30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 21 22 23 24 25 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,431 do 1,495 z 29,783 ]

1,431

Odp: 30lat i cały czas sam

BB tłumacz się, tłumacz. Poleciałaś na wygląd kolesia. Przyznałaś że był nudny. Skoro więc nic sobą nie reprezentował, poza wyglądem to oznacza, że poleciałaś na sam wygląd. A to znaczy wygląd>charakter

I tak taki koleś ma dużo łatwiej bo nawet bez diety, biegania i siłowni ma pociągłą, prostokątną twarz. A ja np nawet gdy wyszedłem na niedowagę by mieć wąską nadal miałem okrągłą i ciastowatą. Miałem zapadniętą twarz a policzki nadal okrągłe

Kobiety lecą na cechy, na które nie ma się wpływu - szczęka, wzrost i kształt twarzy

Zobacz podobne tematy :

1,432

A teraz kremiku ogarnij. Masz te swoje 180 cm, mega twarz, a tu mikropenis się trafił... Fiu, fiu... Może i książka pierwsze wrażenie robi, ale chrzest bojowy nagle się utrudnia.

1,433 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-08 14:43:20)

Lady Loka napisał/a:

No ake co z tego, że z kimś by się poszło do łóżka, skoro dany facet z charakteru to do niczego więcej się nie nadaje? Ani nie pogadasz, ani nie ponarzekasz.

Coś jak ten głupi facet Penny z Big Bang Theory big_smile

Taka mądra jesteś? Ale pójdzie na randkę, pójdzie i nawet porucha. A nieatrakcyjny nawet na randkę się nie umówi

Wygląd to wszystko i najważniejsze dla dziewczyn

1,434

Skrajność dwóch typków to przesada, polemizowałbym, że ten typek rudy miałby taki opis... bez obrazy to jest brak wyczucia stylu, niedbanie o siebie, lekką nadwagę zrozumiem (cera jakby masłem się nacierał), ale to heheh i zakładam, że byłby programistą, grafikiem, web design (musiałby być dobry w tym), jeśli duże miasto nie znałem zbyt wielu w tej branży, którzy nie mieliby karnetu na siłke smile zwłaszcza korpo szczury.

Nie jestem osobą która broni, kobiet, mężczyzn, ale kur... bycie mało przystojnym, a niedbanie o siebie to dwie inne bajki. Moja partnerka otyłość, już nie raz byłem szczery do bólu, plus raz jak się zaniedbała się to usłyszała, też coś. Nadwaga mi nie przeszkadza, ale żeby nie zadbać o cerę, twarz, włosy, paznokcie NIE. I cały czas przekonanie że każdy chad rodzi się z wyczuciem stylu, 6 pakiem, fryzem Johnny Brawo tongue oraz zarostem idealnym drwala.

Temat ciągle żywy...

1,435

Olinka, pytanie: czy da się z tego tematu usunąć wszystkie moje posty aż do momentu pojawienia się Kremika? Ja nie chcę mieć nic więcej wspólnego z tym tematem^^

1,436

Czad rodzi się z prostokątną, wąską twarzą. Wzrost też dostał za free. A to, że biega czy ćwiczy jest bez znaczenia. Ja kiedyś chcąc mieć prostokątną twarz sporo biegałem i przy wzroście 166 ważyłem 56 kg - niedowaga. I co? Twarz zapadnieta, a kształt dalej okrągły

Jakiego miałem pecha rodząc się w tak zjeb@nym ciele

niski
cofnięta żuchwa
wąskie nadgarstki
wąski szkielet
okrągła twarz

nic tylko się zajeb@ć

1,437

Kremik napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

No ake co z tego, że z kimś by się poszło do łóżka, skoro dany facet z charakteru to do niczego więcej się nie nadaje? Ani nie pogadasz, ani nie ponarzekasz.

Taka mądra jesteś? Ale pójdzie na randkę, pójdzie i nawet porucha. A nieatrakcyjny nawet na randkę się nie umówi

Proste, oczywiście faceci są mnie wybredni jak trzeba to i faceta w d...e zapcha hehehehe, ja osobiście nie mam gusta co do wyglądu byle kobieta była zadbana i nie miała maski zamiast makijażu smile  Znam też takie tulipany gdzie wygląd eee wzrost 170_175 cm i 4 dzieci każde z inną plus niektóre z nich jeszcze utrzymywały tego "tulipana" a one ładne, czasem młodsze o 8 lat.

