30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 252 253 254 255 256 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16,446 do 16,510 z 29,782 ]

16,446 Ostatnio edytowany przez ChuopskiChłop (2023-06-13 15:44:07)

Odp: 30lat i cały czas sam
SmutnaDziewczyna007 napisał/a:

moge się założyć, że twoi starzy wyglądają mniej więcej tak jak na obrazku, zresztą tak samo jak większość ludzi w polce którzy są w związkach:
PunBB bbcode test

Tak czyli zupełnie przeciętnie.

Powiem ci coś w sekrecie. Brzydcy i przeciętni ludzie też uprawiają seks, też mogą być zadowoleni ze swojego zycia towarzyskiego i partnerów. Nie kazdy ma mentalnośc internetowego ćpuna i próbuje odtworzyć to co zobaczył na instagramie w swoim zyciu w skali 1 do 1. Większość facetów w polsce to własnie Ferdki, którzy lubią swoje Halinki i wcale nie odczuwają frustracji że nie wygląda jak monica beluci. Ale do tego to trzeba mieć jakies życie i zainteresowania wynikające z czegoś więcej niż sperma uderzająca do mózgu.
Seks, seksualność, romantyzm nie są zarezerowane dla młodych, pieknych gwiazd Hollywod(wbrew temu co ci nakładli do głowy koledzy z wykopu czy innego net-ścieku). To zwykła aktywność jak kazda inna. Można miec udane pożycie nawet w wieku emerytalnym smile Ale żeby o tym wiedzieć to trzeba chociaż na 5 minut wyjść z piwnicy.

xD

Na pewno tacy brzydcy i przeciętni ludzie się bardzo wzajemnie pożądają xD Sto procent, przecież wystarczy obniżyć wymagania i zamknąć oczy bro xD No ale co się dziwić, kiedyś czytałem że większość kobiet podczas seksu z łaski ze swoimi mariuszami wyobraża sobie kogoś innego.

Oczywiście, seks nie jest tylko dla wybranych, ale jego jakość w przeciętnych warstwach społecznych musi być często żałosna, jak patrzę na dużą część ludzi na ulicy.

Zobacz podobne tematy :

16,447

jakis_czlowiek napisał/a:
rossanka napisał/a:

To musisz sobie wziąć dużo młodszą, tak maksimum do 25 roku życia, czyli studentkę. Bo zanim jakaś poznasz, zaczniecie chodzić ze sobą  ., mówiłeś, że szybko nie chcesz dzieci, że kilka lat byś musiał poczekać, to liczmy tak 5 lat bez dzieci, ona ma 30 Ty 37 i staracie się o dziecko, a za chwilę o drugie, bo jej czas też leci i jak odchowa do przedszkola pierwsze  to już jej stuknie 35 lat.

Zakładając, że zdrowa,  bo możesz trafić taką, która mając 25 lat już okaże się, że dzieci nie może mieć.

Ross, czy Ty zawsze musisz wszystko wyolbrzymiać? xD

dfx755 napisał/a:

Tylko kocham klimat małych klubów i koncertów to jest inna bajka niż duży koncert. Plus łatwiej zagadać, na papieroska czy nawet mieć pistację i wcinać też możesz zachęcić tym tongue

No właśnie. Kolejny "minus" u mnie: ja nie palę. W takich małych klubach często jest sporo dymu od fajek.

I co jest ciekawego w jedzeniu jakichś orzeszków/pistacji/itp.?

Ja tam kiedyś popalałem, a pistację zawsze temat do zaczepki tongue lub żeby wyjść na zewnątrz w czasie przerwy do ludzi.

16,448

ChuopskiChłop napisał/a:

Oczywiście, seks nie jest tylko dla wybranych, ale jego jakość w przeciętnych warstwach społecznych musi być często żałosna, jak patrzę na dużą część ludzi na ulicy.

Widzisz ludzi na ulicy i wiesz jaki seks uprawiają ?
Przenikliwy masz umysł  kurde faja big_smile

16,449

ChuopskiChłop napisał/a:

moge się założyć, że twoi starzy wyglądają mniej więcej tak jak na obrazku, zresztą tak samo jak większość ludzi w polce którzy są w związkach:
PunBB bbcode test

Tak czyli zupełnie przeciętnie.

Powiem ci coś w sekrecie. Brzydcy i przeciętni ludzie też uprawiają seks, też mogą być zadowoleni ze swojego zycia towarzyskiego i partnerów. Nie kazdy ma mentalnośc internetowego ćpuna i próbuje odtworzyć to co zobaczył na instagramie w swoim zyciu w skali 1 do 1. Większość facetów w polsce to własnie Ferdki, którzy lubią swoje Halinki i wcale nie odczuwają frustracji że nie wygląda jak monica beluci. Ale do tego to trzeba mieć jakies życie i zainteresowania wynikające z czegoś więcej niż sperma uderzająca do mózgu.
Seks, seksualność, romantyzm nie są zarezerowane dla młodych, pieknych gwiazd Hollywod(wbrew temu co ci nakładli do głowy koledzy z wykopu czy innego net-ścieku). To zwykła aktywność jak kazda inna. Można miec udane pożycie nawet w wieku emerytalnym smile Ale żeby o tym wiedzieć to trzeba chociaż na 5 minut wyjść z piwnicy.

xD

Na pewno tacy brzydcy i przeciętni ludzie się bardzo wzajemnie pożądają xD Sto procent, przecież wystarczy obniżyć wymagania i zamknąć oczy bro xD No ale co się dziwić, kiedyś czytałem że większość kobiet podczas seksu z łaski ze swoimi mariuszami wyobraża sobie kogoś innego.

Sorry, ale dobrego seksu, zadowolenia z niego nie da się udawać (bo jednak to widać, nikt nie wmówi mi inaczej tongue jednak mam porównanie jak i również  sam próbowałem na siłe...

16,450

paslawek napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Jaka może być jakość jak ludzie są poniżej przeciętnej? <big brain time>

Podpowiem ci: żadna.

16,451

KoralinaJones napisał/a:
rakastankielia napisał/a:
rossanka napisał/a:

Bo to powinno wyglądać tak: szczupła ze szczupłym, (grubas ze szczupłą odpada)

Brzydka z brzydkim, jak wyżej

Gruba z grubasem

Młoda z młodym

Stara ze starym (to nie ma tak, że męzczyzna bierze sobie dużo młodszą)

wysoka z wysokim

a niska z niskim

wykształcona z wykształconym a taka ledwo po maturze z takim tylko po maturze

Wysportowana z wysportowanym, a taki zalegający z brzuchem piwnym na kanapie, z jakąś grubaską zalegajacą na fotelu

Cos dodać?

