30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 353 354 355 356 357 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23,011 do 23,075 z 29,787 ]

23,011

Odp: 30lat i cały czas sam
Farmer napisał/a:

Odpiszę tutaj.

Nie myślałem, że może być aż tak źle.
Myślałem, że fryzjer, make-up, ładny ciuch wystarczy. sad

Myślałaś nad udaniem się do zakonu? hmm

Ty teraz tak zupełnie poważnie? sad

Zobacz podobne tematy :

23,012

Priscilla napisał/a:
Farmer napisał/a:

Odpiszę tutaj.

big_smile big_smile big_smile

23,013

Farmer napisał/a:
Priscilla napisał/a:
Farmer napisał/a:

Odpiszę tutaj.

big_smile big_smile big_smile

Ludzie wy jeszcze nie spicie? Mnie cukier w dol zlecial musialam po glukoze isc, teraz czekam az mi do gory podskoczy

23,014 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-12-30 02:01:44)

Priscilla napisał/a:
2odiak napisał/a:

Czyli istnieje cień nadziei , że inteligentnie zostaniemy wyprowadzeni,. Super ! Pal licho  że jeż będzie dozgonnie,, ale za to uśmiech jak u Scooter'a dżokera.
Nie trzeba nic brać żeby się tak dobrze bawić big_smile

Ej, ale nie zapominaj, że mamy do czynienia z kimś wyjątkowo (nad)inteligentnym. Trzeba się mocno spinać, żeby nadążyć lol

Bóg w ludzkiej skórze, a taki nieuczesany. big_smile
Już szykuję notes, liczydła i świeczki i jakąś wyrachowaną co by mi na ludzki język przetłumaczyła big_smile

23,015

2odiak napisał/a:
Priscilla napisał/a:
2odiak napisał/a:

Czyli istnieje cień nadziei , że inteligentnie zostaniemy wyprowadzeni,. Super ! Pal licho  że jeż będzie dozgonnie,, ale za to uśmiech jak u Scooter'a dżokera.
Nie trzeba nic brać żeby się tak dobrze bawić big_smile

Ej, ale nie zapominaj, że mamy do czynienia z kimś wyjątkowo (nad)inteligentnym. Trzeba się mocno spinać, żeby nadążyć lol

Już szykuję notes, liczydła i świeczki i jakąś wyrachowaną co by mi na ludzki język przetłumaczyła:D

Idz spac juz pozno jest, zamykam forum do 8 rano

23,016

JuliaUK33 napisał/a:
2odiak napisał/a:
Priscilla napisał/a:

Już szykuję notes, liczydła i świeczki i jakąś wyrachowaną co by mi na ludzki język przetłumaczyła:D

Idz spac juz pozno jest, zamykam forum do 8 rano

A co z tymi wszystkimi czipsami ? Odpalilem imprezę i czekam tylko na pojawienie się grzmota.: D
Dobra,pakuje manele,  pinballa i rozbijam namiot do spania smile

23,017

JuliaUK33 napisał/a:
rakastankielia napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Moze zle szukasz... a moze gdzie szukasz?

Dosłownie wszędzie, gdzie się da.

Czyli gdzie?

Portale randkowe, różne wydarzenia i aktywności.

23,018 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-12-30 02:52:18)

Priscilla napisał/a:
Priscilla napisał/a:

Czy Ty widzisz absurd swojego rozumowania?
Jeśli kobieta z zasady nic nie oferuje, bo (uwaga!) sam tak twierdzisz, to skąd Twoje oczekiwania? I po co Ci w ogóle jakiś związek??

10000 razy pisałem już, że szukam takiej, która ma coś do zaoferowania.

Ale skoro kobiety z zasady nie mają NIC do zaoferowania, to już na starcie wiadomo, że takiej nie znajdziesz cool

Jakaś garstka normalnych jest.

Priscilla napisał/a:

3. nie każda jest wyrachowana

No ale jak nie każda??? yikes Dopiero sam napisałeś, że kobieta w zamian za te wszystkie dobra, które książę jej oferuje, nie ma NIC do zaoferowania.
Może zdecyduj się w końcu, bo trudno nadążyć big_smile big_smile

Większość nie ma, ale istnieją te normalne.

23,019 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2023-12-30 03:06:02)

Czy Raka odpowiedział na pytanie?

