Nie wszystkie kobiety są słabe i oczekujące tylko waszej obecności. Sa i takie, gdzie jak będziecie to dobrze, a jak was nie ma ... też dobrze, albo jeszcze lepiejPrzynajmniej jest czas na zarabianie pieniędzy, zamiast smażenie wam kotletów i pranie gaci.
Zawsze chciałem spotkać rasową feministkę
Salomonka napisał/a:I naprawdę panowie, nie "wlewajcie" sobie. Nie wszystkie kobiety są słabe i oczekujące tylko waszej obecności. Sa i takie, gdzie jak będziecie to dobrze, a jak was nie ma ... też dobrze, albo jeszcze lepiej
Przynajmniej jest czas na zarabianie pieniędzy, zamiast smażenie wam kotletów i pranie gaci.
Bang!
Zarabianie pieniędzy
Robienie kariery w korpo
Chata od dewelopera 30 lat na kresce
Netflix i winko
A teraz na głos z całej siły proszę: Jestem silna i niezależna!
Salomonka napisał/a:edek z krainy kredek napisał/a:No i kogo to rusza? I tak zycie wszysto wyprostuje.
Dzississ... Gdybym wiedziała, że moje malowanie się przyciągnie takich "ekstremów", to żadna firma kosmetyczna nie zarobiłaby na mnie nawet centa
Może to motto należy umieścić we wszystkich reklamach firm kosmetycznych dla kobiet?
A "zostanie samą" to najlepsze co mnie w życiu spotkało. Bycie z facetem naprawdę przereklamowane jest... I naprawdę panowie, nie "wlewajcie" sobie. Nie wszystkie kobiety są słabe i oczekujące tylko waszej obecności. Sa i takie, gdzie jak będziecie to dobrze, a jak was nie ma ... też dobrze, albo jeszcze lepiejPrzynajmniej jest czas na zarabianie pieniędzy, zamiast smażenie wam kotletów i pranie gaci.
Ooo.. Znawca kobiet się odezwał?
Nie jestem feministką, wprost przeciwnie. Mam bardzo konserwatywne poglądy. Tylko niestety nie ma zbyt wielu facetów, którzy mogliby się zmierzyć z moimi KONSERWATYWNYMI (nie mylić z prostackimi) poglądami. Tak więc z powodu tego że prawdziwych facetów brak, musiałam sprawy wziąć w swoje małe, kobiece ręce
Tylko niestety nie ma zbyt wielu facetów, którzy mogliby się zmierzyć z moimi KONSERWATYWNYMI (nie mylić z prostackimi) poglądami. Tak więc z powodu tego że prawdziwych facetów brak, musiałam sprawy wziąć w swoje małe, kobiece ręce
A gdzie są prawdziwe kobiety ubrane w suknie w kwiaty i marzące o rodzinie?
Bo na ulicy widuję same Julki co sprzedają foty na insta.
Psycholog Na Niby napisał/a:Salomonka napisał/a:Dzississ... Gdybym wiedziała, że moje malowanie się przyciągnie takich "ekstremów", to żadna firma kosmetyczna nie zarobiłaby na mnie nawet centa
Ooo.. Znawca kobiet się odezwał?
Nie jestem feministką, wprost przeciwnie. Mam bardzo konserwatywne poglądy. Tylko niestety nie ma zbyt wielu facetów, którzy mogliby się zmierzyć z moimi KONSERWATYWNYMI (nie mylić z prostackimi) poglądami. Tak więc z powodu tego że prawdziwych facetów brak, musiałam sprawy wziąć w swoje małe, kobiece ręce
Ale Ty mi imponujesz, jeszcze z 2 posty i wyślę kwiaty .
Psycholog Na Niby napisał/a:Salomonka napisał/a:I naprawdę panowie, nie "wlewajcie" sobie. Nie wszystkie kobiety są słabe i oczekujące tylko waszej obecności. Sa i takie, gdzie jak będziecie to dobrze, a jak was nie ma ... też dobrze, albo jeszcze lepiej
Przynajmniej jest czas na zarabianie pieniędzy, zamiast smażenie wam kotletów i pranie gaci.
Bang!
Zarabianie pieniędzy
Robienie kariery w korpo
Chata od dewelopera 30 lat na kresce
Netflix i winkoA teraz na głos z całej siły proszę: Jestem silna i niezależna!
JESTEM SILNA I NIEZALEŻNA!!
Nie pracuję w korpo..