Tak mniej więcej powinno być (wiadomo że zdarzają się wyjątki, że ktoś się zakocha) i kiedyś tak było, ale teraz to niemal wszystkie kobiety celują w top przystojniaków.

@ross, i po co Ty go prowokujesz? On podchwytuje największy sarkazm jako prawdę objawioną big_smile.

Nie prawdę objawioną, bo wiadomo, że czasem osoba bardziej atrakcyjna zakocha się w mniej atrakcyjnej i będą szczęśliwi. Ale generalnie zazwyczaj ludzie się dobierają na swoim poziomie, podobni do siebie. Tylko że jak przeciętna kobieta uważa się za ósmy cud świata, to tego dobrania się na swoim poziomie nie będzie.

16,452

dfx755 napisał/a:

Sorry, ale dobrego seksu, zadowolenia z niego nie da się udawać (bo jednak to widać, nikt nie wmówi mi inaczej tongue jednak mam porównanie jak i również  sam próbowałem na siłe...

Jak cię kręcą jakieś tuczniki czy inne brzydule to może, jak coś jest poniżej 5 to nie ma prawa mieć szczerego dobrego seksu chyba że z ręką.

Patrzę codziennie w lustrze na swój ryj, i jak mam sobie wyobrazić że jakaś kobieta miałaby ze mną dobry seks to mam ochotę jebnąć kopytami do góry ze śmiechu.

16,453

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

Takie też będą, a inne, z którymi jednak później rozmawiasz?

Nie ma takich. Zdarza się jedynie, że taka dziewczyna, która na początku mnie ignorowała, przypadkiem w wyniku zbiegu okoliczności jednak ze mną porozmawia i wtedy dochodzi do wniosku, że jednak fajnie się ze mną rozmawia. Ale i tak nic z tego nie wynika.

Jak nic nie wynika? Rozmawiasz. Masz kolejna znajomosc.  Przecież zagadujesz do różnych dziewczyn, nie tylko do takich, które Ci się podobają.

Rozmawiam, ale nie spotykam się. Nie wychodzimy w większej grupie, nie chodzimy na piwo czy imprezy, nie spędzamy ze sobą wolnego czasu, nie poszerzam swojego grona znajomych.

16,454

Nie prawdę objawioną, bo wiadomo, że czasem osoba bardziej atrakcyjna zakocha się w mniej atrakcyjnej i będą szczęśliwi. Ale generalnie zazwyczaj ludzie się dobierają na swoim poziomie, podobni do siebie. Tylko że jak przeciętna kobieta uważa się za ósmy cud świata, to tego dobrania się na swoim poziomie nie będzie.

Nie bracie - ludzie dobierają się na swoim poziomie, ale zadowoleni mogą być tylko ci będący wyżej. Nikt mi nie wmówi że dla kogoś powodem do zadowolenia jest subhuman 5/10. To nie te czasy, nie w świecie instagrama.

16,455 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2023-06-13 15:57:13)

ChuopskiChłop napisał/a:
paslawek napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

hmmm według "norm" ludzi mądrzejszych spróbuje siebie ocenić 4/10 moje partnerki 4-7/10 i wiesz jeśli ja miałem podrapane plecy zawsze, ślady zębów i mokre łózko to chyba dobry znak (lub gdy jej wszystkie mięśnie dawały znać że jest dobrze tongue lub same się z dobierały do ...

16,456

dfx755 napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
paslawek napisał/a:

hmmm według "norm" ludzi mądrzejszych spróbuje siebie ocenić 4/10 moje partnerki 4-7/10 i wiesz jeśli ja miałem podrapane plecy zawsze, ślady zębów i mokre łózko to chyba dobry znak (lub gdy jej wszystkie mięśnie dawały znać że jest dobrze tongue lub same się z dobierały do ...

Jak lubisz takie rzeczy to chyba trochę masochistą jesteś.

Niezbyt mi się chce wierzyć, że mając 4/10 rwałeś 7/10. Raczej propagandowe zawyżanie wartości.

16,457

ChuopskiChłop napisał/a:
dfx755 napisał/a:

Jak cię kręcą jakieś tuczniki czy inne brzydule to może, jak coś jest poniżej 5 to nie ma prawa mieć szczerego dobrego seksu chyba że z ręką.

Patrzę codziennie w lustrze na swój ryj, i jak mam sobie wyobrazić że jakaś kobieta miałaby ze mną dobry seks to mam ochotę jebnąć kopytami do góry ze śmiechu.

Nie wiem ja tam jestem człowiekiem, nie wiem jak ty... ja byłem z kobietami które mi odpowiadały, a że były one od anoreksji do otyłość, to że według norm były one 4-7/10 wiek różny, seksy był dobry.

16,458

ChuopskiChłop napisał/a:
dfx755 napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Jak lubisz takie rzeczy to chyba trochę masochistą jesteś.

Niezbyt mi się chce wierzyć, że mając 4/10 rwałeś 7/10. Raczej propagandowe zawyżanie wartości.

ja się oceniam na 4 według twoich norm 170 cm, bez siłowni, brak kwadratowej szczęki, ale podobno twarz na plus i jakiś urok. Zależy którą spytasz co we mnie widziała.

16,459

dfx755 napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
dfx755 napisał/a:

Nie wiem ja tam jestem człowiekiem, nie wiem jak ty... ja byłem z kobietami które mi odpowiadały, a że były one od anoreksji do otyłość, to że według norm były one 4-7/10 wiek różny, seksy był dobry.

Cóż, biorąc pod uwagę że ostatnio widziałem książkę o ludziach z autyzmem pod tytułem "Synu, jesteś kotem", to z dużym prawdopodobieństwem jestem przedstawicielem Felis silvestris catus.

Jak ci takie odpowiadają to luźno. Ja nie wyobrażam sobie seksu z laską poniżej 5.

16,460

dfx755 napisał/a:

Ja tam kiedyś popalałem, a pistację zawsze temat do zaczepki tongue lub żeby wyjść na zewnątrz w czasie przerwy do ludzi.

Niby jaki temat do zaczepki?

16,461

ChuopskiChłop napisał/a:
dfx755 napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Cóż, biorąc pod uwagę że ostatnio widziałem książkę o ludziach z autyzmem pod tytułem "Synu, jesteś kotem", to z dużym prawdopodobieństwem jestem przedstawicielem Felis silvestris catus.

Jak ci takie odpowiadają to luźno. Ja nie wyobrażam sobie seksu z laską poniżej 5.