23,020

Lady Loka napisał/a:

Czy Raka odpowiedział na pytanie?

nie smile

23,021 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-12-30 04:56:02)

Zodiak: fajnie sie czyta twoje komentarze. potrafisz byc empatyczny- jak nie facet smile , zabawny, a i pierdolnac w stol jak potrzeba. mieszanka wybuchowa xD

Farmer: a ja tez chetnie sie dowiem. Kobiety potrafia sie przyjaznic z mezczyznami. Wy macie z tym ewidentny problem. Czemu? Jako kobiecie trudno mi to zrozumiec.

Raka: a ja mysle, ze nie szukasz takiej, ktora ma cos do zaoferowania. Wezniesz przecietna, byleby cie chciala. A i nie byla samotna matka- dziekowac Bogu ja odpadam z twojego kregu zainteresowan smile Dziewczyny dopytuja, co ty masz do zaoferowania? Napewno nie wsparcie. Juz widze jakbys nawet mial te kobiete. Wydarzylaby sie jakas rodzinna tragedia, np zmarla jej matka, a ty do niej szlochajacej, ze ty i tak masz gorzej smile Napewno jakis powod bys znalazl. A na koniec dodal, ze wiekszosc kobiet zyje dluzej od mezczyzn. Jej matka to wyjatek, wiec nic takiego przy tym, ze on umrze kilka lat szybciej od zony. Kobiety ZAWSZE MAJA LEPIEJ.

Czlowieku, jesli chcesz miec jakies wymagania to je miej. Nie musisz ich obnizac. Masz czas, nie musisz jej znalezc nawet w 2024. Co nie znaczy ze nie znajdziesz jej nigdy. Ale zanim sie zabierzesz za szukanie kobiety to najpierw poszukaj swoich spodni, bo gdzies je zgubiles. Na poczatku myslalam, ze jestes normalny. Zanim zaczales plakas w KAZDEJ swojej wypowiedzi. Przeciez kazda po kilku minutach konwersacji bedzie chciala od ciebie uciekac. Juz kilka miechow temu ci dalam rade, co masz zrobic ze swoim fryzem, olales. Kolejnych rad ci dawac nie bede. Skup sie nad swoim rozwojem. Bo narazie to w tym kierunku nie zrobiles ... NIC.

Co do fur to z jednej strony masz racje, ze obojetnie jaki, ale mylisz sie, ze normalny facet sie nie szpanuje, czym jezdzi. Narzekacie, ze kobiety leca na kase. Ja nie lece. Licza sie dla mnie pewne cechy charakteru, wspolne wartosci i to, jaki ten ktos do mnie jest. Ale i tak juz na pierwszej randce wiem, gdzie pracuje, jesli ma dom to ze ma dom, nawet jesli bysmy sie spotkali bezposrednio  w lokalu to wiem czym przyjechal. Ani nie pytam, bo probuje wybadac insze rzeczy, ani nie mam szklanej kuli. To wy sie przechwalacie. Jesli macie czym. Nawet zdarzylo mi sie, ze wprost powiedzial, ile zarabia. A widziales kiedys kobiete, ktora by sie przechwala, czym jezdzi? Ja nie znam zadnej. Juz nie wspomne o fotach swoich fur na tle na fejsie xD

23,022 Ostatnio edytowany przez blueangel (2023-12-30 04:26:19)

2odiak napisał/a:
rossanka napisał/a:

A to tak za darmo byś chciał? Nie ma tak prosto, trzeba sie troche namęczyć aby taką określoną kobietę i  wartościową zdobyć. A jak chcesz byle jaką i byle i jakkolwiek  jak to sie zawsze jakas znajdzie.

Ależ ja się bardzo chętnie namęczę, tylko że nie ma dla kogo.

Wczoraj miałes idealną okazję i zacząłes pannę okładać na zasadzie " Twój ból, to jest mały chój" big_smile

Nie ma obycia z kobietami. Ale w taki sposob to go nigdy nie zdobedzie. Kazda go spusci na drzewo. Dziewczyna i tak miala cierpliwosc.

23,023 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-12-30 05:11:02)

blueangel napisał/a:

Raka: a ja mysle, ze nie szukasz takiej, ktora ma cos do zaoferowania. Wezniesz przecietna, byleby cie chciala.

Wezmę przeciętną, jeśli faktycznie będzie miała coś do zaoferowania, bo wygląd ma drugorzędne znaczenie.

