30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 20 21 22 23 24 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,366 do 1,430 z 29,782 ]

1,366

Odp: 30lat i cały czas sam
dupa_wołowa napisał/a:

Kurna koleś, jakbyś nie powiedział, to bym nie zgadł, że z tą żuchwą na pierwszym obrazku jest coś nie tak. Może lekko cofnięta i tyle. Ale ja facet jestem, więc nie widzę niektórych rzeczy^^

Wiesz on, nasłucha się modelek "ideałów" chodzący, gdzie facet ma być jak z okładki (jeszcze wierny hehehe smile plus z kasą to się załamuje... ale że 50% społeczeństwa myśli inaczej to już hu... W końcu też znałem dwa walenie wywalone na brzeg z osobowością ratel smile które chciały modela + rockefeller + kapitan ameryka i wiernego jak pies  = 1 dwa koty, a 2 trzy psy

Zobacz podobne tematy :

1,367

Jakie argumenty przeciwko mają przeciwnicy blackpilla? Żadne, bo nie można być przeciwnikiem #blackpill bo blackpill to prawda. Blackpill to również nie jest żadna ideologia, bo podobnie jak siła grawitacji ona jest i tyle. Ale blackpill mówi żeby nic nie robić, on niszczy brzydkich chłopaków! Serio? Ja o takim czymś nie słyszałem. Faceci brzydcy sami się poddają po licznych porażkach z kobietami. Zauważają że starania, randki nie zapewniają im sukcesów. I dać nie mogą, bo mają słabe geny. A kobieta patrzy na faceta przez pryzmat jego cech fizycznych.

I na koniec - blackpill to kłamstwo? Setki facetów na wykopie na tagu #blackpill to potwierdzenie blackpilla. Wiec jak może być nieprawdziwy? Blackpill to wyjaśnienie, że jeśli nie masz sukcesów z kobietami to odpowiada za to twój wygląd i to że dziewczyny nie traktują nas serio lecz widzą odpad genetyczny

1,368

koleś z wykop napisał/a:

o nie zakola, ani niski wzrost czyni faceta nieatrakcyjnym. To pare centymetrów, bez których mężczyzna wygląda od razu na słabego i uległego. Wystarczy spojrzeć na jakiegokolwiek modela, każdy ma zajebistą linie szczęki. Jeżeli urodziłeś się z cofniętą linią szczęki, i jest ona poniżej przeciętnej, przykro mi, przegrałeś życie

https://www.wykop.pl/wpis/31986779/to-n … ta-nieatr/

1,369

Da się zbanować tego osobnika? Myślę, że mu to wyjdzie na zdrowie (i nam też).

1,370

Kremik napisał/a:

Jakie argumenty przeciwko mają przeciwnicy blackpilla? Żadne, bo nie można być przeciwnikiem #blackpill bo blackpill to prawda. Blackpill to również nie jest żadna ideologia, bo podobnie jak siła grawitacji ona jest i tyle. Ale blackpill mówi żeby nic nie robić, on niszczy brzydkich chłopaków! Serio? Ja o takim czymś nie słyszałem. Faceci brzydcy sami się poddają po licznych porażkach z kobietami. Zauważają że starania, randki nie zapewniają im sukcesów. I dać nie mogą, bo mają słabe geny. A kobieta patrzy na faceta przez pryzmat jego cech fizycznych.

I na koniec - blackpill to kłamstwo? Setki facetów na wykopie na tagu #blackpill to potwierdzenie blackpilla. Wiec jak może być nieprawdziwy? Blackpill to wyjaśnienie, że jeśli nie masz sukcesów z kobietami to odpowiada za to twój wygląd i to że dziewczyny nie traktują nas serio lecz widzą odpad genetyczny

Oki, wiadomo, że mamy różne grupy ludzi, media, które robią ludziom gów... z mózgu (to też jest, problem) ludzie owce, które nie myślą samodzielnie, liczą się tylko z opinią społeczna i akceptacją (tępe ciz... i frajerzy na kamerkach). Ty ku... ciągle zrzucasz winę na kobiety, lecisz do ugrupowań, które też ciągną na tym kasę... Zacznijmy, że nie tylko jakaś grupa kobiet jest hu... warta, ale mężczyzn też ogólnie społeczeństwa. To, że wygląda się liczy (wiesz, że w świecie są różne kanony piękna oraz zmieniały się one na przełomie tysiąc leci) wiadomo, ale ty ciągle wzrost... 100% kobiet cię skreśli za to itp., ja pier.... rozumiem że przerobiłeś moje 8 punktów i mimo tego każda miała cię w dup...

1,371 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2022-01-07 21:11:20)

dupa_wołowa napisał/a:

Mam chociaż co robić, jak robię obiad na 2 dni smile mimo że ogólnie chyba jestem jak ten typek z wglądu, ale jednak przesadza.

3. Ubranie
4. Paznokcie
5. Zęby
7. hobby

w moim życiu są tyle te punkty i jakoś nie było całkowitej tragedii smile jak to niektórzy krzyczą, zero randek, zero seksu, zero związków smile i hu... kładę na każdego, komu się moja osoba nie podoba.

1,372 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-07 21:18:44)

dupa_wołowa napisał/a:

Sam się zbanuj ;p

Zachowujesz się jak wojownik, którzy walczy o dobre imię kobiet, mimo że one mają go gdzieś.
Skoro kobiety są takie miłe i dobre, dlaczego masz z nimi problem?