1,438

dupa_wołowa napisał/a:

Olinka, pytanie: czy da się z tego tematu usunąć wszystkie moje posty aż do momentu pojawienia się Kremika? Ja nie chcę mieć nic więcej wspólnego z tym tematem^^

Co chcesz fajnie jest smile dzisiaj na koncert może jednak coś poderwać tylko bez zdrady (dam koledze znać co z tego wyszło), mimo że dobrym mężczyzną nie jestem, ale zasad się trzymam i mojej świństwa nie zrobię smile

1,439

Kremik napisał/a:

BB tłumacz się, tłumacz. Poleciałaś na wygląd kolesia. Przyznałaś że był nudny. Skoro więc nic sobą nie reprezentował, poza wyglądem to oznacza, że poleciałaś na sam wygląd. A to znaczy wygląd>charakter

I tak taki koleś ma dużo łatwiej bo nawet bez diety, biegania i siłowni ma pociągłą, prostokątną twarz. A ja np nawet gdy wyszedłem na niedowagę by mieć wąską nadal miałem okrągłą i ciastowatą. Miałem zapadniętą twarz a policzki nadal okrągłe

Kobiety lecą na cechy, na które nie ma się wpływu - szczęka, wzrost i kształt twarzy

No i co z tego, że koleś zamoczył? W żadną dłuższą znajomość nie chcialam z nim iść. Zresztą nie tylko ja, bo znajome kobiety mialy o nim podobne zdanie. A Ty podobno związku szukasz, a nie one night standów.

I podkreślam jeszcze raz, gdyby wtedy na imprezie byl taki facet jak Bernard, to ten facet fige by z moich majtek widzial, żeby to dosadnie ująć. Bo gust mam jaki mam.

1,440

Beyondblackie napisał/a:

Każdy musi się starać by być atrakcyjny. Ten pierwszy facet, co myślisz, z nieba cialo dostał?

Zaraz się dowiemy, że każda kobieta dostała ciało z nieba.
Bo mężczyźni są niewybredni, a 3/10 + kosmetyki = 7/10.

Strzał w kolano.

niski
cofnięta żuchwa
wąskie nadgarstki
wąski szkielet
okrągła twarz

Myślałeś o polityce? lol

1,441

Kremik napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

No mądra jestem, bo mój mąż się totalnie wymyka Twoim teoriom big_smile

No a taki zamoczy i co? Ty podobno szukałeś czegoś więcej niż seksu. Seks seksem, w końcu się znudzi, a jak gość głupi i nudny, to na związek i tak ma małe szanse. Której kobiecie potrzebny facet, który będzie miał umysł na poziomie taboretu?

1,442

Mam inne rozwiązanie, weź kobietę po przejściach z dzieckiem one czasami są mniej wybredne smile tak z ciekawości wpadłem na badoo 3 singielki z dzieckiem chętne na randkę... (same się odezwały, dużo wspólnych tematów) 3, do których sam napisałem (singielki 165_178 cm) chętne na kawę i rozmowę, mamy ten sam gust, jeśli chodzi o muzykę, literaturę, a jedna lubi tego samego malarza Turnera. Wszystkie z mojego miasta 3 dni na badoo... Wiadomo co z tego by było, to inna bajka ale 3 singielki to już coś... bez szału,  tylko to była moja ciekawość po walce z kolegom.

1,443

Beyondblackie napisał/a:
Kremik napisał/a:

No i co z tego, że koleś zamoczył? W żadną dłuższą znajomość nie chcialam z nim iść. Zresztą nie tylko ja, bo znajome kobiety mialy o nim podobne zdanie. A Ty podobno związku szukasz, a nie one night standów.

I podkreślam jeszcze raz, gdyby wtedy na imprezie byl taki facet jak Bernard, to ten facet fige by z moich majtek widzial, żeby to dosadnie ująć. Bo gust mam jaki mam.

Jak to co z tego?

przystojny koleś miał randkę i seks

a nieatrakcyjny nie ma szans na randkę ani tym bardziej na seks

Jeszcze śmiesz twierdzić, że charakter > wygląd

hahaahahahaha

skoro się przespał nic nie oferując poza wyglądem to pokazuje, że wygląd jest ważniejszy niż charakter

nieatrakcyjny facet nawet nie pójdzie na randkę, a atrakcyjny ma i randkę i seks

czyli to pokazuje, że

laski zwracają bardziej uwagę na wygląd niż charakter
teorie nie są wyssane z palca bo przystojny idiota nic nie musi robić i ma randki i seks, a nieatrakcyjny facet z najlepszym charakterem zostanie odrzucony
jeszcze wmawiacie, że charakter ważniejszy
a potem okazuje się, że z przystojnym bez dobrego charakteru poszła do łóżka, a kolesia nieatrakcyjnego by odrzuciła
teoria rzekomo bzdurna została potwierdzona

1,444

Kremik napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:
Kremik napisał/a:

Jak to co z tego?

przystojny koleś miał randkę i seks

a nieatrakcyjny nie ma szans na randkę ani tym bardziej na seks

Jeszcze śmiesz twierdzić, że charakter > wygląd

hahaahahahaha

skoro się przespał nic nie oferując poza wyglądem to pokazuje, że wygląd jest ważniejszy niż charakter

nieatrakcyjny facet nawet nie pójdzie na randkę, a atrakcyjny ma i randkę i seks

czyli to pokazuje, że

laski zwracają bardziej uwagę na wygląd niż charakter
teorie nie są wyssane z palca bo przystojny idiota nic nie musi robić i ma randki i seks, a nieatrakcyjny facet z najlepszym charakterem zostanie odrzucony
jeszcze wmawiacie, że charakter ważniejszy
a potem okazuje się, że z przystojnym bez dobrego charakteru poszła do łóżka, a kolesia nieatrakcyjnego by odrzuciła
teoria rzekomo bzdurna została potwierdzona

I przystojny idiota na pierwszej randce kończy bo do niczego poza seksem się nie nadaje.