Dziewczyny dopytuja, co ty masz do zaoferowania? Napewno nie wsparcie. Juz widze jakbys nawet mial te kobiete. Wydarzylaby sie jakas rodzinna tragedia, np zmarla jej matka, a ty do niej szlochajacej, ze ty i tak masz gorzej smile

Oczywiście, że bym ją wspierał i tego samego oczekiwałbym od niej.

Napewno jakis powod bys znalazl. A na koniec dodal, ze wiekszosc kobiet zyje dluzej od mezczyzn. Jej matka to wyjatek, wiec nic takiego przy tym, ze on umrze kilka lat szybciej od zony. Kobiety ZAWSZE MAJA LEPIEJ.

Nie.

Czlowieku, jesli chcesz miec jakies wymagania to je miej. Nie musisz ich obnizac.

Nie będę obniżał, bo już bardziej się nie da, to byłaby totalna desperacja.

Masz czas, nie musisz jej znalezc nawet w 2024.

Tak bardzo mam czas, że większość osób w moim wieku już dawno jest w związkach albo przynajmniej ma jakieś doświadczenia.

Co nie znaczy ze nie znajdziesz jej nigdy.

Takiej, która mnie pokocha ze względu na mnie, a nie z rozsądku? Małe szanse, a w Polsce wręcz znikome.

Ale zanim sie zabierzesz za szukanie kobiety to najpierw poszukaj swoich spodni, bo gdzies je zgubiles. Na poczatku myslalam, ze jestes normalny. Zanim zaczales plakas w KAZDEJ swojej wypowiedzi. Przeciez kazda po kilku minutach konwersacji bedzie chciala od ciebie uciekac.

W realu jestem całkowicie normalny. Jak już jakaś kobieta zacznie ze mną rozmawiać, to nie ucieka, a wręcz przeciwnie.

Co do fur to z jednej strony masz racje, ze obojetnie jaki, ale mylisz sie, ze normalny facet sie nie szpanuje, czym jezdzi. Narzekacie, ze kobiety leca na kase. Ja nie lece. Licza sie dla mnie pewne cechy charakteru, wspolne wartosci i to, jaki ten ktos do mnie jest. Ale i tak juz na pierwszej randce wiem, gdzie pracuje, jesli ma dom to ze ma dom, nawet jesli bysmy sie spotkali bezposrednio  w lokalu to wiem czym przyjechal. Ani nie pytam, bo probuje wybadac insze rzeczy, ani nie mam szklanej kuli. To wy sie przechwalacie. Jesli macie czym. Nawet zdarzylo mi sie, ze wprost powiedzial, ile zarabia. A widziales kiedys kobiete, ktora by sie przechwala, czym jezdzi? Ja nie znam zadnej. Juz nie wspomne o fotach swoich fur na tle na fejsie xD

Wiem, że są takie przypadki.

blueangel napisał/a:
2odiak napisał/a:

Ależ ja się bardzo chętnie namęczę, tylko że nie ma dla kogo.

Wczoraj miałes idealną okazję i zacząłes pannę okładać na zasadzie " Twój ból, to jest mały chój" big_smile

Nie ma obycia z kobietami. Ale w taki sposob to go nigdy nie zdobedzie. Kazda go spusci na drzewo. Dziewczyna i tak miala cierpliwosc.

Nie da się zdobyć obycia z kobietami, jeżeli za każdym razem jest się na wstępie odrzucanym.

23,024

blueangel napisał/a:

Raka: a ja mysle, ze nie szukasz takiej, ktora ma cos do zaoferowania. Wezniesz przecietna, byleby cie chciala.

Wezmę przeciętną, jeśli faktycznie będzie miała coś do zaoferowania, bo wygląd ma drugorzędne znaczenie.

Dziewczyny dopytuja, co ty masz do zaoferowania? Napewno nie wsparcie. Juz widze jakbys nawet mial te kobiete. Wydarzylaby sie jakas rodzinna tragedia, np zmarla jej matka, a ty do niej szlochajacej, ze ty i tak masz gorzej smile

Napewno jakis powod bys znalazl. A na koniec dodal, ze wiekszosc kobiet zyje dluzej od mezczyzn. Jej matka to wyjatek, wiec nic takiego przy tym, ze on umrze kilka lat szybciej od zony. Kobiety ZAWSZE MAJA LEPIEJ.

Nie.

Czlowieku, jesli chcesz miec jakies wymagania to je miej. Nie musisz ich obnizac.