I chat mam kilka, ale żadna nie jest na kredyt.
Nawet nie wiem co to Netlix czy co tam napisałeś..
Wino lubię Dobre, markowe, raz na jakiś czas do obiadu.
Pojawili się wspaniali mężczyźni, którym du"""pę ściska fakt, że są kobiety którym nie jesteście potrzebni. I darujcie sobie złośliwości, to i tak nic nie da.. Po prostu jesteśmy
Chwała takiej kobiecie, która myśli o czymś innym, niż ciągle o swoim facecie i nie wie, co to instagram:) Jak zajmuje się swoją karierą i rozwijem, będąc silną to już w ogóle super!
A na dodatek nigdy nie pierze mu gaci i nie smaży kotletów
No, przynajmniej nie zawsze
ps. To naprawde nie jest sarkazm
Chwała takiej kobiecie, która myśli o czymś innym, niż ciągle o swoim facecie
Jak zajmuje się swoją karierą i rozwijem to już w ogóle super! A na dodatek nigdy nie pierze mu gaci i nie smaży kotletów
![]()
No, przynajmniej nie zawsze![]()
ps. To naprawde nie jest sarkazm
Chwała, chwała. Żal dupke ściska ze jest to kobieta poza moim zasięgiem .
Pojawili się wspaniali mężczyźni, którym du"""pę ściska fakt, że są kobiety którym nie jesteście potrzebni. I darujcie sobie złośliwości, to i tak nic nie da.. Po prostu jesteśmy
Piszesz to z takim entuzjazmem, jakbyś co najmniej wygrała wojnę rosyjsko - ukraińską
Serio myślisz, że faceci płaczą po nocach bo istnieją kobiety, które wolą żyć same?
A wiesz, że ten sam stan rzeczy działa również w drugą stronę? Serio jest się czym tutaj szczycić?
Odziedziczenie mieszkania po babci to nie wyczyn.
Chwała, chwała. Żal dupke ściska ze jest to kobieta poza moim zasięgiem
.
Bez simpowania, błagam... Nie róbmy z mężczyzn wycieraczek samochodowych.
W Internecie to wszyscy piękni, mądrzy, utalentowani, pracowici, z domami, mieszkaniami, samochodami, bez trosk, tryskający radością życia, bez kredytów, w markowych ubraniach, popijający dobre wino, silni, niezależni, i w ogóle i w szczególe mucha na takich nie siada
Salomonka napisał/a:Pojawili się wspaniali mężczyźni, którym du"""pę ściska fakt, że są kobiety którym nie jesteście potrzebni. I darujcie sobie złośliwości, to i tak nic nie da.. Po prostu jesteśmy
Piszesz to z takim entuzjazmem, jakbyś co najmniej wygrała wojnę rosyjsko - ukraińską
Serio myślisz, że faceci płaczą po nocach bo istnieją kobiety, które wolą żyć same?
A wiesz, że ten sam stan rzeczy działa również w drugą stronę? Serio jest się czym tutaj szczycić?Odziedziczenie mieszkania po babci to nie wyczyn.
Psycholog Na Niby napisał/a:Chwała, chwała. Żal dupke ściska ze jest to kobieta poza moim zasięgiem
.
Żołnierzu...szkoda że nie słyszałeś, jak się śmiałam w głos czytając twój post
Mieszkania po babci nie odziedziczyłam
Wychował mnie na zmianę dom dziecka z rodziną zastępczą. Na resztę wyjaśnień szkoda mi czasu. Sorry
Psycholog Na Niby napisał/a:Chwała, chwała. Żal dupke ściska ze jest to kobieta poza moim zasięgiem
.
To było na niby.. myślę ze jakbym się postarał to miałbym podwójna panierkę w schabowym .
W Internecie to wszyscy piękni, mądrzy, utalentowani, pracowici, z domami, mieszkaniami, samochodami, bez trosk, tryskający radością życia, bez kredytów, w markowych ubraniach, popijający dobre wino, silni, niezależni, i w ogóle i w szczególe mucha na takich nie siada
No Salomonka ma kilka chat bez kredytów (czyli ma pieniądze nie małe albo zarabia na tym) a wieczór spędza na... forum internetowym
Prawie przepuklina mi wysiadła ze śmiechu
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:W Internecie to wszyscy piękni, mądrzy, utalentowani, pracowici, z domami, mieszkaniami, samochodami, bez trosk, tryskający radością życia, bez kredytów, w markowych ubraniach, popijający dobre wino, silni, niezależni, i w ogóle i w szczególe mucha na takich nie siada
No Salomonka ma kilka chat bez kredytów (czyli ma pieniądze nie małe albo zarabia na tym) a wieczór spędza na... forum internetowym
Widzisz żołnierz, że mało wiesz.
