30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 28 29 30 31 32 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,886 do 1,950 z 29,786 ]

1,886

Odp: 30lat i cały czas sam

No i co ze cię wkurza, tak działa świat, ludzie są hierarchiczni i zawsze szukają jak najatrakcyjniejszego partnera na swoje możliwości. Zamiast jojczyć na coś co zmienić się nie da może skup się na jakimś rozwoju, zacznij się ubierać tak żeby wysmuklić swoją sylwetkę co optycznie sprawi ze będziesz wyższy, przestań jęczeć. Albo idź się przejdź korytarzem po centrum onkologi albo hospicjum dziecięcego to odrazu wzrost przestanie Ci przeszkadzać. Słuchając Cię to nawet jakbyś miał 2m, wiele by Ci to nie pomogło.

Zobacz podobne tematy :

1,887

Kremik Jak siedzisz na tym Tinder, wykup sobie raz ten pełen pakiet, wrzuć swoje najlepsze foty i ustaw własną lokalizację na Filipiny lub jakiś kraj Afrykański.

Zobaczysz, że jako biały facet w tamtych rejonach będziesz uchodził za rozchwytywaną partię, tak samo jak np. Senegalczyk w Polsce.

Tak działa rynek matrymonialny, zrób ten social experiment i daj mi znać o ile więcej będziesz miał dopasowań niż jak szukasz w PL.
Tylko, że i tak ignorujesz wszystkie rady, więc dobranoc.

Kremik napisał/a:

Nie to wina kobiet, to one są odpowiedzialne za los facetów. Piszecie to nieprawda, liczy się charakter. A potem odrzucacie niskich facetów z cofniętymi żuchwami a randkujecie z atrakcyjnymi

Tak jest. Masz pecha. Co dalej? Z Twoim życiem, oczywiście. Bo przecież nie z życiem szczęśliwych kobiet.

1,889

Taaak bo żeby mieć normalną randkę muszę lecieć na inny kontynent xD To brzmi aż tak absurdalnie, że się do tego nie odniosę ;p

Kremik napisał/a:

Taaak bo żeby mieć normalną randkę muszę lecieć na inny kontynent xD To brzmi aż tak absurdalnie, że się do tego nie odniosę ;p

Masz rację. Nie leć. I tak nie masz szans.

1,891

Haha ale tu niezłe jaja idą, czemu tak późno odkryłem ten temat tongue

1,892

Olinka, jak się odniesiesz do artykułu? I co sądzisz o żuchwie kolesia ze zdjęcia z lewej, numer 1,876

1,893

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:
Kremik napisał/a:

Masz rację. Nie leć. I tak nie masz szans.

..bo z taką cofniętą szczęką to nawet do samolotu go nie wpuszczą big_smile

1,894

Kremik napisał/a:

Uuu gościu grabisz sobie.
Mi nie chodziło o to żebyś leciał na inny kontynent tylko żebyś zrozumiał jak działa rynek matrymonialno-seksualny.
Jakbyś ustawił sobie na Tinderze Filipiny to człowieku zrozumiesz, że biały facet ma powodzenie w krajach azjatyckich/afrykańskich tak samo jak czarny facet w Polsce i Czechach.

Wtedy otworzyłyby Ci się oczy na to jak działa świat i nie wkurzałbyś się na to, że woda jest mokra (przenośnia)

1,895

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
Kremik napisał/a:

Uuu gościu grabisz sobie.
Mi nie chodziło o to żebyś leciał na inny kontynent tylko żebyś zrozumiał jak działa rynek matrymonialno-seksualny.
Jakbyś ustawił sobie na Tinderze Filipiny to człowieku zrozumiesz, że biały facet ma powodzenie w krajach azjatyckich/afrykańskich tak samo jak czarny facet w Polsce i Czechach.

Wtedy otworzyłyby Ci się oczy na to jak działa świat i nie wkurzałbyś się na to, że woda jest mokra (przenośnia)

Prowadzisz statystki odnośnie czarnoskórych mężczyzn w Polsce? big_smile

Psycholog Na Niby napisał/a:

Bo do tej pory siedziałeś w niewłaściwym? big_smile

1,897

Na to wychodzi, w tamtym temacie nie śmiałem się tak często do telefonu big_smile.