Kiedyś też naiwnie wierzyłem w bajki o dobroci kobiet, ale przekonaj się

ustaw na tinderze przystojnego kolesia, podaj w opisie wysoki wzrost oraz to, że masz problemy z alkoholem, siedziałeś za znęcanie się za ex itp
Zobaczysz, że mimo to kobiety nadal będą Tobą zainteresowne. To pokazuje, że kobiety najbardziej zwracają uwagę na wygląd u faceta

1,373

Sam się wpierdzieliłeś do mojego tematu^^

1,374

Rozkręciłem go, powinieneś być wdzięczny ;p

1,375

Piszecie, że się nad sobą użalam i powinienem popracować nad sobą

Chcę się dowiedzieć jak się pracuje nad wzrostem i kościami twarzoczaszki?

Zarzucacie mi lenistwo. Jeśli podszedłem do ponad 100 dziewczyn i dostałem kosza to chyba nic dziwnego, że nie chce się mi próbować

1,376

https://people.com/music/dave-grohl-sti … ongs-solo/
Ty mi powiedz ci kolesie mieli perfekcyjne twarze i szczęki.

1,377

Kremik napisał/a:

Piszecie, że się nad sobą użalam i powinienem popracować nad sobą

Chcę się dowiedzieć jak się pracuje nad wzrostem i kościami twarzoczaszki?

Już pisałeś o operacji twarzy.
Wzrost też się da zoperować np. przez łamanie i rozciąganie nóg.

Zarzucacie mi lenistwo. Jeśli podszedłem do ponad 100 dziewczyn i dostałem kosza to chyba nic dziwnego, że nie chce się mi próbować

No to wiesz, że nie masz po co podchodzić. Bo nie jesteś arabskim szejkiem/modelem TOP10. wink
Zamiast tego zajmij się czymś ciekawym.

1,378

Chwilę mnie tu nie było, ale widzę, że niczego nie straciłam, bo Kremik dalej ciągnie swoją mantrę o centymetrach, cofniętych szczękach i okropnych kobietach. No ileż można?

dupa_wołowa napisał/a:

Kurna koleś, jakbyś nie powiedział, to bym nie zgadł, że z tą żuchwą na pierwszym obrazku jest coś nie tak. Może lekko cofnięta i tyle. Ale ja facet jestem, więc nie widzę niektórych rzeczy^^

Ja jestem kobietą, na domiar "złego" bardzo spostrzegawczą, do tego stopnia, że kiedy mijam przechodzącą osobę, to pomimo że widzę ją tylko przez chwilę, z detalami potrafię opisać jak wyglądała, łącznie z kolorami, wzorami i fasonem noszonego ubrania, ale... tutaj patrzę i za cho**rę nie wiem co z tą szczęką jest nie tak.
Kremik ma jednak pasję - on z zacięciem naukowca wyszukuje w sobie wad!

Na szczęście w kilku momentach przynajmniej się uśmiechnęłam, na przykład po tym poście:

dupa_wołowa napisał/a:

Sam się wpierdzieliłeś do mojego tematu^^

big_smile big_smile

1,379

No bo kurcze człowiek zakłada sobie temat, a potem nawet sam w nim nie ma jak ponarzekać w spokoju, bo każdy post ginie w nawale tego kremikowego pitu pitu... xD

1,380

Oczywiście, brak kontrargumentów i odpalona strategia ośmieszenia. Typowe zagranie gdy adwersarz nie jest w stanie podważyć racji swego rozmówcy

1,381

Ty Olinka nie udawaj, że szczęka jest bez znaczenia

nawet jest na to specjalna naukowa nazwa "Szczękowe prawo atrakcyjności", "Maxillery law of attraction"

Najgorsze że nie są to wyssane bujdy z palca bo nawet napisano o tym artykuł w dzienniku naukowym "Evolutionary Psycholocal Science"

zdjęcie przykładowego faceta

https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comme … Qvr0jZ.jpg

komentarz dziewczyny

panna z wizaz napisał/a:

Bardzo slaba szczęka(niestety nie zainteresowalabym sie takim facetem)ale wiesz co możesz zrobic sobie filery(wypelniacze w brodę i linie szczeki )to dosyc pomaga ukryc ten problem
Idz na jakąś konsultacje I zobacz co da sie zrobic

1,382

Kremik napisał/a:

Oczywiście, brak kontrargumentów i odpalona strategia ośmieszenia. Typowe zagranie gdy adwersarz nie jest w stanie podważyć racji swego rozmówcy

Mój temat, wolnoć Tomku w swoim domku (ofc bez przeginek)^^

Załóż se swój i tam narzekaj.

1,383

Temat brzmi: 30lat i sam. Skoro mam podobny problem to podpiąłem się pod Twój temat. Gdy odłączasz od kontaktu radio by włączyć odkurzacz to urządzenia warczą na siebie? Nie, raz jeden jest w kontakcie, raz drugi. Tak samo tu. Raz Ty piszesz, raz ja. Mamy wspólny temat i tyle smile

1,384

Kremik napisał/a:

nie udawaj, że szczęka jest bez znaczenia

szczęka ma znaczenie nawet jeżeli jest w szklaneczce z wodą

1,385

Źródło

https://www.wykop.pl/wpis/45851259/jaco … ntent-prz/

Oto jak kobiety wybierają męskich partnerów
Zapomnijcie o:
-pewności siebie
-charyzmie
-humorze
-osobowości
-budowie ciała

Kobiety wybierają partnerów ekskluzywnie po wymiarach twarzy. A bardziej precyzyjnie, po wyglądzie szczęki.

Twój sukces albo niepowodzenie wśród kobiet jest zdominowane przez kształt twojej twarzy. A dokładniej, przez wymiary twojej szczęki.

Nawet jest na to specjalna naukowa nazwa "Szczękowe prawo atrakcyjności", "Maxillery law of attraction"

Aby być atrakcyjnym dla kobiet twoja szczęka musi być bardzo kompaktowa i odznaczająca się aby móc przyciągać do siebie kobiety

Same kobiety nie wiedzą czemu wybierają partnerów po tych kryteriach -jest to podświadomy instynkt.