Dobranoc.
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:W Internecie to wszyscy piękni, mądrzy, utalentowani, pracowici, z domami, mieszkaniami, samochodami, bez trosk, tryskający radością życia, bez kredytów, w markowych ubraniach, popijający dobre wino, silni, niezależni, i w ogóle i w szczególe mucha na takich nie siada
Widzisz żołnierz, że mało wiesz.
Dobranoc.
Żołnierz, a na co Ci ta wiedza?
niezależni, i w ogóle i w szczególe mucha na takich nie siada
no no
też kurna polatała ta mucha
zawsze coś zawsze coś
po raz chyba czwarty
Salomonka napisał/a:Widzisz żołnierz, że mało wiesz.
Dobranoc.
W sumie to na nic, nie dopytuję więcej
Ale jak ktoś się chwali kilkoma chatami bez kredytu i spędza wieczór na forum internetowym no to coś tu mi się nie spina
P.S.
Gdybym miał 5-6 chat (bez zadłużeń) na wynajmie to o godzinie 23:30 w piątek pewnie siedziałbym w Tajlandii w barze z jakimiś fajnymi Paniami, albo inaczej spędzał czas a nie się przepychał z jakimś Żołnierzem na którymś tam forum internetowym
Ja Ci mówiłem ze płacze w poduszkę i biorę narkotyki na stres, już nie przesadzaj. Ale Salomonka fakt, zaimponowała mi. Wpaść z partyzanta, pokazać jakim się jest fajnym i czekać na aplauz . Historia z domem dziecka nadaje temu jeszcze wymiar from zero to hero, piękna historia
.
Ja Ci mówiłem ze płacze w poduszkę i biorę narkotyki na stres, już nie przesadzaj. Ale Salomonka fakt, zaimponowała mi. Wpaść z partyzanta, pokazać jakim się jest fajnym i czekać na aplauz
. Historia z domem dziecka nadaje temu jeszcze wymiar from zero to hero, piękna historia
.
No ja zacząłem się prawie biczować bo tak mnie urzekło to wszystko.
No ja zacząłem się prawie biczować bo tak mnie urzekło to wszystko.
Ty to się biczujesz nawet jak widzisz murzyna .
Jeezu, ale wylała się fala..jakby to nazwać? Oficjalnie zawiści, nieoficjalnie bólu du**. No jak ktoś ma sporo z życia, to niech korzysta ile może
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Salomonka napisał/a:Widzisz żołnierz, że mało wiesz.
Dobranoc.
W sumie to na nic, nie dopytuję więcej
Ale jak ktoś się chwali kilkoma chatami bez kredytu i spędza wieczór na forum internetowym no to coś tu k..wa nie gra ostro
Oj, żołnierz.. Moje chaty już pracują na mnie od dawna. Gdybyś ruszył łepetyną, pracował i dobrze inwestował, też mógłbyś spędzać wieczory na forum bez stresu, że ci na chlebek jutro zabraknie. Jednak jak się domyślam, ty nawet nie wiesz o czym mówię
I do reszty: Nie obrażam się za głupie docinki. Głupi ludzie muszą się gdzieś wyżyć, więc dlaczego im zabierać jedyną radość z życia? Niech mają
Kilka domów, to chyba do sprzątania
PS. Żeby nie było, szanuję każdą pracę.
a ja sobie tak myślę że trzeba rozjechać w końcu ten temat na dobre
już nic nikt chyba tu nic nie wymyśli nowego
"murzyn ginie pierwszy"
Jeezu, ale wylała się fala..jakby to nazwać? Oficjalnie zawiści, nieoficjalnie bólu du**. No jak ktoś ma sporo z życia, to niech korzysta ile może
No ale jaka zawiść?
Jak ktoś ma od cholery pieniędzy to normalne, że wieczory spędza na przepychaniu się z jakimiś ludźmi na forum, przecież tak robią ludzie zamożni To się nazywa korzystanie z życia.