Tak bardzo mam czas, że większość osób w moim wieku już dawno jest w związkach albo przynajmniej ma jakieś doświadczenia.

Takiej, która mnie pokocha ze względu na mnie, a nie z rozsądku? Małe szanse, a w Polsce wręcz znikome.

Ale zanim sie zabierzesz za szukanie kobiety to najpierw poszukaj swoich spodni, bo gdzies je zgubiles. Na poczatku myslalam, ze jestes normalny. Zanim zaczales plakas w KAZDEJ swojej wypowiedzi. Przeciez kazda po kilku minutach konwersacji bedzie chciala od ciebie uciekac.

W realu jestem całkowicie normalny. Jak już jakaś kobieta zacznie ze mną rozmawiać, to nie ucieka, a wręcz przeciwnie.

blueangel napisał/a:
2odiak napisał/a:

Nie da się zdobyć obycia z kobietami, jeżeli za każdym razem jest się na wstępie odrzucanym.

Ale kulture juz chyba tak.

23,025

blueangel napisał/a:
blueangel napisał/a:

Nie.

blueangel napisał/a:

Jestem bardzo kulturalny i przy poznawaniu kobiet, czy to na portalach czy na żywo zawsze to pokazuję.

23,026

blueangel napisał/a:

Nie.

Jestem bardzo kulturalny i przy poznawaniu kobiet, czy to na portalach czy na żywo zawsze to pokazuję.

Mam znaleźć cytaty Twojej "kultury"?
Sporo by się znalazło.

Ty sobie naprawdę nie zdajesz sprawy z tego, że to wszystko, co wychodzi z Ciebie tutaj, cala bucowatość, chamstwo, głupota, to będzie tez wychodzić w relacji? Nie pozbędziesz się tego w momencie, kiedy jakaś się Tobą zainteresuje.

Nie mowiąc już o tym, ze wymagania masz, ale sam do zaoferowania niewiele poza swoim towarzystwem, które jest wątpliwą przyjemnością.

23,027

Raka, nie wiem po co się tak produkujesz. Tutaj kobiety  mają z ciebie bekę, a Ty dalej swoje. Przegrałeś z hipergamią i słabymi genami, pogódź się z tym. Zacznij żyć dla siebie, a relacje z kobietami do kosza.

23,028

blueangel napisał/a:

Farmer: a ja tez chetnie sie dowiem. Kobiety potrafia sie przyjaznic z mezczyznami. Wy macie z tym ewidentny problem. Czemu?

Jedno słowo: zdrada

blueangel napisał/a:

Jako kobiecie trudno mi to zrozumiec.

Bardzo łatwo to zrozumieć, tylko musisz postawić się w odwrotnej sytuacji.
Masz przystojnego, ogarniętego faceta i ma dużo przyjaciółek z którymi wychodzi do klubów i wyjeżdża na wycieczki.
I pytanie jest nie czy, tylko kiedy.

23,029 Ostatnio edytowany przez Inkwizytorka (2023-12-30 12:53:52)

okej jak ktoś jest w związku to co innego. Ją na przykład nie jestem. Próbowałam znaleźć kolegę, ale to już chyba czytałeś w moich tematach. Ją napewno nie ejstem przystojną to czemu nie można się że mną przyjaźnić? a i oni tez byli singlami. to nie to co piszesz.

23,030 Ostatnio edytowany przez Inkwizytorka (2023-12-30 12:51:11)

Ale nie po to weszłam. Potrzebuję szybkiej porady. U mnie w temacie nikogo nie ma to spytam tu.

Pisałam wczoraj z takim jednym na tinderze. Nie mój typ ale wydaje się być normalny. Pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie, bo taką perełka się mną na bank nie zainteresuje, ale do sedna:

spytał mnie o mojego insta. Nie jestem pewna czy mu dać. Wiecie jakie mam problemy skórne, do tego w międzyczasie blizny. Mój problem polega na tym, że na zdjęciach wyglądam lepiej. Zawsze wychodzę w makę up ( nie wyjdę inaczej i już), on wyrównuje koloryt, a do tego te moje hmm niedoskonałości nie są uchwycane. Blizn nie ukryjesz make upem.  Myślałam na początku, że to przez moją kamerke, mój tel nie jest jakiś drogi i myślałam, że to przez jakość. Ale jak koleżanki mi robią to też tak samo. Tylko że nie chce, żeby myślał, że jestem ładna, skoro nie jestem. potem jedno spotkanie i więcej się nie odezwei. I teraz nie wiem czy dawać czy nie...............

