30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 31 32 33 34 35 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,081 do 2,145 z 29,787 ]

2,081

Odp: 30lat i cały czas sam
Paurcjo napisał/a:

Miłość dzisiaj jest zarezerwowana tylko dla wysokich i atrakcyjnych ludzi.

Przepraszam, to skąd się biorą niscy faceci, którzy są żonaci? A co z niskimi, średnioatrakcyjnymi kobietami jak ja, które też są w, dodam, udanym związku? Jakieś czary mary robimy, że inni wchodzą z nami w relację?

Zobacz podobne tematy :

2,082

Znaleźli w innych czasach. Pokolenie mężczyzn 35-45 znacząco różni się od 20-30

2,083

Paurcjo napisał/a:

Doskonale Cię rozumiem - mam tak samo - niecałe 170 nie wychodzi z laskami.

Żenujace, Kremiku, żenujące...

2,084

Paurcjo napisał/a:

Znaleźli w innych czasach. Pokolenie mężczyzn 35-45 znacząco różni się od 20-30

Pitu pitu ja już mówiłam wielokrotnie jestem z rzeczonego przedziału wiekowego i moja rzeczywistość również tak nie wygląda (Rzeczywistość tj przeżycia własne, relacje kolegów i koleżanek, rówieśnicy których widzę na około)

2,085

Olinka napisał/a:
Paurcjo napisał/a:

Doskonale Cię rozumiem - mam tak samo - niecałe 170 nie wychodzi z laskami.

Żenujace, Kremiku, żenujące...

Widać wymyślanie kolejnych awatarów daje mu większą silę przekonywania tongue

2,086

Beyondblackie napisał/a:

Widać wymyślanie kolejnych awatarów daje mu większą silę przekonywania tongue

Jeśli samemu nie jest się wystarczająco przekonującym, to zawsze można podeprzeć się drugim "tak samo myślącym" wink. Pytanie tylko po co? Przecież to w żaden sposób sytuacji Kremika nie zmieni.

2,087

Ja mam <170 i byłem na <5 randkach w życiu, jedna równa wzrostem, reszta karlice 150-160, jedna nawet miała chyba 145. Dla każdej byłem za niski i potrafiły mi na randce narzekać, że gdybym był tylko wyższy to ... coś tam

2,088

Paurcjo napisał/a:

Ja mam <170 i byłem na <5 randkach w życiu, jedna równa wzrostem, reszta karlice 150-160, jedna nawet miała chyba 145. Dla każdej byłem za niski i potrafiły mi na randce narzekać, że gdybym był tylko wyższy to ... coś tam

W tym miejscu stajesz się już zwyczajnie śmieszny, żeby nie napisać dosadniej.

2,089

Tylko, że ja nie jestem kolega kremik

2,090

A świstak siedzi i zawija je w te sreberka...

2,091

Paurcjo napisał/a:

Mi dwie mówił o wzroście, ja jednej o wadze (lubię dziewczyny w plusie smile, a drugiej to że pewnie jest rudą farbowaną zołzą i tak się umówiliśmy oraz się jeszcze spotkaliśmy, ale nie ten styl bycia hehe powiem ci że 4 kobiety same do mnie ciągnęły młodsze i 3 z dzieckiem. Każda zadbana, ładne, ale wiadomo dziecko i inny styl bycia.

2,092 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-18 16:05:49)

Przykładem potęgi heightpillu jest pete davidson. Gość co chwila spotyka się z inną topową celebrytką mając przeciętną twarz która przy wzroście 170 cm dałaby mu ujemną ilość partnerek seksualnych. 1.9m wynosi go jednak z czeluści przegrywu wprost w objęcia wygrywu.
Nie da się nie mieć powodzenia będąc wysokim, każdy kto twierdzi inaczej to po prostu troll

https://spiceend.com/img/celebrity/87/report-claims-pete-davidson-had-proposed-larry-davids-daughter-before-ariana.jpg

2,093

I to pisze człowiek który narzekał, że Peter Dinklage jest aktorem? lol
Przecież to też jest aktor, komik, celebryta... a nie zwykły 190 cm Janusz z przedmieścia.

2,094

Paurcjo napisał/a:

Tylko, że ja nie jestem kolega kremik

Nie no, skądże znowu? big_smile
Jednym słowem do tego wszystkiego, co już o Tobie wiemy, można dodać, że jesteś kłamczuchem.

Kremik napisał/a:

Nie da się nie mieć powodzenia będąc wysokim, każdy kto twierdzi inaczej to po prostu troll

I nie dość, że po raz n-ty prowokujesz, to w pakiecie projektujesz na innych to, co jest Twoim znakiem rozpoznawczym? <pytanie retoryczne>

Do tej pory na swój, jak to sama określiłam, pokrętny sposób było całkiem zabawnie, ale to jest ten moment, kiedy już nie jest.

2,095

Wracając z zakupów po drodze minąłem 3 siedzące na ławce dziewczyny (a przecież zimno). One na oko miały 17-18 lat. Były bardzo wytapetowane, ubrane w opięte ubrania i miały rozjaśnione na blond włosy. Przechodząc obok miejsca, w którym znajdowały się owe panienki po prostu ogarnęło mnie poczucie wstydu. Serio. Autentycznie się krępowałem, wstydziłem mijając nieznajome licealistki. Czułem się gorszy, wręcz paliłem się ze wstydu. Nie wiem co ze mną nie tak. Na logikę, one jeszcze 2,3 lata temu były w wieku gimnazjalnym. Kompletnie bym się nimi nie przejął, a teraz się ich krępowałem.

