30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 15 16 17 18 19 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,041 do 1,105 z 29,781 ]

1,041

Odp: 30lat i cały czas sam

A ja nie wiem jakiego wzrostu jest Bagiennik1, może ma 160 cm tongue

Zobacz podobne tematy :

Raczej nie ma big_smile tongue

1,043 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2021-12-22 22:26:23)

Patryk1991 napisał/a:

Kobiety to niezłe hipokrytki, także nie dziwię się, że ostro walczą z Tobą w tym wątku xD. Moja żona ma 183 cm wzrostu, jest wyższa niż wielu moich znajomych i widzę jak bardzo pasuje jej to, że jestem taki wysoki. Dziewczyny nie oszukujcie się, najpierw patrzymy na wygląd, potem na resztę.

Moja teściowa jak mnie pierwszy raz zobaczyła, to potem mówiła mojej żonie "Fajny jest, taki wysoki". Także tego xD

To w jakim celu się tu produkujecie chłopcy na 18 stronach, jak prawda jest taka oczywista?

Wysocy faceci mają w życiu lepiej, houg!!!

A teraz przypomniało mi się co moja babcia mówiła o wysokich facetach; Wysoki do nieba a głupi jak trzeba smile

To pewnie też tylko dlatego, że kobiety oceniają faceta po wzroście sad

1,044

Panno Z Dworu! A skąd Ty to możesz wiedzieć???

1,045

Patryk1991 napisał/a:

Kobiety zwracają uwagę na wzrost w każdym wieku big_smile Podejrzewam, że nawet taka babinka 80 lat będzie dla mnie milsza, niż dla faceta 165 cm. xD Ja po prostu widzę, jak na mój wzrost reagują wszelkie kobiety. Oczywiście ja mam to gdzieś, bo mam żonę i inne laski mnie nie interesują, ale to nie zmienia faktu, że wyżsi faceci mają łatwiej.

łatwiej - drzwi otwarte na oścież wystarczy wejść
niscy - zamurowane, okłódkowane, przybite deskami, no nie ma wejścia

W Twoim przypadku jest tak, że pojawiasz się na kursie językowym albo w szkole tańca i dziewczyny są zainteresowane, na starcie już się chcą umówić
Pogadasz o pierdołach i już
W moim to samo się nie sprawdzi, nawet gdy błysnę poczuciem humoru, ciekawą wiedzą, pewnością siebie, dziewczyny będą na nie, albo nawet nie dadzą mi szansy i ze mną nie porozmawiają

to jest ta różnica

najbardziej boli mnie, że dziewczyny BARDZIEJ lecą na wygląd od mężczyzn, a wmawiają że tak postępują mężczyźni
drażnią mnie też rady typu - popracuj nad charakterem. Skoro zostałem odrzucony przed pokazaniem wnętrza to trudno obarczać odpowiedzialnością za brak powodzenia osobowość

1,046

Salomonka napisał/a:
Patryk1991 napisał/a:

Kobiety to niezłe hipokrytki, także nie dziwię się, że ostro walczą z Tobą w tym wątku xD. Moja żona ma 183 cm wzrostu, jest wyższa niż wielu moich znajomych i widzę jak bardzo pasuje jej to, że jestem taki wysoki. Dziewczyny nie oszukujcie się, najpierw patrzymy na wygląd, potem na resztę.

Moja teściowa jak mnie pierwszy raz zobaczyła, to potem mówiła mojej żonie "Fajny jest, taki wysoki". Także tego xD

To w jakim celu się tu produkujecie chłopcy na 18 stronach, jak prawda jest taka oczywista?

A teraz przypomniało mi się co moja babcia mówiła o wysokich facetach; Wysoki do nieba a głupi jak trzeba smile

Ja nie produkuję się, tylko dołączyłem przed chwilą do dyskusji. Mówię Ci jak wygląda życie z perspektywy wysokiego faceta. Możecie sobie kobietki zaklinać rzeczywistość, ale jej nie zmienicie, wzrost to jeden z najważniejszych czynników jeśli chodzi o wybór faceta. Ja się cieszę, że mam taki wzrost i uwierz mi, widzę jak kobiety reagują na mój wzrost. No, ale wy wiecie lepiej xD