Tutaj umieszczam link do pierwszego obszernego artykułu naukowego opublikowanego na łamach dziennika
"Evolutionary Psycholocal Science", opublikowanego w 2017 roku i jego tytuł to:

"Pierwszeństwo fizycznej atrakcyjności przy wyborze męskiego partnera do rozrodu wśród kobiet"

W jednym z pierwszych akapitów tekstu pojawia się takie zdanie.:
"Kolejną korelacją która wynikała z badania przy odnajdywaniu najlepszego partnera do rozrodu wśród kobiet (badanie zostało przeprowadzone na dojrzałych kobietach oraz ich córkach w wieku hiper-aktywności seksualnej, czyli przedziale wiekowym 16-19 lat) !było to że kobiety same zgłaszały że nie przywiązywały zbytniej uwagi do wyglądu partnerów."

Z badania wyszło jednak że nawet minimalny poziom atrakcyjności wydaje się być kluczowy zarówno w kategorii partnera do rozmnażania dla kobiet dojrzałych jak i dla dojrzewających. Nieświadomie całe badanie przebiegało według "Szczękowego prawa atrakcyjności" (Punkty 1 i 2) które musiały byś spełnione aby kobieta mogła zaakceptować cię jako partnera seksualnego.

Oczywiście na samym początku nikt nie zwracał uwagi na to, bo kto normalny zwracałby uwagę na tysiące twarzy? Dopiero kiedy po latach powtórzono badanie i odkryto właśnie tą korelację.

Implikacje
-Dla mężczyzny najważniejszą rzeczą jest posiadanie dobrze ukształtowanej szczęki, ponieważ to kobiety filtrują mężczyzn po wyglądzie szczęki
-Mężczyzna ze słabo ukształtowaną szczęką będzie wielokrotnie odrzucany przez kobiety
-Mężczyźni z najlepiej ukształtowana linią szczęki mają największy wachlarz przy wyborze partnerek

Ekonomia atrakcyjności:

Jeśli twoja szczęka ma cechy dominujące i jest bardziej kompaktowa od większości kobiecej populacji masz bardzo duże szanse na znalezienie atrakcyjnej partnerki. Nie masz żadnych większych trudności w sprawieniu że w oczach kobiety jesteś atrakcyjny
Jeśli twoja szczęka ma cechy recesywne i jest dłuższa niż większości kobiet w danej populacji nie będziesz widziany jako dobra opcja do rozrodu. Będziesz miał trudności ze znalezieniem partnerki.

Oczywiście nie jest to pewniak ale mężczyźni którzy są uznawani przez kobiety za atrakcyjni, mają tendencję do posiadania dominujących oraz kompaktowych szczęk

Więc tak
Brak cech dominujących, długa szczęka = wysokie prawdopodobieństwo strefy przyjaciela lub odrzucenia. Problemy z rozmnożeniem się. Jesteś incelem
Wyraźne cechy dominujące i kompaktowa szczęka = brak problemów ze znalezieniem partnerki. Jesteś Chadem lub nawet Rzeźnikiem

Przykłady:

Leonardo DiCaprio
Harrison Ford
Jack Nicholson
Johnny Depp
Brad Pitt
Robert Downey Jr.

1,386 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-08 00:50:03)

Dziewczyny lubią takie męskie twarze

https://i.pinimg.com/originals/c6/e3/d3 … f204dc.jpg

a nie miłe i sympatyczne

https://facetzokladki.pl/wp-content/upl … 00x719.jpg

1 koleś męski dominujący
2 ma okrągłą nieatrakcyjną twarz

na pewno ten 2 ma mniejsze powodzenie od 1

1,387

Celestine_M napisał/a:

chodzi o to, ze w pewnym sensie owszem, gusta sie roznia, ale w znacznie mniejszym stopniu, niz sie ludziom wydaje. Pewne cechy dla ogromnej wiekszosci ludzi beda atrakcyjne, a inne aseksualne, wcale tu nie ma wolnej amerykanki. Dlatego Brad Pitt czy inna Angelina Jolie beda sie podobali 90% ludzkosci, a Danny DeVito to nie wiem, czy spodoba sie chociaz 0.1%. Przy czym o ile osoba uwazana ogolnie za atrakcyjna moze sie komus nie podobac, tak w druga strone, osoba brzydka nie spodoba sie niemal nikomu.

Naukowcy juz od jakiegos czasu udowodnili

Kremik napisał/a:

Jezusicku big_smile On ma pasemka na włosach? big_smile

1,389

Kremik napisał/a:

Ty Olinka nie udawaj, że szczęka jest bez znaczenia

Nie udaję, po prostu szczęka mężczyzny, którego zdjęcie nam pokazałeś, jest zupełnie w porządku. Są takie, które rzucają się w oczy i odejmują atrakcyjności, ale ta jest zupełnie neutralna, przynajmniej dla mnie.

Odnosząc się jeszcze do tego zarzutu:

Kremik napisał/a:

Stronę temu podałem konkretne argumenty potwierdzające słuszność blackpilla. Nikt z was, drodzy forumowicze nawet nie odważył się z nimi polemizować. Udaliście jakby posta nie było. Nic dziwnego, wszak nie jesteście w stanie podważyć owych tez.

Wkurza mnie to wszystko.

Ale z czym tu dyskutować i w jakim celu? Wszystkie podane przez Ciebie informacje gdzieś po drodze miały odbicie w naszych odpowiedziach, ale po pierwsze Ty ich nie zauważasz, a jeśli już, to nie przyjmujesz do wiadomości, że nasz punkt widzenia na pewne sprawy jest diametralnie inny, po drugie szkoda czasu na dyskusje, które NIC nie wnoszą, bo wszystkie argumenty, które stoją w opozycji do tego, co usilnie forsujesz, są dla Ciebie bez wartości. Po trzecie kręcisz się w kółko i oczekujesz, że za każdym razem i my z benedyktyńską cierpliwością będziemy od nowa i od nowa wałkować te same "odkrywcze prawdy". 