Wprawdzie wiem, że są ode mnie dużo młodsze i nie powinienem nawet w ich kierunku spoglądać, ale niepokoi mnie lęk przez zrobionymi licealistkami.
Jestem od nich starszy, a jednak czułem się od nich gorszy

2,096

Ale co w tym tak strasznie dziwnego, że nieśmiały mężczyzna się spina na  widok 3 młodych dziewczyn co się gapią?
Prawdopodobnie spiną zareaguje 80 procent mężczyzn, niezależnie od wzrostu. .
Może warto wreszcie przyjąć do wiadomości że masz wzrost jaki masz i to się nie zmieni?
Wzrost wiek wygląd tup figury ludzie mają różny i się do tego dostosowują.
Nikt nie musi się podobać wszystkim i bez sensu jest tego oczekiwać.
Po prostu  trzeba przyjąć do wiadomości że ludzie mają prawo do swoich preferencji.
Idź na terapię A wcześniej przestać ćpać te artykuły dla przegranych gości, które pomagają im tylko w tym tkwić. A ktoś zgarnia kasę z reklam ale reklamodawcy klientów na coś.

2,097 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2022-01-18 19:37:26)

"Wprawdzie wiem, że są ode mnie dużo młodsze i nie powinienem nawet w ich kierunku spoglądać, ale niepokoi mnie lęk przez zrobionymi licealistkami.
Jestem od nich starszy, a jednak czułem się od nich gorszy"

Najprostsza rzecz którą możesz zrobić, to przestać tyle analizować i porównywać. To się odnosi do narastającego lęku i wstydu.
Innych twoich spraw nie będę już komentować. Nie mam nic już do powiedzenia.

2,098

Ela210 napisał/a:

Ale co w tym tak strasznie dziwnego, że nieśmiały mężczyzna się spina na  widok 3 młodych dziewczyn co się gapią?
Prawdopodobnie spiną zareaguje 80 procent mężczyzn, niezależnie od wzrostu. .
Może warto wreszcie przyjąć do wiadomości że masz wzrost jaki masz i to się nie zmieni?
Wzrost wiek wygląd tup figury ludzie mają różny i się do tego dostosowują.
Nikt nie musi się podobać wszystkim i bez sensu jest tego oczekiwać.
Po prostu  trzeba przyjąć do wiadomości że ludzie mają prawo do swoich preferencji.
Idź na terapię A wcześniej przestać ćpać te artykuły dla przegranych gości, które pomagają im tylko w tym tkwić. A ktoś zgarnia kasę z reklam ale reklamodawcy klientów na coś.

Myślę, że to tycz się młodych mężczyzn, osobiście ja często nawet nie zwracam uwagi na ludzi, a kobiety tylko na te, które nawiążą kontakt wzrokowy (to zawsze zwraca moją uwagę) lub się uśmiechają.

2,099

W sumie ten wątek jest ciekawym obserwatorium psychologiczno-socjologicznym. Dzięki otwartości Krecika na swoje trudności można przyjrzeć się jak rozwijają się zgorzknienie które czasami prezentują starsi ludzie - sąsiadka z góry która nienawidzi wszystkich dookoła bądź sąsiad z dołu który uśmiecha się jak zboczeniec do wszystkich małoletnich dziewczyn.

Ciekawe czy pielęgnując w sobie to podejście które ma Kremik można sobie zbudowac jakieś poważne zaburzenia psychiczne (np. skłonność do agresji bądź psychopatii?). Teraz to tylko śmieszny wątek w internecie, ale jak tak przejrzałem #blackpill na wykopie to czytając to codziennie można sobie wyhodować jakieś poważne zaburzenia. W pewnym momencie myślałbym że wszystkie kobiety na świecie patrzą na mnie złowrogo/poniżająco bądź że zasługują na karę za całą gamę krzywd które mnie z ich strony spotkały. Każdy seryjny morderca (zwłaszcza kobiet a tych jest sporo) ma jakieś swoje urojone motywacje.

2,100

Kremik napisał/a:

Żołnierzu, przejrzałem znane portale z sex filmikami. Chodzi o amatorskie nagrania, nie jakieś produkcje z gwiazdkami. Na filmikach amatorskich znajdzie się pary oraz z tego co zrozumiałem randkowiczy, którzy się ze sobą zabawili. Mnóstwo jednak jest filmików gdzie dziewczyny na kolanach dogadzają czarnoskórym mężczyznom nie będąc z nimi w związku.

Nie wiem czy powinienem się wypowiadać odnośnie tego co napisałeś, ponieważ nie oglądam takich brzydkich rzeczy.
Pamiętam tylko jak na studiach podczas przerwy przez korytarz przeszła grupka Erasmusów (opaleni panowie) to wszystkie dziewczyny w zasięgu oglądały się za nimi jak przedszkolak za Porsche. Nigdy nie widziałem by jakaś kobieta tak się oglądała za jakimkolwiek Polakiem

Foxterier napisał/a:

jak tak przejrzałem #blackpill na wykopie to czytając to codziennie można sobie wyhodować jakieś poważne zaburzenia. W pewnym momencie myślałbym że wszystkie kobiety na świecie patrzą na mnie złowrogo/poniżająco bądź że zasługują na karę za całą gamę krzywd które mnie z ich strony spotkały.

Raz wszedłem na #blackpill na wykopie i potem pół nocy nie mogłem zasnąć bo to co tam przeczytałem było tak dołujące, że odechciewało się żyć.

2,101 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2022-01-19 02:02:07)

może to nie blackpill, ale ciekawsze plus ma dobre podejście do życia i tego jaki ma być facet smile kobieta jest na samym końcu drabiny.

https://www.youtube.com/channel/UCHFqcg … sG5N3_N0sA

2,102

dfx755 napisał/a:

może to nie blackpill, ale ciekawsze plus ma dobre podejście do życia i tego jaki ma być facet smile kobieta jest na samym końcu drabiny.