1,047

Patryk1991, Bagiennik2 nie jest wysoki, ale jak ja na niego reaguję! tongue

1,048 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2021-12-22 22:36:01)

Patryk1991 napisał/a:
Salomonka napisał/a:
Patryk1991 napisał/a:

Ja nie produkuję się, tylko dołączyłem przed chwilą do dyskusji. Mówię Ci jak wygląda życie z perspektywy wysokiego faceta. Możecie sobie kobietki zaklinać rzeczywistość, ale jej nie zmienicie, wzrost to jeden z najważniejszych czynników jeśli chodzi o wybór faceta. Ja się cieszę, że mam taki wzrost i uwierz mi, widzę jak kobiety reagują na mój wzrost. No, ale wy wiecie lepiej xD

Tak, wiemy lepiej, to znaczy każda wie lepiej na pewno za siebie.

Widzę jednak że koledze rzucił się na ego jego wysoki wzrost tak samo jak Kremikowi rzucił się na ego jego niski wzrost, Tobie poszybowało w górę, jemu w dół, w obu przypadkach przegięcie.

1,049

Hahahaha, dwóch różnych, nieznajomych mężczyzn ma podobne odczucia, choć skrajne bo z dwóch różnych stron. Zamiast pomyśleć, że coś może być jednak na rzeczy, to dziewczyny nadal jak zdarta płyta lecą ze swoją teorią. Tylko ciekawe dlaczego niscy faceci są tak masowo odrzucani, niechciani? A wysocy słyszą komplementy o swoim wzroście?

Kremik napisał/a:

Hahahaha, dwóch różnych, nieznajomych mężczyzn ma podobne odczucia, choć skrajne bo z dwóch różnych stron. Zamiast pomyśleć, że coś może być jednak na rzeczy, to dziewczyny nadal jak zdarta płyta lecą ze swoją teorią. Tylko ciekawe dlaczego niscy faceci są tak masowo odrzucani, niechciani? A wysocy słyszą komplementy o swoim wzroście?

Uwierz mi, że mężczyznę komplementuje się za zupełnie inne cechy.

1,051

Oczywiście, gdy mężczyzna wysoki oraz przystojny to działa efekt halo i przypisuje się mu z góry pozytywne cechy

1,052

Kremik, może Ty mi pomożesz???

1,053 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2021-12-22 22:46:04)

Kremik napisał/a:

Oczywiście, gdy mężczyzna wysoki oraz przystojny to działa efekt halo i przypisuje się mu z góry pozytywne cechy

Nie wiem jak to działa między nastolatkami, dawno wyrosłam.

Jesteś zakompleksiony i taki pozostaniesz, bo nie urośniesz magicznie, a więc nigdy się nie dowiesz, że wzrost to nie wszystko.

Galerida cristata napisał/a:

Kremik, może Ty mi pomożesz???

Chyba przepłoszyć Bagiennika big_smile

1,055

Wzrost to nie wszystko, szkoda że bez niego gra się kończy szybciej niż zaczęła smile

1,056

Kremik, dlaczego nie chcesz mi pomóc????

1,057

dfx755 napisał/a:

Jako mężczyzna na dzisiaj poniżej przeciętnej 169 cm, normalna budowa ciała. Trzymam się z dala od tego tam tylko liczy się wygląd (zdjęcia), większość profili bez opisów większa części użytkowników to mężczyźni, masa singielek z dziećmi widać że niektóre czerwona flaga. W realu nie narzekam na zainteresowanie ze strony dziewczyn, kobiet... nie sponsoruję, nie stawiam drinków, ale zawsze idę tam gdzie się sam dobrze bawię i mogę być sobą. Kobiety był różne, nawet te powyżej mojej ligi się trafiły. Portalom randkowym mówię nie chyba że jesteś kobietą lub facetem z to 40%.

Kremik napisał/a:

Wzrost to nie wszystko, szkoda że bez niego gra się kończy szybciej niż zaczęła smile

Ani nie jest koniecznym warunkiem do rozpoczęcia gry ani nie gwarantuje w grze sukcesu.