Na to wychodzi, w tamtym temacie nie śmiałem się tak często do telefonu big_smile.

Jak to mówią? tongue Nigdy w życiu nie jest za późno big_smile

1,899

Simon Mol, coś Ci to mówi?
Czarnoskóry Pan zaraził z premedytacją HIV +40 Polek i mówimy tutaj o kobietach, które zgłosiły ten fakt.
A ile kobiet nie zgłosiły się jako poszkodowane z powodu wstydu?

Przyjeżdża Kameruńczyk czy Senegalczyk do Europy wschodniej/środkowej i zalicza kilkadziesiąt kobiet na strzała
A Polak we własnym kraju miałczy przez 30 stron na forum, że nie może nikogo znaleźć.

1,900

Kremik oni Ci we dwoje wątek roz.....lą big_smile uciekaj jak najdalej big_smile
upss to nie Twój temat smile

1,901

Kremik napisał/a:

Olinka, jak się odniesiesz do artykułu? I co sądzisz o żuchwie kolesia ze zdjęcia z lewej, numer 1,876

Mówiłam już, że szkoda mi czasu na te przekalkowane i jednak mało rozwojowe, żeby nie napisać odmóżdżające, artykuły i filmiki, którymi tak ochoczo i w nieznośnie hurtowej ilości nas tutaj karmisz. Zaś co do samych zdjęć, to tutaj też nie widzę specjalnego problemu, oczywiście od strony wizualnej. Niemniej tym razem dodam, że szczęka pana z prawej wydaje się wręcz przerysowana

paslawek napisał/a:

Kremik oni Ci we dwoje wątek roz.....lą big_smile

Co za podła insynuacja tongue

1,903

paslawek napisał/a:

Kremik oni Ci we dwoje wątek roz.....lą big_smile

Co za podła insynuacja tongue

insy... że co proszę  ? big_smile

1,904

Czarnoskóry Pan zaraził z premedytacją HIV +40 Polek i mówimy tutaj o kobietach, które zgłosiły ten fakt.

Przyjeżdża Kameruńczyk czy Senegalczyk do Europy wschodniej/środkowej i zalicza kilkadziesiąt kobiet na strzała
A Polak we własnym kraju miałczy przez 30 stron na forum, że nie może nikogo znaleźć.

Przez pare lat i robił to z premedytacja. Żaden wyczyn, myśle ze nie jeden Polak miał lepszy wynik.

1,905 Ostatnio edytowany przez assassin (2022-01-15 00:41:32)

W kontekście tego tematu i problemów głównego tu wodzireja, to tamte wydarzenia należałoby uznać jako happy end, makabryczny ale jednak.

Tak poza tym, w Azji żyją niżsi ludzie niż w Europie + bonus za egzotyczność by był wink

1,906 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-15 00:43:43)

Żartujesz, prawda?
Czy Tobie też kotłuje się we łbie?

1,907

Napisałem prawdę czy skłamałem?

To fakt był

1,908 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-15 00:45:21)

To fakt był

Faktem jest zupełnie coś innego.

1,909

To fakt był

Simon Mol nie istniał?

1,910

Ale jak ja widzę rozmowę Kremika na czacie z kobieta to ja się nawet nie dziwie ze ona w akcie desperacji pyta o wzrost. To było nudne jak flaki z olejem, kobietę trzeba intrygować, być innym w tłumie tych samych utartych odpowiedz w stylu „przeczytałem wszystkie książki Harrego Pottera i lubię puszczać latawce”. Każdy chce mieć kobietę 9/10 (nie wierze w ideały) ale nikt nie chce włożyć w to trochę wysiłku, najlepiej jakby sama przyszła, przygotowała schabowego a na koniec zrobiła szpagat. Przecież na tych Tinderach to trzeba się czymś wyróżniać, konkurencja duża.

To fakt był

Simon Mol nie istniał?

Istniał. Tak samo jak istnieją frustraci.

1,912

Simon Mol nie istniał?