Prowadzący tego kanału bardzo dobrze wykonuje swoją robotę.
Opisuje on m.in to co można znaleźć w tych wszystkich poradnikach PUA etc., lecz w takim bardziej lekkim formacie.

No i co najważniejsze, opisuje on też naturę kobiet, która kieruje nimi, aby zdradzały swoich partnerów.

2,103

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
dfx755 napisał/a:

Opisuje on m.in to co można znaleźć w tych wszystkich poradnikach PUA etc., lecz w takim bardziej lekkim formacie.

No i co najważniejsze, opisuje on też naturę kobiet, która kieruje nimi, aby zdradzały swoich partnerów.

Jakieś streszczenie, chętnie się dowiem. Miałam pracowity dzień, to się rozerwe.
I gdzie autor tematu?

2,104

dfx755 napisał/a:

Osobiście, nie korzystałem z takich kanałów serwisów itp., używam własnych doświadczeń, obserwacji i instynktu może dzięki temu, nie narzekam i nie płaczę (z kobietami ok). Chociaż gościu dobrze gada, niektórym to potrzebne, by nie robić z siebie psa. Osobiście czasami traktuje to, jak stand up smile

2,105

taki typ twarzy podoba się 90% kobietom

https://i.imgur.com/jy2wz1S.png

mężczyźni mają bardziej urozmaicony gust, ale panny lubią prostokątną i wąską twarz z mocno zarysowanym podbródkiem

2,106 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-01-20 13:41:15)

Kremik napisał/a:

mężczyźni mają bardziej urozmaicony gust, ale panny lubią prostokątną i wąską twarz z mocno zarysowanym podbródkiem

Ja tam patrzę też na kase. Jak portfel gruby, to i wzrost wyższy.
Kremik zamiast marudzić na szczęki i wzrost, zakręć się wokół jakiejś niewysokiej kobietki.

2,107

rossanka napisał/a:
Kremik napisał/a:

Ja tam patrzę też na kase. Jak portfel gruby, to i wzrost wyższy.
Kremik zamiast marudzić na szczęki i wzrost, zakręć się wokół jakiejś niewysokiej kobietki.

Jemu już nic nie pomoże, nieważne czy kobieta będzie miała 150 cm, singielka z dzieckiem, z nadwagę... nadal ma profil od czasu jak mu pisałem badoo/tinder kilka kobiet się odezwało i 2 zostawiło nawet nr. tel oczywiście dwie z dzieckiem smile tutaj duży wybór mała konkurencja. Tak serio myślę, że niech zajmie się czyś w życiu innym niż YT/Forum/TikTok i gdzie on znajduje te gów...

2,108

Naprawdę XXI wiek narobił tyle szajsu ludziom w głowach, że widzą możliwość poznania(kogokolwiek) wyłącznie drogą elektroniczną? Noż, wyć się chce!

A gdzie REALNY, PRAWDZIWY świat?

2,109

bagienni_k napisał/a:

2,110

Psycholog Na Niby napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Przez ponad 2 lata.

Jest różnica pomiędzy byciem aktywnym w sieci, a pomiędzy myśleniem że istnieje tylko życie w sieci i chyba do tego nawiązywał bagiennik.

2,111 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2022-01-20 19:39:51)

Ciekawe, bo ja mam więcej postów,  a realne życie pędzi jak szalone smile zwłaszcza przez ostatni rok.
Ale może niektórzy myślą nad każdym postem pół godziny?

2,112

2dni nie czytałem wykopu i mam dużo lepsze samopoczucie smile

2,113 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-01-23 21:47:41)

Kremik napisał/a:

Dlatego pisałem wcześniej, że jak na wykopie wszedłem w "blackpill" to pół nocy nie mogłem spać bo treści tam umieszczone dały mi ostro na czapkę.
Zobacz co się dzieje na takim Netflix, tam promowanie relacji biała kobieta - czarny mężczyzna to chleb powszedni, dlaczego?

Bo na to jest ogromny popyt w naszym kraju i tego nie przeskoczysz.

Kiedyś w pracy jedna dziewczyna opowiadała, że była z koleżankami gdzieś w Grecji i przechodził jakiś opalony typ to normalnie na głos zaczęły mówić jaki to on przystojny i co by z nim zrobiły.

Widziałeś kiedyś by jakaś grupka białych Polek zachowywała się tak w odniesieniu do jakiegoś białego Polaka na polskiej plaży? Bo ja nie wink

Nic tak nie działa na słowianki jak śniady facet, mocno opalony arab czy inny czarnoskóry Mokebe.

Ja jestem biały i tego nie przeskoczę. Pytanie teraz co z tym zrobić? Denerwować się na prawdę, czy przyjąć ją na klatę i zaakceptować?

Nie wiem jak Ty, ja wybieram 2gą opcję ;D

2,114

Kremik napisał/a:

Dlatego pisałem wcześniej, że jak na wykopie wszedłem w "blackpill" to pół nocy nie mogłem spać bo treści tam umieszczone dały mi ostro na czapkę.
Zobacz co się dzieje na takim Netflix, tam promowanie relacji biała kobieta - czarny mężczyzna to chleb powszedni, dlaczego?

Bo na to jest ogromny popyt w naszym kraju i tego nie przeskoczysz.

Kiedyś w pracy jedna dziewczyna opowiadała, że była z koleżankami gdzieś w Grecji i przechodził jakiś opalony typ to normalnie na głos zaczęły mówić jaki to on przystojny i co by z nim zrobiły.