Co rozumiesz przez 5 (szczupła, nadal jędrne ciało, młodsza 27 lat... , ładna buźka - moja ostatnia), a pożegnałem ją, bo okazała się wysoko funkcjonującą alkoholiczką czego nie było widać. Szukam relacji i związku ona była stratą czasu, przed nią mężatka, duży biust nadal ładny, piękna twarz, sylwetka normalna i dzika w łóżku.

16,462

rossanka napisał/a:

Moim zdaniem to to samo. Zwykle związki zaczynają się od zwykłych znajomości, gdzie ludzie nie mają pojęcia, że kiedyś będą że sobą w związku.

Może inni ludzie. Ale mnie nigdy nie traktowali jak kogoś więcej. Po prostu jestem gościem, który już na pierwszy rzut oka nie nadaje się na nic innego niż na zwykłą znajomość.

rossanka napisał/a:

Ale to by tłumaczyło Twoje niektóre sformuowania na forum.  Np napisałeś mi kiedyś coś w stylu Ross piepszysz głupoty. Bo jestem "zaklasyfikowana" jako kobieta poza Twoimi widełkami poszukiwań. Ale jakbym miała np 29 lat i okazało, że jestem w miarę ladna, to już byś do mnie tak nie napisał

Nie ma to nic do tego, że jesteś starsza niż ja. Po prostu uczepiłaś się tego, że nie chcę dziewczyn z nadwagą. I jak ja nie chcę, to jestem zły. Ale jak tutaj dziewczyny wyżej piszą, że nie interesuje ich facet z lekkim brzuszkiem, bo musi być wysportowany, to już jest ok.

rossanka napisał/a:

Tak samo, jak nie powiesz 80 letniej sąsiadce, że ładnie wygląda, bo nie masz w tym " interesu" , co innego jakby to była ładna 20 parolatka.

Ale po co mam coś takiego komuś mówić? Takie coś mówi się dziewczynie, do której się zarywa, albo jak już się jest w związku. A nie obcym osobom.

.

I o tym pisze. Jak masz jakiś interes, czyli to może być twoja potencjalna partnerka, to mówisz komplementy. Ale obcej osobie- tu już interesu nie masz, więc komplementu nie masz po co mówić.

I masz co masz.

Tak samo jak z tym "piepszysz glupoty"- mi tak napiszesz, bo nie bierzesz mnie pod uwagę jako kobiety, ale już wobec kobiety, która Ci się spodobała,  tu byś się pilnował.

Przez to, myślę, że Twoje relaxje społeczne, zwłaszcza z kobietami kuleją, a przez to możesz mieć trudności że znalezieniem kobiety , a samochód, czy wygląd nie ma tu nic do rzeczy.

16,463

KoralinaJones napisał/a:

Tak mniej więcej powinno być (wiadomo że zdarzają się wyjątki, że ktoś się zakocha) i kiedyś tak było, ale teraz to niemal wszystkie kobiety celują w top przystojniaków.

@ross, i po co Ty go prowokujesz? On podchwytuje największy sarkazm jako prawdę objawioną big_smile.

Może dobrać sobie mezczyzne, który uważa się też za ósmy cud świata:D

16,464

dfx755 napisał/a:

Co rozumiesz przez 5 (szczupła, nadal jędrne ciało, młodsza 27 lat... , ładna buźka - moja ostatnia), a pożegnałem ją, bo okazała się wysoko funkcjonującą alkoholiczką czego nie było widać. Szukam relacji i związku ona była stratą czasu, przed nią mężatka, duży biust nadal ładny, piękna twarz, sylwetka normalna i dzika w łóżku.

Znaczy przynajmniej szczupła, ładna twarz najlepiej z wyraźnymi w miarę rysami, a nie polacki okrągły ryj, wyraźny tyłek. Dla laski nic specjalnego, nie musi nawet trenować w sumie byleby unikała mcdonalda.

16,465

Nie ma to nic do tego, że jesteś starsza niż ja. Po prostu uczepiłaś się tego, że nie chcę dziewczyn z nadwagą. I jak ja nie chcę, to jestem zły. Ale jak tutaj dziewczyny wyżej piszą, że nie interesuje ich facet z lekkim brzuszkiem, bo musi być wysportowany, to już jest ok.

Ale wiesz że to jest ok jak laska grubsza ma szczupłego partnera, ale w drugą stronę to już jest zbrodnia, facet nie ma prawa mieć brzucha xD

Jak Kalemu ukraść krowa to źle, ale jak Kali ukraść komuś to dobrze xD Jebane hipokrytki.

16,466

rossanka napisał/a:

To musisz sobie wziąć dużo młodszą, tak maksimum do 25 roku życia, czyli studentkę. Bo zanim jakaś poznasz, zaczniecie chodzić ze sobą  ., mówiłeś, że szybko nie chcesz dzieci, że kilka lat byś musiał poczekać, to liczmy tak 5 lat bez dzieci, ona ma 30 Ty 37 i staracie się o dziecko, a za chwilę o drugie, bo jej czas też leci i jak odchowa do przedszkola pierwsze  to już jej stuknie 35 lat.

Zakładając, że zdrowa,  bo możesz trafić taką, która mając 25 lat już okaże się, że dzieci nie może mieć.

Ross, czy Ty zawsze musisz wszystko wyolbrzymiać? .?

Sam pisałeś, że dzieci to za parę lat. Czyli około 5ciu, jak rozumiem, bo najpierw  pisałeś, zechcialbys ją poznać, a potem, jeśli okazałoby się, że to jest to, chciałbyś pożyć z nią jeszcze bez dzieci.
Weźmiesz 30 latke, to potem będzie 35 łatką i się będziecie spieszyć.
Musi być więc max do 25 roku życia.

I też nue wiesz, czy uda się Wam za pierwszym razem, czy np 2 lata się będziecie starali o ciążę.
Tak sobie wszystko planujesz, ale pewne rzeczy wyjdą tak czy całkiem inaczej.

16,467

ChuopskiChłop napisał/a:
dfx755 napisał/a:

Znaczy przynajmniej szczupła, ładna twarz najlepiej z wyraźnymi w miarę rysami, a nie polacki okrągły ryj, wyraźny tyłek. Dla laski nic specjalnego, nie musi nawet trenować w sumie byleby unikała mcdonalda.

oo to moja ostatnia się do nich zaliczała tongue chociaż mężatka też miała ładną sylwetkę (pełna, ale super), ale twarz cudowną i chu... wiesz że są wyjątki? jakieś 15% insulino odporność, tarczyca, cukrzyca, pcos do tego jednak niektóre osoby muszą trenować by utrzymać jędrność, więcej debilizmów w stylu nic nie robię, a mam piękne ciało. (dla publiki by zazdrościło).