Czyli dobrze napisałem fakt a nie, że ,,faktem jest zupełnie coś innego".
To też ale nie jest to zamiennikiem.

1,913 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-15 00:52:36)

Simon Mol nie istniał?

Faktem jest to że takich Simonów jest miliony a wy jak nie mieliście ani jednej kobiety tak nie zanosi się że będziecie mieć nawet pół.  I to nie z powodu tego, że kobiety "dają" takim Simonom a nie miauczącym Kremikom i innym ołowianym Żołnierzykom Rumuńskim.

1,914

Faktem jest to że takich Simonów jest miliony a wy jak nie mieliście ani jednej kobiety tak nie zanosi się że będziecie mieć nawet pół.  I to nie z powodu tego, że kobiety "dają" takim Simonom a nie miauczącym Kremikom i innym ołowianym Żołnierzykom Rumuńskim.

No i ich spłoszyłaś sad. Muszę szukać nowego interesującego tematu.

No i ich spłoszyłaś sad. Muszę szukać nowego interesującego tematu.

Frustracje damsko - męskie wynikają z faktu, że - jak to mówi się obrazowo -  próbuje się grać nie w swojej lidze tongue

1,916

Ja się trochę czuje jakbym widział jednorożca tongue.

1,917 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2022-01-15 01:58:51)

Kremik, chciałoby się potrząsnąć tobą, bo przemówić sie do ciebie chyba nie da. Podnosisz ciśnienie bardziej niż kawa, a to nie dobrze na wieczór

Ja ci powiem, że to "wnętrze", króre się wg ciebie nie liczy, to można różnie rozumieć. Ogólnie ludzie nie bardzo lecą na samo bycie dobrym i miłym. Kobiety lubią mądrych (nie przemądrzałych lub nudziarzy, którzy będą zasypywać ciekawostkami z encyklopedii), zaradnych, wiedzących jak się zachować, bystrych, stabilnych emocjonalne, itp. Jest masa rzeczy ważniejszych niż... kwadratowa szczęka XD. To jest hit, niewiarygodne, że spędza ci to sens z powiek, a ważniejsze rzeczy bagatelizujesz.
Twój wzrost jest bardzo niski, więc oczywiście, że wiele kobiet odpuszcza. Jak apka pokazuje tysiące opcji, to łatwo odrzucić tych parę profili, gdzie facet jest niższy. Czym innym musisz przyciągać, więc znajdź sobie to coś.
Jak będziesz mieć osiągnięcia, jakieś interesujące konkretną dziewczynę cechy, to możesz być i "nieco ładniejszy od diabła".

Znam takich dwóch braci, młodszy bardzo przystojny, wysoki, ale taki ciapowaty, niezdecydowany, trudno się z nim dogadać, starszy niski, raczej nieurodziwy, kawaler po 40tce, ale odpowiedzialny, prowadzi swój biznes od lat. Dziewczyna młodszego rzuciła go po czasie dla starszego, planują ślub. Coś ci to mówi w kwestii tego co się liczy bardziej? Tym młodszym na pierwszy rzut oka każda jest zainteresowana, ale wszystkie traciły zainteresowanie.

Co do tego rzekomego powodzenia obcokrajowców, to mają je ci, którzy są w stanie zaoferować coś ciekawego albo dobrze ściemnią. Przystojni i/lub rokujący doktoranci / mający dobrą pracę / biznes / tacy od których czegoś się można nauczyć albo tacy co zapewnią rozrywki. Czego kto szuka.
Co ciekawe chyba każdy czarnoskóry, którego spotkałam, czy południowiec miał nieporównywalnie większą pewność siebie niż średnio my tu w Polsce..
Czarnoskórzy nie mają problemu aby startować do kboiety na ulicy nawet jak szanse są praktycznie zerowe a odmowa nie widziałąm aby robiła na nich wrażenie.