Masz w sobie jakąś chorą misję, by przekonać nas do swoich destrukcyjnych dla psychiki teorii i wkurza Cię, że tego nie kupujemy. Wkurza Cię Twój wzrost, okrągła twarz i cofnięta szczęka, wkurzają przystojni faceci, kobiety, bo nie zwracają na Ciebie uwagi, a nawet dlatego, że mogą się malować i dzięki temu same ze sobą czują się bardiej komfortowo. Ty ogólnie jesteś jednym, wielkim wkurzeniem i jeszcze chcesz nas przekonywać, że masz rację.

Kremik napisał/a:

Wiesz, że traktujesz nas jak niepełnosprawnych intelektualnie?

1,390

Nie moja wina, że kobiety zwracają uwagę na cechy, z którymi niewiele idzie zrobić. To nie fair, że przeciętna dziewczyna zrobi makijaż i już staje się ładniejsza gdzie facet nie jest w stanie w tak krótkim czasie poprawić swój wygląd. Gdyby kobiety faktycznie ceniły charakter i osobowość faceta jak głosicie nie byłoby blackpilla, incelii, mgtow i innych. To odpowiedź na próżność i obłudę kobiet. Lecicie na wygląd, a wmawiacie, że to nie jest prawdą. Gdyby Twój mąż miał cofniętą szczękę to pewnie nie zwróciłabyś na niego uwagi.

Ciekawe, że incele często są:

niewysocy
szczupli
mają cofnięte żuchwy
wąskie nadgarstki
okrągłe twarze

przypadek? Wg mnie nie. Kobiety zwracają uwagę na wygląd, są w swoich wyborach okrutne - same się malują i udają atrakcyjniejsze niż są a odrzucają mężczyzn za coś czego nie idzie zmienić

to nie są teorie wyssane z palca

1,391

Kremik napisał/a:

Gdyby kobiety faktycznie ceniły charakter i osobowość faceta jak głosicie nie byłoby blackpilla, incelii, mgtow i innych.

Wiesz w czym tkwi różnica? Bo Twoim zdaniem kobiety interesuje TYLKO wygląd, a my OPRÓCZ wyglądu zwracamy uwagę na charakter, przy czym jeśli mamy zamiar budować z kimś przyszłość, a nawet wejść w związek, to zwykle jest on znacząco ważniejszy, co Tobie już się w głowie nie mieści. To Ty usilnie wmawiasz nam, że twierdzimy, że liczy się wyłącznie charakter, bez cienia refleksji oskarżając kobiety o obłudę. Naprawdę mógłbyś czasem pomyśleć.
Podtrzymuję: dyskusja z Tobą to kompletna strata czasu, bo to jałowe, bezproduktywne mielenie w kółko tego samego.

Kremik napisał/a:

Kobiety zwracają uwagę na wygląd, są w swoich wyborach okrutne - same się malują i udają atrakcyjniejsze niż są a odrzucają mężczyzn za coś czego nie idzie zmienić

to nie są teorie wyssane z palca

Wskaż choć jeden post, w którym którakolwiek z nas napisała, że wygląd nie ma dla niej żadnego znaczenia. Choć jeden! J-e-d-e-n !
Za to prawda jest taka, że nawet w tym aspekcie zwracamy uwagę na zupełnie inne cechy niż Tobie natłuczono do głowy.

Kremik napisał/a:

Gdyby Twój mąż miał cofniętą szczękę to pewnie nie zwróciłabyś na niego uwagi.

Możesz mi powiedzieć do czego mam to przypiąć? Za głupia jestem, żeby moją wypowiedź na temat szczęki mężczyzny z wiadomego zdjęcia połączyć z dokonanym życiowym wyborem.
Podobnie jak za głupia jestem, żeby zrozumieć co niby z mężczyzną spod drugiego linka (okienko nr 1386) jest nie tak, że nie ma prawa mi się spodobać? Może jednak mnie oświecisz, przecież jesteś wyrocznią i wiesz lepiej.

Edit:

Kremik napisał/a:

Ciekawe, że incele często są:

niewysocy
szczupli
mają cofnięte żuchwy
wąskie nadgarstki
okrągłe twarze

przypadek? Wg mnie nie.

Dodałabym jeszcze odstające uszy, łysinę, niekształtną głowę, krzywe zęby, zbyt szeroko rozstawione oczy, duży nos, brzydkie palce, krzywe nogi. Jak już jechać, to po całości, a Ty dziwnym trafem wymieniasz tylko te cechy, które sam posiadasz i są Twoim ogromnym kompleksem.
Naprawdę nie widzisz swojego zafiksowania???

1,392

Kremik napisał/a:

a nie miłe i sympatyczne

https://facetzokladki.pl/wp-content/upl … 00x719.jpg

1 koleś męski dominujący

A mnie się ten drugi o wiele bardziej podoba, bo ma bardzo piękne oczy i regularne rysy. No, ale Ty Kremidło, jako facet, wiesz przecież lepiej tongue

A jak już lecieć po bandzie, jak zasugerowała Olinka, to mnie od mężczyzny odrzuca jak ma grube i kulfoniaste paluchy, ma owlosioną klatę albo za szeroką środkową sekcję. Nawet niech zapomni, że drugi raz na niego spojrzę.