Widziałeś kiedyś by jakaś grupka białych Polek zachowywała się tak w odniesieniu do jakiegoś białego Polaka na polskiej plaży? Bo ja nie wink

Nic tak nie działa na słowianki jak śniady facet, mocno opalony arab czy inny czarnoskóry Mokebe.

Ja jestem biały i tego nie przeskoczę. Pytanie teraz co z tym zrobić? Denerwować się na prawdę, czy przyjąć ją na klatę i zaakceptować?

Nie wiem jak Ty, ja wybieram 2gą opcję ;D

To coś jak facetom podobają się Azjatki, mulatki np Tajki, Japonki, Murzynki, Latynoski-tylko w drugą strone. Są różne gusta, nie przeskoczysz tego.

2,115

rossanka napisał/a:

To coś jak facetom podobają się Azjatki, mulatki np Tajki, Japonki, Murzynki, Latynoski-tylko w drugą strone. Są różne gusta, nie przeskoczysz tego.

Matko jaki jestem przestarzały! Azjatki, murzynki, latynoski, mulatki itp. w ogóle na mnie nie działają. Za to zdrowa, biała, zaokrąglona dziewucha jak najbardziej.
Wiem, wiem ale co ja poradzę, że mój wacek jest takim szowinistą i rasistą...

2,116 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-01-24 00:06:52)

rossanka napisał/a:

Chwila chwila, tylko że to tak do końca nie działa jak napisałaś, owszem ale jest jedno ale.

Jak biała kobieta zobaczy czarnego faceta to bardzo często nie może się mu oprzeć, cały czas o nim myśli i nie może oderwać od niego wzroku.
Simon Mol zaraził HIV +40 Polek (Dla sportu)
Słowianka na widok śniadego bardzo często doznaje uczucia podcinających się nóg z wrażenia.

Zaś, gdy biały mężczyzna zobaczy opaloną dziewczynę to jak najbardziej może mu się spodobać ale nie aż na taką mocną skalę jak powyżej!
Zresztą fajnie to obrazuje poniższy post:

Snake napisał/a:

Matko jaki jestem przestarzały! Azjatki, murzynki, latynoski, mulatki itp. w ogóle na mnie nie działają.

2,117

rossanka napisał/a:

Chwila chwila, tylko że to tak do końca nie działa jak napisałaś, owszem ale jest jedno ale.

Jak biała kobieta zobaczy czarnego faceta to bardzo często nie może się mu oprzeć, cały czas o nim myśli i nie może oderwać od niego wzroku.
Słowianka na widok śniadego bardzo często doznaje uczucia podcinających się nóg z wrażenia.

Zaś, gdy biały mężczyzna zobaczy opaloną dziewczynę to jak najbardziej może mu się spodobać ale nie aż na taką mocną skalę jak powyżej!

]

Moralnosc Kalego?

2,118

Przykro mi to napisać, ale Twoja retoryka niczym nie różni się od kremikowej, jedynie punkt odniesienia jest inny - u niego wzrost i kwadratowa żuchwa, u Ciebie kolor skóry. To już jest jakiś obłęd.

2,119

Dla mnie obłęd do kwadratu. Nie takie mikrusy i brzydale sobie spokojnie doznają szczęścia w ramionach kobiet a Ci tu wymyślają, to a tamto, a sramto.

2,120

DeepAndBlue napisał/a:

Nie takie mikrusy i brzydale sobie spokojnie doznają szczęścia w ramionach kobiet.

Miałaś nikomu nie mówić sad.

2,121

Łe, a mnie sie wcale żadni śniadzi, a jeszcze bardziej brazowi nie podobają. Czarnoskórzy są dla mnie w ogóle aseksualni. Taka rzeczywistość i tego nie przeskoczę. Rumuński pewnie nie uwierzy, ale ja lubię bardzo interesująco bladych panów big_smile

2,122

Odwiedziłem w piątek galerię gdzie widziałem mnóstwo mężczyzn którym sięgałem do ramienia. Nawet nie wiecie jakie to przykre, smutne i dołujące uczucie mieć czubek głowy na wysokości ramienia innych kolesi. To takie żałosne.

Jak ja mam podobać się kobietom jak każdy jeden jest ode mnie lepszy. Mój wzrost stawia mnie zawsze na końcu szeregu.

Zadbanie, fryzura, siłownia, ubrania? Zapomnijcie o tym, bo inni też to mają.

Co z tego, że byłbym w modnych ubraniach i fryzurze, skoro co 2 wysoki typ ma to samo + wzrost

U mnie w pracy dosłownie teraz każdy ćwiczy, stroi się, modeluje włosy. Każdy jest ode mnie znacznie wyższy więc bez względu co zrobię i tak będę gorszy

Przez głupią modę nic mi teraz nie zostało z wyróżniających argumentów. Teraz każdy młody koleś o siebie dba. Więc niski zadbany i tak będzie gorszy w porównaniu z wysokim zadbanym, a o takich teraz nie trudno. Żałuję że się urodziłem. Takie życie, że ciągle gorszy od innych i to przez cechę na jaką nie ma wplywu

2,123

Lepiej było jeszcze z 15 lat temu gdy kolesie rzadko odwiedzali fryzjera, strzygli się na garnek, albo mongoła, chodzili w bluzach i nie uprawiali sportu.
Wtedy niski z ładną sylwetką, modną fryzurą i fajnymi ciuchami mógłby z wysokimi konkurować. Miałby jakieś argumenty przemawiające na jego korzyść.
Ale teraz? Gdy praktycznie każdy młody koleś o siebie dba powyższe "działa" nie zrobią na nikim wrażenia. Wysocy bowiem też dysponują owym "arsenałem' a do tego mają słuszny wzrost

2,124

Tutaj kolesie mają podobne problemy i spostrzeżenia - nie znam ich, a jednak doświadczenia podobne, przypadek?

https://i.imgur.com/eqjuI5M.png

2,125

Kremik napisał/a:

Lepiej było jeszcze z 15 lat temu gdy kolesie rzadko odwiedzali fryzjera, strzygli się na garnek, albo mongoła, chodzili w bluzach i nie uprawiali sportu.
Wtedy niski z ładną sylwetką, modną fryzurą i fajnymi ciuchami mógłby z wysokimi konkurować. Miałby jakieś argumenty przemawiające na jego korzyść.
Ale teraz?