Oj, żołnierz.. Moje chaty już pracują na mnie od dawna. Gdybyś ruszył łepetyną, pracował i dobrze inwestował, też mógłbyś spędzać wieczory na forum bez stresu, że ci na chlebek jutro zabraknie. Jednak jak się domyślam, ty nawet nie wiesz o czym mówię
Moje mieszkanie też na mnie pracuje a teksty o chlebku to możesz sobie pisać do rodziców.
Spędzam wieczór na forum bez stresu tak jak i ty, ale mając taką kasę jak salomonka nie siedziałbym po nocach przy klawiaturze, coś tu nie gra mi
Kilka domów, to chyba do sprzątania
O Boże...
Akurat w temacie owych dywagacji kolegi Kremika, raczej dużo już nie przybędzie, bo każda ze stron mówi odmiennymi językami. Zadziwia mnie tylko to, jak kogoś może drażnić fakt, jeśli tylko inna osoba wspomni, że się jej dobrze powodzi, to wylewa się taki jad, bo nic nie pasuje do jakiegoś wyimaginowanego schematu..
bagienni_k napisał/a:Jeezu, ale wylała się fala..jakby to nazwać? Oficjalnie zawiści, nieoficjalnie bólu du**. No jak ktoś ma sporo z życia, to niech korzysta ile może
No ale jaka zawiść?
Jak ktoś ma od cholery pieniędzy to normalne, że wieczory spędza na przepychaniu się z jakimiś ludźmi na forum, przecież tak robią ludzie zamożniTo się nazywa korzystanie z życia.
Z pewnością aż tak się tym nie chwalą na lewo i prawo. Nie muszą. A nawet jeśli uchylą rąbka tajemnicy na swój temat, to nie w taki sposób. Napisać to każdy może, co chce.
I do reszty: Nie obrażam się za głupie docinki. Głupi ludzie muszą się gdzieś wyżyć, więc dlaczego im zabierać jedyną radość z życia? Niech mają
Ok będzie serio. Twoja poczucie moralnej wyższość średnio mnie obchodzi, Twoje chaty tez, bym zapytał o podatki ale jest szansa ze byś nie wiedziała a nie chce Cię upokarzać. Pewnie rzeczy można robić ze smakiem, Tobie tego zabrakło, nie było nawet śmieszne. Wchodzisz bez kontekstu i opowiadasz jaka jesteś cudowna, brak Ci pokory i szacunku, na kompleksy ponoć skuteczna jest terapia. Da się wyczuć ze na codzień traktujesz ludzi jak śmieci. Zmieniam zdanie, niedałbym Ci zrobić mi schabowego.
Akurat w temacie owych dywagacji kolegi Kremika, raczej dużo już nie przybędzie, bo każda ze stron mówi odmiennymi językami. Zadziwia mnie tylko to, jak kogoś może drażnić fakt, jeśli tylko inna osoba wspomni, że się jej dobrze powodzi, co nie pasuje do jakiegoś wyimaginowanego schematu..
bagienniku, przecież to komiczne i od czapy całkowicie, kiedy ktoś w totalnie odjechanej dyskusji pisze, że ma kilka domów. Mnie odrzuca wszystko co trąci nowobogactwem. Nikt autentycznie majętny nie przechwala się majątkiem.
VS
Gdybyś ruszył łepetyną, pracował i dobrze inwestował, też mógłbyś spędzać wieczory na forum bez stresu, że ci na chlebek jutro zabraknie. Jednak jak się domyślam, ty nawet nie wiesz o czym mówię
Hipokryzja z uśmieszkiem na twarzy ,,żeby nie było, że jestem tą złą."
Ja się tu wieczorami nie stresuję
Akurat w temacie owych dywagacji kolegi Kremika, raczej dużo już nie przybędzie, bo każda ze stron mówi odmiennymi językami. Zadziwia mnie tylko to, jak kogoś może drażnić fakt, jeśli tylko inna osoba wspomni, że się jej dobrze powodzi, to wylewa się taki jad, bo nic nie pasuje do jakiegoś wyimaginowanego schematu..
Mylisz pojęcia. Nie chodzi o powodzenie w życiu tylko o formę przedstawienia, w dużym skrócie - nikt nie pytał. No i dało się wyczuć dyskryminacja płci męskiej a tu jest królestwo Kremika .
Kremik, wracaj pisać o szczękach i wzroście bo jakieś dziwne szambo wylało w tym temacie.
Ja Cię wesprę wpisami o czarnoskórych mężczyznach, dobijemy do 70 stron i jakoś wygramy tę wojenkę
(...)kradzionymi z tureckiego Instagrama kadrami zagranicznego modela.