23,031

Dla przykładu, jak robię kreskę eyelinerem to jak wiem że będę robić fotki to tez robie grubsza bo inaczej na fot też nie widac. A potem dostaje komenta, o jak naturalnie pięknie.. ta yhy xD

23,032 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-12-30 13:12:09)

Inkwizytorka napisał/a:

Dla przykładu, jak robię kreskę eyelinerem to jak wiem że będę robić fotki to tez robie grubsza bo inaczej na fot też nie widac. A potem dostaje komenta, o jak naturalnie pięknie.. ta yhy xD

Ja sie wogole nie maluje wlasnie celowo, zeby faceci nie mysleli tylko o jednym.  Ostatnio na randke poszlam bez makijazu, zalozylam dlugi,luzny plaszcz, mialam luzne spodnie i co? i jajco nie pomoglo nadal menda jedna o jednym myslal tylko... moim zdaniem nawet jakbym ubrala sie w burke to by nie pomoglo

23,033

JuliaUK33 napisał/a:
Inkwizytorka napisał/a:

Ja sie wogole nie maluje wlasnie celowo, zeby faceci nie mysleli tylko o jednym.  Ostatnio na randke poszlam bez makijazu, zalozylam dlugi,luzny plaszcz, mialam luzne spodnie i co? i jajco nie pomoglo nadal menda jedna o jednym myslal tylko... moim zdaniem nawet jakbym ubrala sie w burke to by nie pomoglo

Jeśli nie baitujesz, to szacun dla ciebie.

23,034

gdybym miała normalną cerę to też bym się nie malowała. nawet nie wiesz jak o tym marzę, ewentualnie tylko kreski bym robiła. nie mam tego luksusu, żeby ludzie nie gapili się na mnie jak na ufo.

23,035

Postanowiłam, że mu powiem, że daje po pierwszym spotkaniu. I chyba od teraz tak będę robić. Po co kolejne rozczarowania

23,036

Inkwizytorka napisał/a:

Postanowiłam, że mu powiem, że daje po pierwszym spotkaniu. I chyba od teraz tak będę robić. Po co kolejne rozczarowania

czyli to samo masz co moja koleznka ma,,coś w tym jest co piszesz..na razie szuka odp u coachow ,jak popadnie,sprawa w toku..przy kobiecejh,sexy figurze jakoś tak jest..

23,037

ją mam raczej normalną/przeciętna anię sexy figurę, do tego pasztetową twarz xD więc twoja koleżanka to inny temat

23,038

A to puszczę nitkę na trochę inny temat: czy według kobiet benek 10cm to w cholerę mało czy to już niepełnosprawność i powinni dawać dodatek do wypłaty? Nie powiem, jestem bardzo ciekawy waszej opinii.

23,039

Inkwizytorka napisał/a:

ją mam raczej normalną/przeciętna anię sexy figurę, do tego pasztetową twarz xD więc twoja koleżanka to inny temat

Ale co ty się dziwisz że większość chce cię zaliczyć, jak masz ok figurę to chętnych co chcą 200 zł zaoszczędzić jest pewnie od cholery. Faceci zawsze idą na ilość.

23,040 Ostatnio edytowany przez Inkwizytorka (2023-12-30 13:38:38)

A to chyba powinny się wypowiedzieć kobiety z większym doświadczeniem. Ją spałam tylko z moim byłym wieki temu. Nie mam zielonego pojęcia ile jego miał, nigdy nie mierzyłam hahhahaha  był większy ale serio nie mam porównania większy-mniejszy więc nie pomogę. technicznie to chyba i tak nie ma znaczenia? Albo poszukaj sobie takiej jak ją z zerowym albo małym doświadczeniem to też nie będzie wiedziała lol przynajmniej na samym starcie

23,041

ChuopskiChłop napisał/a:
Inkwizytorka napisał/a:

Ale co ty się dziwisz że większość chce cię zaliczyć, jak masz ok figurę to chętnych co chcą 200 zł zaoszczędzić jest pewnie od cholery. Faceci zawsze idą na ilość.