16,468

ChuopskiChłop napisał/a:

Nie bracie - ludzie dobierają się na swoim poziomie, ale zadowoleni mogą być tylko ci będący wyżej. Nikt mi nie wmówi że dla kogoś powodem do zadowolenia jest subhuman 5/10. To nie te czasy, nie w świecie instagrama.

Jestem świadomy, że wyglądam przeciętnie, dlatego nie zarywam do modelek, bo wiem, że one nie będą zainteresowane i nie byłyby ze mną szczęśliwe. Ale te przeciętne celują w przystojniaków, bo "im się należy".

16,469

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ross, czy Ty zawsze musisz wszystko wyolbrzymiać? .?

Sam pisałeś, że dzieci to za parę lat. Czyli około 5ciu, jak rozumiem, bo najpierw  pisałeś, zechcialbys ją poznać, a potem, jeśli okazałoby się, że to jest to, chciałbyś pożyć z nią jeszcze bez dzieci.
Weźmiesz 30 latke, to potem będzie 35 łatką i się będziecie spieszyć.
Musi być więc max do 25 roku życia.

I też nue wiesz, czy uda się Wam za pierwszym razem, czy np 2 lata się będziecie starali o ciążę.
Tak sobie wszystko planujesz, ale pewne rzeczy wyjdą tak czy całkiem inaczej.

Planować, a życie to dwie różne bajki w końcu u jednych bum i jest, a u innych kilka lat tongue  dla mnie większość tych facetów żyje w innym świecie. Wiem że są zjebane kobiety lub z urojeniami jakie są wspaniałe lub że wygląd to wszystko. Tylko czy naprawdę trzeba sobie tymi idiotkami zawracać głowę? Moim znajomi faceci single, lub rozwodnicy większości też zjeby (alko, zaborczość lub urojenia życiowe).

Ja tu jestem chyba inny kaliber, wygląd wiem kiedy mi się kobieta podoba kiedy nie. Nie uważam się za odpad i jestem świadomy minusów, ale też wiem że zmiany by mi bardzo pomogły. Wiem że będąc sobą jestem skazany na krótkie związki, a z wiekiem na psa. Ogólnie uważam że masa ludzi jest spierdolona nie ważne czy to kobieta, czy męzczyzna.

16,470

ChuopskiChłop napisał/a:

Ale wiesz że to jest ok jak laska grubsza ma szczupłego partnera, ale w drugą stronę to już jest zbrodnia, facet nie ma prawa mieć brzucha xD

Jak Kalemu ukraść krowa to źle, ale jak Kali ukraść komuś to dobrze xD Jebane hipokrytki.

Akurat wydaje mi się, że jest zupełnie odwrotnie. Znajomych mam głównie płci męskiej i jak są rozmowy o kobietach, to od wszystkich zawsze pada coś w stylu "byle nie była gruba". Jak dyskutujemy o tym z partnerem, to on mówi, że jego kumple to samo: cycki, tyłki, włosy, twarz - preferencje różne i mniej ważne, na 1. miejscu "byle nie była gruba". Dziewczyny częściej są w stanie przymknąć na to oko.

16,471

SaraS napisał/a:

Dziewczyny częściej są w stanie przymknąć na to oko.

No chyba nie na tym forum xD Tu cały czas piszecie, że facet powinien mieć zadbaną wysportowaną sylwetkę bez brzuszka. Nawet ktoś ostatnio pisał, że to jest przykład przeciętnego faceta w tych czasach xD

16,472

SaraS napisał/a:

No chyba nie na tym forum xD Tu cały czas piszecie, że facet powinien mieć zadbaną wysportowaną sylwetkę bez brzuszka. Nawet ktoś ostatnio pisał, że to jest przykład przeciętnego faceta w tych czasach xD

Daj spokój, kiedyś wrzucałem przeciętnego faceta dzisiejszych czasów, korci zrobić to znów xD

Kiedyś była dużo większa tolerancja dla faktu bycia mężczyzną (czyli też posiadania często brzucha).

16,473

KoralinaJones napisał/a:

Nieprawda. Ja się uważam za ósmy cud Swiata i jakoś dobieram sobie facetów na poziomie który mi odpowiada tongue.

16,474

SaraS napisał/a:

No, jasne, fajnie by było. Natomiast nadal wydaje mi się, że wśród kobiet bardziej się to rozkłada i nie jest to - przynajmniej nie zawsze - tym najważniejszym kryterium, bo jedna powie, że ważniejszy wzrost, a druga, że może mieć brzuszek, jak będzie miał też szerokie bary, a trzecia jeszcze coś tam innego. Zresztą kojarzę jakiś temat, stary, chyba nawet tu, na forum, w którym przynajmniej kilka kobiet pisało, że wolą panów misiowatych niż szczupłych. A panowie? Jak mantrę: "byle nie była gruba". tongue

ChuopskiChłop napisał/a:

Daj spokój, kiedyś wrzucałem przeciętnego faceta dzisiejszych czasów, korci zrobić to znów xD

Kiedyś była dużo większa tolerancja dla faktu bycia mężczyzną (czyli też posiadania często brzucha).

A co ten fakt bycia mężczyzną oznacza? Brzuch?
Bzdura. Kobiety łatwiej tyją, bo "domyślnie" mają większy procent tkanki tłuszczowej = wolniejszy metabolizm. Panowie spalają więcej; mają mniej tłuszczu, a więcej mięśni (procentowo, oczywiście).

16,475

SaraS napisał/a:

Hah xD

Ja tam nie wiem, co wg Was dziewczyn trzeba zrobić, żeby móc się nazywać mężczyzną, ale wiem, że nie spełniam tych wymogów i się tak nazywać nie mogę tongue

16,476

SaraS napisał/a:

Hah xD

Ja tam nie wiem, co wg Was dziewczyn trzeba zrobić, żeby móc się nazywać mężczyzną, ale wiem, że nie spełniam tych wymogów i się tak nazywać nie mogę tongue

Proste: nie być przeciętnym mariuszem. 80% chłopów w tym kraju poleciało.

16,477

"80%" zaliczone Ross big_smile

lecim dalej

16,478

https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2023/06/PtvF7Snj8n7TEdUE.jpg

16,479

KoralinaJones napisał/a:

Nieprawda. Ja się uważam za ósmy cud Swiata i jakoś dobieram sobie facetów na poziomie który mi odpowiada tongue.

smile smile

16,480

paslawek napisał/a:

lecim dalej

Trochę mnie nie było, karuzela była już?

16,481 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-06-13 20:56:03)

Jack Sparrow napisał/a:

Rumunski_Zolnierz
Wiesz gdzie dzwonią, ale nie wiesz w którym kościele.