1,918 Ostatnio edytowany przez blueangel (2022-01-15 03:12:27)

kremik:
ale jakby szla jak ta pierwsza z opisu a obok druga z tradzikiem (nie kazdy da sie wyleczyc), luszczyca na twarzy (to tym bardziej) do tego  z namalowanymi brwiami (nie pamietam jak sie nazywa ta choroba, ale brwi wypadaja) to oczywiscie wybralbys ta brzydsza?

a akurat na te wszyszkie mankamenty tez nie mialaby wplywu

aniuu:
potwierdzam, maja wieksza pewnosc siebie, mimo ze akurat moze ja jestem zaprzeczeniem powyzej wymienionych stereotypow, bo czarnoskorzy/obcokrajowcy to nie moj typ i wole slowian smile

1,919

Kolejmy raz zadam to samo pytanie, chociaż już wielokrotnie było pomijane i ignorowane.

Kremik, czemu szukasz partnerki na portalu, który jest w 100% naatawiony na wygląd? Skoro z wyglądem masz problem to czemu nie szukasz w takoch miejscach, gdzie nie pytają na wstępie o wzrost?

1,920

Powiem tak. Polki przez wielu obcokrajowców są uznawane za łatwe kobiety na jedną noc. I to mnie zastanawia. Skoro Polkom przypisuje się rozwiązłość i głodni seksu mężczyźni z całego świata w wiadomym celu zlatują do Polski, dlaczego mi tak trudno jest jakąś poderwać? To jest dla mnie niezrozumiałe. Ja Polki odbieram jako trudne, niedostępne, wymagające. A ktoś inny jako łatwe dziewczyny.

Na youtubie było nagranie jak koleś zagadał po angielsku do dziewczyny na ulicy. A potem gdy spała z nim w łóżku nagrał telefonem dowód, że udało się mu z nią przespać.

Wystarczy pogooglować i znajdzie się artykuł opisujący łatwość Polek. Co ciekawe artykuł liczy już kilka lat, więc teraz pewnie jeszcze jest gorzej

https://www.salon24.pl/u/polska-bez-fik … la-kwitnie

Aniuu1 piszesz, że mój wzrost jest bardzo niski więc wiele dziewczyn odpuszcza. Czyli potwierdzasz, że wcale nie przez zły charakter, tylko puste kryteria dziewczyn byłem odrzucany. W takim razie co niby da praca nad sobą skoro i tak będzie się odrzucanym przez cechę na jaką nie ma się wpływu

I jeszcze co do startowania do dziewczyn z nie swojej ligi. Przecież kobiety zwracają uwagę na charakter, nie wygląd. A praca nad charakterem może zapewnić modelki bo przecież charakter jest najważniejszy xD

Na poważnie, nigdy nie startowałem do ładnych dziewczyn. Wybierałem mocno przeciętne lub poniżej. Często z nadwagą. A i tak od dziewczyny 158/90 słyszałem docinki o wzroście.

1,921

Widzę w uniwersum Kremika bez zmian...ja wymiękłem kilkanaście stron temu a tu widzę dalej niezłomne jednostki jak Olinka próbują dalej ...  no duży szacunek  Don Kichot musiał mieć swojego  Sancho Pansę

1,922

Kremik, widzę, że tylko chcesz czytać to co potwierdza Twoje tezy. To masz.

Tak, jesteś kurduplem z zacofoną szczęką, na którego pies z kulawa noga nie popatrzy. Jesteś totalnie przegrany i nigdy nie zamoczysz, chyba, że zapłacisz. Kobiety są puste, powierzchowne i latają wyłącznie za czadami. Liczy sie tylko wygląd.

Zadowolony?

1,923

Beyondblackie napisał/a:

Kremik, widzę, że tylko chcesz czytać to co potwierdza Twoje tezy. To masz.

Tak, jesteś kurduplem z zacofoną szczęką, na którego pies z kulawa noga nie popatrzy. Jesteś totalnie przegrany i nigdy nie zamoczysz, chyba, że zapłacisz. Kobiety są puste, powierzchowne i latają wyłącznie za czadami. Liczy sie tylko wygląd.

Zadowolony?

To nic nie da smile Jak znam Kremika i jemu podobnych, to teraz zacznie się odsłona pt; Polki są puszczalskie, w większości to szm..aty, a Kremika i tak nie chcą...

