Wszystko przekręcacie by wyszło na wasze.
No dobra lecimy od początku.
Dziewczyny wymagają fajnej sylwetki, czyli rzeźby i sporej masy mięśniowej. Łatwiej jest kobiecie zrzucić kilka kilo niż facetowi nabrać te 8kg czystej masy mięśniowej. Znajoma w ciągu prawie 2 lat zrzuciła 20kg. Żaden z kolegów ćwiczących na siłowni przez ten czas nie wypracował "kozackiej" sylwetki.
Łatwiej schudnąć niż przypakować.
Oczywiście sylwetka to tylko jeden z czynników składających się na powodzenie. Poza tym facet musi się podobać z twarzy i być akceptowalnego wzrostu.
Tylko, że większość kobiet wybrzydza i nawet gdy sama jest przeciętna to na zwykłego faceta o nieprzystojnej, acz niebrzydkiej twarzy nie zwróci uwagi.
Nie wspominając, że goście 170 i niżsi są odrzucani na starcie interakcji,
Kolejna sprawa. Żaden brak logiki. Te naprawdę bardzo ładne dziewczyny są z mega atrakcyjnymi gościami, albo bardzo bogatymi.
Proponuję wam założyć profil przeciętnego kolesia i przekonać się na własnej skórze jakie to uczucie być niewidocznym i nie mieć żadnych par, lub kilka, otrzymanych jedynie przez przypadek. Jakby to było gdyby wysyłane przez was wiadomości pozostawały bez odpowiedzi, albo jak już byłyby zdawkowe, bez żadnego zainteresowania.
Wam się wydaje, że facetom jest łatwo tylko, że są leniwi i się im nic nie chce.
Pisałem, biegam, gram w nogę, nie mam nadwagi. Ale nie mam zamiaru latać po siłowniach, robić jakąś specjalną dietę na masę. To jest chore by kobiety tego od facetów wymagały.
Równocześnie mam pytanie: chciałbyś być z kobietą, która Ci się absolutnie nie podoba? Bo już abstrahując od całej reszty, to każda z nas ma prawo być z mężczyzną, który jest w jej typie - zarówno pod względem fizyczności, jak i charakteru.
jak zwykle kiedy brakuje argumentów podajecie skrajny przykład. Dostrzegasz różnicę między skrajnie nieatrakcyjną dziewczyną, która kompletnie się nie podoba, a przeciętnym niebrzydkim gościem, który wcale źle nie wygląda, tylko nie jest aż tak przystojny?
Tylko że kobiety chcą gości najczęściej w 1 typie - wysoki brunet z zarostem To jest typ 99% dziewczyn. W dodatku żeby się podobać dziewczynie trzeba być obiektywnie przystojny
Na początku przekonywałyście, że wygląd aż tak wielkiego znaczenia nie ma, że liczy się charakter i to co facet ma w głowie. Teraz zmieniacie narrację, że jednak wygląd obok charakteru jest kluczowy.
I wyobraż sobie przez te z....ne portale przeciętne i mniej dziewczyny mają dostęp do przystojnych. I to jest niesprawiedliwe - przeciętny facet nie ma szans u ładnej dziewczyny, ale na odwrót już tak. Więc nie mówcie, że mężczyźni zwracają większą uwagę na wygląd niż kobiety bo to bzdura.