1,393

Beyondblackie napisał/a:
Kremik napisał/a:

https://i.pinimg.com/originals/c6/e3/d3/c6e3d3e648d6c608d0e5829cbcf204dc.jpg

a nie miłe i sympatyczne

https://facetzokladki.pl/wp-content/uploads/2016/09/Fryzura-meska-krotka-blond-600x719.jpg

1 koleś męski dominujący

A mnie się ten drugi o wiele bardziej podoba, bo ma bardzo piękne oczy i regularne rysy. No, ale Ty Kremidło, jako facet, wiesz przecież lepiej tongue

A jak już lecieć po bandzie, jak zasugerowała Olinka, to mnie od mężczyzny odrzuca jak ma grube i kulfoniaste paluchy, ma owlosioną klatę albo za szeroką środkową sekcję. Nawet niech zapomni, że drugi raz na niego spojrzę.

No to dla mnie 1 jest nieatrakcyjny, metroseksualny, źle mu z oczu patrzy big_smile. Pasuje do takich kobiet których głównym celem życia jest wygląd zewnętrzny.

Podoba mi się bardziej drugi, jego oczy i uśmiech.

1,394

Ajko, Ty się nie wylamuj. Kremik jest przecież specem od męskiego wyglądu big_smile

1,395

Beyondblackie napisał/a:

Ajko, Ty się nie wylamuj. Kremik jest przecież specem od męskiego wyglądu big_smile

lol tutaj nawet nie dyskutuję z wiedzą naszego eksperta, tylko łkam cicho nad swoją podłą kobiecą naturą. Kremik pewnie tęskni za czasami gdy małżeństwa były aranżowane, a kobieta musiała uzyskać zgodę męskich członków rodziny na coś więcej niż bycie podnóżkiem.

1,396

Kobiety oszukują

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

1,397 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-08 12:05:45)

https://braciasamcy.pl/index.php?/topic … -chadeusz/

1,398

Wiedziałem, że prędzej czy później ich wrzucisz big_smile

1,399

Chciałem zwrócić uwagę na post

Czy niektórzy naprawdę myślą, że na tinderze są jakieś kosmitki ?  Na tinderze są normalne zwykłe kobiety, więc te eksperymenty wiele znaczą. Inna sprawa ich nie ma aż tak wiele, a skoro wciąż są ludzie, którzy nie ogarniają prawdy, to się te eksperymenty powtarza. Jak ktoś powtórzy po raz setny jakąś bzdurę, to cześć osób nie widzi problemu, ale te same osoby, gdy ktoś napisze jak wygląda rzeczywistość to nagle krzyczą, że zbyt często to się pojawia, otóż nie to pojawia się zbyt rzadko, potrzeba więcej tego typu eksperymentów.

1,400 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2022-01-08 12:38:05)

Kurna, jak Ty swoje opinie kreujesz na podstawie samców, wizażu, wykopu, kafeterii i nie wiadomo czego jeszcze, to serio nie ma o czym rozmawiać. Przecież tam ludzie piszą takie rzeczy dla prowokacji... albo masz 17latki, które owszem, powiedzą, że wygląd jest najważniejszy, bo życia jeszcze nie znają i nie przejechały się na samym wyglądzie...

Zacznij rozmawiać z normalnymi, dojrzałymi kobietami, zacznij słuchać tego, co do Ciebie mówią, zamiast mieć 30 lat i kierować się opiniami nastolatek. Wiesz, w liceum najbardziej atrakcyjni z wyglądu goście byli mega oblegani. Ale liceum skończyłam 10 lat temu i przez ten czas to ci mniej atrakcyjni powchodzili w długie związki, a często mają już żony i dzieci, a ci bardziej atrakcyjni w większości są sami. Jak nie masz do zaoferowania nic poza wyglądem, to i tak nie stworzysz żadnej relacji...

Co do tych zdjęć wyżej, to ja nie wybrałabym żadnego z nich.

A co do zawyżania/zaniżania ocen przez kobiety i facetów, to sorry, ale badania potwierdzają po prostu, że faceci oceniają się wzajemnie wyżej niż oceniają ich kobiety. Nie ma czegoś takiego jak ocena obiektywna, więc realnie nie jesteś w stanie sprawdzić czy to jest zawyżone czy zaniżone. Chodziło mi o to, że sam tutaj wbijasz, wrzucasz zdjęcia facetów pisząc jacy są atrakcyjni, ale dla kobiet nie są. Więc sam wpadasz w pułapkę tego, że oceniasz facetów inaczej niż oceniają ich kobiety. Więc może tu masz też pole do zastanowienia się?
Albo zostań gejem skoro Tobie się tak podobają ci faceci z kwadratowymi szczękami, którymi nas tu raczysz?

Swoją drogą ludzie się zmieniają w trakcie życia. Przytyjesz i już kwadratowa szczęka nie jest kwadratowa. A sporo facetów po 30tce tyje. I co, rozwód, bo szczęka się zmieniła? Nakaz schudnięcia, bo inaczej rozstanie?
Związek to coś więcej niż wzrost i szczęka i smutne jest to, że tego nie rozumiesz.

Poczytaj sobie  Kremiku, komentarze facetów z BS z tego tematu, który wrzuciłeś smile bo chyba tego nie zrobiłeś focucując się na pierwszym poście. Oni tam pięknie zaorali temat tego, czeku takie eksperymenty są o kant dupy rozbić.

1,401

A tam zaorali, po prostu są naiwni. Kobieta owszem nie porzuci faceta gdy ten przytyje zaś szczęka przestała być kwadratowa. Jednak gdyby zalany tłuszczem chciał poznać obecną partnerkę to by nie dostał szans.

I co wy piszecie o nastolatkach, skoro kobiety po 30 też zwracają dużą uwagę na wygląd. Miałem fejki 30 letnie kont i tam dziewczyny w wieku 30-38 lat zaczepiały 30latka komplementując jego wygląd i ewidentnie na niego lecąc. Przeglądając sympatię nie raz trafiałem na 40 letnie kobiety, które w opisie wyraźnie zaznaczały, że mężczyzna musi być wysoki.