Teraz możesz konkurować z wysokimi, którzy nie chodzą na siłownie, nie mają modnej fryzury, fajnych ciuchów. Nie wszyscy wysocy dbają o siebie.

2,126

Kremik,
Mi wczoraj akurat opowiadał nowy przyjaciel z jakimi dziewczynami spotykał się w sieci. Twierdził, że praktycznie u 100% z nich opis nie odpowiadał zupełnie rzeczywistości, do tego stopnia, że nic się nie zgadzało (dlatego spotkania trwały po minucie, tyle ile wyjaśnienie czemu kłamała). Nie pierwszy raz to słyszałam od pana randkującego w sieci. Więc niestety oznacza to, że większość zarówno panów jak i pań, którzy są na tych portalach, to zbyt wiele sobą nie reprezentuje, skoro nawet w tak banalnych sprawach muszą klamać. Kremik sam też widzisz, że nie do końca może jest czego żałować. Mój znajomy okazuje się też już dłuższy czas szukał, a jest wyższy. I nic sensownego z tego nie wychodziło.
I tak, faktycznie, te dziewczyny, które spotkał zawyżały wzrost aby niżsi faceci do nich nie pisali, bo chciały wysokiego. Jak widać niekoniecznie się to spotyka z dobrym przyjęciem i u tych wyższych. Przyjmij w końcu, że dziewczyny są różne. Jak tu na forum, ktoś pisze, że na wzroście mu nie zależy, to pewnie tak jest. Ja jak pisałam znam kilka par, gdzie faceci są bardzo niscy, a kobiety trochę wyższe od nich.

2,127

Kremik napisał/a:

https://i.imgur.com/eqjuI5M.png

Co ten dobrobyt robi z ludźmi.
Czy przypadkiem ten "pierwszy incel" lol a przynajmniej taki znany, co to poszedł strzelać, nie był jakimś mocno przystojnym synem bogacza z Hollywood?

Mi się te problemy kojarzą tylko z:

2,128

Bo to nie jest wzrost ani nawet kasa, ale czapa. Jak ktos ma sajgon w klepkach, to wszystko wygląda jakby przeciw niemu bylo ugrane w świecie by mu uprzykszyć zycie. Paranajoja sie kłania.

2,129

Kremik napisał/a:

A co jak macie rację? Co jeśli teoria blackpilla to bzdury? Ok jest poparta badaniami, ale to że większość kobiet woli wysokich nie znaczy, że część z nic nie spotka się z niskim. Co jeżeli tylko tracę czas na coś co jest bezsensu? Gdybym czas na czytanie wykopu poświęcił na naukę czegoś innego już dawno posiadłbym nową umiejętność, przeczytał więcej książek itp. Tak sobie myślę, skoro blackpillowe treści wpędzają mnie w koszmarne samopoczucie, to zamiast emanować energią, gasnę. Czytanie blackpilla niczego nie zmieni, a mógłbym ten czas spędzić miło, np obejrzeć jakiś serial, poczytać interesującą książkę czy nawet w coś pograć.

/.../

W sumie tak sobie myślę, że tym blackpillem wyrządziłem sobie krzywdę

Jednak czasem masz przebłyski sensownego myślenia. Trzymaj się tego smile

Kremik napisał/a:

Blackpill wyjaśnia takie zachowania - ocenianie po wyglądzie i czuję, że to oni są źli, prymitywni, a nie że ja jestem zły

No właśnie to jest coś co już dawno było zdefiniowane jako resentyment. Taka postawa tylko cię utwierdza w wygodnictwie, że to ty jesteś ten "moralnie lepszy" i niewinnie pokrzywdzony okolicznościami, zamiast wziąć się do roboty i zająć czymś wartościowym.

2,130

rossanka napisał/a:

Zresztą fajnie to obrazuje poniższy post:

Snake napisał/a:

Matko jaki jestem przestarzały! Azjatki, murzynki, latynoski, mulatki itp. w ogóle na mnie nie działają.

Szczerze mówiąc, czarnoskórzy nie są w moim guście, ale rozumiem, że dla wielu kobiet mogą być atrakcyjni. Poza tym to, co rzadsze w danej społeczności, to jest postrzegane jako atrakcyjniejsze. Biali mężczyźni też są atrakcyjniejsi dla kobiet z nie-białych społeczności. Poza tym co to znaczy "nie aż na taką mocną skalę jak powyżej"? Faceci też lubią kobiety innych ras i tak było jest i będzie. Kijem Wisły nie zawrócisz. Ludzie zazwyczaj instynktownie odczuwają odmienność genetyczną jako pociągającą, bo to zwiększa odporność u potomstwa - poczytaj o białkach MUP. Ludzie mieszali się, mieszają i będą się mieszać.

2,131

Olinka napisał/a:

Przykro mi to napisać, ale Twoja retoryka niczym nie różni się od kremikowej, jedynie punkt odniesienia jest inny - u niego wzrost i kwadratowa żuchwa, u Ciebie kolor skóry. To już jest jakiś obłęd.