1,445

Beyondblackie napisał/a:

taaak czyli znajome kobiety miały podobne o nim zdanie, ale pewnei też sie przespaly z nim. Podsumowujac moje teorie nie mają nic wspolnego z prawdą, tylko że przystojny nudziarz poruchał kilka dziewczyn, a nieatrakcyjny z żadną się nie umówił bo każda go nie chciala big_smile Przecież ta historia potwierdza

1,446

ale miał randkę i miał seks
a ja nie mam randki ani seksu
no ale według was nie ma różnicy tongue

1,447

Jezus Maryja częstochowska! Czy Ty wszystko czytasz bez zrozumienia?

1) Byla impreza, chcialam seksu, facet był akceptowalny, to zamoczył
2) Jak na tej samej imprezie inny koles bylby w moim guście- chudy gitarzysta- to na faceta numero 1 nawet bym nie popatrzyła
3) Związku z 1) nigdy nie bylo, bo facet się nie nadaje

Ponawiam, Ty podobno związku szukasz.

1,448

Kraniku, zapraszamy do wątku: "Wolni szukający partnerki". Tylko, że tam nie można narzekać smile

1,449

Kremik napisał/a:

ale miał randkę i miał seks
a ja nie mam randki ani seksu
no ale według was nie ma różnicy tongue

No i co z tego? Ani on ani Ty nie macie związku. Więc nie o wygląd chodzi.

1,450

hipokryzja najpierw pisze, że wygląd nie ma znaczenia, liczy się charakter, potem okazuje się, ze poszła do łóżka z facetem o słabym charakterze tylko z powodu jego wyglądu smile

1,451

I  ok przystojniak sobie poruchał, a ciekawe czy niski koleś z cofniętą żuchwą by sobie znalazł seks na imprezie, odpowiedź : nie, ale pewnie pracuj nad charakterem

1,452

Jej zachowanie potwierdza pigułkę. Spotykała się z przystonym i poszła z nim do łózka mimo że charakterem jej się nie podobał.
Gdzie nieatrakcyjny facet ma problem by umówić się na randkę nie mówiąc o seksie

1,453 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-01-08 15:48:13)

Kremik napisał/a:

hipokryzja najpierw pisze, że wygląd nie ma znaczenia, liczy się charakter, potem okazuje się, ze poszła do łóżka z facetem o słabym charakterze tylko z powodu jego wyglądu smile

Poszla do łóżka, bo facet był pod ręką i wizualnie akceptowalny. Ale by poszła do łóżka z chudym gitarzystą o wiele chętniej, gdyby był obecny w tamtych warunkach. Taka prawda.

No, i oczywiście tylko dlatego poszła, bo nikt inny nie zaskoczył. Jakby inny gościu mnie oczarował, kto inny spędzal by ze mną noc.

A na związek mógłby liczyć tylko taki, który by zainteresował charakterem i intelektem.

1,454 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-08 15:47:52)

To jest niesprawiedliwe, dziewczyna brzydka, czy ładna może sobie znaleźć seks. A facet tylko kiedy jest atrakcyjny. Interesuje mnie związek, ale mnie to złości, ze ja musiałbym mocno się starać by jakaś panna się ze mną umówiła, a przystojny, wysoki koleś tą samą pannę posuwał na 1 spotkaniu bez żadnego starania.

I dlaczego ja nie mam szansy na przygodni seks, a inni tak. To mnie wkurza

Kobieta jeśli ma ochotę na seks to niezależnie od wyglądu zawsze kogoś znajdzie. Facet jeśli nie jest atrakcyjny to nie zazna przygody

1,455

PunBB bbcode test

1,456

To Ty w końcu chcesz seksu czy związku, bo ja się pogubilam.

1,457

Chcę związku, ale wkurza mnie, że laska może mieć seks ot tak i przystojny facet też. Zresztą bb niby chce związku a jednak bzykała się z przystojnym z powodu wyglądu. Ja takich sytuacji nie miałem i nie będę miał i to jest niesprawiedliwe, nie nawidzę swojego życia ani swojego wyglądu, czem usię musiałem urodzić taki mały, z okrągłą twarzą

1,458

Bzdura.