1,924

Przedstawiłem mocne argumenty, a Wy stwierdzacie, ze podałem lipne źródło big_smile

1,925

Kremik napisał/a:

Przedstawiłem mocne argumenty, a Wy stwierdzacie, ze podałem lipne źródło big_smile

Ty sobie lepiej zarezerwuj termin do dobrego psychiatry. Zanim nie będzie dla ciebie za późno.

1,926

https://www.wykop.pl/link/4660593/kiedy … kie-latwe/

1,927

Faktycznie idź na prostytutki, może Ci się nie spodoba i odpuścisz temat. Tylko weź opcje z wielokrotnością bo wyjdziesz po 30 sekundach.

1,928

Jak sądzicie poniższe komentarze biorą się przez przypadek? Nie bierzcie tego do siebie, ale młode Polki 20-25 lat lecą na obcokrajowców

https://i.imgur.com/OaKcYtz.png

1,929

Kremik,
Twoja obsesja na punkcie wzrostu i szczęki równie dobrze mogłaby obejmować jakiś inny temat. Np. Mój wujek ma bzika na punkcie żydowskiego pochodzenia - jak sobie sprawdzasz pochodzenie milionerów/ludzi sukcesu/gwiazd filmowych, z dobre 70% jest żydowskiego pochodzenia. Co za tym idzie - nie jestem Żydem, nie osiągnę w życiu sukcesu zawodowego. Koniec kropka.

Nie wiem czy znasz 3 podstawowe style przywiązania - bezpieczny (50% społeczeństwa), lękowy (25%) i unikający (25%). Badania dowodzą że na portalach randkowych typu tinder i inne takie jest zdecydowana przewaga ludzi z lękowym i unikającym stylem przywiązania. Nie są oni w stanie nawiązać stałych i satysfakcjonujących relacji. Ci bezpieczni jeżeli kończą związek i chcą skorzystać z tego typu portalu, to bardzo szybko wyłapują drugiego bezpiecznego i obydwoje stamtąd znikają. Lękowi i unikający wiszą tam latami, dlatego często widzisz te same mordy od 5 lat.

Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę, że z tego co piszesz ty nie masz żadnych wymagań co do partnerki. Ba, piszesz do "nieatrakcyjnych i grubych" dziewczyn jakby wydawało Ci się, że taka kobieta nie może chciec faceta 180+ z ładnym zarostem i wręcz automatycznie powinna szukać gościa z twojej ligi, bo jako że jest brzydka i gruba to nie ma szans na nic innego. Czyli chcesz związku gdzie obydwoje partnerzy są ze sobą w głębokim niespełnieniu i braku laku?

Ja się z Tobą zgodzę że wygląd fizyczny jest ważny i pewnie statystycznie wysocy mężczyźni mają łatwiej z kobietami (częściej ich też widujesz bo ich po prostu jest dużo, mężczyzn twojego wzrostu jest pewnie niewielu), masz już prawie 30 lat i pewnie czujesz że życie ci ucieka. Ale bez względu jaką teorię do tego przyjmiesz nie zmieni to twojej sytuacji.

Mam tylko nadzieję że z biegiem lat nie rozwinie się u Ciebie hardcorowy blackpill (sugerujący np. że gwałt na kobiecie to nic złego bo tobie też należy się ta część społecznej aktywności a jesteś przez opresyjne kobiety tego pozbawiony.)

1,930

Nie, ale zobaczymy jakie zdumiewające rezultaty osiągnę kłamiąc, że jestem Francuzem. W końcu uczę się języka kilka lat. Większość Polek nie zna słowa w tym języku. Wystarczy, że zagadam po francusku, potem przejdę na angielski z akcentem francuskim, ewentualnie polskim informując, że mam ojca Francuza, a matkę Polkę smile

Ten koleś z Kanady wyrywał podobno łatwo mnóstwo dziewczyn. Nie był ani ode mnie ładniejszy (z pewnością jednak był wyższy), ani nie miał super podrywu.
Czyli będę oszukiwał kobiety, ale w sumie na nic lepszego nie zasługują. Są puste więc należy im się.

1,931

Hah, wiedziałam, że moje pytanie kolejny raz przejdzie bez echa xD

A mojemu niskiemu znajomemu właśnie urodziło się drugie dziecko smile da się.