Czyli rozumiem Olinka, że uważasz jakoby czarny kolor skóry u mężczyzn nie wpływał na ich atrakcyjność?
Z moich obserwacji wynika jednak coś innego. Zauważyłem, że im bardziej opalony i agresywniejszy mężczyzna, tym cieszy się większym powodzeniem wśród kobiet.
Masa Julek z Twittera wypisywało rzeczy typu ,,prędzej umrę samotna niż spotkam się z białym mężczyzną" - w jaki sposób byś to zinterpretowała?

Beyondblackie napisał/a:

Łe, a mnie sie wcale żadni śniadzi, a jeszcze bardziej brazowi nie podobają. Czarnoskórzy są dla mnie w ogóle aseksualni. Taka rzeczywistość i tego nie przeskoczę. Rumuński pewnie nie uwierzy, ale ja lubię bardzo interesująco bladych panów big_smile

Sorry ale ciężko mi w to uwierzyć (nie przeczę, że jest to prawdą).
Zatem, czy byłabyś w stanie zarzec się, że na 100% nigdy nie fantazjowałaś o śniadym, opalonym facecie? lol

pyszneSalami napisał/a:

Poza tym to, co rzadsze w danej społeczności, to jest postrzegane jako atrakcyjniejsze. Biali mężczyźni też są atrakcyjniejsi dla kobiet z nie-białych społeczności. Poza tym co to znaczy "nie aż na taką mocną skalę jak powyżej"? Faceci też lubią kobiety innych ras i tak było jest i będzie.

Bardzo podobają mi się czarnoskóre kobiety ale co z tego, skoro w Polsce jest ich jak na lekarstwo? Mogę sobie jedynie pomarzyć, prawda? smile
Niekoniecznie czarne jak pasek od spodni ale np mocno brązowe. Chciałbym mieć taką dziewczynę no ale dookoła 99% kobiet jest koloru białego, więc wyboru nie ma haha.
Nasze kobiety są w lepszej sytuacji bo coraz to więcej opalonych Erasmusów przyjeżdża do naszego kraju, więc mają w czym wybierać, tak? smile

2,132

Z moich obserwacji wynika jednak coś innego.

Pewnie jedynego czarnoskórego widziałeś w serialu o Kunta Kinte. Analityk się znalazł.
Kur** co z wami nie tak? Wstyd mi za was.
A potem wszędzie piszą o kryzysie męskości..

2,133

Czyli rozumiem Olinka, że uważasz jakoby czarny kolor skóry u mężczyzn nie wpływał na ich atrakcyjność?
Z moich obserwacji wynika jednak coś innego. Zauważyłem, że im bardziej opalony i agresywniejszy mężczyzna, tym cieszy się większym powodzeniem wśród kobiet.
Masa Julek z Twittera wypisywało rzeczy typu ,,prędzej umrę samotna niż spotkam się z białym mężczyzną" - w jaki sposób byś to zinterpretowała?

Nie idź tą drogą, spójrz co zrobiła z Kremikiem, a teraz Ty powtarzasz dokładnie te same teksty, z tą niewielką różnicą, że - jak poprzednio napisałam - punkt odniesienia jest inny. Wybacz, po raz drugi nie dam się w to wciągnąć i nie będę niczego interpretować, tym bardziej, że i Ty jako grupę reprezentatywną bierzesz użytkowniczki Twittera, a ich poglądy, zapewne często stricte prowokacyjne, rozciągasz na wszystkie kobiety.

Jedyne co napiszę, to że dla mnie sam fakt posiadania ciemnej skóry nie stanowi o niczyjej atrakcyjności, a już na pewno nie jest żadnym wabikiem. Agresja ma być pociągająca? Nie znoszę agresywnych ludzi, którzy kojarzą mi się z osobami zaburzonymi. Notabene nic mi również nie wiadomo, aby którakolwiek z moich koleżanek myślała inaczej.

Pewnie jedynego czarnoskórego widziałeś w serialu o Kunta Kinte. Analityk się znalazł.
Kur** co z wami nie tak? Wstyd mi za was.
A potem wszędzie piszą o kryzysie męskości..

Tutaj masz odpowiedź, przynajmniej w odniesieniu do Autora cytatu:

Wieloletnia absencja od kobiet (tak ogólnie, nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłej koleżeńskiej rozmowie na żywo) sprawia, że facetowi zaczyna siadać na bani.

cool

2,134 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2022-01-25 09:33:48)

pyszneSalami napisał/a:

Szczerze mówiąc, czarnoskórzy nie są w moim guście, ale rozumiem, że dla wielu kobiet mogą być atrakcyjni. Poza tym to, co rzadsze w danej społeczności, to jest postrzegane jako atrakcyjniejsze. Biali mężczyźni też są atrakcyjniejsi dla kobiet z nie-białych społeczności. Poza tym co to znaczy "nie aż na taką mocną skalę jak powyżej"? Faceci też lubią kobiety innych ras i tak było jest i będzie. Kijem Wisły nie zawrócisz. Ludzie zazwyczaj instynktownie odczuwają odmienność genetyczną jako pociągającą, bo to zwiększa odporność u potomstwa - poczytaj o białkach MUP. Ludzie mieszali się, mieszają i będą się mieszać.

Ci inni mają inne zachowania, inny wygląd, potrafią zaskoczyć. Nowość wzbudza emocje. Mają często coś czego w naszej kulturze, naszej grupie jest rzadkie. Stąd ten efekt.
Każdy kij ma jednak dwa końce. Ktoś podobny jest bardziej przewidywalny, może łatwiej nas zaakceptować, może być spokojniej. Jedni szukają stabilizacji inni większych emocji ale z wiekiem oczekuje się zwykle większej stabilizacji.