1,059

Kremik napisał/a:

W Twoim przypadku jest tak, że pojawiasz się na kursie językowym albo w szkole tańca i dziewczyny są zainteresowane, na starcie już się chcą umówić

Desperatki, które pojawiły się tam w wiadomym celu być może owszem, ale są też takie, które przychodzą uczyć się języka lub analogicznie tańczyć. Jeśli chodzi o taniec, to akurat w tym temacie mam sporo do powiedzenia, bo od kilku lat uczęszczam na takie zajęcia i najbardziej rozchwytywani są ci panowie, z którymi się dobrze tańczy, a nie ci, którzy dobrze wyglądają, a jakoś tak się dziwnie składa, że u nas więcej z tych dobrze tańczących jest niższego wzrostu niż
wysokich. I żeby nie było - takich z kwadratową szczęką i jeszcze brunetów nie ma bodajże żadnego albo teraz nie kojarzę wink. Co więcej, właśnie z tych niższych dwóch się dzięki akademii niedawno ożeniło.

Tu moje pytanie: ile razy byłeś w szkole tańca?

1,060

Kramik, ja już wiem z jakiego powodu Ty jesteś sam !

1,061

Nie byłem ani razu, bo z moimi 167 cm wzrostu każda dziewczyna jest wyższa, zwłaszcza że pewnie tańczą w szpilkach, tak jak na dyskotekach.
Żadna dziewczyna nie chciałaby ze mną tańczyć, a jeśli nawet by to zrobiła to z pewnością z niechęcią, a być może nawet obrzydzeniem. Nie mówiąc o tym, że po zajęciach byłbym traktowany jak powietrze i znajomość nie przekułaby się w nic większego. Niestety los niskich mężczyzn z góry jest przesądzony. Są traktowani jako coś gorszego. Mogą być zadbani, mieć modne ciuchy, fryzurę, chodzić na siłownię, ale nic to nie zmieni bo cecha przez którą dziewczyny patrzą na nich z pogardą jest niezmienna

1,062

Kremik napisał/a:

Kremiku odpręż się trochę i z łaski swojej zechciej wejrzeć na prośbę Galeridy
trochę nie w porządku tak ignorować jej prośbę o poradę w związku z dwoma  Baginnikami ,który nie są wieżowcami
Nie daj się prosić ,to nie jest prowokacja to poważna sprawa
Szczegóły wytłumaczy ci Galerida

Kremik napisał/a:

Nie byłem ani razu, bo z moimi 167 cm wzrostu każda dziewczyna jest wyższa, zwłaszcza że pewnie tańczą w szpilkach, tak jak na dyskotekach.

Tańczą w specjalnych butach do tańca i nie są to szpilki.

1,064

Kremik napisał/a:

Nie byłem ani razu (...)

Tak przypuszczałam, ale jak widać wcale Ci to nie przeszkadza, aby się na ten temat wypowiadać i to tonem pewności.

Kremik napisał/a:

Nie mówiąc o tym, że po zajęciach byłbym traktowany jak powietrze i znajomość nie przekułaby się w nic większego.

Raz jeszcze powtarzam: do szkoły tańca przychodzi się po to, aby nauczyć się TAŃCZYĆ, towarzyskie znajomości to tylko dodatkowy bonus. Z nastawieniem jak Twoje rzeczywiście miałbyś problem, bo to się wyczuwa, a desperacja nie jest mile widziana. Nigdzie.

1,065

Ale gdyby 190 ciacho wpadło na kurs tańca i chciał koniecznie poznać dziewczynę to mimo tej desperacji i tak by się mu udało ;p

Niski facet jest mocno dyskryminowany i nie ma co mówić, że nie bo charakter jest dla kobiet mniej istotną sprawą od wyglądu, a od tego 2 zależy czy panna da szansę pokazać swoje wnętrze

1,066 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2021-12-22 23:21:26)

Ciacha to się konsumuje, a nie tańczy z nimi.

big_smile

1,067

Kremik napisał/a:

Ale gdyby 190 ciacho wpadło na kurs tańca i chciał koniecznie poznać dziewczynę to mimo tej desperacji i tak by się mu udało ;p

Usiłowałam nakreślić, że dobrze tańczący niski facet w takim miejscu ma lepsze powodzenie niż zdesperowane wysokie ciacho, ale Ty tego już nie zauważasz, Ty jak zwykle wiesz lepiej.

