Beyondblackie napisał/a:A nie lepiej zorientować się,co z Wami jest poejedynczo nie tak i nad tym popracować? Rozumiem, żeby odrzucila Was jedna, dwie, trzy dziewczyny, ale Wy jesteście zerowani en masse. Wszystkie kobiety się mylą i są złe?
Ja przykładowo jestem osobą niepełnosprawną w takim stopniu, że kobiety nie są mną w ogóle zainteresowane (,,Niestety" nie jest to wózek tylko coś innego, bo wtedy mógłbym spokojnie znaleźć kobietę).
Dlatego daję sobie jeszcze szansę do 30stki, jak do tego czasu nie uda mi się znaleźć związku to wtedy będę chodził na prostytutki tak regularnie jak chodzę do sklepu robić zakupy spożywcze.
Najśmieszniejsze jest to, że najgłośniej będą mnie krytykowały kobiety, które na pstryknięcie palców mogą sobie znaleźć faceta (nie widzą Matrixa, w którym żyją).
Olinka napisał/a:Tu mamy żywy dowód, że dzięki Tinderowi, a jakże, mężczyzna nieposiadający cech zgodnie z kremikową teorią gwarantujących powodzenie, czyli wzrostu i kwadratowej szczęki, bo nie tylko jest niziutki i ma okrągłą twarz, ale też, co już Kremikowi zapewne w głowie nie będzie się mieścić, jest osobą niepełnosprawną, poznał życiową partnerkę. Mało tego, wspomina, że bliższe przyjaźnie i związki miał już na swoim koncie, ale teraz jest szczęśliwy, mieszka z partnerką, a nawet uprawiają seks.
Z wózkiem jest o tyle ciekawa sprawa, że taka osoba może bez problemu znaleźć życiową partnerkę.
Pewien promil kobiet w naszym społeczeństwie szuka faceta, którego będzie mogła ,,niańczyć" i nie piszę tego złośliwie, tylko ma to również swoje uwarunkowanie w sferze nauk psychicznych. Wiem, że czytałem kiedyś o tym aczkolwiek ze względu na miniony czas nie jestem w stanie przypomnieć sobie naukowej nazwy występowania tego zjawiska.
Lady Loka napisał/a:To tak samo jak Wojtek z "lifeonwheelz"
w 2021 się zaręczył.
life on wheelz się zaręczył
Tak samo Pan na wózku z filmu, który wrzuciła Olinka, również ma kobietę.
,,Życie na Wózku" - Pan z tego kanału również miał kilka kobiet odkąd trafił na wózek.
Osoby z tego typu przypadłościami nie mają problemu znalezienia partnera/ki (powód opisałem wyżej).
Ja na wózku nie jestem i mam problemy na tej płaszczyźnie, dlatego właśnie za kilka lat zacznę chodzić na płatny seks a zwykłe kobiety będę blokował po całości.
Nie z żalu czy nienawiści, po prostu każdy pójdzie swoją drogą i tyle
Zresztą 90% kobiet nie chce faceta, który chodził na prostytutki
(mimo iż większość dziewczyn wyszalała się na kilku/nastu facetach no ale nie za $, więc się nie liczy heh.)