Ekto-, mezo- i endo to typu budowy, ale są jeszcze typy mieszane. Typ budowy, a predyspozycje genetyczne w kierunku budowania masy mięśniowej to jest osobna sprawa, bo możesz być endomorfikiem z predyspozycją do budowania mięśni typu I. To nie jest tak łatwo, jak to opisałeś, a i parę błędów ci się tam wkradło.

Zdaję sobie sprawę, że istnieją budowy mieszanych typów ale nie chciałem już o tym wspominać bo witaminkom spaliłyby się styki od nadmiaru pożytecznych informacji.
Dlatego spłyciłem temat do ekto, mezo i endo - co też miało jakiś cel.

SaraS napisał/a:

Liczenie ułatwia, jasne, ALE myślisz, że np. 30-40 lat temu nie było umięśnionych facetów? Albo i wcześniej? I myślisz, że każdy z nich w tamtych czasach miał dostęp do dokładnej wagi kuchennej, znał wartości każdego produktu (a może apki mieli?), żeby sobie makro liczyć? Albo chociaż kcal?

Posłuchaj mnie witaminko, 40 lat temu nie było apek o trenowaniu i dietach ale były książki, z których ludzie brali informacje o kulturystyce.
Dodatku jak koleś szedł na siłownie to brał przykład i porady od innych kolegów, którzy mieli już doświadczenie.
Popatrz sobie na kulturystów sprzed 100 lat, oni mieli znacznie gorsze wyniki niż faceci w obecnych czasach, dlaczego? Bo zmieniła się przede wszystkim wiedza.

16,482 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-06-13 21:11:36)

ligorrrr napisał/a:

Hej,
spotykałam się z chłopakiem z Chile, ma 29 lat.

Kolejna witaminka, która wybrała obcokrajowca zamiast Polaka.
Już przestałem liczyć.

ligorrrr napisał/a:

co jakiś czas przeplatał to "żartami" w stylu:

-nie zasługujesz na mnie
-jesteś gruba (jestem szczupłą osobą)
-masz krótkie nogi (a wiedział, że bardzo je lubię i mówiłam mu, że mam długie)
-śmierdzi Ci z buzi
-jesteś dziś ładna, co się stało?
-masz za mało ubrań
-ubierasz się bardzo przeciętnie
-wiesz, że to ja jestem nagrodą
-masz jeszcze tyle roboty do zrobienia, by mnie zdobyć
-jesteś nudna
-dziś Twoja twarz jest taka duża
-nie lubię Cię (za godzinę oddzwaniał i mówił, że już mnie lubi i czy czuję się lepiej)
-jak się czujesz będąc singielką? (wiedział, że zależy mi na związku, ale jeszcze tak oficjalnie tego nie nazywaliśmy, bo nie chciał)
-Twój nos idzie w dół

Czasem jak chciałam buziaka, żartował że nie zasługuję i mi go nie dawał.

Zagranicznik traktował Polkę z 0 szacunkiem, a ona w zamian...... Chciała od niego buziaka big_smile

ligorrrr napisał/a:

Wszyscy próbują mi powiedzieć, że była to jakaś forma przemocy psychicznej i nawet jeśli byśmy zostali razem nie byłoby to dla mnie zdrowe. Strasznie za nim tęsknię. Fajnych momentów też było dużo. Co myślicie?

Wszyscy dookoła mówili jej, że gościu stosował wobec niej przemoc.
Co na to Polka?

,,STRASZNIE ZA NIM TĘSKNIĘ"

A Wy, dobrzy, cisi, mili i kulturalni Panowie jak tam?

30stka i dalej sami?

Może musicie wysyłać odpowiednie sygnały do otoczenia albo trzymać postawę ciała asekuracyjną?
Może terapia albo kurs tańca?
No i pamiętajcie o serkach wiejskich i otrębach na śniadanie.

Na pewno znajdziecie kobietę, która będzie zachwycona Waszym dobrym i wrażliwym serduszkiem.

Nie bądźcie dupkami i badboyami bo na pewno nic się w Waszym życiu nie zmieni :*

16,483

30-40 lat temu to była złota era kulturystyki i sterydy były legalne smile Arni był zawsze otwarty w tym temacie. Poza tym, nie bez przyczyny ogromne gro kolesi z tamtych lat szybciutko poumierało....

Mało osób wie, ale ogólnie standardy były kiedyś tak niskie, że Sean Connery zdobył 3 miesjce Mr. Universe (w młodzikach).

https://s.abcnews.com/images/US/AL_sean_connery_mr_universe_cf_160825_4x5_1600.jpg.

16,484

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
ligorrrr napisał/a:

Hej,

Już przestałem liczyć.

ligorrrr napisał/a:

co jakiś czas przeplatał to "żartami" w stylu:

-nie zasługujesz na mnie
-jesteś gruba (jestem szczupłą osobą)
-masz krótkie nogi (a wiedział, że bardzo je lubię i mówiłam mu, że mam długie)
-śmierdzi Ci z buzi
-jesteś dziś ładna, co się stało?
-masz za mało ubrań
-ubierasz się bardzo przeciętnie
-wiesz, że to ja jestem nagrodą
-masz jeszcze tyle roboty do zrobienia, by mnie zdobyć
-jesteś nudna
-dziś Twoja twarz jest taka duża
-nie lubię Cię (za godzinę oddzwaniał i mówił, że już mnie lubi i czy czuję się lepiej)
-jak się czujesz będąc singielką? (wiedział, że zależy mi na związku, ale jeszcze tak oficjalnie tego nie nazywaliśmy, bo nie chciał)
-Twój nos idzie w dół

Czasem jak chciałam buziaka, żartował że nie zasługuję i mi go nie dawał.

Zagranicznik traktował Polkę z 0 szacunkiem, a ona w zamian...... Chciała od niego buziaka big_smile

ligorrrr napisał/a:

Wszyscy próbują mi powiedzieć, że była to jakaś forma przemocy psychicznej i nawet jeśli byśmy zostali razem nie byłoby to dla mnie zdrowe. Strasznie za nim tęsknię. Fajnych momentów też było dużo. Co myślicie?

Wszyscy dookoła mówili jej, że gościu stosował wobec niej przemoc.
Co na to Polka?

,,STRASZNIE ZA NIM TĘSKNIĘ"

A Wy, dobrzy, cisi, mili i kulturalni Panowie jak tam?

30stka i dalej sami?

Może musicie wysyłać odpowiednie sygnały do otoczenia albo trzymać postawę ciała asekuracyjną?
Może terapia albo kurs tańca?
No i pamiętajcie o serkach wiejskich i otrębach na śniadanie.

Na pewno znajdziecie kobietę, która będzie zachwycona Waszym dobrym i wrażliwym serduszkiem.