1,068

Wiadomo, że i kobiety i mężczyźni zwracają uwagę na wygląd, to chyba widać po tym wątku. To wszystko zostało już przegadane 1000 razy.
W wyglądzie nie każdy jednak oczekuje tego samego i nie każdy ma szanse na to samo i nie każdy przykłada taką samą wagę do innych spraw (typu wykształcenie, zamożność, zaradność, specyficzne zainteresowania..). Po różnych doświadczeniach życiowych priorytety mogą się trochę przesuwać.
Jasne, że wiele kobiet bardzo zwraca uwagę na wzrost. A że Cię tu wiele kobiet próbuje pocieszać to chyba nie ma co się obrażać o to.
Kobiety nie zwrócą uwagi na Ciebie ze względu na wzrost czy piękną buzię, to miej coś innego czym się wyróżnisz. Jak byś był brzydalem 150cm wzrostu, ale super obrotnym z wielkim majątkiem to jestem pewna, że nie będziesz miał problemu ze znalezieniem kobiety. Nie jesteś bogaty, to może jesteś mądry? A może masz umiejętności, którymi możesz zaimponować... może masz wiedzę, super poczucie humoru, jesteś opiekuńczy itp

1,069

Słuchajcie! Kremik to BOT!

1,070

W wyglądzie faceci oczekują różnych rzeczy, ale kobiety mają ten sam gust  wysoki brunet z zarostem

Poza tym nie oczekuję, że dziewczyny będą na sam mój widok się zakochiwały. Ani nie liczę że będą się do mnie przymilały. Chcę by po prostu dawały mi szansę.
Kiedy okaże się, że nie nadajemy na jednych falach, nie szkodzi. Nie będę miał pretensji. Jeśli gdzieś nawalę charakterem, np zbyt mało zdecydowany, bez poczucia humoru, to spoko, będę mógł te umiejętności rozwinąć. Natomiast kiedy dziewczyny skreślają mnie na starcie, nie dając żadnej szansy i to z powodu na który nie mam wpływu i nie mogę tak jak w przypadku cech nad nim popracować to jest to mocno niesprawiedliwe.

Gdyby jeszcze dziewczyny miały różny gust 1 lubiła wysokich 2 niskich 3 średniego wzrostu, to ok. Ale żadna dziewczyna nie lubi niskich. Na 100 kobiet może 1 się ze mną umówi i to na zasadzie, że chociaż woli wysokich to z niskim się spotka, ale nie będzie specjalnie zainteresowana

1,071 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2021-12-22 23:29:53)

Bot botem, ale temat pouczający. To czemu sobie nie pogadać? My żywi big_smile

1,072

Kremik, to zacznij od rozwijania umiejętności kultury osobistej smile

1,073

Kremik napisał/a:

W wyglądzie faceci oczekują różnych rzeczy, ale kobiety mają ten sam gust  wysoki brunet z zarostem

Poza tym nie oczekuję, że dziewczyny będą na sam mój widok się zakochiwały. Ani nie liczę że będą się do mnie przymilały. Chcę by po prostu dawały mi szansę.
Kiedy okaże się, że nie nadajemy na jednych falach, nie szkodzi. Nie będę miał pretensji. Jeśli gdzieś nawalę charakterem, np zbyt mało zdecydowany, bez poczucia humoru, to spoko, będę mógł te umiejętności rozwinąć. Natomiast kiedy dziewczyny skreślają mnie na starcie, nie dając żadnej szansy i to z powodu na który nie mam wpływu i nie mogę tak jak w przypadku cech nad nim popracować to jest to mocno niesprawiedliwe.

Gdyby jeszcze dziewczyny miały różny gust 1 lubiła wysokich 2 niskich 3 średniego wzrostu, to ok. Ale żadna dziewczyna nie lubi niskich. Na 100 kobiet może 1 się ze mną umówi i to na zasadzie, że chociaż woli wysokich to z niskim się spotka, ale nie będzie specjalnie zainteresowana

https://www.youtube.com/watch?v=-eJOJhwgluE

Wysoki wzrost nie wszędzie się sprawdza.

Powodzenia. smile

1,074

Kremik napisał/a:

Może nie jest tak, że dziewczyny marzą o niskich, ale sam niski wzrost u naprawdę sporej grupy kobiet (od razu zaznaczam, że na pewno nie u wszystkich) nie jest czynnikiem, który powoduje, że faceta się skreśla. Za tym musi iść coś jeszcze.