Ja pierdziele co za glupie myslenie to,ze ona ma ladna figure to nie znaczy ,ze musi byc traktowana jak latwa przez facetow. Ja mysle, ze ona chce zwyczajnie szacunku do siebie na spotkaniach

23,042

ChuopskiChłop napisał/a:
Inkwizytorka napisał/a:

taka okej to też już nie. przytyło mi się przez urlop świąteczny hmm

23,043 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2023-12-30 13:41:08)

Inkwizytorka napisał/a:

gdybym miała normalną cerę

A masz jaką?

Inkwizytorka napisał/a:

do tego pasztetową twarz

Ja też mam, tylko ja przez 25 lat nie pisałem z żadną dziewczyną nawet, taka różnica. Tzn były próby odemnie kiedyś, ale zero odpowiedzi.

23,044

Inkwizytorka napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
Inkwizytorka napisał/a:

taka okej to też już nie. przytyło mi się przez urlop świąteczny hmm

Ha ha to wszystkim chyba z tego forum

23,045

Inkwizytorka napisał/a:

A to chyba powinny się wypowiedzieć kobiety z większym doświadczeniem. Ją spałam tylko z moim byłym wieki temu. Nie mam zielonego pojęcia ile jego miał, nigdy nie mierzyłam hahhahaha  był większy ale serio nie mam porównania większy-mniejszy więc nie pomogę. technicznie to chyba i tak nie ma znaczenia? Albo poszukaj sobie takiej jak ją z zerowym albo małym doświadczeniem to też nie będzie wiedziała lol przynajmniej na samym starcie

Ja nikogo nie szukam, ale po prostu jestem ciekawy opinii zwykłych kobiet, na divach to wiadomo że ci prawdy nie powiedzą żeby klienta nie stracić xD

23,046

ChuopskiChłop napisał/a:
Inkwizytorka napisał/a:

Ja nikogo nie szukam, ale po prostu jestem ciekawy opinii zwykłych kobiet, na divach to wiadomo że ci prawdy nie powiedzą żeby klienta nie stracić xD

Licza sie fakty, a nie opinie

23,047 Ostatnio edytowany przez Inkwizytorka (2023-12-30 14:01:47)

Mam cerę trądzikowa, delikatnie mówiąc. I zanim wyskoczysz z radami, żeby iść do lekarza, zmienić dietę: mam lustro, wiem co mam na twarzy próbowałam wszystkiego, ale nic nie pomaga. Na dodatek porobiły mi się też już i blizny sad takie dołeczki. Ogólnie to jestem takim potworkiem i straszę

Jeżeli chodzi o niego to normalnie przejechałabym dalej, bo nie do końca mój typ. Ją nie bardzo lubię tatuaże, a one ma całe ręce, w tym dłonie i szyję z jednej strony. Na dodatek jest młodszy o 6 lat i jak już mówiłam, mi się trochę przytyło, a on ma sylwetkę wysportowana. Tak tu wszyscy narzekają, że kobiety celują wyżej i nie powinny więc nawet bym nie próbowała, ale tak bardzo miś ie spodobał jego opis.. dlatego go wyżej nazwałam perełka. na przykład że szuka kogoś kto nie poznaje 5 osób na raz itepe. Na dodatek potrafi się kulturalnie wypowiadać, nie pije, nie pali, no kurczę ideał. Myślałam że tacy faceci wyginęli. Na 99, 9999999999999% nic z tego nie będzie

23,048

Acnederm z apteki polecam, 2x w tygodniu na całą twarz.

23,049

+ nawilżać skórę, bo lubi wysuszyć bez tego.

23,050

Inkwizytorka napisał/a:

Mam cerę trądzikowa, delikatnie mówiąc. I zanim wyskoczysz z radami, żeby iść do lekarza, zmienić dietę: mam lustro, wiem co mam na twarzy próbowałam wszystkiego, ale nic nie pomaga. Na dodatek porobiły mi się też już i blizny sad takie dołeczki. Ogólnie to jestem takim potworkiem i straszę

Witam w klubie. Do 18 roku życia matka mnie ciągała po lekarzach, potem to pierdolnąłem i nic z tym już nie robię. Raz lepiej, raz gorzej, ale da się żyć, byleby regularnie myć ryj. To kwestia genetyki niestety jest, trzeba z tym żyć.

23,051

Na blizny, to szedłem do kosmetologa na zabieg laserem.