Facet jak ma gadane, jest pewny siebie, to wcale geby nie musi mieć jak prostokat ani ponad 180cm wzrostu by sobie pannę znaleźć. Jak na imprezie siedzisz jak ofiara w kącie i na wszystkich patrzysz z ukosa, to się nie dziwię, że rezultaty są jakie są. Poza tym, sposób w jaki traktujesz kobiety, jest tak przedmiotowy, że szczerze pisząc, samym tym byś mnie odrzucił.

1,459

Beyondblackie napisał/a:

Bzdura.

Facet jak ma gadane, jest pewny siebie, to wcale geby nie musi mieć jak prostokat ani ponad 180cm wzrostu by sobie pannę znaleźć. Jak na imprezie siedzisz jak ofiara w kącie i na wszystkich patrzysz z ukosa, to się nie dziwię, że rezultaty są jakie są. Poza tym, sposób w jaki traktujesz kobiety, jest tak przedmiotowy, że szczerze pisząc, samym tym byś mnie odrzucił.

Czady traktują kobiety przedmiotowo. Widzą w nich worki do zaspokojenia własnych potrzeb. A jednak dziewczynom to nie przeszkadza i koleś bzyka kilka panien w krótkim czasie.

I jaka bzdura. Pewność siebie i gadanei nic nie da gdy wzrost i twarz nie ta

1,460

A jaką Ty pewność siebie, z przeproszeniem, masz? Bo ja widzę wielkie, tłuste zero.

1,461

https://www.youtube.com/watch?v=0Ssowv6ObTQ

o to co kobiety myślą o niskich mężczyznach

1,462

Kremik napisał/a:

Chcę związku, ale wkurza mnie, że laska może mieć seks ot tak i przystojny facet też. Zresztą bb niby chce związku a jednak bzykała się z przystojnym z powodu wyglądu. Ja takich sytuacji nie miałem i nie będę miał i to jest niesprawiedliwe, nie nawidzę swojego życia ani swojego wyglądu, czem usię musiałem urodzić taki mały, z okrągłą twarzą

BB ma faceta.

No ale to jak chcesz związku, to koleś który po randce nie nadaje się do niczego więcej niż do łóżka, to nie powinien być Twój przykład, bo on też związku nie stworzy.

1,463

Beyondblackie napisał/a:

A jaką Ty pewność siebie, z przeproszeniem, masz? Bo ja widzę wielkie, tłuste zero.

Przystojny facet, może być nieśmiały i nudny a i tak dziewczynę znajdzie. Za to nieatrakcyjny nawet najbardziej pewny siebie będzie niewidoczny

1,464

Kremik napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Przystojny facet, może być nieśmiały i nudny a i tak dziewczynę znajdzie. Za to nieatrakcyjny nawet najbardziej pewny siebie będzie niewidoczny

Przystojny facet jak nie jest ciekawy i z przyzwoitym charakterem, to się nadaje do odrzutu po jednej nocy. Interesujący mężczyzna, niezaleznie od wygladu i szczęki, jest zaś materialem.

Ja mam faceta od ponad 10 lat i on wcale nie wyglada jak te Twoje ciacha.

1,465 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2022-01-08 16:33:13)

Beyondblackie napisał/a:
Kremik napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Przystojny facet jak nie jest ciekawy i z przyzwoitym charakterem, to się nadaje do odrzutu po jednej nocy. Interesujący mężczyzna, niezaleznie od wygladu i szczęki, jest zaś materialem.

Ja mam faceta od ponad 10 lat i on wcale nie wyglada jak te Twoje ciacha.

Go boli że taki typek zamoczy, nawet prowadząc rozmowę w stylu
- hej, jo, co mała itd... zaliczy

Niech też nie gada że przeciętny facet nie znajdzie seksu, tylko jeśli ktoś się w tym nie lubuje (stały związek i seks tak, przelotna znajomość NIE) też miałem koleżanki, jedna 18 chciała ostrego seksu bdsm (ale na lewo i prawo dawała od 16 roku życia, inna 25 chciała mnie na jeden weekend zawsze, na pozostałem miała kogoś już, jeszcze inna też była znana na osiedlu, ale jak modelka).

Jeśli  ktoś lubi wkładać ptaszka w nieznane jego sprawa, tym bardziej że dla mnie to związek i bez gumki smile (wykształcona, dobrze wglądająca też, syfa może mieć, jedna z korpo menager, druga tylko studentka, pewnie czyste, ale po przebiegu 40+ różnie to bywa, tym bardziej że bez gumki się im zdarzało.)

1,466

Kremik napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

To jestem tym wyjątkiem, bo według twoich standardów na pewno nie jestem męski, tym bardziej przystojny, a jednak z zamoczeniem problemu nie miałem, czy nie mam oczywiście nie są to modelki, ale ładne naturalne kobiety (lekki makijaż, a nie maska). Chyba że celujesz w kobietę modelkę czy jednak dużo wyższą to szanse marne.