1,075

Spróbuj Kremik zrobić karierę w f1, tam niski wzrost pożądany, większość kierowców jest niska, a jakie mają powodzenie big_smile

1,076

lody miętowe napisał/a:

Spróbuj Kremik zrobić karierę w f1, tam niski wzrost pożądany, większość kierowców jest niska, a jakie mają powodzenie big_smile

odpada ponieważ to wymagałoby działania innego niż gadanie o działaniu i pretensjach

1,077 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2021-12-23 00:30:05)

Ed Sheeran - 173cm, okrągła twarz, od 2015 w związku.
Jamie Cullum -  164cm, żonaty
Adam Małysz - 170cm, żonaty, a twarz też nie z tych kwadratowych
Jacek Braciak - 163cm, w związku
Śmiem wątpić, że wszystkie żony niskich facetów poleciqły na status i kasę. Zwłaszcza żona Małysza, która z nim była zanim został popularny. Czy żona Sheerana, skoro on mocno broni prywatności.

Jeżeli faceci na wózkach, bez rąk, z zanikiem mięśni, utykający, niepełnosprawni są w stanie znaleźć sobie kobiety, które chcą z nimi być, to wzrost nie jest absolutnie żadnym argumentem.

1,078

Lady Loka napisał/a:

Jeżeli faceci na wózkach, bez rąk, z zanikiem mięśni, utykający, niepełnosprawni są w stanie znaleźć sobie kobiety, które chcą z nimi być, to wzrost nie jest absolutnie żadnym argumentem.

Też o tym pomyślałam. Zawsze jednak łatwiej jest swoje niepowodzenia zrzucić na kobiety, twierdząc, że wymagające, puste, z rozbuchanym ego, a wszelkie licznie tu podawane i z życia wzięte przykłady uznawać za niewarte uwagi wynaturzenie.

Kremik niestety nie dopuszcza do swojej świadomości, że największym problemem jest on sam - zakompleksiony, sfrustrowany, z negatywnym podejściem do kobiet i pesymistycznym do świata. To jest oczywiste, że z takim zestawem cech skazany jest na niepowodzenie, przede wszystkim dlatego, że towarzystwo takich osób (śmiem twierdzić, że toksycznych) ciągnie w dół, a związek ma unosić do góry. I to nikt inny, jak on sam, najbardziej nie daje sobie szansy na zmianę.

Zaraz przypuszczalnie pojawi się argument, że to nie może być charakter, skoro już na starcie nikt nie daje mu szansy z powodu wzrostu, a jednak ci wszyscy mężczyźni w jakiś sposób swoje partnerki poznali i gdyby tak zechciał się temu przyjrzeć, zapewne okazałoby się, że możliwości jest całkiem sporo.

1,079 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-23 09:37:21)

Pan Adam Małysz związał się z obecną małżonką ponad 20 lat temu. Kobiety w tamtym czasie mogły poznać mężczyzn z wąskiej grupy, szkoła, praca, przez znajomych. Gdyby w tamtych czasach był tinder z pewnością Pani Izabela miałaby mnóstwo par na tinderze i być może na pana Adama nie zwróciłaby uwagi - bo miałaby możliwość randkowania z 20-30, może nawet 50 klasycznie bardzo atrakcyjnymi facetami. Wtedy kiedy AM borykał się z trudnościami, chciał nawet zakończyć karierę , pani Izabela go przekonała by kontynuował pracę skoczka. Jak widać kobieca intuicja się sprawdziła i kilka lat później Małysz triumfował w 49 turnieju 4 skoczni.

Poza tym 20 lat temu 170 u faceta, to tak jak dzisiaj 177

i będę się upierał, że współczesne młode dziewczyny najbardziej u faceta zwracają uwagę na wzrost Gdy facet jest niski z góry go skreślają nie patrząc na inne cechy

1,080

Oczywiście masz rację. Tak jak napisałam, najlepszym przykładem na to są faceci na wózkach, którzy mają partnerki smile

1,081

Jeśli mają to są przystojni z twarzy, ogólnie są wysocy, dobre mają geny, tylko się "połamali', ale dla kobiety to nadal przystojny, wysoki, atrakcyjny facet