Kremik, a udawaj kogo chcesz, nawet i bogatego amerykanina. Guzik Ci to da.

1,932

Jakie pytanie? Pisz śmiało

1,933

Kremik napisał/a:

Jakie pytanie? Pisz śmiało

Pytałam kilkukrotnie, dlaczego mają problemy naturu wyglądowej, skupiasz sie na portalu, na którym ludzie oceniają się w 100% po wyglądzie zamiast iść w miejsce, w które będziesz mógł najpierw z dziewczyną pogadać i nie dostaniesz od razu pytania o wzrost.

Tinder to specyficzne środowisko, jakbyś jeszcze się nie zorientował.
I ogólnie szanse na znalezienie sobie kogoś przez internet nie są jakieś mega wysokie, ale są portale, na których nie patrzy się przez pryzmat zdjęcia.

1,934 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-01-15 12:17:20)

Oszukuj, udawaj, rób przekrety. Guzik Ci to da.

Taki obrazek: dwaj niscy jak Ty kolesie, o podobnej aparycji. Pierwszy jest byle jak ubrany, nieśmiały, zakompleksiony, podejrzewa, że wszyscy go disuja za wzrost, jak już paszczę otworzy, to nic ciekawego nie ma do powiedzenia, poza teoriamii spiskowymi. Drugi jest zadbany, wyczilowany, spokojnie do ludzi podchodzi, pożartuje, też na swój temat, ma ciekawe hobby, czymś imponuje, zero spiny ogólnie.

Który facet będzie postrzegany jako bardziej atrakcyjny? Który ma jakiekolwiek szanse?

Taki np. Seth Green, który gral wilkolaka w "Buffy", a potem odniósł sukces jako producent, scenarzysta i reżyser. 1.63m, rudy (!), zonę ma od wielu lat. Jakim cudem on w ogóle aktorem został?

1,935

Lady Loka a co za różnica gdzie chcę poznać dziewczynę?

Podobno kobiety zwracają większą uwagę na charakter, stąd też wskazówki abym pracował nad osobowością big_smile, a skoro tak to co za różnica czy tinder czy inne miejsce?

Na tinderze nie są kosmitki, tylko dziewczyny które mija się na ulicy, w sklepach itp miejscach

Sądzisz, że wysoki czad miałby problem w realu i na tinderze? Na luzie wyrywa laski niezależnie od sytuacji

Poza tinderem próbowałem poznać na sympatii, ale i tu z powodu wzrostu byłem odrzucany

Nie mam wielu znajomych. Ludzie z pracy są około 50. Kolegów mam niewielu i każdy jest singlem i nie mają wielu kolegów. Koleżanek mam kilka, ale każda z nich nie lubi dziewczyn i lepiej im się dogaduje z mężczyznami. Każda jednak jest zajęta

Jak nie internet to gdzie mam poznać? Próbowałem podrywać na ulicy, ale mi nie wychodziło

1,936

BB nie ma to jak podawać znanych milionerów za przykład. Pytanie czy on jako zwykły facet zarabiający 5 tys na rękę znalazłby tę żonę. Abo inaczej. Zanim był sławny ciekawe jakim cieszył się powodzeniem i czy chodził na randki.

1,937 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-01-15 12:37:29)

Kremik napisał/a:

BB nie ma to jak podawać znanych milionerów za przykład. Pytanie czy on jako zwykły facet zarabiający 5 tys na rękę znalazłby tę żonę. Abo inaczej. Zanim był sławny ciekawe jakim cieszył się powodzeniem i czy chodził na randki.

Stary, Ty sobie zdajesz sprawe jak trzeba mieć grubą skórę i przez ile castingów trzeba sie przebić by zostać aktorem w Holywood? W 100% moge Cie zapewnić, że do tego trzeba mieć niesamowitą wiarę w siebie, gadane, upór i talent. Wielki szoł jak "Buffy" i mogli sobie przebierać w wysokich przystojniakach jak w ulęgałkach, a jednak wybrali jego. Green nie zrobil kariery, bo opieral się na swoim wyglądzie, ale ponieważ miał coś interesującego do zaoferowania. Czyli, że się da, nawet jak sie jest rudym kurduplem. Tylko, że trzeba sobą coś wartościowego reprezentować.