"Wieloletnia absencja od kobiet (tak ogólnie, nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłej koleżeńskiej rozmowie na żywo) sprawia, że facetowi zaczyna siadać na bani."

Może czas wyjść trochę do ludzi i zacząć rozmawiać z kobietami. Po prostu. Zaciekawić się trochę innymi zamiast studiować teorie w internetach

2,135 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-01-25 10:31:52)

Beyondblackie napisał/a:

Sorry ale ciężko mi w to uwierzyć (nie przeczę, że jest to prawdą).
Zatem, czy byłabyś w stanie zarzec się, że na 100% nigdy nie fantazjowałaś o śniadym, opalonym facecie? lol

Absolutnie nigdy nie fantazjowałam o śniadych facetach. Nie podoba mi sie taki typ urody wcale. Mnie zawsze pociągali mężczyźni o jasnej cerze, szczególnie jak jeszcze mieli piegi- taki irlandzki typ.

Może dlatego, że w Polsce takich jak na lekarstwo, bo raczej po ulicach nie chodzi wielu bladych panów z burza falowanych ciemnorudych/ brązowych loków tongue

2,136

Sorry dziewczyny ale problem nie znajduje się w mojej głowie. Skoro reakcja kobiet na mój wzrost to usunięcie pary, albo ucięcie rozmowy, lub też w realu jakieś docinki czy komentarze na temat wzrostu, to niczego sobie nie wkręciłem, ale dziewczyny zwyczajnie nie lubią niskich mężczyzn.

Kobiet nie obowiązują wymagania wyglądowe i wzrostowe, wszak każda potworka znajdzie amatora. W przypadku mężczyzn tak nie jest bo dziewczyny mają zbyt duże wymagania

https://www.wykop.pl/wpis/59193637/spoc … osow-i-pr/

Gdyby dziewczyny reagowałyby na mnie normalnie, zamiast dawać do zrozumienia, że z powodu wzrostu jestem nieatrakcyjny, to nie miałbym żadnych kompleksów itp.

Ciekawe czy gdyby ktoś z was był ciągle odrzucany z jednej cechy, do tego nigdy nie traktowany serio, to  czy byście twierdzili, że problem znajduje się w głowie.

Nie moja wina, że otoczenie tak na mnie reaguje, zwłaszcza dziewczyny.

Nie ma żadnego usprawiedliwienia dla dziewczyn gardzących niskimi facetami. Życzę takim by dostały łuszczycy twarzy, aby czuły to co niski mężczyzna - brak akceptacji, odrzucenie, porażki w randkowaniu

2,137

Aniuu1 piszesz o wyjściu do ludzi. Ok tylko co da wyjście do ludzi gdy kobiety nie zwrócą nawet uwagi? Co innego jak masz ci%ę a co innego gdy jesteś facetem.
Moja kumpela rozstała się z chłopakiem bo ją zdradził. Poszła do klubu i tam bez wysiłku ot tak poznała faceta. To on musiał podejść, to on musiał się wykazać, to on musiał zrobić na niej wrażenie - ona wystarczyło tylko, że była.

Weszła na grupę fejsbuka typu poznajmy się, od razu napisało do niej z 15 kolesi. Żadna w tym jej zasługa. Ona nie musi być pewna siebie, towarzyska, wygadana, mieć pasje, poczucie humoru, pracować nad charakterem, a jakie ma powodzenie ...

Dlatego twierdzę, że nie ma kobiet przegrywów

A co niski facet może zrobić? Wyjść na imprezę gdzie każdy będzie od niego wyższy, a dziewczyny w szpilkach w ogóle nawet w jego stronę nie spojrzą?

To jest piekło niskich mężczyzn na ziemi, wstajesz rano i żyjesz w piekle, ale o tym się oczywiście nie mówi, bo to faceci niscy sobie rzekomo wmawiają, tak, tak, problem leży tylko w ich głowie, wystarczy że wyjdą do ludzi, a dziewczyny będą ich zaczepiały

co za bzdury

2,138 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-25 10:57:20)

Kremik napisał/a:

Aniuu1 piszesz o wyjściu do ludzi. Ok tylko co da wyjście do ludzi gdy kobiety nie zwrócą nawet uwagi?

Potraktuj "wyjście do ludzi" w szerszym znaczeniu, niż jedynie szukanie takiego rodzaju kontaktów, aby móc się "zaprezentować" celem "zwabienia" jakiejś kobiety, ściągnięcia w końcu na siebie uwagi. Jeśli będziesz wychodził do ludzi tylko i wyłącznie w tym celu w dalszym ciągu będziesz kręcił się w kółko. Bo każde takie wyjście niezakończone sukcesem (czyli żadna znowu nie zwróciła na mnie uwagi) będzie traktowane przez Ciebie jak porażka i ocenione jako bezcelowe, bo i tak ostatecznie znowu bezproduktywne.

W tym stwierdzeniu "wyjść do ludzi" zawiera się coś więcej, jak tylko okazja do wzbudzenia atencji i udane "polowanie" na partnera.

2,139 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-25 11:06:38)

Ok, jasne, dziewczyny wychodzą do ludzi i przyciągają płci przeciwnej uwagę. Faceci - ci przystojni też. Ale ty jeśli nie jesteś ciachem to nie możesz tego oczekiwać i nastawiać się, że wyjście zakończy się sukcesem.

Nie znoszę makijażu u kobiet oraz tinderów itp

Kobiety spotykają się z atencją na jaką NIE ZASŁUGUJĄ. Taka dziewczyna całkiem ładna, ale nie żadna śliczna, która śmiało mogłaby rywalizować o miano miss, spotyka się z ogromnym zainteresowaniem, mnóstwem komplementów i takiej 7 czy nawet 6 wydaje się że są super laskami.