Właśnie, też mnie cały czas zastanawia, dlaczego akurat ten typ urody?
Dlatego, że Turecki typ urody może działać na kobietę mocniej niż czarny Jaguar na mężczyznę a to już coś
No cóż, może niektóym przychodzi to zwyczajnie łatwiej.. A dyskryminacja? Chyba to jednak nieco za ostre określenie..
Dlatego, że Turecki typ urody może działać na kobietę mocniej niż czarny Jaguar na mężczyznę a to już coś
To jaj mam odwrócone proporcje. Czy są na to jakieś badanie naukowe, co mi jest?
No cóż, może niektóym przychodzi to zwyczajnie łatwiej.. :) A dyskryminacja? Chyba to jednak nieco za ostre określenie..
Pewnie tak, ja prywatnie mam tylko jeden domek i jedna chatkę. Nie chciało się pracować to się nie ma kilku chat :D. Ale jak na rasowego seksistę przystało, nie toleruje feministek. Ja jestem team Kremik pomimo tego ze mnie dyskryminuje ze względu na wzrost. Jak żyć..
Ja jestem team Kremik pomimo tego ze mnie dyskryminuje ze względu na wzrost. Jak żyć..
Witamy w klubie
Psycholog Na Niby napisał/a:Ja jestem team Kremik pomimo tego ze mnie dyskryminuje ze względu na wzrost. Jak żyć..
Witamy w klubie
A Ty przypadkiem nie powinieneś iść pomału na granice? Rumunia chyba jest w NATO hmm..
/
Psycholog Na Niby napisał/a:Ja jestem team Kremik pomimo tego ze mnie dyskryminuje ze względu na wzrost. Jak żyć..
Witamy w klubie
wymyślę wam nazwę klubu gratis
coś ze szczękami może być w tej nazwie ?
A Ty przypadkiem nie powinieneś iść pomału na granice? Rumunia chyba jest w NATO hmm..
Vateusz podpisał jakiś sojusz z UK i Ukrainą, więc niedługo wszyscy pójdziemy na granicę Spokojnie.
Czarne szczęki 3
/
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:Ja jestem team Kremik pomimo tego ze mnie dyskryminuje ze względu na wzrost. Jak żyć..
Witamy w klubie
Może być jajogłowe prawiczki .
Vateusz podpisał jakiś sojusz z UK i Ukrainą, więc niedługo wszyscy pójdziemy na granicę
Spokojnie.
Nie mam zamiaru walczyć za ludzi w białych kołnierzykach sorry .
paslawek napisał/a:/
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Witamy w klubie
coś ze szczękami może być w tej nazwie ?Może być jajogłowe prawiczki
.
Ja proponuję; Klub Męskopodobnych Histeryków
Psycholog Na Niby napisał/a:paslawek napisał/a:/
coś ze szczękami może być w tej nazwie ?Może być jajogłowe prawiczki
.
Ja proponuję; Klub Męskopodobnych Histeryków
Heh, nie dość ze ma homara w lodowce to jeszcze jest zabawna, rzadki okaz .
Twierdzicie, że jestem przewrażliwiony, że przesadzam i sobie wmawiam. Radzicie wyjść do ludzi.
Najwyższy czas abyście zrozumieli, że wyjścia do ludzi, wiążą się z traumatycznymi doświadczeniami.
Wróćmy do czasów gdy miałem 16 lat i rozpocząłem szkołę średnią. Starsi uczniowie mnie zaczepiali. Naśmiewali się ze mnie. Podchodzili zaczynali rozmowę "ooo siema koks". W liceum miałem sporo bójek. Szedłem korytarzem nagle ktoś się na mnie spojrzał, kpiąco uśmiechnął i przywalił z barka. Wtedy nie znałem blackpilla i nie wiedziałem o co chodzi. Teraz już wiem, że w tamtym czasie stałem się kozłem ofiarnym bo byłem fizycznie najsłabszy - niski, szczupły. A gdy ktoś mnie bił, zawsze się broniłem.
Nawet gdy byłem w klasie maturalnej świeżaki mnie zaczepiały. Pytali kpiąco "czemu ty taki mały jesteś". Straszyli mnie "jak cię spotkam na swoim osiedlu to ci pysk obiję". A ja nic nikomu nie robiłem. W mojej klasie był taki wysoki - 190, długi, cienki, koleś. Zawsze spoglądając na mnie z góry mówił "jaki żal"
Na korytarzu nie raz słyszałem uwagę związaną ze wzrostem "jaki mały", "jak można być takim małym?"