Więc masz odpowiedź na swoje pytanie: zacznij soba coś reprezentować. Znajdź lepszą pracę/ ciekawe hobby/ naucz sie tańczyć/ idź na wolontariat... Cokolwiek, rusz po prostu d*pę.

1,938

tak, muszę się nauczyć tańczyć, znaleźć w tych czasach lepszą pracę, znaleźć interesujące hobby

a dziewczyny niezależnie od wyglądu, nic mogą nie robić i mieć powodzenie, czady tak samo

Ok, został aktorem. Tylko nadal pytanie, czy zanim stał się sławny jego upór, determinacja, wiara w siebie pozwalała mu randkować? smile

Weź pod uwagę, że era buffego to lata 90 gdzie nie było tinderów itp, a dziewczyny miały niższe wymagania

1,939

Ile to dziewczyn wymieniło zainteresowania: spacery, netflix. Nie twierdzę, że każda ale powyżej 50% na luzie. I one się nie rozwijają, nie pracują nad sobą, a powodzenie mają. Kolesie tak samo, siłownia, moda, seriale - co to za pasje?

Skoro dziewczyny wracają uwagę na osobowość, to oni nie powinni mieć powodzenia. Jednak jest inaczej. Wniosek dla kobiet liczy się głównie to jak facet wygląda

1,940

https://www.youtube.com/watch?v=DjSSE-bYrPU&t

1,941

Jakim trzeba byc bezmyślnym człowiekiem, żeby brać na powaznie wszystko co się zobaczy w internecie... A przynajmniej wszystko,co pasuje do swoich chorych teorii... Serio myślisz że dzięki durnym argumentom ludzie Ci uwierzą? Nie, bo myślą

1,942

Kremik napisał/a:

Lady Loka a co za różnica gdzie chcę poznać dziewczynę?

Podobno kobiety zwracają większą uwagę na charakter, stąd też wskazówki abym pracował nad osobowością big_smile

Ty z kolei podobno twierdzisz, że jest inaczej, więc gdzie tu logika?

1,943 Ostatnio edytowany przez Psycholog Na Niby (2022-01-15 13:40:39)

Junak 125cc synonimem bogactwa big_smile.
Jakieś niskie wymagania ma ta Pani.

1,944 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-01-15 13:59:05)

No, to sie użalaj, że inni mają łatwiej. I co Ci z tego przyjdzie? Urośniesz?

Nikt Ci nie pisze, że wygląd nie ma zadnego znaczenia. Faktycznie, jak facet ma urodę modela, to mniej się musi wysilać. Ale ilu takich naturali w realu jest? Pare procent, śmielę się zauważyć. Inni muszą nadrabiać stylówą, silownią, karierą, gadanym czy charakterem. Oni nie siedzą na czterech literach chlipciąc, że nie wyglądaja jak Karl Kugelmann:
https://www.youtube.com/watch?v=KXmSBzdPYNQ&t=324s
Oni cos ze soba robią by być atrakcyjni. I możesz pomstować, że zycie jest niesprawiedliwe, ale taka jest prawda, że człowiek powinien rozwijać to co ma, a nie jojczyć, że somsiad ma lepiej. Ty, w końcu nie aspirujesz do chodzenia po wybiegu, ale do bycia atrakcyjnym dla przecietnej kobiety.

1,945

Zrozum bo ja mam wzrost 163 cm - w butach z grubszą podeszwą te 166. I wiesz co? Ze mną jest jak z mnożeniem 0. Inni pracują nad sobą, modnie się ubierają (bo mogą znaleźć na siebie ubranie, ja nie), modnie się obcinają (też mogę fakt), chodzą na siłownię (mam wąski szkielet to mi wiele nie da) i to im poprawia atrakcyjność. Ale ja jestem przegrywem.