Kobiety są popsute niezależnie od wieku

1,402

Kremik napisał/a:

projekt-chadeusz

To może już się nie hamujmy. lol

Nic nie zrobisz, nie jesteś chadeuszem.

*tu powinno być zdjęcie z 2 typkami. Tym przystojnym/biednym i pryszczatym/bogatym. Tylko nie będę tego cytował bo szkoda miejsca*

Można też być Magnusem Carlsenem, arcymistrzem szachowym. Wygląda dobrze i zarabia kilka mln USD rocznie na grze w szachy (i sprzedaży marki).
Tylko czego dowodzą takie przykłady?

Mój przykład przynajmniej jest prawdziwy. lol

1,403

Kremik napisał/a:

A tam zaorali, po prostu są naiwni. Kobieta owszem nie porzuci faceta gdy ten przytyje zaś szczęka przestała być kwadratowa. Jednak gdyby zalany tłuszczem chciał poznać obecną partnerkę to by nie dostał szans.

I co wy piszecie o nastolatkach, skoro kobiety po 30 też zwracają dużą uwagę na wygląd. Miałem fejki 30 letnie kont i tam dziewczyny w wieku 30-38 lat zaczepiały 30latka komplementując jego wygląd i ewidentnie na niego lecąc. Przeglądając sympatię nie raz trafiałem na 40 letnie kobiety, które w opisie wyraźnie zaznaczały, że mężczyzna musi być wysoki.

Kobiety są popsute niezależnie od wieku

Oczywiście, wszyscy faceci są naiwni tylko Ty znasz absolutną prawdę objawioną. Tylko jakimś cudem faceci niscy, otyli albo z okrągłymi twarzami wchodzą w relacje i małżenstwa a Ty nie smile ciekawe, co z Tobą nie tak. Pewnie cofnięta szczęka. A nie, sorry, takich też znam w szczęśliwych związkach. No to już nie wiem.

Może jednak to jwestia charakteru?

1,404 Ostatnio edytowany przez Ajko (2022-01-08 13:10:56)

Kremik napisał/a:

Kobiety oszukują

PunBB bbcode test

PunBB bbcode test

Nie podoba mi się ani ten 1, ani 2

Pierwszy jest, tak jak mówiłam przy poprzednich, metroseksualny, pewnie nie może odpuścić oglądania swojego odbicia w lustrach, albo witrynach sklepowych. Taki męski odpowiednik Kim Kardashian, albo Dody. Drugi jest zaniedbany. Wygląda na kogoś kto siebie nie lubi. Szacunek do siebie to tez jednak zadbanie o swoje zdrowie. Ale lepiej bym się chyba bawiła z 2, jest perspektywa ciekawszego spędzenia czasu razem.

A jak myślisz Kremik jakie dziewczyny wybrałby każdy z nich gdyby weszli do sklepu z dziewczynami?

1,405

Dlaczego, Kremiku, nie odniosłeś się do mojej ostatniej wypowiedzi?
Padła w nim między innymi prośba:

Wskaż choć jeden post, w którym którakolwiek z nas napisała, że wygląd nie ma dla niej żadnego znaczenia. Choć jeden! J-e-d-e-n !

... ale też kilka pytań.

1,406

Ja na tego drugiego nie mogę patrzeć bo widzę tylko pryszcze... zaraz będzje, że pryszczaci nie mają powodzenia i przez to pewnie kremik nie może nikogo znaleźć, ale sorry  mam 30 lat, a ten gość pewnie z 20 max, jak nie mniej. Nogę sobie pozwolić na odrzucenie tego typu big_smile
Ale ten pierwszy też mi się nie podoba.

1,407

Olinka, wcześniej pisałaś, że wygląd nie jest ważny, że liczy się charakter ;p jednak na mój argument - gdy facet się nie podoba dziewczyna nie da mu szansy na ukazanie charakteru lub będzie traktowała go zdawkowo, nie potrafiłaś odpowiedzieć

wygląd ...................... charakter

1,408

Ten 2 się wam nie podoba bo ma okrągłą twarz, wygląda sympatycznie i młodo, jest mało męski. Skoro nawet takie przeciwniczki czarnej pigułki jak wy go odtrącacie z powodu wyglądu to jedynie potwierdzacie, że to o czym piszę ma sens

1,409

Kremik napisał/a:

Ten 2 się wam nie podoba bo ma okrągłą twarz, wygląda sympatycznie i młodo, jest mało męski. Skoro nawet takie przeciwniczki czarnej pigułki jak wy go odtrącacie z powodu wyglądu to jedynie potwierdzacie, że to o czym piszę ma sens

Nie podoba mi się bo ma pryszcze tongue co to ma wspólnego z okrąglą twarzą? Znam gościa bardzo do niego podobnego z wyglądu, tylko cerę na zadbaną i na brak zainteresowania nie narzeka.

1,410 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-08 13:29:40)

Lady Loka napisał/a:

Nie podoba mi się bo ma pryszcze tongue co to ma wspólnego z okrąglą twarzą? Znam gościa bardzo do niego podobnego z wyglądu, tylko cerę na zadbaną i na brak zainteresowania nie narzeka.

Oczywiście, zapomniałaś dodać że poza tym ma 180+

1,411

Kremik napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Oczywiście, zapomniałaś dodać że poza tym ma 180+

Nie ma smile na oko okolice mojego wzrostu, więc jqkieś 170-172 max.

1,412

A tam więc ściemniasz z jego powodzeniem. Chyba że umawia się z kobietami 40-50 lat. Te kobiety są z innego pokolenia i zwracają mniejszą uwagę na wygląd niż panny 20-30 lat

1,413

Kremik napisał/a:

A tam więc ściemniasz z jego powodzeniem. Chyba że umawia się z kobietami 40-50 lat. Te kobiety są z innego pokolenia i zwracają mniejszą uwagę na wygląd niż panny 20-30 lat

Oczywiście, bo Ty wiesz lepiej, jakie powodzenie mają MOI znajomi big_smile jasna sprawa.