1,467

Kremik napisał/a:

PunBB bbcode test

Wklej może jakiegoś realnego brzydala z fajnym charakterem, który nie ma szans u kobiet.
No wiesz, jakąś osobę publiczną, naukowca, znanego jutubera. Kogoś takiego. Nieatrakcyjny, niski, za to z charyzmą/fajnym charakterem i sam.

Bo to wszystko to są po prostu memy.

1,468

Znerx napisał/a:
Kremik napisał/a:

PunBB bbcode test

Wklej może jakiegoś realnego brzydala z fajnym charakterem, który nie ma szans u kobiet.
No wiesz, jakąś osobę publiczną, naukowca, znanego jutubera. Kogoś takiego. Nieatrakcyjny, niski, za to z charyzmą/fajnym charakterem i sam.

Ten pierwszy niech idzie na siłownie, zmieni ubranie, okulary w czarnej oprawie, lepszy fryz i broda (chyba że łysieje to na łysko i broda) do tego fura od razu +++ smile

1,469

Może ja żyję w jakimś innym świecie niż Wy, ale jqk tak patrzę po znajomych to serio goścje w typie 1 maja rodziny  a goście w typie 2 nie.
I jak dla mnie to samo o sobie świadczy.

Poza tym mama mi zawsze powtarzała, że faceci się z czasem wyrabiają i dopiero po 30tce zaczynają lepiej wyglądać, więc nie ma co się za bardzo sugerować big_smile

1,470

dfx755 napisał/a:
Znerx napisał/a:
Kremik napisał/a:

PunBB bbcode test

Ten pierwszy niech idzie na siłownie, zmieni ubranie, okulary w czarnej oprawie, lepszy fryz i broda (chyba że łysieje to na łysko i broda) do tego fura od razu +++ smile

Ten pierwszy wcale zły z pyska nie jest. Wystarczy zrobić inny fryz, lepsze okulary i ciuchy. Tu naprawdę nie ma filozofii.

Beyondblackie napisał/a:

Ten pierwszy wcale zły z pyska nie jest. Wystarczy zrobić inny fryz, lepsze okulary i ciuchy. Tu naprawdę nie ma filozofii.

To samo pomyślałam. Fryzurka trochę na głupiego Jasia, niewielka zmiana wiele by zmieniła wink

1,472

Okej, trochę BB historii, z dawnych, zamierzchłych czasów. Mialam tam jakieś dwadzieścia lat i bylam na studiach. Spotkalam wtedy faceta, który wizualnie kompletnie mi sie nie podobał- okulary, ciuchy nieciekawe, fryzura nie lepsza i ogólnie rysy nie takie- ale inteligentny był jak cholercia i mial zarabiste poczucie humoru. Nie, nie zakochalam się w nim (mieliśmy zbyt różne poglądy na życie), ale nie mialam żadnych oporów by z nim sie migdalić, bo wzbudzal całkiem pozytywne emocje. Do dzis jestesmy przyjaciółmi. On ma super żone i dzieci, ja jestem od lat szczęśliwie sparowana, także teorie Kremika mają taka wartość jak szwajcarskie frankowe kredyty...

1,473

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

To samo pomyślałam. Fryzurka trochę na głupiego Jasia, niewielka zmiana wiele by zmieniła wink

...ale tu chodzi o to że dla drugiego, byście ściągnęły majtki przez głowę, dla samego wyglądu i nie ważne jakie macie podejście tongue

1,474 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-08 18:12:12)

dfx755 napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

...ale tu chodzi o to że dla drugiego, byście ściągnęły majtki przez głowę, dla samego wyglądu i nie ważne jakie macie podejście tongue

Ściągamy majtki dla kogo chcemy.

1,475 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2022-01-08 18:35:20)

dfx755 napisał/a:

Bolączką kolegi jest, że według statystyk 80% kobiet skoczy z 2 typem do łóżka... instynktownie bez namysłu (brak seksu kolegę gryzie w ptaszka smile ) każdy ma swoje normy, hu...  mi do tego... chociaż do psów i suk szacunek mam zerowy i nigdy tego nie ukrywam, czy przez to będę miał wrogów czy nie, mam gdzieś (lubię seks "miejsca publiczne, gadżety i ogólnie z fantazją), jak każdy, ale mam wymagania co do poznania drugiej osoby, a parzyć instynktownie mogą się zwierzęta, większy szacunek mam do prostytutki ma ciekawszy cel, kasę, może materialistą nie jestem, ale... smile

Kilku znajomych straciłem przez porównanie ich do psów i panienki, którą wszyscy mieli do suki, plus feministki i ja, to jak ogień i woda hehehehe tu nie jedna kobieta by mnie zjadła za poglądy.

dfx755 napisał/a:
dfx755 napisał/a:

Bolączką kolegi jest, że według statystyk 80% kobiet skoczy z 2 typem do łóżka... instynktownie bez namysłu (brak seksu kolegę gryzie w ptaszka smile ) każdy ma swoje normy, hu...  mi do tego... chociaż do psów i suk szacunek mam zerowy i nigdy tego nie ukrywam, czy przez to będę miał wrogów czy nie, mam gdzieś (lubię seks "miejsca publiczne, gadżety i ogólnie z fantazją), jak każdy, ale mam wymagania co do poznania drugiej osoby, a parzyć instynktownie mogą się zwierzęta, większy szacunek mam do prostytutki

W dalszym ciągu ściągamy majtki dla kogo chcemy. I mamy zerowy stosunek do tego kogo to obchodzi i co o tym myśli.  W szczególności co jest bolączką kolegi lub kolegów.