Bardzo niski wzrost przekreśla jakiekolwiek szanse. To jakby mnożyć punkty atrakcyjności twarz * sylwetka * ubranie * wzrost

że poziom mojego wzrostu to 0 wynik końcowy będzie 0

Poza tym przez modę o dbanie siebie wychodzę na co raz mniej atrakcyjnego

kiedyś faceci ubierali byle jakie bluzy, teraz się stroją. Na mnie nie ma pasujących ubrań, nie mogę mieć fajnych ciuchów, więc gdy inni zyskują, ja tracę

tak samo z sylwetką, jestem drobny, szkielet mam wąski, więc gdy inni ćwiczą tylko zwiększają nade mną przewagę

1,946

Ale Ty kurde przestań patrzeć na somsiada. Patrz na siebie.

Są rzeczy, które w sobie ulepszysz, choćby dla samej frajdy dla siebie samego. Nigdy nie bedziesz Schwartzeneggerem, ale sylwetkę poprawić możesz. Zacznij biegać i zapisz sie na maraton- spotkasz ludzi i poszerzysz krag znajomych. Naucz sie na czymś grać. Jezu, do jakiejś partii sie zapisz- tam zawsze jest socjali od groma. Krawca tez można znaleźć, żeby Ci fajny garniak zrobił. Za nową praca zawsze się rozgladaj- nigdy nie wiesz co zaskoczy. (btw, w jakiej Ty branzy jesteś?).

Alternatywą jest siedzenie w piwnicy i szczeźnięcie jako przegryw.

1,947

No i ja poprawię sylwetkę (sporo biegam nie mam nadwagi) z 4 na 5, a przeciętny facet 5 wskoczy na 7. Moda na dbanie o siebie zwiększa różnicę w wyglądzie

a przez wzrost i tak będę odrzucany, która chciałaby się umówić z kurduplem nawet gdy śmiga na gitarze

wzrost, wygląd > zainteresowania, pasje

Atrakcyjny facet może się umówić z dziewczynami nawet będąc nudziarzem

Nieatrakcyjny może mieć super charakter, a i tak żadna nie będzie zainteresowana

1,948

Kremik napisał/a:

No i ja poprawię sylwetkę (sporo biegam nie mam nadwagi) z 4 na 5, a przeciętny facet 5 wskoczy na 7. Moda na dbanie o siebie zwiększa różnicę w wyglądzie

a przez wzrost i tak będę odrzucany, która chciałaby się umówić z kurduplem nawet gdy śmiga na gitarze

Nieatrakcyjny może mieć super charakter, a i tak żadna nie będzie zainteresowana

To bys się kurka zdziwił, co w realu jest dla kobiety atrakcyjne.

Wymiatasz na gitarze i jesteś w kapeli? 7/10. Jesteś w partii i udzielasz się w lokalnej polityce? 7/10. Jest Cie wszedzie pełno wśród ludzi i potrafisz ich rozsmieszyć? 7/10.

Nic to nie ma wspólnego ze wzrostem.

1,949

Tak, tak, tylko że jak facet niski to z miejsca odrzucany

zresztą zabwne wysoki koleś nie musi być w kapeli, grać na instrumencie a i tak ma powodzenie, niski to musi wypruwać sobie żyły big_smile i niby laski nie lecą na wygląd?

1,950 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2022-01-15 15:07:11)

Beyondblackie napisał/a:
Kremik napisał/a:

To bys się kurka zdziwił, co w realu jest dla kobiety atrakcyjne.

Wymiatasz na gitarze i jesteś w kapeli? 7/10. Jesteś w partii i udzielasz się w lokalnej polityce? 7/10. Jest Cie wszedzie pełno wśród ludzi i potrafisz ich rozsmieszyć? 7/10.

Nic to nie ma wspólnego ze wzrostem.

heheh dzięki wam za przykład mój znajomy 40+ (wzrost mój chociaż może 168) grał w kapeli, czasami nadal coś zagra (raz na rok) jakie dziewczyny się koło niego zawsze kręcą po koncercie plus ma charakter hehehe jesteś, jak mops który dostał gazetą w mordę, postury drzewka które zaraz upadnie... nawet mając 190 cm to gwiazd nie podbijesz smile

Posty [ 1,886 do 1,950 z 29,786 ]

Strony Poprzednia 1 28 29 30 31 32 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024