Brak akceptacji wśród rówieśników. U dziewczyn brak powodzenia. Od koleżanek z klasy słyszałem nie raz uwagi, że nie jestem prawdziwym facetem, że ze mnie kurdupel, że nie jestem w ogóle atrakcyjny z powodu niskiego wzrostu, że żadnej dziewczyny nigdy nie znajdę bo jestem śmiesznie niski.
Z dziewczynami poznanymi w innym środowisku też nie wychodziło. Na spotkaniach w ciemno z czata, panny skanowały mnie z góry na dół i widziałem, że z powodu wzrostu im się nie podobam.
Do tej pory tak jest, mimo waszych zapewnień, że kobietom zmieniają się priorytety. W przypadku wzrostu to u kobiet się nie zmienia. Dalej odrzucają mężczyzn około 165 cm wzrostu.
Gdy wychodzę gdzieś do galerii i mijam wysokich kolesi, czuję się niepoważnie, gorszy. Nie raz zwłaszcza u młodych kolesi do 23 roku życia widzę znajome kpiące spojrzenie i jestem pewien, że gdybyśmy znaleźli się w jednej grupie np językowej to by starali się mi dokuczyć. Każde wyjście z domu wiąże się z ogromnymi kompleksami bo jak na złość nie spotykam mężczyzn 175, normalna fryzura, tylko 185 fryzura wymodelowana, modne ciuszki, do tego wymachującego na prawo i lewo barkami. Najgorsze, że nawet gdy napiszę o tym na forum, to wy bagatelizujecie moje spostrzeżenia, lekceważycie mnie, wmawiacie, że sobie coś uroiłem.
Na studiach było lepiej, ale też nigdy się mnie nikt nie słuchał. Np mówiłem że to zadanie trzeba zrobić w ten sposób to ignorowali moje spostrzeżenia.
Nikt mi nie dokuczał, poza jednym wysokim kolesiem, ale nikt też specjalnie mnie nie szanował. Pytałem np w jakiej sali odbędą się zajęcia, koleś jakby nic poszedł dalej bez odpowiedzi.
Czuję się nieszczęśliwy i uważam, ze mam zmarnowane najlepsze lata swojego życia
Irytują mnie więc posty - wszystko siedzi w głowie. Kiedyś byłem normalnym, otwartym i śmiałym chłopakiem. Nie miałem bałaganu w głowie, a jednak mnie to spotkało. Czyli nie liczy się to co znajduje w głowie, tylko to jak traktuje ciebie społeczeństwo, a ono w myśl zasady blackpilla jest bezwzględne. Gdybym miał 20cm więcej zupełnie inaczej ułożyłoby się moje życie. I to nie żaden wymysł, tylko czysta prawda
To teraz Kolego zadaj sobie pytanie(choć pewnie i tak odpowiesz na nie po swojemu): czy jestem JEDYNYM albo nawet jednym z niewielu ludzi, którzy tak właśnie mieli?
"Czy tylko ja miewałem podobne problemy?"
Jeśli nie jesteś trollem, to naprawdę powinieneś odpowiedzieć przecząco, pod warunkiem, że zachowałeś choć resztki zdrowego rozsądku..
Zostawmy w spokoju już ten wzrost czy ogólny wygląd, bo naprawdę robi się z tego niepotrzebnie jakiegoś "Świętego Graala" warunkującego szacunek i akceptację całego społeczeństwa.
Ilu ludzi jest wokół nas, którzy są z czegoś tam niezadowoleni i obwiniają za wszystko innych? Zawsze łatwiej jest zrzucić winę na drugą osobę czy osoby, tylko, że jednak większość z tych osób po czasie wychodzi na prostą. PRACUJĄ NAD SOBĄ, nabierają śmiałości i przestają brać do siebie każdy przytyk w swoją stronę. Nie od dzisiaj wiadomo, że okres dojrzewania(szkoła) rządzi się swoimi prawami. Nie każdy musi brylować, będąc duszą towarzystwa i nie każdy musi nas ubóstwiać.
Mogę Ci powiedzieć otwarcie, że sam zacząłem dopiero lepiej się czuć w liceum i potem już na studiach, jak się łapało kontakt z podobnymi do siebie osobami. NIe byłem nigdy specjalnie wygadany i otwarty, ale konatkt z ludźmi sprawił, że nie mam specjalnego problemu w interakcjach społecznych. Podobno jestem osobą lubianą, ale nie widzę powodu, dla którego miałbym sądzić, że przez wszystkich bez wyjatku.