1,477

Kremik napisał/a:

PunBB bbcode test

Ja myślałam, że ten 2 to jest ten 1 ale po metamorfozie. Są do siebie podobni.

1,478

Ja mam 28 lat i wiecie w ilu byłem związkach? Równe zero (0).
Przez całe swoje życie miałem może z jedną koleżankę i to wszystko.

Nie jestem w stanie w ogóle znaleźć kobiety ale od kilku lat przestało mi to przeszkadzać, doszedłem do wniosku, że po skończeniu 30 r.ż. zmienię swoją strategię.

A mianowicie po 30stce zacznę po prostu chodzić na prostytutki i tyle. Przymusowa absencja seksualna dla mężczyzny jest jak ciężki wyrok.
Dlaczego tylu duchownym odbija i odwalają jakieś cyrki z molestowaniem innych osób? Bo wstrzemięźliwość seksualna przez kilka dekad odbija się bardzo mocno na psychice u faceta.

Kiedyś jedna dziewczyna mi powiedziała, że zrobiła konto na portalu dla seks randek, nie wstawiła zdjęcia ani żadnego opisu, tylko profil żeński i zmyślone imię.
Po jednej nocy miała kilkaset wiadomości od facetów.
Powtórzę: nie dała ani jednego zdjęcia. Każda kobieta może znaleźć partnera seksualnego w ciągu 15 sekund.

Ja za kilka lat zacznę płacić za seks i nie uważam to za coś złego, też mam prawo do seksu tak samo jak każda kobieta czy mężczyzna smile

Jeżeli dziewczyny nie chcą się spotykać ze mną na płaszczyźnie czysto koleżeńskiej (nie mówiąc o jakiejkolwiek przyjaźni czy o zgrozo związku) no to zacznę jechać po bandzie, 3 stówy do portfela i na spotkanie, tyle w temacie.

1,479

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Ja mam 28 lat i wiecie w ilu byłem związkach? Równe zero (0).
Przez całe swoje życie miałem może z jedną koleżankę i to wszystko.

Nie jestem w stanie w ogóle znaleźć kobiety ale od kilku lat przestało mi to przeszkadzać, doszedłem do wniosku, że po skończeniu 30 r.ż. zmienię swoją strategię.

A mianowicie po 30stce zacznę po prostu chodzić na prostytutki i tyle. Przymusowa absencja seksualna dla mężczyzny jest jak ciężki wyrok.
Dlaczego tylu duchownym odbija i odwalają jakieś cyrki z molestowaniem innych osób? Bo wstrzemięźliwość seksualna przez kilka dekad odbija się bardzo mocno na psychice u faceta.

Kiedyś jedna dziewczyna mi powiedziała, że zrobiła konto na portalu dla seks randek, nie wstawiła zdjęcia ani żadnego opisu, tylko profil żeński i zmyślone imię.
Po jednej nocy miała kilkaset wiadomości od facetów.
Powtórzę: nie dała ani jednego zdjęcia. Każda kobieta może znaleźć partnera seksualnego w ciągu 15 sekund.

Ja za kilka lat zacznę płacić za seks i nie uważam to za coś złego, też mam prawo do seksu tak samo jak każda kobieta czy mężczyzna smile

Jeżeli dziewczyny nie chcą się spotykać ze mną na płaszczyźnie czysto koleżeńskiej (nie mówiąc o jakiejkolwiek przyjaźni czy o zgrozo związku) no to zacznę jechać po bandzie, 3 stówy do portfela i na spotkanie, tyle w temacie.

Rumuński bracie. Szczerze, jak rozpatrujesz te kwestie to nie przesuwaj to do 30...
Po prostu nie warto wink

1,480

Lucyfer666 napisał/a:

Rumuński bracie. Szczerze, jak rozpatrujesz te kwestie to nie przesuwaj to do 30...
Po prostu nie warto wink

O cześć big_smile
Po prostu gdzieś w mojej podświadomości tli się iskierka nadziei, że może jednak uda mi się znaleźć jakąś kobietę do związku tak, żebym nie musiał chodzić na prostytutki.