Nie bądźcie dupkami i badboyami bo na pewno nic się w Waszym życiu nie zmieni :*

Ale to przecież zmyślona historia.

16,485

ligorrrr napisał/a:

Hej,

Już przestałem liczyć.

Ja widzę czterech...

https://i.postimg.cc/cJJ0p7Lf/Zrzut-ekranu-z-2023-06-13-21-48-15.png

16,486 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-06-13 21:57:05)

rossanka napisał/a:
paslawek napisał/a:

lecim dalej

Nie ,ale powoli nadchodzi Rumi, już się rozgrzewa
będzie trochę o badboyach i chadach, cudzoziemcach pewnie i o tym że Polki to owo dziesiąte, jakby ten problem przemocy i współuzależnienia, toksycznych związków istniał tylko w Polsce i jakoś szczególnie,no ale zawsze chopak może się wymanewrować tym że dobro rodaków ma na uwadze .

16,487 Ostatnio edytowany przez Herne (2023-06-13 22:11:58)

paslawek napisał/a:
rossanka napisał/a:
paslawek napisał/a:

lecim dalej

Nie ,ale powoli nadchodzi Rumi, już się rozgrzewa
będzie trochę o badboyach i chadach, cudzoziemcach pewnie i o tym że Polki to owo dziesiąte, jakby ten problem przemocy i współuzależnienia, toksycznych związków istniał tylko w Polsce i jakoś szczególnie,no ale zawsze chopak może się wymanewrować tym że dobro rodaków ma na uwadze .

I jeszcze siłownia!
Dawno nie było o wąchaniu na niej obcokrajowców przez Rumuńskiego. Znudziło mu się już, czy co...

16,488

Ale przyznacie, ze o słynnym facet jest od 180cm nagle jakoś jest mało sad

16,489 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2023-06-13 22:17:33)

dfx755 napisał/a:

Jak możne nie widzieć jaki charakter ci się podoba... rozumiem seks (późno odkryłem że lekki bdsm i pełna moja dominacja tylko łóżko). Nadwaga może być byle kobieta dbała o siebie i miała to fajne spojrzenie oraz charakter.

No można nie wiedzieć... Nie wiem, czy wolałbym intro, ambi, czy ekstrawertyczkę. Możliwe, że coś pośrodku, ale nie wiem. Nie wiem, czy wolałbym osobę lubiącą więcej czasu spędzać w bliskiej okolicy/domu, czy taką, co lubi np. w weekend gdzieś wyjechać. Nie wiem, czy wolałbym taką, co chodzi na imprezy, czy taką, co nie chodzi. Itp.

Właśnie dlatego kobiety nie chcą marnować czasu na inceli po 30. Po co marnować 2 lata z facetem który po czasie odkryje że jednak nie jesteś w jego typie?
Rumun lubi cytować to polecam ten temat: https://www.netkobiety.pl/t131071.html . Chłopak po 2 latach odkrył że jego dziewczyna nie jest w jego typie XD

Ktokolwiek może mi powiedzieć jaki jest pełen cykl na tym wątku? Udzielam się sporadycznie więc nie wiem czy widziałam wszystkie fazy życia inceli na forum.

16,490 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-06-13 22:57:16)

Ktokolwiek może mi powiedzieć jaki jest pełen cykl na tym wątku? Udzielam się sporadycznie więc nie wiem czy widziałam wszystkie fazy życia inceli na forum.

Najpierw jest o wzroście i wyglądzie i charakterach,skali atrakcyjności i wymaganiach wygórowanych u kobiet,potem wjeżdżają teorie o hipergamii,ewolucji,naturze kobiet i mężczyzn i o tym że kobiety lecą na kasę,status,od tego przechodzimy na tematy o czadach i beciakach,satelitach,orbiterach,karuzeli z czadami,ścianie,tykającym biologicznym zegarze, gładko wtedy wchodzimy do wątku o samotnych matkach,adopcjach wychowywaniu cudzych bękartów,kiedyś bywały relacje z KFC jak samotne matki osaczają wzrokiem biednego Rumiego i proponują mu loda gratis w samochodzie,później poprzez wąchanie Murzynów na siłowni przechodzimy na temat cudzoziemców Turków,Niemców,Arabów ostatnio Czech wyleciał jakoś dziwnie,jest trochę o simpach i kukoldach dla urozmaicenia, to jak jacyś faceci nie zgadzają się z piwniczakami i niby pigularzami/wykopkowcami,potem jest trochę o spermiarzach,stulejarzach i białych rycerzach,nice guyach i pedałach,o normikach, systemie korporacyjno konsumpcyjnym,o kapitaliźmie i prawdziwym jedynie słusznym komuniźnie ale poprawionym, o TV i kołczingach o tym, że zgredy się na niczym nie znają ,a potem o biednych grzecznych prześladowanych,cichych, porządnych chłopcach,ale mało przystojnych,przeciętnych,o nierówności i niesprawiedliwości,znowu przechodzimy do wyglądu,wzrostu etc  i tak kurwa od początku w miedzy czasie jest sporo o portalach randkowych.
są apele o monity do rządu w sprawie inceli i jakieś regulacje systemowe,wspomnienia sentymenty młodzieży o PRLu i różne projekcje o utopiach.Tadzio odkrywa Amerykę i jak Fryderyk Nitsche obnaża i pozbawia dla dobra inceli ich nadziei, wtedy modli się po swojemu i opowiada swoje fantazje o mokrych włoszkach.

16,491

...a wszystko dodatkowo przeplatane pretensjami, no jak kobiety mogą nie chcieć takich wspaniałych facetów jak oni...

16,492

Wyczerpaliście temat,

16,493

rossanka napisał/a:

Wyczerpaliście temat,

To temat-rzeka
I myślę, że jeszcze się nieraz wszyscy zdziwimy jej biegiem big_smile

16,494 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2023-06-13 23:00:41)

"Monity do rządu"
Padłam.
Może partia?
"Pierwsza Incelowska Partia Antykobieca".
W skrócie " PIPA"

16,495 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2023-06-13 23:16:04)

Postuluje zrobienie przewrotu. Zawładnijmy tym tematem i nie dopuśćmy do rozwoju kolejnego cyklu!
Partia PIPA to dobry temat zastępczy.