1,082

życie jest mocno zależne od genów

Polecam bdb wpis, przeczytajcie bo autor zawarł rzeczy, których do siebie nie dopuszczacie

https://www.wykop.pl/wpis/48433065/blac … anowisko-/

1,083

Na wózku ale dla kobiety dalej wysoki facet? Znam jedna osobę na wózku i nie mam najmniejszego pojęcia jakiego jest wzrostu. Ale jasne kremik, na wózku dalej patrzy się czy facet jest wysoki big_smile

1,084

Kremik napisał/a:

Jeśli mają to są przystojni z twarzy, ogólnie są wysocy, dobre mają geny, tylko się "połamali', ale dla kobiety to nadal przystojny, wysoki, atrakcyjny facet

Wiesz, że ja nie o tych połamanych pisałam, a choćby o takich z zanikiem mięśni (lifeonwheelz), porażeniem czterokończonowym albo brakiem kończyn wink

oj Kremik, Kremik. Ja wiem, że najłatwiej swój brak powodzenia usprawiedliwiać niechęcią drugiej strony, ale czy Tobie sie na serio wydaje że w tym momencie nadajesz się do zbudowania jakiegokolwiek związku? Jesteś tak okopany swoimi teoriami, ze żadna dziewczyna się przez to nie przebije.
Spotkasz jakąś fajną, gdzieś poza tinderem, będzie chciała Cię poznać  a Ty zaczniesz jej swoje teorie przedstawiać. I myślisz, że ona to wytrzyma?

Nawet forum może mieć cel związkowy. Przychodzisz, ludzie Cię poznają, piszą z Tobą, patrzą, jak podchldzisz do różnych tematów, jak ktoś Ci się spodoba to możecie przejść na priv.

A w Twoim przypadku będzie kupa. Bo nikt kto ma mózg nie będzie chciał z Tobą pisać.
Kręć sie dalej w swojej bańce.

1,085

przeczytaj poznasz punkt widzenia faceta notorycznie odrzucanego przez dziewczyny

1,086 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-23 10:09:28)

Loka ma trochę racji kremik. I nawet nie musisz takiej dziewczynie wykładać swoich teorii werbalnie:

Poznacie się ona na Ciebie spojrzy a Ty od razu się skulisz i skrzywdzisz bo "taksuje mnie wzrokiem pewno właśnie myśli jaką mam owalną twarz", podczas gdy ona po prostu na Ciebie popatrzyła. Rzuci jakimś niewinnym komentarzem albo żartem a Ty od razu obrócisz to że "pewnie się że mnie nabija". Pójdziecie do knajpy, spojrzy na kelnera i Ty od razu się wkurzysz bo "pewnie jej się spodobał bo jest wysoki i ma mocna szczękę, jakby mogła to siedziałaby tu z nim nie ze mną". Powie że lubi jak mężczyzna ma brodę a Ty dostaniesz szału "no jasne, czyli kłamała że ja jej się podobam bo ja brody nie mam, na pewno na insta ogląda przystojniaków po nocach". Wykupi sobie karnet na siłownie to zrobisz aferę "pewno tam szuka wysokiego i napakowanego, a jak tylko znajdzie to mnie rzuci w cholerę".

Tak wyglada tutaj z Tobą rozmowa od iluś stron wątku i niemożliwe że to się ogranicza tylko do forum a na żywo jesteś pewną siebie oazą spokoju. Przez to nie da się przebić

1,087

Jakie wy jesteście czasami, ręce opadają. Pisałem o sytuacji gdzie na spotkaniu dziewczyna skanuje mnie z góry na dół, po co to robi? Ocenia wzrost. A skoro jestem niski to potem to skrzywienie na twarzy i brak z jej strony chęci na dalszą rozmowę.

1,088 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-12-23 10:14:46)

Co by dziewczyna na randce nie zrobiła Ty byś się poczuł oceniany i osaczony. A to dlatego ze zanim na ta randkę dotrzesz już sam się tak zaprogramowałeś. Z niewidomą byś się mógł umówić a i tak byś napisał ze Cie zeskanowała wzrokiem i uciekła z popłochu jak okazało się ze nie jesteś gigantem

1,089

Niski facet może mieć ciekawe zainteresowania, interesującą pracę, poczucie humoru i mnóstwo innych zalet, jednak zostanie skreślony zanim jeszcze się odezwie

1,090

jjbp napisał/a:

Co by dziewczyna na randce nie zrobiła Ty byś się poczuł oceniany i osaczony. A to dlatego ze zanim na ta randkę dotrzesz już sam się tak zaprogramowałeś. Z niewidomą byś się mógł umówić a i tak byś napisał ze Cie zeskanowała wzrokiem i uciekła z popłochu jak okazało się ze nie jesteś gigantem

Sorry, ale to ja doświadczyłem niechęci ze strony dziewczyn, nie Ty. Więc co Ty możesz wiedzieć? Nie było Ciebie tam. A ja mówię jak było: dziewczyna skanowała mnie z góry na dół i od razu, zanim jeszcze się odezwałem zrobiła kwaśną minę, skrzyżowała ręce i nie przejawiała chęci rozmowy

1,091

Kremik napisał/a:

Niski facet może mieć ciekawe zainteresowania, interesującą pracę, poczucie humoru i mnóstwo innych zalet, jednak zostanie skreślony zanim jeszcze się odezwie

I dlatego nawet nie próbujesz tych dziewczyn poznać przed umówieniem się. Tak jak pisałam, nawet forum może być na to sposobem jak się madrze korzysta, a Ciebie już nikt nie będzie chciał bliżej poznać.

Poza tym Ty ciągle negujesz doświadczenie odrzucenia kobiet przez facetow, notorycznie wyciagasz z rozmowy to co Ci pasuje przekręcając sens wypowiedzi danej osoby, notorycznie ignorujesz komentarze, które Ci nie pasują  bo pokazują, że wcale nie jesteś aż taki smutny i biedny.

Moim zdaniem to dobrze, że jesteś sam, bo przynajmniej tu ciągle ktoś (o dziwo) ma ochotę z Tobą dyskutować, a przynajmniej nie zgnoisz żadnej dziewczyny w realu i nie rozwalisz jej życia związkiem z frustratem bez polotu.

1,092 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-23 10:24:44)

Olinka zapoznaj się z

i zaproś do dyskusji swoich niewysokich znajomych. Niech podzielą się swoimi doświadczeniami. Pozostałe dziewczyny niech też to zrobią. Zobaczymy czy będzie jakiś facet, który z 160 w kapeluszu cieszył się powodzeniem z dziewczynami.

NIE MA TAKICH, to że któryś z waszych znajomych jest w związku oznacza, że trafiła się 1 lepsza, którą wzięli jak najszybciej by nie uciekła. Wiedzieli, że trafiło się im jak ślepej kurze ziarno, więc brali póki mogli. Prawdopodobnie dziewczyny sobie nie wybrali - z grona kilku kandydatek tej o najlepszym charakterze, tylko tą jedną jedyną, która przejawiła jakieś zainteresowanie brali aż się kurzyło. Nie wiadomo jeszcze jaki czas te dziewczyny do siebie przekonywali. Mogło być tak, że prace trwały latami

1,093

Kremik napisał/a:
jjbp napisał/a:

Sorry, ale to ja doświadczyłem niechęci ze strony dziewczyn, nie Ty. Więc co Ty możesz wiedzieć? Nie było Ciebie tam. A ja mówię jak było: dziewczyna skanowała mnie z góry na dół i od razu, zanim jeszcze się odezwałem zrobiła kwaśną minę, skrzyżowała ręce i nie przejawiała chęci rozmowy

Starczy mi to co widzę w tym wątku i już na tej podstawie jasno widać że żadna dziewczyna nie ma szansy w starciu z Tobą

1,094 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-23 10:28:42)

Trudno nie być frustratem gdy jest się dla kobiet 0, albo czymś gorszym. Ciekawe czy byłabyś tak mądra gdyby faceci masowo odrzucali Ciebie z powodu cechy fizycznej na jaką nie masz wpływu? Ostatnio na randce byłabyś 2,5 roku temu, gdzie i tak wysokie wymagania płci przeciwnej cały czas szybują w górę

1,095

W porządku Kremik, ja się już i tak od dyskusji odłączę. Nie będę Cię przekonywać ale życzę Ci żebyś wyszedł ze swojej bańki, im prędzej tym lepiej dla Ciebie. Wesołych świąt!