Robię sam z sobą niepisaną umowę - jak do 30stki nie uda mi się znaleźć związku to wtedy będę chodził na płatny seks już na pełnej bandzie i nie będę miał do siebie żalu no bo przecież przez tyle lat byłem ,,do zaklepania" przez normalną kobietę, no a że ani jedna nie chciała mnie to w takim razie korzystanie z usług prostytutek będzie jak najbardziej normalne smile

1,481

W zeszłym roku przekroczyłem 30 wink
I wiesz co... też to zakładałem. I co wyszło - kupa wink
Nie trać czasu, bo ten szybko przeleci.

1,482

Lucyfer666 napisał/a:

W zeszłym roku przekroczyłem 30 wink
I wiesz co... też to zakładałem. I co wyszło - kupa wink
Nie trać czasu, bo ten szybko przeleci.

Ale co, też korzystałeś z usług płatnego seksu, że mi tak doradzasz, czy może po prostu mnie podpuszczasz bym jak najszybciej szykował swój portfel? big_smile

1,483

Nie korzystałem.
Ale tak, jak ty założyłem, że do 30 coś będzie i się wstrzymam ;P
Tylko teraz mam to, że lata poleciały, a człowiek się wkurzał.
I nie - nie korzystałem jeszcze.

1,484

Lucyfer666 napisał/a:

I nie - nie korzystałem jeszcze.

Aaaa czyli tylko tak piszesz, zwykłe straszaki puszczasz, że nie korzystałeś jeszcze ale planujesz (pewnie to się nie zdarzy), fajne są konkrety smile

Powiem Ci szczerze, że nawet ostatnio miałem trochę gorszy moment pod tym względem i sobie znalazłem ogłoszenie jednej Pani, planowałem nawet kupić na dniach drugą kartę SIM do telefonu, by do niej zadzwonić i umówić się na spotkanie (nie chciałem z prywatnego) ale tak się ,,fajnie" stało, że zamknęli całkowicie ten portal (zaczynający się na literę R...) no i dupa nawet sobie numeru nie zapisałem.

1,485

Dlatego wybór jest Twój, ale skoro widzisz, że przez tyle czasu nic nie było to nie ma sensu trzymać się na wodzy.

1,486

A nie lepiej zorientować się,co z Wami jest poejedynczo nie tak i nad tym popracować? Rozumiem, żeby odrzucila Was jedna, dwie, trzy dziewczyny, ale Wy jesteście zerowani en masse. Wszystkie kobiety się mylą i są złe?

Kremik pokazuje samych modeli jako jedynych, którzy mają szansę na partnerkę, co jest bzdurą, bo 80% męskiej populacji by incelami była. Co u Was nie gra?

1,487

Zaraz się tu zbiorczy wątek terapeutyczny zrobi tongue

1,488

Beyondblackie napisał/a:

A nie lepiej zorientować się,co z Wami jest poejedynczo nie tak i nad tym popracować? Rozumiem, żeby odrzucila Was jedna, dwie, trzy dziewczyny, ale Wy jesteście zerowani en masse. Wszystkie kobiety się mylą i są złe?

Kremik pokazuje samych modeli jako jedynych, którzy mają szansę na partnerkę, co jest bzdurą, bo 80% męskiej populacji by incelami była. Co u Was nie gra?

Wystarczy, że sami lecą na takie u których nie mają szans. Tak sobie podświadomie wybierają.
Przecież to samo masz z kobietami. Płacz, że "wszyscy fajni faceci zajęci... buuuu", a pani siedzi na tinderze i pisze tylko do tych Kremikowych TOP10%. wink

1,489

Tu mamy żywy dowód, że dzięki Tinderowi, a jakże, mężczyzna nieposiadający cech zgodnie z kremikową teorią gwarantujących powodzenie, czyli wzrostu i kwadratowej szczęki, bo nie tylko jest niziutki i ma okrągłą twarz, ale też, co już Kremikowi zapewne w głowie nie będzie się mieścić, jest osobą niepełnosprawną, poznał życiową partnerkę. Mało tego, wspomina, że bliższe przyjaźnie i związki miał już na swoim koncie, ale teraz jest szczęśliwy, mieszka z partnerką, a nawet uprawiają seks.
Mowa o tym od 14:52 trwania rozmowy:

I co Ty na to, Kremiku? Jaki tym razem masz kontrargument?

1,490

Znerx napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Wystarczy, że sami lecą na takie u których nie mają szans. Tak sobie podświadomie wybierają.
Przecież to samo masz z kobietami. Płacz, że "wszyscy fajni faceci zajęci... buuuu", a pani siedzi na tinderze i pisze tylko do tych Kremikowych TOP10%. wink

To nazwałbym norma, zaliczył i mnie zablokował lub facet bierze księżniczkę, a pózniej lament że musi ja utrzymać hehe tak to jest gdy żyje się w bajkach.