23,052

Nawilżam. Mam na to naturalne skuteczne sposoby

Napisałam mu że się wymieniam po pierwszym spotkaniu.

lecę na zakupy. papatki

23,053

ChuopskiChłop napisał/a:
Inkwizytorka napisał/a:

Witam w klubie. Do 18 roku życia matka mnie ciągała po lekarzach, potem to pierdolnąłem i nic z tym już nie robię. Raz lepiej, raz gorzej, ale da się żyć, byleby regularnie myć ryj. To kwestia genetyki niestety jest, trzeba z tym żyć.

Sprobuj diety niskotluszczowej pomaga na cere

23,054

JuliaUK33 napisał/a:

Sprobuj diety niskotluszczowej pomaga na cere

Słyszałem że to niby skuteczne, ale ja jestem tak zwanym picky eaterem i moją dietę baaaaardzo ciężko zmienić.

23,055

JuliaUK33 napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
Inkwizytorka napisał/a:

Ja pierdziele co za glupie myslenie to,ze ona ma ladna figure to nie znaczy ,ze musi byc traktowana jak latwa przez facetow. Ja mysle, ze ona chce zwyczajnie szacunku do siebie na spotkaniach

Chłopski tu może miec akurat rację. Jak masz wyglad, figurę, to możesz być traktowana bardzo przedmiotowo.

23,056 Ostatnio edytowany przez Farmer (2023-12-30 14:11:50)

Inkwizytorka napisał/a:

Od razu po pierwszym spotkaniu dajesz?
Szybka jesteś.
A chłopaki mówią, że nie mogą zaciągnąć dziewczyny do łóżka nawet po 3 randce.
Miłe zaskoczenie.

23,057

Czasami to w ogóle zastanawiam się, czy ja się powinienem zajmować tak bardzo zajmować się różnymi aspektami życia których i tak nie doświadczę zamiast po prostu cieszyć się że żyję, a to nie było takie oczywiste. Przyszedłem na świat po 24h porodzie, bardzo ciężkim, moja matka ledwie go przeżyła z bardzo dużą utratą krwi, ja sam miałem podejrzenie zatrucia wodami płodowymi...przecież gdyby to się zdarzyło tak 50 lat wstecz to mogłoby się skończyć bardzo źle. Po takim porodach dzieci często mają dużo powikłań, więc jak widać taki już jestem i powinienem się po prostu chyba cieszyć się swoim prostym życiem, którego równie dobrze mogło nie być...

23,058

Farmer napisał/a:
Inkwizytorka napisał/a:

Szybka jesteś.
Miłe zaskoczenie.

Jak to nie. Tu jest paru takich, którzy się przechwalają, ze max 3 spotkania i lądują z kobieta w lóżku.
To jest nie w tym wątku akurat, ale na innych.

23,059

Bożu, ja ostatni raz, nie licząc slubu, to makijaz sobie robilam przed covidem big_smile

23,060

Inkwizytorka napisał/a:

trądzik i blizny potrądzikowe to laser frakcyjny
tanio nie jest

koleżanka dawno temu jeździła na zabiegi do Niemiec
dało bardzo dobre wyniki

23,061

rossanka napisał/a:
Farmer napisał/a:
Inkwizytorka napisał/a:

Szybka jesteś.
Miłe zaskoczenie.

Jak to nie. Tu jest paru takich, którzy się przechwalają, ze max 3 spotkania i lądują z kobieta w lóżku.

A tu Inkwizytorka od razu pisze, że daje po 1 spotkaniu.

23,062

Lady Loka napisał/a:

Bożu, ja ostatni raz, nie licząc slubu, to makijaz sobie robilam przed covidem big_smile

Ja nie maluje sie od lat. W zasadzie skonczylam z makijazem jak mialam 23 lata. Nie mam nic z kosmetykow kompletnie tylko srodki do higieny te podstawowe

23,063

Inkwizytorka napisał/a:

Na dodatek jest młodszy o 6 lat i jak już mówiłam, mi się trochę przytyło, a on ma sylwetkę wysportowana. Tak tu wszyscy narzekają, że kobiety celują wyżej i nie powinny więc nawet bym nie próbowała, ale tak bardzo miś ie spodobał jego opis.. dlatego go wyżej nazwałam perełka. na przykład że szuka kogoś kto nie poznaje 5 osób na raz itepe. Na dodatek potrafi się kulturalnie wypowiadać, nie pije, nie pali, no kurczę ideał. Myślałam że tacy faceci wyginęli. Na 99, 9999999999999% nic z tego nie będzie

na starej (...) ćwiczy

23,064

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:
Farmer napisał/a:

Szybka jesteś.
Miłe zaskoczenie.