Nie z każdym trzeba się bratać na tyle, żeby potem móc "konie z nim kraść".
Kremik obejrzyj sobie film Oszust z Tindera. Facet nakręcił kobiety na grube miliony dolarów. Jest niski i nie za bardzo przystojny, czy wysportowany. Kobietom nie przeszkadzało, że często był niższy od nich. Wystarczyła aura zaradności (prezes dużej i bogatej firmy), luksusu (wystawne hotele, kolacje, zegarki, ubrania z najlepszych firm), tajemniczości, kogoś z lepszego świata, który zakochał się w zwykłej dziewczynie, parę miłych słówek i każda była jego.
Akurat pęd do luksusu czy przesadnego bogactwa("zaradności") uważam za większy problem niż jakiś tam detal samego wyglądu..Tym bardziej, jeśli ktoś zamierza jedynie czerpać z tego luksusu, kiedy sam na niego nie zarobił..
Kremik obejrzyj sobie film Oszust z Tindera. Facet nakręcił kobiety na grube miliony dolarów. Jest niski i nie za bardzo przystojny, czy wysportowany. Kobietom nie przeszkadzało, że często był niższy od nich. Wystarczyła aura zaradności (prezes dużej i bogatej firmy), luksusu (wystawne hotele, kolacje, zegarki, ubrania z najlepszych firm), tajemniczości, kogoś z lepszego świata, który zakochał się w zwykłej dziewczynie, parę miłych słówek i każda była jego.
Legat, ale to jest przecież wyższa szkoła jazdy, Kremik i tak Ci odpisze, że gdyby był wysoki, przystojny z kwadratową szczęką, to miałby tych milionów jeszcze więcej. Tak jest, jeśli ktoś jest przekonany, że pewne rzeczy (powodzenie u kobiet) mają miejsce z automatu przy spełnieniu określonych warunków.
Nie wiem, może jemu, w jego sytuacji wystarczyłby sam fakt, że w ogóle jakaś kobieta zwróciła na niego uwagę a "odpowiednio atrakcyjny" wygląd w jego mniemaniu by mu to zagwarantował.
Skoro je omotał pieniędzmi tworząc iluzję zamożnego mężczyzny, multimilionera to pokazuje, że nie był w stanie uwieść kobiet normalnie. Czyli musiał oszukiwać, kłamać, manipulować. A to potwierdza, że niski wzrost go mocno ograniczał. Poza tym dowiódł, że laski są pazerne, lecą na kasę. No i chyba nie żal wam tych kobiet. Zainteresowały się nim z powodu pieniędzy, więc oberwały za swoją próżność
Na korytarzu nie raz słyszałem uwagę związaną ze wzrostem "jaki mały", "jak można być takim małym?"
Ja w szkole średniej byłem prawie najwyższy w klasie (185 cm)
Wiesz, kto mnie głównie zaczepiał? Faceci ok. 175 cm
Tak więc równie dobrze mógłbym napisać post, że niżsi ode mnie wzrostem mi dokuczali, zwłaszcza taki jeden gościu ok. 170 wzrostu obrał sobie mnie za cel.
Wtedy byłem wystraszony i nie wiedziałem jak się bronić. Gdyby dzisiaj jakiś niższy gościu do mnie startował to na 90% zareagowałbym zupełnie inaczej
(nawet jak nie ćwiczę sztuk walki to samo +15cm do wzrostu daje mi ogromną przewagę)
Wiesz kto wbudzał największy szacunek w mojej szkole? Gościu, który nie miał nawet chyba 160 wzrostu.
Był najniższy z całej szkoły, że nie raz musiałem uważać, aby na niego nie nadepnąć.
Miał uznanie wśród wszystkich największych łobuzów w szkole - rozumiesz o czym do Ciebie piszę teraz?
Wystarczyła aura zaradności (prezes dużej i bogatej firmy), luksusu (wystawne hotele, kolacje, zegarki, ubrania z najlepszych firm), tajemniczości, kogoś z lepszego świata, który zakochał się w zwykłej dziewczynie, parę miłych słówek i każda była jego.
Nie rozumiem, przecież kobiety są niezależne i nie lecą na hajs faceta, coś tu kłamiesz.