1,491

Olinka napisał/a:

Tu mamy żywy dowód, że dzięki Tinderowi, a jakże, mężczyzna nieposiadający cech zgodnie z kremikową teorią gwarantujących powodzenie, czyli wzrostu i kwadratowej szczęki, bo nie tylko jest niziutki i ma okrągłą twarz, ale też, co już Kremikowi zapewne w głowie nie będzie się mieścić, jest osobą niepełnosprawną, poznał życiową partnerkę. Mało tego, wspomina, że bliższe przyjaźnie i związki miał już na swoim koncie, ale teraz jest szczęśliwy, mieszka z partnerką, a nawet uprawiają seks.
Mowa o tym od 14:52 trwania rozmowy:

I co Ty na to, Kremiku? Jaki tym razem masz kontrargument?

To tak samo jak Wojtek z "lifeonwheelz" smile w 2021 się zaręczył.

1,492 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-01-09 21:20:50)

Beyondblackie napisał/a:

Ja przykładowo jestem osobą niepełnosprawną w takim stopniu, że kobiety nie są mną w ogóle zainteresowane (,,Niestety" nie jest to wózek tylko coś innego, bo wtedy mógłbym spokojnie znaleźć kobietę).

Dlatego daję sobie jeszcze szansę do 30stki, jak do tego czasu nie uda mi się znaleźć związku to wtedy będę chodził na prostytutki tak regularnie jak chodzę do sklepu robić zakupy spożywcze.
Najśmieszniejsze jest to, że najgłośniej będą mnie krytykowały kobiety, które na pstryknięcie palców mogą sobie znaleźć faceta (nie widzą Matrixa, w którym żyją).

Olinka napisał/a:

Z wózkiem jest o tyle ciekawa sprawa, że taka osoba może bez problemu znaleźć życiową partnerkę.
Pewien promil kobiet w naszym społeczeństwie szuka faceta, którego będzie mogła ,,niańczyć" i nie piszę tego złośliwie, tylko ma to również swoje uwarunkowanie w sferze nauk psychicznych. Wiem, że czytałem kiedyś o tym aczkolwiek ze względu na miniony czas nie jestem w stanie przypomnieć sobie naukowej nazwy występowania tego zjawiska.

Lady Loka napisał/a:

To tak samo jak Wojtek z "lifeonwheelz" smile w 2021 się zaręczył.

life on wheelz się zaręczył
Tak samo Pan na wózku z filmu, który wrzuciła Olinka, również ma kobietę.
,,Życie na Wózku" - Pan z tego kanału również miał kilka kobiet odkąd trafił na wózek.

Osoby z tego typu przypadłościami nie mają problemu znalezienia partnera/ki (powód opisałem wyżej).
Ja na wózku nie jestem i mam problemy na tej płaszczyźnie, dlatego właśnie za kilka lat zacznę chodzić na płatny seks a zwykłe kobiety będę blokował po całości.

Nie z żalu czy nienawiści, po prostu każdy pójdzie swoją drogą i tyle smile Zresztą 90% kobiet nie chce faceta, który chodził na prostytutki
(mimo iż większość dziewczyn wyszalała się na kilku/nastu facetach no ale nie za $, więc się nie liczy heh.)

1,493

Czy dobrze pamiętam Rumunski Żołnierzu, że Twoja niepełnosprawność to niedosłuch? Kiedyś chyba się jeszcze jąkałeś? Czy pomylilam Cię z kimś innym?
Odnośnie tego co pisałeś wcześniej, znam kogoś kto jak Ty nie miał w Twoim wieku żadnego doświadczenia z kobietami, zupełne zero, nic, a teraz jest zaręczony smile także Twoj plan nie jest głupi i nie musi być jak Lucyfer napisał, jemu się nie udało, z Tobą nie musi tak być smile tylko pytanie czy coś robisz w tym kierunku, żeby kogoś poznać?

1,494

Miałam kiedyś koleżankę z niedosłuchem. Poznała swojego przyszłego męża na zjeździe osób z niedosłuchem, na który przyjechały osoby z różnych miast

1,495

lody miętowe, tak masz rację, nawet kilka lat temu utworzyłem temat w tej sprawie. Odnośnie jąkania się to wyeliminowałem tę przypadłość niemalże w 100%, przeważnie mówię normalnie bez przycinek smile
Kiedyś to próbowałem znaleźć przez internet, nawet parę razy udało się spotkać z dziewczynami (2 razy) ale relacje kończyły się szybciej niż zaczynały, więc nawet związku nie udało się stworzyć.
A tak ,,na żywo" to kiedyś jeżdżąc ze znajomymi na miasto zagadywaliśmy całą paczką do kobiet, które napotykaliśmy ale one nie były w ogóle zainteresowane rozmawianiem ze mną, zawsze skupiały się na samcu alfa, który zabawiał wszystkie dziewczyny na raz.

aniuu1 dziękuję za informację, to też jest jakaś opcja.

Posty [ 1,431 do 1,495 z 29,783 ]

Strony Poprzednia 1 21 22 23 24 25 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024