Ja dla odmiany już nie pocieszam i nie klepie po pleckach ikogo. IMO to dobrze, że tak toksyczne osoby, które ciągle wałkują i tworzą swoje obrzydliwe teorie o tym jakie kobiety są podłe i głupie i interesują się tylko seksem z przypadkowo poznanymi chadami(gdzie chadem jest każdy kto choć raz w życiu trzymał kobiete za rękę) są same. Tylko sobie wyobraźcie jak normalna, fajna dziewczyna musiałaby się męczyć z takim "autystykiem"(nie chodzi o prawdziwą chorobe, a o złośliwą i oziębłą nature tutejszych inceli).
Potem by sama założyła tu konto i pisała "ratunku, mój chłopak ogląda całe dnie Andrew Tata. Zabronił mi wychodzić bez burki na twarzy z domu, bo mówi że tylko tak ma pewność że nie rzuce sie na chada w spożywczaku. W ramach komunizmu musze oddawac mu całą pensje, mimo że sam stracił prace dwa miesiące temu. Czy mam z nim zerwać?"

16,496

rossanka napisał/a:

Hmmm jestem biedny bo jestem jak pół dupka skrzata za krzaczora xd

16,497 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2023-06-13 23:11:30)

dfx755 napisał/a:

Jak możne nie widzieć jaki charakter ci się podoba... rozumiem seks (późno odkryłem że lekki bdsm i pełna moja dominacja tylko łóżko). Nadwaga może być byle kobieta dbała o siebie i miała to fajne spojrzenie oraz charakter.

No można nie wiedzieć... Nie wiem, czy wolałbym intro, ambi, czy ekstrawertyczkę. Możliwe, że coś pośrodku, ale nie wiem. Nie wiem, czy wolałbym osobę lubiącą więcej czasu spędzać w bliskiej okolicy/domu, czy taką, co lubi np. w weekend gdzieś wyjechać. Nie wiem, czy wolałbym taką, co chodzi na imprezy, czy taką, co nie chodzi. Itp.

Właśnie dlatego kobiety nie chcą marnować czasu na inceli po 30. Po co marnować 2 lata z facetem który po czasie odkryje że jednak nie jesteś w jego typie?
Rumun lubi cytować to polecam ten temat: https://www.netkobiety.pl/t131071.html . Chłopak po 2 latach odkrył że jego dziewczyna nie jest w jego typie XD

I tak można się nie zgrać, dla tego zawszę podstawowe i kluczowe tematy są ważne. Dzieci, rodzina jak chcemy spędzać czas, jak ważną rolę odgrywa seks (chociaż tu na pełne zgranie nigdy nie liczę xd) i masa innych spraw.

16,498

Jack Sparrow napisał/a:

30-40 lat temu to była złota era kulturystyki i sterydy były legalne smile Arni był zawsze otwarty w tym temacie. Poza tym, nie bez przyczyny ogromne gro kolesi z tamtych lat szybciutko poumierało....

Ok, 30-40 lat temu tak.
A co ze 100 latami wcześniej? Wtedy wiedza nt. kulturystyki była w cholerę mniejsza niż teraz i ludzie nie byli aż tak wyrobieni fizycznie jak dzisiaj ćwiczący ludzie.

rossanka napisał/a:

Ale to przecież zmyślona historia.

Jaki masz na to dowód?

Gary napisał/a:

Ja widzę czterech...

Zobacz, jak ta kobieta jest prze szczęśliwa patrząc na tych opalonych mężczyzn...

Herne napisał/a:

Dawno nie było o wąchaniu na niej obcokrajowców przez Rumuńskiego. Znudziło mu się już, czy co...

Walnij się w cymbał bo ja nic takiego nie pisałem, że lubię wąchać ludzi na siłce czy coś...

rossanka napisał/a:

Ale co ja mam Ci pisać jak mnie ignorujesz? Bo co, za bardzo biały jestem?
Pytałaś się mnie jaki jestem i wypisałem Ci listę moich cech osobowości. Poświęciłem kilkanaście dobrych minut żeby odpisać Ci na pytanie a Ty nawet nie zareagowałaś w jakikolwiek sposób.

Wydaje mi się, że taki przeciętny incel ma znacznie więcej honoru i szacunku do siebie niż np. Ty.

paslawek napisał/a:

Najpierw jest o wzroście i wyglądzie i charakterach,skali atrakcyjności i wymaganiach wygórowanych u kobiet,potem wjeżdżają teorie o hipergamii,ewolucji,naturze kobiet i mężczyzn i o tym że kobiety lecą na kasę,status,od tego przechodzimy na tematy o czadach i beciakach,satelitach,orbiterach,karuzeli z czadami,ścianie,tykającym biologicznym zegarze, gładko wtedy wchodzimy do wątku o samotnych matkach,adopcjach wychowywaniu cudzych bękartów,kiedyś bywały relacje z KFC jak samotne matki osaczają wzrokiem biednego Rumiego i proponują mu loda gratis w samochodzie,później poprzez wąchanie Murzynów na siłowni przechodzimy na temat cudzoziemców Turków,Niemców,Arabów ostatnio Czech wyleciał jakoś dziwnie,jest trochę o simpach i kukoldach dla urozmaicenia, to jak jacyś faceci nie zgadzają się z piwniczakami i niby pigularzami/wykopkowcami,potem jest trochę o spermiarzach,stulejarzach i białych rycerzach,nice guyach i pedałach,o normikach, systemie korporacyjno konsumpcyjnym,o kapitaliźmie i prawdziwym jedynie słusznym komuniźnie ale poprawionym, o TV i kołczingach o tym, że zgredy się na niczym nie znają ,a potem o biednych grzecznych prześladowanych,cichych, porządnych chłopcach,ale mało przystojnych,przeciętnych,o nierówności i niesprawiedliwości,znowu przechodzimy do wyglądu,wzrostu etc  i tak kurwa od początku w miedzy czasie jest sporo o portalach randkowych.
są apele o monity do rządu w sprawie inceli i jakieś regulacje systemowe,wspomnienia sentymenty młodzieży o PRLu i różne projekcje o utopiach.Tadzio odkrywa Amerykę i jak Fryderyk Nitsche obnaża i pozbawia dla dobra inceli ich nadziei, wtedy modli się po swojemu i opowiada swoje fantazje o mokrych włoszkach.

To jest chyba najlepsze streszczenie tego tematu jakie widziałem big_smile

adela 07 napisał/a:

W skrócie " PIPA"

Panie I Panowie Afrykańscy.
To jest to o czym naprawdę myślałaś pisząc ten post wink

16,499

SaraS napisał/a:

Liczenie ułatwia, jasne, ALE myślisz, że np. 30-40 lat temu nie było umięśnionych facetów? Albo i wcześniej? I myślisz, że każdy z nich w tamtych czasach miał dostęp do dokładnej wagi kuchennej, znał wartości każdego produktu (a może apki mieli?), żeby sobie makro liczyć? Albo chociaż kcal?