1,414

Ile ma lat?

Trudno wierzyć w siebie gdy;

jest się niski poniżej 170
cofnięta żuchwa
wąskie nadgarstki
okrągła twarz

dlaczego ja się taki urodziłem, a nie mogę być normalny? Mieć te 15 cm więcej, podbródek normalny, nadgarstki, tylko mam tak spi....lone wszystko dostałem co najgorsze

1,415

Kremik napisał/a:

Ile ma lat?
dlaczego ja się taki urodziłem, a nie mogę być normalny? Mieć te 15 cm więcej, podbródek normalny, nadgarstki, tylko mam tak spi....lone wszystko dostałem co najgorsze

Zapomniałeś dodać brak rozumu.

1,416

u mnie taka twarz jak na środku

PunBB bbcode test

1,417

Kremik napisał/a:

Ile ma lat?

Trudno wierzyć w siebie gdy;

jest się niski poniżej 170
cofnięta żuchwa
wąskie nadgarstki
okrągła twarz

Ale to jest ogromna arogancja, kiedy mówisz, że wiesz lepiej jakie powodzenie mają moi znajomi. No sorry.
Ludzie z niepełnosprawnościami znajdują sobie pary, ludzie bez nóg znajdują pary, tylko Ty jeden biedny nie możesz. Bo masakra.

A gość ma 25 lat.

Swoją drogą jak tak myślę o moich preferencjach w kwestii wzrostu, to nigdy nie preferowałam facetów, na których musiałabym patrzeć do góry. Jakieś takie nieprzyjemne to jest, niekomfortowe dla mnie.

1,418

dupa_woloma na ch*j mi ciśniesz? Co chcesz się podlizać tu dziewczynom? Panie zobaczcie na tego kolesia, myśli że jak mnie obrazi to wam zaimponuje

1,419

dupa_wołowa napisał/a:
Kremik napisał/a:

Ile ma lat?

Zapomniałeś dodać brak rozumu.

Hah, plus dla Ciebie big_smile też myślę, że to to najbardziej przeszkadza.

1,420

Kremik napisał/a:

Olinka, wcześniej pisałaś, że wygląd nie jest ważny, że liczy się charakter ;p jednak na mój argument - gdy facet się nie podoba dziewczyna nie da mu szansy na ukazanie charakteru lub będzie traktowała go zdawkowo, nie potrafiłaś odpowiedzieć

wygląd ...................... charakter

Dżizas, czy Ty w ogóle czytasz co się do Ciebie kieruje? Ja już naprawdę jaśniej nie potrafię.
Wyobraź sobie również, że wiem co piszę i właśnie dlatego prosiłam: wskaż mi ten post!

Raz jeszcze powtarzam: wygląd jest ważny, ale ważniejszy charakter. Z tym się nie dyskutuje, bo takie są fakty. I nie chce mi się po raz kolejny produkować, dlatego samą siebie zacytuję:

Wiesz w czym tkwi różnica? Bo Twoim zdaniem kobiety interesuje TYLKO wygląd, a my OPRÓCZ wyglądu zwracamy uwagę na charakter, przy czym jeśli mamy zamiar budować z kimś przyszłość, a nawet wejść w związek, to zwykle jest on znacząco ważniejszy, co Tobie już się w głowie nie mieści. To Ty usilnie wmawiasz nam, że twierdzimy, że liczy się wyłącznie charakter, bez cienia refleksji oskarżając kobiety o obłudę. Naprawdę mógłbyś czasem pomyśleć.
Podtrzymuję: dyskusja z Tobą to kompletna strata czasu, bo to jałowe, bezproduktywne mielenie w kółko tego samego.

1,421

Ktoś pyta o zbanowanie Kremika. Ale to jest banalnie proste - wystarczy nie odpisywać na jego mantry. Ale widocznie jednak dostarcza jakiegoś funu, skoro po takiej ilości monotematycznych postów nadal zyskuje odzew smile

1,422

Po prostu dziewczyny wypierają smutną prawdę, nie chcą przyjąć do wiadomości, że kierują się próżnymi wyborami. Lepiej wmawiać - on ma zły charakter niż zastanowić się, że może to nie przez charakter nie wychodzi, ale przez brak szans z powodu wyglądu?

1,423 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-01-08 14:20:25)

Też mi się ani pierwszy ani drugi nie podoba.

Pierwszy, bo wygląda na kogoś kto spędza cały czas na wyłącznym dbaniu o siebie, Insta i ogólnie przypomina mi kolesia z którym coś tam kombinowalam w łóżku, ale z charakteru był nudny jak flaki. Ten drugi, no sorry, jest otyły, zapyziały i z nie leczonym trądzikiem. Ale prawda jest taka, że jak ten drugi by zrzucił zbedne kilosy, wbił na siłkę i poszedl do dermatologa, to byłaby zupełnie inna bajka przy wspomnianych atutach jakie ma.

Kobiety zwracają uwagę na wygląd, ALE NIE TYLKO na tym opiera się czyjaś atrakcyjność.