1,096

Jakiej bańki? Przekonaj dziewczyny by umawiały się z niskimi facetami, przemów im do rozsądku by nie odrzucały niewysokich kolesi, to nie będzie żadnej bańki.
Jest akcja i reakcja. Dziewczyny reagują niechęcią wobec niskich mężczyzn, więc reakcją są moje doświadczenia

1,097 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-23 11:04:23)

ehhh w marcu skończę 30-lat

Cała młodość za mną, dzieci z tego nie będzie, nic nie zrekompensuje mi to co straciłem i tego, czego nigdy mieć nie mogłem z powodu cenzura genów

Czyż to nie pokazuje, że kobiety są ludźmi kierującymi się prymitywnymi instynktami? Wybierają tylko najbardziej atrakcyjnych facetów, a innych mają gdzieś

1,098

kobiety patrzą najbardziej na wzrost i niscy faceci nie mają szans
nawet niskie dziewczyny wybrzydzają co do wzrostu i taka 150-160cm woli tych 180+

1,099 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-23 11:23:18)

Dziewczyny zwłaszcza te poniżej 30 roku życia lgną do atrakcyjnych, a niskich nawet kiedy same są mocno średnie wyzywają, szydzą z nich, uważają za coś gorszego. Nawet nie wiecie ile dziewczyn się ze mnie naśmiewało

1,100 Ostatnio edytowany przez Kremik (2021-12-23 11:29:56)

Wzrost faceta nie jest preferencją tylko biologicznym "must have"
wysoki wzrost faceta nie jest preferencją u kobiet tylko 1 etapem, po którym kobieta sprawdza czy się kobiecie facet spodoba z twarzy i charakteru
W przypadku niskich facetów odpadają po 1 rundzie

1,101

Kremik napisał/a:

Pan Adam Małysz związał się z obecną małżonką ponad 20 lat temu. Kobiety w tamtym czasie mogły poznać mężczyzn z wąskiej grupy, szkoła, praca, przez znajomych. Gdyby w tamtych czasach był tinder z pewnością Pani Izabela miałaby mnóstwo par na tinderze i być może na pana Adama nie zwróciłaby uwagi - bo miałaby możliwość randkowania z 20-30, może nawet 50 klasycznie bardzo atrakcyjnymi facetami. Wtedy kiedy AM borykał się z trudnościami, chciał nawet zakończyć karierę , pani Izabela go przekonała by kontynuował pracę skoczka. Jak widać kobieca intuicja się sprawdziła i kilka lat później Małysz triumfował w 49 turnieju 4 skoczni.

Poza tym 20 lat temu 170 u faceta, to tak jak dzisiaj 177

i będę się upierał, że współczesne młode dziewczyny najbardziej u faceta zwracają uwagę na wzrost Gdy facet jest niski z góry go skreślają nie patrząc na inne cechy

Kremik, ale nie musisz szukać młodej dziewczyny. Możesz xelowac w 30 plus. One są niższe niż pokolenie nastolatek, przez co dla wielu z nich będziesz wyższy i po problemie. Co Ci szkodzi umówić się z 33 czy 35 latką?

1,102

33-35 też lubią wysokich

1,103

Kremik napisał/a:

kobiety patrzą najbardziej na wzrost i niscy faceci nie mają szans
nawet niskie dziewczyny wybrzydzają co do wzrostu i taka 150-160cm woli tych 180+

mogą sobie wybrzydzać ale to działa w dwie strony ja mam 189 cm i idąc z  taka dziewczyna za rękę czuje  się troch jak na spacerze z dzieckiem niefajne uczucie całowanie tez jest nieco  problematyczne  a co do clue tego wątku to wzrost i sportowa sylweta nawet bez kwadratowej twarzy to jest mega factor i spore ułatwienie, mieszkając w dużym mieście i korzystając z Tindera można przebierać dowoli...

1,104

Ale widzisz dziewczyny twierdzą na tym forum, że wzrost jest bez znaczenia, a tu piszesz, że jak facet wysoki to może przebierać

1,105

ale tez nigdzie nie napisałem ze jak ktoś jest niższy to zostaje mu tylko miłość na własna rękę po prostu gdzie indziej trzeba nadrabiać i pogodzić się z tym cześć lasek będzie nieosiągalna do dłuższej relacji

Posty [ 1,041 do 1,105 z 29,781 ]

Strony Poprzednia 1 15 16 17 18 19 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024