Mają za wysokie o sobie mniemanie.

Makijaż, który powoduje wygładzenie i ujednolicenie cery. Do tego umalowane oczy i dziewczyna na 1 rzut oka prezentuje się ładnie. Tylko, że gdy się przyjrzeć 1 z 2 dokładniej okazuje się, że twarz nieproporcjonalna, że układ twarzy wcale nie jest śliczny itp itd, a makijaż powoduje, że wydaje się ładniejsza niż jest.

Gdyby jeszcze dziewczyny zachowywały się normalnie, to wtedy ok, niech się malują, ale one się malują, a ich ego, samoocena, wybrzydzanie się zwiększa

takim 6 czy 7 i to w makijażu wydaje się, że są super laskami

2,140 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-25 11:41:40)

E tam, ja wychodzę i nie przyciągam big_smile

Kremik, wygrałeś, jesteś niezniszczalny big_smile

2,141

Bardzo podobają mi się czarnoskóre kobiety ale co z tego, skoro w Polsce jest ich jak na lekarstwo? Mogę sobie jedynie pomarzyć, prawda? smile
Niekoniecznie czarne jak pasek od spodni ale np mocno brązowe. Chciałbym mieć taką dziewczynę no ale dookoła 99% kobiet jest koloru białego, więc wyboru nie ma haha.
)

To tak jak niektóre kobiety, one chcą miec mocno brązowych mężczyzn, marzą o nich tak samo jak Ty o ciemnoskórych kobietach. Nie widzę nic złego w ich preferencjach i fantazjach.

2,142 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-01-25 18:18:12)

Przykro mi ale jesteś niestety w błędzie.

Olinka napisał/a:

Tutaj masz odpowiedź, przynajmniej w odniesieniu do Autora cytatu:

Wieloletnia absencja od kobiet (tak ogólnie, nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłej koleżeńskiej rozmowie na żywo) sprawia, że facetowi zaczyna siadać na bani.

cool

Noo już takie personalne przytyki można było sobie darować, niepotrzebny był ten cytat w odniesieniu do akurat tej jednej sytuacji, o której teraz piszemy (pociąg do opalonych).
Przytoczyłaś moją wypowiedź wyrwaną z kontekstu celem ,,pokazania", że niby mam coś nie tak na bani.

aniuu1 napisał/a:

Może czas wyjść trochę do ludzi i zacząć rozmawiać z kobietami. Po prostu. Zaciekawić się trochę innymi zamiast studiować teorie w internetach

Wiele kobiet mi mówiło, że wolą czarnego/araba zamiast białego Polaka. Słyszałem to na własne uszy, wiem co mówię. Nie zmyślałem nic!

Beyondblackie napisał/a:

Absolutnie nigdy nie fantazjowałam o śniadych facetach. Nie podoba mi sie taki typ urody wcale.

Naprawdę... Naprawdę ciężko jest mi uwierzyć w to co teraz napisałaś. Lecz sama wiesz lepiej co/kto Ci się bardziej podoba, więc muszę w to uwierzyć, serio szok dla mnie yikes

rossanka napisał/a:

To tak jak niektóre kobiety, one chcą miec mocno brązowych mężczyzn, marzą o nich.

Heh... Wszystko w temacie smile Można zamknąć dyskusję.

2,143

Wiesz co to są ekstrema na rozkładzie Gaussa? To o czym mówisz nijak ma się do ogółu populacji.

2,144

No właśnie ogól kobiet nie lubi niskich mężczyzn, uważa ich za nieatrakcyjnych. Tylko jakieś ekstrema się z nimi umówią

Kobiety powinny mieć zakaz malowania się. W ten sposób oszukują, udają lepszy wygląd niż mają w rzeczywistości. Umalują się i już udają super laski

2,145 Ostatnio edytowany przez jjbp (2022-01-25 19:04:34)

Beyondblackie napisał/a:

Absolutnie nigdy nie fantazjowałam o śniadych facetach. Nie podoba mi sie taki typ urody wcale.

Naprawdę... Naprawdę ciężko jest mi uwierzyć w to co teraz napisałaś. Lecz sama wiesz lepiej co/kto Ci się bardziej podoba, więc muszę w to uwierzyć, serio szok dla mnie yikes

Ja myślę że to świadczy o tym że jesteś bardzo zafiksowany na tym punkcie. Zgodzę się że często to co inne jest ciekawe więc jeśli jesteś osoba "egzotyczna" na danym rynku matrymonialnym (niewazne czy to dziewczyna azjatka czy ciemny chłopak) to siła rzeczy się wyrozniasz i może na Twoja korzyść zadziałać właśnie faktor innosci i ciekawości. Ale te historie o tych wszystkich kobietach co się wpatrywały w ciemnoskórego faceta jak ciele w malowane wrota i wprost przestawały się kontrolować są mi obce. W tym punkcie istotnie zbiegacie się z kremikiem, jego historie o tym jak wszystkim laskom siada myślenie na widok byle jakiego faceta 190+ też są mi obce. Retorykę macie bardzo podobna (aczkolwiek Ty wydajesz się mniej zamknięty na inne opinie smile )

Nota bene ja zawsze lubiłam facetów o urodzie skandynawskiej smile w okresie wczesnej młodości myślałam że to jest właśnie mój typ. Z biegiem lat za to uświadomiłam sobie że atrakcyjność to zbiór tak wielu cech w tak unikatowej konstelacji że koniec końców podobali mi się faceci najróżniejsi big_smile

Posty [ 2,081 do 2,145 z 29,787 ]

Strony Poprzednia 1 31 32 33 34 35 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024