Twierdzicie, że jestem przewrażliwiony, że przesadzam i sobie wmawiam. Radzicie wyjść do ludzi.
Najwyższy czas abyście zrozumieli, że wyjścia do ludzi, wiążą się z traumatycznymi doświadczeniami.
Wróćmy do czasów gdy miałem 16 lat i rozpocząłem szkołę średnią. (...)
Traumatyczne doświadczenia z powodzeniem leczy się na terapiach, ale Ty uważasz, że są be i na pewno nie dla Ciebie, w zamian wolisz użalać się nad sobą i pielęgnować nienawiść do całego świata, a efekty jakie są - każdy widzi, chyba nawet łącznie z Tobą.
Moim zdaniem w tym temacie nie szukasz pomocy, ale po prostu uwagi, a to nie tędy droga.
Wciąż mnie zadziwia, jak płytkie i powierzchowne kryteria są tutaj stosowane.. Wg Kolegów jedynie wygląd i status społeczny(materialny) ma znaczenie w powodzeniu u kobiet...Jeśli przez status rozumiemy oczywiście znacznie, albo bardzo znacznie wyższy poziom, niż prezentuje kobieta.
W dodatku Panowie obracają się jak przysłowiowe g** w przeręblu w świecie Tinderów, Wykopów czy innych Roks, gdzie przesiadują raczej osoby niemyślące o poważnym związku, tylko zwyczajnych przygodach..
Nie Olinka. Te ku..wy się nade mną znęcały. Zaczepiały, biły, wyzywały. A teraz mają życie pełne obfitości, są szanowani, lubieni, a to zwykłe ku..y. I to ja za to, że czynili mi krzywdę mam latać po terapiach i wydawać kasę gdy ci się bawią w najlepsze?
Mnie się podobają słowa z biblii szatana - Odpłać ciosem za cios, pogardą za pogardę, przekleństwem za przekleństwo - mając w tym swój spory udział! Oko za oko, ząb za ząb, zawsze po czterokroć, po stokroć! Stań się Postrachem dla swojego przeciwnika
ci którzy się nade mną znęcali czy mnie gnębili powinni za to zapłacić, prawda?
Powiem, że w końcu robi się ciekawie
Rany, jak Cię Kremik czytam to strach się bać.
Wiesz, znalam kolesi w liceum co byli chudzi, dziwni, niepopularni i ogólnie na dnie jakiejkolwiek towarzyskiej piramidy. I KAŻDY, bez wyjątku, ma dzis żonę czy partnerkę (jeden partnera), a życie im się okej ułożyło. Nawet ten gościu wyzywany codziennie od p*dała jest dziś normalnym facetem, który nie siedzi na 4Chanie jęcząc jak to mu źle, bo w szkole dostawal wpie*dol.
Człowieku, przestań żyć przeszlością.
Głęboki uraz z przeszłości, który poprzestawiał w głowie, to nie przelewki.
Głęboki uraz z przeszłości, który poprzestawiał w głowie, to nie przelewki.
No, tak, ale to się leczy. Jak ktoś zlamie rękę, to idzie do lekarza, a nie czeka, że jakoś mu się to zrośnie. Tylko wg kolegi Kremika, terapeuci to szarlatani, co i tak niczego nie zmienią w jego zyciu.
Rany, jak Cię Kremik czytam to strach się bać.
Wiesz, znalam kolesi w liceum co byli chudzi, dziwni, niepopularni i ogólnie na dnie jakiejkolwiek towarzyskiej piramidy. I KAŻDY, bez wyjątku, ma dzis żonę czy partnerkę (jeden partnera), a życie im się okej ułożyło. Nawet ten gościu wyzywany codziennie od p*dała jest dziś normalnym facetem, który nie siedzi na 4Chanie jęcząc jak to mu źle, bo w szkole dostawal wpie*dol.
Człowieku, przestań żyć przeszlością.
Jakby oni wszyscy stanęli razem w rządku i stwierdzili, że tak właśnie jest, to i tak Kolega by nie uwierzył, twierdząc, że to ustawka..
Mnie się podobają słowa z biblii szatana - Odpłać ciosem za cios, pogardą za pogardę, przekleństwem za przekleństwo - mając w tym swój spory udział! Oko za oko, ząb za ząb, zawsze po czterokroć, po stokroć! Stań się Postrachem dla swojego przeciwnika
M
Pomimo różnicy we wzroście tu się nawet z Tobą zgodzę .
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 459 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024