Posłuchaj mnie witaminko, 40 lat temu nie było apek o trenowaniu i dietach ale były książki, z których ludzie brali informacje o kulturystyce.
Dodatku jak koleś szedł na siłownie to brał przykład i porady od innych kolegów, którzy mieli już doświadczenie.
Popatrz sobie na kulturystów sprzed 100 lat, oni mieli znacznie gorsze wyniki niż faceci w obecnych czasach, dlaczego? Bo zmieniła się przede wszystkim wiedza.

Ego podbite protekcjonalnoscią?

Czyli doszliśmy do tego, co pisałam od początku: da się mieć zadbaną sylwetkę bez liczenia kcal i makro.

Ojejku, musiał się kogoś poradzić? No niesłychane. Nikt inny nie potrzebuje porad w żadnej dziedzinie, tylko ci biedni panowie, którzy mają tak ciężko, żeby ogarnąć sylwetkę. A już na pewno nie kobiety, one od urodzenia wiedzą, ile mają jeść i jak zbudować tyłek, bo w końcu tylko to im do ładnej figury wystarczy.

A co mają do tego kulturyści? Rozmawiamy o zadbanej sylwetce, nie o zawodowcach.

16,500 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2023-06-13 23:25:02)

Wydaje mi się, że taki przeciętny incel ma znacznie więcej honoru i szacunku do siebie niż np. Ty.

Oho, wyszło szydło z worka XD
Oooo szlachetny incelu, prowadz nas mistrzu ścieżkami etycznego i bogobojnego życia! Naprowadz nas na ścieżkę honoru!

SaraS Po twoich wypowiedziach widać, że ćwiczysz od dawna i co gorsza(!!!) śmiesz miec udane życie towarzyskie, wstrętna latawico!!!  Nie znasz turdów życia incela, nie szłaś tą szlachetną ścieżką, nie zrozumiesz tej złożoności ich umysłów, nie przenikniesz ich inteligencji. Nic co powiesz i zrobisz nie jest godne ich uszu i oczu! O zła kobieto!

16,501

SaraS, wracając do poprzedniego postu o mężczyznach i brzuszku xD Kim dla Ciebie jest mężczyzna? Co musi zrobić, żeby zasłużyć na takie miano?

16,502 Ostatnio edytowany przez Herne (2023-06-13 23:39:41)

Herne napisał/a:

Walnij się w cymbał bo ja nic takiego nie pisałem, że lubię wąchać ludzi na siłce czy coś...

Przeczytaj jeszcze raz zdanie, które cytujesz i znajdź tam cokolwiek odnoszące się do "lubienia"
Ale skoro sam poruszyłeś ten temat to rzeczywiście, faktycznie, biorąc pod uwagę ilość Twoich postów odnoszących się do tej kwestii można jednak odnieść wrażenie, że to lubisz big_smile 

I zaczyna się agresja...
Znowu coś nie wyszło, Rumuński?

16,503 Ostatnio edytowany przez SmutnaDziewczyna007 (2023-06-13 23:32:55)

SaraS, wracając do poprzedniego postu o mężczyznach i brzuszku xD Kim dla Ciebie jest mężczyzna? Co musi zrobić, żeby zasłużyć na takie miano?

Usunąc konta na wszelkich portalach dla kobiet, gdzie regularnie szuka atencji robiąc z siebie ofiare, pozbyć się nawyku użalania nad soba i podejmowania prób zwrócenia na siebie uwagi ciągłym narzekaniem.

16,504 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2023-06-13 23:37:14)

Oho, wyszło szydło z worka XD
Oooo szlachetny incelu, prowadz nas mistrzu ścieżkami etycznego i bogobojnego życia! Naprowadz nas na ścieżkę honoru!

SaraS Po twoich wypowiedziach widać, że ćwiczysz od dawna i co gorsza(!!!) śmiesz miec udane życie towarzyskie, wstrętna latawico!!!  Nie znasz turdów życia incela, nie szłaś tą szlachetną ścieżką, nie zrozumiesz tej złożoności ich umysłów, nie przenikniesz ich inteligencji. Nic co powiesz i zrobisz nie jest godne ich uszu i oczu! O zła kobieto!

Chyba mogę urazić kolegów, ale seks jest ważny i jednak dobrze gdy dwie strony mają doświadczenie xd (i nie uznaję przygód na jedną noc) ale seks na drugim spotkaniu był, ale i relacja.

Seks to nie oddychanie, jednak coś bardziej intymnego chociaż, moje upodobania to BDSM i trudno o to, życie... więc mało standardowe. Chociaż romans i wanilia też czasami.

16,505 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2023-06-13 23:39:57)

Chociaż nie powiem miałem gdzieś kobietę licznik 40+ facetów i układ fwb xd mam limity i zasady mimo że seksy młodsza oraz lubiła różne zabawy.

16,506

dfx755 napisał/a:

Chyba mogę urazić kolegów, ale seks jest ważny i jednak dobrze gdy dwie strony mają doświadczenie xd

No ale to każdy wie, że jak facet w wieku 30 lat nie miał seksu, to już go nie będzie mieć, bo żadna takiego nie zechce xD

16,507

adela 07 napisał/a:

"Monity do rządu"
Padłam.
Może partia?
"Pierwsza Incelowska Partia Antykobieca".
W skrócie " PIPA"

E tam, zaraz antykobieca tongue lepiej Partia Niechcianych Mężczyzn big_smile

16,508

dfx755 napisał/a:

Chyba mogę urazić kolegów, ale seks jest ważny i jednak dobrze gdy dwie strony mają doświadczenie xd

No ale to każdy wie, że jak facet w wieku 30 lat nie miał seksu, to już go nie będzie mieć, bo żadna takiego nie zechce xD

Część nazywam się Marek nigdy nie dotykałem kobiety nie kochałem się z nią... może to widać ja miałem szybka inicjację, ale też długie przerwy po 2 lata.

16,509

dfx755 napisał/a:

Część nazywam się Marek nigdy nie dotykałem kobiety nie kochałem się z nią... może to widać ja miałem szybka inicjację, ale też długie przerwy po 2 lata.

Widać, czy nie, ale dla dziewczyn to prosta matematyka, jeśli masz 30 lat i jesteś prawiczkiem, to nara.

16,510

Usunąc konta na wszelkich portalach dla kobiet, gdzie regularnie szuka atencji robiąc z siebie ofiare, pozbyć się nawyku użalania nad soba i podejmowania prób zwrócenia na siebie uwagi ciągłym narzekaniem.

No ale....no jak to tak..to nie-mo-żli-we, co on wtedy będzie robił...pewnie trzeba bedzie zająć się swoim życiem i swoimi problemami na poważnie...niee....No masakra jakaś...

Posty [ 16,446 do 16,510 z 29,782 ]

Strony Poprzednia 1 252 253 254 255 256 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024