1,424

Olinka skoro przyznajsz że wygląd jest ważny to wiesz zapewne, że bez odpowiedniego wyglądu nie dostanie się szansy pokazania charakteru. Facet nie spodoba się kobiecie - ona odrzuci jego zaloty, a przez znajomych nie będzie chemii, czyli facet będzie kolegą

Cały czas o tym piszę, a Ty temu zaprzeczasz

Kobiety przy swoich wyborach kierują się głównie wyglądem faceta i to trzeba powiedzieć otwarcie, że żaden charakter nic nie da gdy wzrost nie ten, szczęka nie taka, twarz okrągła

i nie pisz, że każda kobieta ma inny gust bo to nieprawda. Atrakcyjny facet ma mnóstwo opcji, a nieatrakcyjny żadnych

1,425

Kremik napisał/a:

dupa_woloma na ch*j mi ciśniesz? Co chcesz się podlizać tu dziewczynom? Panie zobaczcie na tego kolesia, myśli że jak mnie obrazi to wam zaimponuje

Sorry kremik, ale to Ty sam po sobie ciśniesz cały czas, sam ustawiasz narrację w tym wątku.

Zresztą, przeczytaj sobie początek tego wątku (zanim tu się pojawiłeś). Też mam problemy z sobą. Mam defekty w wyglądzie, słabą wiarę w siebie, jąkam się, rozmowa w internecie idzie mi lepiej niż podczas zwykłego spotkania, itp.  Ale kurcze nigdy nie uważałem, że to wina kogokolwiek innego niż ja. Jasne, zdarzają się komentarze na mój temat, zawsze będą tacy ludzie. Ale sami jesteśmy za siebie odpowiedzialni. Fakt, części rzeczy nie da się zmienić, trzeba z tym nauczyć się żyć. Zawsze będzie tak, że część ludzi będzie mieć mniejsze powodzenie niż inni.

1,426 Ostatnio edytowany przez Kremik (2022-01-08 14:24:56)

Beyondblackie napisał/a:

Pierwszy ... przypomina mi kolesia z którym coś tam kombinowalam w łóżku, ale z charakteru był nudny jak flaki. Ten drugi, no sorry, jest otyły, zapyziały i z nie leczonym trądzikiem..

Z przystojnym poszłaś do łóżka, a z nieatrakcyjnym nawet byś się nie umówiła, nie mówiąc o seksie

I właśnie potwierdziłaś, że przytaczane przeze mnie teorie nie są bzdurami

kobiety zwracają uwagę na wygląd, ALE NIE TYLKO na tym opiera się czyjaś atrakcyjność.

oczywiście nie tylko na tym opiera się atrakcyjność i dlatego na 2 nie zwróciłabyś uwagi zanim by nie poszedł na siłownię i dermatologa. Czyli musiałby się zmienić by zapracować na uwagę smile

1,427

dupa_wołowa napisał/a:
Kremik napisał/a:

Sorry kremik, ale to Ty sam po sobie ciśniesz cały czas, sam ustawiasz narrację w tym wątku.

Zresztą, przeczytaj sobie początek tego wątku (zanim tu się pojawiłeś). Też mam problemy z sobą. Mam defekty w wyglądzie, słabą wiarę w siebie, jąkam się, rozmowa w internecie idzie mi lepiej niż podczas zwykłego spotkania, itp.  Ale kurcze nigdy nie uważałem, że to wina kogokolwiek innego niż ja. Jasne, zdarzają się komentarze na mój temat, zawsze będą tacy ludzie. Ale sami jesteśmy za siebie odpowiedzialni. Fakt, części rzeczy nie da się zmienić, trzeba z tym nauczyć się żyć. Zawsze będzie tak, że część ludzi będzie mieć mniejsze powodzenie niż inni.

No i prawda jest taka, że gusta są różne. Mnie te wszystkie fotki Kremika są wsio rawno. Przystojni? Tak. W moim typie? Żaden- wszyscy spod sztancy, oczka świńskie, zarost, że by mi twarz zaorał. Także Kremik mógłby się zdziwić co sie kobietom podoba.

Ale co ja pie*dolę! Przecież on wie lepiej na co ja, albo inna kobieta, lecą.

1,428

BB Ty już się nie mądrzyj, właśnie Ciebie zaszachowałem. Przestałaś być wiarygodna, z Twoich słów jasno wynika, że chociaż z moimi teoriami się nie zgadzasz to swoich zachowaniem je potwierdzasz

1,429 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2022-01-08 14:37:12)

Kremik napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Pierwszy ... przypomina mi kolesia z którym coś tam kombinowalam w łóżku, ale z charakteru był nudny jak flaki. Ten drugi, no sorry, jest otyły, zapyziały i z nie leczonym trądzikiem..

Z przystojnym poszłaś do łóżka, a z nieatrakcyjnym nawet byś się nie umówiła, nie mówiąc o seksie

I właśnie potwierdziłaś, że przytaczane przeze mnie teorie nie są bzdurami

No i co w tym, kurka, dziwnego? A co, ja z domu w worku po kartofle wychodzę i grzebienia nie używam? Każdy musi się starać by być atrakcyjny. Ten pierwszy facet, co myślisz, z nieba cialo dostał? On pewnie trzyma ścisłą dietę, biega codziennie na siłownię i spędza tonę kasy na kosmetyki, barbera i garderobę.

A to, że z kimś spałam nie znaczy, że był jakoś specjalnie super dla mnie atrakcyjny. Do łóżka idzie sie też z nudów, albo bo tak wyszło (wiem, szok, kobiety lubią seks). Zresztą spałam z różnymi mężczyznami i wielu wcale nie przystawało do Twojej sztancy.

I dodam, jakby wtedy na imprezie byl ktoś kto wygladal bardziej jak chudy gitarzysta, to na tego kolesia nawet bym nie spojrzała.

Także taki z tego szach.

1,430

No ake co z tego, że z kimś by się poszło do łóżka, skoro dany facet z charakteru to do niczego więcej się nie nadaje? Ani nie pogadasz, ani nie ponarzekasz.

Coś jak ten głupi facet Penny z Big Bang Theory big_smile

Posty [ 1,366 do 1,430 z 29,782 ]

Strony Poprzednia 1 20 21 22 23 24 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024