A tu Inkwizytorka od razu pisze, że daje po 1 spotkaniu.

Jak na razie tylko pisze a nie robi.

Ja też mogę tu cuda wianki napisać, co nie będzie zgodne z prawdą, przeciez to tylko forum.

23,065

Farmer napisał/a:
Inkwizytorka napisał/a:

Na dodatek jest młodszy o 6 lat i jak już mówiłam, mi się trochę przytyło, a on ma sylwetkę wysportowana. Tak tu wszyscy narzekają, że kobiety celują wyżej i nie powinny więc nawet bym nie próbowała, ale tak bardzo miś ie spodobał jego opis.. dlatego go wyżej nazwałam perełka. na przykład że szuka kogoś kto nie poznaje 5 osób na raz itepe. Na dodatek potrafi się kulturalnie wypowiadać, nie pije, nie pali, no kurczę ideał. Myślałam że tacy faceci wyginęli. Na 99, 9999999999999% nic z tego nie będzie

na starej (...) ćwiczy

6 lat to rówieśnik. Jakby był 16 lat młodszy, czy 26 to bym sie zastanowiła.

To tak jakby  teraz przespał się ze mną 40 letni meżczyzna i mowił kolegom, że  "na starej (...) ćwiczy".
Creepy troche.

23,066

Widzę, że powinnam się cieszy z każdego, kto w ogóle potrafi czytać.

Preciez pisałam wczesniez że chodziło o danie.. swojego insta!

23,067

Inkwizytorka napisał/a:

Widzę, że powinnam się cieszy z każdego, kto w ogóle potrafi czytać.

Preciez pisałam wczesniez że chodziło o danie.. swojego insta!

A sorry, końcówke tylko przeczytałam, nie przebrnęłam przez te strony, co je tu nawyprodukowaloście od wczoraj.

23,068

spoko, to był doczep to Farmera bo on tu sobie dopowiada niestworzone historie.

23,069

Szkoda, ze tu nie mozna nagrywac glosowych wiadomosci, bo mnie palce bola od pisania... a niedlugo robie przerwe od neta

23,070

rossanka napisał/a:

To tak jakby  teraz przespał się ze mną 40 letni meżczyzna i mowił kolegom, że  "na starej (...) ćwiczy".
Creepy troche.

jeśli on 24, a ona 30?

23,071

Inkwizytorka napisał/a:

spoko, to był doczep to Farmera bo on tu sobie dopowiada niestworzone historie.

tak, tak, dopowiada smile smile smile

a kto pisał, że dajesz po 1 spotkaniu?

23,072 Ostatnio edytowany przez Anewe (2023-12-30 14:43:09)

Inkwizytorka idź do dermatologa i poproś o Izotek, nie ma takiego trądziku, którego nie da się tym lekiem pozbyć. A blizny jeśli są świeże to możesz za grosze leczyć w domu, ale to dopiero gdy się pozbędziesz trądziku.
Podeślesz fotkę? Ocenię kobiecym okiem czy przesadzasz i czy masz potencjał wink

23,073

Anewe napisał/a:

Podeślesz fotkę? Ocenię kobiecym okiem czy przesadzasz i czy masz potencjał wink

Niech dobry dermatolog na to spojrzy.
Moja koleżanka miała twarz zrytą bliznami.
Po kilku zabiegach stały się prawie niewidoczne.

23,074

Farmer napisał/a:
rossanka napisał/a:

Creepy troche.

jeśli on 24, a ona 30?

To przeciez nie jest rowiesnik. Rowiesnik by mial tyle lat co ona

23,075

Anewe napisał/a:

Inkwizytorka idź do dermatologa i poproś o Izotek, nie ma takiego trądziku, którego nie da się tym lekiem pozbyć. A blizny jeśli są świeże to możesz za grosze leczyć w domu, ale to dopiero gdy się pozbędziesz trądziku.

Tak podslylac fotki najlepiej, a jaka ona ma gwarancje, ze jej polowa Polski nie zobaczy? Ja raz podeslalam fotke to musialam numer zmieniac telefonu... no znalazl sie stylistka do ocenania

Posty [ 23,011 do 23,075 z 29,787 ]

Strony Poprzednia 1 353 354 355 356 357 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024